Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 6. TAKIM 369. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,97%)
EYLÜL SILA ( 66,8 /66,8 / 0 / % 0,0) kilosu sabit
ferideei ( 76,4 /76,4 /0 / %0,0 ) kilosu sabit
lisbeth93 (78,1 /76,1 /2 /%2,56 )
merinetya (77,4/77 /0,4 / % 0,52)
miss_wong (74,4 /74,4/0 / %0,0) kilosu sabit
neslihank4 (82,4 /81,5 /0,9 /%1,09 )
senasevval(57/56,8 / 0,2/%0,35 )
Sindi564 ( 81,7 /81.2 /0.5 /% 0.61)
Tekaskim( 65,4/ 64,8/0,6 /%0,92 )

6. Takım Ortalaması : %0,70

eline sağlık canım ben kontrol ettim bide banu eder son kez sıkıntı yoktur zaten
Teşekkürler Cnm :)
Olsun Cnm yetiştin :)
aynen canım heyecanlandım 79 u görcem böyle giderse. çok yavaştım artık hızlansın tabi yeter sabrettim. :))

hoş geldiniz kızlar tebrikler.
İnşallah Cnm hepimize az kaldı :)
Annemde varmis tarti ama hayret yani okadar serumdan sonra dikkat edemedikten sonra 600 gram gitmis neyse bu arada yuzdeside 0.917
Ne güzel olmuş dimi Cnm hiç beklemediğin halde - çıkman :)

hoşbuldum canım nasılsın

oh çok şükür yetişemicem diye ödüm koptu gerçi regl olduğum için kilom aynı

yetişir o da inş
Çok şükür iyiyim Cnm bende
bence sabit olması fazla çıkmasından iyidir :)
gelecek haftalara verirsin nasılsa :)
Hoşgeldin eriğim ellerine saglık ben eğer kilosu bölünecek varsa diye yapmadım yanlışlık olmasın diye cok teşekkürler Cnm :)
kızlar harikasınız ya kilo verenleri tebrik ediyorum

inşallah böyle vermeye devam edersiniz

benim gibi sabit olanlarda haftaya verirler inş
İnşalalh cnm tesekkürler :)
Kizlar bdn listenizi yaptim sizde kontrol edersiniz kilo veren herkese ve emek veren herkese teşekkür ederim
Bizde sana emeklerin için teşekkür ederiz Cnm :)

Slm meleklerimmmmmm kusurabakmayın geciktim biraz tbrk ederimmm harika kilolar verilmiş ortalamamız harika bızdıkım napsın sen böyle maşallahh hepiniz harikasınız feridem eylülüm fatmam olur böyle duraklamalar artı çıkmadınız ya önemli olan bu haftaya inş hepin,ize çok tşk ederimmmm

Hosgeldin kaptanım

kaptan hoşgeldin bu hafta erken erken çıktı liste. pek keyifliyim bende oh sefam olsun

Kizlar bdn listenizi yaptim sizde kontrol edersiniz kilo veren herkese ve emek veren herkese teşekkür ederim

ellerine sğalık şirinemmmm

evet doğru fakat bölüm sonucu 0,917 olduğu için yani virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyükse yuvarlayıp 0,92 yapıyoruz bebişimm

eline sağlık canım ben kontrol ettim bide banu eder son kez sıkıntı yoktur zaten

sindim neslim şirinemm özgemmm hepinizin ellerine sağlıkk

kızlar harikasınız ya kilo verenleri tebrik ediyorum

inşallah böyle vermeye devam edersiniz

benim gibi sabit olanlarda haftaya verirler inş

elbette edeceğiz bebişimmm sıkıntı yok arada duraklamalar olur sıkma canını haftaya inşş

Annemde varmis tarti ama hayret yani okadar serumdan sonra dikkat edemedikten sonra 600 gram gitmis neyse bu arada yuzdeside 0.917

0,92 yapıyoruz tatlım yuvarlama sonucu

Gecen haftaki kilom 65.4
Bu hafta 64.8

tbrk ederim leylacımmm

aslında akşam 18,00 e kadar vaktimiz var falat 12 ye kadar bildirim yapılmalı renklendirmesi kolay kuzummm listede hata olmasında

geç kaldığım için çok özür dilerimmm :26:

internet kablomuzda sorun vardı ttnetten yardım alıp anca girebildim kusura bakmayın nolur :26:

ne kusuru bitanemmm elinde olmayan sorunlar için sıkma kendini bu arada ben hepinize cep telimi yazayım özelden olurmu

leylacım merak ettik seni geçmiş olsun cnm oğluşuna kim baktı sen hastanedeyken :26: özürdilenecek birşey yok hastalık bu bitanemm sen yeterki iyi ol önemli olan bu

bu arada listeye ekleme yapan olursa,12 den sonra yapiliyor mu bilmiyorum ama, bir onceki sayfada en son halini ekledim sayfanin sonlarinda var mesaj oraya eklerseniz karisiklik olmaz

12 den sonra da elbette bildirim yapılabilir akşam 6 dan önce paylaşım alanında paylaşılması gerekir Özgecim fakat 12 ye kadar bildirim yapılması daha iyi olur lliste yapacak arkadaşlar beklemez anlatabildimmi kuzum

neyse ben de okula gidiyim simdi sonra gorusuruz

kizlar saat 12 nicin bildirim yapmiyorsunuz :26:
kaptanimiz bir gun ugramadi diye biraz dagildik sanirim

iyi dersler kuzummmm yooo bence süpersiniz dağılma söz konusu değil

Hosgeldin kaptanım

hoşbuldum bitanemmmm

cok iyi o zaman sonuc olarak herkes yapabildi bildirimini onemli olan o

kaptan hoşgeldin bu hafta erken erken çıktı liste. pek keyifliyim bende oh sefam olsun

evet hepinizin ellerine sağlık neslimmm bende çok keyifliyim birde 2, takımı geçtyiysek değmeyin keyfime

ben de onca yolu tepip okula geldim hoca derse 2 dk kala dersi iptal etti

bu sıcakta kötü olmuş bızdıkım sğalık olsun yapacak birşey yok

ohhhh ne guzel herkes yetismis

evetttt süperrrrrsinizz

[video=youtube;JGCsyshUU-A]http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A[/video]

bende hopluyom bu kız gibi ofiste

Simdiden Tebrikler onlarin ortalama 0, 05

Çok şükür iyiyim Cnm bende
bence sabit olması fazla çıkmasından iyidir :)
gelecek haftalara verirsin nasılsa :)

evt canım haklısın sağol

hoşgeldin kaptanım

ay çok sağol kaptan ya böyle dediğin için şimdi moralim düzeldi

asıl sana teşekkürler

ben de onca yolu tepip okula geldim hoca derse 2 dk kala dersi iptal etti

aa neden iptal etmiş ki kız?

6 ya kadar mı hmm ama yine en geç 12 diye düşnmeliyiz haklısın kaptan :)

aslnda iyi olur kaptan ama sonra seni smslere rahatsız edebilirim hihii

ohhh listemiz hazir masallah. bizdik ne yapmis oyle. e tabi genc bunye cacucak yaki veriyor. masallah diyelim de nazar degmesin. kizlar hepinizi ve kendimi kutluyorum:))) cok iyi is cikariyoruz hepsinden onemlisi zayifliyoruz anam zayifliyoruz. sabahtan beri kac defadir baskule cikiyorum hala 81.9 yani hayal gormemisim dun. nasil sevincliyim anlatamam:)))

bilmiyorum ki
dersi bekliyorduk sinifta asistan geldi tahtaya ders iptal edildi yazdi hicbir aciklama yapmadan arkasini donup gitti
hoca da ne bir mail yazmis ne bir sey bilgilendirmek icin bu sicakta o yolu teptim ona yaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…