- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
hım ne güzel. benim oralardan çok müşterim var. gel sanada yazlık satayım alanyadan ne dersin. nasıl hemen adepte oldum yeni işe gördünmü. kk dan daire satarmışım ne gülerim halime
Merci yi bende bizimkilere getiriyorum annemin favorisi rafaello :)
Erkek kardeşim karışık küçük kare şeklindeki çikolataları babam ne olursa olsun hepsi makbul der oda çok sever çikolataları kız kardeşimde hepsi makbuldur diyenlerden :) bende aynı şekildeyim çikolatanın her hali güzeldir bir kere kırmızı acı biberli bitter gördüm aldım o da güzeldi ilk yiyorsun bişey hissetmiyosun yuttuktan sonra Boğazı'nda bir yanma oluyodu:) ama her zaman yemelik değildi o :)
Senin kimin var yurt dışında
Iphone dan gönderildi
Bende çikolatanın her şekli olur diyenlerdenimAnnemin halası almanyadan getiriyordu ama son seferinde kuzenim gitmişti avrupayı gezdi o getirmişti
bende tam bilmiyom .ünv. tede ev arkadaşlarım almancıydı onlar hep okuyarak satın aldıklarını söylerdi.varmış derlerdi almanyada ondan dedimYok cnm çikolata da domuz yağının işi ne..
Tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yani yok
Iphone dan gönderildi
Ayyy keşke yaaa valla ama daha cok uzun bir yol var biz yatırım yapcaz da alcaz
Sagolsun eşim 12 yıldır burda ama henüz bişey yapamamış yani yaptığıda 1 daire onda da ailesi oturuyo yani anlayacağın inşallah olur yaa cok istiyorum zaten 1 ev alsak direk döneriz heralde :)
Iphone dan gönderildi
bende tam bilmiyom .ünv. tede ev arkadaşlarım almancıydı onlar hep okuyarak satın aldıklarını söylerdi.varmış derlerdi almanyada ondan dedim
alanya da gurbetçide çok yabancı uyrukluda yabancılık çekmezsin gel gülüm gelll
Ay ben napim yabancıyı cnm bana memleketimin insanı lazım 3 bucuk yıldır Burdayım bende ama Türkiye'yi daha cok seviyorum yaa
Iphone dan gönderildi
sindim başım döndü topikler arası allah iyiliğini versin. tabi memleket gibisi yok. tüm gurbetciler özlem çeker allah size sabır versin
Sohbet cok güzel ama yemek işine girişeyim diyorum kızlar gerçi daha iftara tam 6 saat var ama biraz işim de var onları aradan çıkarayım ki iftar sonrası işle uğraşmim sizle takılabileyim görüşürüz canlarım benim.
miss gibi kokulu kokulu öpücükler :))
Iphone dan gönderildi
Ay şimdi Banu bi gelcek şu hale bak sindi yine zayıflama topiğini yemek- abucubur topiğini çevirmiş dicek :))
güle güle kolay gelsin canım.bende kaçar denize hadi byyyy
Başlayınca susulmuyor
kız ben kendıme bakmıyorumya onun farkında bıle degılım sagol hatırlattıgın ıcın son gun sonsuzluk yazayımEvet cnm senin hedef az kaldı maşallah gercekten bn senin o hallerini hatırlıyorum o her hafta 2 kilo gidiyodu ama baya sıfır kaçamak yapıyodun inşallah o kalanları da verceksin ama son gün 1 Haziran'ı kaldır artık cnm:) Haziran gecti temmuzdayız artık :)
Evet cnm nesli de söyledi vitamin eksikliğidir diye bilemedim artık doktora ramazandan sonra mı gitsem acaba
zaten oğlumu artık kadına göndermicem o nedenle ben oynuyorum bol bol :) biraz halsizlik oluyo oruç nedeniyle ama dayancaz artık :)
amın cumlemızınkını ınsallahBenim oğlum da 2 yaş 9 aylık oldu yaşları yakınmış Allah bağışlasın cnm
benım esım mackalı canımsürmene canım siz? :)
teşekkürler
afiyet olsun canımm
biraz krep gibi aslında mücverin büyüğü gibi değişik yani
bende merak ettim yaa kaptanı inş herşey yolundadır :)
hakkında hayırlısı olsun ınsallah mutsuzluk stres kılo vermeye engel ınsallah mutlu oldugun bır ıste baslarsın ozaman hersey daha guzel olurah çok güzel ben 67 olsam dal olurum :)))) o günleri iple çekiyomm.verecem elbet hele şu işyerindende bi kurtulayım beni hasta eden etkenlerden birisi işyerindeki iktidar savaşından çok etkilenmem. aile şirketi tüm şehzadeler okulları bitirdi o diyo benim oğlum uhasebeye geçsin o diyor benim oğlum iyice kızıştı ortalık kalmamam hayrıma. gel teskete gel diyom artık
ayyy özürdilerim cnm Can'ın çektiği için ama yazın süper oluyo cok ferahlatıyo bana iyi geliyo :) dur fotosunu çekeyim çubuklusunu aldım ki kendimi kaybedip bitirmeyeyim diye :) Eki Görüntüle 1182055
Ama Türkiye'de renkli Bayram şekerleri vardı yine çikolata içinde portakal nane gibi tatlar vardı bak aklıma geldi :)
Iphone dan gönderildi
off ya oruclu oruclu cıkolata resımlerı ayıp yaEki Görüntüle 1182061 senacım
Aa bak ne buldum Türkiye'ye gelince bende alayım bunun içinde kıtır şeklinde nane şekerleri varmış benimkinde kıtır kıtır değil :)
Iphone dan gönderildi
Allaaaaaaaahhhhh naneli çikolatalar merciler havada uçuşmuş
Şaka bir yana çikolataya bende dayanamam ama kaptanımizin bir sözü var ya iki lokma yiyeceğine bir lokma ye sanki tadı mi değişiyoro şekilde yersen çok da zarar olmaz herhalde
Bu arada kaptanimiz dan haber yok çok vesveselendim:26: Umarim kötü birsey yoktur
Sagol cnm senin menülerde iyi ben yeni toparlanmaya çalışıyorum :)
Kaptanımız inşallah iyidir :)
Iphone dan gönderildi
ayyy özürdilerim cnm Can'ın çektiği için ama yazın süper oluyo cok ferahlatıyo bana iyi geliyo :) dur fotosunu çekeyim çubuklusunu aldım ki kendimi kaybedip bitirmeyeyim diye :) Eki Görüntüle 1182055
Ama Türkiye'de renkli Bayram şekerleri vardı yine çikolata içinde portakal nane gibi tatlar vardı bak aklıma geldi :)
Iphone dan gönderildi
Eki Görüntüle 1182061 senacım
Aa bak ne buldum Türkiye'ye gelince bende alayım bunun içinde kıtır şeklinde nane şekerleri varmış benimkinde kıtır kıtır değil :)
Iphone dan gönderildi
benım esım mackalı canım
off ya oruclu oruclu cıkolata resımlerı ayıp yaoruclu olmasakta doya doya yıyemıyozkı yesek yesekte kılo almasak neguzel olur.ılkzamanlardakı gıbı kacamak yapmasam sımdı hedefe ulasmıstım ama kasmayada gerek yook ben 94ten geldım 67ye kalanlar az acelem yook.aslında var amama kasamıyom
kız ben kendıme bakmıyorumya onun farkında bıle degılım sagol hatırlattıgın ıcın son gun sonsuzluk yazayım
amın cumlemızınkını ınsallah
benım esım mackalı canım
hakkında hayırlısı olsun ınsallah mutsuzluk stres kılo vermeye engel ınsallah mutlu oldugun bır ıste baslarsın ozaman hersey daha guzel olur
off ya oruclu oruclu cıkolata resımlerı ayıp yaoruclu olmasakta doya doya yıyemıyozkı yesek yesekte kılo almasak neguzel olur.ılkzamanlardakı gıbı kacamak yapmasam sımdı hedefe ulasmıstım ama kasmayada gerek yook ben 94ten geldım 67ye kalanlar az acelem yook.aslında var amama kasamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?