- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ay sorma yaa hala artı görünüyorum kafayı yicem hedefle uzaktan yakından alakam yok allahım nolur haftalık hedefe ulaşayım âminnura senin hedef süper canım sen kaçıyorsun ben ve gülay kovalıyoruz seni. yakalayabilirmiyiz ne dersin![]()
slm kızlar yorucu bir gün olacak sabaha kadar oturdum şimdi de erken kalkmam gerekti. oğlumu kuran kursuna yazdırdık. sabah götürüp öğlene doğru alacakmışımbu gün eşim götürdü de ne halt edersem bundan sonra bilmiyom.gerçi eşim bu hafta git gel iki kilo verirsin fena mı diyo
akşam dedim ya kilp yapacam diye kız kardeşimle ortaklaşa hazırladık gece yarısından sonra da izlettim eşime ve çoooook beğendi. hatta face de de paylaştık. her izlediğimde gözümden dökülüyor yaşlar. sulu göz bişe oldum ya. onuncu yılımız da da kısmetse zayıflarsam gelinlikle foto çekilecem tekrardan
yani öyle planlıyorum. akşam da yemeğe çıkacaz. paylaşmanın bir yolu olsa burada da paylaşırdım ama sanırım mümkün değil.

Yok yok bu gidişle siz beni gececeksiniz kızlar yada yetişeceksiniz artı görünüyorum halabiz aynı başlamıştık sindiyle ama nasıl olduysa bana fark attı. nasıl olduysa yalnız ben kaçamak yapmamışım gibi. amaaaaa yetişecez onu yakalayacaz elbet. sonra el ele tutuşup halay çekecez eksilere doğru![]()

İnşallah verirsin cnm :)Ben bu hafta hasta olucam için kilo verebilirmiyım bilmiyorumtartıda fazla gorunuyor şişliklerden
![]()
Benden iyilik cnm senden nbr nasıl geçiyo hamişlik :) içinden ne geçiyo kız/erkek gerçi daha cok yeni ama yinede bazen bi his doğar :)tünaydın kızlar nasılsınız bakalım![]()
Yok cnm doyuruyor ben köfte diyorum ama boyutu köfte gibi küçük değil yarım ay şeklinde onu ikiye kesiyorsun :)kaptaan şükür kavuşturana hoşgeldinn
geçmiş olsun çok sevindim annen için :)
Allah şifa versin şimdiden inş çok iyi geçer ameliyatı
afiyet olsun balım sahur bol karbonhidratlı olmuş iftar iyi
eline sağlık kaptanım
afiyet olsun canım çok az değil mi yaw doydunmu bunlarla :26:
afiyet olsun canım
afiyet olsun kaçamağıda telafi etmişsin süpersin
afiyet olsun canım :)
Anneciğine geçmiş olsun cnm
herkese selaam
dün akşam misafirlerden dolayı giremedim kızlar annem biraz rahatsız tüm işler bana kaldı
Dünkü menüm
Sahur:menemen,zeytin,peynir,8-10 badem,1şeftali
İftar:5-6 tane tavuk köftesi,salata,yoğurt,2 hurma
3 lt su,adaçayı
spor: 1 saat yürüyüş![]()
menünde güzel oluyo senin ama 3 litre suyu nasıl içebiliyosun cnm ben iftar sahur arası en fazla 2 litre içebilmiştim

Ay hadi inşallah cnm girebilirsin gerçi cok az kaldı senin gelinliğe girmene :)kız bız senle aynı sene evlenmısızbende 13kasım 2005te evlendım sen kacdogumlusun galıba yasımızda aynıınanırmısın benımde gelınblık gıyme hevesımvar 10.yılda kısmet olursa ama ben benımkını aylar önce cıkardım hazırladım az kaldı ıcıne gırmeme esımde evlendıkten sonra 25 kılo aldı hemde o dogum yapmadı
esıme dıyorum busene evlılık yıldönumumuzde benkesın gelınlıgıme gırerım dende damatlıgını gıyersın dıye
bozuluyo bız kılo alınca onlar ıcın zayıflamaya calısıyoz onlarda zayıflasın dımı
tunaydın canım ıyıyız cook sukur busaatlerde tenhayız sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık bakayım