Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar benim acikcasi pek bir bilgim yok ama ablasi pilates egitmeni olan bir arkadasim ki kendisi de pilatesle ilgileniyor fazla kilo varsa pilates cok da yararli olmaz demsti :44:
mayista bu konuyu konusmustuk onla o zaman 83 kiloydum 70 falan ol -tabi benim boyuma gore konustu - oyle pilatese basla fazla kilolarini yuruyus cardio vs ile verebilirsin pilatesin verimini zaten fazla alamazsin bu durumda demisti :26:

gelmisken menumu de yazayim

Sabah 11.30
2 yumurtadan omlet peynir zeytin 1 cb badem-findik-ceviz karisimi domates biber roka 2 kayisi

ara 1 sade turk kahvesi yaninda 1 kuru erik 2 kuru kayisi

aksam 17
patlican kebabi 2 yk bulgur ayran

su 2.5-3 lt 2 br yesilcay
spor olmiycak maalesef bugun pek vaktim yok

Boyun kac cnm ben suan kilo 81.2 boy 1.61

Iphone dan gönderildi

Boyun kac cnm ben suan kilo 81.2 boy 1.61

Iphone dan gönderildi

benim de 163 boyum
ya pilates cok guzel sikilastirir ama kilo vermeye bir etkisi yok benim anladigim kadariyla kilo fazlasi cok olunca da etkisi pek olmuyor demisti arkadasim bana sonra 1-2 kisiye daha sordum onlar da ole dedi ben de pilatese 70 e inince basliycam simdi erken diye dusunuyorum kendi adima

yani kisacasi benim bildigim kadariyla pilates vucudu toplayip sikilastirir ama zayiflamaya pek etkisi yok :26:

Evet cnm ben zaten sıkılaşmak için yapıyorum Ayyüzlüm de oyle :) zaten kilo vermek için yürüyüşlere döncem inşallah Ramazan sonrası

Iphone dan gönderildi

Kızlar kim acaba
Bencede yeterli ama içine sinmezse bakarsın yine bence güveç iyi

Iphone dan gönderildi
degilmi guvec yapayim en iyisi. kizlar dedigim davet ettigim arkadasla. birisi arminbercem:)))

Ay 2 günde nasıl fark ediyo cnm anlamadım ama o arkadasın bişey demese bile sen de nolcak yani :)

Iphone dan gönderildi
popom falan baya duzlesti iki seasnsa duzlesti dedigim kalkti yani. selulit goruntusude epeyce toparladi. varya on dort gun sonrasini iple cekiyorum
canim zaten kardio yapmazsan kilo verilmez. pilatesi sıkılasmak icin yapiyorum. gerci kardio yapmis gibi kalp atislarim tavan yapiyo ama hayirlisi:)))

Hoşbulduuum cnm
Bende orta ikide atletizmde 3. Olmuştum

Iphone dan gönderildi

vaay süpersin canım zaten en sevdiğim ders beden di bide resim
voleybol da kaptanlıkta yapmıştım lisede sporu çok seviyorum

afiyet olsun canım canın tatlı mı çekti :) sporun güzel yakmışsındır onları

yok canım 19unda olmaz adetın yakınken ve adetlıyken sonuc alamazsın.kozmık bakım oyle dıyo bende bızzat denedım bıkeresınde hastalıklardan dolayı kuaföre gıdıp bıyık aldıramamıstım adetıme 1gun kala tam dolunay zamanıydı aldırdım yemınederım 2 3 gune cıktılar cook sasırdım.halbukı dolunaya uydugum zaman ayda 1kere gıderdım kuaföre sen dusun buay denk dusmemıs ıdare et agustos ayından baslayarak devam et takıp etmeye fayda bulursun
bence ramazan gunu hıc abartmaya gerek yok ısraf oluyo vallahı yada bıtsın dıye 2 3gun boyunca aynı yemeklerı yıyıp duruyoruz gerek yook.menu az geldıyse gözune 1cesıt salata daha ekleyebılırsınbence mesela patlıcan salatası yada kırmızıbıber közleyıp yogurtlayarak salata yapabılırsın
cumaya kadar biraz daha sıkılaşsam hatta kilo versem ne güzel olur yaaaa. arkadaşın biriyle uzun zamandır görüşemiyoruz kpss den dolayı. bakalım ne diyecek. gerçi o pek bişe demiyor ama neyse
fesatlıgından demıyodur sen takma asıl hedefıne ulasınca görsunler

benım hep oluyo tatlıseyleryeyınce ardından tuzlu tuzlu yıoyecek cok tuketıncede mutlaka tatlı bıseler ıstıyo canımallahtan baya spor yapmıstım

kızlar ben su gulayın platesını yapcam you tube yazıyom 41 sanıyelık vıdeo cıkıyo anlamadım gıttı yokmu fıkrıı olan ay spor yapasım geldı vıdeoyu bulamıyom

menum

sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın 2dılım ekmek
öğlen salata 1kase tarhana yarım kase pudıng:26::26:
aksam 1kase yogurt az salata 1tabak barbunya

2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

200mekık 10dk twıst
30dk yuruyus

o zaman hiiic beklemim kurtulayim bu agirliklardan. yoksa esim diyecek sende biyik birakmissin bende birakacam diye o olacak:)))

kızlar ben su gulayın platesını yapcam you tube yazıyom 41 sanıyelık vıdeo cıkıyo anlamadım gıttı yokmu fıkrıı olan ay spor yapasım geldı vıdeoyu bulamıyom
youtube da degil gulum izledigim yer dur hangi siteydi bakayim sana soyleyeyim bitanem.

o zaman hiiic beklemim kurtulayim bu agirliklardan. yoksa esim diyecek sende biyik birakmissin bende birakacam diye o olacak:)))

youtube da degil gulum izledigim yer dur hangi siteydi bakayim sana soyleyeyim bitanem.
sagol canım bencde bekleme adam benden once davranıp bıyık bıraktın demesın
eylul silacim indirmeden ullizle. com diye bir siteden izliyorum orada ara.

sagol gulayım hemen bakayım sıteye

offya bız abımlerle ortak ınternet kullanıyoruz aıle koruma sıfresı yaptırmıstık bazı sıtelerde guvenlık uyarısı verıyo o sıtede oyle ebrunun platesını acamıyorum nasıl cözum bulunuyo bılmıyorum abıme sorayım yarın belkı sıfresı falan vardırda gırebılırım sıteye off nasılda platesım gelmıstıbende baska bıseler yapayım barı

Herkese iyi aksamlaaaaarrr Kocam ile yürüyüşe çıkıyorum telefonla ugrasmayacagim

Yine bir kokorec faslindayiz kokusu muhteşem ama tabiki yemiyorum yarın tartı günü

benım hep oluyo tatlıseyleryeyınce ardından tuzlu tuzlu yıoyecek cok tuketıncede mutlaka tatlı bıseler ıstıyo canımallahtan baya spor yapmıstım

banada oluyor hurma veya kuru erikle geçiştiriyorum canım :)

afiyet olsun canım sporun yakmıştır onu

Herkese iyi aksamlaaaaarrr Kocam ile yürüyüşe çıkıyorum telefonla ugrasmayacagim

iyi akşamlar canım oh spor yapıyorsunuz demek beraber

Yine bir kokorec faslindayiz kokusu muhteşem ama tabiki yemiyorum yarın tartı günü

ıyy seviyormusun ki :26: evet bizdede bir sürü tatlı vardı ama yemedim yarın tartılcaz

kımsecıkler gelmıyomu benmı göremıyorum

ben geldim canım ama hakkaten pek kimse gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…