Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ooo iyi maceraymış baban amcan ve sizden hoşlanan çocuk tanışamadan bitmiş ne üzülmüştür kimbilir hocanın lafı da bir garibime gitti doğrusu :44:
gerçi büyüklerde haklı kız çocukları erken gelişiyor bilemedim ne kusuru bitanem anlat tabikii zevkle okuyorum ben

anca turkiyeye gelince alcam hatta ben gelince sorarim size yine tum almam gereken yaglari alcam kizlar ilk basta da lavanta yagi alcam cok merak ediyorum kokusu nasil diye
ama gobis icin biberiyeyi kesin alcam insallah

lavanta yağını çok kullandım ama kokusu kalıcı değil 2 günde uçuyor hemen lavantanın kendisini alıyorum şimdi onun kokusu çok kalıcı

ee ise yaradi mi cnm gobis toparlandi mi benim daha cok gobis dikkati cekiyoda
bence ıse yarıyor acaıp ter attırıyo ama ben dıyet yaptıgım dönem yapıyodum ama hangınden toparlandı göbek tam emın degılım ama bence etkısı vardı
sagol canım aklımda olsun bıdahakıne
oooo sporu görünce bisküvileri affettimmmm 4 lt su eylülüm böbreklerini yorma sonra feride de 4 lt içmiş dün ben normalde bile içemiyorum o kadar
kız benım suyla aram ıyı 2gundur orucsuzum kana kana ıcıyorum.ben soguksu ıcemem oyuzden bol bol ıcebılıyorum

canım sagol lınk atmısın ama bızde guvenlı ınternet uyarısı var sıfreyıde bılmıyom acılmıyo malesef sen lınkten bakıp adını yazsana bana ben kendım arıyım

lavantayi nasil kullaniyosun cnm merak ettim
oooooo bende daha ne hikayeler var cnm canin sikildikca soyle bana seni maceradan maceraya suruklerim o cocukta hemsehrim dugunlerde beni hep goruyodu aylardir konusmaya calsiiyodu da ben pas vermiyodum baska biri vardi hayatimda o zamanlar ilk askim tabi bian karsisinda gorunce cocuk sasirdi takildi pesime
sanirim artik hayatinda bir daha kiz takip etmez babamdan yedigi dayaktan sonra hemde sokak ortasinda cami onunde yazik ay:26:

ya hocam abim gibiydi yani hala oyle gorusurum o da bizimkilerin kafadan

ben biberiye yağı denemedim Sindim fakat püsküüt denemiş az da olsa faydası oluyor demişti
denemeye deger yani
eevt cnm sporla beraber surulurse fayda edecektir
gulaycım gıtmıs tuh bende plates yapayım dıyodum neyse yarına kaldı artık
diger topikte gordum sanki

Canim kimisi ciyner ama tadi hos olmaz ozaman. Ben aktardan keten tohumu degirmeni aldim onunla ogutup kasiga koyuyorum agzima alip suyla yutuyorum direk tadinida hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sindim lavanta yagi guclu bi ates dusurucu canım. Ben cocuklar ateslenincede kullanirim. Ayrica sinek kovucu vucuduna surdugunde. Ben zeytin yagiyla seyreltip suruyom bahcede otururken sinek gelmiyor. Aklima gelenler bynlar banu nasil nerede kullaniyor bakalim

kızlar kocaman günaydın
dün akşam ugrayamadım berbat menumu yazayım
15/7/14 menusu
sabah çörekotu ve 2 bardak su+ kefir
kah: klasik yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli+2dlm t.b ekmekli
öğle: kabak kavurma ayran 1 dlm ekmek
aksam: semizotu yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1dl ekmek
kabaklı biber soğanlı bulgur pilavı koca bir tabak+1 lokma pide
gezmeye çıktık bi kase çekirdek+kagıt helva arası dondurma (
sporsuz ama akşam limanda bol gezmeli akşamdı
ayrıca menumun fenalığının farkındayım vicdan azabı duyuyorum banum ver cezamı

banu meyan kökünü ben kışın çok içerim sen nerden merak sardında başladın hayırmı

Kizlar nasilsiniz ? k.bakmayin fazla ugrayamadim su hastaliklardan kurtulamadik bir turluama daha iyi sayilim cok sukur bu haftada adet olcam bide ya birinden kurtulup birine geciyo

Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.

ayyuzlum ebrunun videosunu zliyorumda sadece yarim saatte yapacaginiz egzersizlerle sikilascak zayiflaicaksiniz diyo ama video 1 saat 4 dk acaba cok ayrintili anlaatigi icin mi 1 saat suruyo valla sadece yarim saat ise supermis yani

aa ates dusrdugunu bilmiyodum cnm sagol sinekler icinde guzel cozum olmus ayrica zeytinyagida cilde cok iyi geliyo daha ne olsun hem sineklere kis kis diyoruz hem derimizi besliyoruz
artik bugun telafi etmeye calisirsin cnm
banu meyan kökünü ben kışın çok içerim sen nerden merak sardında başladın hayırmı
evet bende severim tadini sweetde begenmis ayy dur bende turkiyeye gidince iceyim bari
Kizlar nasilsiniz ? k.bakmayin fazla ugrayamadim su hastaliklardan kurtulamadik bir turluama daha iyi sayilim cok sukur bu haftada adet olcam bide ya birinden kurtulup birine geciyo
gecmis olsun cnm daha iyi oolmana sevindim
aksilik iste cnm geldi mi hepsi ust uste geliyo
Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.

hadi insallah cnm
umarim artik daha dinc olursun
bende tablet olarak icmeye basladim omega3 icinde b6 b 12 falan da var
Tünaydın umarım hepimiz için çok güzel bir gün olsun
sanada tunaydin cnm

hoşgeldin canım.sende new life omega 3 mü kullanıyorsun.bende maranki vardı o bitsin bunu laıcam eczacımda çok iyi bu marka dedi. işallah şimdiden kendimi süper hissediyorum. q enzimi öğle yemeğimle aldım yarından itibaren her sabah içmeye devamömm

gelecek hafta liste hazirlama isi bende olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…