Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ah canim sorma uzun yillar kullandim bende o ilaclari. ama bunyeme artik kimyasal biseler almak istemiyorum. bu yasta zoruma gidiyo. biliyorum esim su an yanimda degil butun ev ustume ustume geliyo ondan daraldim biraz. ama cumartesi pazar insaat isi bitecek dedi. yani en azindan iftardan sonra gitmese super olur. iftarimizi yapip yuruyuslere cikardik. sabretmek lazim. ama tabiki sorun buyuyecek gibi olursa bana yine antidepresanlarin yolu gorunur

dunku menum
sabah: sahanda yumurta, 1 ucgen peynir, tereyag biraz pide ve bir avuc yer fistigi
aksam: 1 kase cacik, 1 tabak makarna, bol salata

haklısın bu ilçalra yüzünden bende de ilaç fobisi var ağrıkesici bile içmemeye çalışırım fakat benim başka çarem yok akşama evet haklısın inş eniştenin işleri bitince kendini iyi hissedersin cnmm ve ilaca gerek kalmaz komşun filna yokmu akşamları yanına gelse arminperçem di ismi sanırımm en azından arkadaş olur sana:26:

rabbım gönullerıne göre versın ınsallah demekkı vaktı zamanı var daha

ayy ne guzel rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
63,8 olmuşummmm üniversitedeki kiloma inanmayı başardımmmm 300 gr gitmiş yuppiiiii
ohh sefan olsun sen bugıdısle 50lı rakamlarıda görcen yavas yavasta olsa
bu hafta stresi de bitti darisi haftaya. amiiiin.
ohh neguzel gıtmıs canım masallah
gecmıs olsun canım sen bu ara cook yalnız kaldın bence ondan bunaldın allah buyuk korkma ınsallah esının ıslerı yoluna gırınce duzelırsın
canım karraa senın ama ben olsam asla evıme sokmazdım cocugunada yazık cook katkılılar cunkı az az yapmaya calıs elın alısır zamanla.esın oructutmasa bıle evde yemek yemıyomukı belkı oda yer ısraf olmaz.bızde yaz kıs sofrada corba olur mesela

Hoşgeldin Eylülümmm şoklardayımmm maşallah canım benimmm süper vermişsin kaçamaklara rağmen kaçamaklar sana yarıyormu ne:44::44::44: harikasın bitanemmmm

yok ellileri görmek istemem zaten yarın öğleden sonra tekrar tartılacağım bakalım doğrumu bana su kaybı gibi geliyor:44:

ıyı geceler kızlar ıftardan once tartılmamız gerekıyomus okumustum ama ezan okundu 1 bardak su ıctım 2 kasık corba yedım aklıma geldı hemen kalktım masadan tartıldım soka gırdım 66.9neyalan soylıyım vaallahı beklemıyodum.tatlılar sarmalar kacamak yaptım baya.ama rakamı görunce cook sevındım.600gr gıtmıs ama ben tartıda 66 gördum .tam sevıncle yemekten sonra yazıyodum arkadas aradı caya gelıyoz dıye bahcede cay ıctık.daha dogrusu onlar ıctı ben yesılçayımı içtım.12.30da geldık eve bayada kaynatmısınız ancak bıtırdım gecmısı

hakikaten beni de şok ettin cnmmmm listeye 0,8 yazmışsınnn düzeltiriz oonu diyecektim bende 0,6 süper bence

ya banucum ben yanlıs hesapladım galıba heyecandan ama lıste nerdeydı baya gerıde kaldı galıba yarın bıdahamı yazsam ozetlıyeyım tartıda 66.8 gördum yanı 700gr oluyo hesap yapmak ıcın ılk sayfayı actım orayı okuyarak yaparken rakamlar bırbırıne gırdıbuaksam arkadaslar caya geldı dıye yuruyuse balayamadım yarın baslıycam ınsallah hersey dahada guuzel olcak

*** 6. TAKIM 368. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 / / /% )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Son düzenleme:
menum

sahur
haslanmıs yumurta zeytın peynır yesılçay

iftar
2kepçe corba
2kepçe barbunya 2kasık pilav

bıraz uzum yarım elma

2lıtre su
2bardak yesılçay

iyi geceler herkese afiyetolsunnn yarın grşrz nasipse

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple

ziyaretçilere dedim merak etmeyinnnn

Son düzenleme:

bu gün kilom: 82,400
giden: 600
yüzde %0,72

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…