Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sanada cok gecmis olsun canim. noluyo bize boyle ya. bu yasta curuge ciktik resmen. allah sonumuzu hayretsin. amiiiiin.
amın canım gercekten nıye boyle olduk ben artık bıyerım agırıyo dreken utanıyorum esımden acaba saglam tarafı yook dıye eklından gerırırmı dıyorum
ohh sefan olsun degısıklık olmus sanada.annenede acıl şifa bayadır gecemedı testı sıgara kullanıyomukı
haklısın banucum nnefıs terbıyesını ögrenmek sart.dun mısafırım var dıye pirinçle sardım yalan yok ama yemın ederım artık kenıdıme sırf bulgurdan sarıyorum 3 4 ay falan oldu esımde alıstı oda yıyoo.yengenınde rabbım gönlune göre versın ınsallah hayırlısıyla bebeklerı olsun.tup bebektemmı olmuyo denedılermı.benım abımınde 10yarında bıkızıvar.bıtanede 5sene once dogdu 2gunyasayıp oldu.4senedırde olmuyo cocukları cook doktora gıttıler ama kısmet 2 cocukları oldu ama sımdı olmuyo.yengemın yumurtalıklarında sıkıntı varmıs.ama enazından 1tane var.rabbım yengenede tum ısteyenlerede nasıp etsın ınsallaah.ferıdeyle ıremıde unutmıyayım

Aminnn cnm tşklerrr malesef kullanıyor 3 paket içerdi düşürdü 1 paket içiyor yine de bırakmayı denedi ama o zamanda depresyona giriyor ne olavcak bilmiyorum böyle o da haklı gözleri %5 gördüğü için elişi ev işi kitap gazete hiçbirşey yapamıyor canı sıkılıyor eskiden ne güzel iğneoyaları yapardı ama şeker hastalığı mahvetti malesef

misafirn gelince de yarı bulgur yarı pirinç yap cnm inan kimse anlamıyor o iri bulgurlar zaten pirinç gibi hem daha lezeetli oluyor

Aminnn cnmmm inşşş bir an önce nasip eder rabbim herkese iremime gülşahıma miniğime ferideme gelinimize çok zor hakikatenn

gelinimizde de abimde de bir sorun yok tüp bebeklik bir durum yok diyor doktorlar olacak ama zamanı var demekki cnm:26:

Bizimikide hayırlısıyla bir alınsa rahatlayacağız anneciğine de çok geçmiş olsun bitanemm

hiç duymamıştım gerçekten zaten sen 40 deyince şok oldum enerji dolusun maşallah

araştırcam doktorumada sorcam merak ettim :)

ben annemle akşam için alışverişe çıkıyorum iftrdan önce görüşürüz

öptüm herkesi

Annecigine geçmiş olsun canım. Rabbim gelininize de en hayırlı ve tez zamanda bir saglikli bir bebek versin inşallah. Milleti çenesini kapamak çok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm benim tahlilleri yapcam inşallah şuan ellerim ayaklarım titriyo resmen cocuklara bakan kadın benim zili çaldı Ali kayıp dedi ben ev terlikleriyle kendimi bir dışarı attım acaba yüksek yerden.mi düştü bizim evin burası yokuşu var ağaçlık alan biri mi kaçırdı allahım bas bas bağırıyorum Allah razı olsun başka bi komşu kadın beni duydu çıktı evden oda aramaya başladı ben evde hazırlanıyodum eşim gelip aliyi de alıp markete gitcektik allahım hemen eşimi aradım falan bi an cok kötü oldum hala kötüyüm valla sonra bir baktım cocuklara bakan kadın beni çağırıyo tam anlamadım ama nasıl olduysa ali eşşeği. Ve arkadaşı kadın durun mu ne demiş tam anlayamadım benimkide arkadaşıyla çıkmışlar kadını dairesinin önünde beklemişler ta 5. Katı çıkmışlar tabi asansörle çok şükür allahıma bende bugun vermek istemedim eşime dedim göndermim naıslsa sen gelince alcaz markete gitcez o da yok yolla biraz çocuklarla oynasın dedi öyle oldu geçti gitti sanırım bir daha kadına yollamm yani birde derler ya anne yüreği hisseder hakikaten öyle bişey oldu hiç göndermek istemedim allahıma şükürler olsun ama verilmiş sadakamız varmış yanişükürler olsun
Ayrıca sweetcim bu içhaşlanmıs iç boş cnm mısırırllılsr yapıyo önce onu bardaktan ters tarafı ile ez üstüne zeytinyağı istersen sarımsak ve üstüne istersen yumurta kır omlet şeklinde

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

allahım bugün çocuklar hep korktmuş sizi anlaşılann o paniğini düşünemiyorum haklısın cnmmm neyseki sağ salim bulunmuş yaramaz:18: aksini düşünemiyorum bile

bakla içinin kabuksuzu anladığım kadarıyla tamam cnmmm

Çok tşk ederim Aytencimmm aminn cnmmm inşşş malesef çevre anlayışlı olamıyor çeneleri durmuyor bir türlü

Evet cok şükür geçti
Başka noldu cnm henüz geçmiş yapamadım markete gitcem eşimi beklemedeyim :)
Ayrıca ben sırf kilo bildirimi yapmamak için izin istemiştim bu haftalık çünkü durum fena gibi görünüyo haftaya da telafi ederim diye düşünmüştüm :) takımı etkilememek adına
Birde benim tartım yatak odamda farklı mutfakta farklı cıkıyo onu farkettim yani eltimde aynısını aldı orda tartılınca 1-2 kilo fazla çıkmıştım o zman ben 80 küsurlu kilodaydım eve geldim 80 cıkıyo kafam karıştı sonra mutfakta tartılınca eltimdeki sayı çıktı eltim belki yatak odasında zemin düz değildir dedi baktım mutfağa Koyunca tam oturdu tartı ee ben hangi odadaki kiloya inanayım mutfaktakine mi odadakine mi ilk defa mutfakta da bir deneyeyim dedim o yüzden orda tartıldım

Iphone dan gönderildi

ah ah yemeseydim iyiydi de madem yedik cezaya da katlanıcaz

bunu söyleyebileceğimi hiç tahmin etmezdim ama sporu özledim valla. Ramazan diye spor salonuna 1 ay ara verdim. Bayram falan bitsinde hemen başlıyayım

Bu insanların başkasının canını acıtacağını bile bile aynı soruyu gözlerinin içine baka baka utanmadan nasıl sorabiliyorlar anlayamıyorum
Benim bi akrabama da aynı soruyu binlerce defa farklı versiyonda sordular hala da soruyorlar Allah yardım etsin inşallah tez ve hayırlı zamanda tüm dileyenlerin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Iphone dan gönderildi

ben geldimm burnum akaraktan ve oksurerekten insanlar sicak diye ciplak dolasacak nerdeyse ben usuyorum

iki gundur menu yazmiyorum farkindayim conku menum yokk hastalik yuzunden useniyorum birseyler yapmaya onun icin salidan beri abur cubur ekmek bisssuurrruu meyce mentollu seker resmen cop tenekesine dondum ee spor da yok yaaaaniiiiii yarin kocaman arti gorecem sanirim :118:

iyi o zaman ben basliyayim kullanmaya

ablacim annene de cok cokk gecmis olsun nicin nefes testini gecemiyor sigara mi kullaniyor :26:

evet canim kansizlik sorunu cok ciddi bende demir ilaci kullaniyorum zaten su an ben duzenli gidiyorum doktora mecbur controller icin ama hic b12 olayindan bahsetmedi bana :26:
ben eksikliginde ortaya cikan sorunlarin hepsini yasiyorum maalesef su an bir sure kullaniyim ben bunu

Gülayın oğluşu korkutmuş burnu kanıyomuş gülayda bir anda duyunca korkmuş cnmmm bildirim yapmadan izne ayrılırsan 1 ke zbildirimde bulunmamış olursun korkma canımm + çıksanda üzülme sildirmemiz gereken bir notamız yok şükür hepiniz iyi olun sağlıklı olun önemli olan bu ortalamamız %30 un altına düşmesimn yeterliii bu hafta sen veremezsin başka arkadaşımız verir haftaya sen verirsin böylelikle takım ruhu oluyor işte sıkma canını
en düz zemin neresiyse orata tartıl cnm

ah ah yemeseydim iyiydi de madem yedik cezaya da katlanıcaz

bunu söyleyebileceğimi hiç tahmin etmezdim ama sporu özledim valla. Ramazan diye spor salonuna 1 ay ara verdim. Bayram falan bitsinde hemen başlıyayım

iftardan 2 saat sonra spor yapabilirsin cnmmm ama geç oluyor tabiii her tatlı şeyin bir bedeli var tabikiiii

bazı insanlar böyle işte başkalrının mutsuzluğundan mutlu oluyorlar bende anlayamıyorum

hoşgeldinnnnn Özgecimmm iyileşememişsin hala karabiberli içecek yapmadınmı kuzummm sğalığın yerinde olsunda napalımmm haftaya telafi edersin bitanemm takımımıza nazar değdi galiba ben bi adaçayımı dolaştırsam napsam

yok yok yaptim onu cok sagol tariff icin
dun biraz daha iyi olmustum ama bugun sanki kendini tekrarladi hastalik yine ilk gunkune dondum
neyse artik insallah yarina tam kendime gelirim sinavlarim da basliyor

Ay canim dalginken bole ani durumlar sarsiyor cok gecmis olsun

Kizlar selam bu gun ugrayamadim is degisiklugi kesinlesti 25 tem da burasi bitiyor bayram sonrasi yeni is. Cok mutluyum 4 senedir nasi dayandin bunlara bikmisim yukum hafifledi. Simdi evdeyim sacimi boyadim bekliyomm yeni ben lazim dimi bana. Gene ugrarim optum sizi

bızdıkımmm hapını almaktansa kalçadan iğne yaptır daha çabuk kana karıştığı için hızlı etki ediyor kırmızı et tüketmeye çalışş kış olsa kırmızı pancar çok iyi geliyor kansızlığa yumurta ciğer dalak kuru erik bunlar çok iyi gelir sana cnmm ayrıca c vitamini almaya çalış bol bol kahve ve çayı da fazla tüketme bitanemm

iyi o zaman ben basliyayim kullanmaya

ablacim annene de cok cokk gecmis olsun nicin nefes testini gecemiyor sigara mi kullaniyor :26:

çok tşkler bızdıkımmm malesef evet kullanıyor ama azalttı bunada şükür:18:

hadi gözümüz aydın neslimmm süper haberrr hakkında hayırlısı olsun cnmmm inş yeni yerinde huzurlu mutlu çalışırısn cnmmm ohhh iyi yapmışsınnn
yeni iş yeni imaj olsun böyle

yok yok yaptim onu cok sagol tariff icin
dun biraz daha iyi olmustum ama bugun sanki kendini tekrarladi hastalik yine ilk gunkune dondum
neyse artik insallah yarina tam kendime gelirim sinavlarim da basliyor

pek ceryanda kalmamaya çalış bızdıkım sıcak bile olsa ceryan etkiliyor insanı hadi bir an öçnce iyileş bakalım dersler önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…