Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bilmiyorum ki
dersi bekliyorduk sinifta asistan geldi tahtaya ders iptal edildi yazdi hicbir aciklama yapmadan arkasini donup gitti
hoca da ne bir mail yazmis ne bir sey bilgilendirmek icin bu sicakta o yolu teptim ona yaniyorum

aa çok ilginçmiş gerçekten bu sıcakta bu ne düşüncesizlik

neyse canım boşver olan olmuş artık onun kabalığı

sen dersaneye mi gidiyorsun daha önce söylemişsindir belki ama hatırlayamadım canım k.bakma

şampiyonmuyuzzz

bilmiyorum ki
dersi bekliyorduk sinifta asistan geldi tahtaya ders iptal edildi yazdi hicbir aciklama yapmadan arkasini donup gitti
hoca da ne bir mail yazmis ne bir sey bilgilendirmek icin bu sicakta o yolu teptim ona yaniyorum

belki acil birşey çıkmıştır Özgecimm sıkma canınııı

hepiniz harikasınızz aynen hep bu cümleyi kullanalım zayıflıyoruz nazar değmesin

artı çıkmaktansa sabit kalmak iyidir kuzum sen de sağoll

Simdiden Tebrikler onlarin ortalama 0, 05

evet şirinemm tşkler 3 haftalık maraton sonucu kazandıkk yuppiiiii

kaptanim birsey sorucam sen omega 3 kullaniyor muydun:44:

evet bitanem kullanıyordum fakat bir aydır q enzim q 10 alıyorum sonbaharda tekrar başlarım

[video=youtube;JGCsyshUU-A]http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A[/video]

bende hopluyom bu kız gibi ofiste

hopla bebişimmm :122::122::122::122:

bu arada kızlar biz niye 2. takımı yenmeye çalışıyoruz ben birşeyler mi kaçırdım :44:

o kadar düşük çeneme rağmen bunu nasıl kaçırdım hayret

yok canim univ ogrencisiyim
gecen yil ilk donem baya kendimi her yonden kaybedip okulu da sagligimla beraber batirmistim 2. donem biraz toparladim ortalamami biraz daha yukseltebilmek icin de yaz okuluna kaydoldum

gectim mi ikinci takimi heyoooooo

yendik mi 2. takimi

yoksa 1. mi olduk

Evet meleklerimmm 3 hatalık maraton sonucu 2, takımı 2-1 yenmiş bulunuyoruz hepinizi tebrik ederimmmm harikasınız:118::118::124::124:​

bu arada kızlar biz niye 2. takımı yenmeye çalışıyoruz ben birşeyler mi kaçırdım :44:

iddiaya girmisti 2. takim kaptani ile bizim kaptanimiz
1-1 olmustuk bu hafta da biz kazandik diye galip biz olduk

Son düzenleme:
yettim sindim yettim beraber devam edecez yola kismetse. allahim bu gunune sukur. daha dun doksandim sanki:18:

çok şükür Gülayımmm dur bakalımm 6 lı rakamlara geleceğiz daha

2, takımla 3 haftadır yarıştaydık Fatmacım 1 hata biz geçen hafta onlar kazanmıştı bu hafta tavlayı koltuklarının altına verdikk

ben de kullanmayi dusunuyorum da hangi marka kullanacagima karar veremedim
sen hangisini kullandin :26:

ben hazir okula gelmisken kutuphaneye gidip biraz ders calisiyim okumam gereken bir suru makale var
bu sicakta otobus cekilmez serinlikte giderim eve
hadi gorusuruz

Evet meleklerimmm 3 hatalık maraton sonucu 2, takımı 2-1 yenmiş bulunuyoruz hepinizi tebrik ederimmmm harikasınız:118::118::124::124:​
ayyyyyyyy ne guzel yaaaaaaa insallah onumuizdeki haftalarda da boyle devam eder cnm
ohhhhhhhh sefamiz olsun :)
yettim sindim yettim beraber devam edecez yola kismetse. allahim bu gunune sukur. daha dun doksandim sanki:18:
ay dimi yaa insallah devami gelcek cnm spor eksigimiz var gulayim hatirliyo musun ilk zamanlar hani diger topikteyken spora asilmistik herhafta 1 kilo garanti gidiyodu ramazan bitsinde tekrar spora asilcam simdi yapabildigim gun yapcam insallah devamli yapabilirim yaaa

neslim bilmem farkinda misin ama aramizda sadece 300 gr kalmis ayyuzlumlede 700 gr var benim aramda
farkında olmazmıyım başabaşız burun farkıyla

al bendende o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…