bugunku menum :
sahur:
1 kase yogurt
icinde kirmizi biber ve nane ile 10 badem
iftar:
1 tabak nohut yemegi
2 lokma ekmek
2 lokma yagsiz lor peyniri (esim almis ama bizim lorla uzaktan yakindan alakasi yok hic begenmedim)
1 kurabiye
2 bardak form cayi (kayisiim bitti yarin markete gitcem o yuzden form cayi ictim)
(bugun hakikaten cok az yedim ama icimden gelmedi yemek aslinda 1 tane nektari yiyesim var dedim bosveryarin tartidan sonra yerim artik)
suyum simdilik 1 bucuk litre
spor:
ebru salli ile skinny jeans 1. seans (ayy ben bugun olcu almayi unuttum ya ayyuzlume al dedim kendim unuttum neyse yarin alirim artik)
Çok çok seviyorum canım ya kokoreciŞubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası
O magnum olmasaydı :18: ama deliricektim artık. Mutfağa geliyorum 1 tane dut alıp buzdolabına bakıp oturuyorum sonra tekrar aynısı derken artık ne olursa olsun yicem dayanamıcam dedim dondurmayı 2 dakikada bitirmişim ya
Aaa hemen kendini yaşlı yaptın
bugunku menum :
sahur:
1 kase yogurt
icinde kirmizi biber ve nane ile 10 badem
iftar:
1 tabak nohut yemegi
2 lokma ekmek
2 lokma yagsiz lor peyniri (esim almis ama bizim lorla uzaktan yakindan alakasi yok hic begenmedim)
1 kurabiye
2 bardak form cayi (kayisiim bitti yarin markete gitcem o yuzden form cayi ictim)
(bugun hakikaten cok az yedim ama icimden gelmedi yemek aslinda 1 tane nektari yiyesim var dedim bosveryarin tartidan sonra yerim artik)
suyum simdilik 1 bucuk litre
spor:
ebru salli ile skinny jeans 1. seans (ayy ben bugun olcu almayi unuttum ya ayyuzlume al dedim kendim unuttum neyse yarin alirim artik)
ay armin bercemi cok merak ettim valla yaa esarp markasi gibi ismi vardegilmi guvec yapayim en iyisi. kizlar dedigim davet ettigim arkadasla. birisi arminbercem:)))
popom falan baya duzlesti iki seasnsa duzlesti dedigim kalkti yani. selulit goruntusude epeyce toparladi. varya on dort gun sonrasini iple cekiyorum
canim zaten kardio yapmazsan kilo verilmez. pilatesi sıkılasmak icin yapiyorum. gerci kardio yapmis gibi kalp atislarim tavan yapiyo ama hayirlisi:)))
o eski halimden eser yok simdi diyesim geldi benim ne guzel bizde bol bol oynardik lisede voleybol
vaay süpersin canım zaten en sevdiğim ders beden di bide resim
voleybol da kaptanlıkta yapmıştım lisedesporu çok seviyorum
afiyet olsun canım canın tatlı mı çekti :) sporun güzel yakmışsındır onları
canım ramazan geçsinde başlıycam ben birlikte başlayalım o zaman
canım ya neler yaşamışsın öyle benide hiç dışarı salmazlardı 20 yaşında kardeşim olunca tabi tek çocuk gibi büyüdüm ben hep evde hep evde
anlat tatlım rahatlamışsındır :) inş hayatımız boyunca hiç aşırı kilolu olmayız ince olalım mutlu sağlıklı olalım inş
selam canım:) menün güzel ama karbonhidratlı olmuş inş eriyip giderler canım spor yapmaya çalış bari bugün
geçmiş olsun canım iyi gelir inş
bende oruçlu değilken çok yediğim hissine kapılmıştım :) oruçluyken aç ve susuz kalıyoruz uzun süre ondan :)
bravo sana kız oruçlu halinlemi yaptın süpersin
köprü mü o nasıl bi köprü yapabilirmiyim acabasen yapabiliyormusun?
afiyet olsun canımm güzel menün
aaa istersen linkini tekrar bende eklim olurda tekrar bakmak istersen diye cnm http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html insan cok kotu oluyo hevesi kursaginda kaliyo yapamayinca yaa ama aklima geldi senin sirt agrin var doktora danismadan yapmaman gerek cnmkızlar ben su gulayın platesını yapcam you tube yazıyom 41 sanıyelık vıdeo cıkıyo anlamadım gıttı yokmu fıkrıı olan ay spor yapasım geldı vıdeoyu bulamıyom
iyi yuruyusler cnmHerkese iyi aksamlaaaaarrrKocam ile yürüyüşe çıkıyorum telefonla ugrasmayacagim
ben varimmmkımsecıkler gelmıyomu benmı göremıyorum
ayy su ailecek begenmediginiz yengeyi cok merak ettimherkese iyi akşamlaar
sporumu yaptım geldim
çok fena bir gündü eğer kendi yemeğimi hazırlamasaydım bir sürü cısın kurbanı olabilirdim
ailecek hoşlanmadığımız yengem bizdeydi 3 çeşit tatlı getirmişneden bunlardan yemiyorsun dedi filan suyla doydum dedim geçiştirdim
Menümü yazayım
Sahur
Geranmali (yumurta rulosu kore yemeğidir içinde 2 tane yumurta var bide taze soğan), zeytin,salata,az fındık
İftar
Domatesli köfte, patlıcan salatası,şekersiz köy eriği kompostosu,1 hurma
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su belki geçer
aaaa noldu ki bi anda yaa senin menulerde duzenli yani belki odemdir cnm yarina allah kerim sen olumlama yapmayi unutma bende unutmimmenüm
sabah: sahanda yumurta, zeytin, tereyağ ve çok az pide
akşam: taze fasulye kavurması, salata, az pide
pilatesim de tamam sıvı almaya da devam. kendimi çok iyi hissediyorum ama tartı başka konuşuyor. üç gün önce gördüğüm rakamı geri istiyorum yaaaa
aahh ahh asil benimki gurbet yaaakocam gelmeden sarmamı sarar pişiririm diyordum ne güzel ama malesef yapraklarımın hepsi bozulmuş. sıcak olunca erimişler resmen. şimdi onu beklicem artık sahura kadar sararım heralde
sabah ta temizliğimi bitirecem. akşam iftardan sonra içli köftemi yaparım diğer güne de kalan yemekler offff ne çok işim var benim. ama her sene bir kere veriyoruz bu iftarı olsun o kadar değilmi. başka arkadaşlarım yokgurbet malum
kesin misafiri vardir cnmbanum hiç bu kadar boş bırakmazdı bizi arada bir görünüyo ceee deyip kaçıyo. alışık değiliz bu kadar ilgisizliğe
banu zaten tartilari toplama karari almisti en son cok sik tartiliyoruz meraktanafiyet olsun canım seninde menün güzeltartıya her gün mü çıkıyorsun her gün bir olmazki yarın eksilerde olursun inş canım :)
annemde geçen yapacaktı bozulmuştu, Kolay gelsin işin çok gibi :)
sen gurbettemisin canım?
evet inş herşey yolundadır gelir bence birazdan
waww ip atlamalar super olmus cnm bende ramazan bitsin baslarim birde acil ip edinmem lazimİyi akşamlar herkeseBugün pek bir cıssslı bir gün oldu
Kahvaltı:
Tereyağda 1 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Az pide
Ara:
5 dut ve magnum mini beyaz :18::18::18:
İftar:
1 kase yayla çorbası
1 kepçe fasulye yemeği
1 kepçe etli mantı :18:
2 küçücük kavun
Ara:
1 tane stick Almanya çikolatası(Tek iyi yanı bitterliydi)
Spor: 1500 tane ip atlama
30 dakika yürüyüş
allah eksikligini gostermesinbanunun arkadaslarımı var acep gene yok o olmayınca pek sessız oluyo buralar alısmısız
ne guzel kendi cezani kendin kesmissin cnmMenümu yazıyorum :
Sahur :
1 muz
Yarim seftali
5 kiraz
Çeyrek misir
1 bardak süt
7 zeytin
1 lokmacik pide 1 tatlı kaşığı krem peynir
Iftar;
4 y.k sehriye li soğuk yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
3 köfte
Kızartma yemedim
Bol semizotu ve salata
1 bardak reyhan şerbeti
1 bardak vişne suyu dünden olan şekersiz
1 lokma pide 1 küçük parça sucuk
1 avuç fındık
1 avuç yer fıstığı
3 lt su
1 saat tempolu yürüdük
1 bardak biberiye çayı
1 top dondurma yedimkülahından isirmadim ceza olarak 50 mekik yapacağım şimdi
bende cok merak ederim tadini bu sefer giidisimde bi denemek isterim ama her yerden de alinmaz sanirimÇok çok seviyorum canım ya kokoreciŞubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası
evet tam gazzzzzzzz kizlar spora asilalim yine 1. olalim:13:Ben ip atlamayı çok severim beden eğitimi derslerinde falan hala ip atlıyorumo yüzden hiç sıkılmadım. Olsun ablacım sende yarın atlarsın. Ramazandan sonra artık spora tam gaz başlayalım
ayy sancili geciyosa kendini yorma cnmBende adet olduğumda spora başlarım diyordum da yok belim ağrıyor yok karnım ağrıyor diye diye yine yatışlardaydım
ooo daha cok var zaten o krabiyeden cnmo zamana kadar ulaşırsın inş canım benim
olsun minikmiş zaten canım aklında kalmamış oldu hem :) yani yaşlı değilim de senden yaşlıyım o anlamda
afiyet olsun canım kurabiye artmış galiba
tabi bazi hareketleri yordu ama sanirim onceden callenatics yaptigim icin bekledigim kadar bi zorlama olmadi bende yada yarin acisi cikacak bilmiyorum simdilik iyiyim ve oruclu oruclu bile cok rahat yapiliyo cnm tavsiye ederimOhh masallah ablacim afiyet olsun. Bende yarin skinny jeanse baslamayi dusunuyorum. Nasil yordu mu seni?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tunaydiiiinnnKızlar ben bugun ogleden sonra kv gitcem. Köye gideceğiz. Ben iftardan önce tartilamayacagim. Eve geç saate geleceğiz tarilsam tok olacağım. Aceba dün akşam iftardan önce tartilmistim. Onu mu yazsam bilemedim
eger yarin sabah tartilmayacaksan bu aksamda tartilamayacaksan sen bana ozle mesajda yaz cnm dunku kilonu ben listeye eklicemTunaydiiiinnnkızlar ben bugun ogleden sonra kV gitcem. Köye gideceğiz. Ben iftardan önce tartilamayacagim. Eve geç saate geleceğiz tarilsam tok olacağım. Aceba dün akşam iftardan önce tartilmistim. Onu mu yazsam bilemedim
hosgeldin cnmKızlar misafirlerim bu gün gittiler.pazar günü sevgili kuzenim ve minik kızı gelecek bayrama kadar kalacaklar.merakla onları bekliyorum
dün menu yazamamıştım.yazayım
16/7/14 menusu
sabah 15dk plates yaptım
klasik kahvaltı
öğle az bulgur pilav +taze fasulye+1 ekmek
akşam az bulgur pilav+karnıyarık+1 ekmek
bir minik dilim biskuvitli oudingli pasta
30dk yürüyüş+20dk yüzme
kizlarrrr kaptandan selamlar getirdim sizlere misafiri varmis ve yegeni laptopunu halletmis simdi servise goturcekmis ama aksam masaustunden girecekmis
ayrica bu aksam tartilmayi unutmuyoruz yarin sabah tartilacak olanlarda lutfen cok gec saat olmadan tartilip bildirim yapsinlar
ben senin paylastigini henuz okuyamadim cnm bende iyiym nolsun ayni iste dun ebrunun videosuna basladimselam canım nasılsın. bende ğeçmişle boğuldum geldim.sen nasılsın. sabahtan beri makale okuyorum bırakıp takılamadım size zaten kimsede uğramamış
gecmıs olsun canım ıyıce ıyıleste don aramıza artık
recetesız yapıyolarmı o ıgnelerı ya ben saglık ocagına soyledım eczaneden alıp gelsem vururmusunuz dıye olmaz dedı.dvıtın damlasını verdı bana albunu gunde 5damla kullan ıyı gelıor dedı bebeklere verılıyorya ucretsız saglık ocaklarında ıste odamladan verdı.ıgnesı agır olur kalcanıyakar falan dedı.b12 benımde eksık doktor hapını verdı ama kılo aldırmaktan bahsedılıyohep bıraz cekınıyorum.ıgnesı daha ıyı galıba bende alıyım dıyorum ama nerde vurdurcam ığneyı sıkıntı orda
gecmıs olsun canım ıyıce ıyıleste don aramıza artık
recetesız yapıyolarmı o ıgnelerı ya ben saglık ocagına soyledım eczaneden alıp gelsem vururmusunuz dıye olmaz dedı.dvıtın damlasını verdı bana albunu gunde 5damla kullan ıyı gelıor dedı bebeklere verılıyorya ucretsız saglık ocaklarında ıste odamladan verdı.ıgnesı agır olur kalcanıyakar falan dedı.b12 benımde eksık doktor hapını verdı ama kılo aldırmaktan bahsedılıyohep bıraz cekınıyorum.ıgnesı daha ıyı galıba bende alıyım dıyorum ama nerde vurdurcam ığneyı sıkıntı orda
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370.Etaphedefleri unutmayalim kizlarrrr hadi bakalim insallah bu haftada guzel bir sirada yer aliriz takimlar arasinda
Gülay : 81,9------------------->81
Nura : 81,2----------------->80,7
Fatma :74,5-------------------->73,9
Eylül :66,8----------------------->66
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>80,7
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>75,6
Ayten :77------------------------------>76,5
Senasevval :56,8----------------------------->56,3
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954
aa ne guzel bsaka doktorada sormus oldun ama iyi midir dogru mudur bastan savma amacli olmasinha bide atlamayım. ben dr.ahmet aydın nın sağlık form sitesine üye oldum. ( http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=2647)
tahlillerimi bu formda yorumlattım.bana düşük dedi ondan sonra iğneleri sordum yaptırın dedi bi yolunu buldum yaptırdım darısı başına
ay oyle seyler getirme aklina lutfen bende aksam tartilcam bakalim artikayyy bu hafta beni gene korku sardı. çok korkuyorum yarın cuma.ayyyy ya artı olursam o kadar boşladımki.
:18: :18: :18:vallahi size mahçup olmak da var wah wah
cook sukur haber aldık ıyıymıs aksama döneraramızakizlarrrr kaptandan selamlar getirdim sizlere misafiri varmis ve yegeni laptopunu halletmis simdi servise goturcekmis ama aksam masaustunden girecekmis
ayrica bu aksam tartilmayi unutmuyoruz yarin sabah tartilacak olanlarda lutfen cok gec saat olmadan tartilip bildirim yapsinlar
tatlım ben aile hekimine küçük bi yalan söyledim dün için hem d yi hem b-12 iğnesini vurdular. ama haftaya b-12 ikinci iğnesi için kesin reçetenle gel dedi. bende bu hafta içi endokrin doktorumu ikna edip reçete yazdırmaya gideceğim.ikna olacakmı bilmem. olmadı özel hastanede ücretli vurdururum belki reçetesiz bilmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?