Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tebrikler hepinize rakip kızlar :)

banum affet beni ama ben bu saatlerde paylaşırız diye düşünmüştüm daha önce 4 de yapmıştık çünki (( ellerine sağlık hakkını helal et

oh oh ortalama yükselmiş sena gelince bravo bizeee

heyecandan sanırımmmm Eylülcümmm sen ver ben hesaplarım kuzum hiç sorun değilll
sagol canım bnım
off kotu olmus zor dayanıcan allah yardımcın olsun kendını yormamaya calıs.esın tutuyosa kızmıstır sana erkekler acken daha sınırlı oluyolar.
Ben varım cnm
bende oğlumu uyuturken uyuyakaldım me su ne yemek hiçbişey yemedim en son saat 6 da yemiştim dün
senınde allah yardımcın olsun canım galıba ılk gıunundü baya zorlancan allah yardımcınız olsun gulayında senınde

sagol canım tesekkur ederım

selam kızlar dun bıldırım yapmanjın rahatlıgıyla bugun gecugradım uzgunum sabah 6da hala uyanıktım sahurdan öncede uyumamıstım.sonrada uykum kactı saat 6da hala uyanıktım ne ara daldım bılmem 9da kızlara kahvaltı verıp gerı yattım 1de uyandım hala mahmurlugum var lısteler paylasılmıs ınsallah derecemız ıyıdır yıne

Ay sorma cnm bende gaza geldim bugun sanki daha iyiyim valla bi enerjik oldum daha iyi oldum daha bi motive oldum hadi inşallah o zaman bu ayki hedefimiz bayrama 79-78 olmak hadi başlasın bakalım :)

Iphone dan gönderildi

Yok cnm akıntım devam etti anneme sordum tutma tam bitsin öyle tut dedi bende bozdum ki zaten regl oldugu için bozuktu :)

Iphone dan gönderildi

Kızlar foto ekledim albüme beni merak eden varsa baksın :) diğer topikte konusu açıldı ekledim bende :)
Ama gecen yaz çektiğim bi fotomu koydum o zman 85-86 idim :)
Sonra yeni foto çekip eklicem :)

Iphone dan gönderildi

Ay sorma cnm bende gaza geldim bugun sanki daha iyiyim valla bi enerjik oldum daha iyi oldum daha bi motive oldum hadi inşallah o zaman bu ayki hedefimiz bayrama 79-78 olmak hadi başlasın bakalım :)

Iphone dan gönderildi

wawww sindim bu süper oldu bayrama 78-79 harika bir fikir harika bi hedef harika bir sebep bayramda kuzenim gelecek şöyle salınırım havuzda pembe bikinimle gerine gerine örtünmeden ayyyyyy heyecanlandım bakk
go go go

Hoş geldin cnm ay insan gec uyanınca da tüm gün bir tembellik geliyo dimi :)

Iphone dan gönderildi

way sindim wayyyyyy kız bu ne güzel ve saf bir yüz. çoook güzelsin bayıldım sana şimdi senle konuşurken gülen gözlerini anımsarım mesajlarda

slm cnmmm derecemiz süper he4pinize çok tşk ederim meleklerimmm süperdiniz Sindim sakın üzülme kuzum bu hafta da sen verirsin bebişim ama 2, takıma yenildikk 5 puan farkla şu an durum 1-1 eşitiz bu hafta şampiyon belli olacak

oh oh ortalama yükselmiş sena gelince bravo bizeee

tebrikler hepinize rakip kızlar :)

banum affet beni ama ben bu saatlerde paylaşırız diye düşünmüştüm daha önce 4 de yapmıştık çünki (( ellerine sağlık hakkını helal et

evet canım 2, takımı geçmek için senayı da ekledim ama yetmediii herkese tbrklerrr affedilecek birşey yok bitanem tahmin ettim bir sorun çıktığını birde sen cepten girdiğin için zorlanma istedimmm amacım hepinizin öğrenmesi yoksa paylaşmak sorun değil kuzumm ayrıca sadece bizim listemizi değil kardeş takımımızın getirdiği listeyi de kontrol etmemiz lazımm 3, takımın yanii

evet bu hafta süper bir ortalama bekliyorum bebişlerimmm son hafta tavlayı koltuğunun altına verilim 2, takımın

geç kaldım bitanemmm listeniz doğru canım trbk ederimmm bankaya gitmiştim şu yanlış çekilen para için halloldu şükür

Ablacım geç mi kaldım? 12 de ben hala uyuyordum (

Geçen haftaki kilom: 57,5
Bu haftaki kilom: 57

kıyamam sana sorun değil ekledim bitanemmm erken gelemeseydim haftaya kalacaktın tbrk ederim güzel vermişsinn
haftaya oruçlu olursan perşembe iftardan önce oruç tutmazsan cuma sabahı 12 ye kadar bildirim yaparsın bitanemm

bu arada kızlar az önce tartıldımm 300 gr değil 100 gr vermişim demekki öğlen saatlerinde tartıldığımızmı doğru bilemedim:44:

Hayırlı cumalar herkese

Hayrılı cumalar feridemmmm

sorun değil kuzummm ama mutlaka herkes öğrensin özellikle yuvarlamalarda hata oluyor

Ay ne guzel olur :) inşallah giyceksin cnm o pembiş bikiniyi :))
Valla bende yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyo 78-79 için bu ay içinde güzel bir hedef dimi yani 3 kilo versem de olur hadi ben işleri bitirip spora başlayayım uzaklaşıp kendimi dinleyeyim dedim motiveni geri gelir diye ama bugun herkes bildirim yaptı ya asıl o zman motive oldum ne kadar. Ay Halim yok dersem o kadar mayışmaya başlarım yoksa ben iyiyim deyip daha iyi olmaya karar verdim neslim :) sence de daha iyi değil mi:)

Iphone dan gönderildi

way sindim wayyyyyy kız bu ne güzel ve saf bir yüz. çoook güzelsin bayıldım sana şimdi senle konuşurken gülen gözlerini anımsarım mesajlarda

Ay cok teşekkür ederim cnm benim
:))

Tlf dan yazdığım için utanan gülümsemeyi koyamadım yazayım bari ayyy cok utandım diye :) :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman haftaya herkes iftardan önce akşam ve öğle tartılsın iki gün bakalım hangisi daha doğru çıkacak cnm :)

Iphone dan gönderildi

Iphone dan gönderildi

Yok cnm akıntım devam etti anneme sordum tutma tam bitsin öyle tut dedi bende bozdum ki zaten regl oldugu için bozuktu :)

Iphone dan gönderildi

maşallah sana kuzummm allah nazarlardan saklasınn ebbek gibisin hakikatennn

hepiniz gaza gelin kızlarrr bu hafta kaçamakları affetmem baştan söyleyeyim özlellikle 2 görürsem yandınız öbür hafta söz sıkmayacağım sizi

bayramda şöyle salına salına dolaşalım hepimiz

annen söylediyse doğrudur cnm tutma en iyisi

Eki Görüntüle 1177591 Eki Görüntüle 1177591 Eki Görüntüle 1177591

hadi bakalım durmak yokkkk

hemen hedefler yazılsın geçen haftanın kaybedeni Sindicim oldu o yüzden haftaya liste sende bebişim yeni listemizi yapalımm

kaptanım ne fedakarsın hakkın ödenmez senin teşekkürler eline sağlık tekrar

O zaman haftaya herkes iftardan önce akşam ve öğle tartılsın iki gün bakalım hangisi daha doğru çıkacak cnm :)

Iphone dan gönderildi

evet cnmmm hangisi en azsa onu ekleyelimm

Ay cok teşekkür ederim cnm benim
:))

Tlf dan yazdığım için utanan gülümsemeyi koyamadım yazayım bari ayyy cok utandım diye :) :)

Iphone dan gönderildi

valla utanmana gerek yok rabbim özenmişte yaratmışşş

ayenn bebişimmmm iiyim diyeceksinki iyi ol kuzummm

aynen öyle benimde 3 kilo kaldı 79 ları görmeye işallah şu direnç iice kırılırda yüzüm güler vallahi ama bu kadar kırdım gerisi gelir allahın izniyle

Gercekten sweetcim hakkın ödenmez bu arada gece 12 den sonra mesaj sayısını yazcam kızlar :)

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…