Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbulduuum cnm yok benim eşim getirdi bunlar cnm dönüşümlü mü alsam diye düşünüyorum :) 1 gün bu 1 gün diğeri diye yada sadece birini mi kullansam

Iphone dan gönderildi

gulaycım 12 13 temmuzda varmıs epılasyon gunlerı bıde 19 21 temmuzda var ama senın adetın yakındı galıba oyuzden 19 temmuzdakı ısıne yarammıycaktır.12 temmuzdakını kacırmasaydın keske ıdare edebılıyosan agustos ayını beklıycen yada adetınden sonra yap bıdahakı ay yıne dolunaya göre yaparsın.ben suan adetlıyım 120 temmuz tam ban auyuyo cook sukur

Kizlar nasilsiniz ? k.bakmayin fazla ugrayamadim su hastaliklardan kurtulamadik bir turluama daha iyi sayilim cok sukur bu haftada adet olcam bide ya birinden kurtulup birine geciyo
gecmıs olsun canım ıyıce ıyıleste don aramıza artık
Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

recetesız yapıyolarmı o ıgnelerı ya ben saglık ocagına soyledım eczaneden alıp gelsem vururmusunuz dıye olmaz dedı.dvıtın damlasını verdı bana albunu gunde 5damla kullan ıyı gelıor dedı bebeklere verılıyorya ucretsız saglık ocaklarında ıste odamladan verdı.ıgnesı agır olur kalcanıyakar falan dedı.b12 benımde eksık doktor hapını verdı ama kılo aldırmaktan bahsedılıyohep bıraz cekınıyorum.ıgnesı daha ıyı galıba bende alıyım dıyorum ama nerde vurdurcam ığneyı sıkıntı orda

selam kızlar topık pek sessız orucsessızlıgı ıftarı yapan damlar artıkben oruclu olmayı özledım vallahı surekllı bıseler yemek gelıyo ıcımden orucsuz olmanın ıyı yanı spor yapıyorum ve bol bol su içiyorum yoksa orucluyken daha az yıyodum sankı

selam kızlar topık pek sessız orucsessızlıgı ıftarı yapan damlar artıkben oruclu olmayı özledım vallahı surekllı bıseler yemek gelıyo ıcımden orucsuz olmanın ıyı yanı spor yapıyorum ve bol bol su içiyorum yoksa orucluyken daha az yıyodum sankı

hadi beni tebrik edin kizlar alkis istiyorum kendime valla tembelligii birakip basladim bugun ebrunun son videosuna insallah devami gelir dua edin bana sikilip birakmim aslinda sikilmadimda cunku cok ayrintili anlatiyo sagolsun
allahtan ogluma toplarin he ebatini almisiz hepsi isime yaradi plates yaparken
ama eger devamli yaparsam aletlerini almak isterim en azindan sadece lastigi lazim bana digerlerini halletim bendeki lastik cok siki anami aglatti yaparken
bitti cok sukur herseyi yaptim sadece kopruyu yapamadim ayyuzlum ve nesli siz o heraketi yapabiliyo musunuz cok merak ettim

merak edenlere kopru hareketini de ekledim ama ebru daha guzel yapiyo sanki bu fotodan

bir süre sonra alışırsın cnmm iyice çğnemeden yutmamaya çalış bu hafta yazalım cuma günü hatırlat bitanemm 75 olarak değiştirelim
tamam canım cuma kendimi de unutmazsam hatırlatırımcumaya on beş kişi olacaz iftarda bizim aileyle beraber. nasıl kalkacam işin içinden bilimyorum:18::18::18:

ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri 2014 cnm
kusura bakma gece lak diye çıkı verdim netten. ben burda yazışırken sahur saati gelmiş çatmış farketmedim ancak hazırladım yemeği. zaten banum da cevabı vermiş sağolsun
ayyuzlum ebrunun videosunu zliyorumda sadece yarim saatte yapacaginiz egzersizlerle sikilascak zayiflaicaksiniz diyo ama video 1 saat 4 dk acaba cok ayrintili anlaatigi icin mi 1 saat suruyo valla sadece yarim saat ise supermis yani
ya ısınma egzersiz esneme toplam bi saat sürüyo. ben dün kısa kestim esnemeleri mesela. eşim geldi mecbur kaldım

ya geçen ay yirmi dördünde oldum. bu ay yirmisi olur gibi geliyor. o zaman 19 u geldiği gibi yapmam lazım.

kız nerdeee ben o hareketi yapabilsem jimnastik yarışmalarına katılırım

ay ikinizde unutrusaniz ben hatirlatirim bizim kilolar birbirine yaklasinca daha bi zevkli olmaya basladi
cuma gunude allah yardimcin olsun cnm cocuklara bakacak biri varsa sorun olmaz yetistirirsin ama yoksa gercekten isin cok zor lalahim guc kuvvet versin

kız nerdeee ben o hareketi yapabilsem jimnastik yarışmalarına katılırım
ay cok tatlisin ben bi bu hareketi yapamadim da ama 2 hafta sonra sonucu merak ediyorum gercekten iki beden mi gitcek sence aaa hatta ben bugun olcu alayim 2 hafta sonunda bakalim ne kadar gitmis olcak dimi

arkadaşı aramıştım iftara bize gelin diye onlarda kv sinde kalıyorlar bir süreliğine gelemeyiz dedi. eşim tutturdu kv leri de gelsin. kv ve iki görümcesi var. sonra eşim birde başka bir aile var onları da çağır da hepsi birden çıksın aradan dedi toplamda 15 kişi falan olacaz. ne halt edecem bilmiyorum nasıl altından kalkacağımı da. sözde yarın gelecez dediler az önce. iki ayağım bir papuca girmişti. sonra cuma ya aldılarda biraz rahatladım. kızlar menüye şunları düşünüyorum sizce nasıl
mercimek çorbası
pirinç pilavı
güveç
sarma
içli köfte
salata
tatlıyı hazır aldırırım heralde tabi son anda esmezse bana
onlara gittiğimiz zaman on çeşit yemek çıkarıyorlar. bende o kadar yapmak istemiyorum açıkçası, ziyan olacak çünkü biliyorum yenmeyecek. bu da azmı oldu ki bilemedeim

bence iyi cnm ama eger icine sinmezse salata cesiti yapabilirsin
sigara boregi yapabilirsin
yada kuru fasulye
sizin oralar sicak ayran corbasida yapabilirsin hatta basiti de var kesin biliyosundurda kemikli et nohut ve ve patatesli yogurt corbasi yapiyolar ama onu sicak ictim hep bilmiyorum soguk olur mu
patlican kebapta cok kolay yapimi cnm ben sana hem kolay hem lezzetli biseyler dusunuyorum
makarna salatasi bunlar eger ek olarak yapcaksan ama zaten sarmanda var icli koftende bence de tatliyi hazir al rahatla biraz cnm

kızları aradım menüyü bildirdim. yeterli olduğunu söylediler. bir tek güveç konusunda çelişkilerim var. acaba taze fasulye mi yapsam onun yerine:44::44::44: ayyy bu menü daha çooook değişir gibi geliyor
nolcak cnm zaten dun baslamadin mi ki
hemen al bugun

kız iki tane yaptım ama acayip fark etti iki günde. ama yinede alayım ölçümü

cumaya kadar biraz daha sıkılaşsam hatta kilo versem ne güzel olur yaaaa. arkadaşın biriyle uzun zamandır görüşemiyoruz kpss den dolayı. bakalım ne diyecek. gerçi o pek bişe demiyor ama neyse

Kızlar kim acaba
Bencede yeterli ama içine sinmezse bakarsın yine bence güveç iyi

Iphone dan gönderildi

cumaya kadar biraz daha sıkılaşsam hatta kilo versem ne güzel olur yaaaa. arkadaşın biriyle uzun zamandır görüşemiyoruz kpss den dolayı. bakalım ne diyecek. gerçi o pek bişe demiyor ama neyse

Ay 2 günde nasıl fark ediyo cnm anlamadım ama o arkadasın bişey demese bile sen de nolcak yani :)

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…