• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada ben pek iyi değilim açıkçası reglin ilk günlerini çok güzel geçirdim sonlara doğru git gide civitiyorum. :( :(
Sürekli cıs şeylere gidiyor elim aklım....
Ben bir türlü kendimi toparlayamadim. Kahvalti da bir lokma ekmek yiyorum devamı geliyor. Canım kötü şeylerden istiyor. Bu dönemi nasıl atlatacagim. :( :(

ekmek yediğin zaman devamı gelir cnm en güzeli hiç dokunmamak canın cıs birşey istediğinde önce bir bardak su iç baktın geçmiyor bir daha iç yine geçmediyse hemen git 15-20 mekik çek gel bakalım hala istiyormuu :32::32::32: hala istiyorsa tarçınlı meyveli yoğurt veya süte yüklen cnmm yada 1 taneyi geçmemek şartıyla cıs tatlı yiyebilriisnn canın tatlı cıslardan istiyorsa tabiiii

Evet çöktü hüzün:ssz: Umarim hüzün ve üzüntü iştahımi kapatır. Ben artık 68 kilo olmak istiyorum. Hemde çok istiyorum :31:

Göz açıp kapayana dek geçecek inş sen de şin gelene dek tüm fazlalıklarından kurtulacaksın:46::46: 68 kilo olacaksın tabiki bitanem olmama şansın yok zaten:21::21:

Aytencim ben kaçıyorum bitanemmm biraz zıplayıp yatayımm bugün sahuru bekleyemeyeceğim alarmı kurup yatayım allah rahatlık versin cnmm iyi geceler:16::16:

yarın tartılmayı unutmuyoruz meleklerim iftar öncesi :16::16:

Menümu yazıyorum
Kahvalti :
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin
3 dilim peynir
1 hurma
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı krem peynir

Ara
1 top dondurma
1 bardak tarçınlı süt

Aksam
3 sis tavuk
3 yk pirinçli salata
1 sigara böreği
1 bardak meşrubat

3 dilim karpuz
Su 2 lt

Bir daha böyle bir menü istemiyorum kendime çok kızdım.
Bu arada ben cuma sabahi tartilacagim

Slm kızlar ben dün gece yatayım dedim ya eşimin de izin günüydü gece işe gitmedi yatıyodu oğlumda geldi yatmaya ve biran hoooooop yatağa içini boşalttı kustu yine tabi yiyip yiyip hoplayınca yine kustu offff yatak odası hol ve banyo battı gece gece iş çıktı başıma oturdum temizledim Allah'tan yatağın koruyucu kılıfı var. Güya sahur yapcaktım ama artık içim sahur yapmayı almadı o kadar temizlikten sonra vurdum Kafayı yattım valla
gecmıs olsun hastamı oldu ali acaba ama sanada fena iş cıkmıs canları sagolsun napalım
ben seksen iki dogumluyum. sen kaclisin canim. ya benim icine girebilecegim bi gelinligim yok malesef. alacam ya da yeniden kiralayacam o gun icin. icimde kaldi kendi gelinligim elli lira icin kiraladilar. diger gelinlerinlikini aldilar onlarda baskalarina verdi. oysaki ben ne cok istiyordum gelinligimi saklamayi. saklayip bir gun kizlarima bu benim gelinligimdi diye cikarip gostermeyi. ve onularinda onu giyip salinmasini. ama malesef olmadi. ayyy yarama mi dokundun ne:)))
ah ah bızde dert cook gulaycım dokunan heryerımızde dert var .ben 83 dogumluyum canım ben gelınlıgımı kendım elmıstım ınsanın alanı olmayınca:50::50:ılla gelınlıgım olsun ıstemedım kıralamaya razıydım ama 9sene önce 500e satın aldım 450ye kıralıycaklardı 50 lıra için degmez nede olsa bana gırdı gıren dıye almıstım:52::52:ıyıkıde almısım bak seneye 10.yıl resımlerı cekılcem kısmet olursa .ben calıstıgım için kendım aldım gelınlıgımı annemlerınde haberı yook kadın bılse yuregıne ınerdı:52::52:damatları aldı sanıyo
İyi akşamlar meleklerimmmmm :16::16: sabah hastahanedeydikkk annemin ameliyatı 6 ağustosta çok geç tarih verdiler halbuki annem valizini bile hazırlayıp gitmişti sağlık olsun bundada vbardır bir hayır bir an önce olup stres bitsin istemiştik ama hayırlısı bakalım:31::31:

evet filmlerde filan olur ya annenin gelinliğini kızları giyer hakikaten çok güzel bir duyguu kiralarsın bitanemm :29:

stres yapma Nuracım stres yaptıkça veremezsin :29::29: ben inanıyorum bu hafta az da olsa mutlaka gidecek:46::46:

Alişe geçmiş olsunn yaramaz çok zıplayınca dolu mideyle olan sana oldu demek gece gece :29: ama sahursuz yatman iyi olmamış bitanemm bugün zorlanmışsındır:26:

tabiki canımmmm eniştede damatlığını giymek için zayıflasınnn:46::46: bayanların suçu ne bir kilo alınca hemen göze batıyo

slm cnm anneciğine geçmiş olsun hayırdır kötü birşey yoktur umarımmm:26: afiyetolsun cnmmm maşllah süper gidiyorsun:46::46:

hoşbuldum Fatmacımmmm :38:

iyi akşamlar şirinemmm iyiyiz şükür yeğenim ve sen nasılsın bitanemmm:38:

miyim diye bir cümle yasakkk:47: regl olacaksan şişliğin ondandır feridemmmm yarın iftardan önce tartılmayı unutmayın meleklerimmm

allah muhabbetinizi artırsın kuzummm :nazar:ne güzel eşine eşlik ettmişsin afiyetolsun cnmmm iftarın güzel :46:

ohhh peşin peşin ceza da yapılmışşşş :46::46: tşk ederim Aytencimmm:38: afiyetolsun cnmmm

keisnlikle çıtır hatunlar olarak halay süper olacakkk:64::64:

senin eksiğin yoktu bildiğim kadarıyla Gülaycımmm menülere tekrar bakayımmm bir hatamı yaptım acaba:44::44:

mertak ettim şimdi ellerinize sağlıkkk cnm mutlaka harika olmuştur:46::46: oğluşunu vermeniz çok iyi olmuş küçükken öğrenmesi çok iyi olur hem senin için de hareket olur enişte haklı ama sen zaten tüm gün hareketlisin o da var:26:

menün süper neslimmmm:46::46::46: sporda öyle maşallahın var cnmmm akşamları veya erken yapıyorsam mesele yok ohhh miss gibi çay kenarında güne başlamak gibisi varmı kıskandım şimdiii:32::32:

iftardan sonra görüşürüz meleklerimmmmm:54::54::54:

dımı ama onlarda zayıflasın ama benım koca masraflı anam göbegımı erıtcem dıye tutturdu ben zayıfladıktan sonra eve 1 2 alet alsam agırlık calısmak için yeter dedı gıttık spor magazasına agırlık sehpası 1 2 alet 1000lıra:53::53:dedım ben bedavaya zayıfladım sen maasraf cıkartıyon guluyo.sımdıde tutturdu spor salonuna gıtcekmıs bayramdan sonra ayda 100lıra bedavaya zayıflayamıyo beyefendı ılla masraf yapocak:52::52:boyu 180 esımın evlenırken 72 kıloydu cook zayıftı sımdı 96 kılo ıyı bakmısım :52::52: ama damatlıga gırmesı mucıze olur heralde:52:

Boyle 27 leri 33 leri gorunce gozlerim aciliyor bana hep hayal gb geliyor. Bende olabilcek miyim diye dusunuyorum. Yillar once bi kere 67 leri gordum . Gecen zayifladigimda 70 kusurlardaydim. Simdide 18 kilom kaldi veripte 70 i gorebilcek miyim acaba diyorum. Sizleri duyunca hevesleniuorum umutlaniryorum. Masallahhh

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ne yalan soylıyım ben 94 kılodayken bırı bana 27 kılo vercen dese miçimla gulerdım:52:ben veremem benım annemde ablamda kılolu bende onlara cekmısım genetık derdım hatta hep dedım.bıgun esımle ıddaya gırdım ogazla basladım sonuc -27 kılo ve daha gıdecek enaz 7kılo bununla yasanılan zevk paha biçilemez:52::52::27::27:
vayyyy cok iyiymis :46::nazar:
ne kadar zamanda verdin canim
94kıloyken 1senede falan 5kılo verebılıp 89kıloya ındım sonra 2007den berı uye oldugum kk geldı aklıma 89 90 kılo arasındakıler beraber zayıflıyo topıgını kesfettım orda basladım kılo vermeye ama az az verıyodum sonra kasım ayında esımle ınatlastım basladım sıkmaya 85kıloydum sımdı 67yım ılk hedefım 60 enson olarakta 58 ınsallah ısteyınce oluyo emın ol ben bıle yaptıysam herkes yapar

menümü yazmamışımm :52:

Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin peynir,salata

İftar
Mercimek çorbası, salata,yoğurt,2 kuru erik

spor:1 saat yürüyüş :8:
afıyet olsun ama ben okadarcık yesem doymuyorum ıftarda aslında doymayan gözum ama
Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörekotu
2 yumurtalı omlet
7 ceviz
1 bardak süt
2 dilim peynir
5 yaprak marul
2 taze kayısı 1/2 şeftali
İFTAR
sebze çorbası
15 dk ara
fellah köftesi
kefirli cacıkk
2 dilim karpuz

Spor
sabah 17 x5 tibet yogası
öğleden sonra 30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 80 mekik 60 squat allahtan iftara az kalmıştı:32:

Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
1 fincan hibisküs
1 maden suyu
masallah menun hıc kılosu sabıt ınsana göre degıl ıyı duruyosun yoksa benmı cook yıyorum:34:
369.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1182515 Eki Görüntüle 1182516

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[TD]:56::131:

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD]:56::7:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]:53::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1183837 [/TD]
[TD]:29:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1182518 Eki Görüntüle 1182519

banucum ben dunkı menumu yazmıstım ama lıstede eksık duruyo:43::43:

menum

sahur peynır zeytın 2yumurtadan omlet 1sıgara böreği

iftar
1tane hurma 5yaprak sarma 1tabak tazefasulye salata ayran
1seftalı

2lıtreye yakın su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık

genç yaşta sağlıklı beslenmeyi oturtacaksın ne mutlu sana canımmm:16::16: evet dışarıda yemek avantaj seçenek çok geriye doğruyu seçmek kalıyor:32:

:53::53::53::53: feridemmmm naptın bebişim sennn:18::18: gül ablaya gitmek şart oldu artıkk:20::20: ekmeği yemen zinciri başlatmış dondurma kararında ama o gofret nesi kuzummm :19::19:

ceza gelsinmiiiiiii gelsinnn tabiiiii:21::21: 25 dk günlük sporuna illaveten ip atalama bebişim kolay gelsinnn:29::38:

Tamam canım :(ya ne biliyim gözüm döndü ..:17:akşam ip atlıdan kesin

Rüyamda doğum yapmışım bir erkek bir kız evladım olmuş ...ikisini yanyana yatırmıştım ,gidip gelip bunlar bnmi şimdi diye bakıp duruyorum .rüyada bile inanamıyorum ;)

kızlar günaydın dün akşam uğrayamadım
dünki menumu yazayım
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle 1tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
1/2 kase çorba+yarım kase mantı
sabah çay kenarında 30dk yürüyüş

afıyet olsun ama ben okadarcık yesem doymuyorum ıftarda aslında doymayan gözum ama

masallah menun hıc kılosu sabıt ınsana göre degıl ıyı duruyosun yoksa benmı cook yıyorum:34:

banucum ben dunkı menumu yazmıstım ama lıstede eksık duruyo:43::43:

benimde hiç eksiğim yok bazen benimde menu eksik oluyor banu cum. ama sıkıntı yok nasılsa yeterince uğraşıyorsun birsürü şeyle. bu arada geçmiş olsun banu cum

dün akşam gelemedim kusura bakmayın kızlar. iftar için tatvana gittik sonra van gölü kıyısında romantik takıldık demek isterdim ama üç çocukla pek mümkün olmuyor:52::52::52: çok iyi bir iskenderci vardı oraya diye gittik o da ramazan dolayısıyla kapalıymış kaldık öylece. so anda başka bir restoranda iftarımızı yaptık şükür. ama bizim için gittiğimiz yer çocukların eğlence mekanı oldu. onları eğlendirdik geldik. ne zıkkımlandığımı hiiiiç sormayın ne kadar zararlı şeyler varsa götürdüm dün. banucum yemek listeme koskocaman bir kuru kafa koyabilirsin canım:17::17::17:

gecmıs olsun hastamı oldu ali acaba ama sanada fena iş cıkmıs canları sagolsun napalım

ah ah bızde dert cook gulaycım dokunan heryerımızde dert var .ben 83 dogumluyum canım ben gelınlıgımı kendım elmıstım ınsanın alanı olmayınca:50::50:ılla gelınlıgım olsun ıstemedım kıralamaya razıydım ama 9sene önce 500e satın aldım 450ye kıralıycaklardı 50 lıra için degmez nede olsa bana gırdı gıren dıye almıstım:52::52:ıyıkıde almısım bak seneye 10.yıl resımlerı cekılcem kısmet olursa .ben calıstıgım için kendım aldım gelınlıgımı annemlerınde haberı yook kadın bılse yuregıne ınerdı:52::52:damatları aldı sanıyo

dımı ama onlarda zayıflasın ama benım koca masraflı anam göbegımı erıtcem dıye tutturdu ben zayıfladıktan sonra eve 1 2 alet alsam agırlık calısmak için yeter dedı gıttık spor magazasına agırlık sehpası 1 2 alet 1000lıra:53::53:dedım ben bedavaya zayıfladım sen maasraf cıkartıyon guluyo.sımdıde tutturdu spor salonuna gıtcekmıs bayramdan sonra ayda 100lıra bedavaya zayıflayamıyo beyefendı ılla masraf yapocak:52::52:boyu 180 esımın evlenırken 72 kıloydu cook zayıftı sımdı 96 kılo ıyı bakmısım :52::52: ama damatlıga gırmesı mucıze olur heralde:52:
sen mi aldın:53::53::53: amaaaan naptın sen gülüm. biliyormusun kendi kendimizin kıymetini ellerimizle yok ediyoz. benimki 250 tl ye alınıyordu kirası 200 tl idi. almadılar. ortanca eltiminki 650 liraydı gözüme soka soka alıyoz dediler. ama harbi nispet yapar gibi kp alıyoz alıyoz dedi. ve arabada kavga çıktı :47::47::47: en küçüğünki de 2000 tl imiş. ve ikiside gelinliklerini başkalarına verdi. dün eşime açık açık söyledim elli lira için almadınız içimde koydunuz diye. ha tabi bunu hüzünlü bir şekilde söyledim mehtaba karşı:52::52::52: o da alalım bitanem istediğin gelinlik olsun dedi:46::46::46::46:
Rüyamda doğum yapmışım bir erkek bir kız evladım olmuş ...ikisini yanyana yatırmıştım ,gidip gelip bunlar bnmi şimdi diye bakıp duruyorum .rüyada bile inanamıyorum ;)

dertlerinden kurtulmuşsun ve de çok müjdeli haberler alacaksın. hamilelik sıkıntı doğum bu sıkıntılardan kurtulmak çocuklar da müjdeli haber olarak tabir edilir canım hadi geçmiş olsun:16::16::16:

dün akşam gelemedim kusura bakmayın kızlar. iftar için tatvana gittik sonra van gölü kıyısında romantik takıldık demek isterdim ama üç çocukla pek mümkün olmuyor:52::52::52: çok iyi bir iskenderci vardı oraya diye gittik o da ramazan dolayısıyla kapalıymış kaldık öylece. so anda başka bir restoranda iftarımızı yaptık şükür. ama bizim için gittiğimiz yer çocukların eğlence mekanı oldu. onları eğlendirdik geldik. ne zıkkımlandığımı hiiiiç sormayın ne kadar zararlı şeyler varsa götürdüm dün. banucum yemek listeme koskocaman bir kuru kafa koyabilirsin canım:17::17::17:

sen mi aldın:53::53::53: amaaaan naptın sen gülüm. biliyormusun kendi kendimizin kıymetini ellerimizle yok ediyoz. benimki 250 tl ye alınıyordu kirası 200 tl idi. almadılar. ortanca eltiminki 650 liraydı gözüme soka soka alıyoz dediler. ama harbi nispet yapar gibi kp alıyoz alıyoz dedi. ve arabada kavga çıktı :47::47::47: en küçüğünki de 2000 tl imiş. ve ikiside gelinliklerini başkalarına verdi. dün eşime açık açık söyledim elli lira için almadınız içimde koydunuz diye. ha tabi bunu hüzünlü bir şekilde söyledim mehtaba karşı:52::52::52: o da alalım bitanem istediğin gelinlik olsun dedi:46::46::46::46:

dertlerinden kurtulmuşsun ve de çok müjdeli haberler alacaksın. hamilelik sıkıntı doğum bu sıkıntılardan kurtulmak çocuklar da müjdeli haber olarak tabir edilir canım hadi geçmiş olsun:16::16::16:

İnşallah canım ya :)rüya bile olsa çok güzeldi ,bebeklerın yanına girip girip nefeslerını dinliyorum ,bunlar gerçekten canlımı benimi diye ...karınlarını doyurmaya çabalıyorum ,rüyada bile nasıl şoktaysam ;nasıl yapıcam iki bebekle diyırum ama nasılda sevinç var içimde ;)sabah kalktım ,o rüyanın etkisindeyım halen

İnşallah canım ya :)rüya bile olsa çok güzeldi ,bebeklerın yanına girip girip nefeslerını dinliyorum ,bunlar gerçekten canlımı benimi diye ...karınlarını doyurmaya çabalıyorum ,rüyada bile nasıl şoktaysam ;nasıl yapıcam iki bebekle diyırum ama nasılda sevinç var içimde ;)sabah kalktım ,o rüyanın etkisindeyım halen

bak nolacak biliyon mu inşallah bu kpss de ataman yapılacak ve atandığın gibi bir bebeğin olacak. rüya nasıl yorulursa öyle çıkarmış. inşallah böyle olacak:46::46::46:

:30::30::30: bende yazmadımmmm:17::17::17:

afiyetolsun cnmmmm:46::46::46::nazar:

:9::9::9:

Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörekotu
2 yumurtalı omlet
7 ceviz
1 bardak süt
2 dilim peynir
5 yaprak marul
2 taze kayısı 1/2 şeftali
İFTAR
sebze çorbası
15 dk ara
fellah köftesi
kefirli cacıkk
2 dilim karpuz

Spor
sabah 17 x5 tibet yogası
öğleden sonra 30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 80 mekik 60 squat allahtan iftara az kalmıştı:32:

Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
1 fincan hibisküs
1 maden suyu

afiyet olsun kaptanım :46:

Seni tebrik ederim canım:46: ya böyle menulere bayılıyorum
ben arada illaki bişeyler tirtikliyorum :26: bu huyum beni sinir ediyor ama engel olamıyorum sen nasıl iradene sahip çıkıyosun

sağol tatlım valla benimde midem kazındıkça su içiyorum yada canım çok tatlı çekerse kilo verince yerim nasılsa diyorum motive ediyorum zayıf manken resimlerine bakıyorum ya da aç insanları düşünüyorum filan :1: ama çok su içiyorum midem şişince yiyemiyorum zaten

Bu arada ben pek iyi değilim açıkçası reglin ilk günlerini çok güzel geçirdim sonlara doğru git gide civitiyorum. :( :(
Sürekli cıs şeylere gidiyor elim aklım....
Ben bir türlü kendimi toparlayamadim. Kahvalti da bir lokma ekmek yiyorum devamı geliyor. Canım kötü şeylerden istiyor. Bu dönemi nasıl atlatacagim. :( :(

bugün bende öyleyim reglin ilk günü olduğu için sanırım midem çok kötü hem acıkıyorum hemde midem bulanıyo :(

Menümu yazıyorum
Kahvalti :
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin
3 dilim peynir
1 hurma
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı krem peynir

Ara
1 top dondurma
1 bardak tarçınlı süt

Aksam
3 sis tavuk
3 yk pirinçli salata
1 sigara böreği
1 bardak meşrubat

3 dilim karpuz
Su 2 lt

Bir daha böyle bir menü istemiyorum kendime çok kızdım.
Bu arada ben cuma sabahi tartilacagim

canım bence sen cıslara hiç elini sürme çünkü devamı geliyor ben mesela 1 dilim bile karpuz ısırsam sanki hep yiyebilirmişim gibi oluyor abartıyorum yani bence hiç yeme tavuğu daha fazla yiyip karnını iyice doyur ki cıslara elin gitcek halin kalmasın bide suyun az geldi bana :26:

afiyet olsun canım :)

dün iftarda az yedim canım çünkü midem bulandı regl olacağım içindi muhtemelen bugün regl oldum çünkü
menum

sahur peynır zeytın 2yumurtadan omlet 1sıgara böreği

iftar
1tane hurma 5yaprak sarma 1tabak tazefasulye salata ayran
1seftalı

2lıtreye yakın su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık

afiyet olsun canım sende çok yememişsin bence :)

kızlar günaydın dün akşam uğrayamadım
dünki menumu yazayım
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle 1tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
1/2 kase çorba+yarım kase mantı
sabah çay kenarında 30dk yürüyüş

selam canımm afiyet olsunn :)

Herkese iyi günler :3: bugün rüyamda dolaptaki bütün çikolataları yiyordum :52: bir de diyorum ki kaptan çok kızacak:35: sabah uyandığimda rüya olduğu için çok mutlu oldum:32:

hayra yoralım hayra cıksın insallah.bu mübarek gunlerde rabbım gönlundekını hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah

evet yapmamak lazım ama bızım kayınvalıdeler mısafır gıbı düğüne gelıp 2tane ıncecık bılezık taktılar :50::50:hıcbıseyımıze karısmadılar bızde herseyımızı kendımız yaptık.benden sonra evlenen eltım görücü usulü oldu kayınpederler actı kesenın agzını :47::47:ben severek evlenmıstım nede olsa sevıyo gelcek dıyemı dusunduler bılmem .annemlerde hıcbıse talep etmedı ama ınsanın zoruna gıdıyo haksızlık hala içimdedır unutamambende.benım nısanımda köyden kayınpeder geldı sadece oturdugu yerden kalkmadı esımın teyzesı gıttı yanına kulagına bıse söyledı oda cebınden 20tl cıkarıpverdı yakama taktılar.9sene once degerlı bı para zannetme esımın akrabalarıda 20ser lıra takmıstı :26:benımkınden 6ay sonra eltıme nısan yaptılar kayınpeder bekarkaynımla geldı nısana 3lü burma bılezık ceyrek altın bıde para taktı onları görunce nefesım kesıldı sankı dunya ustume yıkıldı hala unutamam bana 20lıra eltıme:47::47:ama hakkımı helal etmıyorumkı sonrada gelıp evıme yerlesmeye calısıyolar sadecesaygı gösterıyorum oda kocamın hatrına:50::50:.senınkılerde buyuk haksızlık yapmıs ama allahtan kocalarla anlasıyoruz ınsallah ıstedıgın gıbı gelınlık bulup resımcekılırsın seneye:52:

Back
X