Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaaa çok geçmiş olsun panik atak mı var acaba

Yok bence panik atak degil cunku bendede var ve oyle kurtulmuyo insan nefes alamayip sonra gecmesi... bende olunca once bi eller soguyo terleme basliyo soguk soguk yada sonra birden kalp atislarin hizlaniyo heryerine krampf giriyo hic biryere oynayamiyosun ve bayilip dusuyorsun bunlar en fazla yarim saat suruyo sonradan hicbiryerinde yani gogus cevresinde fln agri olmaz kendimden bildigim icin oyle bence degil ama baslangici olabilir yada yazdigim gibi omus kas olabilir doktor en dogru seyi soylicektir ama ihmale gelmez demekki vucuta birseyler yollunda degil ki sinyalleri agri yaparak fln veriyo baktirmak sart.

aaa cok iyi fikir. sweeeet duydunmu kiz. bizim kaptan o sahur senin bu iftar benim mi geziyo niye gelmiyo. ay insallah onemli bise yoktur.

bende konversiyon bozukluk vardi. uzun sure tedavi gordum. o yuzden psikolojiktir derler gonderirler diye dusundum. yenilemedi insallah bu rahatsizlik. daha once sirf oluyom geberiyom diye resmen tepeden tirnaga kontrol ettirdim. sonuc psikolojik cikti.offfff cok sukur az bucuk toparladim.

bünye alıştı artık ceza vaz geçilmezim

biliyorum ama yapacak yemek bulamadım düşün düşün bi hal oldum. ama çokta yorulmuştum pek takmadım karbonhidrat olmasını

neyse olsun artık bugün proteinli yersin :)

bendede demir eksikliği b12 vitamin eksikliği var canım omega 3 kullanıyorum ben 6 aydır inanki ruh halim tamamen değişti sabah ölü gibi kalkardım derslerde kafamı veremezdim tahammülsüzlük filan çok vardı hiç birşey kalmadı kilo yapmaz niye yapsın ki :) ne demek tatlım :) inş toparlanırsın sende omega 3 kesin al canım hele balığın çok az olduğu bu zamanlarda...

afiyet olsun çok mu uzun sürüyor ama dikkat et kansız kalma canım geçmiş olsn

eyvah eyvah kaptan görmesin neyse afiyet olsun canım olmuş artık :)

Sınavda Allah yardımcın olsun kpss di mi?

kolay gelsin :)

ay geçmiş olsun canım şimdi iyi misin? ama öyle düşünme her zman psikolojik olmazki

aynen bende bunu merak ediyorum her saat başı değişiyor kilom

Son düzenleyen: Moderatör:

kansızlık var sanırım sende ? canım bende eti hiç sevmezdim ama yemek zorundayız çok zor alıştım bende kendini zorlayıp yemelisin en azından kıymadan baharatlı köfte yap canım o zaman etin tadını almazsın

soruna gelince ben b12 vitaminini 18 yaşımdan beri kullanıyorum ki hiç et yemediğim zamanlardı inanki hayattan çekilmiştim o derece demir eksikliği kansızlık b 12 vitamin iğneleri ama hap olarak diyorsun sanırım sen onuda 4 yıldır kullanıyorum ve kilo artışı filan olmadı bence kullan ama sende eksikliği varmı kesin? bide sürekli kullanmamalısın mesela 1 ay aldın 3 ay ara ver doktorum bana böyle önermişti ama bu benim doktor bana göre konuşuyo bence sende bir doktora gitmelisin halsiz olman kırmızı et yememenden kaynaklanıyor bence canım bir de omega 3 çok önemli bunu mutlaka kullanmalısın seni hem canlandırır hemde kansızlığa da çok iyi geliyor kendimden biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmıs olsun canım.ıhmal etme gıt bence doktora bende 23 haftadır sol göğsümün usrunde agrı baslıyo sonra arkaya dogru yayılıyo özellıklle sol omzumun ustunun agrısı dayanılmaz oluyo.bıde sol karım uyusuyo sebepsız.once korktum sonra usutmusumdur dedım ama 3 hafta oldu gecmeyınce tırsıyorum yarına kardıyolojıye bıde göğüs hastalıklarına randevu aldım önce kardıyolojıye gıtcem sonrada bı cıgerlerıme baktırıyım dıyorum.1ay önce cıgerlerımde enfeksıyon vardı ılac kullanmıstım doktor gecmezse mutlaka gel demıstı.acaba ordamı bı sıkıntı var anlamadım.ınsan doktora gıtmeyede cekınıyo.allah tum hastalara sıfa versın.
sagol canım ablamı ayarladım buaksam ıftardan sonra cıkcaz yuruyuse ınsallah.banada doktor amelıyat demıstı ama korktum oolmadım.zor degılmı amelıyat ve sonrası hem kesın tedavıde degıl dıyolar.galıba enguzelı hasta olmamaya calısmak oldukmu sıkıntı. kızımı bezlıycektım kacıyodu yakalıyım derken belım e bıse oldu galıba bı fıtık daha 1 ayı gectı hıc gecmedı ayaklarıma vuruyo agrısı okadar yanı.ayın 14une randevu bulabıldım ozaman gıdıcem doktora

selam kızlar.dunaksam mısafırım vardı oyle yorulmusumkı hıc bılgısayarı acmak gelmedı ıcımden 12de gıttıler osaatten sonra az uyudum sahur falan ancak actım bılgısayarı menumude yazarım bırazdan.ama fazla takılmamısınız dungece gecmıs yapmak kolay oldu.banucumda pek takılmamıs hayırdır ınsallah:44::44:

dunku menum
sahur
5sarma peynır 4 zeytın 1bardak ayran

iftar
1kase corba 3kasık tavuk yemegı
salata 1bardak ayran 1parca pide 6sarma
2dılımcık baklava:26::26::26:banu kızmasın dıye dılımcık yazdım

1bardak yesılçay
2lıtre su
1bardak bıberıye

ramazanda mısafırlıkten ve mısafır agırlamaktan kacmak olmaz ama ben sevmıyom.cunkı mutlaka kacamak yapcak bıseler oluyo offffffff
mısafır olmasa sarma sarmazdım tatlıda almazdım. bazı ınsanlar her ıftarın peşıne tatlı ısterler yerler.ben eve almıyom yada yapmıyorum yememek ıcın .nefse hakım olmak cok zor cook hele ramazanda

sanada cok gecmis olsun canim. noluyo bize boyle ya. bu yasta curuge ciktik resmen. allah sonumuzu hayretsin. amiiiiin.

Slm meleklerimmm kusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm​

Aleykümselamm canım :)inş annen tez şifasını bulur ..hastalık zor ,
Gelininizi ne kadar anlıyorum bir bilsen bende çok sıkıldım ,şu mübarek günlerde Rabbim rünasip etsin ,çok hassas bir mevzu
Peki sen nasılsın canım ?

baklava olmasaymış süpermiş neyse afiyet olsun canım :)

selam kaptanım

ay çok geçmiş olsun anneciğine

inş Allah hayırlısını versin gelin için :) iyi yapmışsınız senin için de değişiklik olmuştur :)

bebişimmm şimdi bir dilimcikkk yesseydin kızmazdım elbette hem oruç hem göz hakkı ama 2 dilim yediğin zaman tadı artıyormu artmıyor bebişimmm

bitanemmm sadece ramazana özgü değilki misafir olayı bize de gelecek biz de gideceğiz fakat irademize sahip olmayı öğrenmemiz lazım kuzumm sarma sarmışsın elleirne sğalık yarı bulgur yarı pirinç sarsan kimse farketmez inan bana ordan biraz kurtarırsın miktarına da dikkat edersen mesele yok

dün ben yoktum ya herkes dersi asan öğrenciler gibi olmuşşşş iyi yapmışsın cnm dinlenmişsindir

aman cnmmmm ne olur sol kol özellikle sinyal verdimi çok önemli mutlaka kardiyolojiye görün inş bişey çıkmaz ben iyiki ameliyat olmuşum çok memnunum cnmm yürüyemez hale gelmiştim ameliyat öncesi sonrasında da kendini korursan mesele yok çok rahatım yalnız kendimi kaptırıp ağır filan kaldırdımmı ufak bir ağrı oluyor geçiyor sonra ihmal etme ben ameliyattan kaçmak için sürekli belimi çektirmiştim rahmetli dedem ve dayım çekerdi hep biraz düzelirdim ama mehvetmişim işte

Fatmacım tbrk ederimmm bende b12 ve d vitaminlerini arada iğne olarak yaptırıyorum omega 3 zaten düzenli alıyordum biraz ara verdim şu an q enzim q 10 kullanıyorum sonbaharda omega 3 e tekrar başlarım kilo aldırmasının aksine bunların eksikliğinde kilo alınıyor Özgecim sakın korkma cnmm

aaa cok iyi fikir. sweeeet duydunmu kiz. bizim kaptan o sahur senin bu iftar benim mi geziyo niye gelmiyo. ay insallah onemli bise yoktur.

yok bitanem şükür geldimmmm

evet bugün iftardan önce tartılıp bildirim yapacaksınız bebişler oruç tutmayanlar yarın sabah bilririm yapacak

daha önce yazmıştım ama gözünüzden kaçmış demekkiii

dikkat et bitanem psikoloji deyip geçme geçmiş olsun

hiç aldrımaz aksine bunların eksikliğinde kilo alırsın cnmmm

slm Fatmacımmmm sağol bitanemm göğsünde kitle vardı da o alınacak iyi huylu şükür ama nefes testini geçemiyor

Aminnn bitanemm aynen hastalığın her türlüsü çok zor anlamazmısın dün hatta sen ve gülşah geldiniz aklıma gelinimiz anlattıkça sizi geçirdim aklımdan rabbim tüm arayanlara bu güzel günler hürmetine nasip etsin inş elbet bir zamanı var 6 yıldır olmuyor abimlerinde doktorlara gidiyorlar sorun yok ama rabbim ol deyince olacak işte gerçekten iyi oldu benden başka kimseyle dertleşemez teselli ettim sabret dedim rahatladı biraz

hm enzim ne için kullanıyorsun peki bir rahatsızlığın yok inş ? :26:
ben omega 3 artık hiç bırakmam olmazsa olmazım enerji depom trafom

iftardan önce tamamdır ben farketmemişim demekki :44:

annemdede vardı kitle alındı iyi huyluydu çok şükür inş nefes testini geçerde alınır hayırlısıyla Allah şifa versin

neden kanıyor acaba:44: arada kanıyorsa bir götür prensi doktora Gülaycım elbette kolay değill anne olmak böyle bişey işte yengemin bu yüzdne psikolojisi bozuldu orta 3 e giden oğlu var bayılma numarası yapmış yengemde çok düşkündür çocuklara 3 aya yakın psikiyatri servisinde yattı 4 çocuğu var toparlayamadı geçen hafta çıktı şükür allah korusun beyin öyle bir şeykiii neye nasıl tepki vereceğimizi kestirmek zor

bitanem oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıp bildirecek

evet cnmmm yzüdün yüzdün kuyruğuna geldinnn allah zihin açıklığı versin allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşşş sen perihan hilal biri daha vardı ama kimdikii :44: tüm kpss ye gireceklere dua edeceğim cnmm buda size gelsin akşamda misafirin varmış kolay gelsin cnmmm

Canımm :)afiyet olsun ..nasıl yapıyorsun sahurda 2yumurtayı :44:ben iftarda deli gibi su ,soğuk çorba ,salata yıyorum ,şişiyorum resmen ,sahurdada bişiy yiyesin gelmiyor

bitanemm bende çorba ve suyla şişiyorum fakat iftardan sonra spor yapmayı ihmal etmiyorum belkide yakıyorumdur sahurda yumurtasız asla yapamam

baklavayı 1 dilim yiyerek kararında bıraktığın için tşkler cnmmmm buna ceza yok hem ramazan hemde abartmadan yediğin için fakatttttttt

o kopan kısım için iftardan sonra 100 mekik gelsinmiiiiiii gelsinnn tabiiii

baklalı yumurta hiç denemedim Sindimmm gerçi ben baklayı hiç sevmmem sadece iç bakla severimmm afiyetolsun cnmmm

mutlaka bir eksiklik var bitanemmm tr ye inşallah gelirsin bayramı da burda geçirirsin gelmişken de

D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat

bu tahlilleri mutlaka yaptır bitanemm omega 3 mutlaka eksiktir çünkü sadece soğuk denizbalıklarında bulunuyor o yüzden yeterli almamız neredeyse imkansız hergün ayçekirdeği semizotu yememiz lazım ki yine de yeterli değil omega 3 tahlili çok pahalı o yzüden bence mutlaka kullan

beraber çekeriz cezayı artık bu ramazan çooook ceza yeriz biz çooook

Şimdi beni ceza bekliyor büyük ihtimalle menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim :18:

elele tutuşunnn cezaları yapın artıkkkk verdiğim cezalar yapılıyordur umarım mübarek gündeyiz ona göre

bünye alıştı artık ceza vaz geçilmezim

biliyorum ama yapacak yemek bulamadım düşün düşün bi hal oldum. ama çokta yorulmuştum pek takmadım karbonhidrat olmasını

oyyy kıyamam sanaaaa ama kıymalıyımmmm çünkü hep karbonhidrat olmuşşş 150 mekikk gelsin bendenn

afiyetıolsun cnmmm maşallahın var hayrıdır hasta değilsindir :26: umarım aleyküm selam kuzummm soruda yırttım desene

iyi akşamlar herkese

menüm:

Sahur: 2 haşlanmış yumurta ,peynir ,zeytin, yer fıstığı bir avuç, salata

İftar: tavuk, patlıcanlı salata, 2 hurma,2 erik

spor:1 saat yürüyüş

fatmacım hakikatennn menülerin harika tşk ederim cnmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaa bir paket bisküvi bitirdiiiiim ne bu ya iftarla sahur arasında içime kurt kaçıyor
o kurdu bir yakalasammmmm açıkça yazdığın için sadece 25 squatcıkk bunun içinnn

trombolinle barışmana sevindimmmmm

Iyi aksamlar kızlar nasılsın kusura bakmayin ugrayamadim mide bulantilarim artti :
Banucugum sen kadayif mi yedin sana ceza 10 squat

slm şirinemmmm özleidm inan bende hay allah yeğenim üzmeye başladı demekki senii:26::26:
evet kuzum yedim 10 snein için 10 yeğenim için yaparım kuzummm ne demek

Çok geçmiş olsun leylacım tahmin ettim bir terslik olduğunu diş ağrısı kabir azabı gibi çok geçmiş olsunnn elbette bitanem normalde düzenli yazıyorsun menülerinii sen tek iyi ol da yazarsın cnm benim

Elbette yarın sabah tartılırsın cnm izinli yazarız haftaya izinli olursun ne zaman kendini iyi hissedersen dönersin tatlım fakat bildirim yapmadan iznli olamıyorsun elbette sohbet sensiz olmaz kuzumm değer tabiii göz nur ama dil insanı bitirir derler Sindicim evinde adaçayını yak dumanını tüm evde gezdir bitanemmm birde üzerinde çörek otu taşı mutlaka

ayyyyyy bu ramazannnn yandıkkkk cısların önünde 2 görürsem yakarımmmmm meleklerim ona göre peşin peşin yerseniz sporunuzu da yapınn 1 dilime ceza yokkk

afiyet olsun kaptanım

demek bu yüzden kararlı bir şekilde inanarak başlayınca gerisi geliyor

teşekkürler kaptan

rica ederim cnmmm

afiyetolsun cnm o zaman bitanemmm bizler sadece ekmek gibi basit karbonhidrat almıyoruz yoksa sağlıklı karbonhidratları alıyoruz hayırlısı kuzummm

dengeyi oturttuğun zaman yapabilirsin inşşş

hem iftar hem sahuru eritmemiş oluyor bünye bitanem kısa sürede nasıl sindirdin zaten 2,5 kilo su içiyoruz en az normal yaniii 3 kilo fark olması

hm enzim ne için kullanıyorsun peki bir rahatsızlığın yok inş ? :26:
ben omega 3 artık hiç bırakmam olmazsa olmazım enerji depom trafom

iftardan önce tamamdır ben farketmemişim demekki :44:

Fatmacım Q enzim Q 10 takviyesini ben 10 yılı aşkındır kullanıyorum gerçekten bir gençlik iksiri gibi ayrıca kalp damar rahatsızlıklarını önler bağışıklık sistemini güçlendirir çok güçlü bri antioksidan ve koruyucu cnmmm beni gören 40 yaşımda olduğumu duyunca oluyor resmen ayrıca yıllarca sigara içmiş olmama rağmen bir de içmesem nasıl olurdu kimbilir

368.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1174437

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…