- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Gercekten sweetcim hakkın ödenmez bu arada gece 12 den sonra mesaj sayısını yazcam kızlar :)
Iphone dan gönderildi
aynen öyle benimde 3 kilo kaldı 79 ları görmeye işallah şu direnç iice kırılırda yüzüm güler vallahi ama bu kadar kırdım gerisi gelir allahın izniyle
valla mesajı yetmeyene kapımı göstereceksin way way :))))Gercekten sweetcim hakkın ödenmez bu arada gece 12 den sonra mesaj sayısını yazcam kızlar :)
Iphone dan gönderildi
est neslim ne hakkıymışşş siz çıtır olup mezun olunca en büyük mutluluk benim olacak
est bebişimmmm sizden geri dönüşler güzel gelince çok mutlu oluyorum bennherkesin profilinden say o zaman neslim öyle kolay oluyor
kolay gelsin sana
valla mesajı yetmeyene kapımı göstereceksin way way :))))
işallah mezuniyet balosu yaparız :))
evet cnmmm hangisi en azsa onu ekleyelimm
valla utanmana gerek yok rabbim özenmişte yaratmışşş
ayenn bebişimmmm iiyim diyeceksinki iyi ol kuzummm
Kızlar foto ekledim albüme beni merak eden varsa baksın :) diğer topikte konusu açıldı ekledim bende :)
Ama gecen yaz çektiğim bi fotomu koydum o zman 85-86 idim :)
Sonra yeni foto çekip eklicem :)
Iphone dan gönderildi
Bilmem ben bi defterim var oraya yazıyorum cnm ama akşam oturunca bakarım öylesinde yaparım ben böylece geçmiş yapıyorum belki cvp yazamıyorum ama be olmus ne bitmiş haberim oluyo :))
Iphone dan gönderildi
O zman ilk kapıyı kendime göstermem gerekecek sanırm cnm bu hafta fazla katılamadım ama sanırım bugun cok yazarak telafi edicem :))
Iphone dan gönderildi
masallah
yuzun cok guzel ve sevimli ya
tabiki iyisin biz süperiz bak bende müthiş motive oldum bu gazla 1 kilo gider bu hafta
sindim benim cetvel nasıl güncellenecek kaldı eski halinde galiba
ben dayanamayip aksam yemegimi simdiden yedim
menum
Sabah
2 yumurtadan soganli omlet peynir zeytin 6 tane domates salatalk marul ceviz findik ceyrek cb dan fazla
ara
2 stick bitter cikolata 5 kiraz 2 kayisi 1 avuc uzum
aksam
2 mucver 2 yk yogurtlu kabak yarim yk enginar salatasi
menumu yazmasam unutuyorum yazmayi onun icin simdiden yazdim hem iyi olur bir sey de yemem artik
hastalik yuzunden mi ilaclar yuzunden mi istahim acildi benim
su 3 lt yapmayya calisicam zaten bogazim kuruyor surekli hem hastalik hem ilaclar yuzunden
spor icin vaktim yok ama 60 mekik cekmeye calisiscam aksam
Ay kızlar NTV de cok güzel minyatür bahçeler var cok şık ve güzel
Iphone dan gönderildi
ben dayanamayip aksam yemegimi simdiden yedim
menum
Sabah
2 yumurtadan soganli omlet peynir zeytin 6 tane domates salatalk marul ceviz findik ceyrek cb dan fazla
ara
2 stick bitter cikolata 5 kiraz 2 kayisi 1 avuc uzum
aksam
2 mucver 2 yk yogurtlu kabak yarim yk enginar salatasi
menumu yazmasam unutuyorum yazmayi onun icin simdiden yazdim hem iyi olur bir sey de yemem artik
hastalik yuzunden mi ilaclar yuzunden mi istahim acildi benim
su 3 lt yapmayya calisicam zaten bogazim kuruyor surekli hem hastalik hem ilaclar yuzunden
spor icin vaktim yok ama 60 mekik cekmeye calisiscam aksam
En fazlasını ekliyeydik daha iyi olurdu :)
Teşekkürler cnm bnm :)
Evet iyi diyip iyi olcam hatta oldum sanki :))
Iphone dan gönderildi
Bilmem ben bi defterim var oraya yazıyorum cnm ama akşam oturunca bakarım öylesinde yaparım ben böylece geçmiş yapıyorum belki cvp yazamıyorum ama be olmus ne bitmiş haberim oluyo :))
Iphone dan gönderildi
valla mesajı yetmeyene kapımı göstereceksin way way :))))
işallah mezuniyet balosu yaparız :))
hoşgeldin bızdıkımmm nasıl oldun toparladınmı iyimisin birazo ara ne öyle bebişimmmm meyvelerin yanında süt içersen itiraz etmemm ama o çiko hastalığın geçsin cezanı hatırlat bana
şimdi yemişsin ama acıkırsın gerçi akşama çiğköfte gelecekti değilmi sana marulla ondan ye ccnm biraz
işimize ne çok hangisi yararsa onu ekleyeceğiz zaten bebişimmm
ooo kayıt alıyorsan mesele yok o zaman cnmmmhaftalık mesajı 35 ten az olanlara göster sarı kartı
mezuniyet partisi yapacağız elbette
evet onlar çok hoş. paspasınbahçeleri diye yaz çıkar googlda ama fiyatları yüksek epeyce
cigkofte geldi de buzluga koydum hic yiyesim gelmedi simdi :26:hoşgeldin bızdıkımmm nasıl oldun toparladınmı iyimisin birazo ara ne öyle bebişimmmm meyvelerin yanında süt içersen itiraz etmemm ama o çiko hastalığın geçsin cezanı hatırlat bana
şimdi yemişsin ama acıkırsın gerçi akşama çiğköfte gelecekti değilmi sana marulla ondan ye ccnm biraz
işimize ne çok hangisi yararsa onu ekleyeceğiz zaten bebişimmm
ooo kayıt alıyorsan mesele yok o zaman cnmmmhaftalık mesajı 35 ten az olanlara göster sarı kartı
mezuniyet partisi yapacağız elbette
Gece yazarım artık bakarız ama tüm hafta boyunca 35 mesaj yazmayın yok yanlış hatırlamıyosam yoksa günlük mü 35 mesaj :)
Iphone dan gönderildi
Ay cnm evde oğlumun oyuncaklarıyla da yapabilirim o bahçeleri :)
Sadece o bonsai ağaçlardan almamız gerek ama Çimde varmış aaa yok ben zaten heveslenirim ama uğraşamam :) yazık olur bitkilere sonra :)
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?