- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ay nette Behçet hastalığı belirtisi olabilir yazılmıştı ama değildir inşallah :) sık olunca yani olabilir Ramazan bitince artık yaparım tüm tahlilleri :)
Iphone dan gönderildi
ay kız allah korusun hastalık yakıştırma kendine dedim ya annem yıllardır çeker dönem dönem. sanırım mevsimsel bi vitamin eksikliğinden kaynaklı.sıkma canını
ay ben bütün enstrüman ları cok severim cnm ama keman cok duygusal gelir bana hatta yanlış bilmiyorsam insana en yakın sesleri çıkaran tek müzik aleti diye biliyorum :))kızlar bu arada kızımı çocukluğundan beri istediği keman kursuna yazdıracağım. çocuk deli gibi istedi ben hep spora yönlendirdim. hem yüzüyor hem teniz oynuyor alanya sporda sıra kemana geldi artık. hele şu klipteki kızı izledikten sonra hepten karar verdim.sizde bi izleyin kıza bayıldım resmen
http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A kemanı bu kadar izlenir kılmış maşallah valla
Ya kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyovar mı bir bitkisel çözüm
Iphone dan gönderildi
feslegen iyi geliyor diye biliyorum ben ama :26: sen yine de bir arastir canim
gecmis olsun
Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemeno ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu
aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)
ayy canım düşünmen yeterli
ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye
Ay kızlar burda resmen kış geri döndü yaaa yağmur rüzgar tam romantik film havası .. Ama oğlum uyanana kadar gerisi maceraya dönüyo evin içi :)
Iphone dan gönderildi
gecen ogleden sonra bizim burasi oyle oldu da evin arka tarafina yildirim dustu. sonra haberlerde bir gordukki cobana isabet etmis yildirim. cok uzuldum. bu mevsimde boyle havalardan korkuyorum elektirik yuku cok fazla oluyor.
Evet cnm alakaya maydanoz ama aklıma geldi ben aslen şırnaklıyım cnm ama hep başka yerlerde doğdum büyüdüm :) senin küçük kız kaç yasında cnm ne zamandır sorcam hep araya baska birşey giriyo :)
Birde migrenin için lavanta yağı önermiştim denedin mi cnm oda iyi geliyo
Koşu bandı diyosun demek inşallah yarından itibaren yapabilirim bende bugun yoruldum biraz Allah'tan ben hiç açlık hissetmiyorum yaa cok şükür anca susuzluk bazen oluyo o kadar oda benim sürekli burnum tıkalı oldugundan ağzımdan nefes alınca kurumasından dolayı malesefyoksa cok rahat geciyo cok şükür
ufak kızım 29 aylık canım nerdeyse ıkıbucuk yasında lavanta yagını denemedım canım naneyagını denıyorum sureklı ama aktardan alıyım onuda denıyıom sagol
Iphone dan gönderildi
kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız
gecmöıs olsun vıtamın eksıklıgınde oluyo dıye duymustum ama nekadar dogru bılmem kılo verıyoruzya takvıye sart galıba allah sıfa versınn benım bazen oluyodu ama kötu ınsanın canı acıyo ılacınında acı tadı var demekkı anı ılaçYa kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyovar mı bir bitkisel çözüm
Iphone dan gönderildi
Ay kızlar burda resmen kış geri döndü yaaa yağmur rüzgar tam romantik film havası .. Ama oğlum uyanana kadar gerisi maceraya dönüyo evin içi :)
Iphone dan gönderildi
Evet cnm senin hedef az kaldı maşallah gercekten bn senin o hallerini hatırlıyorum o her hafta 2 kilo gidiyodu ama baya sıfır kaçamak yapıyodun inşallah o kalanları da verceksin ama son gün 1 Haziran'ı kaldır artık cnm:) Haziran gecti temmuzdayız artık :)ınsallah canım hepımıze eksılı gunler olsun.bak dırencın kırılıyomus neguzelınsallah verırsın kılolarını ınanmakta yeter hem öyle fazla kılonda yook gıbı resımlerınden kesın verırsın bız desteklerle burdayız.ben kkda 80 89 topıgıne ılk geldıgımde hakıkaten 89 kıloydum sımdı 67 kıloyum hedefım 58 azkaldı cook sukur sende verırsın
Evet cnm nesli de söyledi vitamin eksikliğidir diye bilemedim artık doktora ramazandan sonra mı gitsem acabagecmöıs olsun vıtamın eksıklıgınde oluyo dıye duymustum ama nekadar dogru bılmem kılo verıyoruzya takvıye sart galıba allah sıfa versınn benım bazen oluyodu ama kötu ınsanın canı acıyo ılacınında acı tadı var demekkı anı ılaç
oglunla maceranın dııbıne vurb ozaman ama otuclu orucluda cekılmıyolar ama ramazanda serınlık guzeldır
İnşallah cnm önemli birşey yokturyabu banu hıc boyle yapmazdı hastalık sıkıntı falan yoktur ınsallah
Benim oğlum da 2 yaş 9 aylık oldu yaşları yakınmış Allah bağışlasın cnmınsallah canım hepımıze eksılı gunler olsun.bak dırencın kırılıyomus neguzelınsallah verırsın kılolarını ınanmakta yeter hem öyle fazla kılonda yook gıbı resımlerınden kesın verırsın bız desteklerle burdayız.ben kkda 80 89 topıgıne ılk geldıgımde hakıkaten 89 kıloydum sımdı 67 kıloyum hedefım 58 azkaldı cook sukur sende verırsın
sagol canım ya aslında pek sebebı yook keyıfsızlıgımın yogunum ıftardan sonra 2 saat utu yaptım ortalıgı topla kızlarla ılgılen tum gun oruc zaten halsız oluyorum yorgunluk yoruyo benı nedemekse
bende trabzonlu sayılırım canım esım ve annem trabzonlu sen neresındensın
Mukemmelll masallah.
Pazartesinin menüsü:
sahur :
1 kase yoğurt
içine:
2 kuru kayısı
2 kuru incir
15 badem
iftar ve sonrası:
ev pizzası
2 bardak yeşilçay
2 litre su
1 çubuk naneli bitter çikolata
Birde kızlar ben dün pazar günkü menümde dükü sporu yazmışım yanlışlıkla bi alışamadım şu sahur iftar menülerini yazmaya o nedenle şöyle yazıyorum bu gece ne iftar yaptıysam ardından ne sahur yaptıysam onu yazıyorum öncesinde dünkü sahur ile bugünkü iftarı yazıyosum karışık oluyodu yada benim kafa cok karışık :)
internetten merak edip baktim da
ee peynirli omlet gibi degil mi bu ne farki var :44:
yabu banu hıc boyle yapmazdı hastalık sıkıntı falan yoktur ınsallah
Slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ,ramazanla aranız iyidir inş
Bende bir koşturmadır gidiyor ,son günlerde pası davet alıyoruz ,bügünde bi davetim var ,yapmadım daha bişiybakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?