adaçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyor :)
ay sorma 2 gün gonra olsaydık ya neyse sıkma canını haftaya - leri görürüz bizde cnm![]()
himmm bunu da deniyim canim zaten severim adacyini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adaçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyor :)
ay sorma 2 gün gonra olsaydık ya neyse sıkma canını haftaya - leri görürüz bizde cnm![]()
ya sogan kurunu ben de duydum ama sogan kuru vucudu alistiriyor diye de duydum yani yapmayinca birakinca falan sonradan adet olmak daha da guclesir hep yapman gerek:26:
senin annen de çok şanslı bence![]()
o yiyip de almayanlar var yaben cok ozeniyorum onlara
bir de ben zaten yeme bozuklugu atlattim binge eating denilen bir sey vardi bende onun sacmaligina oyle ne bulsam yerdim![]()
ben cikiyorum hadi hepinize iyi geceler![]()
ben cikiyorum hadi hepinize iyi geceler![]()
c
övünmek gibi olmasın hakikaten şanslıııallah banada benim gibi bir kzı nasip edermikii:26::26:
iyi geceler canım
Allah hakkında hayırlısnı verir inş kaptanım gönlüne göre![]()
Herkese iyi aksamlaaaaarrr :)
Misafirlerimiz vardı yeni gittiler ben de uzanmisken hemen size bakayım dedim :)
menümü yazmamışımm
Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin peynir,salata
İftar
Mercimek çorbası, salata,yoğurt,2 kuru erik
spor:1 saat yürüyüş![]()
İyi akşamlar Aytencim hoşgeldincnmmm ramazanda misafir olunca yemekti çaydı derken vakit geç oluyor iyi yaptın cnmm
menümü yazmamışımm
Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin peynir,salata
İftar
Mercimek çorbası, salata,yoğurt,2 kuru erik
spor:1 saat yürüyüş![]()
Hosbulduuuuummm caniiiimmmnasılsın anneciginin keyfi nasıl galiba nefes testini geçmiş ameliyat günü belli oldu mu
iyiyim şükür bitanemm sen nasılsın enişte gidip geldi sanırımm evet nefes testini geçti şükür amleiyat günüde belli oldu 6 ağustos biraz uzun canımzı sıkıldı ama bundada vardır bir hayır diyoruz artık
Tabiki canım biz bilemeyiz bunda bir hayır vardır elbette.
Evet eşim gitti mudurlukten istifasını verdi geldi.
hadi bakalım güle güle gitsin gelsin inş askere de şimdiden hüzün çökmüştür![]()