Sagol cnm evet bende anlamadım hem hiçbirşeye Halim yok sadece uyumak istiyorum hemde bu ay regl düzenim çok bozuldu taa gcen hafta Çarşamba başladı bugn cuma oldu dün bişey yoktu bitti dedim düşümü aldım oruç tutcam diye niyet ettim az önce bir baktım yine akıntı olmuş bende anlayamadım :18:tatlım hayırdır çok fazla geçmiş okuyamıyorum sanırım periyodunda anormallik olmuş çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Neslim bak yaklaştın bana sonundaaynen canım banada süpriz oldu çok mutlu oldum. sanırım ilaca tekrar başlayınca direnç kırıldı vermeye başladım :))
Ben bu liste isini yapmayi anlamadim daha dogrusu yapamadim
aynen canım banada süpriz oldu çok mutlu oldum. sanırım ilaca tekrar başlayınca direnç kırıldı vermeye başladım :))
Evet cnm bugun randevu alayım normal doktorumdanevet bitanem ben 10 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedimm doktoruna danış istersen için rahat olsun sonra kullanırsın netten bakabilirisnn fakat hücre yenileyici kalp damar hastalıklarını önleyici bağışıklık sistemini güçlendirici
cnmmm bence ihmal etme git doktora belki daha tam bitmemiştir sıkma canınıoruç konusunu bilemedimm:44:
Neslim ne ilacı kullanmaya başladın?aynen canım banada süpriz oldu çok mutlu oldum. sanırım ilaca tekrar başlayınca direnç kırıldı vermeye başladım :))
Evet cnm bugun randevu alayım normal doktorumdan
sonra eşimde jinekologdan randevu alsın
bu Q10 bende kullansam olur mu
Ok cnm :)Canım ben zararını görmedim doktoruna sor için rahat etsin öyle kullan
Sagol cnm evet bende anlamadım hem hiçbirşeye Halim yok sadece uyumak istiyorum hemde bu ay regl düzenim çok bozuldu taa gcen hafta Çarşamba başladı bugn cuma oldu dün bişey yoktu bitti dedim düşümü aldım oruç tutcam diye niyet ettim az önce bir baktım yine akıntı olmuş bende anlayamadım :18:
valla hadi bakalım beraber zayıflayalımD
Neslim bak yaklaştın bana sonunda
insülin direnci için bi ilaçNeslim ne ilacı kullanmaya başladın?
Neslimmm senayı silip listeyi paylaşabilirsin cnmmm saat 12yi geçti sena haftaya girer olmazsa
Neslim nereye kayboldunnn:26: işin çıktı sanırım neys eben paylaşıp çıkayım
valla hadi bakalım beraber zayıflayalım
insülin direnci için bi ilaç
ayyyyy müşterim geldi onla konuşuyordum kaçırdımmı okadar takip et kaçır ama bakayım nası yaptın bende yapayım aynını :)
16 yaşındayım
menum
sahur
haslanmıs yumurta zeytın peynır yesılçay
iftar
2kepçe corba
2kepçe barbunya 2kasık pilav
bıraz uzum yarım elma
2lıtre su
2bardak yesılçay
bu arada ben b12 yi tok karnina aldim Sabah icmeyi unutmusum
siz nasil kullaniyorsunuz tok mu ac mi :26:
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / 76,4/0,6 / %0,78)
lisbeth93 (78,9 /78,1 /0,8 /%1,01 )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 /82,4 / 0,6/%0,72 )
Sindi564 ( 80,9 /81,7 /-0,8 /%-0,99 )
Tekaskim( 66,2 /65,4 /0,8 /%1,21 )
6. Takım Ortalaması : % 0,64
Neslimmm senayı silip listeyi paylaşabilirsin cnmmm saat 12yi geçti sena haftaya girer olmazsa
Hımm insülin direnci ne guzel ama gitmeye başlamış bakalım artık ileriki haftalarda belki daha cok kilo gider inşallah cnm
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?