- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Sagol cnm benim tahlilleri yapcam inşallah şuan ellerim ayaklarım titriyo resmen cocuklara bakan kadın benim zili çaldı Ali kayıp dedi ben ev terlikleriyle kendimi bir dışarı attım acaba yüksek yerden.mi düştü bizim evin burası yokuşu var ağaçlık alan biri mi kaçırdı allahım bas bas bağırıyorum Allah razı olsun başka bi komşu kadın beni duydu çıktı evden oda aramaya başladı ben evde hazırlanıyodum eşim gelip aliyi de alıp markete gitcektik allahım hemen eşimi aradım falan bi an cok kötü oldum hala kötüyüm valla sonra bir baktım cocuklara bakan kadın beni çağırıyo tam anlamadım ama nasıl olduysa ali eşşeği. Ve arkadaşı kadın durun mu ne demiş tam anlayamadım benimkide arkadaşıyla çıkmışlar kadını dairesinin önünde beklemişler ta 5. Katı çıkmışlar tabi asansörle çok şükür allahıma bende bugun vermek istemedim eşime dedim göndermim naıslsa sen gelince alcaz markete gitcez o da yok yolla biraz çocuklarla oynasın dedi öyle oldu geçti gitti sanırım bir daha kadına yollamm yani birde derler ya anne yüreği hisseder hakikaten öyle bişey oldu hiç göndermek istemedim allahıma şükürler olsun ama verilmiş sadakamız varmış yanişükürler olsun
Ayrıca sweetcim bu içhaşlanmıs iç boş cnm mısırırllılsr yapıyo önce onu bardaktan ters tarafı ile ez üstüne zeytinyağı istersen sarımsak ve üstüne istersen yumurta kır omlet şeklinde
Iphone dan gönderildi
ay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))
ya benim kafama takilan bise var. yarin ramazanin ilk bildirimini yapacaz da arkadaslar sabah sabah midemiz tam doluyken olacak bu bildirimler. normalden fazla cekecek tarti. iki gundur bakiyorum. sabah ogleden sonrakinden en az bes yuz gr fazla cikiyor. sweeet nolacak buna ragmen sabah mi yapacaz bildirimleri tatlim.
Kizlar kaptanimiz gelmis tskler kaptanim bugunde cok iyi sayilmam ama yarin bildirim yapcam nedeolsa disim felaket agriyo hala ya cnm benim pek yazacak menumde yok zaten ne sicak ne soguk dogrudurust bisey yiyemiyorum
Yinede yazayim
Sabah: yarim muz 1 meyveli yogurt muzu icine dogradim 8.30 gibi
oglen saat 15.40 fln bir salata ve bir cucuk kase cacik
Aksamda.. onu suan yapiyorum corba icmeye calisicam kaptanim kizma ama anca dislerime fazla sert biseyler degdiremiyorum ...
Ama bizimki maasallah gayet rahat buyuyormus...oyle onemli bir durum degilmis...ilac verdi dr.dinlen dedi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asil surprizi yasadik meger bizimkinin bi kardeşi daha varmış. ...dr..Bebeğin ikiz deyince ne oldugumu şaşırdım yaaaa....ben daha birine yeni alismisken...ikiz soguk duş etkisi yapti gercekten...
kızmam bitanem bak sen yazmadan da ben çorba iç demiştim zatennnafiyetolsunn sabah muz ve yoğurt tok tutmuştur seni cnmm yazın zaten yemek istemiyor insanın canı öğle menünde güzel
Şaka gibi gercekten yaaa....ama rabbim neylerse guzel eyler. .
Tskler kaptanim buarada orus tutanlar bildirimi nezaman yapacakki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?