Kilo bildirimim:
geçen hafta:78
bu hafta:77.4
Giden:0.6
Yüzde: 78-77.4=0.6
0.6×100=60
60÷78=0.76
Bir kontrol edersiniz doğru mu yaptım.
(78/77.4/0.6/% 0.76)
ben geldim çok terledim ve susadımneyse az kalmış :)
tartıldım az önce 74.4 hedefimi 100 gr geçtim
kilo bildirimini böyle mi yapıyoruz nasıl yapıyoruz bilmiyorum ama :26:
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 83,9/ 82,7/1,2 / 1,43%)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 / / / %)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 / / /% )
merinetya (78/ / / % )
miss_wong (76 /74,4 /1,6 /%1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )
6. Takım Ortalaması : %
63,8 olmuşummmmüniversitedeki kiloma inanmayı başardımmmm 300 gr gitmiş yuppiiiii
ya karatayda Sabah kahvaltisindaki peynirin siniri ne bol yiyebiliyor muyuz yoksa bir olcusu var mi :44:
bir de cigkofte serbest mi
kendi avuc icin kadar ve kalinligida el kalinligin kadarolacak sekilde yiyebiliyosun cig kofte serbest yiyeceksen bir tanede benim icin ye tatlim:)))
Asil surprizi yasadik meger bizimkinin bi kardeşi daha varmış. ...dr..Bebeğin ikiz deyince ne oldugumu şaşırdım yaaaa....ben daha birine yeni alismisken...ikiz soguk duş etkisi yapti gercekten...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asil surprizi yasadik meger bizimkinin bi kardeşi daha varmış. ...dr..Bebeğin ikiz deyince ne oldugumu şaşırdım yaaaa....ben daha birine yeni alismisken...ikiz soguk duş etkisi yapti gercekten...
bir de alakasiz bir sey soriyim ben
kac kilo verince pantolon bedenleri kuculuyor:44:
ben 2 kilo verdim simdiye kadar yani gecen cumaya kadar 44 giyiyordum sanki genisledi bana az da olsa kac kilo verirsem 42 beden olur :26:
Kilo bildirimim:
0.6×100=60
60÷78=0.76
(78/77.4/0.6/% 0.76)
hesap makinesinin gucune inan tatlim :))) vallahi her hafta bende de ayni gerginlik acaba dogru yaptimmi diyorum. ama artik kendimi hesap makinesinin kollarina biraktim. sayisalim hic yok olani da on yil icinde kaybettim sizlere omur:)))
Kizlar ne gusel vermisiniz tebrik ederim sabah ben ne yazacam bakalim
Kizlar selam bildirimler yapilmis ben sabah yapacagim. Ama umitsizim sanirim yine veremedim rahatsizlaninca cok dikkat edemedim bir hafta izinmi alsam acaba napsam.motivem dustu iice
Bu gun menum
Sabah 1 yumurta az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm ekmek
Ara yogurt bir kaysi bes kiraz
Ogle sehriye corba taze fasulye 1 ekmek
Ara yogurt bes kiraz bir kaysi
Aksam yk mercimek corba kiymali karnabahar 1 ekmek
bir kase cekirdek
30 dk yuzme
canım birde hesaplamama baktım da 1.sınıf öğretmeni olduğum ne çok belli olmuş ayrıntılı bir şekilde çıkarmışım bölmüşüm
hesap makinesinin gucune inan tatlim :))) vallahi her hafta bende de ayni gerginlik acaba dogru yaptimmi diyorum. ama artik kendimi hesap makinesinin kollarina biraktim. sayisalim hic yok olani da on yil icinde kaybettim sizlere omur:)))
haha
yok simdi yemiycem ben de yarin arkadasim ugrayacak benim eve annesi sagolsun seviyorsa cigkofte yapiyim gotur demis ogrenciyim ya
ben aslinda pek sevmem cigkofte ama beni dusunmsler cok sevindimben de serbest mi diye merak ettim iyi o zaman az da olsa yerim
bir de alakasiz bir sey soriyim ben
kac kilo verince pantolon bedenleri kuculuyor:44:
ben 2 kilo verdim simdiye kadar yani gecen cumaya kadar 44 giyiyordum sanki genisledi bana az da olsa kac kilo verirsem 42 beden olur :26:
ooooo tebrikler
kaptancim sen koruma donemindemisin yoksa hedefledigin bir kilo var mi daha ulasmaya calistigin :26:
bu hafta stresi de bitti darisi haftaya. amiiiin.
Kilo bildirimim:
0.6×100=60
60÷78=0.76
(78/77.4/0.6/% 0.76)
Ben geldiiiiiiiiimm 😊😊😊😊
Iftar imi açtım abdest almaya gittim regl olmuşum. Dünün sıkıntısı beli oldu dedim içimden. Dün zaten içimde bir dev vardı sanki herseyi yiyesim geliyordu. O yüzden erken yazmıştım. Menümu paylaşıyorum :
Sahur
0 da 0 elde var 0 ===== kalkamadim 😌😌😌
Iftar:
1 kase cacik
1 küçük kase soya soslu tavuk
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 lokmacik pide
Suyu tamamlarim inşallah
Spor meçhul canım pek leslie çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?