Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese iyi akşamlaar

sporumu yaptım geldim

çok fena bir gündü eğer kendi yemeğimi hazırlamasaydım bir sürü cısın kurbanı olabilirdim

ailecek hoşlanmadığımız yengem bizdeydi 3 çeşit tatlı getirmiş neden bunlardan yemiyorsun dedi filan suyla doydum dedim geçiştirdim

Menümü yazayım

Sahur
Geranmali (yumurta rulosu kore yemeğidir içinde 2 tane yumurta var bide taze soğan), zeytin,salata,az fındık

İftar
Domatesli köfte, patlıcan salatası,şekersiz köy eriği kompostosu,1 hurma

spor:1 saat yürüyüş
3 lt su belki geçer

maşallah çok güzel menü

menüm
sabah: sahanda yumurta, zeytin, tereyağ ve çok az pide
akşam: taze fasulye kavurması, salata, az pide
pilatesim de tamam sıvı almaya da devam. kendimi çok iyi hissediyorum ama tartı başka konuşuyor. üç gün önce gördüğüm rakamı geri istiyorum yaaaa

kocam gelmeden sarmamı sarar pişiririm diyordum ne güzel ama malesef yapraklarımın hepsi bozulmuş. sıcak olunca erimişler resmen. şimdi onu beklicem artık sahura kadar sararım heralde
sabah ta temizliğimi bitirecem. akşam iftardan sonra içli köftemi yaparım diğer güne de kalan yemekler offff ne çok işim var benim. ama her sene bir kere veriyoruz bu iftarı olsun o kadar değilmi. başka arkadaşlarım yok gurbet malum

banum hiç bu kadar boş bırakmazdı bizi arada bir görünüyo ceee deyip kaçıyo. alışık değiliz bu kadar ilgisizliğe

afiyet olsun canım seninde menün güzel tartıya her gün mü çıkıyorsun her gün bir olmazki yarın eksilerde olursun inş canım :)

annemde geçen yapacaktı bozulmuştu, Kolay gelsin işin çok gibi :)
sen gurbettemisin canım?

banum hiç bu kadar boş bırakmazdı bizi arada bir görünüyo ceee deyip kaçıyo. alışık değiliz bu kadar ilgisizliğe

evet inş herşey yolundadır gelir bence birazdan

İyi akşamlar herkese Bugün pek bir cıssslı bir gün oldu

Kahvaltı:
Tereyağda 1 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Az pide

Ara:
5 dut ve magnum mini beyaz :18::18::18:

İftar:
1 kase yayla çorbası
1 kepçe fasulye yemeği
1 kepçe etli mantı :18:
2 küçücük kavun

Ara:
1 tane stick Almanya çikolatası (Tek iyi yanı bitterliydi)

Spor: 1500 tane ip atlama
30 dakika yürüyüş

Ohh maşallah canım afiyet olsun Benim bünye hiç böyle menü görmedi

bagırsak sıkıntın varsa ondandır sıkma canını

halledersın kız sıkma canını dedıgın gıbı bıraz yoruluyoruz ama degıyo

Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 muz
Yarim seftali
5 kiraz
Çeyrek misir
1 bardak süt
7 zeytin
1 lokmacik pide 1 tatlı kaşığı krem peynir

Iftar;
4 y.k sehriye li soğuk yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
3 köfte
Kızartma yemedim
Bol semizotu ve salata
1 bardak reyhan şerbeti
1 bardak vişne suyu dünden olan şekersiz
1 lokma pide 1 küçük parça sucuk

1 avuç fındık
1 avuç yer fıstığı

3 lt su
1 saat tempolu yürüdük
1 bardak biberiye çayı

1 top dondurma yedim külahından isirmadim ceza olarak 50 mekik yapacağım şimdi

İp Atlama nasıl zevkli miydi canım ben bugun atlayamadim

iyi akşamlar canım

çok fazla cıs yokki tatlım sporla yakmışsndır bence :) afiyet olsun

Ohh maşallah canım afiyet olsun Benim bünye hiç böyle menü görmedi

teşekkürler balım olsun ama veriyorsun sonuçta sen daha gençsin

afiyet olsun sporun dengelemiş bence canım

Çok çok seviyorum canım ya kokoreci Şubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası

Ben ip atlamayı çok severim beden eğitimi derslerinde falan hala ip atlıyorum o yüzden hiç sıkılmadım. Olsun ablacım sende yarın atlarsın. Ramazandan sonra artık spora tam gaz başlayalım

Inşallah canım yarın kayinvalidemlere gideceğim orda atlayamam ama en kisa zamanda başlayacağım inşallah

iyi akşamlar canım

çok fazla cıs yokki tatlım sporla yakmışsndır bence :) afiyet olsun

O magnum olmasaydı :18: ama deliricektim artık. Mutfağa geliyorum 1 tane dut alıp buzdolabına bakıp oturuyorum sonra tekrar aynısı derken artık ne olursa olsun yicem dayanamıcam dedim dondurmayı 2 dakikada bitirmişim ya

teşekkürler balım olsun ama veriyorsun sonuçta sen daha gençsin

Aaa hemen kendini yaşlı yaptın

bugunku menum :

sahur:
1 kase yogurt
icinde kirmizi biber ve nane ile 10 badem

iftar:
1 tabak nohut yemegi
2 lokma ekmek
2 lokma yagsiz lor peyniri (esim almis ama bizim lorla uzaktan yakindan alakasi yok hic begenmedim)
1 kurabiye
2 bardak form cayi (kayisiim bitti yarin markete gitcem o yuzden form cayi ictim)
(bugun hakikaten cok az yedim ama icimden gelmedi yemek aslinda 1 tane nektari yiyesim var dedim bosveryarin tartidan sonra yerim artik)
suyum simdilik 1 bucuk litre
spor:
ebru salli ile skinny jeans 1. seans (ayy ben bugun olcu almayi unuttum ya ayyuzlume al dedim kendim unuttum neyse yarin alirim artik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…