Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canimgecmis olsun cok kotu olmussun sende. bu cocuklar ne istiyo bizden bugun. ben hala kendime gelemedim. bu saat oldu. herif beni bosayacak yemek falan yok ortada. olmazsa bi makarna yapacam en cabuk o oluyo cocuklarda seviyo. bende alistim zaten cezaya. insan bi pisman oluyo ben nasil anneyim gozumun onunden nasil ayiririm cocugumu flan diye ama boyle dusunme. napalim istesekte istemesekte bu tur seylerle karsilasabiliyoruz. cocuklarimizi fanusta yasatamayizki. yarin oburgun okula nasil gondereceksin

Cnm sanada geçmiş olsun ama eğer sık sık kanıyorsa doktora göster cnm ne olur ne olmaz inşallah birşeyi yoktur oğluşunun

Iphone dan gönderildi

Kizlar kaptanimiz gelmis tskler kaptanim bugunde cok iyi sayilmam ama yarin bildirim yapcam nedeolsa disim felaket agriyo hala ya cnm benim pek yazacak menumde yok zaten ne sicak ne soguk dogrudurust bisey yiyemiyorum

Yinede yazayim
Sabah: yarim muz 1 meyveli yogurt muzu icine dogradim 8.30 gibi
oglen saat 15.40 fln bir salata ve bir cucuk kase cacik
Aksamda.. onu suan yapiyorum corba icmeye calisicam kaptanim kizma ama anca dislerime fazla sert biseyler degdiremiyorum ...

Kizlar kaptanimiz gelmis tskler kaptanim bugunde cok iyi sayilmam ama yarin bildirim yapcam nedeolsa disim felaket agriyo hala ya cnm benim pek yazacak menumde yok zaten ne sicak ne soguk dogrudurust bisey yiyemiyorum

Hoşgeldin leylacımmm geçmemiş hala diş ağrınnn offf allah sabır versin bitanemmm ılık çorba iç en azından cnmm tamamm oruç tutmadığın için yarın yaparsın bildirimini bitanemm

kızmam bitanem bak sen yazmadan da ben çorba iç demiştim zatennn afiyetolsunn sabah muz ve yoğurt tok tutmuştur seni cnmm yazın zaten yemek istemiyor insanın canı öğle menünde güzel

*** 6. TAKIM 368. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 83,9/ / / %)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 / / / %)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 / / /% )
merinetya (78/ / / % )
miss_wong (76 / / % ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Son düzenleme:
Meleklerim listemiz hazır lütfen bugün ve yarın listeyi alıntılayıp kendi kilonuzu ekleyerek bildirim yapın tartı gönlünüzdeki rakamı göstersin inşşş

Dün öğlen kanamam oldu biraz arkadaşlar. ..hemen dr.a gittik...cok korktum bebege birsey oldu diye....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama bizimki maasallah gayet rahat buyuyormus...oyle onemli bir durum degilmis...ilac verdi dr.dinlen dedi...

Ama bizimki maasallah gayet rahat buyuyormus...oyle onemli bir durum degilmis...ilac verdi dr.dinlen dedi...

Hoşgeldin perihancımm aman ilk okurken korktum çok şükür iyiyimiş yeğenimmm nasılsın cnm bulantıların biraz geçmiştir inşşş ayrıca kpss de başarılar bitanemmm

Asil surprizi yasadik meger bizimkinin bi kardeşi daha varmış. ...dr..Bebeğin ikiz deyince ne oldugumu şaşırdım yaaaa....ben daha birine yeni alismisken...ikiz soguk duş etkisi yapti gercekten...

inanmmıyorummmmm süper süperrr çok sevindim bitanemmm bakması biraz zor olacak ama ben bayılırım ikizlere inş tek yumurta ikizi olurlarrr sorumluluğun çok ağır cnmmm 3 can taşıyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…