- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
neslim bilmem farkinda misin ama aramizda sadece 300 gr kalmis ayyuzlumlede 700 gr var benim aramdakaptan hoşgeldin bu hafta erken erken çıktı liste. pek keyifliyim bende oh sefam olsun
bilmiyorum ki
dersi bekliyorduk sinifta asistan geldi tahtaya ders iptal edildi yazdi hicbir aciklama yapmadan arkasini donup gitti
hoca da ne bir mail yazmis ne bir sey bilgilendirmek icin bu sicakta o yolu teptim ona yaniyorum
bilmiyorum ki
dersi bekliyorduk sinifta asistan geldi tahtaya ders iptal edildi yazdi hicbir aciklama yapmadan arkasini donup gitti
hoca da ne bir mail yazmis ne bir sey bilgilendirmek icin bu sicakta o yolu teptim ona yaniyorum
ohhh listemiz hazir masallah. bizdik ne yapmis oyle. e tabi genc bunye cacucak yaki veriyor. masallah diyelim de nazar degmesin. kizlar hepinizi ve kendimi kutluyorum:))) cok iyi is cikariyoruz hepsinden onemlisi zayifliyoruz anam zayifliyoruz. sabahtan beri kac defadir baskule cikiyorum hala 81.9 yani hayal gormemisim dun. nasil sevincliyim anlatamam:)))
evt canım haklısın sağol
hoşgeldin kaptanım
ay çok sağol kaptan ya böyle dediğin için şimdi moralim düzeldi
asıl sana teşekkürler
aa neden iptal etmiş ki kız?
6 ya kadar mı hmm ama yine en geç 12 diye düşnmeliyiz haklısın kaptan :)
aslnda iyi olur kaptan ama sonra seni smslere rahatsız edebilirim hihii
Simdiden Tebrikler onlarin ortalama 0, 05
kaptanim birsey sorucam sen omega 3 kullaniyor muydun:44:
[video=youtube;JGCsyshUU-A]http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A[/video]
bende hopluyom bu kız gibi ofiste
yettim sindim yettim beraber devam edecez yola kismetse. allahim bu gunune sukur. daha dun doksandim sanki:18:neslim bilmem farkinda misin ama aramizda sadece 300 gr kalmis ayyuzlumlede 700 gr var benim aramda
yok canim univ ogrencisiyimaa çok ilginçmiş gerçekten bu sıcakta bu ne düşüncesizlik
neyse canım boşver olan olmuş artık onun kabalığı
sen dersaneye mi gidiyorsun daha önce söylemişsindir belki ama hatırlayamadım canım k.bakma
şampiyonmuyuzzz
gectim mi ikinci takimi heyoooooo
yendik mi 2. takimi
aa çok ilginçmiş gerçekten bu sıcakta bu ne düşüncesizlik
neyse canım boşver olan olmuş artık onun kabalığı
sen dersaneye mi gidiyorsun daha önce söylemişsindir belki ama hatırlayamadım canım k.bakma
şampiyonmuyuzzz
yoksa 1. mi olduk
bu arada kızlar biz niye 2. takımı yenmeye çalışıyoruz ben birşeyler mi kaçırdım :44:
o kadar düşük çeneme rağmen bunu nasıl kaçırdım hayret
yettim sindim yettim beraber devam edecez yola kismetse. allahim bu gunune sukur. daha dun doksandim sanki:18:
bu arada kızlar biz niye 2. takımı yenmeye çalışıyoruz ben birşeyler mi kaçırdım :44:
o kadar düşük çeneme rağmen bunu nasıl kaçırdım hayret
belki acil birşey çıkmıştır Özgecimm sıkma canınııı
hepiniz harikasınızzaynen hep bu cümleyi kullanalım zayıflıyoruz nazar değmesin
artı çıkmaktansa sabit kalmak iyidir kuzum sen de sağoll
evet şirinemm tşkler3 haftalık maraton sonucu kazandıkk yuppiiiii
evet bitanem kullanıyordum fakat bir aydır q enzim q 10 alıyorum sonbaharda tekrar başlarım
hopla bebişimmm :122::122::122::122:
ayyyyyyyy ne guzel yaaaaaaa insallah onumuizdeki haftalarda da boyle devam eder cnm
Evet meleklerimmm 3 hatalık maraton sonucu 2, takımı 2-1 yenmiş bulunuyoruz hepinizi tebrik ederimmmm harikasınız:118::118::124::124:
ohhhhhhhh sefamiz olsun :)çok şükür Gülayımmm dur bakalımm 6 lı rakamlara geleceğiz daha
2, takımla 3 haftadır yarıştaydık Fatmacım 1 hata biz geçen hafta onlar kazanmıştı bu hafta tavlayı koltuklarının altına verdikk
ay dimi yaa insallah devami gelcek cnm spor eksigimiz var gulayim hatirliyo musun ilk zamanlar hani diger topikteyken spora asilmistik herhafta 1 kilo garanti gidiyodu ramazan bitsinde tekrar spora asilcam simdi yapabildigim gun yapcam insallah devamli yapabilirim yaaayettim sindim yettim beraber devam edecez yola kismetse. allahim bu gunune sukur. daha dun doksandim sanki:18:
farkında olmazmıyım başabaşız burun farkıylaneslim bilmem farkinda misin ama aramizda sadece 300 gr kalmis ayyuzlumlede 700 gr var benim aramda
yettim sindim yettim beraber devam edecez yola kismetse. allahim bu gunune sukur. daha dun doksandim sanki:18:
gule gule cnm vaktin varken ders calisben hazir okula gelmisken kutuphaneye gidip biraz ders calisiyim okumam gereken bir suru makale var
bu sicakta otobus cekilmez serinlikte giderim eve
hadi gorusuruz
eevt cnmfarkında olmazmıyım başabaşız burun farkıyla
al bendende o kadar
eevt cnm
yeni tickeri gordun mu al yapistir cnm
yeni kilo cetvelini yaptim cnmm onu diyorum onceki sayfalara bakanlamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?