- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
afiyet olsun canım sen kaç yaşındasın bakiyim :)
slm kizlar. dr dan geliyorum. aksam iftardan sonra kotu oldum yine. esime soyledim o da geldi dr a goturdu sagolsun. ekg tansyon bide solunumla ilgili biselere baktilar biseyin yok deyip sepetlediler ki biliyordum boyle olacagini. yine psikolojik. offff cok zor ya. ben yeniden baslamak istemiyorum o ilaclara. ama devam ederse esim kesin psikiyatrre goturur o da ilac verir
haha nasıl korkuttum ama
bende severimde aslında midem hassas benim kaldırmıyor fazla şekerli yağlı şeyler
enn iyisi tadımlık fazlası zarar zaten doktor anneaneme demişti bir dilimin tadıda aynı tüm tepside aynı diye :)
bravo 6 ayama noldu eline geçen sağlık ve sağlıklı vücud
evet hurmaya sardım artık mecbur :)
slm kizlar. dr dan geliyorum. aksam iftardan sonra kotu oldum yine. esime soyledim o da geldi dr a goturdu sagolsun. ekg tansyon bide solunumla ilgili biselere baktilar biseyin yok deyip sepetlediler ki biliyordum boyle olacagini. yine psikolojik. offff cok zor ya. ben yeniden baslamak istemiyorum o ilaclara. ama devam ederse esim kesin psikiyatrre goturur o da ilac verir
Bugunku menüm
Kahvaltı:
1 muz
3 kuru incir
Öğle:
1 nektari
Akşam:
2 parça fırın poşetinde pişmiş baharatlı tavuk
Iphone dan gönderildi
Kaptanım sana bir sorum olacak ya benim kilo çizelgemde BMI Değeri neden sıfır? Neyi yanlış yapıyorum aceba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
16 yaşındayım
Kızlar inşallah yarın oruç tutmaya başlayabilcem siz kacta sahur yapıyorsunuz normalde pek sevmem sahura kalkmayı ama hem yaz hem saatler uzun hemde oğlum var bol enerji lazım mademde eşim yüzünden gec yAtcam yatmadan önce yiyeyim diyorum iyi olur mu gerçi yarın daha tartılmam lazım inşallah cok fazla yansımaz tartıya
Iphone dan gönderildi
Ya kızlar ayrıca ben hazır corba almayı düşünüyorum biliyorum zararlı diceksiniz belki ama evde bi ben oruçlu olcam eşim şeker-tansiyon oldugu için tutamıcak oğlumda bebiş henüz sadece kendime corba yaparsam elim bol oldugu için az yapamıcam zaten hava sıcak birtek ben içeceğim oğlumda birkaç kasık içerse içer herneyse yazık olur o kadar corbayıda ben bitiremem ve insan sıkılır hergün aynı çorbadan en azından tarhana, ezogelin tarzı çorbalar alırım hem severek içerim hem israf olmaz ne dersiniz
Iphone dan gönderildi
hazır çorbalar o kadar katkı maddeliki sindim onu içeceğine hiç içme daha iyi bence kendin yap baktın çorba arttı at buzluğa bir başka gün çıkarıp ısıtırsın hazır olur ben öyle yapıyorum tek başımayım genelde her gün değişik oluyor hem de atılmamış oluyor cnm benim tavsiyem bu sen bilirsin yine de
kesinlikle cnmmmm bir parçanın lezzetide bir tepsinin de lezzeti aynıı:13:
bitanemm ilk zamanlar o ilaçlar iştah patlaması yapıyor haklısın fakat zamanla bünye alışıyor ben ömür boyu kullanmak zorundayım düşünsene eğer gerekliyse kullanmalısın bitanemm sneinki geçicidir mutlaka sıkma canını senin miniklerin var ve sana muhtaçlar şu anda tedaviyle geçecek bir sorun ilerde büyüyebilir lütfen ihmal etme
Sindimmm o salatalı yoğurtlu bomba kahvaltılı menülerin nereye kayboldu bebişimmm:26: afiyetolsun cnmm sabah süt veya yoğurt yeseydinn gileri çok yüksek yediklerinin cnmm
metric s.i iyi işaretlemiyormusun bitanem en son kutularda
takımımızın en miniği sen oluyorsun o zaman
canım ben 2,5 3 gibi yapıyorum sahurumu ezandan sonra yatıyorum o zaman sahur dan önce tartıl bitanem oruç tutacaksan
Peki cnm ama evde ezogelin tarhana ben çeşit seviyorum artık onların tariflerine bakayım en iyisi tarhana değil şimdilik ama ezogelin yapabilirim belki evde kızlar siz hangi çorbaları yapıyorsunuz evde hep mercimek ile yayla çorbası da olmaz dimi :)
Iphone dan gönderildi
ya hiç sorma cnm eşimle bugun tartıştım zaten bu konu yüzünden ben buzdolapta ne varsa hepsini sıfırladım geçiştirdim bu birkaç günü nasılsa alışverişe hugun gitcem diye ama işi çıktı gelemedi 2 saatini ayıramadı eve gelince söyledim ben bugun sahur için kahvaltılık alcaktım kac gündür geçiltiriyorum süt bile alamadı yoğurt yapcaktım her neyse (doluyum kısa kesmeye çalışıyorum ) dedim bugun senin yüzünden sahur yapamicam öyle oruç tutucam günahı senin boynuna ben ne güzel hem Türk markete gitcektim ordan alacaklarım vardı beyaz peynir tarzı o markette satılan şeyler birde bol sebze alışverişlerimi yapcaktım temizlik ürünleri alcaktım hepsi kaldı öyle yani zaten market uzak alacağım şey 1-2 parça da değil o nedenle ben gidemedim markete off ya bilmiyorum bide gelmiş Cumartesi gidelim alışverişe diyo ee hamiş en Cumartesi koltukları getirecektim diye bi bağırdım :)) aaa uuntmusum dedi
Iphone dan gönderildi
evde ne kadar sebze varsa birde soğan atıp biraz su koyup haşla blendırdan geçir mis gibi sebze çorbası.
domates çorbası yapıp üzerine peynir rendeleyebilirsinn . bakliyatları karıştırıp yapabilirsinnn. yeşil mercimek çorbası süper olur başlıbaşına öğün mesela
birde ben arada yalancı işkembe çorbası yaparım bol sarımsaklı yoğurtlu yumurtalı terbiye yapıp sirke limon eklerim tadı güzel olur
hakiki işkembe çorbası seviyorsan yapabilirsin terbiyeisne un yerine çok az irmik ekliyorum bentarhana azo gelin yayla bunları zaten biliyorsun
:44::44:
Ay cok sagol cnm evet o sebze çorbasını ben kışın cok severek yapıp içiyorum bazen hepsini minik küpler şeklinde kesiyorum öylesini oğlumda cok seviyo taneli taneli bakalm artık yarın hayırlısıyla markete bi gideyim de netten de farklı tarif bakarım bunlardan da sıkılırsam :)
Iphone dan gönderildi
bugünlük sahurda allah ne verdiyse yap artık söz kızmayacağım cnm benimm alışverişini yaptıktan sonra düzen sağlarsın zatenn
ama ctsi ye kadar ne yapacaksın evde bişey yoksa yarın mutlaka gidin bence ztsi hem koltuklar gelecekmiş yerleştir et zor olur sıkma canını bitanemm bugün olmazsa yarın olur evde uydurursun kendine bişeyler
Sagol cnm anlayışın için ama ben sanki doktordan randevu alır gibi taa Pazartesi'den beri içime doğdu heralde Perşembe alışverişe gitmemiz gerek dedim o da tamam dedi ve her gün hatırlattım ama işi çıktı off ever yarın gitmem gerek çünkü hem koltuk gelcek hemde Cumartesi marketler erken kapanıyo burda 3 markete yetişemem
Iphone dan gönderildi
Evet cnm inşallah ikna olmak zorunda zaten :)yarın mutlaka ikna et enişteyii hemde 3 market diyorsunn zaten oruç olacaksın ctsi çok zorlanırsın cnmm
Evet cnm inşallah ikna olmak zorunda zaten :)
bu ararsa çizelgeni yenileymişsin cnm güzel olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?