Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay nette Behçet hastalığı belirtisi olabilir yazılmıştı ama değildir inşallah :) sık olunca yani olabilir Ramazan bitince artık yaparım tüm tahlilleri :)

Iphone dan gönderildi

ay kız allah korusun hastalık yakıştırma kendine dedim ya annem yıllardır çeker dönem dönem. sanırım mevsimsel bi vitamin eksikliğinden kaynaklı.sıkma canını

ay kız allah korusun hastalık yakıştırma kendine dedim ya annem yıllardır çeker dönem dönem. sanırım mevsimsel bi vitamin eksikliğinden kaynaklı.sıkma canını

Ay evet aklıma getirmek bile istemiyorum bu arada farkında mısın iki topiktende ikimiz sohbeti yürütüyoruz :)

Iphone dan gönderildi

Pazartesinin menüsü:

sahur :
1 kase yoğurt
içine:
2 kuru kayısı
2 kuru incir
15 badem

iftar ve sonrası:
ev pizzası
2 bardak yeşilçay
2 litre su
1 çubuk naneli bitter çikolata
Birde kızlar ben dün pazar günkü menümde dükü sporu yazmışım yanlışlıkla bi alışamadım şu sahur iftar menülerini yazmaya o nedenle şöyle yazıyorum bu gece ne iftar yaptıysam ardından ne sahur yaptıysam onu yazıyorum öncesinde dünkü sahur ile bugünkü iftarı yazıyosum karışık oluyodu yada benim kafa cok karışık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ben bütün enstrüman ları cok severim cnm ama keman cok duygusal gelir bana hatta yanlış bilmiyorsam insana en yakın sesleri çıkaran tek müzik aleti diye biliyorum :))
çok güzel olur cnm kızın için hel başka şeylerle uğraşmak yerine kendini spor ve müzikle zamanını geçirmesi çok iyi olur bu kötü devirde mesela ceco nun büyük kızı da ne güzel harçlıklarıyla hep kitap alıyo çok güzel birşey :)

feslegen iyi geliyor diye biliyorum ben ama :26: sen yine de bir arastir canim
gecmis olsun

Ay kızlar burda resmen kış geri döndü yaaa yağmur rüzgar tam romantik film havası .. Ama oğlum uyanana kadar gerisi maceraya dönüyo evin içi :)
Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemen o ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu

aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)

ayy canım düşünmen yeterli

ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye

internetten merak edip baktim da
ee peynirli omlet gibi degil mi bu ne farki var :44:

Ay kızlar burda resmen kış geri döndü yaaa yağmur rüzgar tam romantik film havası .. Ama oğlum uyanana kadar gerisi maceraya dönüyo evin içi :)
Iphone dan gönderildi

gecen ogleden sonra bizim burasi oyle oldu da evin arka tarafina yildirim dustu. sonra haberlerde bir gordukki cobana isabet etmis yildirim. cok uzuldum. bu mevsimde boyle havalardan korkuyorum elektirik yuku cok fazla oluyor.

gecen ogleden sonra bizim burasi oyle oldu da evin arka tarafina yildirim dustu. sonra haberlerde bir gordukki cobana isabet etmis yildirim. cok uzuldum. bu mevsimde boyle havalardan korkuyorum elektirik yuku cok fazla oluyor.

Ay yazık olmuş çobana yaa.
Allah korusun hepimizi bizde kaç gündür böyle havalar zaten burası hep böyle Karadeniz'e benzetiyorum havasını :)

Iphone dan gönderildi

Dikkat dikkat kaptanımız sweetcim kaybolmuştur ..
Nerdesin sweetim yoksun merak ettim valla inşallah önemli birşey yoktur cnm

Iphone dan gönderildi

ınsallah canım hepımıze eksılı gunler olsun.bak dırencın kırılıyomus neguzelınsallah verırsın kılolarını ınanmakta yeter hem öyle fazla kılonda yook gıbı resımlerınden kesın verırsın bız desteklerle burdayız.ben kkda 80 89 topıgıne ılk geldıgımde hakıkaten 89 kıloydum sımdı 67 kıloyum hedefım 58 azkaldı cook sukur sende verırsın

gecmöıs olsun vıtamın eksıklıgınde oluyo dıye duymustum ama nekadar dogru bılmem kılo verıyoruzya takvıye sart galıba allah sıfa versınn benım bazen oluyodu ama kötu ınsanın canı acıyo ılacınında acı tadı var demekkı anı ılaç
Iphone dan gönderildi

oglunla maceranın dııbıne vurb ozaman ama otuclu orucluda cekılmıyolar ama ramazanda serınlık guzeldır

Evet cnm senin hedef az kaldı maşallah gercekten bn senin o hallerini hatırlıyorum o her hafta 2 kilo gidiyodu ama baya sıfır kaçamak yapıyodun inşallah o kalanları da verceksin ama son gün 1 Haziran'ı kaldır artık cnm:) Haziran gecti temmuzdayız artık :)

Evet cnm nesli de söyledi vitamin eksikliğidir diye bilemedim artık doktora ramazandan sonra mı gitsem acaba
zaten oğlumu artık kadına göndermicem o nedenle ben oynuyorum bol bol :) biraz halsizlik oluyo oruç nedeniyle ama dayancaz artık :)

Benim oğlum da 2 yaş 9 aylık oldu yaşları yakınmış Allah bağışlasın cnm

Slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ,ramazanla aranız iyidir inş
Bende bir koşturmadır gidiyor ,son günlerde pası davet alıyoruz ,bügünde bi davetim var ,yapmadım daha bişiy bakalım hayırlısı

sürmene canım siz? :)

Mukemmelll masallah.

teşekkürler

afiyet olsun canımm

internetten merak edip baktim da
ee peynirli omlet gibi degil mi bu ne farki var :44:

biraz krep gibi aslında mücverin büyüğü gibi değişik yani

yabu banu hıc boyle yapmazdı hastalık sıkıntı falan yoktur ınsallah

bende merak ettim yaa kaptanı inş herşey yolundadır :)

Benden iyilik cnm iyi geciyo Ramazan cok şükür artık rahatladın sanırım KPSS de bitti ay dün TV de bi kız girememiş sınava ağlıyodu üzüldüm ona fotosu gercek haline benZemiyo diye ne güzel davet olunca yemek derdi de olmuyo afiyet olsun cnm spor yapabiliyor musun

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…