kizlar benim acikcasi pek bir bilgim yok ama ablasi pilates egitmeni olan bir arkadasim ki kendisi de pilatesle ilgileniyor fazla kilo varsa pilates cok da yararli olmaz demsti :44:
mayista bu konuyu konusmustuk onla o zaman 83 kiloydum 70 falan ol -tabi benim boyuma gore konustu - oyle pilatese basla fazla kilolarini yuruyus cardio vs ile verebilirsin pilatesin verimini zaten fazla alamazsin bu durumda demisti :26:
Boyun kac cnm ben suan kilo 81.2 boy 1.61
Iphone dan gönderildi
yedim çörek otunu anam ağzımın içi zehir gibi oldu. çaylar bende çok işe yaramıyor sanki daha önce çok denedim. dur videonun linkini de atayım
http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html
bende neslihan vermişti ordan kopyaladım. kadında hiç yağ yok insan izlerken azıcık sinir oluyo
yani kisacasi benim bildigim kadariyla pilates vucudu toplayip sikilastirir ama zayiflamaya pek etkisi yok :26:
degilmi guvec yapayim en iyisi. kizlar dedigim davet ettigim arkadasla. birisi arminbercem:)))Kızlar kimacaba
Bencede yeterli ama içine sinmezse bakarsın yine bence güveç iyi
Iphone dan gönderildi
popom falan baya duzlesti iki seasnsa duzlesti dedigim kalkti yani. selulit goruntusude epeyce toparladi. varya on dort gun sonrasini iple cekiyorumAy 2 günde nasıl fark ediyo cnm anlamadım ama o arkadasın bişey demese bile sen de nolcak yani :)
Iphone dan gönderildi
canim zaten kardio yapmazsan kilo verilmez. pilatesi sıkılasmak icin yapiyorum. gerci kardio yapmis gibi kalp atislarim tavan yapiyo ama hayirlisi:)))kizlar benim acikcasi pek bir bilgim yok ama ablasi pilates egitmeni olan bir arkadasim ki kendisi de pilatesle ilgileniyor fazla kilo varsa pilates cok da yararli olmaz demsti :44:
mayista bu konuyu konusmustuk onla o zaman 83 kiloydum 70 falan ol -tabi benim boyuma gore konustu - oyle pilatese basla fazla kilolarini yuruyus cardio vs ile verebilirsin pilatesin verimini zaten fazla alamazsin bu durumda demisti :26:
Hoşbulduuum cnm
Bende orta ikide atletizmde 3. Olmuştum
Iphone dan gönderildi
menum
sabah omlet peynır zeytın
öğlen 1tavuk pirzola salata
aksam yogurt 1kase tarhana 4tane tutku bıskuvı yarım seftalı:26::26:
4lıtre su
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
yarımsaat yuruyus yarımsaat twıst
yarımsaat dambıllarla calısma
canım ramazan geçsinde başlıycam ben birlikte başlayalım o zaman
canım ya neler yaşamışsın öyle benide hiç dışarı salmazlardı 20 yaşında kardeşim olunca tabi tek çocuk gibi büyüdüm ben hep evde hep evde
anlat tatlım rahatlamışsındır :) inş hayatımız boyunca hiç aşırı kilolu olmayız ince olalım mutlu sağlıklı olalım inş
kızlar kocaman günaydın
dün akşam ugrayamadım berbat menumu yazayım
15/7/14 menusu
sabah çörekotu ve 2 bardak su+ kefir
kah: klasik yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli+2dlm t.b ekmekli
öğle: kabak kavurma ayran 1 dlm ekmek
aksam: semizotu yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1dl ekmek
kabaklı biber soğanlı bulgur pilavı koca bir tabak+1 lokma pide
gezmeye çıktık bi kase çekirdek+kagıt helva arası dondurma(
sporsuz ama akşam limanda bol gezmeli akşamdı
ayrıca menumun fenalığının farkındayım vicdan azabı duyuyorum banum ver cezamı
selam canım:) menün güzel ama karbonhidratlı olmuş inş eriyip giderler canım spor yapmaya çalış bari bugün
Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım iyi gelir inş
selam kızlar topık pek sessız orucsessızlıgı ıftarı yapan damlar artıkben oruclu olmayı özledım vallahı surekllı bıseler yemek gelıyo ıcımden orucsuz olmanın ıyı yanı spor yapıyorum ve bol bol su içiyorum yoksa orucluyken daha az yıyodum sankı
bende oruçlu değilken çok yediğim hissine kapılmıştım :) oruçluyken aç ve susuz kalıyoruz uzun süre ondan :)
hadi beni tebrik edin kizlar alkis istiyorum kendimevalla tembelligii birakip basladim bugun ebrunun son videosuna insallah devami gelir dua edin bana sikilip birakmim aslinda sikilmadimda cunku cok ayrintili anlatiyo sagolsun
allahtan ogluma toplarin he ebatini almisiz hepsi isime yaradi plates yaparken
ama eger devamli yaparsam aletlerini almak isterim en azindan sadece lastigi lazim bana digerlerini halletim bendeki lastik cok siki anami aglatti yaparken
bitti cok sukur herseyi yaptim sadece kopruyu yapamadim ayyuzlum ve nesli siz o heraketi yapabiliyo musunuz cok merak ettim
merak edenlere kopru hareketini de ekledim ama ebru daha guzel yapiyo sanki bu fotodan
Eki Görüntüle 1191072
bravo sana kız oruçlu halinlemi yaptın süpersin
köprü mü o nasıl bi köprü yapabilirmiyim acabasen yapabiliyormusun?
gelmisken menumu de yazayim
Sabah 11.30
2 yumurtadan omlet peynir zeytin 1 cb badem-findik-ceviz karisimi domates biber roka 2 kayisi
ara 1 sade turk kahvesi yaninda 1 kuru erik 2 kuru kayisi
aksam 17
patlican kebabi 2 yk bulgur ayran
su 2.5-3 lt 2 br yesilcay
spor olmiycak maalesef bugun pek vaktim yok
afiyet olsun canımm güzel menün
yok canım 19unda olmaz adetın yakınken ve adetlıyken sonuc alamazsın.kozmık bakım oyle dıyo bende bızzat denedım bıkeresınde hastalıklardan dolayı kuaföre gıdıp bıyık aldıramamıstım adetıme 1gun kala tam dolunay zamanıydı aldırdım yemınederım 2 3 gune cıktılar cook sasırdım.halbukı dolunaya uydugum zaman ayda 1kere gıderdım kuaföre sen dusun buay denk dusmemıs ıdare et agustos ayından baslayarak devam et takıp etmeye fayda bulursuntamam canım cuma kendimi de unutmazsam hatırlatırımcumaya on beş kişi olacaz iftarda bizim aileyle beraber. nasıl kalkacam işin içinden bilimyorum:18::18::18:
kusura bakma gece lak diye çıkı verdim netten. ben burda yazışırken sahur saati gelmiş çatmış farketmedim ancak hazırladım yemeği. zaten banum da cevabı vermiş sağolsun
ya ısınma egzersiz esneme toplam bi saat sürüyo. ben dün kısa kestim esnemeleri mesela. eşim geldi mecbur kaldım
ya geçen ay yirmi dördünde oldum. bu ay yirmisi olur gibi geliyor. o zaman 19 u geldiği gibi yapmam lazım.
bence ramazan gunu hıc abartmaya gerek yok ısraf oluyo vallahı yada bıtsın dıye 2 3gun boyunca aynı yemeklerı yıyıp duruyoruz gerek yook.menu az geldıyse gözune 1cesıt salata daha ekleyebılırsınbence mesela patlıcan salatası yada kırmızıbıber közleyıp yogurtlayarak salata yapabılırsınarkadaşı aramıştım iftara bize gelin diye onlarda kv sinde kalıyorlar bir süreliğine gelemeyiz dedi. eşim tutturdu kv leri de gelsin. kv ve iki görümcesi var. sonra eşim birde başka bir aile var onları da çağır da hepsi birden çıksın aradan deditoplamda 15 kişi falan olacaz. ne halt edecem bilmiyorum nasıl altından kalkacağımı da. sözde yarın gelecez dediler az önce. iki ayağım bir papuca girmişti. sonra cuma ya aldılarda biraz rahatladım. kızlar menüye şunları düşünüyorum sizce nasıl
mercimek çorbası
pirinç pilavı
güveç
sarma
içli köfte
salata
tatlıyı hazır aldırırım heralde tabi son anda esmezse bana
onlara gittiğimiz zaman on çeşit yemek çıkarıyorlar. bende o kadar yapmak istemiyorum açıkçası, ziyan olacak çünkü biliyorum yenmeyecek. bu da azmı oldu ki bilemedeim
fesatlıgından demıyodur sen takma asıl hedefıne ulasınca görsunlercumaya kadar biraz daha sıkılaşsam hatta kilo versem ne güzel olur yaaaa. arkadaşın biriyle uzun zamandır görüşemiyoruz kpss den dolayı. bakalım ne diyecek. gerçi o pek bişe demiyor ama neyse
vaay süpersin canım zaten en sevdiğim ders beden di bide resim
voleybol da kaptanlıkta yapmıştım lisedesporu çok seviyorum
afiyet olsun canım canın tatlı mı çekti :) sporun güzel yakmışsındır onları
canım ramazan geçsinde başlıycam ben birlikte başlayalım o zaman
canım ya neler yaşamışsın öyle benide hiç dışarı salmazlardı 20 yaşında kardeşim olunca tabi tek çocuk gibi büyüdüm ben hep evde hep evde
anlat tatlım rahatlamışsındır :) inş hayatımız boyunca hiç aşırı kilolu olmayız ince olalım mutlu sağlıklı olalım inş
selam canım:) menün güzel ama karbonhidratlı olmuş inş eriyip giderler canım spor yapmaya çalış bari bugün
geçmiş olsun canım iyi gelir inş
bende oruçlu değilken çok yediğim hissine kapılmıştım :) oruçluyken aç ve susuz kalıyoruz uzun süre ondan :)
bravo sana kız oruçlu halinlemi yaptın süpersin
köprü mü o nasıl bi köprü yapabilirmiyim acabasen yapabiliyormusun?
afiyet olsun canımm güzel menün
o zaman hiiic beklemim kurtulayim bu agirliklardan. yoksa esim diyecek sende biyik birakmissin bende birakacam diye o olacak:)))yok canım 19unda olmaz adetın yakınken ve adetlıyken sonuc alamazsın.kozmık bakım oyle dıyo bende bızzat denedım bıkeresınde hastalıklardan dolayı kuaföre gıdıp bıyık aldıramamıstım adetıme 1gun kala tam dolunay zamanıydı aldırdım yemınederım 2 3 gune cıktılar cook sasırdım.halbukı dolunaya uydugum zaman ayda 1kere gıderdım kuaföre sen dusun buay denk dusmemıs ıdare et agustos ayından baslayarak devam et takıp etmeye fayda bulursun
bence ramazan gunu hıc abartmaya gerek yok ısraf oluyo vallahı yada bıtsın dıye 2 3gun boyunca aynı yemeklerı yıyıp duruyoruz gerek yook.menu az geldıyse gözune 1cesıt salata daha ekleyebılırsınbence mesela patlıcan salatası yada kırmızıbıber közleyıp yogurtlayarak salata yapabılırsın
fesatlıgından demıyodur sen takma asıl hedefıne ulasınca görsunler
benım hep oluyo tatlıseyleryeyınce ardından tuzlu tuzlu yıoyecek cok tuketıncede mutlaka tatlı bıseler ıstıyo canımallahtan baya spor yapmıstım
youtube da degil gulum izledigim yer dur hangi siteydi bakayim sana soyleyeyim bitanem.kızlar ben su gulayın platesını yapcam you tube yazıyom 41 sanıyelık vıdeo cıkıyo anlamadım gıttı yokmu fıkrıı olan ay spor yapasım geldı vıdeoyu bulamıyom
sagol canım bencde bekleme adam benden once davranıp bıyık bıraktın demesıno zaman hiiic beklemim kurtulayim bu agirliklardan. yoksa esim diyecek sende biyik birakmissin bende birakacam diye o olacak:)))
youtube da degil gulum izledigim yer dur hangi siteydi bakayim sana soyleyeyim bitanem.
eylul silacim indirmeden ullizle. com diye bir siteden izliyorum orada ara.
benım hep oluyo tatlıseyleryeyınce ardından tuzlu tuzlu yıoyecek cok tuketıncede mutlaka tatlı bıseler ıstıyo canımallahtan baya spor yapmıstım
menum
sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın 2dılım ekmek
öğlen salata 1kase tarhana yarım kase pudıng:26::26:
aksam 1kase yogurt az salata 1tabak barbunya
2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
200mekık 10dk twıst
30dk yuruyus
Herkese iyi aksamlaaaaarrrKocam ile yürüyüşe çıkıyorum telefonla ugrasmayacagim
Yine bir kokorec faslindayizkokusu muhteşem ama tabiki yemiyorum yarın tartı günü
kımsecıkler gelmıyomu benmı göremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?