• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:9::9::9:

afiyet olsun kaptanım :46:

sağol tatlım valla benimde midem kazındıkça su içiyorum yada canım çok tatlı çekerse kilo verince yerim nasılsa diyorum motive ediyorum zayıf manken resimlerine bakıyorum ya da aç insanları düşünüyorum filan :1: ama çok su içiyorum midem şişince yiyemiyorum zaten

bugün bende öyleyim reglin ilk günü olduğu için sanırım midem çok kötü hem acıkıyorum hemde midem bulanıyo :(

canım bence sen cıslara hiç elini sürme çünkü devamı geliyor ben mesela 1 dilim bile karpuz ısırsam sanki hep yiyebilirmişim gibi oluyor abartıyorum yani bence hiç yeme tavuğu daha fazla yiyip karnını iyice doyur ki cıslara elin gitcek halin kalmasın bide suyun az geldi bana :26:

afiyet olsun canım :)

dün iftarda az yedim canım çünkü midem bulandı regl olacağım içindi muhtemelen bugün regl oldum çünkü

afiyet olsun canım sende çok yememişsin bence :)

selam canımm afiyet olsunn :)

Saol canım. Dedigin gibi agzimiz bir deyince bir daha çekmiyor uz. En iyisi hiç ağzıma almayim bende. Daha yolun başındayim irademe sahip çıkmam lazım

Herkese iyi günler :3: bugün rüyamda dolaptaki bütün çikolataları yiyordum :52: bir de diyorum ki kaptan çok kızacak:35: sabah uyandığimda rüya olduğu için çok mutlu oldum:32:

hahah :52::52: iyiki rüyaymış canım :52::52:

Saol canım. Dedigin gibi agzimiz bir deyince bir daha çekmiyor uz. En iyisi hiç ağzıma almayim bende. Daha yolun başındayim irademe sahip çıkmam lazım

aynen öyle canım bende başındayım birlikte başaracağız inş :29: sonunda kazanan biz olacağız :72:

hayra yoralım hayra cıksın insallah.bu mübarek gunlerde rabbım gönlundekını hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah

evet yapmamak lazım ama bızım kayınvalıdeler mısafır gıbı düğüne gelıp 2tane ıncecık bılezık taktılar :50::50:hıcbıseyımıze karısmadılar bızde herseyımızı kendımız yaptık.benden sonra evlenen eltım görücü usulü oldu kayınpederler actı kesenın agzını :47::47:ben severek evlenmıstım nede olsa sevıyo gelcek dıyemı dusunduler bılmem .annemlerde hıcbıse talep etmedı ama ınsanın zoruna gıdıyo haksızlık hala içimdedır unutamambende.benım nısanımda köyden kayınpeder geldı sadece oturdugu yerden kalkmadı esımın teyzesı gıttı yanına kulagına bıse söyledı oda cebınden 20tl cıkarıpverdı yakama taktılar.9sene once degerlı bı para zannetme esımın akrabalarıda 20ser lıra takmıstı :26:benımkınden 6ay sonra eltıme nısan yaptılar kayınpeder bekarkaynımla geldı nısana 3lü burma bılezık ceyrek altın bıde para taktı onları görunce nefesım kesıldı sankı dunya ustume yıkıldı hala unutamam bana 20lıra eltıme:47::47:ama hakkımı helal etmıyorumkı sonrada gelıp evıme yerlesmeye calısıyolar sadecesaygı gösterıyorum oda kocamın hatrına:50::50:.senınkılerde buyuk haksızlık yapmıs ama allahtan kocalarla anlasıyoruz ınsallah ıstedıgın gıbı gelınlık bulup resımcekılırsın seneye:52:

ayyyy niye boyleler bunlar. bende severek hemde teyze oglumla evlendim bana da bise yapmadilar altin falan. butun borclarimizi kendimiz odedik. koluma makarna dedikleri bileziklerden dort tane taktilar. eltilerimede on tane burma. neymis bana ev dosenmis. dosendide noldu kendim odedim. digerleri yerde yatiyor sanki. amaaaan neyse ne bir kizlari var gorecez. bu gun iyimiyim iyiyim onlarin takacagina kalmadim. kocam yapiyor cok sukur. gerci yaptigini da simdi almaya niyetli ama yerine yapar insallah.

ayyyy niye boyleler bunlar. bende severek hemde teyze oglumla evlendim bana da bise yapmadilar altin falan. butun borclarimizi kendimiz odedik. koluma makarna dedikleri bileziklerden dort tane taktilar. eltilerimede on tane burma. neymis bana ev dosenmis. dosendide noldu kendim odedim. digerleri yerde yatiyor sanki. amaaaan neyse ne bir kizlari var gorecez. bu gun iyimiyim iyiyim onlarin takacagina kalmadim. kocam yapiyor cok sukur. gerci yaptigini da simdi almaya niyetli ama yerine yapar insallah.

bu devirde geline altın takmak adeti kaltı gibi bişi.hayat çok pahalı altın çok pahalı. valla hak da veriyorum ben anne babalara çok zor evlat evermek.bakalım ben ne yapabilecem çocuklarıma. bizde eşimle herşeyi kendimiz yaptık ödedik 14 yıl oldu şimdi çok şükür evim var arabam var çocuklara yeter birde meslek edindirsem kendilerini kurtarırlar diye düşünüyorum canım.

369.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1182515 Eki Görüntüle 1182516

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[TD]:56::131:

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD]:56::7:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]:53::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1183837 [/TD]
[TD]:29:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1182518 Eki Görüntüle 1182519

eline sağlık kaptannn :65::65::65::65::65::65::68::68::68::68::68::64::64::64::64: yarın büyük gün çoook korkuyom bennnnn

Bu arada ben pek iyi değilim açıkçası reglin ilk günlerini çok güzel geçirdim sonlara doğru git gide civitiyorum. :( :(
Sürekli cıs şeylere gidiyor elim aklım....
Ben bir türlü kendimi toparlayamadim. Kahvalti da bir lokma ekmek yiyorum devamı geliyor. Canım kötü şeylerden istiyor. Bu dönemi nasıl atlatacagim. :( :(

insan regl olunca freeeyim hissine kapılıyor ya en çok ondan cıs çekiyor canımız. ben şişlik dışında çok etkilenmem reglde. kendine başka düşünceler bul aklını cıstan dağıt canım banucumun dediği gibi

ınsallah yapar canım ısı ıyı cook sukur aldımı yapcam dıyosa yapar benımkınde oyle umutta yook aysonu denk gelmıyo bırsuru borc bılezıgı kım kaybetmıste ben bulayım:43::43:aslında hıc sevmezdım benımkıler varken takmazdım ama bozulunca ıcımde kaldı olsa takarım gıbı gelıyo 150gr falan bılezıggım vardı benım annemler yapmıstı benım bıkac akrabam gerısınıde ben calısırken yapmıstıım hepsı gıttı 3 senelık evlıydım:43::43:

bak nolacak biliyon mu inşallah bu kpss de ataman yapılacak ve atandığın gibi bir bebeğin olacak. rüya nasıl yorulursa öyle çıkarmış. inşallah böyle olacak:46::46::46:
İnş inş canım ...sen iyi düşünüyorsun iyide yordun rüyamı ;)sağol canım ,Rabbim gonlundekini versin
hayra yoralım hayra cıksın insallah.bu mübarek gunlerde rabbım gönlundekını hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah

evet yapmamak lazım ama bızım kayınvalıdeler mısafır gıbı düğüne gelıp 2tane ıncecık bılezık taktılar :50::50:hıcbıseyımıze karısmadılar bızde herseyımızı kendımız yaptık.benden sonra evlenen eltım görücü usulü oldu kayınpederler actı kesenın agzını :47::47:ben severek evlenmıstım nede olsa sevıyo gelcek dıyemı dusunduler bılmem .annemlerde hıcbıse talep etmedı ama ınsanın zoruna gıdıyo haksızlık hala içimdedır unutamambende.benım nısanımda köyden kayınpeder geldı sadece oturdugu yerden kalkmadı esımın teyzesı gıttı yanına kulagına bıse söyledı oda cebınden 20tl cıkarıpverdı yakama taktılar.9sene once degerlı bı para zannetme esımın akrabalarıda 20ser lıra takmıstı :26:benımkınden 6ay sonra eltıme nısan yaptılar kayınpeder bekarkaynımla geldı nısana 3lü burma bılezık ceyrek altın bıde para taktı onları görunce nefesım kesıldı sankı dunya ustume yıkıldı hala unutamam bana 20lıra eltıme:47::47:ama hakkımı helal etmıyorumkı sonrada gelıp evıme yerlesmeye calısıyolar sadecesaygı gösterıyorum oda kocamın hatrına:50::50:.senınkılerde buyuk haksızlık yapmıs ama allahtan kocalarla anlasıyoruz ınsallah ıstedıgın gıbı gelınlık bulup resımcekılırsın seneye:52:
Âmin canım inş ...haksızlıklar unutulmuyor. Malesef ..keşke yapmasalar bunu ...

Slm meleklerimmmm:16::16::16::16: sabahtan beri ev işiydi dışişiydi yemekti duştu resmen yere yapıştım artıkk bu ne sıcaktır 3 kez duşa gridim çıktım yine suyum çıktı eriyoruz resmennn

$65f3d61821cf.gif $65f3d61821cf.gif $65f3d61821cf.gif

ınsallah yapar canım ısı ıyı cook sukur aldımı yapcam dıyosa yapar benımkınde oyle umutta yook aysonu denk gelmıyo bırsuru borc bılezıgı kım kaybetmıste ben bulayım:43::43:aslında hıc sevmezdım benımkıler varken takmazdım ama bozulunca ıcımde kaldı olsa takarım gıbı gelıyo 150gr falan bılezıggım vardı benım annemler yapmıstı benım bıkac akrabam gerısınıde ben calısırken yapmıstıım hepsı gıttı 3 senelık evlıydım:43::43:

giden bilezik olsun Eylülüm sağlığın yerindeyse aile saddetin mutluluğun var ise en büyük zenginlik bu bence :38: bilezik takmayı bende sevmem hiç am künye takmayı severimmm:21::21:

eline sağlık kaptannn :65::65::65::65::65::65::68::68::68::68::68::64::64::64::64: yarın büyük gün çoook korkuyom bennnnn

rica ederim neslimmm :38: korkma kuzum ucunda ölüm yok ya en az tutturan liste hazırlayacak o kadar :23::23: ama aslında ben de korkuyorum akrebin diline düşmek de var:43::43: inş hepiniz güzel rakamlar yazarsınız listeye:21::21:

bu devirde geline altın takmak adeti kaltı gibi bişi.hayat çok pahalı altın çok pahalı. valla hak da veriyorum ben anne babalara çok zor evlat evermek.bakalım ben ne yapabilecem çocuklarıma. bizde eşimle herşeyi kendimiz yaptık ödedik 14 yıl oldu şimdi çok şükür evim var arabam var çocuklara yeter birde meslek edindirsem kendilerini kurtarırlar diye düşünüyorum canım.

evet hakikatenn altın takmak dert oldu ama takmadan da olmuyor abime takmışlardı mesela biz hala ona takanları öfdüyoruz borç gibi, bişey:31:

allah kendinize versin Gülayım insanın kendi çabalarıyla elde ettiğinin değeri gerçekten başka oluyor en azından kimseye borçlu hissetmezsiniz kendinizi

evlatlar arasında ayrım yapılmamalı elbette kırılmakta haklısın Eylülcümm boşver geçmişi geri getiremeyeceğimize göre boşuna üzme kendini eşinin hatırına saygını göster yeterli allah kendinize versin cnm benimm:38:

Herkese iyi günler :3: bugün rüyamda dolaptaki bütün çikolataları yiyordum :52: bir de diyorum ki kaptan çok kızacak:35: sabah uyandığimda rüya olduğu için çok mutlu oldum:32:

vay vayyyyy demek gerçek hayatta yiyemediğin için rüyalarında yemeye başladın :9::9::9: rüyana bile girmişim ya :52: boşver kuzum rüyanda tadını çıkar en güzeliii:29:

bak nolacak biliyon mu inşallah bu kpss de ataman yapılacak ve atandığın gibi bir bebeğin olacak. rüya nasıl yorulursa öyle çıkarmış. inşallah böyle olacak:46::46::46:

bu yorumu çok sevdimmm bence de böyle olacakkk feridemm:21::21::21:

İnşallah canım ya :)rüya bile olsa çok güzeldi ,bebeklerın yanına girip girip nefeslerını dinliyorum ,bunlar gerçekten canlımı benimi diye ...karınlarını doyurmaya çabalıyorum ,rüyada bile nasıl şoktaysam ;nasıl yapıcam iki bebekle diyırum ama nasılda sevinç var içimde ;)sabah kalktım ,o rüyanın etkisindeyım halen

canım benim şu mübarek günler hürmetine rabbim senin de kucğını doldursun inşallah yuvanız şenlensinn benim de yeğenlerim çoğalsınn :21::21::21:

dün akşam gelemedim kusura bakmayın kızlar. iftar için tatvana gittik sonra van gölü kıyısında romantik takıldık demek isterdim ama üç çocukla pek mümkün olmuyor:52::52::52: çok iyi bir iskenderci vardı oraya diye gittik o da ramazan dolayısıyla kapalıymış kaldık öylece. so anda başka bir restoranda iftarımızı yaptık şükür. ama bizim için gittiğimiz yer çocukların eğlence mekanı oldu. onları eğlendirdik geldik. ne zıkkımlandığımı hiiiiç sormayın ne kadar zararlı şeyler varsa götürdüm dün. banucum yemek listeme koskocaman bir kuru kafa koyabilirsin canım:17::17::17:

sen mi aldın:53::53::53: amaaaan naptın sen gülüm. biliyormusun kendi kendimizin kıymetini ellerimizle yok ediyoz. benimki 250 tl ye alınıyordu kirası 200 tl idi. almadılar. ortanca eltiminki 650 liraydı gözüme soka soka alıyoz dediler. ama harbi nispet yapar gibi kp alıyoz alıyoz dedi. ve arabada kavga çıktı :47::47::47: en küçüğünki de 2000 tl imiş. ve ikiside gelinliklerini başkalarına verdi. dün eşime açık açık söyledim elli lira için almadınız içimde koydunuz diye. ha tabi bunu hüzünlü bir şekilde söyledim mehtaba karşı:52::52::52: o da alalım bitanem istediğin gelinlik olsun dedi:46::46::46::46:

dertlerinden kurtulmuşsun ve de çok müjdeli haberler alacaksın. hamilelik sıkıntı doğum bu sıkıntılardan kurtulmak çocuklar da müjdeli haber olarak tabir edilir canım hadi geçmiş olsun:16::16::16:

3 çocukla romantizm hakikaten senin için zor Gülaycımm ohhh ne güzel aile asaadeti birde iskenderci kapalı olmasaymış iyiymiş fazla kaçırdınnn ama ne kaçırdın önemli olan soru bu işteee:26::26::26::26:

benimde hiç eksiğim yok bazen benimde menu eksik oluyor banu cum. ama sıkıntı yok nasılsa yeterince uğraşıyorsun birsürü şeyle. bu arada geçmiş olsun banu cum

senin zaten geçen hafta sadece 1 gün eksiğin vardı neslimmm :26::26: kaçırdığım olduysa özür kuzumm:17::17: tşk ederim bitanemmm:38:

kızlar günaydın dün akşam uğrayamadım
dünki menumu yazayım
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle 1tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
1/2 kase çorba+yarım kase mantı
sabah çay kenarında 30dk yürüyüş

afiyetolsun cnmmm kararında yemişsin :nazar::46::46::46:

Rüyamda doğum yapmışım bir erkek bir kız evladım olmuş ...ikisini yanyana yatırmıştım ,gidip gelip bunlar bnmi şimdi diye bakıp duruyorum .rüyada bile inanamıyorum ;)

ayyy ne güzel ikizinmi olacak acaba feridemmm hem kzı hem erkek ikisi bir arada süper olacakk:46::46: allah hayırlara çıkarsın cnmm :38:

Tamam canım :(ya ne biliyim gözüm döndü ..:17:akşam ip atlıdan kesin

aman gözünü sevim feridemmm ip atla ama ne olur bugün dikkat et cnmmm:16::16::16: bir önceki öğünde az yenince oluyor böyle ataklar

menum

sahur peynır zeytın 2yumurtadan omlet 1sıgara böreği

iftar
1tane hurma 5yaprak sarma 1tabak tazefasulye salata ayran
1seftalı

2lıtreye yakın su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık

afiyetolsun Eylülcümmmm:46::46::46: bak 1 s,gara böreğine kızıyomuyummm:21::21::21: ama 2 rakamı beni delirtiyo :27::27:

afıyet olsun ama ben okadarcık yesem doymuyorum ıftarda aslında doymayan gözum ama

masallah menun hıc kılosu sabıt ınsana göre degıl ıyı duruyosun yoksa benmı cook yıyorum:34:

banucum ben dunkı menumu yazmıstım ama lıstede eksık duruyo:43::43:

valla fdoyana kadar yiyorum Eylülüm sanırım mide küçüldüü birde su ve çorbayla insan şişiyor zaten

gecmıs olsun hastamı oldu ali acaba ama sanada fena iş cıkmıs canları sagolsun napalım

ah ah bızde dert cook gulaycım dokunan heryerımızde dert var .ben 83 dogumluyum canım ben gelınlıgımı kendım elmıstım ınsanın alanı olmayınca:50::50:ılla gelınlıgım olsun ıstemedım kıralamaya razıydım ama 9sene önce 500e satın aldım 450ye kıralıycaklardı 50 lıra için degmez nede olsa bana gırdı gıren dıye almıstım:52::52:ıyıkıde almısım bak seneye 10.yıl resımlerı cekılcem kısmet olursa .ben calıstıgım için kendım aldım gelınlıgımı annemlerınde haberı yook kadın bılse yuregıne ınerdı:52::52:damatları aldı sanıyo

dımı ama onlarda zayıflasın ama benım koca masraflı anam göbegımı erıtcem dıye tutturdu ben zayıfladıktan sonra eve 1 2 alet alsam agırlık calısmak için yeter dedı gıttık spor magazasına agırlık sehpası 1 2 alet 1000lıra:53::53:dedım ben bedavaya zayıfladım sen maasraf cıkartıyon guluyo.sımdıde tutturdu spor salonuna gıtcekmıs bayramdan sonra ayda 100lıra bedavaya zayıflayamıyo beyefendı ılla masraf yapocak:52::52:boyu 180 esımın evlenırken 72 kıloydu cook zayıftı sımdı 96 kılo ıyı bakmısım :52::52: ama damatlıga gırmesı mucıze olur heralde:52:

kıyamam sana gelinliğini kendin aldın demek olsun bak şimdi tekrar giyeceksinn :46::46::46: anneciğin öyle zannetmeye devam etsin çok kızar enişteye

oooo enişte baya masraflı 100 liraya ne gerek var akşamları çıkın 1 er saat yürüyün bak nasıl zayıflıyor eniştede :46::46: ya da bizim takımamı alsakkk:9::9::9:

Menümu yazıyorum
Kahvalti :
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin
3 dilim peynir
1 hurma
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı krem peynir

Ara
1 top dondurma
1 bardak tarçınlı süt

Aksam
3 sis tavuk
3 yk pirinçli salata
1 sigara böreği
1 bardak meşrubat

3 dilim karpuz
Su 2 lt

Bir daha böyle bir menü istemiyorum kendime çok kızdım.
Bu arada ben cuma sabahi tartilacagim

ben de istemiyorum Aytencimmm senin harika menülerini istiyorum ben dondurmayı anlarım ama meşrubatı asla:20::20:

Iyi uykular canimmmm:54:
:38::38:

*** 6. TAKIM 369. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 82,7/ / / %)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
miss_wong (74,4 / / / % )
neslihank4 (82,4 / / /% )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Slm meleklerimmmm:16::16::16::16: sabahtan beri ev işiydi dışişiydi yemekti duştu resmen yere yapıştım artıkk bu ne sıcaktır 3 kez duşa gridim çıktım yine suyum çıktı eriyoruz resmennn

Eki Görüntüle 1184855 Eki Görüntüle 1184855 Eki Görüntüle 1184855

giden bilezik olsun Eylülüm sağlığın yerindeyse aile saddetin mutluluğun var ise en büyük zenginlik bu bence :38: bilezik takmayı bende sevmem hiç am künye takmayı severimmm:21::21:

rica ederim neslimmm :38: korkma kuzum ucunda ölüm yok ya en az tutturan liste hazırlayacak o kadar :23::23: ama aslında ben de korkuyorum akrebin diline düşmek de var:43::43: inş hepiniz güzel rakamlar yazarsınız listeye:21::21:

evet hakikatenn altın takmak dert oldu ama takmadan da olmuyor abime takmışlardı mesela biz hala ona takanları öfdüyoruz borç gibi, bişey:31:

allah kendinize versin Gülayım insanın kendi çabalarıyla elde ettiğinin değeri gerçekten başka oluyor en azından kimseye borçlu hissetmezsiniz kendinizi

evlatlar arasında ayrım yapılmamalı elbette kırılmakta haklısın Eylülcümm boşver geçmişi geri getiremeyeceğimize göre boşuna üzme kendini eşinin hatırına saygını göster yeterli allah kendinize versin cnm benimm:38:

vay vayyyyy demek gerçek hayatta yiyemediğin için rüyalarında yemeye başladın :9::9::9: rüyana bile girmişim ya :52: boşver kuzum rüyanda tadını çıkar en güzeliii:29:

bu yorumu çok sevdimmm bence de böyle olacakkk feridemm:21::21::21:

canım benim şu mübarek günler hürmetine rabbim senin de kucğını doldursun inşallah yuvanız şenlensinn benim de yeğenlerim çoğalsınn :21::21::21:

3 çocukla romantizm hakikaten senin için zor Gülaycımm ohhh ne güzel aile asaadeti birde iskenderci kapalı olmasaymış iyiymiş fazla kaçırdınnn ama ne kaçırdın önemli olan soru bu işteee:26::26::26::26:

senin zaten geçen hafta sadece 1 gün eksiğin vardı neslimmm :26::26: kaçırdığım olduysa özür kuzumm:17::17: tşk ederim bitanemmm:38:

afiyetolsun cnmmm kararında yemişsin :nazar::46::46::46:

ayyy ne güzel ikizinmi olacak acaba feridemmm hem kzı hem erkek ikisi bir arada süper olacakk:46::46: allah hayırlara çıkarsın cnmm :38:

aman gözünü sevim feridemmm ip atla ama ne olur bugün dikkat et cnmmm:16::16::16: bir önceki öğünde az yenince oluyor böyle ataklar

afiyetolsun Eylülcümmmm:46::46::46: bak 1 s,gara böreğine kızıyomuyummm:21::21::21: ama 2 rakamı beni delirtiyo :27::27:

valla fdoyana kadar yiyorum Eylülüm sanırım mide küçüldüü birde su ve çorbayla insan şişiyor zaten

kıyamam sana gelinliğini kendin aldın demek olsun bak şimdi tekrar giyeceksinn :46::46::46: anneciğin öyle zannetmeye devam etsin çok kızar enişteye

oooo enişte baya masraflı 100 liraya ne gerek var akşamları çıkın 1 er saat yürüyün bak nasıl zayıflıyor eniştede :46::46: ya da bizim takımamı alsakkk:9::9::9:

ben de istemiyorum Aytencimmm senin harika menülerini istiyorum ben dondurmayı anlarım ama meşrubatı asla:20::20:

:38::38:

sey ben kem kum aklina gelebilecek ne kadar zararli yiyecek ve icecek varsa hepsinden yedim. ama kendimi cezalandirdim sahur yapmadim. daha dogrusu neredeyse gece yarisine kadar tikininca sahur yapacak hal kalmadi canim. bu arada ameliyat tarihine uzuldum desem yalan olurdu oruc agzi cok zor olacakti sana. belki boyle daha iyi oldu canim. bir gun sonra secim var gerci birde benim dogum gunum. ay nasilsa araya sıkıştırıverdim:)))

ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,967%)
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )

Slm kızlar dünkü menümü yazmayı unuttum hemen yazayım
Sahuru yapamamıştım zaten oğlum yüzünden
Sahur:
Yok

İftar:
1 kase çorba
Irmikli köfte
3 çatal çubuk makarna
1 tane yeşil sivri biber
1 bardak soguk yeşilçay
1 küçük dondurma (gercekten küçüktü fotosunu çekebilirim :) )

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk bildirimi ben yapayım bu hafta dedim. yemek yapmaya kaçacam hemen. böyle bir rakam çıktı ama bilemedim:44::44::44::44: hoş hedefimi de tutturdum korktuğum sınırı da aştım:46::46::46::46: acayip sevinçliyim bu gün. keşkem dün o kaçamakları yapmayaydım belki bu gün daha iyi bir sonuç alırdım:17::17::17::17:

sey ben kem kum aklina gelebilecek ne kadar zararli yiyecek ve icecek varsa hepsinden yedim. ama kendimi cezalandirdim sahur yapmadim. daha dogrusu neredeyse gece yarisine kadar tikininca sahur yapacak hal kalmadi canim. bu arada ameliyat tarihine uzuldum desem yalan olurdu oruc agzi cok zor olacakti sana. belki boyle daha iyi oldu canim. bir gun sonra secim var gerci birde benim dogum gunum. ay nasilsa araya sıkıştırıverdim:)))

olan olmuş o zaman ama sahur yememekle iyi yapmamışsın Gülaycımmm günler uzun 3 bebişin var zorlanmışsındır bugün:50: evet o açıdan düşününce hakikaten oruçken zor olacaktı birde tedbir amaçlı 2 gün diyalize girecek en az 5 gün hastanede olacaktım yani deidğin gibi böylesi daha iyi oldu sıkıştır tabiii Gülaycımmm party yaparızz:21::21::21: tabiii ben hastahanade olursam siz yaparsınız:32::32:

Slm kızlar dünkü menümü yazmayı unuttum hemen yazayım
Sahuru yapamamıştım zaten oğlum yüzünden
Sahur:
Yok

İftar:
1 kase çorba
Irmikli köfte
3 çatal çubuk makarna
1 tane yeşil sivri biber
1 bardak soguk yeşilçay
1 küçük dondurma (gercekten küçüktü fotosunu çekebilirim :) )

Iphone dan gönderildi

sana inanıyorum kuzum fotoya gerek yokk afiyetolsun bitanemm:46::46::46: sahur yapamadan iyi dayandın cnmmm yeterli su içmişsindir zatenn süper menünn

ilk bildirimi ben yapayım bu hafta dedim. yemek yapmaya kaçacam hemen. böyle bir rakam çıktı ama bilemedim:44::44::44::44: hoş hedefimi de tutturdum korktuğum sınırı da aştım:46::46::46::46: acayip sevinçliyim bu gün. keşkem dün o kaçamakları yapmayaydım belki bu gün daha iyi bir sonuç alırdım:17::17::17::17:

0,97:46::46::46::46: süpersin Gülayımm çok tşk ederimmm:54::54: olsun cnmm dünkü kaçamağa rağmen harika bir sonuçççç tbrklerr:32::32::32:

olan olmuş o zaman ama sahur yememekle iyi yapmamışsın Gülaycımmm günler uzun 3 bebişin var zorlanmışsındır bugün:50: evet o açıdan düşününce hakikaten oruçken zor olacaktı birde tedbir amaçlı 2 gün diyalize girecek en az 5 gün hastanede olacaktım yani deidğin gibi böylesi daha iyi oldu sıkıştır tabiii Gülaycımmm party yaparızz:21::21::21: tabiii ben hastahanade olursam siz yaparsınız:32::32:
Slm cnm
Hakikaten sweetcim bende bunu sorcaktım ben iftarda cok yiyorum sahur yapasım gelmiyo dün sırf senin için sahur yaptım valla sonra pişman oldum o dolu mideyle zor yattım ben birde açlık hissetmiyorum orucluyken nedense :) hatta diyorum ki normal günlerde cok gereksiz yiyorum can sıkıntısından demekki :) sence sahur yapmasam zararı olur mu

Iphone dan gönderildi

ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,97%)
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )

Slm cnm
Hakikaten sweetcim bende bunu sorcaktım ben iftarda cok yiyorum sahur yapasım gelmiyo dün sırf senin için sahur yaptım valla sonra pişman oldum o dolu mideyle zor yattım ben birde açlık hissetmiyorum orucluyken nedense :) hatta diyorum ki normal günlerde cok gereksiz yiyorum can sıkıntısından demekki :) sence sahur yapmasam zararı olur mu

Iphone dan gönderildi

bitanemmm vücudun kıtlık moduna girer o zaman en azından salata ye yumurta ye çünkü uzun bir süre mide aç kalacak yemezsen bu sefer beynin hiç eneji harcamayacak bu yüzden yemelisin kuzummm iftarda yediğini sanmıyorum bitanemm fakat su ve çorbayla insan şiştiği için çok yemiş gibi hissediyor
sahurda mutlaka yemelisin:29:

Back
X