- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie8976,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde19957,8/57,9/-0,1/%-0,17 )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /%1,01 )
Nilyyyaaannn88,3/88,3 /0.0 /%0,0) kilosu sabit
_citygirl_66,9/66,700 /0,2 /%0,30)
casum2076,5/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadı ebruli_hayat 72.0 /70,9/1,1 /%1,53 )
hedef ve başarı75,7/74,7 /1,0/%1,32 )
3. takım ortalaması:%0,65
listemizi kontrol edebilecek birisi varmı?
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / 76,4/0,6 / %0,78)
lisbeth93 (78,9 /78,1 /0,8 /%1,01 )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 /82,4 / 0,6/%0,72 )
Sindi564 ( 80,9 /81,7 /-0,8 /%-0,99 )
Tekaskim( 66,2 /65,4 /0,8 /%1,21 )
6. Takım Ortalaması : % 0,64
*** 6. TAKIM 368. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / 76,4/0,6 / %0,78)
lisbeth93 (78,9 /78,1 /0,8 /%1,01 )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 /82,4 / 0,6/%0,72 )
senasevval(57,5/57/0,5/%0,43) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 /81,7 /-0,8 /%-0,99 )
Tekaskim( 66,2 /65,4 /0,8 /%1,21 )
6. Takım Ortalaması : % 0,68
sagol canım bnımheyecandan sanırımmmm Eylülcümmmsen ver ben hesaplarım kuzum hiç sorun değilll
off kotu olmus zor dayanıcan allah yardımcın olsun kendını yormamaya calıs.esın tutuyosa kızmıstır sana erkekler acken daha sınırlı oluyolar.sahura kadar oturup sahur yapamadan yatan benim gibi kac salak var acaba. sahurdan bir bucuk saat once biraz rahatsizlandim yine esim uzandirdi kanepeye beni. kendide karsi kanepeye uzandi. biliyodum onun uyuyup kalacagini. ben kendime mani olayim derken bir saat kala da ben sizmisim. ezan sesiyle uyandim. ve bu gun ne yeterince su icmistim ne de sahur yapabildim. bir lt su ya ictim ya icmedim o kadar yani. aksam olurmu ki bugun:18:
senınde allah yardımcın olsun canım galıba ılk gıunundü baya zorlancan allah yardımcınız olsun gulayında senındeBen varım cnm
bende oğlumu uyuturken uyuyakaldım me su ne yemek hiçbişey yemedim en son saat 6 da yemiştim dün
ay canım küçükmüşsün :) şimdiden önlem alıyorsun aferin sana
afiyet olsun canım :)
tok karnına almalısın canım ben öyle alıyorum ve günde 1 kez :)
tebrikler kızlar süper kilolar verdik hepimiz
sindi564 üzülme canım sende haftaya vereceksin inş
gülay , sindi ve ben kızlar kiloları yaklaşık eşitledik ha gayretçekelim birbirimizi. bu gün ayın 4 ü biz artık bu ay sonu görelim artık şu 79 u. wuuuuuuuuuuu hadi beraberce 79 u görelim kızlar. ben geçen hafta baya motivesiz geçirdim ama bu gün acip süprizle eksi gördüm ya daha ne diyim.hemen kendime geldim harika bi hafta beni bekliyor ve harika sonuçlara gebeyim
sagol canım bnım
off kotu olmus zor dayanıcan allah yardımcın olsun kendını yormamaya calıs.esın tutuyosa kızmıstır sana erkekler acken daha sınırlı oluyolar.
senınde allah yardımcın olsun canım galıba ılk gıunundü baya zorlancan allah yardımcınız olsun gulayında senınde
sagol canım tesekkur ederım
Ay sorma cnm bende gaza geldim bugun sanki daha iyiyim valla bi enerjik oldum daha iyi oldum daha bi motive oldum hadi inşallah o zaman bu ayki hedefimiz bayrama 79-78 olmak hadi başlasın bakalım :)
Iphone dan gönderildi
selam kızlar dun bıldırım yapmanjın rahatlıgıyla bugun gecugradım uzgunum sabah 6da hala uyanıktım sahurdan öncede uyumamıstım.sonrada uykum kactı saat 6da hala uyanıktım ne ara daldım bılmem 9da kızlara kahvaltı verıp gerı yattım 1de uyandım hala mahmurlugum var lısteler paylasılmıs ınsallah derecemız ıyıdır yıne
Kızlar foto ekledim albüme beni merak eden varsa baksın :) diğer topikte konusu açıldı ekledim bende :)
Ama gecen yaz çektiğim bi fotomu koydum o zman 85-86 idim :)
Sonra yeni foto çekip eklicem :)
Iphone dan gönderildi
selam kızlar dun bıldırım yapmanjın rahatlıgıyla bugun gecugradım uzgunum sabah 6da hala uyanıktım sahurdan öncede uyumamıstım.sonrada uykum kactı saat 6da hala uyanıktım ne ara daldım bılmem 9da kızlara kahvaltı verıp gerı yattım 1de uyandım hala mahmurlugum var lısteler paylasılmıs ınsallah derecemız ıyıdır yıne
oh oh ortalama yükselmiş sena gelince bravo bizeee
tebrikler hepinize rakip kızlar :)
banum affet beni ama ben bu saatlerde paylaşırız diye düşünmüştüm daha önce 4 de yapmıştık çünki(( ellerine sağlık hakkını helal et
gülay , sindi ve ben kızlar kiloları yaklaşık eşitledik ha gayretçekelim birbirimizi. bu gün ayın 4 ü biz artık bu ay sonu görelim artık şu 79 u. wuuuuuuuuuuu hadi beraberce 79 u görelim kızlar. ben geçen hafta baya motivesiz geçirdim ama bu gün acip süprizle eksi gördüm ya daha ne diyim.hemen kendime geldim harika bi hafta beni bekliyor ve harika sonuçlara gebeyim
*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie8976,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde19957,8/57,9/-0,1/%-0,17 )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /%1,01 )
Nilyyyaaannn88,3/88,3 /0.0 /%0,0) kilosu sabit
_citygirl_66,9/66,700 /0,2 /%0,30)
casum2076,5/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadı ebruli_hayat 72.0 /70,9/1,1 /%1,53 )
hedef ve başarı75,7/74,7 /1,0/%1,32 )
3. takım ortalaması:%0,65
listemizi kontrol edebilecek birisi varmı?
Ablacım geç mi kaldım? 12 de ben hala uyuyordum(
Geçen haftaki kilom: 57,5
Bu haftaki kilom: 57
Hayırlı cumalar herkese
valla hadi bakalım beraber zayıflayalım
insülin direnci için bi ilaç
ayyyyy müşterim geldi onla konuşuyordum kaçırdımmı okadar takip et kaçır ama bakayım nası yaptın bende yapayım aynını :)
wawww sindim bu süper oldu bayrama 78-79 harika bir fikir harika bi hedef harika bir sebepbayramda kuzenim gelecek şöyle salınırım havuzda pembe bikinimle gerine gerine örtünmeden ayyyyyy heyecanlandım bakk
go go go
way sindim wayyyyyy kız bu ne güzel ve saf bir yüz. çoook güzelsin bayıldım sana şimdi senle konuşurken gülen gözlerini anımsarım mesajlarda
slm cnmmm derecemiz süper he4pinize çok tşk ederim meleklerimmm süperdinizSindim sakın üzülme kuzum bu hafta da sen verirsin bebişim ama 2, takıma yenildikk 5 puan farkla şu an durum 1-1 eşitiz bu hafta şampiyon belli olacak
evet canım 2, takımı geçmek için senayı da ekledim ama yetmediiiherkese tbrklerrr affedilecek birşey yok bitanem tahmin ettim bir sorun çıktığını birde sen cepten girdiğin için zorlanma istedimmm amacım hepinizin öğrenmesi yoksa paylaşmak sorun değil kuzumm ayrıca sadece bizim listemizi değil kardeş takımımızın getirdiği listeyi de kontrol etmemiz lazımm 3, takımın yanii
evet bu hafta süper bir ortalama bekliyorum bebişlerimmm son hafta tavlayı koltuğunun altına verilim 2, takımın
geç kaldım bitanemmm listeniz doğru canım trbk ederimmmbankaya gitmiştim şu yanlış çekilen para için halloldu şükür
kıyamam sana sorun değil ekledim bitanemmm erken gelemeseydim haftaya kalacaktın tbrk ederim güzel vermişsinn
haftaya oruçlu olursan perşembe iftardan önce oruç tutmazsan cuma sabahı 12 ye kadar bildirim yaparsın bitanemm
bu arada kızlar az önce tartıldımm 300 gr değil 100 gr vermişim demekki öğlen saatlerinde tartıldığımızmı doğru bilemedim:44:
Hayrılı cumalar feridemmmm
sorun değil kuzummm ama mutlaka herkes öğrensin özellikle yuvarlamalarda hata oluyor
Ay sorma cnm bende gaza geldim bugun sanki daha iyiyim valla bi enerjik oldum daha iyi oldum daha bi motive oldum hadi inşallah o zaman bu ayki hedefimiz bayrama 79-78 olmak hadi başlasın bakalım :)
Iphone dan gönderildi
Yok cnm akıntım devam etti anneme sordum tutma tam bitsin öyle tut dedi bende bozdum ki zaten regl oldugu için bozuktu :)
Iphone dan gönderildi
Kızlar foto ekledim albüme beni merak eden varsa baksın :) diğer topikte konusu açıldı ekledim bende :)
Ama gecen yaz çektiğim bi fotomu koydum o zman 85-86 idim :)
Sonra yeni foto çekip eklicem :)
Iphone dan gönderildi
wawww sindim bu süper oldu bayrama 78-79 harika bir fikir harika bi hedef harika bir sebepbayramda kuzenim gelecek şöyle salınırım havuzda pembe bikinimle gerine gerine örtünmeden ayyyyyy heyecanlandım bakk
go go go
Ay ne guzel olur :) inşallah giyceksin cnm o pembiş bikiniyi :))
Valla bende yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyo 78-79 için bu ay içinde güzel bir hedef dimi yani 3 kilo versem de olur hadi ben işleri bitirip spora başlayayım uzaklaşıp kendimi dinleyeyim dedim motiveni geri gelir diye ama bugun herkes bildirim yaptı ya asıl o zman motive oldum ne kadar. Ay Halim yok dersem o kadar mayışmaya başlarım yoksa ben iyiyim deyip daha iyi olmaya karar verdim neslim :) sence de daha iyi değil mi:)
Iphone dan gönderildi
slm cnmmm derecemiz süper he4pinize çok tşk ederim meleklerimmm süperdinizSindim sakın üzülme kuzum bu hafta da sen verirsin bebişim ama 2, takıma yenildikk 5 puan farkla şu an durum 1-1 eşitiz bu hafta şampiyon belli olacak
evet canım 2, takımı geçmek için senayı da ekledim ama yetmediiiherkese tbrklerrr affedilecek birşey yok bitanem tahmin ettim bir sorun çıktığını birde sen cepten girdiğin için zorlanma istedimmm amacım hepinizin öğrenmesi yoksa paylaşmak sorun değil kuzumm ayrıca sadece bizim listemizi değil kardeş takımımızın getirdiği listeyi de kontrol etmemiz lazımm 3, takımın yanii
evet bu hafta süper bir ortalama bekliyorum bebişlerimmm son hafta tavlayı koltuğunun altına verilim 2, takımın
geç kaldım bitanemmm listeniz doğru canım trbk ederimmmbankaya gitmiştim şu yanlış çekilen para için halloldu şükür
kıyamam sana sorun değil ekledim bitanemmm erken gelemeseydim haftaya kalacaktın tbrk ederim güzel vermişsinn
haftaya oruçlu olursan perşembe iftardan önce oruç tutmazsan cuma sabahı 12 ye kadar bildirim yaparsın bitanemm
bu arada kızlar az önce tartıldımm 300 gr değil 100 gr vermişim demekki öğlen saatlerinde tartıldığımızmı doğru bilemedim:44:
Hayrılı cumalar feridemmmm
sorun değil kuzummm ama mutlaka herkes öğrensin özellikle yuvarlamalarda hata oluyor
O zaman haftaya herkes iftardan önce akşam ve öğle tartılsın iki gün bakalım hangisi daha doğru çıkacak cnm :)
Iphone dan gönderildi
Ay cok teşekkür ederim cnm benim
:))
Tlf dan yazdığım için utanan gülümsemeyi koyamadım yazayım bari ayyy cok utandım diye :) :)
Iphone dan gönderildi
Valla bende yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyo 78-79 için bu ay içinde güzel bir hedef dimi yani 3 kilo versem de olur hadi ben işleri bitirip spora başlayayım uzaklaşıp kendimi dinleyeyim dedim motiveni geri gelir diye ama bugun herkes bildirim yaptı ya asıl o zman motive oldum ne kadar. Ay Halim yok dersem o kadar mayışmaya başlarım yoksa ben iyiyim deyip daha iyi olmaya karar verdim neslim :) sence de daha iyi değil mi:)
Iphone dan gönderildi
Iphone dan gönderildi
kaptanım ne fedakarsın hakkın ödenmez senin teşekkürler eline sağlık tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?