Ayyyyy aklım burada kaldı bir türlü gelemedim. Babam yeni telefon almış ayarlaması bana kaldı tabi o kadar istek saydı ki anca bitirdim canlarım 😊 veer geldiiimmm. Geçmişe dalmadan menumu yazayım.
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 üçgen peynir
1 avuç içi ceviz fındık
Domates ve salatalık
Yarım muz
Ara :
Yarım çay bardağı reyhan şerbeti
1 fincan tarçınlı süt
3 çilek
Aksam:
1 kase mercimek çorbası
1 kase kuru fasulye
Yoğurtlu semizotu
Bol salata
1 avuç taze fındık
5 tane balık kraker
Suyu 3 lt yaptım
Spor yok yine
slm ben geldiiiim. kocam gelmeden gelebildim şükür. gece gece evi kırkladım. oruçken çamaşırsuyuyla temizlik yapılmıyo malum mideyi bulandırıyo. bende şimdi yaptım. çamaşırlarım vardı katlanacak onları da hallettim. yarın özgür viliyim. ay canım kahve çekiyor ama içsem sabahı sabah ederim. bende açtım maden suyumu ohhh buz gibi içiyom
afıyet olsun kafam tutttu mıgrenım fena benımde canım kahve cektı ama ıcersem daha fena
6. Takım uyelerının 27 hazıran - 4 temmuz saat 00:00`a kadar yazdıkları mesaj sayıları
mıss_wong: 140
sındı: 95
eylul_sıla: 87
ayyuzlum: 75
neslıhan: 74
merınetya: 74
lısbeth: 63
tekaskım: 35
senaseval: 22
shadow: 2
cardıalga: 1
kızlar ısımlerı yanlıs yaZmıs olabılıırım kusura bakmayın artık
hoşgeldin cnmmm babacığın güle güle kullansın yeni telefonunu yeni olunca ayarlamak gençlere kalıyor ellerine sğalık cnmm
imenüne geşrisekkkk yarımda olsa yumurta yediğimiz zaman muz yemiyoruz bebişimmreyhan şerbeti şekerliydiii cıssss basit şeker almamıza gerke yok dimii akşam süper afiyetolsun cnmmm reglin bitince başlarsın sıkma canını
afıyet olsun kafam tutttu mıgrenım fena benımde canım kahve cektı ama ıcersem daha fena
6. Takım uyelerının 27 hazıran - 4 temmuz saat 00:00`a kadar yazdıkları mesaj sayıları
shadow: 2
cardıalga: 1
ok cnm cıkarırım bırde lavanta yagını sakaklara surersen eylulum ıyı gelır bır dızıden ogrenmıstımgeçmiş olsun eylülcümmm cnm nane yağı koklasan o iyi geliyor veya nane varsa evde onu kokla bari
Ooooo süper bu haftaShadow işe başladı ve bebişi var sanırım takıma gelmeyecek o yüzden listeden çıkarabilirisn cnmm
cardialgia bugün kk ya girmiş olmasına rağmen takıma uğramamışş canı sağolsunn o yüzdne onu da listeden çıkaralım
Evet kızlar sonunda geldım aslındqa hep burdaydım ama mesajları yazdıgım defter bıan ortadan kayboldu
Bende tekrar bastan saydım
Sonra ıftar saatım geldı ıftarımı da yaptım sımdı sızınleyım ama aslında cıkasımda var bılemedım azıcık uzanayım dıyorum telden gırcem
Kaptanım bız orucluyken spor yapsak olmuyo mu sankı oyle bısey yazmıssın yanlıs hatırlamıyorsam kac gundur sorcaktım da
slm ben geldiiiim. kocam gelmeden gelebildim şükür. gece gece evi kırkladım. oruçken çamaşırsuyuyla temizlik yapılmıyo malum mideyi bulandırıyo. bende şimdi yaptım. çamaşırlarım vardı katlanacak onları da hallettim. yarın özgür viliyim. ay canım kahve çekiyor ama içsem sabahı sabah ederim. bende açtım maden suyumu ohhh buz gibi içiyom
Haklısın fatmacımmm çeneden menü yazamamışımmm:18::18::18: topicler çok oluncahep iyi ol inş kuzummm
vallahi iyi yetişiyon. ben iki taneye laf yetiştirecem diye göbeğim çatlıyor.
Bende gelmişken hemen menümü yazıyım
Sahur:
Az taze fasulye yemeği
Az mantı
Pide tereyağı domates salatalık
İftar:
Tarhana çorbası
İki çatal fasulye
Peynir zeytin
15 tane kiraz
Spor: 30 dakika kendi çapımda ip atlama mekik vs
Ya bişi sorucam kilo verdikçe bacaklar kalınlaşır mı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
ooo 27. katmısen 2 kere inip çıksan spor biter cnmm ama merdiven çıkmak dizleri tahrip edebiliyor dikkat et kuzum
bitanemmm buzluğa köfte yapıp koy mutlaka streç filme sar birer porsiyonluk üst üste diz geldiğin zaman hemen kızartıp yanına salatayla yersinn
salata malzemelerini al mutlaka yoğurt al peynirini yumurtanı sütünü unutma öğlenleri işyerine götürmen çok sğalıklı olur ama hava sıcak tavuklu salata sağlıklı olurmu bilemedim onun yerine yeşil mercimek salatsı yapabilirisn börülce slatası buğday salataıs bunlar şu an aklıma gelenler
sende
afiyet olsun fıstık kiraz iyi oluo dimi iftarda :)
ayy çenem düşüktür de bu kadarı da fazla haha
benden sıkılmazsınız inş kızlar mezun olana kadar yandınız
Özgür viliafiyet olsun canimmmm. Benimde canım çekti de kim kalkacak da alacak da içecek
Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörekotu
yeşillikli lorlu omlet
7 ceviz
1 bardak süt
2 dilim peynir
5 yaprak marul
2 dilim karpuz 1 şeftali
İFTAR
layla çorbası
15 dk ara
2 kıymalı bulgurlu kabak dolması
kefirli cacıkk
2 dilim karpuz
Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra
http://www.youtube.com/watch?v=Jf0nEpG8tno videosu ve popişin üstüne düşüş
Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan hibisküs
1 maden suyu
Cok tesekkur ederim banucum. Yarin erken gelebilirsem alayim disari cikip. Bgn cktim peyniri yumurati sutu ve ayrani aldim ama kofte fln alamadim. Mercimek salaasi nasil yapilir onada bakayim. Bugday salatasinada bkayim. En azindan biraz daha saglikli yerim kendi yaptiklarim keni yikadijlarim olur. Cok sagol canim onerilerin icin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
afiyet olsunn
video süpermiş dans etmeyi çok severim ama sakarım ben hep bir yerimi yaralıyorum ya
deniycem bunu hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?