Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 6. TAKIM 368. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 /78,1 /0,8 /%1,01 )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

6. Takım Ortalaması : %

yesil mercimek corbasi nasil yapiliyor blendir falan olmadan olur mu :44:
ben su detoks seyi icin almistim evde duruyor bir sey yapiyim ben onla bosa gitmesin bugdayla nohutu paketin ucundan acip kullanmistim simdi oturdugum mahallede bir teyze ramazanda boyle bir seyler topluyor ihtiyac sahiplerine ulastiriyor yine bu civarda outran. ikisini verdim ama yesil mercimek paketi yirtilmisti kaldi o oyle ne yapilir ki onla acaba
mercimek koftesi olur mu acaba bunla da :26:

sorma canım ya zaten daha iki aylığız ama 2 kilo aldım gerçi dr ilk başta siskinlik regl olamıyorsun bünye şaşırıyor dedi ama 65 i gördüm valla
maşallah kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz :Nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:

ferideei ( 77 / 76,4/ 0,6/ %0,7)
neslihank4 (83 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

herkesin aksam olunca esi evde. ben nasil gideyim ya da geleyim ki. gecen aksam dedim ya arkadas cok israr etti de tatli yedim o arminbercem di onunda esi nobetciydi beraber oturduk sahura kadar. ama bu seferde cocuklar yedi birbirlerini. anlayacan yalniz da olsam en rahat yer evim
afiyetolsun Gülaycımmm makarna sadeyse sorun yok bitanemmm ramazan torpili

makarna domates sosluydu canim ama miktar cok fazlaydi

kilo bildirimim

gecen hafta 78.9
bu hafta 78.1
giden 800 gram
yuzde 1.01

hep boyle gram gram gidecek sanirim benim
tebrikler canım ama neden üzülüyorsun 800 gr müthiş harika

bende listeye ekledim kendimi

sahura kadar oturup sahur yapamadan yatan benim gibi kac salak var acaba. sahurdan bir bucuk saat once biraz rahatsizlandim yine esim uzandirdi kanepeye beni. kendide karsi kanepeye uzandi. biliyodum onun uyuyup kalacagini. ben kendime mani olayim derken bir saat kala da ben sizmisim. ezan sesiyle uyandim. ve bu gun ne yeterince su icmistim ne de sahur yapabildim. bir lt su ya ictim ya icmedim o kadar yani. aksam olurmu ki bugun:18:

banucum cezamdan dolayı bi işlem yapacaktım saat kaçta burda olayım kaçırır da sizi madur edersem üzülürüm bana yaz saati burda hazır olayım canım okey

Kilo bildirimi:
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 65.4
Yuzdesi:1.29
tebrikler bravooo. bi önceki sayfanın en altında benim mesajdaki listeyede ekle kendini canım banuma kolaylık oluyor sanırım bölesi :)

vah vah zor olacak canım sabredeceksin yapacak bişi yok gibi

Ben varım cnm
bende oğlumu uyuturken uyuyakaldım me su ne yemek hiçbişey yemedim en son saat 6 da yemiştim dün

offf kötü olmuş Gülayımmm iftarda da az yemişsinnn zorlanacaksın bugünnn fazla yorma kendini artıkk:18::18:

banucum cezamdan dolayı bi işlem yapacaktım saat kaçta burda olayım kaçırır da sizi madur edersem üzülürüm bana yaz saati burda hazır olayım canım okey

evet bitanem tüm listeyi kontrol edeceksin hesaplamaları yanlışlık yoksa herkes bildirim yaptıysa takım ortalamasını alıp önce listeyi 3, takımda paylaşacaksı kontrol için kardeş takımımız çünkü sonra hata yoksa paylaşım alanına yapıştıracaksın bitanemm

Ben varım cnm
bende oğlumu uyuturken uyuyakaldım me su ne yemek hiçbişey yemedim en son saat 6 da yemiştim dün

sendmei Sindimmm:18::18::18::18: inş akşama kadar zorlanmazsınız

Ya inanmıyorum hala hafif akıntım var bitmedi bir türlü ama acık renkte orucu bozar mı ki benim acil doktordan randevu almam lazım yaa noldu bana böyle

Iphone dan gönderildi

banu cum ciddenmi bende kullansammı q enzim ki çok duydum bende. biraz bilgi varsa aktarırmısın

ferideei ( 77 / / / %)
neslihank4 (83 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 /81.7 / -0.8/% -0.98)
Tekaskim( 66,2 / / /% )

özür dilerim kızlar hepinizden çok çok özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya inanmıyorum hala hafif akıntım var bitmedi bir türlü ama acık renkte orucu bozar mı ki benim acil doktordan randevu almam lazım yaa noldu bana böyle

Iphone dan gönderildi

tatlım hayırdır çok fazla geçmiş okuyamıyorum sanırım periyodunda anormallik olmuş çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Kilo bildirimi:
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 65.4
Yuzdesi:1.29

tbrikler leylacımmm 800 gr harika yüzden 1,21 cnmm meleklerimmm en son listeye kim eklemişse alıntı yapın baştaki ve sondaki QUOTE leri silip kendi kilonuzu ve yüzdenizi ekleyip cevaplayın böylece liste kendiliğpinden hazır olur 5, haftamız artık bunların otomatik olması lazım

anladım bitanemmm yalnız kalmazsın diye düşünmüştümmm ama deidğin gibi ev snein için en rahatı sende bizimle sohbet edersin sıkma canını nasılsa ctsi pazar enişte gelecek

yeşil mercimeği haşlayacaksın cnmm haşlandıktan sonra bir tavada soğan kavurup arzu edersen salça da koyabilirsin mercimeğin üzerine dökeceksin birazcık ev eriştesi de atabilirsinnn ben sade seviyorum birde üzerine limon harika olur ve besleyicidir

bu arada ben b12 yi tok karnina aldim Sabah icmeyi unutmusum
siz nasil kullaniyorsunuz tok mu ac mi :26:

ben ilaç olarak almadım hiç cnmm iğnesini yaptırdım hep :26: yasemine soralımm yanlış birşey söylemek istemem

hep boyle gram gram gidecek sanirim benim

canım hiç üzülme ben de hep az az verdimm az gitsin öz gitsinnn gayet güzel bence kalıcı olur bu şekilde giden

kilo bildirimim

gecen hafta 78.9
bu hafta 78.1
giden 800 gram
yuzde 1.01

tbrkler bitanemmm nasıl oldun iyimisin bugün biraz daha

bu gün kilom: 82,400
giden: 600
yüzde %0,72

çok mutluyum halbuki ümidim yoktu kızlar benim hedef neydi ki bi bakim yakaladımmı. valla iş güçten iyice koptum kendimi takip edemiyorum

tbrk ederim neslimmmm yine sürpriz yaptın cnmmm

banu cum ciddenmi bende kullansammı q enzim ki çok duydum bende. biraz bilgi varsa aktarırmısın

evet bitanem ben 10 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedimm doktoruna danış istersen için rahat olsun sonra kullanırsın netten bakabilirisnn fakat hücre yenileyici kalp damar hastalıklarını önleyici bağışıklık sistemini güçlendirici

Iphone dan gönderildi

cnmmm bence ihmal etme git doktora belki daha tam bitmemiştir sıkma canını oruç konusunu bilemedimm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…