Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gercekten sweetcim hakkın ödenmez bu arada gece 12 den sonra mesaj sayısını yazcam kızlar :)

Iphone dan gönderildi

est bebişimmmm sizden geri dönüşler güzel gelince çok mutlu oluyorum benn herkesin profilinden say o zaman neslim öyle kolay oluyor

kolay gelsin sana

aynen öyle benimde 3 kilo kaldı 79 ları görmeye işallah şu direnç iice kırılırda yüzüm güler vallahi ama bu kadar kırdım gerisi gelir allahın izniyle

Bence de olacak cnm yavas yavas ama saglıklı gidiyo sonucta ay 3 kiloda neymiş cnm biz 8-10 kilo vermiş insanlarız :) dimi ama 3-4 kiloyu mu veremicez :)

Iphone dan gönderildi

est bebişimmmm sizden geri dönüşler güzel gelince çok mutlu oluyorum benn herkesin profilinden say o zaman neslim öyle kolay oluyor

kolay gelsin sana

Bilmem ben bi defterim var oraya yazıyorum cnm ama akşam oturunca bakarım öylesinde yaparım ben böylece geçmiş yapıyorum belki cvp yazamıyorum ama be olmus ne bitmiş haberim oluyo :))

Iphone dan gönderildi

valla mesajı yetmeyene kapımı göstereceksin way way :))))

işallah mezuniyet balosu yaparız :))

O zman ilk kapıyı kendime göstermem gerekecek sanırm cnm bu hafta fazla katılamadım ama sanırım bugun cok yazarak telafi edicem :))

Iphone dan gönderildi

evet cnmmm hangisi en azsa onu ekleyelimm

valla utanmana gerek yok rabbim özenmişte yaratmışşş

ayenn bebişimmmm iiyim diyeceksinki iyi ol kuzummm

En fazlasını ekliyeydik daha iyi olurdu :)
Teşekkürler cnm bnm :)
Evet iyi diyip iyi olcam hatta oldum sanki :))

Iphone dan gönderildi

ben dayanamayip aksam yemegimi simdiden yedim

menum

Sabah
2 yumurtadan soganli omlet peynir zeytin 6 tane domates salatalk marul ceviz findik ceyrek cb dan fazla

ara
2 stick bitter cikolata 5 kiraz 2 kayisi 1 avuc uzum

aksam
2 mucver 2 yk yogurtlu kabak yarim yk enginar salatasi

menumu yazmasam unutuyorum yazmayi onun icin simdiden yazdim hem iyi olur bir sey de yemem artik
hastalik yuzunden mi ilaclar yuzunden mi istahim acildi benim
su 3 lt yapmayya calisicam zaten bogazim kuruyor surekli hem hastalik hem ilaclar yuzunden
spor icin vaktim yok ama 60 mekik cekmeye calisiscam aksam

Bilmem ben bi defterim var oraya yazıyorum cnm ama akşam oturunca bakarım öylesinde yaparım ben böylece geçmiş yapıyorum belki cvp yazamıyorum ama be olmus ne bitmiş haberim oluyo :))

Iphone dan gönderildi

O zman ilk kapıyı kendime göstermem gerekecek sanırm cnm bu hafta fazla katılamadım ama sanırım bugun cok yazarak telafi edicem :))

Iphone dan gönderildi

tabiki iyisin biz süperiz bak bende müthiş motive oldum bu gazla 1 kilo gider bu hafta
sindim benim cetvel nasıl güncellenecek kaldı eski halinde galiba

tabiki iyisin biz süperiz bak bende müthiş motive oldum bu gazla 1 kilo gider bu hafta
sindim benim cetvel nasıl güncellenecek kaldı eski halinde galiba

Akşama yapar sana yollarım cnm sende yine alana yapıştırırsın bende kendikimi de düzenlicem ikisini yaparım ok ama bana özel mesajdan kilo bilgini yaz ki ordan hemen bulayım cnm

Iphone dan gönderildi

Geçmiş olsun cnm bnm

Iphone dan gönderildi

Ay kızlar NTV de cok güzel minyatür bahçeler var cok şık ve güzel

Iphone dan gönderildi

hoşgeldin bızdıkımmm nasıl oldun toparladınmı iyimisin biraz o ara ne öyle bebişimmmm meyvelerin yanında süt içersen itiraz etmemm ama o çiko hastalığın geçsin cezanı hatırlat bana

şimdi yemişsin ama acıkırsın gerçi akşama çiğköfte gelecekti değilmi sana marulla ondan ye ccnm biraz

En fazlasını ekliyeydik daha iyi olurdu :)
Teşekkürler cnm bnm :)
Evet iyi diyip iyi olcam hatta oldum sanki :))

Iphone dan gönderildi

işimize ne çok hangisi yararsa onu ekleyeceğiz zaten bebişimmm

Iphone dan gönderildi

ooo kayıt alıyorsan mesele yok o zaman cnmmm haftalık mesajı 35 ten az olanlara göster sarı kartı

valla mesajı yetmeyene kapımı göstereceksin way way :))))

işallah mezuniyet balosu yaparız :))

mezuniyet partisi yapacağız elbette

Gece yazarım artık bakarız ama tüm hafta boyunca 35 mesaj yazmayın yok yanlış hatırlamıyosam yoksa günlük mü 35 mesaj :)

Iphone dan gönderildi

evet onlar çok hoş. paspasınbahçeleri diye yaz çıkar googlda ama fiyatları yüksek epeyce

Ay cnm evde oğlumun oyuncaklarıyla da yapabilirim o bahçeleri :)
Sadece o bonsai ağaçlardan almamız gerek ama Çimde varmış aaa yok ben zaten heveslenirim ama uğraşamam :) yazık olur bitkilere sonra :)

Iphone dan gönderildi

cigkofte geldi de buzluga koydum hic yiyesim gelmedi simdi :26:
evett o ara cok kotu oldu ya iki cikolatanin kalorisi 108 oldu hem tadini da alamadim sirf nefis iste mutfaga da sozde sut isitmaya gitmistim o ara
yani halsizligimi uzerimden attim ama oksuruk ve burun akintisi devam ediyor o da bi gecse :2:

bugunden itibaren diyete daha asiliyorum ben zaten yogun olacagim icin spor olmayacak bir de regl donemim yaklasti bir de yemek konusunda kendimi salarsam ohoooo valla kilo alicam vericegim yerde

Gece yazarım artık bakarız ama tüm hafta boyunca 35 mesaj yazmayın yok yanlış hatırlamıyosam yoksa günlük mü 35 mesaj :)

Iphone dan gönderildi

tüm hafta boyunca cnmmm 35 mesajın altında olan yandı günde 5 mesaj yazan da zaten sorun yok 35 i geçenlere 35+ da yazabilrisinn

ıo minyatür bahçeler süper bende bayılıyoprum ama baya pahalı neslinin dediği gibi hem bizde gelen giden minikler durdurmaz onu çok zor

aynen bakımları kolay ama iş işte başına.
sindim sen bana bi çizelge yapmıştın tikket ten onu güncellermisin rica etsem vaktin varmı bu günki kilom 82,4 dü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…