- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
yok canim univ ogrencisiyim
gecen yil ilk donem baya kendimi her yonden kaybedip okulu da sagligimla beraber batirmistim2. donem biraz toparladim ortalamami biraz daha yukseltebilmek icin de yaz okuluna kaydoldum
Evet meleklerimmm 3 hatalık maraton sonucu 2, takımı 2-1 yenmiş bulunuyoruz hepinizi tebrik ederimmmm harikasınız:118::118::124::124:
iddiaya girmisti 2. takim kaptani ile bizim kaptanimiz
1-1 olmustuk bu hafta da biz kazandik diye galip biz olduk
ben de kullanmayi dusunuyorum da hangi marka kullanacagima karar veremedim
sen hangisini kullandin :26:
ben hazir okula gelmisken kutuphaneye gidip biraz ders calisiyim okumam gereken bir suru makale var
bu sicakta otobus cekilmez serinlikte giderim eve
hadi gorusuruz
ayyyyyyyy ne guzel yaaaaaaa insallah onumuizdeki haftalarda da boyle devam eder cnm
ohhhhhhhh sefamiz olsun :)
ay dimi yaa insallah devami gelcek cnm spor eksigimiz var gulayim hatirliyo musun ilk zamanlar hani diger topikteyken spora asilmistik herhafta 1 kilo garanti gidiyodu ramazan bitsinde tekrar spora asilcam simdi yapabildigim gun yapcam insallah devamli yapabilirim yaaa
kaptan bu similey leri nerden buluyorsun çok merak ettim
SOLG-R ın omega 3 700 mg
EPA: 360
DHA :240 mg olanını kullandım bitanemm
bir de şu var
G N C TRIPLE FISH OIL + RESVERATROL
DHA (Omega 3) : 253mg
EPA (Omega 3) : 647mg
hangisini istersen cnmm sürekli aynısını kullanmamak gerekiyor ikisini dönüşümlü kullanırsın
iyi olur bitanem serinlikte dönersin eve
inaşlah kuzummm ramazandan sonra hep beraber spora asılırız bende bu hafta sabitim
tatlım ben eskiden bir forumda moderatördüm bu smileyler o zamandan kalma dosyamda kalmış beğendiysen ne mutlu
kizlar ya sacma gelecek ama siz nasil tartiliyorsunuz
ben ic camasirlarimla tartiliyorum yani bu hafta icin degil sadece her hafta oyle yaptim cunku elbiselerime gore cok fark ediyor
boyle hile yapiyor gibi olmaz degil mi :26:
ben 75 kiloyken bile süperdim. ve oraya gelmeye 6 kilo kaldı. bunu da bir ayda yapacağıma inanıyorum. tekrar memlekete gittiğimde herkesin wauuuuw demesini istiyorum. bu gittiğimde hıııımmmm vermişsin dediler sadece. tek sorun şu ki kıyafetim kalmadı şimdideneşime diyorum kıyafet almam lazım diye. gülüyor bu ne kilo alsan kıyafet kalmıyor versen kalmıyor diye. geçen yıl dönümünde üzerime ne giyeceğimi şaşırdım. en son 90 kiloyken alış veriş yapmıştım düşün. haral gibi bir gömlek giydim. altına eteğimi üzerine pardesüyü geçirince ne giydiğim belli olmadı topuklu ayakkabılarımı giyince şıkır şıkır göründüm gece boyunca da pardesümü çıkarmadım
Aminnn canimm amin. Aynen bende oyleydim. Duyuyorum 2 yilda vermis insanlar 20 kilo diyorum ben o kadar nasil sabretcem. Ama simdi gidim gidimda olsa gidiyor seviniyorum ve gercekten yiyorum cokta guzel. Ben zeytin yagi icinde yuzerdim yagli yemekten korkardim simdi zeytin yagi terayagi yiyorum karatayda Allah razi olsun dogru yolu ogretti bize. Diyetisyenlerin bitmek bilmeyen menu izdiraplari ile ugrasmiyorum kalori saymiyorum. Oglen kocaman kebap yesem suclu hisetmiyorum. Tek sikinti meyve onuda koruma doneminde yicem insallah. Yani 2 yilda verirmiyim derken 4 ayda kurtulucam kilolarimdan insallah. Kisa sure bakinca 16 kilom kadi verilcek. Yani ben onume gelen gerkese karatayi oneriyorin ac kalmadan uyuyarak veriyosunuz diye. Yani diyorum ki iyki kadinalr klubine katilmisim. Yasamasam bilmicektim karatay ile kilo verilebildigini hep garipsiyodum nasil yiyerek kilo verebiliriz hemde bu kadar seyi yiyerek. Ama oluyomus. Banunun 6 ayda hedefi e karatayla ulastigibi duyunca yok artik demistim ama oluyomus cidden ya :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Perşembenin menüsünü de yazayım unutmadan
Sahur:
Sahanda yumurta (2 yumurtadan)
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
(Kendimle gurur duyuyorum ben ki 1 dilim ekmeği hem tereyağına hemde 2 yumurtalı sahanda yumurtaya yettirmiş biriyim)
İftar:
1 kevgir nohutlu bulgur pilavı
(Aslında gözüm o kadar açtı ki 2 kevgir doldurdum kendime ama anca 1 tanesini yiyebildim)
Fırında körili soğanlı tavuk göğsü yağsız onunda miktarını yazacak olursak 1 kase kadar yemişimdir
4-5 çatal salata zeytinyağlı-sirkeli
1 şekerpare
Iphone dan gönderildi
Hemen menumu yazayım.
Kahvalti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
1 üçgen peynir
1 bardak süt
3 ceviz
3 yaprak marul
Domates salatalık
Ara
1 kepçe kuru fasulye
3 y.k yoğurt
Aksam yemegi
1 kepçe kuru fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
1 yk pirinç salatası
Cacik ve bol salata
2 bardak biberiye çayı
1 maden suyu
3 lt su
menum
sahur omlet peynır domates salatalık 1dılım ekmek
iftar
1kepçe tarhana salata 1bardak ayran türlü 1dılım ekmek
1şeftalı
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hibiskus
yarımsaat yürüyüs kızları parka göturdum ıftardan sonra yurumuste oldum
kızlar banucum ugramamıs lıste ısı sabah hallolcak heralde ben yarın karsıya eltımlere gıdıyorum davet ettıler kıramadım esımle cıkcaz sabah 7de işiyle ılgılı otarafa gıdıyo zaten gecerken bırakcak bızıde kızlarla o işe gerı döncek cumartesı öğlen iştencıkınca gelcek yanımıza pazargunu beraber döncez ınsallah.pazar dönene kadar gıremem dıye haber verıyım dedım.aslında eltımde pc var ama burayı deşifre etmek ıstemıyorum yazısırken görur sorar falan rısk almıyımtanıdık bırının benı burdan takıp etmesı hosuma gıtmez oyuzden pazar aksamı görusuruz ınsallah ama durumlar musaıt olursa belkı ordanda yazarım bakıcaz artık kendınıze ıyı bakın allah emanet olun ben gelene kadar.
amın canım ınsallah ıstedıgımız kılolara ınerız bıran önce dal gıbı hatunlar oluruzz
bence bıbeden küçül canım ben kadını 38 beden sevıyom nıye bılmem ama 36 cook zayıf gelıyo bana boyun ve kılon kac merak ettım
ohh ne guzel vermıssın tebrık ederım ramazanda vermek super bence
slm kızlar ben geldim bizim takımı uyuttumbi bardak sütünüz varsa içerim
Herkese iyi geceleriftardan sonra dayimlara geldik şimdi kalktık annemle kızım eve gectiler kocam la başbaşa yürüyüş yapacagiz suan kokorec alıyor eşim ama ben yemeyecegim sonra tekrar ugrarim
ben de regl doneminden cok korkuyorum ya:18:
bir de bende pms var nasil durduracam kendimi bilemiyorum :18:
kesinlikle karatay cok iyi bir beslenme programi aynen katiliyorum sana isin en guzel yani her zaman surdurebiliyorsun
gule gule giy canim cicilerini
ben de 75 e indigimde kendime hediye ciciler almaya karar verdim belki ben de 42 olurum o zaman
afiyet olsun
kiyma sakincali degil diye biliyorum ben de yeni kitabi okumaya basladim ama :26: banu kaptanimiz bilgilendirir gelince
incelme oranin cok iyi bence tebrikler
Bu gun menum
Sabah 15 dk yuzme
Kefir ve corekotu
Sabah 1 yumurta az sucuk az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm t.b. ekmek
Ogle kiymali patlican bulgur pilav 1 lokma ekmek
Ara 2 Hurma 5 badem bir tutam cekirdek
Aksam bulgurlu taze fasulyeli corba 1 ekmek
Kefir ve az badem
30 dk yuruyus 15 dk yuzme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi aksamlar
ilk once menu yaziyim sonar gecmisi okurum
Sabah 7.30
2 avuc musli yagsiz sutle ve sade kahce
aksam 16.00
1 haslanmis tavuk but bol yesil salata yogurtlu semizotu
su 3 lt 2 br yesilcay
spor leslie 4 mile
İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun
Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz
İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:
Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8
Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm
teşekkür ederim canım benimm
inş vereceğim tatlım vereceğiz hatta birlikte
biraz ağrım oldu ama iyiyim canım benim çok sancılı olmaz zaten :)
kızarttım ekmekleri tost makinesinde ama bide un doğal çekilmiş un köyden geldi ekmeğide mayasız kendimiz yaptık :26:
zaten ekmek kapkara bişi zor ısırılıyo filan yumurta olmadığından yedim
bende acıkırım sandım ama hiç acıkmadım valla tabi bu bahane değil
selam kızlar
nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu
şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur
menümü yazayım
Sabah
3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin
Akşam
4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişnecanım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım
spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş
3 lt su
su menumu de paylasi vereyim bari
aksam: 4 icli kofte, 4 bardak ayran.
bu sefer salata falan yok. normalde bir oturusta on tane falan yerdim. harbi mide cucuk kadar kalmis. yuh o kadar yenirmi demeyin benim kofteler iri yumurta kadar oluyor. annemler masallah el bombasi gibi yaparlar. ben beceremiyorum. onlar sivri sivri yaparlar benimki yumurta gibi:))) cok guluyolar benim koftelere.
ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.
banucum lesteye ekledım ama dogrumu yapabıldım bılmıyorum özurdılerım herhafta sana iş cıkarıyorum ama kılom sabıt oldugundan nasıl yapcamı bılemedım.ayrıca kılom sabıt ama uzuleyımmı yoksa her ramazan kılo alırdım sımdı enazından almıyorum dıye sevıneyımmı bılemedım offffffffffff
hep dıyorum sporsuzluk yuzunden boyleyım ama aksamları yuruyuse cıkamıyorum belımyuzunden evde ıstedıgım gıbı spor yapamıyorum 14 temmuzda doktor randevum var azkaldı bakalım belım ve boynumdakı sıkıntı nedurumdaymıs ılac falan verırsede bıraz duzelırsem yapıcam ınsallah evde sporumu.ramazan olmasayuruyuse gıdıcem ama ramazanda yuruyemıyorum ıftardan sonrada gecsaat esımde benle yurumuyo
süpersın gulaycım bak evlılık yıldönumu8 hedıyen olmus tartıdakı rakam neguzel ben demıstım sana kırcaksın takıntını dıye masallah ınsallah enyakın zamanda senı 7lı rakamlarda görcez ben kendımden umutsuzumda
yok yok boyle olmaz bende olumlama yapayım bıraz
haklısın canım unutmak laazım ama ınsan unutamıyo nısanımın ustunden 10 sene gectı hala unutamıyorum kıncı bırısıde degılımdır aslında.ah ah benım kocanın aldıgı nefes bıle masraf yemın ederım delı edıyo benıyuruyuse yanasmıyo evde bıseler yapalım dıyorum yanasmıyo yorgunum dıyo e dıyorum spor salonunda yorulmıycanmı gülüyoo.2sene once mekık aletı aldı 75lıra verdık yınede azpara degıl .dedım ona kullanmazsın sıkılırsın bosuna evde yerkaplıycak dıye aldı ılk geldıgı gun cıktı ustune 2senedır kızlara oyuncak oldu şıpsevdı ıstedımı ıstedıgı olcak sıkılcak atcak kenara dıyorum 12 senedır beraberız bıgun benıde atmazsın ınsallah sıkılıp
Hımmm demek o yüzden biz o smileyleri yapamıyoruz :)
Iphone dan gönderildi
sizde yapabilirsiniz kuzum smiley nin üstüne gelip resmi farklı kaydet dediğin zaman bilgisayarına iner sonra kullanmka istediğin zaman resim ekler gibi eklersin mesajına
Aa öyle mi ekliyosun cnm bende farklı bir şekilde koyuyosun sandım :)
Uzun zaman oldu bilgisayarı sadece nete girmek için kullanıyorum unutmuşum valla :) sagol cnm
Iphone dan gönderildi
bence en doğru tartılma şekli her hafta aynı şekilde tartılırsan en doğru sonucu verir cnm hayır neden hile olsunki her hjafta aynı şekilde sonuçta
inan bana herkes wowwww diyecekkkkönce 6 kilo gitsin sonra gelsin 6 lı rakamlarr Gülaycım sana bir tavsiye bol gelen kıyafetlerini sakın saklama canımm hemen evden yok etki bir daha nasılsa kıyafetim var kilo alınca moduna gelmezsinn
sabrettikten sonra oluyor birtanemmm koruma döneminde dilediğince yiyeceksin nasılsa ah ahhh bende dmeiştimmm biz bu kladının dedikleirni yersek 4 katı olurum demiştim ilk tv de gördüğümde önyargı ve cahillikmiş benimkisi işte:26:
hakikaten bende gurur duydummm lokmaların minik minikti galiba Sindimm afiyetolsun cnmmmşekerpare de kararında süpersinnn
afiyetolsun Aytencimmm süper bir menü
afiyetolsun Eylülümmm
iyi gezmeler cnmmm iyi olur değişiklik olur sizin içinn bence de hiç gerek yok deşifre etmene bak duyumu kaybettik bu yüzden görürüz pazar günü inş cnmm dikkat et kendine sen de
38-40 ideal bence de
şirinemmmm bileydimmm kuş sütü bile bulur gelirdim ama akşam tekrar girme şansım olmadı iftardan sonra
ohhh ne güzel yapmışsınız kokoreçe hayır dediğin için de ayrıca tbrkler ekmeksiz yiyebilirdin gerçi Aytencimm
hiç korkma regl döneminde almış görünsen bile sonrasında o şişlik gidiyor cnm benimm
hayır kıymalı yumurta rahatlıkla yiyebilirsiniz
afiyetolsun cnmmmm
hala sağlıklı kahvaltıya dönemedin sanırım erken kalkamıyorsun bızdıkımmm:26:
afiyetolsun cnmmm
kıymalı yumurta sakıncalı değil prensesimm afiyetolsun am 1 top fazladan yenmişş15 dk ip atlarsın artık incelme güzelll az gitsin öz gitsin cnmmm tbrkler
yeni cicilerini güle güle giy bitanemmmmküçükken biz de alırdık ama ne bilim büyüyünce o tadı kalmadı zaten her çıkışta alıyoruz
fakattttt ne ekmeği olurtsa olsunnn ekmek yasakkkksonuçta işlem görmemiş hiç bir un yokk bundan sonra dikkat et bitanemm
dondurma da sorun yok afiyetolsun cnmmm
afiyetolsun cnmmmben sivri yapıyorum ama bazen sıkılınca yuvarlak yapıveriyorum çok yaptığım zaman sıkılıyorum nedense
kesinlikle karatay ye ye kilo ver hakikaten tam bizlikkayrıca sağlığımıza da kavuştukk daha ne olsun
sağlık olsun Eylülüm sıkma canını o kilolar gidene kadar burdayız ramazan dlayısı ile spor yapamadın bizler sporsuz veremiyoruz bitanemm
Olumlama yapmadığın kabahat yap kurtul bitanemm
yok allah korusunnn seni neden atsın sen kalbindeisn kuzummmm neyse gitsin bakalımmm inş sıkılmaz belki para verince spor yapar salonda
Cok sagol cnm bnm yani zaten ekmek yasak bende sahanda yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum zaten yumurtanın en sevdiğim şekli sahanda olması :)
Iphone dan gönderildi
bende omlet türlerini çoks eviyorum cnm yazın haşlama pek güzel olmuyor
yeni cicilerini güle güle giy bitanemmmmküçükken biz de alırdık ama ne bilim büyüyünce o tadı kalmadı zaten her çıkışta alıyoruz
fakattttt ne ekmeği olurtsa olsunnn ekmek yasakkkksonuçta işlem görmemiş hiç bir un yokk bundan sonra dikkat et bitanemm
dondurma da sorun yok afiyetolsun cnmmm
teşekkürlerr canımbenim için hiç gitmiyo o tad eşek kadar oldum hala anneme aldırıyorum
tamam ekmek bir daha yok söz
teşekkürler
içindeki çocuk hep yaşasın böyle l inş ne mutlu sana
Merhaba canim hosgeldin. Ben vok uzun zamandir buralara ugrayamadim diye kacirmisim. Ben kardes takimdan ayca. Hoseldin aramiza :) hedefin kac kilo olmak merak ettim bana 5 li basamaklar cok kucuk geldigi icin kavrayamiyorum. Ben biraz uzun boyluyumda 6 lilari anca girdum yillardir. Suan 86.4 kiloyum. Benim hedef 70 olmak.
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370. etap
Gülay : 81,9------------------->
Nura : 81,2----------------->
Fatma :74,5-------------------->73.9
Eylül :66,8----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>
Ayten :77------------------------------>
Senasevval :56,8----------------------------->
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Gelsin yeni hedeflerimizzEki Görüntüle 1185954
amın canım ınsallah ıstedıgımız kılolara ınerız bıran önce dal gıbı hatunlar oluruzz
bence bıbeden küçül canım ben kadını 38 beden sevıyom nıye bılmem ama 36 cook zayıf gelıyo bana boyun ve kılon kac merak ettım
anladım canım bakayım nulubilecekmiyim :))yeni kilo cetvelini yaptim cnmm onu diyorum onceki sayfalara bak
SOLG-R ın omega 3 700 mg
EPA: 360
DHA :240 mg olanını kullandım bitanemm
bir de şu var
G N C TRIPLE FISH OIL + RESVERATROL
DHA (Omega 3) : 253mg
EPA (Omega 3) : 647mg
hangisini istersen cnmm sürekli aynısını kullanmamak gerekiyor ikisini dönüşümlü kullanırsın
iyi olur bitanem serinlikte dönersin eve
inaşlah kuzummm ramazandan sonra hep beraber spora asılırız bende bu hafta sabitim
tatlım ben eskiden bir forumda moderatördüm bu smileyler o zamandan kalma dosyamda kalmış beğendiysen ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?