Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nura senin hedef süper canım sen kaçıyorsun ben ve gülay kovalıyoruz seni. yakalayabilirmiyiz ne dersin :1::1::1::1:
Ay sorma yaa hala artı görünüyorum kafayı yicem hedefle uzaktan yakından alakam yok allahım nolur haftalık hedefe ulaşayım âmin
slm kızlar yorucu bir gün olacak sabaha kadar oturdum şimdi de erken kalkmam gerekti. oğlumu kuran kursuna yazdırdık. sabah götürüp öğlene doğru alacakmışım:50::50::50: bu gün eşim götürdü de ne halt edersem bundan sonra bilmiyom.gerçi eşim bu hafta git gel iki kilo verirsin fena mı diyo:1::1::1::1: akşam dedim ya kilp yapacam diye kız kardeşimle ortaklaşa hazırladık gece yarısından sonra da izlettim eşime ve çoooook beğendi. hatta face de de paylaştık. her izlediğimde gözümden dökülüyor yaşlar. sulu göz bişe oldum ya. onuncu yılımız da da kısmetse zayıflarsam gelinlikle foto çekilecem tekrardan:1::1::1::1: yani öyle planlıyorum. akşam da yemeğe çıkacaz. paylaşmanın bir yolu olsa burada da paylaşırdım ama sanırım mümkün değil.
:( ay demek burdan göremicez valla sırf sizin için gizli bi face acıcam o olacak yani adı da sindi olcak :)
biz aynı başlamıştık sindiyle ama nasıl olduysa bana fark attı. nasıl olduysa yalnız ben kaçamak yapmamışım gibi. amaaaaa yetişecez onu yakalayacaz elbet. sonra el ele tutuşup halay çekecez eksilere doğru:9::9::9::9:
Yok yok bu gidişle siz beni gececeksiniz kızlar yada yetişeceksiniz artı görünüyorum hala :(
Ben bu hafta hasta olucam için kilo verebilirmiyım bilmiyorum ;)tartıda fazla gorunuyor şişliklerden ;)
İnşallah verirsin cnm :)
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım :16:
Benden iyilik cnm senden nbr nasıl geçiyo hamişlik :) içinden ne geçiyo kız/erkek gerçi daha cok yeni ama yinede bazen bi his doğar :)
kaptaan şükür kavuşturana hoşgeldinn :48::48:

geçmiş olsun çok sevindim annen için :)

Allah şifa versin şimdiden inş çok iyi geçer ameliyatı :38:

afiyet olsun balım sahur bol karbonhidratlı olmuş iftar iyi :34:

eline sağlık kaptanım :29:

afiyet olsun canım çok az değil mi yaw doydunmu bunlarla :26:

afiyet olsun canım :34:

afiyet olsun kaçamağıda telafi etmişsin süpersin :46:

afiyet olsun canım :)
Yok cnm doyuruyor ben köfte diyorum ama boyutu köfte gibi küçük değil yarım ay şeklinde onu ikiye kesiyorsun :)

herkese selaam :16::16:

dün akşam misafirlerden dolayı giremedim kızlar annem biraz rahatsız tüm işler bana kaldı :37:

Dünkü menüm

Sahur:menemen,zeytin,peynir,8-10 badem,1şeftali

İftar:5-6 tane tavuk köftesi,salata,yoğurt,2 hurma

3 lt su,adaçayı

spor: 1 saat yürüyüş :8:
Anneciğine geçmiş olsun cnm
menünde güzel oluyo senin ama 3 litre suyu nasıl içebiliyosun cnm ben iftar sahur arası en fazla 2 litre içebilmiştim :(
kız bız senle aynı sene evlenmısızbende 13kasım 2005te evlendım sen kacdogumlusun galıba yasımızda aynı:52:ınanırmısın benımde gelınblık gıyme hevesımvar 10.yılda kısmet olursa ama ben benımkını aylar önce cıkardım hazırladım az kaldı ıcıne gırmeme esımde evlendıkten sonra 25 kılo aldı hemde o dogum yapmadı:52::52:esıme dıyorum busene evlılık yıldönumumuzde benkesın gelınlıgıme gırerım dende damatlıgını gıyersın dıye:27::27:bozuluyo bız kılo alınca onlar ıcın zayıflamaya calısıyoz onlarda zayıflasın dımı:52:

tunaydın canım ıyıyız cook sukur busaatlerde tenhayız sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık bakayım
Ay hadi inşallah cnm girebilirsin gerçi cok az kaldı senin gelinliğe girmene :)

kız bız senle aynı sene evlenmısızbende 13kasım 2005te evlendım sen kacdogumlusun galıba yasımızda aynı:52:ınanırmısın benımde gelınblık gıyme hevesımvar 10.yılda kısmet olursa ama ben benımkını aylar önce cıkardım hazırladım az kaldı ıcıne gırmeme esımde evlendıkten sonra 25 kılo aldı hemde o dogum yapmadı:52::52:esıme dıyorum busene evlılık yıldönumumuzde benkesın gelınlıgıme gırerım dende damatlıgını gıyersın dıye:27::27:bozuluyo bız kılo alınca onlar ıcın zayıflamaya calısıyoz onlarda zayıflasın dımı:52:

tunaydın canım ıyıyız cook sukur busaatlerde tenhayız sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık bakayım

ben seksen iki dogumluyum. sen kaclisin canim. ya benim icine girebilecegim bi gelinligim yok malesef. alacam ya da yeniden kiralayacam o gun icin. icimde kaldi kendi gelinligim elli lira icin kiraladilar. diger gelinlerinlikini aldilar onlarda baskalarina verdi. oysaki ben ne cok istiyordum gelinligimi saklamayi. saklayip bir gun kizlarima bu benim gelinligimdi diye cikarip gostermeyi. ve onularinda onu giyip salinmasini. ama malesef olmadi. ayyy yarama mi dokundun ne:)))

İyi akşamlar meleklerimmmmm :16::16: sabah hastahanedeydikkk annemin ameliyatı 6 ağustosta çok geç tarih verdiler halbuki annem valizini bile hazırlayıp gitmişti sağlık olsun bundada vbardır bir hayır bir an önce olup stres bitsin istemiştik ama hayırlısı bakalım:31::31:

ben seksen iki dogumluyum. sen kaclisin canim. ya benim icine girebilecegim bi gelinligim yok malesef. alacam ya da yeniden kiralayacam o gun icin. icimde kaldi kendi gelinligim elli lira icin kiraladilar. diger gelinlerinlikini aldilar onlarda baskalarina verdi. oysaki ben ne cok istiyordum gelinligimi saklamayi. saklayip bir gun kizlarima bu benim gelinligimdi diye cikarip gostermeyi. ve onularinda onu giyip salinmasini. ama malesef olmadi. ayyy yarama mi dokundun ne:)))

evet filmlerde filan olur ya annenin gelinliğini kızları giyer hakikaten çok güzel bir duyguu kiralarsın bitanemm :29:

Ay sorma yaa hala artı görünüyorum kafayı yicem hedefle uzaktan yakından alakam yok allahım nolur haftalık hedefe ulaşayım âmin

:( ay demek burdan göremicez valla sırf sizin için gizli bi face acıcam o olacak yani adı da sindi olcak :)

Yok yok bu gidişle siz beni gececeksiniz kızlar yada yetişeceksiniz artı görünüyorum hala :(

İnşallah verirsin cnm :)

Benden iyilik cnm senden nbr nasıl geçiyo hamişlik :) içinden ne geçiyo kız/erkek gerçi daha cok yeni ama yinede bazen bi his doğar :)

Yok cnm doyuruyor ben köfte diyorum ama boyutu köfte gibi küçük değil yarım ay şeklinde onu ikiye kesiyorsun :)

Anneciğine geçmiş olsun cnm
menünde güzel oluyo senin ama 3 litre suyu nasıl içebiliyosun cnm ben iftar sahur arası en fazla 2 litre içebilmiştim :(

Ay hadi inşallah cnm girebilirsin gerçi cok az kaldı senin gelinliğe girmene :)

stres yapma Nuracım stres yaptıkça veremezsin :29::29: ben inanıyorum bu hafta az da olsa mutlaka gidecek:46::46:

Slm kızlar ben dün gece yatayım dedim ya eşimin de izin günüydü gece işe gitmedi yatıyodu oğlumda geldi yatmaya ve biran hoooooop yatağa içini boşalttı kustu yine tabi yiyip yiyip hoplayınca yine kustu offff yatak odası hol ve banyo battı gece gece iş çıktı başıma oturdum temizledim Allah'tan yatağın koruyucu kılıfı var. Güya sahur yapcaktım ama artık içim sahur yapmayı almadı o kadar temizlikten sonra vurdum Kafayı yattım valla

Alişe geçmiş olsunn yaramaz çok zıplayınca dolu mideyle olan sana oldu demek gece gece :29: ama sahursuz yatman iyi olmamış bitanemm bugün zorlanmışsındır:26:

tabiki canımmmm eniştede damatlığını giymek için zayıflasınnn:46::46: bayanların suçu ne bir kilo alınca hemen göze batıyo

dün akşam misafirlerden dolayı giremedim kızlar annem biraz rahatsız tüm işler bana kaldı :37:

Dünkü menüm

3 lt su,adaçayı

slm cnm anneciğine geçmiş olsun hayırdır kötü birşey yoktur umarımmm:26: afiyetolsun cnmmm maşllah süper gidiyorsun:46::46:

kaptaan şükür kavuşturana hoşgeldinn :48::48:

geçmiş olsun çok sevindim annen için :)

Allah şifa versin şimdiden inş çok iyi geçer ameliyatı :38:

afiyet olsun balım sahur bol karbonhidratlı olmuş iftar iyi :34:

eline sağlık kaptanım :29:

afiyet olsun canım çok az değil mi yaw doydunmu bunlarla :26:

afiyet olsun canım :34:

afiyet olsun kaçamağıda telafi etmişsin süpersin :46:

afiyet olsun canım :)

hoşbuldum Fatmacımmmm :38:

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım :16:

iyi akşamlar şirinemmm iyiyiz şükür yeğenim ve sen nasılsın bitanemmm:38:

Ben bu hafta hasta olucam için kilo verebilirmiyım bilmiyorum ;)tartıda fazla gorunuyor şişliklerden ;)

miyim diye bir cümle yasakkk:47: regl olacaksan şişliğin ondandır feridemmmm yarın iftardan önce tartılmayı unutmayın meleklerimmm

Dünkü menüm ;sahur;1parça pide ,peynır zeytın ,domates,4bardak su
Iftar;4kofte,2kaşık tavuk sote,,2kaşık bulgur,salata,2kuçuk dilim fırında patates,1kase çorba

Dün hastaymış ama ,sanki oruç gibi sahur falan yaptım ,eşimle yemek yemeyi sevıyorum :16:

Bu günde bişiy yiyesin yok ..belki birazdan bi öğlen kahvaltısı yaparım ;)

allah muhabbetinizi artırsın kuzummm :nazar:ne güzel eşine eşlik ettmişsin afiyetolsun cnmmm iftarın güzel :46:

Gunaydiiiinn : 3 :
dün akşam eşim geldi. O yüzden de ugrayamadim. Hemen menumu paylaşıyorum :
Kahvti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
2 yk ceviz fındık
Domates ve salatalık
3 dilim peynir
1 tatlı kaşığı krem peynir

Ara
2 top dondurma
1 parça çikolata

Aksam :

1 kase yayla çorbası
3 parça tavuk
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
10 kiraz

Aradaki kaçamak tan dolayi 3 mile fast walk ve 60 mekik
Su 3 lt
2 şişe maden suyu

ohhh peşin peşin ceza da yapılmışşşş :46::46: tşk ederim Aytencimmm:38: afiyetolsun cnmmm

biz aynı başlamıştık sindiyle ama nasıl olduysa bana fark attı. nasıl olduysa yalnız ben kaçamak yapmamışım gibi. amaaaaa yetişecez onu yakalayacaz elbet. sonra el ele tutuşup halay çekecez eksilere doğru:9::9::9::9:

keisnlikle çıtır hatunlar olarak halay süper olacakkk:64::64:

ben dünkü menümü de paylaştım canım. geçen bir günde üç menü paylaşmıştım. o yüzden karıştı sanırım. yani fire vermeden paylaşımlarım tamam. listede bütün haneleri dolu görmek hoşuma gidiyor:ssz::ssz::ssz:

senin eksiğin yoktu bildiğim kadarıyla Gülaycımmm menülere tekrar bakayımmm bir hatamı yaptım acaba:44::44:

slm kızlar yorucu bir gün olacak sabaha kadar oturdum şimdi de erken kalkmam gerekti. oğlumu kuran kursuna yazdırdık. sabah götürüp öğlene doğru alacakmışım:50::50::50: bu gün eşim götürdü de ne halt edersem bundan sonra bilmiyom.gerçi eşim bu hafta git gel iki kilo verirsin fena mı diyo:1::1::1::1: akşam dedim ya kilp yapacam diye kız kardeşimle ortaklaşa hazırladık gece yarısından sonra da izlettim eşime ve çoooook beğendi. hatta face de de paylaştık. her izlediğimde gözümden dökülüyor yaşlar. sulu göz bişe oldum ya. onuncu yılımız da da kısmetse zayıflarsam gelinlikle foto çekilecem tekrardan:1::1::1::1: yani öyle planlıyorum. akşam da yemeğe çıkacaz. paylaşmanın bir yolu olsa burada da paylaşırdım ama sanırım mümkün değil.

mertak ettim şimdi ellerinize sağlıkkk cnm mutlaka harika olmuştur:46::46: oğluşunu vermeniz çok iyi olmuş küçükken öğrenmesi çok iyi olur hem senin için de hareket olur enişte haklı ama sen zaten tüm gün hareketlisin o da var:26:

kocaman günaydın geçmişi temizledim geldim akşam çeneniz düşmüş kızlar :1: :1: :1: :1:
dünki menumu yazayım
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle buğdayla pişmiş yayla çorbası+2 tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
iş çıkışı denize kaçtım 20dk yüzme
akşam kıymalı patlıcan+1/2 kase çorba+1 ekmek

spor 45 dk kardiyo lesli+15dk yüzme
banucum ben sporumu akşamları yapıyorum zaten. yemekten 1,5 saat sonra ama inan sabah 6,30 da bazen çay kenarına yürüyorum hiç terlemiyorum daha serin oluyor. bu gün köpek sesleriyle 6 da hopladım az dolandım sonra gene çay kenarına yürüyüşe gittim o kadar temi,z ve serin hava vardıki ruhum temizlendi.

menün süper neslimmmm:46::46::46: sporda öyle maşallahın var cnmmm akşamları veya erken yapıyorsam mesele yok ohhh miss gibi çay kenarında güne başlamak gibisi varmı kıskandım şimdiii:32::32:

iftardan sonra görüşürüz meleklerimmmmm:54::54::54:

iyi aksamlar hepinize :16:
ilk once 2 gunluk menumu yaziyim sonra bir gecmise bakiyim

sali gunki menum

Sabah 7 iki avuc musli yagsiz sut ile
aksam 16 bir porsiyon kebao 2-3 yk bulgur salata cacik

su 3 lt 3 bardak yesilcay 1 sise maden suyu
leslie 4 mile

bugunki menum

Sabah 6.30 1 muz 1 avuc ceiz peynir 6 zeytin domates salatalik zeytinyagli
ogle 12 firinlanmis patlican uzerine kusbasi et ve cooookk az mantar -adini bilmiyorum yenegin yarim kepce corba salata

su 3 lt ye ykin 2 bardak yesilcay

Dünkü menüm

3 lt su,adaçayı

gecmis olsun ciddi bir seyi yoktur ins annenin:26:

O zaman unutmadan bugünün menüsünü yazayım hemen dünkü sahuru tekrar yazcam bii karışıklık oldu ama nerde çözemedim. :)uykusuzluk basıma vurdu :)

sahur:
1 kase yogurt
2 kuru kayısı
2 kuru iki incir

Gündüz 1 saat hızlı tempoda yürüyüş

iftar:
irmikli köfte
1 kase çorba
1 dondurma
su henüz 1 bucuk litre

:26: bu kadarcik sahurla nasil dayandin canim ya
bir de oneri kuru incir tuketme pek gi yuksekmis kuru incirde

ayyy özürdilerim cnm Can'ın çektiği için ama yazın süper oluyo cok ferahlatıyo bana iyi geliyo :) dur fotosunu çekeyim çubuklusunu aldım ki kendimi kaybedip bitirmeyeyim diye :) Eki Görüntüle 1182055
Ama Türkiye'de renkli Bayram şekerleri vardı yine çikolata içinde portakal nane gibi tatlar vardı bak aklıma geldi :)

Iphone dan gönderildi

Eki Görüntüle 1182061 senacım
Aa bak ne buldum Türkiye'ye gelince bende alayım bunun içinde kıtır şeklinde nane şekerleri varmış benimkinde kıtır kıtır değil :)

Iphone dan gönderildi

Ben bunu biliyordum da güzel değildir diye hiç almamıştım. Ama artık markette gördüğüm an direk kapıcam :52:

Merci yi bende bizimkilere getiriyorum annemin favorisi rafaello :)
Erkek kardeşim karışık küçük kare şeklindeki çikolataları babam ne olursa olsun hepsi makbul der oda çok sever çikolataları kız kardeşimde hepsi makbuldur diyenlerden :) bende aynı şekildeyim çikolatanın her hali güzeldir bir kere kırmızı acı biberli bitter gördüm aldım o da güzeldi ilk yiyorsun bişey hissetmiyosun yuttuktan sonra Boğazı'nda bir yanma oluyodu:) ama her zaman yemelik değildi o :)
Senin kimin var yurt dışında

Iphone dan gönderildi

:52::52::52::37::37::37::27::27::27::27:
amannnnn allaaahhimmmmm bunlar neeeeeeeee :56::56:
beni zayif noktamdan vurdunuz :17:
ama yok bu hafta cikolata yok bana cuma brazcik ic acici bir seyler gorursem bir kare bitter belki ama cumaya kadar kesin yok:20:

İyi akşamlar meleklerimmmmm :16::16: sabah hastahanedeydikkk annemin ameliyatı 6 ağustosta çok geç tarih verdiler halbuki annem valizini bile hazırlayıp gitmişti sağlık olsun bundada vbardır bir hayır bir an önce olup stres bitsin istemiştik ama hayırlısı bakalım:31::31:

evet filmlerde filan olur ya annenin gelinliğini kızları giyer hakikaten çok güzel bir duyguu kiralarsın bitanemm :29:

stres yapma Nuracım stres yaptıkça veremezsin :29::29: ben inanıyorum bu hafta az da olsa mutlaka gidecek:46::46:

Alişe geçmiş olsunn yaramaz çok zıplayınca dolu mideyle olan sana oldu demek gece gece :29: ama sahursuz yatman iyi olmamış bitanemm bugün zorlanmışsındır:26:

tabiki canımmmm eniştede damatlığını giymek için zayıflasınnn:46::46: bayanların suçu ne bir kilo alınca hemen göze batıyo

slm cnm anneciğine geçmiş olsun hayırdır kötü birşey yoktur umarımmm:26: afiyetolsun cnmmm maşllah süper gidiyorsun:46::46:

hoşbuldum Fatmacımmmm :38:

iyi akşamlar şirinemmm iyiyiz şükür yeğenim ve sen nasılsın bitanemmm:38:

miyim diye bir cümle yasakkk:47: regl olacaksan şişliğin ondandır feridemmmm yarın iftardan önce tartılmayı unutmayın meleklerimmm

allah muhabbetinizi artırsın kuzummm :nazar:ne güzel eşine eşlik ettmişsin afiyetolsun cnmmm iftarın güzel :46:

ohhh peşin peşin ceza da yapılmışşşş :46::46: tşk ederim Aytencimmm:38: afiyetolsun cnmmm

keisnlikle çıtır hatunlar olarak halay süper olacakkk:64::64:

senin eksiğin yoktu bildiğim kadarıyla Gülaycımmm menülere tekrar bakayımmm bir hatamı yaptım acaba:44::44:

mertak ettim şimdi ellerinize sağlıkkk cnm mutlaka harika olmuştur:46::46: oğluşunu vermeniz çok iyi olmuş küçükken öğrenmesi çok iyi olur hem senin için de hareket olur enişte haklı ama sen zaten tüm gün hareketlisin o da var:26:

menün süper neslimmmm:46::46::46: sporda öyle maşallahın var cnmmm akşamları veya erken yapıyorsam mesele yok ohhh miss gibi çay kenarında güne başlamak gibisi varmı kıskandım şimdiii:32::32:

iftardan sonra görüşürüz meleklerimmmmm:54::54::54:

hayirli olsun o zaman ablacim sevindim annen Adina rahatlamissinizdir :31:

hala kimse gelmedi :58:
kendimi evde yalniz kalmis cocuklar gibi hssettim istedigim yaramazligi yapabilirim :32:
ben de mi cukulata resmiyle dosesem topigi:23:
himmm ya da dondurma resmi falan mi koysam
bilemedim simdi :44:

hala kimse gelmedi :58:
kendimi evde yalniz kalmis cocuklar gibi hssettim istedigim yaramazligi yapabilirim :32:
ben de mi cukulata resmiyle dosesem topigi:23:
himmm ya da dondurma resmi falan mi koysam
bilemedim simdi :44:

ya benn cok yanlis zamanlarda geliyorum

ya ben geldigimde kimse yok ya herkes burdayken ben burda degilim :9:

iyi akşamlar bızdıkımmm evet haklısın iftar sonrası mutfak topla çay kahve faslı derken zaman geçiyor cnmm:29: hiç karşılaşamaz olduk seninle:14:

yok yok sen cici kızsın yapmazsın öyle şeyler:38::38:

hayirli olsun o zaman ablacim sevindim annen Adina rahatlamissinizdir :31:

tşkler cnmmm aslında bir an önce ameliyat işi olsaydı rahatlayacaktık böyle uzadıkça stres bitmiyor:31::31: napalım bunda da vardır bir hayır

:52::52::52::37::37::37::27::27::27::27:
amannnnn allaaahhimmmmm bunlar neeeeeeeee :56::56:
beni zayif noktamdan vurdunuz :17:
ama yok bu hafta cikolata yok bana cuma brazcik ic acici bir seyler gorursem bir kare bitter belki ama cumaya kadar kesin yok:20:

onlar cıss Sindi ablan biraz yaramazlık yapmış:9::9: kapa gözünü bitanemmm tadımlık bitter yiyebilirsin kuzumm:29:

:26: bu kadarcik sahurla nasil dayandin canim ya
bir de oneri kuru incir tuketme pek gi yuksekmis kuru incirde

çok haklısın bundan sonra yemeyecek ama :16:

iyi aksamlar hepinize :16:
ilk once 2 gunluk menumu yaziyim sonra bir gecmise bakiyim

sali gunki menum

Sabah 7 iki avuc musli yagsiz sut ile
aksam 16 bir porsiyon kebao 2-3 yk bulgur salata cacik

su 3 lt 3 bardak yesilcay 1 sise maden suyu
leslie 4 mile

bugunki menum

Sabah 6.30 1 muz 1 avuc ceiz peynir 6 zeytin domates salatalik zeytinyagli
ogle 12 firinlanmis patlican uzerine kusbasi et ve cooookk az mantar -adini bilmiyorum yenegin yarim kepce corba salata

su 3 lt ye ykin 2 bardak yesilcay

salı menün süper cnm sporda yapmışsın:46::46: bugün akşam yemedinmi bitanemm:44::44: afiyetolsun cnmm yemediysen acıkırsın mutlaka birşeyler tüketmeye çalış kuzumm

iyi akşamlar bızdıkımmm evet haklısın iftar sonrası mutfak topla çay kahve faslı derken zaman geçiyor cnmm:29: hiç karşılaşamaz olduk seninle:14:

tşkler cnmmm aslında bir an önce ameliyat işi olsaydı rahatlayacaktık böyle uzadıkça stres bitmiyor:31::31: napalım bunda da vardır bir hayır

onlar cıss Sindi ablan biraz yaramazlık yapmış:9::9: kapa gözünü bitanemmm tadımlık bitter yiyebilirsin kuzumm:29:

salı menün süper cnm sporda yapmışsın:46::46: bugün akşam yemedinmi bitanemm:44::44: afiyetolsun cnmm yemediysen acıkırsın mutlaka birşeyler tüketmeye çalış kuzumm

yaa ne yalan soyliyim aslinda aciktim da ama sinavdan ciktigimda saat yediydi artik birsey yemiyim dedim :43:

cuma hedefime ulasmis olursam bir kare bitter yerim :31:
aslinda ameliyatin ramazandan sonra olmasi sanki daha iyi gibi degil mi
o stresi biliyorum benim annem de gecen yaz ameliyat oldu rahimde kist vardi bir de onun kotu huyluydu allahtan cok hizli fark edildi de hemen mudahale edildi simdi iyi sukur ama

Son düzenleme:
İyi akşamlar ablişkolar :16:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık peynir zeytin

İftarda dışarıdaydık:
2 kaşık yoğurtlu çorba
5-6 köfte
Pilavın üstündeki tavuklardan :D
Etli nohut yemeğinden 2 kaşık
2 dilim karpuz

Spor:45 dakika yürüyüş

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 dilim ekmek

İftarda dışarıdaydık:
2 kaşık yoğurtlu çorba
5-6 köfte
2 dilim karpuz

bence guzel olmus menun :34: disarida yemeye gore guzel ayarlamissin iftarini

yaa ne yalan soyliyim aslinda aciktim da ama sinavdan ciktigimda saat yediydi artik birsey yemiyim dedim :43:

aç olmaz bızdıkcımm:20::20: peynirli salata filan yapabilirsin yada ayran veya yoğurt ye cnmm :29::29: şimdi yemezsen sabah patlama yaşarsın:30:

cuma hedefime ulasmis olursam bir kare bitter yerim :31:
aslinda ameliyatin ramazandan sonra olmasi sanki daha iyi gibi degil mi
o stresi biliyorum benim annem de gecen yaz ameliyat oldu rahimde kist vardi bir de onun kotu huyluydu allahtan cok hizli fark edildi de hemen mudahale edildi simdi iyi sukur ama

aslında evet de çok hazırdı bugün valizi bile hazırladık gittik süre uzadıkça stres yapıyor acabalar sürekli o yüzden erken olsa iyi olacaktı Özgecim
erken teşhis çok önemli bu tür hastalıklarda anneciğine de gelmiş geçmiş olsun kuzumm:29:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 dilim ekmek

İftarda dışarıdaydık:
2 kaşık yoğurtlu çorba
5-6 köfte
2 dilim karpuz

hoşgeldin prensesim iyi akşamlarr fasulşye çorbası bitmiş şükür:46::46::46: afiyetolsun cnmmm menün çok güzel:nazar: aferim pilava dokunmamışsın bile:38:

meleklerim oruç tutanlar yarın iftardan önce tartılmayı unutmasın okmi:16::16:

aç olmaz bızdıkcımm:20::20: peynirli salata filan yapabilirsin yada ayran veya yoğurt ye cnmm :29::29: şimdi yemezsen sabah patlama yaşarsın:30:

aslında evet de çok hazırdı bugün valizi bile hazırladık gittik süre uzadıkça stres yapıyor acabalar sürekli o yüzden erken olsa iyi olacaktı Özgecim
erken teşhis çok önemli bu tür hastalıklarda anneciğine de gelmiş geçmiş olsun kuzumm:29:

hoşgeldin prensesim iyi akşamlarr fasulşye çorbası bitmiş şükür:46::46::46: afiyetolsun cnmmm menün çok güzel:nazar: aferim pilava dokunmamışsın bile:38:

Sabah kahvaltima yumurta eklemeye calisicam o doyurur beni diye dusunuyorum :26:

Hoşbuldumm :)) Bu hafta hep dışarıda yemek yicez evde bir şey kalmadı o yüzden :9:

Back
X