evde ne kadar sebze varsa birde soğan atıp biraz su koyup haşla blendırdan geçir mis gibi sebze çorbası.
domates çorbası yapıp üzerine peynir rendeleyebilirsinn . bakliyatları karıştırıp yapabilirsinnn. yeşil mercimek çorbası süper olur başlıbaşına öğün mesela
birde ben arada yalancı işkembe çorbası yaparım bol sarımsaklı yoğurtlu yumurtalı terbiye yapıp sirke limon eklerim tadı güzel olur
hakiki işkembe çorbası seviyorsan yapabilirsin terbiyeisne un yerine çok az irmik ekliyorum bentarhana azo gelin yayla bunları zaten biliyorsun
:44::44:
sorma canım ya zaten daha iki aylığız ama 2 kilo aldım gerçi dr ilk başta siskinlik regl olamıyorsun bünye şaşırıyor dedi ama 65 i gördüm vallaallah yardimcin olsun canim. zor zamanlar ama deyiyor sonucunda. biliyorum diyette biraz ters ama cizi ya da tuzlu cubuklar bulantilarina iyi gelebilir. sabah yataktaan kalkmadan bas ucunda bulundurdugun tuzlu cubuklari yersen daha iyi hissederek kalkiyorsun. gerci birazcik kilo yapabilir ama sende abartmazsin zaten.
maşallah kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz :Nazar:*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 /78,1 /0,8 /%1,01 )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )
6. Takım Ortalaması : %
herkesin aksam olunca esi evde. ben nasil gideyim ya da geleyim ki. gecen aksam dedim ya arkadas cok israr etti de tatli yedim o arminbercem di onunda esi nobetciydi beraber oturduk sahura kadar. ama bu seferde cocuklar yedi birbirlerini. anlayacan yalniz da olsam en rahat yer evimhaklısın bu ilçalra yüzünden bende de ilaç fobisi var ağrıkesici bile içmemeye çalışırım fakat benim başka çarem yok akşama evet haklısın inş eniştenin işleri bitince kendini iyi hissedersin cnmm ve ilaca gerek kalmaz komşun filna yokmu akşamları yanına gelse arminperçem di ismi sanırımm en azından arkadaş olur sana:26:
afiyetolsun Gülaycımmm makarna sadeyse sorun yok bitanemmmramazan torpili
kilo bildirimim
gecen hafta 78.9
bu hafta 78.1
giden 800 gram
yuzde 1.01
tebrikler canım ama neden üzülüyorsun 800 gr müthiş harikahep boyle gram gram gidecek sanirim benim
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ferideei ( 77 / / / %)
neslihank4 (83 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ferideei ( 77 / 76,4/ 0,6/ %0,7)
neslihank4 (83 /82,4 /0,6 /% 72 )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )
tebrikler bravooo. bi önceki sayfanın en altında benim mesajdaki listeyede ekle kendini canım banuma kolaylık oluyor sanırım bölesi :)Kilo bildirimi:
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 65.4
Yuzdesi:1.29
sahura kadar oturup sahur yapamadan yatan benim gibi kac salak var acaba. sahurdan bir bucuk saat once biraz rahatsizlandim yine esim uzandirdi kanepeye beni. kendide karsi kanepeye uzandi. biliyodum onun uyuyup kalacagini. ben kendime mani olayim derken bir saat kala da ben sizmisim. ezan sesiyle uyandim. ve bu gun ne yeterince su icmistim ne de sahur yapabildim. bir lt su ya ictim ya icmedim o kadar yani. aksam olurmu ki bugun:18:
Ben varım cnmsahura kadar oturup sahur yapamadan yatan benim gibi kac salak var acaba. sahurdan bir bucuk saat once biraz rahatsizlandim yine esim uzandirdi kanepeye beni. kendide karsi kanepeye uzandi. biliyodum onun uyuyup kalacagini. ben kendime mani olayim derken bir saat kala da ben sizmisim. ezan sesiyle uyandim. ve bu gun ne yeterince su icmistim ne de sahur yapabildim. bir lt su ya ictim ya icmedim o kadar yani. aksam olurmu ki bugun:18:
sahura kadar oturup sahur yapamadan yatan benim gibi kac salak var acaba. sahurdan bir bucuk saat once biraz rahatsizlandim yine esim uzandirdi kanepeye beni. kendide karsi kanepeye uzandi. biliyodum onun uyuyup kalacagini. ben kendime mani olayim derken bir saat kala da ben sizmisim. ezan sesiyle uyandim. ve bu gun ne yeterince su icmistim ne de sahur yapabildim. bir lt su ya ictim ya icmedim o kadar yani. aksam olurmu ki bugun:18:
banucum cezamdan dolayı bi işlem yapacaktım saat kaçta burda olayım kaçırır da sizi madur edersem üzülürüm bana yaz saati burda hazır olayım canım okey
Ben varım cnm
bende oğlumu uyuturken uyuyakaldım me su ne yemek hiçbişey yemedim en son saat 6 da yemiştim dün
offf kötü olmuş Gülayımmm iftarda da az yemişsinnn zorlanacaksın bugünnn fazla yorma kendini artıkk:18::18:
evet bitanem tüm listeyi kontrol edeceksin hesaplamaları yanlışlık yoksa herkes bildirim yaptıysa takım ortalamasını alıp önce listeyi 3, takımda paylaşacaksı kontrol için kardeş takımımız çünkü sonra hata yoksa paylaşım alanına yapıştıracaksın bitanemm
sendmei Sindimmm:18::18::18::18: inş akşama kadar zorlanmazsınız
neden kanıyor acaba:44: arada kanıyorsa bir götür prensi doktora Gülaycım elbette kolay değill anne olmak böyle bişey işte yengemin bu yüzdne psikolojisi bozuldu orta 3 e giden oğlu var bayılma numarası yapmış yengemde çok düşkündür çocuklara 3 aya yakın psikiyatri servisinde yattı 4 çocuğu var toparlayamadı geçen hafta çıktı şükür allah korusun beyin öyle bir şeykiii neye nasıl tepki vereceğimizi kestirmek zor
bitanem oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıp bildirecek
evet cnmmm yzüdün yüzdün kuyruğuna geldinnn allah zihin açıklığı versin allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşşş sen perihan hilal biri daha vardı ama kimdikii :44: tüm kpss ye gireceklere dua edeceğim cnmmbuda size gelsin akşamda misafirin varmış kolay gelsin cnmmm
Eki Görüntüle 1176460
bitanemm bende çorba ve suyla şişiyorum fakat iftardan sonra spor yapmayı ihmal etmiyorum belkide yakıyorumdur sahurda yumurtasız asla yapamam
baklavayı 1 dilim yiyerek kararında bıraktığın için tşkler cnmmmm buna ceza yok hem ramazan hemde abartmadan yediğin için fakatttttttt
o kopan kısım için iftardan sonra 100 mekik gelsinmiiiiiiigelsinnn tabiiii
baklalı yumurta hiç denemedim Sindimmm gerçi ben baklayı hiç sevmmemsadece iç bakla severimmm afiyetolsun cnmmm
mutlaka bir eksiklik var bitanemmm tr ye inşallah gelirsin bayramı da burda geçirirsin gelmişken de
D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat
bu tahlilleri mutlaka yaptır bitanemm omega 3 mutlaka eksiktir çünkü sadece soğuk denizbalıklarında bulunuyor o yüzden yeterli almamız neredeyse imkansız hergün ayçekirdeği semizotu yememiz lazım ki yine de yeterli değil omega 3 tahlili çok pahalı o yzüden bence mutlaka kullan
elele tutuşunnn cezaları yapın artıkkkkverdiğim cezalar yapılıyordur umarım mübarek gündeyiz ona göre
oyyy kıyamam sanaaaaama kıymalıyımmmm çünkü hep karbonhidrat olmuşşş 150 mekikk gelsin bendenn
afiyetıolsun cnmmm maşallahın varhayrıdır hasta değilsindir :26: umarım aleyküm selam kuzummm soruda yırttım desene
fatmacım hakikatennn menülerin harika tşk ederim cnmm
o kurdu bir yakalasammmmm açıkça yazdığın için sadece 25 squatcıkk bunun içinnn
trombolinle barışmana sevindimmmmm
slm şirinemmmm özleidm inan bende hay allah yeğenim üzmeye başladı demekki senii:26::26:
evet kuzum yedim10 snein için 10 yeğenim için yaparım kuzummm ne demek
Çok geçmiş olsun leylacım tahmin ettim bir terslik olduğunu diş ağrısı kabir azabı gibi çok geçmiş olsunnn elbette bitanem normalde düzenli yazıyorsun menülerinii sen tek iyi ol da yazarsın cnm benim
Elbette yarın sabah tartılırsın cnm izinli yazarız haftaya izinli olursun ne zaman kendini iyi hissedersen dönersin tatlım fakat bildirim yapmadan iznli olamıyorsunelbette sohbet sensiz olmaz kuzumm değer tabiii göz nur ama dil insanı bitirir derler Sindicim evinde adaçayını yak dumanını tüm evde gezdir bitanemmm birde üzerinde çörek otu taşı mutlaka
ayyyyyy bu ramazannnn yandıkkkk cısların önünde 2 görürsem yakarımmmmm meleklerim ona göre peşin peşin yerseniz sporunuzu da yapınn 1 dilime ceza yokkk
rica ederim cnmmm
afiyetolsun cnm o zaman bitanemmm bizler sadece ekmek gibi basit karbonhidrat almıyoruz yoksa sağlıklı karbonhidratları alıyoruz hayırlısı kuzummm
dengeyi oturttuğun zaman yapabilirsin inşşş
hem iftar hem sahuru eritmemiş oluyor bünye bitanem kısa sürede nasıl sindirdin zaten 2,5 kilo su içiyoruz en az normal yaniii 3 kilo fark olması
Fatmacım Q enzim Q 10 takviyesini ben 10 yılı aşkındır kullanıyorum gerçekten bir gençlik iksiri gibi ayrıca kalp damar rahatsızlıklarını önler bağışıklık sistemini güçlendirir çok güçlü bri antioksidan ve koruyucu cnmmm beni gören 40 yaşımda olduğumu duyuncaoluyor resmen ayrıca yıllarca sigara içmiş olmama rağmen bir de içmesem nasıl olurdu kimbilir
Ya inanmıyorum hala hafif akıntım var bitmedi bir türlü ama acık renkte orucu bozar mı ki benim acil doktordan randevu almam lazım yaa noldu bana böyle
Iphone dan gönderildi
Kilo bildirimi:
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 65.4
Yuzdesi:1.29
herkesin aksam olunca esi evde. ben nasil gideyim ya da geleyim ki. gecen aksam dedim ya arkadas cok israr etti de tatli yedim o arminbercem di onunda esi nobetciydi beraber oturduk sahura kadar. ama bu seferde cocuklar yedi birbirlerini. anlayacan yalniz da olsam en rahat yer evim
makarna domates sosluydu canim ama miktar cok fazlaydi
yesil mercimek corbasi nasil yapiliyor blendir falan olmadan olur mu :44:
ben su detoks seyi icin almistim evde duruyor bir sey yapiyim ben onla bosa gitmesin bugdayla nohutu paketin ucundan acip kullanmistim simdi oturdugum mahallede bir teyze ramazanda boyle bir seyler topluyor ihtiyac sahiplerine ulastiriyor yine bu civarda outran. ikisini verdim ama yesil mercimek paketi yirtilmisti kaldi o oyle ne yapilir ki onla acaba
mercimek koftesi olur mu acaba bunla da :26:
bu arada ben b12 yi tok karnina aldim Sabah icmeyi unutmusum
siz nasil kullaniyorsunuz tok mu ac mi :26:
hep boyle gram gram gidecek sanirim benim
kilo bildirimim
gecen hafta 78.9
bu hafta 78.1
giden 800 gram
yuzde 1.01
bu gün kilom: 82,400
giden: 600
yüzde %0,72
çok mutluyum halbuki ümidim yoktu kızlar benim hedef neydi ki bi bakim yakaladımmı. valla iş güçten iyice koptum kendimi takip edemiyorum
banu cum ciddenmi bende kullansammı q enzim ki çok duydum bende. biraz bilgi varsa aktarırmısın
Ya inanmıyorum hala hafif akıntım var bitmedi bir türlü ama acık renkte orucu bozar mı ki benim acil doktordan randevu almam lazım yaa noldu bana böyle
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?