Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohh masallah ablacim afiyet olsun. Bende yarin skinny jeanse baslamayi dusunuyorum. Nasil yordu mu seni?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok seviyorum canım ya kokoreci Şubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası

o zamana kadar ulaşırsın inş canım benim

olsun minikmiş zaten canım aklında kalmamış oldu hem :) yani yaşlı değilim de senden yaşlıyım o anlamda

afiyet olsun canım kurabiye artmış galiba

ay armin bercemi cok merak ettim valla yaa esarp markasi gibi ismi var soylede gelsinde bi tanisalim senin gibi cana yakin mi yoksa mesafeli midir
o eski halimden eser yok simdi diyesim geldi benim ne guzel bizde bol bol oynardik lisede voleybol
okulda cok halay cekerdik sinifca canimiz sikilinca 1 arkadas turku soyler hepberaber eslik ederdik digeri de ogretmen masasini darbuka niyetine kullanirdi o da bi cesit spor
valla yaptim oruclu oruclu inan cok terledim ben callenatics yapmistim onda bu kadar terlememistim birde cok rahat geldi bana ebru sanki beni gorurmus gibi konusuyodu valla
ayrica o hareketi ben yapsam havamdan gecilmezdi tum dunyaya duyurmustum kesin bu hareketi yapabiliyorum diye bi o hareketi yapamadim zaten ama sonra bu 14 gun gecsin ilk cd sini izlicem orda bunu nasil yapman gerektigini anlatiyomus ebru ablam
kızlar ben su gulayın platesını yapcam you tube yazıyom 41 sanıyelık vıdeo cıkıyo anlamadım gıttı yokmu fıkrıı olan ay spor yapasım geldı vıdeoyu bulamıyom
aaa istersen linkini tekrar bende eklim olurda tekrar bakmak istersen diye cnm http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html insan cok kotu oluyo hevesi kursaginda kaliyo yapamayinca yaa ama aklima geldi senin sirt agrin var doktora danismadan yapmaman gerek cnm
Herkese iyi aksamlaaaaarrr Kocam ile yürüyüşe çıkıyorum telefonla ugrasmayacagim
iyi yuruyusler cnm
kımsecıkler gelmıyomu benmı göremıyorum
ben varimmm
ayy su ailecek begenmediginiz yengeyi cok merak ettim
ama gercekten menun super cnm masallah su 3 litreyi nasil icebiliyosun yaaa iftardan sonra var mi bir formulu
aaaa noldu ki bi anda yaa senin menulerde duzenli yani belki odemdir cnm yarina allah kerim sen olumlama yapmayi unutma bende unutmim
aahh ahh asil benimki gurbet yaaa
en azindan senin cevrendeki herkes senin dilini konusuyo bende o da yok
banum hiç bu kadar boş bırakmazdı bizi arada bir görünüyo ceee deyip kaçıyo. alışık değiliz bu kadar ilgisizliğe
kesin misafiri vardir cnm
banu zaten tartilari toplama karari almisti en son cok sik tartiliyoruz meraktan
waww ip atlamalar super olmus cnm bende ramazan bitsin baslarim birde acil ip edinmem lazim
banunun arkadaslarımı var acep gene yok o olmayınca pek sessız oluyo buralar alısmısız
allah eksikligini gostermesin
ne guzel kendi cezani kendin kesmissin cnm

Çok çok seviyorum canım ya kokoreci Şubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası
bende cok merak ederim tadini bu sefer giidisimde bi denemek isterim ama her yerden de alinmaz sanirim
Ben ip atlamayı çok severim beden eğitimi derslerinde falan hala ip atlıyorum o yüzden hiç sıkılmadım. Olsun ablacım sende yarın atlarsın. Ramazandan sonra artık spora tam gaz başlayalım
evet tam gazzzzzzzz kizlar spora asilalim yine 1. olalim:13:

Bende adet olduğumda spora başlarım diyordum da yok belim ağrıyor yok karnım ağrıyor diye diye yine yatışlardaydım
ayy sancili geciyosa kendini yorma cnm

Ohh masallah ablacim afiyet olsun. Bende yarin skinny jeanse baslamayi dusunuyorum. Nasil yordu mu seni?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi bazi hareketleri yordu ama sanirim onceden callenatics yaptigim icin bekledigim kadar bi zorlama olmadi bende yada yarin acisi cikacak bilmiyorum simdilik iyiyim ve oruclu oruclu bile cok rahat yapiliyo cnm tavsiye ederim

kızlar selamlar
vallahi okumaya dalmışım size selam vermeden. ben bi sayfada güzel bilgiler buldum gene paylaşmak istedim

ağlık İçin Diyet Yapmak Yetmiyor! İşte Sağlıklı Yaşamın Kuralları
admin 28/04/2013 0

Sağlık için sadece diyet yapmak yeterli olmuyor. Ruhsal ve zihinsel sağlığımız da en az bedensel sağlığımız kadar önemli. 20.03.2006 tarihinde Haber Sağlık (http://www.habersaglik.com) sitesinde yayınlanan bu önemli yazıyı mutlaka okuyun.

devamı: http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1147

Tunaydiiiinnn kızlar ben bugun ogleden sonra kV gitcem. Köye gideceğiz. Ben iftardan önce tartilamayacagim. Eve geç saate geleceğiz tarilsam tok olacağım. Aceba dün akşam iftardan önce tartilmistim. Onu mu yazsam bilemedim

aynen öyle yap canım. Bende tatile giderken 1 gün önce tartılıp bildirim yapmıştım

Kızlar misafirlerim bu gün gittiler.pazar günü sevgili kuzenim ve minik kızı gelecek bayrama kadar kalacaklar.merakla onları bekliyorum
dün menu yazamamıştım.yazayım
16/7/14 menusu
sabah 15dk plates yaptım

klasik kahvaltı
öğle az bulgur pilav +taze fasulye+1 ekmek
akşam az bulgur pilav+karnıyarık+1 ekmek
bir minik dilim biskuvitli oudingli pasta

30dk yürüyüş+20dk yüzme

eger yarin sabah tartilmayacaksan bu aksamda tartilamayacaksan sen bana ozle mesajda yaz cnm dunku kilonu ben listeye eklicem
hosgeldin cnm

kizlarrrr kaptandan selamlar getirdim sizlere misafiri varmis ve yegeni laptopunu halletmis simdi servise goturcekmis ama aksam masaustunden girecekmis
ayrica bu aksam tartilmayi unutmuyoruz yarin sabah tartilacak olanlarda lutfen cok gec saat olmadan tartilip bildirim yapsinlar

selam canım nasılsın. bende ğeçmişle boğuldum geldim.sen nasılsın. sabahtan beri makale okuyorum bırakıp takılamadım size zaten kimsede uğramamış

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370.Etap

Gülay : 81,9------------------->81
Nura : 81,2----------------->80,7
Fatma :74,5-------------------->73,9
Eylül :66,8----------------------->66
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>80,7
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>75,6
Ayten :77------------------------------>76,5
Senasevval :56,8----------------------------->56,3

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954

hedefleri unutmayalim kizlarrrr hadi bakalim insallah bu haftada guzel bir sirada yer aliriz takimlar arasinda

selam canım nasılsın. bende ğeçmişle boğuldum geldim.sen nasılsın. sabahtan beri makale okuyorum bırakıp takılamadım size zaten kimsede uğramamış
ben senin paylastigini henuz okuyamadim cnm bende iyiym nolsun ayni iste dun ebrunun videosuna basladim
sen yoksun bugunlerde gitmis misafirin ama yenisi gelcekmis zor oluyodur hem misafir hem is

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım ben aile hekimine küçük bi yalan söyledim dün için hem d yi hem b-12 iğnesini vurdular. ama haftaya b-12 ikinci iğnesi için kesin reçetenle gel dedi. bende bu hafta içi endokrin doktorumu ikna edip reçete yazdırmaya gideceğim.ikna olacakmı bilmem. olmadı özel hastanede ücretli vurdururum belki reçetesiz bilmiyorum yani

ha bide atlamayım. ben dr.ahmet aydın nın sağlık form sitesine üye oldum. ( http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=2647)
tahlillerimi bu formda yorumlattım.bana düşük dedi ondan sonra iğneleri sordum yaptırın dedi bi yolunu buldum yaptırdım darısı başına

ayyy bu hafta beni gene korku sardı. çok korkuyorum yarın cuma. ayyyy ya artı olursam o kadar boşladımki.
:18: :18: :18: vallahi size mahçup olmak da var wah wah

ayyy bu hafta beni gene korku sardı. çok korkuyorum yarın cuma. ayyyy ya artı olursam o kadar boşladımki.
:18: :18: :18: vallahi size mahçup olmak da var wah wah
ay oyle seyler getirme aklina lutfen bende aksam tartilcam bakalim artik
olumlama yapmayi unutma bu arada gozumden kacmadi bu haftaki hedeflerimiz ikimizin de ayni ben buguun olumlamanin dibine vurcam sende yap bakalim yetisebilecek miyiz o rakama

cook sukur haber aldık ıyıymıs aksama döneraramıza

özellerde recetesız yapmıyo dıye bılıyorum ama ıyı yapmısın yalan söylemekle sonucta pembe yalan sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…