İyi akşamlar meleklerimmmmm

sabah hastahanedeydikkk annemin ameliyatı 6 ağustosta çok geç tarih verdiler halbuki annem valizini bile hazırlayıp gitmişti sağlık olsun bundada vbardır bir hayır bir an önce olup stres bitsin istemiştik ama hayırlısı bakalım

evet filmlerde filan olur ya annenin gelinliğini kızları giyer hakikaten çok güzel bir duyguu kiralarsın bitanemm
stres yapma Nuracım stres yaptıkça veremezsin

ben inanıyorum bu hafta az da olsa mutlaka gidecek

Alişe geçmiş olsunn yaramaz çok zıplayınca dolu mideyle olan sana oldu demek gece gece

ama sahursuz yatman iyi olmamış bitanemm bugün zorlanmışsındır:26:
tabiki canımmmm eniştede damatlığını giymek için zayıflasınnn

bayanların suçu ne bir kilo alınca hemen göze batıyo
slm cnm anneciğine geçmiş olsun hayırdır kötü birşey yoktur umarımmm:26: afiyetolsun cnmmm maşllah süper gidiyorsun

hoşbuldum Fatmacımmmm
iyi akşamlar şirinemmm iyiyiz şükür yeğenim ve sen nasılsın bitanemmm
miyim diye bir cümle yasakkk

regl olacaksan şişliğin ondandır feridemmmm yarın iftardan önce tartılmayı unutmayın meleklerimmm
allah muhabbetinizi artırsın kuzummm

ne güzel eşine eşlik ettmişsin afiyetolsun cnmmm iftarın güzel
ohhh peşin peşin ceza da yapılmışşşş

tşk ederim Aytencimmm

afiyetolsun cnmmm
keisnlikle çıtır hatunlar olarak halay süper olacakkk

senin eksiğin yoktu bildiğim kadarıyla Gülaycımmm menülere tekrar bakayımmm bir hatamı yaptım acaba:44::44:
mertak ettim şimdi ellerinize sağlıkkk cnm mutlaka harika olmuştur

oğluşunu vermeniz çok iyi olmuş küçükken öğrenmesi çok iyi olur hem senin için de hareket olur enişte haklı ama sen zaten tüm gün hareketlisin o da var:26:
menün süper neslimmmm

sporda öyle maşallahın var cnmmm akşamları veya erken yapıyorsam mesele yok ohhh miss gibi çay kenarında güne başlamak gibisi varmı kıskandım şimdiii

iftardan sonra görüşürüz meleklerimmmmm