- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kesinlikle cnmmmm bir parçanın lezzetide bir tepsinin de lezzeti aynıı:13:
bitanemm ilk zamanlar o ilaçlar iştah patlaması yapıyor haklısın fakat zamanla bünye alışıyor ben ömür boyu kullanmak zorundayım düşünsene eğer gerekliyse kullanmalısın bitanemm sneinki geçicidir mutlaka sıkma canını senin miniklerin var ve sana muhtaçlar şu anda tedaviyle geçecek bir sorun ilerde büyüyebilir lütfen ihmal etme
Sindimmm o salatalı yoğurtlu bomba kahvaltılı menülerin nereye kayboldu bebişimmm:26: afiyetolsun cnmm sabah süt veya yoğurt yeseydinn gileri çok yüksek yediklerinin cnmm
metric s.i iyi işaretlemiyormusun bitanem en son kutularda
takımımızın en miniği sen oluyorsun o zaman
canım ben 2,5 3 gibi yapıyorum sahurumu ezandan sonra yatıyorum o zaman sahur dan önce tartıl bitanem oruç tutacaksan
ah canim sorma uzun yillar kullandim bende o ilaclari. ama bunyeme artik kimyasal biseler almak istemiyorum. bu yasta zoruma gidiyo. biliyorum esim su an yanimda degil butun ev ustume ustume geliyo ondan daraldim biraz. ama cumartesi pazar insaat isi bitecek dedi. yani en azindan iftardan sonra gitmese super olur. iftarimizi yapip yuruyuslere cikardik. sabretmek lazim. ama tabiki sorun buyuyecek gibi olursa bana yine antidepresanlarin yolu gorunur
rabbım gönullerıne göre versın ınsallah demekkı vaktı zamanı var dahaAminnn cnm tşklerrr malesef kullanıyor 3 paket içerdi düşürdü 1 paket içiyor yine debırakmayı denedi ama o zamanda depresyona giriyor ne olavcak bilmiyorum böyle o da haklı gözleri %5 gördüğü için elişi ev işi kitap gazete hiçbirşey yapamıyor canı sıkılıyor eskiden ne güzel iğneoyaları yapardı ama şeker hastalığı mahvetti malesef
misafirn gelince de yarı bulgur yarı pirinç yap cnm inan kimse anlamıyor o iri bulgurlar zaten pirinç gibi hem daha lezeetli oluyor
Aminnn cnmmm inşşş bir an önce nasip eder rabbim herkese iremime gülşahıma miniğime ferideme gelinimize çok zor hakikatenn
gelinimizde de abimde de bir sorun yok tüp bebeklik bir durum yok diyor doktorlar olacak ama zamanı var demekki cnm:26:
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 83,9/ / / %)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 / 66.9/0.8 /% 1.186)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 / / /% )
merinetya (78/ / / % )
miss_wong (76 / / % ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )
6. Takım Ortalaması : %
ayy ne guzel rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallahAsil surprizi yasadik meger bizimkinin bi kardeşi daha varmış. ...dr..Bebeğin ikiz deyince ne oldugumu şaşırdım yaaaa....ben daha birine yeni alismisken...ikiz soguk duş etkisi yapti gercekten...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh sefan olsun sen bugıdısle 50lı rakamlarıda görcen yavas yavasta olsa63,8 olmuşummmmüniversitedeki kiloma inanmayı başardımmmm 300 gr gitmiş yuppiiiii
ohh neguzel gıtmıs canım masallahbu hafta stresi de bitti darisi haftaya. amiiiin.
gecmıs olsun canım sen bu ara cook yalnız kaldın bence ondan bunaldın allah buyuk korkma ınsallah esının ıslerı yoluna gırınce duzelırsınslm kizlar. dr dan geliyorum. aksam iftardan sonra kotu oldum yine. esime soyledim o da geldi dr a goturdu sagolsun. ekg tansyon bide solunumla ilgili biselere baktilar biseyin yok deyip sepetlediler ki biliyordum boyle olacagini. yine psikolojik. offff cok zor ya. ben yeniden baslamak istemiyorum o ilaclara. ama devam ederse esim kesin psikiyatrre goturur o da ilac verir
canım karraa senın ama ben olsam asla evıme sokmazdım cocugunada yazık cook katkılılar cunkı az az yapmaya calıs elın alısır zamanla.esın oructutmasa bıle evde yemek yemıyomukı belkı oda yer ısraf olmaz.bızde yaz kıs sofrada corba olur meselaYa kızlar ayrıca ben hazır corba almayı düşünüyorum biliyorum zararlı diceksiniz belki ama evde bi ben oruçlu olcam eşim şeker-tansiyon oldugu için tutamıcak oğlumda bebiş henüz sadece kendime corba yaparsam elim bol oldugu için az yapamıcam zaten hava sıcak birtek ben içeceğim oğlumda birkaç kasık içerse içer herneyse yazık olur o kadar corbayıda ben bitiremem ve insan sıkılır hergün aynı çorbadan en azından tarhana, ezogelin tarzı çorbalar alırım hem severek içerim hem israf olmaz ne dersiniz
Iphone dan gönderildi
rabbım gönullerıne göre versın ınsallah demekkı vaktı zamanı var daha
ayy ne guzel rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
ohh sefan olsun sen bugıdısle 50lı rakamlarıda görcen yavas yavasta olsa
ohh neguzel gıtmıs canım masallah
gecmıs olsun canım sen bu ara cook yalnız kaldın bence ondan bunaldın allah buyuk korkma ınsallah esının ıslerı yoluna gırınce duzelırsın
canım karraa senın ama ben olsam asla evıme sokmazdım cocugunada yazık cook katkılılar cunkı az az yapmaya calıs elın alısır zamanla.esın oructutmasa bıle evde yemek yemıyomukı belkı oda yer ısraf olmaz.bızde yaz kıs sofrada corba olur mesela
ıyı geceler kızlar ıftardan once tartılmamız gerekıyomus okumustum ama ezan okundu 1 bardak su ıctım 2 kasık corba yedım aklıma geldı hemen kalktım masadan tartıldım soka gırdım 66.9neyalan soylıyım vaallahı beklemıyodum.tatlılar sarmalar kacamak yaptım baya.ama rakamı görunce cook sevındım.600gr gıtmıs ama ben tartıda 66 gördum .tam sevıncle yemekten sonra yazıyodum arkadas aradı caya gelıyoz dıye bahcede cay ıctık.daha dogrusu onlar ıctı ben yesılçayımı içtım.12.30da geldık eve bayada kaynatmısınız ancak bıtırdım gecmısı
dunku menum
sabah: sahanda yumurta, 1 ucgen peynir, tereyag biraz pide ve bir avuc yer fistigi
aksam: 1 kase cacik, 1 tabak makarna, bol salata
hakikaten beni de şok ettin cnmmmm listeye 0,8 yazmışsınnn düzeltiriz oonu diyecektim bende0,6 süper bence
sagol canım bencede super 07 ayrıca kız kafam karıstı yıne 66.8dım gecen hafta 67.5tım demekkı 700 gıtmıs neyse dogruymus.ben bıde sayısal okudum
menum
sahur
haslanmıs yumurta zeytın peynır yesılçay
iftar
2kepçe corba
2kepçe barbunya 2kasık pilav
bıraz uzum yarım elma
2lıtre su
2bardak yesılçay
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 83,9/ / / %)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 / / / %)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 / / /% )
merinetya (78/ / / % )
miss_wong (76 / / % ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )
6. Takım Ortalaması : %
bu gün kilom: 82,400
giden: 600
yüzde %0,72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?