Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende gelmişken hemen menümü yazıyım

Sahur:
Az taze fasulye yemeği
Az mantı
Pide tereyağı domates salatalık

İftar:
Tarhana çorbası
İki çatal fasulye
Peynir zeytin
15 tane kiraz

Spor: 30 dakika kendi çapımda ip atlama mekik vs

Ya bişi sorucam kilo verdikçe bacaklar kalınlaşır mı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin cnmmm babacığın güle güle kullansın yeni telefonunu yeni olunca ayarlamak gençlere kalıyor ellerine sğalık cnmm

imenüne geşrisekkkk yarımda olsa yumurta yediğimiz zaman muz yemiyoruz bebişimm reyhan şerbeti şekerliydiii cıssss basit şeker almamıza gerke yok dimii akşam süper afiyetolsun cnmmm reglin bitince başlarsın sıkma canını

afıyet olsun kafam tutttu mıgrenım fena benımde canım kahve cektı ama ıcersem daha fena

6. Takım uyelerının 27 hazıran - 4 temmuz saat 00:00`a kadar yazdıkları mesaj sayıları

mıss_wong: 140

sındı: 95

eylul_sıla: 87

ayyuzlum: 75

neslıhan: 74

merınetya: 74

lısbeth: 63

tekaskım: 35

senaseval: 22

kızlar ısımlerı yanlıs yaZmıs olabılıırım kusura bakmayın artık

Son düzenleyen: Moderatör:

tüh iki gün gelebileydim iyiymiş ama yinede şutlanmayacam şükür

Acikcasi muzu kızım için koyuyorum. Hani teşvik amaçlı bir dilim ben alıyorum bir dilim o yani yarım muzu hep yemiyorum. Ama sen öyle diyorsan kaptanım yemem bir sakıncası yok ama değil mi kızım yiyor da :26:
regl döneminde muhakkak bir çikolata yiyen bir insanım
Dolaptan fındıklı var ve yüzüne bile bakmıyorum. Özellikle kanamanın çok olduğu anlarda sanki şekerli birsey ağrımi hafifletiyor gibime geliyor ya da psikolojik şerbeti de ondan içtim. Ama söz bir daha icmem spora da yarin başlarım herhalde

afıyet olsun kafam tutttu mıgrenım fena benımde canım kahve cektı ama ıcersem daha fena

Geçmiş olsun Eylülcümmm cnm nane yağı koklasan o iyi geliyor veya nane varsa evde onu kokla bari

ooooo süper bu hafta shadow işe başladı ve bebişi var sanırım takıma gelmeyecek o yüzden listeden çıkarabilirisn cnmm
cardialgia bugün kk ya girmiş olmasına rağmen takıma uğramamışş canı sağolsunn o yüzdne onu da listeden çıkaralım

Evet kızlar sonunda geldım aslındqa hep burdaydım ama mesajları yazdıgım defter bıan ortadan kayboldu
Bende tekrar bastan saydım

Sonra ıftar saatım geldı ıftarımı da yaptım sımdı sızınleyım ama aslında cıkasımda var bılemedım azıcık uzanayım dıyorum telden gırcem

Kaptanım bız orucluyken spor yapsak olmuyo mu sankı oyle bısey yazmıssın yanlıs hatırlamıyorsam kac gundur sorcaktım da

ok cnm cıkarırım bırde lavanta yagını sakaklara surersen eylulum ıyı gelır bır dızıden ogrenmıstım

hoşgeldin Sindimm cnmm dayanabileceksen yapabilrisin tabiki ama bugün ben denedim ilk kez yaptım tabiii bugün paylaştığım videolardan birini kendimi popişimin üstünde buldumm iftardan 2 saat sonra daha rahat olur cnm ben öyle yapıyorum arada ama bugün yapmadım arkadaşımı yolcu ettim oturdum kaldım

Özgür vili afiyet olsun canimmmm. Benimde canım çekti de kim kalkacak da alacak da içecek

Haklısın fatmacımmm çeneden menü yazamamışımmm:18::18::18: topicler çok olunca hep iyi ol inş kuzummm

sende

vallahi iyi yetişiyon. ben iki taneye laf yetiştirecem diye göbeğim çatlıyor.

afiyet olsun fıstık kiraz iyi oluo dimi iftarda :)

ayy çenem düşüktür de bu kadarı da fazla haha

benden sıkılmazsınız inş kızlar mezun olana kadar yandınız

Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörekotu
yeşillikli lorlu omlet
7 ceviz
1 bardak süt
2 dilim peynir
5 yaprak marul
2 dilim karpuz 1 şeftali

İFTAR
layla çorbası
15 dk ara
2 kıymalı bulgurlu kabak dolması
kefirli cacıkk
2 dilim karpuz

Spor
sabah 15 x5 tibet yogası

öğleden sonra
http://www.youtube.com/watch?v=Jf0nEpG8tno videosu ve popişin üstüne düşüş

Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan hibisküs
1 maden suyu

Cok tesekkur ederim banucum. Yarin erken gelebilirsem alayim disari cikip. Bgn cktim peyniri yumurati sutu ve ayrani aldim ama kofte fln alamadim. Mercimek salaasi nasil yapilir onada bakayim. Bugday salatasinada bkayim. En azindan biraz daha saglikli yerim kendi yaptiklarim keni yikadijlarim olur. Cok sagol canim onerilerin icin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sende

afiyet olsun fıstık kiraz iyi oluo dimi iftarda :)

ayy çenem düşüktür de bu kadarı da fazla haha

benden sıkılmazsınız inş kızlar mezun olana kadar yandınız

benim kadar olamazsınnnn severim konuşmayıııı neden sıkılalım cnmmmm

Özgür vili afiyet olsun canimmmm. Benimde canım çekti de kim kalkacak da alacak da içecek

Ben getiririm bebişimmm istediğin maden suyu olsun

afiyet olsunn

video süpermiş dans etmeyi çok severim ama sakarım ben hep bir yerimi yaralıyorum ya

deniycem bunu hoşuma gitti

rica ederim cnm benim ne demek yeşil mercimeği haşlayıp içine marul soğan domates ne seversen artık bol limon ve zeytinyağı cnmm
buğday slaatsı da öyle kuru börülce slatasıda yapabilirisn hepsi aynı mantık kendi zevkine göre şekillendirirsin bitanemm

aynen hiçbirşey kendi yaptığın gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…