- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
amın canım gercekten nıye boyle olduk ben artık bıyerım agırıyo dreken utanıyorum esımden acaba saglam tarafı yook dıye eklından gerırırmı dıyorumsanada cok gecmis olsun canim. noluyo bize boyle ya. bu yasta curuge ciktik resmen. allah sonumuzu hayretsin. amiiiiin.
ohh sefan olsun degısıklık olmus sanada.annenede acıl şifa bayadır gecemedı testı sıgara kullanıyomukıSlm meleklerimmmkusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm
haklısın banucum nnefıs terbıyesını ögrenmek sart.dun mısafırım var dıye pirinçle sardım yalan yok ama yemın ederım artık kenıdıme sırf bulgurdan sarıyorum 3 4 ay falan oldu esımde alıstı oda yıyoo.yengenınde rabbım gönlune göre versın ınsallah hayırlısıyla bebeklerı olsun.tup bebektemmı olmuyo denedılermı.benım abımınde 10yarında bıkızıvar.bıtanede 5sene once dogdu 2gunyasayıp oldu.4senedırde olmuyo cocukları cook doktora gıttıler ama kısmet 2 cocukları oldu ama sımdı olmuyo.yengemın yumurtalıklarında sıkıntı varmıs.ama enazından 1tane var.rabbım yengenede tum ısteyenlerede nasıp etsın ınsallaah.ferıdeyle ıremıde unutmıyayım
bebişimmm şimdi bir dilimcikkk yesseydin kızmazdım elbette hem oruç hem göz hakkı ama 2 dilim yediğin zaman tadı artıyormu artmıyor bebişimmm
bitanemmm sadece ramazana özgü değilki misafir olayı bize de gelecek biz de gideceğiz fakat irademize sahip olmayı öğrenmemiz lazım kuzumm sarma sarmışsın elleirne sğalık yarı bulgur yarı pirinç sarsan kimse farketmez inan bana ordan biraz kurtarırsın miktarına da dikkat edersen mesele yok
dün ben yoktum ya herkes dersi asan öğrenciler gibi olmuşşşşiyi yapmışsın cnm dinlenmişsindir
aman cnmmmm ne olur sol kol özellikle sinyal verdimi çok önemli mutlaka kardiyolojiye görün inş bişey çıkmaz ben iyiki ameliyat olmuşum çok memnunum cnmm yürüyemez hale gelmiştim ameliyat öncesi sonrasında da kendini korursan mesele yok çok rahatım yalnız kendimi kaptırıp ağır filan kaldırdımmı ufak bir ağrı oluyor geçiyor sonra ihmal etme ben ameliyattan kaçmak için sürekli belimi çektirmiştimrahmetli dedem ve dayım çekerdi hep biraz düzelirdim ama mehvetmişim işte
Fatmacım tbrk ederimmm bende b12 ve d vitaminlerini arada iğne olarak yaptırıyorum omega 3 zaten düzenli alıyordum biraz ara verdim şu an q enzim q 10 kullanıyorum sonbaharda omega 3 e tekrar başlarım kilo aldırmasının aksine bunların eksikliğinde kilo alınıyor Özgecim sakın korkma cnmm
yok bitanem şükür geldimmmm
evet bugün iftardan önce tartılıp bildirim yapacaksınız bebişler oruç tutmayanlar yarın sabah bilririm yapacak
daha önce yazmıştım ama gözünüzden kaçmış demekkiii
dikkat et bitanem psikoloji deyip geçme geçmiş olsun
hiç aldrımaz aksine bunların eksikliğinde kilo alırsın cnmmm
amın canım gercekten nıye boyle olduk ben artık bıyerım agırıyo dreken utanıyorum esımden acaba saglam tarafı yook dıye eklından gerırırmı dıyorum
ohh sefan olsun degısıklık olmus sanada.annenede acıl şifa bayadır gecemedı testı sıgara kullanıyomukı
haklısın banucum nnefıs terbıyesını ögrenmek sart.dun mısafırım var dıye pirinçle sardım yalan yok ama yemın ederım artık kenıdıme sırf bulgurdan sarıyorum 3 4 ay falan oldu esımde alıstı oda yıyoo.yengenınde rabbım gönlune göre versın ınsallah hayırlısıyla bebeklerı olsun.tup bebektemmı olmuyo denedılermı.benım abımınde 10yarında bıkızıvar.bıtanede 5sene once dogdu 2gunyasayıp oldu.4senedırde olmuyo cocukları cook doktora gıttıler ama kısmet 2 cocukları oldu ama sımdı olmuyo.yengemın yumurtalıklarında sıkıntı varmıs.ama enazından 1tane var.rabbım yengenede tum ısteyenlerede nasıp etsın ınsallaah.ferıdeyle ıremıde unutmıyayım
Bizimikide hayırlısıyla bir alınsa rahatlayacağızanneciğine de çok geçmiş olsun bitanemm
fatmacım hakikatennn menülerin harika tşk ederim cnmm
Fatmacım Q enzim Q 10 takviyesini ben 10 yılı aşkındır kullanıyorum gerçekten bir gençlik iksiri gibi ayrıca kalp damar rahatsızlıklarını önler bağışıklık sistemini güçlendirir çok güçlü bri antioksidan ve koruyucu cnmmm beni gören 40 yaşımda olduğumu duyuncaoluyor resmen ayrıca yıllarca sigara içmiş olmama rağmen bir de içmesem nasıl olurdu kimbilir
ben annemle akşam için alışverişe çıkıyorum iftrdan önce görüşürüz
öptüm herkesi
hiç duymamıştım gerçekten zaten sen 40 deyince şok oldum enerji dolusun maşallah
araştırcam doktorumada sorcam merak ettim :)
Slm meleklerimmmkusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm
neden kanıyor acaba:44: arada kanıyorsa bir götür prensi doktora Gülaycım elbette kolay değill anne olmak böyle bişey işte yengemin bu yüzdne psikolojisi bozuldu orta 3 e giden oğlu var bayılma numarası yapmış yengemde çok düşkündür çocuklara 3 aya yakın psikiyatri servisinde yattı 4 çocuğu var toparlayamadı geçen hafta çıktı şükür allah korusun beyin öyle bir şeykiii neye nasıl tepki vereceğimizi kestirmek zor
bitanem oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıp bildirecek
evet cnmmm yzüdün yüzdün kuyruğuna geldinnn allah zihin açıklığı versin allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşşş sen perihan hilal biri daha vardı ama kimdikii :44: tüm kpss ye gireceklere dua edeceğim cnmmbuda size gelsin akşamda misafirin varmış kolay gelsin cnmmm
Eki Görüntüle 1176460
bitanemm bende çorba ve suyla şişiyorum fakat iftardan sonra spor yapmayı ihmal etmiyorum belkide yakıyorumdur sahurda yumurtasız asla yapamam
baklavayı 1 dilim yiyerek kararında bıraktığın için tşkler cnmmmm buna ceza yok hem ramazan hemde abartmadan yediğin için fakatttttttt
o kopan kısım için iftardan sonra 100 mekik gelsinmiiiiiiigelsinnn tabiiii
baklalı yumurta hiç denemedim Sindimmm gerçi ben baklayı hiç sevmmemsadece iç bakla severimmm afiyetolsun cnmmm
mutlaka bir eksiklik var bitanemmm tr ye inşallah gelirsin bayramı da burda geçirirsin gelmişken de
D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat
bu tahlilleri mutlaka yaptır bitanemm omega 3 mutlaka eksiktir çünkü sadece soğuk denizbalıklarında bulunuyor o yüzden yeterli almamız neredeyse imkansız hergün ayçekirdeği semizotu yememiz lazım ki yine de yeterli değil omega 3 tahlili çok pahalı o yzüden bence mutlaka kullan
elele tutuşunnn cezaları yapın artıkkkkverdiğim cezalar yapılıyordur umarım mübarek gündeyiz ona göre
oyyy kıyamam sanaaaaama kıymalıyımmmm çünkü hep karbonhidrat olmuşşş 150 mekikk gelsin bendenn
afiyetıolsun cnmmm maşallahın varhayrıdır hasta değilsindir :26: umarım aleyküm selam kuzummm soruda yırttım desene
fatmacım hakikatennn menülerin harika tşk ederim cnmm
o kurdu bir yakalasammmmm açıkça yazdığın için sadece 25 squatcıkk bunun içinnn
trombolinle barışmana sevindimmmmm
slm şirinemmmm özleidm inan bende hay allah yeğenim üzmeye başladı demekki senii:26::26:
evet kuzum yedim10 snein için 10 yeğenim için yaparım kuzummm ne demek
Çok geçmiş olsun leylacım tahmin ettim bir terslik olduğunu diş ağrısı kabir azabı gibi çok geçmiş olsunnn elbette bitanem normalde düzenli yazıyorsun menülerinii sen tek iyi ol da yazarsın cnm benim
Elbette yarın sabah tartılırsın cnm izinli yazarız haftaya izinli olursun ne zaman kendini iyi hissedersen dönersin tatlım fakat bildirim yapmadan iznli olamıyorsunelbette sohbet sensiz olmaz kuzumm değer tabiii göz nur ama dil insanı bitirir derler Sindicim evinde adaçayını yak dumanını tüm evde gezdir bitanemmm birde üzerinde çörek otu taşı mutlaka
ayyyyyy bu ramazannnn yandıkkkk cısların önünde 2 görürsem yakarımmmmm meleklerim ona göre peşin peşin yerseniz sporunuzu da yapınn 1 dilime ceza yokkk
rica ederim cnmmm
afiyetolsun cnm o zaman bitanemmm bizler sadece ekmek gibi basit karbonhidrat almıyoruz yoksa sağlıklı karbonhidratları alıyoruz hayırlısı kuzummm
dengeyi oturttuğun zaman yapabilirsin inşşş
hem iftar hem sahuru eritmemiş oluyor bünye bitanem kısa sürede nasıl sindirdin zaten 2,5 kilo su içiyoruz en az normal yaniii 3 kilo fark olması
Fatmacım Q enzim Q 10 takviyesini ben 10 yılı aşkındır kullanıyorum gerçekten bir gençlik iksiri gibi ayrıca kalp damar rahatsızlıklarını önler bağışıklık sistemini güçlendirir çok güçlü bri antioksidan ve koruyucu cnmmm beni gören 40 yaşımda olduğumu duyuncaoluyor resmen ayrıca yıllarca sigara içmiş olmama rağmen bir de içmesem nasıl olurdu kimbilir
Sagol cnm benim tahlilleri yapcam inşallah şuan ellerim ayaklarım titriyo resmen cocuklara bakan kadın benim zili çaldı Ali kayıp dedi ben ev terlikleriyle kendimi bir dışarı attım acaba yüksek yerden.mi düştü bizim evin burası yokuşu var ağaçlık alan biri mi kaçırdı allahım bas bas bağırıyorum Allah razı olsun başka bi komşu kadın beni duydu çıktı evden oda aramaya başladı ben evde hazırlanıyodum eşim gelip aliyi de alıp markete gitcektik allahım hemen eşimi aradım falan bi an cok kötü oldum hala kötüyüm valla sonra bir baktım cocuklara bakan kadın beni çağırıyo tam anlamadım ama nasıl olduysa ali eşşeği. Ve arkadaşı kadın durun mu ne demiş tam anlayamadım benimkide arkadaşıyla çıkmışlar kadını dairesinin önünde beklemişler ta 5. Katı çıkmışlar tabi asansörle çok şükür allahıma bende bugun vermek istemedim eşime dedim göndermim naıslsa sen gelince alcaz markete gitcez o da yok yolla biraz çocuklarla oynasın dedi öyle oldu geçti gitti sanırım bir daha kadına yollamm yani birde derler ya anne yüreği hisseder hakikaten öyle bişey oldu hiç göndermek istemedim allahıma şükürler olsun ama verilmiş sadakamız varmış yanişükürler olsun
Ayrıca sweetcim bu içhaşlanmıs iç boş cnm mısırırllılsr yapıyo önce onu bardaktan ters tarafı ile ez üstüne zeytinyağı istersen sarımsak ve üstüne istersen yumurta kır omlet şeklinde
Iphone dan gönderildi
Annecigine geçmiş olsun canım. Rabbim gelininize de en hayırlı ve tez zamanda bir saglikli bir bebek versin inşallah. Milleti çenesini kapamak çok zor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cok şükür geçti
allahım bugün çocuklar hep korktmuş sizi anlaşılann o paniğini düşünemiyorum haklısın cnmmm neyseki sağ salim bulunmuş yaramaz:18: aksini düşünemiyorum bile
bakla içinin kabuksuzu anladığım kadarıyla tamam cnmmm
Çok tşk ederim Aytencimmm aminn cnmmm inşşş malesef çevre anlayışlı olamıyor çeneleri durmuyor bir türlü
baklavayı 1 dilim yiyerek kararında bıraktığın için tşkler cnmmmm buna ceza yok hem ramazan hemde abartmadan yediğin için fakatttttttt
o kopan kısım için iftardan sonra 100 mekik gelsinmiiiiiiigelsinnn tabiiii
allahım bugün çocuklar hep korktmuş sizi anlaşılann o paniğini düşünemiyorum haklısın cnmmm neyseki sağ salim bulunmuş yaramaz:18: aksini düşünemiyorum bile
bakla içinin kabuksuzu anladığım kadarıyla tamam cnmmm
Çok tşk ederim Aytencimmm aminn cnmmm inşşş malesef çevre anlayışlı olamıyor çeneleri durmuyor bir türlü
bebişimmm şimdi bir dilimcikkk yesseydin kızmazdım elbette hem oruç hem göz hakkı ama 2 dilim yediğin zaman tadı artıyormu artmıyor bebişimmm
bitanemmm sadece ramazana özgü değilki misafir olayı bize de gelecek biz de gideceğiz fakat irademize sahip olmayı öğrenmemiz lazım kuzumm sarma sarmışsın elleirne sğalık yarı bulgur yarı pirinç sarsan kimse farketmez inan bana ordan biraz kurtarırsın miktarına da dikkat edersen mesele yok
dün ben yoktum ya herkes dersi asan öğrenciler gibi olmuşşşşiyi yapmışsın cnm dinlenmişsindir
aman cnmmmm ne olur sol kol özellikle sinyal verdimi çok önemli mutlaka kardiyolojiye görün inş bişey çıkmaz ben iyiki ameliyat olmuşum çok memnunum cnmm yürüyemez hale gelmiştim ameliyat öncesi sonrasında da kendini korursan mesele yok çok rahatım yalnız kendimi kaptırıp ağır filan kaldırdımmı ufak bir ağrı oluyor geçiyor sonra ihmal etme ben ameliyattan kaçmak için sürekli belimi çektirmiştimrahmetli dedem ve dayım çekerdi hep biraz düzelirdim ama mehvetmişim işte
Fatmacım tbrk ederimmm bende b12 ve d vitaminlerini arada iğne olarak yaptırıyorum omega 3 zaten düzenli alıyordum biraz ara verdim şu an q enzim q 10 kullanıyorum sonbaharda omega 3 e tekrar başlarım kilo aldırmasının aksine bunların eksikliğinde kilo alınıyor Özgecim sakın korkma cnmm
yok bitanem şükür geldimmmm
evet bugün iftardan önce tartılıp bildirim yapacaksınız bebişler oruç tutmayanlar yarın sabah bilririm yapacak
daha önce yazmıştım ama gözünüzden kaçmış demekkiii
dikkat et bitanem psikoloji deyip geçme geçmiş olsun
hiç aldrımaz aksine bunların eksikliğinde kilo alırsın cnmmm
kansızlık var sanırım sende ? canım bende eti hiç sevmezdim ama yemek zorundayız çok zor alıştım bende kendini zorlayıp yemelisin en azından kıymadan baharatlı köfte yap canım o zaman etin tadını almazsın
soruna gelince ben b12 vitaminini 18 yaşımdan beri kullanıyorum ki hiç et yemediğim zamanlardı inanki hayattan çekilmiştim o derece demir eksikliği kansızlık b 12 vitamin iğneleri ama hap olarak diyorsun sanırım sen onuda 4 yıldır kullanıyorum ve kilo artışı filan olmadı bence kullan ama sende eksikliği varmı kesin? bide sürekli kullanmamalısın mesela 1 ay aldın 3 ay ara ver doktorum bana böyle önermişti ama bu benim doktor bana göre konuşuyo bence sende bir doktora gitmelisin halsiz olman kırmızı et yememenden kaynaklanıyor bence canım bir de omega 3 çok önemli bunu mutlaka kullanmalısın seni hem canlandırır hemde kansızlığa da çok iyi geliyor kendimden biliyorum
Evet cok şükür geçti
Başka noldu cnm henüz geçmiş yapamadım markete gitcem eşimi beklemedeyim :)
Ayrıca ben sırf kilo bildirimi yapmamak için izin istemiştim bu haftalık çünkü durum fena gibi görünüyo haftaya da telafi ederim diye düşünmüştüm :) takımı etkilememek adına
Birde benim tartım yatak odamda farklı mutfakta farklı cıkıyo onu farkettim yani eltimde aynısını aldı orda tartılınca 1-2 kilo fazla çıkmıştım o zman ben 80 küsurlu kilodaydım eve geldim 80 cıkıyo kafam karıştı sonra mutfakta tartılınca eltimdeki sayı çıktı eltim belki yatak odasında zemin düz değildir dedi baktım mutfağa Koyunca tam oturdu tartı ee ben hangi odadaki kiloya inanayım mutfaktakine mi odadakine mi ilk defa mutfakta da bir deneyeyim dedim o yüzden orda tartıldım
Iphone dan gönderildi
ah ah yemeseydim iyiydi de madem yedik cezaya da katlanıcaz
bunu söyleyebileceğimi hiç tahmin etmezdim ama sporu özledim valla. Ramazan diye spor salonuna 1 ay ara verdim. Bayram falan bitsinde hemen başlıyayım
Bu insanların başkasının canını acıtacağını bile bile aynı soruyu gözlerinin içine baka baka utanmadan nasıl sorabiliyorlar anlayamıyorum
Benim bi akrabama da aynı soruyu binlerce defa farklı versiyonda sordular hala da soruyorlar Allah yardım etsin inşallah tez ve hayırlı zamanda tüm dileyenlerin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Iphone dan gönderildi
ben geldimm burnum akaraktan ve oksurerekten insanlar sicak diye ciplak dolasacak nerdeyse ben usuyorum
iki gundur menu yazmiyorum farkindayim conku menum yokkhastalik yuzunden useniyorum birseyler yapmaya onun icin salidan beri abur cubur ekmek bisssuurrruu meyce mentollu seker resmen cop tenekesine dondum ee spor da yok yaaaaniiiiii yarin kocaman arti gorecem sanirim :118:
Gülayın oğluşu korkutmuş burnu kanıyomuş gülayda bir anda duyunca korkmuş cnmmm bildirim yapmadan izne ayrılırsan 1 ke zbildirimde bulunmamış olursun korkma canımm + çıksanda üzülme sildirmemiz gereken bir notamız yok şükür hepiniz iyi olun sağlıklı olun önemli olan bu ortalamamız %30 un altına düşmesimn yeterliii bu hafta sen veremezsin başka arkadaşımız verir haftaya sen verirsin böylelikle takım ruhu oluyor işte sıkma canını
en düz zemin neresiyse orata tartıl cnm
iftardan 2 saat sonra spor yapabilirsin cnmmm ama geç oluyor tabiiiher tatlı şeyin bir bedeli var tabikiiii
bazı insanlar böyle işte başkalrının mutsuzluğundan mutlu oluyorlar bende anlayamıyorum
hoşgeldinnnnn Özgecimmm iyileşememişsin halakarabiberli içecek yapmadınmı kuzummm sğalığın yerinde olsunda napalımmm haftaya telafi edersin bitanemm takımımıza nazar değdi galiba ben bi adaçayımı dolaştırsam napsam
ay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))
ya benim kafama takilan bise var. yarin ramazanin ilk bildirimini yapacaz da arkadaslar sabah sabah midemiz tam doluyken olacak bu bildirimler. normalden fazla cekecek tarti. iki gundur bakiyorum. sabah ogleden sonrakinden en az bes yuz gr fazla cikiyor. sweeet nolacak buna ragmen sabah mi yapacaz bildirimleri tatlim.
evet canim kansizlik sorunu cok ciddi bende demir ilaci kullaniyorum zaten su an ben duzenli gidiyorum doktora mecbur controller icin ama hic b12 olayindan bahsetmedi bana :26:
ben eksikliginde ortaya cikan sorunlarin hepsini yasiyorum maalesef su anbir sure kullaniyim ben bunu
iyi o zaman ben basliyayim kullanmaya
ablacim annene de cok cokk gecmis olsun nicin nefes testini gecemiyor sigara mi kullaniyor :26:
Kizlar selam bu gun ugrayamadim is degisiklugi kesinlesti 25 tem da burasi bitiyor bayram sonrasi yeni is. Cok mutluyum 4 senedir nasi dayandin bunlara bikmisim yukum hafifledi. Simdi evdeyim sacimi boyadim bekliyomm yeni ben lazim dimi bana. Gene ugrarim optum sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok yok yaptim onu cok sagol tariff icin
dun biraz daha iyi olmustum ama bugun sanki kendini tekrarladi hastalik yine ilk gunkune dondum
neyse artik insallah yarina tam kendime gelirim sinavlarim da basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?