- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bi denerim o zaman parmak ucunda cnm
evet biiri organic cnm
ne zaman baslayacaksin cnm bende seninle baslim
ayyy dimi o ip atlamalar hakikaten eskiden cok hareketliymisim cocukken zaten evin en zayifi bendim annem bazen siska diye cagirirdi
yada kemik corbasibeni deli etmek icin ne olduysa liseye gectigim yaz oldu 15 yasindaydim babam sagolsun artik disarda oynama yasagi getirdi birgun benim cok yakinim olan hocama biseyden dert yanarken laf arasinda bana o da demez mi benim senin gibi kizim olsa disari cikarmam diye ben boyle haa diye kaldim sanriim tum erkek babalar ayni dusunuyo aman kizima sarmasin kimse guya korumacilar olan bana oluyo be nedense de ben cok dikkat cekiyodum sokakta birde babam beni takip eden bi cocuk yakaladi allahtan ben o gun cocuga niye takip ediyosun tarzi seyler soylemedim varya sadece onume bakip hizli hizli yurudum kizkardesimle babamla caddede karsilastik nereye kizlar dedi o isten donmustu amcamla eve gidiyodu bizde firina ekmek almaya benden hoslanan cocukta caddede beni karsisinda gorunce cok sasirdi aylardir benle konusmaya calisiyodu ama ben hoslanmadigim icin ondan yuz vermiyodum neyse babam tamam gec kalmayin dedi sonra coxugu caddenin diger tarafinda nasil gorduyse bu cocuk benim kizlarin pesinde diye icinden gecirmis bak nasil hiissetmis o da diyo anlamadim benve kizkardesim onde cocuk arkada onun arkasinda babam ayy takip eden edene biz firindan ekmegi aldik ciktik yolu uzatip diger tarftan ciktik birde baktik karsimizda diger amcam aa kizlar nereye eve dedik ben hemen koluna girdim ki bilsin aileden biri vaar hadi ben sizi eve birakayim dedi icimden allahim sukurler olsun dedim tabi daha arkamizda babamin oldugunu da bilmiyorum biz sagsalim eve geldik falan baktim babam yok evde anneme sordum falan gelmedi dedi sonra kapi caldi babam bir hsiimla eve girdi o ama soluk soluga noldu dedi annem hemen beni cagirdi o sizi takip ediyodu dimi ben boyle kim dedim o kirmizi tisortlu dedi bilmem dedim o da siz farketmediniz ben gordum icime dogdu sanki biri dediki bu cocugu takip et dedi bende arkanizdaydim dedi anam diye icimden geiciriyorum tabi ben o arada dedi ki sonra siz amcanla karsilastiniz o da eve kadar takip etti en son ben caminin onunde durdu bende geldim ensesinden tuttugum gibi dovdum sokak ortasinda demez mi sen benim kizlari nasil takip edersin diye tabi ogunden sonra bana disari cikma yasagi geldi yalniz basima cikma yasagi disarda oynama donemi bitti evde oturdum tum yaz kucuk bir tv aldi odamiza cennet mahallesini izleye izleye gecirdim yazi tabi cips cekirdek nazo esliginde ve ben 3 ayin sonunda liseye basladim arkadaslarim gozlerine inanamadilar noldu sana boyle diye ama okul baslayinca hepsi gitti kilolar sonra dogumdan sonra yine ayni sekil tv yemek olunca dondu geriye ayyyyyyyyyy yine cenem dustu konuyu ordan oraya savurdum ama icimde anlatmak varmis demek ki anlaltim kusura bakmayin kizlar
iyi gecerl cnm
yok cnm zaten ben suan istemiyrum hamilelik ama korunmadim da buay olmazsa koruncam insallah bakalimsansa kaldi artik
ooo iyi maceraymış baban amcan ve sizden hoşlanan çocuk tanışamadan bitmiş ne üzülmüştür kimbilir hocanın lafı da bir garibime gitti doğrusu :44:
gerçi büyüklerde haklı kız çocukları erken gelişiyor bilemedim ne kusuru bitanem anlat tabikii zevkle okuyorum ben
anca turkiyeye gelince alcam hatta ben gelince sorarim size yine tum almam gereken yaglari alcam kizlar ilk basta da lavanta yagi alcam cok merak ediyorum kokusu nasil diye
ama gobis icin biberiyeyi kesin alcam insallah
lavanta yağını çok kullandım ama kokusu kalıcı değil 2 günde uçuyor hemen lavantanın kendisini alıyorum şimdi onun kokusu çok kalıcı