Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim :32: Ekmek yememek için kaç gündür can çekişiyorum resmen. O 1 dilimle de Allahtan durabildim.

ben takima ilk geldigim gun kaptanimiz ekmek yememeyi dene dediginde ya ben yapamam buyuk ihtimalle demistim ama hemen ertesi gun de denemeye basladim 16 hazirandan beri 1 kere 1 dilim ekmege tost ki butun gun kacamak da yaptim sirf ekmek yedim diye ve bir kere de sozde detoks yapicam diye yarim dilim ekmek disinda hic yemedim ve inan hic aramiyorum su an ekmegi:32:
2 3 gun yemeyince zaten cok rahat alisacaksin ekmek olmamasina :34:

Teşekkür ederim :32: Ekmek yememek için kaç gündür can çekişiyorum resmen. O 1 dilimle de Allahtan durabildim.

iradene hayranım prenses :46::46::46:

Sabah kahvaltima yumurta eklemeye calisicam o doyurur beni diye dusunuyorum :26:

kuzum şimdi en azından ayran iç sabaha kadar inan acıkırsın sabah yumurtanı ye tabiki

Hoşbuldumm :)) Bu hafta hep dışarıda yemek yicez evde bir şey kalmadı o yüzden :9:

ohhh değişiklik güzeldirrr :21::21: seçimlerin doğru olduğu sürece bir skaıncası yok bitanemm sende çok güzel yapıyorsun seçimleirini:46::46:

iradene hayranım prenses :46::46::46:

kuzum şimdi en azından ayran iç sabaha kadar inan acıkırsın sabah yumurtanı ye tabiki

ohhh değişiklik güzeldirrr :21::21: seçimlerin doğru olduğu sürece bir skaıncası yok bitanemm sende çok güzel yapıyorsun seçimleirini:46::46:

iyi o zaman ben ayran yapiyim
icine azicik nane dograybilir miyimm:26:

ben takima ilk geldigim gun kaptanimiz ekmek yememeyi dene dediginde ya ben yapamam buyuk ihtimalle demistim ama hemen ertesi gun de denemeye basladim 16 hazirandan beri 1 kere 1 dilim ekmege tost ki butun gun kacamak da yaptim sirf ekmek yedim diye ve bir kere de sozde detoks yapicam diye yarim dilim ekmek disinda hic yemedim ve inan hic aramiyorum su an ekmegi:32:
2 3 gun yemeyince zaten cok rahat alisacaksin ekmek olmamasina :34:

Ben normalde ekmeği hiç sevmem annem zorla yedirir. Ama Ramazan başlamasından beri pide üstüne pide yiyince artık kendimi durduramaz oldum. Bakalım 3-4 gün sabrediyim artık :5:

iyi o zaman ben ayran yapiyim
icine azicik nane dograybilir miyimm:26:

doğra bitanemm mis gibi ohhh için açılsınnn:7::7:

Ben normalde ekmeği hiç sevmem annem zorla yedirir. Ama Ramazan başlamasından beri pide üstüne pide yiyince artık kendimi durduramaz oldum. Bakalım 3-4 gün sabrediyim artık :5:

bir kez tattınmı sürekli ister insna canım en iyisi hiç bulaşmamak annelik oda ekmeksiz dayanamazsın diye korkuyordur

Öğlen ;3dilim tereyağlı ekmek :17:zeytın peynır ,1top dondurma,1adet gofret :53::53:
Akşam ;3tane kofte salata

Bu gün tatlı krizine girdin ,ekmek yiyince aklıma çikolata geldi :(boyle yani
Spor;30dk yuruyuş
Su;3,5litre

benim annem de onumden ekmek alir :27:
bizim evde de ekmek sevme olayi zaten yoktu pek ben universiteye baslayinca fena alistim
yogurtlu makarnayi ekmekle yerdim:37::37:

ben düşündüm ama içimden düşünmüşüm demekkı :52::52:ınsan olan cıkolata görunce ıster valla ayy ınsan olmasammı yememek ıcın ama oda yenıyo arkadas ınsana mutluluk verıyo:27::27:
kendıne haksızlık etmısın bence cookta abartı degıl ıftarın arada olur ramazanda ınsanın gözü hep ac kalıyo enazından benım oyle:52:

hosgeldın canım ben dedım bu kızın mısafırı vardır dıye :34:annennın testı gecmesıne cook sevındım ınsallah amelıyatıda sag salım atlatır rabbım şifalar versın ınsallah

yok kız ben 27 kılo verdım 33 vermıs olsam hedefe ulastım demektır allahmı söylettı ne:52::52:

ellerıne saglık bırhaftayı daha atlattık cook şükür

Boyle 27 leri 33 leri gorunce gozlerim aciliyor bana hep hayal gb geliyor. Bende olabilcek miyim diye dusunuyorum. Yillar once bi kere 67 leri gordum . Gecen zayifladigimda 70 kusurlardaydim. Simdide 18 kilom kaldi veripte 70 i gorebilcek miyim acaba diyorum. Sizleri duyunca hevesleniuorum umutlaniryorum. Masallahhh

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkür ederim ablacım sizden öğrendim hep :16: Dışarıda olunca benim için daha iyi oluyor en azından seçenekler bol istediğinden ye

genç yaşta sağlıklı beslenmeyi oturtacaksın ne mutlu sana canımmm:16::16: evet dışarıda yemek avantaj seçenek çok geriye doğruyu seçmek kalıyor:32:

Öğlen ;3dilim tereyağlı ekmek :17:zeytın peynır ,1top dondurma,1adet gofret :53::53:
Akşam ;3tane kofte salata

Bu gün tatlı krizine girdin ,ekmek yiyince aklıma çikolata geldi :(boyle yani
Spor;30dk yuruyuş
Su;3,5litre

:53::53::53::53: feridemmmm naptın bebişim sennn:18::18: gül ablaya gitmek şart oldu artıkk:20::20: ekmeği yemen zinciri başlatmış dondurma kararında ama o gofret nesi kuzummm :19::19:

ceza gelsinmiiiiiii gelsinnn tabiiiii:21::21: 25 dk günlük sporuna illaveten ip atalama bebişim kolay gelsinnn:29::38:

kız ben kendıme bakmıyorumya onun farkında bıle degılım sagol hatırlattıgın ıcın son gun sonsuzluk yazayım:52::52:

amın cumlemızınkını ınsallah

benım esım mackalı canım

hakkında hayırlısı olsun ınsallah mutsuzluk stres kılo vermeye engel ınsallah mutlu oldugun bır ıste baslarsın ozaman hersey daha guzel olur

off ya oruclu oruclu cıkolata resımlerı ayıp ya:52::52:oruclu olmasakta doya doya yıyemıyozkı yesek yesekte kılo almasak neguzel olur.ılkzamanlardakı gıbı kacamak yapmasam sımdı hedefe ulasmıstım ama kasmayada gerek yook ben 94ten geldım 67ye kalanlar az acelem yook.aslında var amama kasamıyom:52::52:

vayyyy cok iyiymis :46::nazar:
ne kadar zamanda verdin canim

evet hakikatennn öyle bu kk da tanıdığım herkesi çok seviyorum bennn niye daha önce üye keşfedip üye olmadımki:14::14: resmen aile gibiyizz

ooo snein sürpriz de güzelmişş:46::46:

Bende bende. Herkes benim icin ayri ozel. Kardeslerim gb oldu herkes iyki varsiniz kizlar.

Yok cnm doyuruyor ben köfte diyorum ama boyutu köfte gibi küçük değil yarım ay şeklinde onu ikiye kesiyorsun :)

Anneciğine geçmiş olsun cnm
menünde güzel oluyo senin ama 3 litre suyu nasıl içebiliyosun cnm ben iftar sahur arası en fazla 2 litre içebilmiştim :(
)

hm iyi o zaman

teşekkürler :) valla ben normaldede çok su içerim canım sorun olmuyo yani gayet rahat içiyorum sende içmeye çalış canım :7:

İyi akşamlar meleklerimmmmm :16::16: sabah hastahanedeydikkk annemin ameliyatı 6 ağustosta çok geç tarih verdiler halbuki annem valizini bile hazırlayıp gitmişti sağlık olsun bundada vbardır bir hayır bir an önce olup stres bitsin istemiştik ama hayırlısı bakalım:31::31:

slm cnm anneciğine geçmiş olsun hayırdır kötü birşey yoktur umarımmm:26: afiyetolsun cnmmm maşllah süper gidiyorsun:46::46:

hoşbuldum Fatmacımmmm :38:

yok yok ciddi değil başı ağrıyodu da iyi şimdi :38: teşekkürler

:29::29:

gecmis olsun ciddi bir seyi yoktur ins annenin:26:

teşekkürler tatlım yok ciddi değil baş ağrısı sadece :38:

ya bende de ayni sey var:18:
adetim gecikti tartiya cikmadim ama feci bir sislik var:20:

ben de az önce oldum karnım hamile gibi şişti :25:

İyi akşamlar ablişkolar :16:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık peynir zeytin

İftarda dışarıdaydık:
2 kaşık yoğurtlu çorba
5-6 köfte
Pilavın üstündeki tavuklardan :D
Etli nohut yemeğinden 2 kaşık
2 dilim karpuz

Spor:45 dakika yürüyüş

afiyet olsun miniğim :) miniğim diyebilirim dimi :)

beğendim menünü afiyet olsun :38:

benim annem de onumden ekmek alir :27:
bizim evde de ekmek sevme olayi zaten yoktu pek ben universiteye baslayinca fena alistim
yogurtlu makarnayi ekmekle yerdim:37::37:

benim arkadaşım var pilavla makarnayla ekmek yer bir tane neredeyse ama gör açlıktan zafiyet geçiriyor sanırsınn bünye yakıyor şans işte:31::31:

ekmek yok artık cısss:29:

Boyle 27 leri 33 leri gorunce gozlerim aciliyor bana hep hayal gb geliyor. Bende olabilcek miyim diye dusunuyorum. Yillar once bi kere 67 leri gordum . Gecen zayifladigimda 70 kusurlardaydim. Simdide 18 kilom kaldi veripte 70 i gorebilcek miyim acaba diyorum. Sizleri duyunca hevesleniuorum umutlaniryorum. Masallahhh

elbette vereceksin bitanemmm sakın umutsuz olma:29::29: hepimiz başardık sen de başaracaksın kuzummm ayda en az 3 kilo versen 6 ay sonra fazlalıkların hepsi gidecek en az diyorum dikkatini çekerimmm:38:

hm iyi o zaman

teşekkürler :) valla ben normaldede çok su içerim canım sorun olmuyo yani gayet rahat içiyorum sende içmeye çalış canım :7:

gecmis olsun
ben hala olamadim ya yarin gidip civan percemi mi alsam napsam:25:
hayir olmuycam olmuycam tam cuma tarti oncesi olucam ona ifrit oluyorum:47:

benim arkadaşım var pilavla makarnayla ekmek yer bir tane neredeyse ama gör açlıktan zafiyet geçiriyor sanırsınn bünye yakıyor şans işte:31::31:

ekmek yok artık cısss:29:

elbette vereceksin bitanemmm sakın umutsuz olma:29::29: hepimiz başardık sen de başaracaksın kuzummm ayda en az 3 kilo versen 6 ay sonra fazlalıkların hepsi gidecek en az diyorum dikkatini çekerimmm:38:

o yiyip de almayanlar var ya :27: ben cok ozeniyorum onlara
bir de ben zaten yeme bozuklugu atlattim binge eating denilen bir sey vardi bende onun sacmaligina oyle ne bulsam yerdim :50:

gecmis olsun

adaçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyor :)

ay sorma 2 gün gonra olsaydık ya neyse sıkma canını haftaya - leri görürüz bizde cnm :29:

Bende bende. Herkes benim icin ayri ozel. Kardeslerim gb oldu herkes iyki varsiniz kizlar.

sende iyi ki varsın bitanemmm:38::38:

hm iyi o zaman

hmmm geçmiş olsun o zaman canımm kız annesi olduğu için çok şanslıı:46::46:

gecmis olsun

bızıdkımmm soğan kabuğu kürü yapsan hemen söktürür

sende iyi ki varsın bitanemmm:38::38:

hmmm geçmiş olsun o zaman canımm kız annesi olduğu için çok şanslıı:46::46:

bızıdkımmm soğan kabuğu kürü yapsan hemen söktürür

ya sogan kurunu ben de duydum ama sogan kuru vucudu alistiriyor diye de duydum yani yapmayinca birakinca falan sonradan adet olmak daha da guclesir hep yapman gerek:26:

Back
X