ay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))
ya benim kafama takilan bise var. yarin ramazanin ilk bildirimini yapacaz da arkadaslar sabah sabah midemiz tam doluyken olacak bu bildirimler. normalden fazla cekecek tarti. iki gundur bakiyorum. sabah ogleden sonrakinden en az bes yuz gr fazla cikiyor. sweeet nolacak buna ragmen sabah mi yapacaz bildirimleri tatlim.
ay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))
ya benim kafama takilan bise var. yarin ramazanin ilk bildirimini yapacaz da arkadaslar sabah sabah midemiz tam doluyken olacak bu bildirimler. normalden fazla cekecek tarti. iki gundur bakiyorum. sabah ogleden sonrakinden en az bes yuz gr fazla cikiyor. sweeet nolacak buna ragmen sabah mi yapacaz bildirimleri tatlim.
ay canım geçmiş olsun sende panık atak yaşadın sanırım yavrucugu öyl egörünce
canım bizim takım bu akşam iftardan önce tartılacak niyetli olanlar malum şu drumda en doğru kilo o çünkü sahurdan sonra mide dolu oldugu için sabah artı çıkıyor herkes isterseniz sizlerde öyle yapın
kolay gelsin canım
ooo naptın kuzum sen baklavanın yanına bir kaşık sade dondurma yesen daha hafif kurtarırdın bence
banucugum verecektir cezanı
menün gayet güzel reglin dengesiz sanırm canım ihmal etme
Yok bence panik atak degil cunku bendede var ve oyle kurtulmuyo insan nefes alamayip sonra gecmesi... bende olunca once bi eller soguyo terleme basliyo soguk soguk yada sonra birden kalp atislarin hizlaniyo heryerine krampf giriyo hic biryere oynayamiyosun ve bayilip dusuyorsun bunlar en fazla yarim saat suruyo sonradan hicbiryerinde yani gogus cevresinde fln agri olmaz kendimden bildigim icin oyle bence degil ama baslangici olabilir yada yazdigim gibi omus kas olabilir doktor en dogru seyi soylicektir ama ihmale gelmez demekki vucuta birseyler yollunda degil ki sinyalleri agri yaparak fln veriyo baktirmak sart.
bünye alıştı artık ceza vaz geçilmezim
biliyorum ama yapacak yemek bulamadım düşün düşün bi hal oldum. ama çokta yorulmuştum pek takmadım karbonhidrat olmasını
İnan bende anlasam zaten eşimde doktordan randevu alacak benim için.o bile ikide bir sorup duruyo noldu neyin var bişeye mi üzüldün yüzün niye sararmış.. hatta bu sabah istersen uçak bileti al bayrama Türkiye'ye gidersin 2-3 hafta sonra ben gelirim falan dedi(ne zamandır ailemde Bayram kutlayamadım )..aslında gecen yıl buna yakın Bişey oldu bende doktor d3 vitamini ile Demir eksikliği var dedi zaten d3 vitamin eksikliği depresyon bile yapar demişti.. Doktora gitmişken omega3 ü b12 yi de sorcam ona göre bende hergün içeyim hatta eşimde oğlumada içireyim Türkiye'ye gelince de sweetin içtiği markadan alayım kilo falan da yapmıyormuş sanırım bakalım artık sagol ilgin için Cnm
afiyet olsun çok mu uzun sürüyor ama dikkat et kansız kalma canım geçmiş olsnBugünkü menüm
kahvaltı:
baklalı yumurta
1 dilim peynir
öğle:
1 nektari
3 kaşık bulgur
akşam:
4 tane halep köftesi
2 bardak yeşilçay
Artık şu regl bitsede kurtulsam onun içinde ayrıyeten jinekoloğa gitcem
Neyse bende dün ki menumu yaziyim cezam neyse hazirim hakime hanim :))
Sahur:
Tereyaginda 1 yumurta
Fasulyeli corba
Pide tereyagi
Domates salatalik zeytin peynir
İftar:
2 kasik pirinc pilavi
Tavuk gogsu
1 dilim kucuk baklava(
Domates salatalik peynir yogurt
Ara:
Bundan sonrasi koptu iste. Dondurma askimi engelleyebilmek icin ilk basta 2 parca bitter cikolata yedim ama yetmedi. Sonra 1 kase sade ve cikolatali dondurma karisik yedim(
Bugun 30 dakikalik yuruyus anca vardir. Babanemlerdeydik iftarda eve 12 bucukta geldik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar..Cumartesi sınavım var bna dua edin ...bunun dışında 2gundur iftara davet veriyoruzondan hiiiç girmey fırsatım olmuyor
Bügünde iftara misafirim varmenüm hazır
Kabak sandal. Yada patlıcan yarık(tavuklu )fırında karışık kızartma ,kuru kofte ,bulgur pilavı (havuç lu) soğuk çorba ,tarhana çorbası
Sütlü irmik tatlısı
Birazdan hepsini hazırlıcam ,yoksa akşama Halim kalmıyor
selamlar ^_^
şu an ders arasındayım vaktim yok akşam gelicem de şimdi birşey sormak istiyorum
malum benim okul yoğun uykuya falan çok az vaktim kalıyor ve sürekli halsizim ve hastalanıyorum kırmızı et de sevemiyorum bi türlü rahatsız ediyor beni kokusu ve görüntüsü ben de b12 vitamini alıyim diyorum ama kilo aldırabilir diye korkuyorum
sizce kötü olur mu b12 kullanmam yani kilo aldırır mı
gecmıs olsun canım.ıhmal etme gıt bence doktora bende 23 haftadır sol göğsümün usrunde agrı baslıyo sonra arkaya dogru yayılıyo özellıklle sol omzumun ustunun agrısı dayanılmaz oluyo.bıde sol karım uyusuyo sebepsız.once korktum sonra usutmusumdur dedım ama 3 hafta oldu gecmeyınce tırsıyorum yarına kardıyolojıye bıde göğüs hastalıklarına randevu aldım önce kardıyolojıye gıtcem sonrada bı cıgerlerıme baktırıyım dıyorum.1ay önce cıgerlerımde enfeksıyon vardı ılac kullanmıstım doktor gecmezse mutlaka gel demıstı.acaba ordamı bı sıkıntı var anlamadım.ınsan doktora gıtmeyede cekınıyo.allah tum hastalara sıfa versın.ay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))
sagol canım ablamı ayarladım buaksam ıftardan sonra cıkcaz yuruyuse ınsallah.banada doktor amelıyat demıstı ama korktum oolmadım.zor degılmı amelıyat ve sonrası hem kesın tedavıde degıl dıyolar.galıba enguzelı hasta olmamaya calısmak oldukmu sıkıntı. kızımı bezlıycektım kacıyodu yakalıyım derken belım e bıse oldu galıba bı fıtık daha 1 ayı gectı hıc gecmedı ayaklarıma vuruyo agrısı okadar yanı.ayın 14une randevu bulabıldım ozaman gıdıcem doktoraEylülümmm haklısın oruçluyken insanın canı çekiyor çok normal 1 dilim yesen kızmazdım elbette ama sen toptan götürmüşsün kuzumm hem kıyma hem karbonhidrat birleşirse faciaben gelim beraber yürüyelimm canım senin için en ideal spor yürüyüşşş o yüzden bu yeterli ben 22 yaşımda oldum fıtık ameliyatı o yüzden seni çok iyi anlıyorummm her an dikkatli olmalısın en ufak ters hareket çok etkiler acil şifalar cnmm
gecmıs olsun canım.ıhmal etme gıt bence doktora bende 23 haftadır sol göğsümün usrunde agrı baslıyo sonra arkaya dogru yayılıyo özellıklle sol omzumun ustunun agrısı dayanılmaz oluyo.bıde sol karım uyusuyo sebepsız.once korktum sonra usutmusumdur dedım ama 3 hafta oldu gecmeyınce tırsıyorum yarına kardıyolojıye bıde göğüs hastalıklarına randevu aldım önce kardıyolojıye gıtcem sonrada bı cıgerlerıme baktırıyım dıyorum.1ay önce cıgerlerımde enfeksıyon vardı ılac kullanmıstım doktor gecmezse mutlaka gel demıstı.acaba ordamı bı sıkıntı var anlamadım.ınsan doktora gıtmeyede cekınıyo.allah tum hastalara sıfa versın.
sagol canım ablamı ayarladım buaksam ıftardan sonra cıkcaz yuruyuse ınsallah.banada doktor amelıyat demıstı ama korktum oolmadım.zor degılmı amelıyat ve sonrası hem kesın tedavıde degıl dıyolar.galıba enguzelı hasta olmamaya calısmak oldukmu sıkıntı. kızımı bezlıycektım kacıyodu yakalıyım derken belım e bıse oldu galıba bı fıtık daha 1 ayı gectı hıc gecmedı ayaklarıma vuruyo agrısı okadar yanı.ayın 14une randevu bulabıldım ozaman gıdıcem doktora
Slm meleklerimmmkusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm
dunku menum
sahur
5sarma peynır 4 zeytın 1bardak ayran
iftar
1kase corba 3kasık tavuk yemegı
salata 1bardak ayran 1parca pide 6sarma
2dılımcık baklava:26::26::26:banu kızmasın dıye dılımcık yazdım
1bardak yesılçay
2lıtre su
1bardak bıberıye
ramazanda mısafırlıkten ve mısafır agırlamaktan kacmak olmaz ama ben sevmıyom.cunkı mutlaka kacamak yapcak bıseler oluyo offffffff
mısafır olmasa sarma sarmazdım tatlıda almazdım. bazı ınsanlar her ıftarın peşıne tatlı ısterler yerler.ben eve almıyom yada yapmıyorum yememek ıcın .nefse hakım olmak cok zor cook hele ramazanda
Slm meleklerimmmkusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm
dunku menum
sahur
5sarma peynır 4 zeytın 1bardak ayran
iftar
1kase corba 3kasık tavuk yemegı
salata 1bardak ayran 1parca pide 6sarma
2dılımcık baklava:26::26::26:banu kızmasın dıye dılımcık yazdım
1bardak yesılçay
2lıtre su
1bardak bıberıye
ramazanda mısafırlıkten ve mısafır agırlamaktan kacmak olmaz ama ben sevmıyom.cunkı mutlaka kacamak yapcak bıseler oluyo offffffff
mısafır olmasa sarma sarmazdım tatlıda almazdım. bazı ınsanlar her ıftarın peşıne tatlı ısterler yerler.ben eve almıyom yada yapmıyorum yememek ıcın .nefse hakım olmak cok zor cook hele ramazanda
selam kızlar.dunaksam mısafırım vardı oyle yorulmusumkı hıc bılgısayarı acmak gelmedı ıcımden 12de gıttıler osaatten sonra az uyudum sahur falan ancak actım bılgısayarı menumude yazarım bırazdan.ama fazla takılmamısınız dungece gecmıs yapmak kolay oldu.banucumda pek takılmamıs hayırdır ınsallah:44::44:
gecmıs olsun canım.ıhmal etme gıt bence doktora bende 23 haftadır sol göğsümün usrunde agrı baslıyo sonra arkaya dogru yayılıyo özellıklle sol omzumun ustunun agrısı dayanılmaz oluyo.bıde sol karım uyusuyo sebepsız.once korktum sonra usutmusumdur dedım ama 3 hafta oldu gecmeyınce tırsıyorum yarına kardıyolojıye bıde göğüs hastalıklarına randevu aldım önce kardıyolojıye gıtcem sonrada bı cıgerlerıme baktırıyım dıyorum.1ay önce cıgerlerımde enfeksıyon vardı ılac kullanmıstım doktor gecmezse mutlaka gel demıstı.acaba ordamı bı sıkıntı var anlamadım.ınsan doktora gıtmeyede cekınıyo.allah tum hastalara sıfa versın.
sagol canım ablamı ayarladım buaksam ıftardan sonra cıkcaz yuruyuse ınsallah.banada doktor amelıyat demıstı ama korktum oolmadım.zor degılmı amelıyat ve sonrası hem kesın tedavıde degıl dıyolar.galıba enguzelı hasta olmamaya calısmak oldukmu sıkıntı. kızımı bezlıycektım kacıyodu yakalıyım derken belım e bıse oldu galıba bı fıtık daha 1 ayı gectı hıc gecmedı ayaklarıma vuruyo agrısı okadar yanı.ayın 14une randevu bulabıldım ozaman gıdıcem doktora
kansızlık var sanırım sende ? canım bende eti hiç sevmezdim ama yemek zorundayız çok zor alıştım bende kendini zorlayıp yemelisin en azından kıymadan baharatlı köfte yap canım o zaman etin tadını almazsın
soruna gelince ben b12 vitaminini 18 yaşımdan beri kullanıyorum ki hiç et yemediğim zamanlardı inanki hayattan çekilmiştim o derece demir eksikliği kansızlık b 12 vitamin iğneleri ama hap olarak diyorsun sanırım sen onuda 4 yıldır kullanıyorum ve kilo artışı filan olmadı bence kullan ama sende eksikliği varmı kesin? bide sürekli kullanmamalısın mesela 1 ay aldın 3 ay ara ver doktorum bana böyle önermişti ama bu benim doktor bana göre konuşuyo bence sende bir doktora gitmelisin halsiz olman kırmızı et yememenden kaynaklanıyor bence canım bir de omega 3 çok önemli bunu mutlaka kullanmalısın seni hem canlandırır hemde kansızlığa da çok iyi geliyor kendimden biliyorum
neyse olsun artık bugün proteinli yersin :)
bendede demir eksikliği b12 vitamin eksikliği var canım omega 3 kullanıyorum ben 6 aydır inanki ruh halim tamamen değişti sabah ölü gibi kalkardım derslerde kafamı veremezdim tahammülsüzlük filan çok vardı hiç birşey kalmadı kilo yapmaz niye yapsın ki :) ne demek tatlım :) inş toparlanırsın sende omega 3 kesin al canım hele balığın çok az olduğu bu zamanlarda...
afiyet olsun çok mu uzun sürüyor ama dikkat et kansız kalma canım geçmiş olsn
eyvah eyvah kaptan görmesinneyse afiyet olsun canım olmuş artık :)
Sınavda Allah yardımcın olsun kpss di mi?
kolay gelsin :)
ay geçmiş olsun canım şimdi iyi misin? ama öyle düşünme her zman psikolojik olmazki
aynen bende bunu merak ediyorum her saat başı değişiyor kilom
aaa cok iyi fikir. sweeeet duydunmu kiz. bizim kaptan o sahur senin bu iftar benim mi geziyo niye gelmiyo. ay insallah onemli bise yoktur.
bende konversiyon bozukluk vardi. uzun sure tedavi gordum. o yuzden psikolojiktir derler gonderirler diye dusundum. yenilemedi insallah bu rahatsizlik. daha once sirf oluyom geberiyom diye resmen tepeden tirnaga kontrol ettirdim. sonuc psikolojik cikti.offfff cok sukur az bucuk toparladim.
selamlar ^_^
şu an ders arasındayım vaktim yok akşam gelicem de şimdi birşey sormak istiyorum
malum benim okul yoğun uykuya falan çok az vaktim kalıyor ve sürekli halsizim ve hastalanıyorum kırmızı et de sevemiyorum bi türlü rahatsız ediyor beni kokusu ve görüntüsü ben de b12 vitamini alıyim diyorum ama kilo aldırabilir diye korkuyorum
sizce kötü olur mu b12 kullanmam yani kilo aldırır mı
baklava olmasaymış süpermiş neyse afiyet olsun canım :)
selam kaptanım
ay çok geçmiş olsun anneciğine
inş Allah hayırlısını versin gelin için :) iyi yapmışsınız senin için de değişiklik olmuştur :)
Aleykümselamm canım :)inş annen tez şifasını bulur ..hastalık zor ,
Gelininizi ne kadar anlıyorum bir bilsenbende çok sıkıldım ,şu mübarek günlerde Rabbim rünasip etsin ,çok hassas bir mevzu
Peki sen nasılsın canım ?
Fatmacım tbrk ederimmm bende b12 ve d vitaminlerini arada iğne olarak yaptırıyorum omega 3 zaten düzenli alıyordum biraz ara verdim şu an q enzim q 10 kullanıyorum sonbaharda omega 3 e tekrar başlarım kilo aldırmasının aksine bunların eksikliğinde kilo alınıyor Özgecim sakın korkma cnmm
evet bugün iftardan önce tartılıp bildirim yapacaksınız bebişler oruç tutmayanlar yarın sabah bilririm yapacak
daha önce yazmıştım ama gözünüzden kaçmış demekkiii
slm Fatmacımmmm sağol bitanemm göğsünde kitle vardı da o alınacak iyi huylu şükür ama nefes testini geçemiyor
Aminnn bitanemm aynen hastalığın her türlüsü çok zor anlamazmısın dün hatta sen ve gülşah geldiniz aklıma gelinimiz anlattıkça sizi geçirdim aklımdan rabbim tüm arayanlara bu güzel günler hürmetine nasip etsin inş elbet bir zamanı var 6 yıldır olmuyor abimlerinde doktorlara gidiyorlar sorun yok ama rabbim ol deyince olacak iştegerçekten iyi oldu benden başka kimseyle dertleşemez teselli ettim sabret dedim rahatladı biraz
Kızlar..Cumartesi sınavım var bna dua edin ...bunun dışında 2gundur iftara davet veriyoruzondan hiiiç girmey fırsatım olmuyor
Bügünde iftara misafirim varmenüm hazır
Kabak sandal. Yada patlıcan yarık(tavuklu )fırında karışık kızartma ,kuru kofte ,bulgur pilavı (havuç lu) soğuk çorba ,tarhana çorbası
Sütlü irmik tatlısı
Birazdan hepsini hazırlıcam ,yoksa akşama Halim kalmıyor
Canımm :)afiyet olsun ..nasıl yapıyorsun sahurda 2yumurtayı :44:ben iftarda deli gibi su ,soğuk çorba ,salata yıyorum ,şişiyorum resmen ,sahurdada bişiy yiyesin gelmiyor
Neyse bende dün ki menumu yaziyim cezam neyse hazirim hakime hanim :))
Sahur:
Tereyaginda 1 yumurta
Fasulyeli corba
Pide tereyagi
Domates salatalik zeytin peynir
İftar:
2 kasik pirinc pilavi
Tavuk gogsu
1 dilim kucuk baklava(
Domates salatalik peynir yogurt
Ara:
Bundan sonrasi koptu iste. Dondurma askimi engelleyebilmek icin ilk basta 2 parca bitter cikolata yedim ama yetmedi. Sonra 1 kase sade ve cikolatali dondurma karisik yedim(
Bugun 30 dakikalik yuruyus anca vardir. Babanemlerdeydik iftarda eve 12 bucukta geldik.
Bugünkü menüm
kahvaltı:
baklalı yumurta
1 dilim peynir
öğle:
1 nektari
3 kaşık bulgur
akşam:
4 tane halep köftesi
2 bardak yeşilçay
Artık şu regl bitsede kurtulsam onun içinde ayrıyeten jinekoloğa gitcem
İnan bende anlasam zaten eşimde doktordan randevu alacak benim için.o bile ikide bir sorup duruyo noldu neyin var bişeye mi üzüldün yüzün niye sararmış.. hatta bu sabah istersen uçak bileti al bayrama Türkiye'ye gidersin 2-3 hafta sonra ben gelirim falan dedi(ne zamandır ailemde Bayram kutlayamadım )..aslında gecen yıl buna yakın Bişey oldu bende doktor d3 vitamini ile Demir eksikliği var dedi zaten d3 vitamin eksikliği depresyon bile yapar demişti.. Doktora gitmişken omega3 ü b12 yi de sorcam ona göre bende hergün içeyim hatta eşimde oğlumada içireyim Türkiye'ye gelince de sweetin içtiği markadan alayım kilo falan da yapmıyormuş sanırım bakalım artık sagol ilgin için Cnm
beraber çekeriz cezayı artıkbu ramazan çooook ceza yeriz biz çooook
Şimdi beni ceza bekliyor büyük ihtimalle menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim:18:
bünye alıştı artık ceza vaz geçilmezim
biliyorum ama yapacak yemek bulamadım düşün düşün bi hal oldum. ama çokta yorulmuştum pek takmadım karbonhidrat olmasını
Menümu yazıyorum.
Sahur:
Tereyağında 2 yumurta
1 bardak tarçınlı süt
Iftar
Dünden kalma yemekten 1 tabak
1 kase mercimek çorbası
2 bardak ayran
1 lokmacik pide
3 zeytin
1 ısırık haşlanmış mısır
1 avuç haşlanmış nohut
1 dilim karpuz
Spor yok şu 2 lt
1 maden suyu
Keyfim pek yok herhalde erken yatacagim.
Kaptanıma benden selam edin bugün soru yok
iyi akşamlar herkese
menüm:
Sahur: 2 haşlanmış yumurta ,peynir ,zeytin, yer fıstığı bir avuç, salata
İftar: tavuk, patlıcanlı salata, 2 hurma,2 erik
spor:1 saat yürüyüş
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bir paket bisküvi bitirdiiiiim ne bu ya iftarla sahur arasında içime kurt kaçıyor
bu günkü menüm
sabah: menemen, biraz pide, tereyağ, az bişe peynir
akşam: bir kase patates yemeği, 1 kaşık pirinç pilavı, salata, bir parça pide
çayla birlikte de bir avuç kavrulmamış yer fıstığı yemeye devam ediyom
bir buçuk lt den fazla su içtim ve içmeye de devam ediyom. 30 dk trambolin yaptım
Iyi aksamlar kızlar nasılsınkusura bakmayin ugrayamadim mide bulantilarim artti :
Banucugum sen kadayif mi yedin sana ceza 10 squat
Kaptanim merhaba k.bakma fazla giremedim disdoktorundaydim cuma gunu pazartesi yine oldum resmen agri hertarafa vurdu kafa beyin kalmadi acayip tuaftim giremedim ozur dilerim menulere gelince pwk hatirlamiyorum yarun tekrardan yazmaya baslassam beni bu iki-uc gun affetsen olurmu ?
Kızlar merhaba dunku menum:
Kahvaltı:
2 haslanmıs yumurta
1 dılım peynır
1 yesılcay
1 hurma 1 ıncır
ogle:
1 nektarı
aksam:
1 tabak meyhane pılavı bulgur
bol salata
sweetcım acaba ben bu hafta ızınlı olabılır mıyım cnm kendımı gercekten ıyı hıssetmıyorum bı tuhaflık var halımde esımde noldu sana boyle dıyor..haftaya pazartesı gunu tekrar aranıza katılsam olur mu cnm ara ara gırer bakarım belkı sohbete katılırım..
Annem kesın sana nazar degdı dıyo herkes 10 kılo vermıssın dedıgı ıcınAnnelık ıste ..
Ama gercekten cok huzursuzum bu halımden..
Ne dersın bu hafta ızınlı sayılsam yınede menulerımı yazarım abartmamak ıcın..sadece bıldırım yapmıcam ve cok aranızda olamıcam..cevabını beklıyorum cnm
slm kizlar dunku menum
sabah: sahanda1 yumurta azicik peynir kucucuk pide ay ne komik olcurler:)))
aksam: patlican yemegi, bulgur pilavi, cacik
gelelim en vahim kisima: 2 dilim etimek tatlisi, azicik cekirdek
3 lt su bol cay sifir spor
aksam arkadasa davetliydim malum esim iftardan sonra insaata gidiyor beni de birakti. sahura kadar oturduk ve zorla yedirdi. benim sucum yok. zaten midemde bir agri var. ne yaptigim sahurdan ne de iftardan bise anlamiyorum. sanki bir top ates dusuyo sonra da yemek yedikce agri yapiyo.
afiyet olsun kaptanım
demek bu yüzden kararlı bir şekilde inanarak başlayınca gerisi geliyor
teşekkürler kaptan
bal hakiki canım özel olarak güvenilir biyerden temin ediyorum balımı yıllardır. tereyağı ve kaymakta zaten mayaladığım yoğurttan alıyorum. karatayı mutlaka yapacağım ama dengesini tam anladığım zaman. dediğim gibi karbonhidrat dengesi çok önemliymiş eksik kalınca oda ataklara sebep oldu bende
hayırlısı tatlım
Yine yetiştin imdadima kaptanım. Ben sahurumu erken yaptım suan kuzu oyun oynuyor bende namazı beklerim olmadı. Bu arada inanamazsin sahurumu yapınca tartiliyorum 79.9 iftardan önce tartiliyorum 76.9 ne oluyor bu 3 kilo bilemedim gitti
hm enzim ne için kullanıyorsun peki bir rahatsızlığın yok inş ? :26:
ben omega 3 artık hiç bırakmam olmazsa olmazım enerji depom trafom
iftardan önce tamamdır ben farketmemişim demekki :44:
annemdede vardı kitle alındı iyi huyluydu çok şükür inş nefes testini geçerde alınır hayırlısıyla Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?