Ya iftardan sonra cok geç oluyo oğlumu yatırana kadar 12 yi geçiyo nerdeyse sonrasındada gürültü olur bende saat 21:34 te actım iftarı yani Türkiye saati ile 22:34 ama sporu akşamüstü yapmam gerek zaten leslie yaparım o daha hafif yoksa ben kilo alcam gibi geliyo bana yaa Ramazan'da
Bi denim akşamüstü cok yorulmazsam her zaman yapmaya çalışcam yapamazsamda artık iftardan sonra bi şekilde yapmam gerekecek
Iphone dan gönderildi
Bence denemeyin kızlar size seyretmelik bize denemelik diye yayınlamış sweetcim onları
gunaydin kizlar. bu saatte ne kadar gunaydin olursa. uyku duzenimiz hepten bozuldu leptin meptin hak getire:)))
az kaldı tatlım düzene girersiniz merak etme. bende çok uykusuzum aslında uyudum ama neden böle miskinim anlamadım
sahura kadar oturuyorum somra yatiyom ama yatmiyom:))) daha dogrusu dort kere falan geri uyaninca hic bi halt anlamiyom uyudugumdan. sabah komsum gelmis viledami istiyo. ama benim sarteller henuz kapali oldugu icin ne istedigini cozene kadar epey ugrastim. hatunun viledasinin sapi kirilmis. ulen el diye bise var cok sukur onunla silsene iki tanede kazik kadar kizi var. yok illa rahatsiz edecek. o kadar anlayissiz insanlarki gecen aylarda sabah yedide esi benim karsi komsumun kapsini caliyomus assagidan. komsum cikmis buyur demis. ya bizimkiler uyuyordur diye sizinkini caldim demis. ulen onlar uyumuyormu ne hakkiniz var rahatsiz etmeye. en nefret ettigim insan tipi ya.
Merhaba canım mesajını okudum da çok güldüm yaaaaaa ne antika komşuların varmış bizimkiler uyuyordur diye komşunun ziline bas 😊😊😊😊😊
Sahura kadar oturunca insanın kafası dönüyor ben iki sefer bekledim yok bana göre değil 😊 00.30 da olsa yatıp uyuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canım mesajını okudum da çok güldüm yaaaaaa ne antika komşuların varmış bizimkiler uyuyordur diye komşunun zihin bas 😊😊😊😊😊
Sahura kadar oturunca insanın kafası dönüyor ben iki sefer bekledim yok bana göre değil 😊 00.30 da olsa yatıp uyuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım ramazan ayında illaki düzen değişiyor ama bir bakacağız bu senenin ramazani da bitmiş olacak10:30 da yatacamki ancak kalkayim sahura. on ikide yatip ikide hayatta kalkamiyorum ya. kendi miskinligimi bildigimden oturup beklemek en iyisi. zaten ya burda takiliyorum ya ev isi yapiyorum ya da esim gelmisse sohbet ediyom vakit geciyor.
benim kadar olamazsınnnnseverim konuşmayıııı neden sıkılalım cnmmmm
ahh hemde ne güzel oluyo valla soğuk soğuk
fazla abartmadan tabiiiiiii
Herkese kizlar nasiliz bugun ? Ben cokta iyj degilim ya nazarami geldik bilmiyorum dis agrisinin ustune birde grip oldum sanirim cocuktan bulasti
gunaydin kizlar. bu saatte ne kadar gunaydin olursa. uyku duzenimiz hepten bozuldu leptin meptin hak getire:)))
ay canım aynen ya hiç sorma ben gece hiç uyumuyorum sahura kadar ya sabahta 1 de uyanıyorum :26:
leptin leptin olalı böyle düzensizlik görmedi
bende öyleyim dün saat 3 te anca kalkabildimuyku düzeni falan kalmadı
bende öyleyim dün saat 3 te anca kalkabildimuyku düzeni falan kalmadı
evet aynen öyle ramzandan sonra inş erken uyuyabilirim bakalım
bir de benim bunye alismis sanirim gece 4-5 te bile uyusam Sabah ennn gec 8 da ayaktayim
gecmıs olsun canımHerkese kizlar nasiliz bugun ? Ben cokta iyj degilim ya nazarami geldik bilmiyorum dis agrisinin ustune birde grip oldum sanirim cocuktan bulasti
sahura kadar oturuyorum somra yatiyom ama yatmiyom:))) daha dogrusu dort kere falan geri uyaninca hic bi halt anlamiyom uyudugumdan. sabah komsum gelmis viledami istiyo. ama benim sarteller henuz kapali oldugu icin ne istedigini cozene kadar epey ugrastim. hatunun viledasinin sapi kirilmis. ulen el diye bise var cok sukur onunla silsene iki tanede kazik kadar kizi var. yok illa rahatsiz edecek. o kadar anlayissiz insanlarki gecen aylarda sabah yedide esi benim karsi komsumun kapsini caliyomus assagidan. komsum cikmis buyur demis. ya bizimkiler uyuyordur diye sizinkini caldim demis. ulen onlar uyumuyormu ne hakkiniz var rahatsiz etmeye. en nefret ettigim insan tipi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?