Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben 31 yasındayı 5 yasındayken trtde sıgara ıcenlerın cıgerlerını gösterıyodu kapkara ve içenler ölecek falan dıyolardı.sımdıde varya kamu spotu dıye dönuyo tvde ıste onlar gıbı bundan 26 sene önce babam ısten gelınce soylemıstım babama sıgara ıcenler ölüyomus sende ölcen bız babasız kalcaz dıye.ben bıde enküçük cocugum babam cook severdı benı artık adam nasıl etkılendıyse sayemde sıgarayı bırakmıs annem hep söyler sayende kurtuldu baban sıgaradan dıyebenım buyuk kızım 8 yasında oda 5 6yaslarındayken o reklamlardan cook etkılenıyodu gercı hala etkılenıyo babasına soyluyo ama galıba problem babada esım hıc aldırmıyo bıle
sagol canım ama ben buzsuz alsam
yemekte bısey yemedıgın ıcın olmus olsun canım uzme canını olan olmus dıkkat edersın bundan sonra zaten canın cıktı 2 gundur banu ceza vermez sana korkma
afiyetolsun cnmmm oy oy oy kk nın en şanslı kaptanı benim galiba şımartacaksınız beni böyle giderse meleklerim
fazlasıyla haketmıyomusun sencede

aynenn cnmmmm:13:

Aytencim tahinli avuç içi kadar olan şeyin adı yokmu bakimmm tahinli pidemi çörekmiii:44: afiyetolsun cnm sahurun az olduğu için acıkmışsın iftarın süper

Kusura bakma kaptanım bizim burada adı Tahinlidir o yüzden açıklama yapmadım. Ramazan ayına özel yapılır hani şu kat kat yuvarlak corekimsi ama daha ince olan şey. Bilmem anlatabildim mi

evet gördüm şimdi süper canım tebrik ederim eminim ilerde karşılığını alacaksın

ben kaçıyorum herkese iyi sahurlar

iyi geceler cnmmmmm

Kusura bakma kaptanım bizim burada adı Tahinlidir o yüzden açıklama yapmadım. Ramazan ayına özel yapılır hani şu kat kat yuvarlak corekimsi ama daha ince olan şey. Bilmem anlatabildim mi

hmmm evet tahinli çörekk dolamalı yuvarlak burda sürekli yapılır tam kalorisi bombasııı

ne mutlu sana sayende baban sağlığına kavuşmuş inşallah enişte de bırakır hakikaten yazıketmişim kendime onca yıl Eylülcüm hoşgeldin sendemi kuzum tşk ederimmm

nedense kendimiz tecrübe edince inanıyormuyuz nedir :44: her kelimesi çok doğruuu

Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörek otu
bol yeşillikli lorlu omlet
5 ceviz
1 bardak kefir
4 yaprak marul
domates salatalık
1 şeftali

İFTAR
ezo gelin çorbası
15 dk ara
bulgurlu sarma
yoğurt
1 bardak meyankökü

Spor
sabah 17x5 tibet yogası

iftardan sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş 200 ip atlama
videosu
10 dk tiffany 40 squat 40 mekik

Sıvı
2. lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 2 kuru erik
1 bardak çay
1 bardak meyankökü
1 maden suyu
1 bardak kefir

o kadar çok konuşuyorumki menü yazmayı unutuyorum hep

Yok cnm spora başlıcam tekrardan ..cidden yoksa gram gitmiyor ,inş vericem ,yok homini istememde yiyemiyormusun artık

elbette vereceksin bitanem sıkma canını en güzel yemek kahvaltı bence afiyetolsun cnmm listemizi paylaştım ben buralardayım yine bir iş bir kk yapayım
Sağol canımm,vericem kaçışı yok

Yok cnm spora başlıcam tekrardan ..cidden yoksa gram gitmiyor ,inş vericem ,yok homini istememde yiyemiyormusun artık

Sağol canımm,vericem kaçışı yok

elbette vereceksin kuzum hoşgeldinnn yoksa nereye gitsen peşindeyim ona göre bu arada mesah sayma ihalesi sende kaldı belki okumuşsundur cnmmm

Cnm menün çok güzel herzamanki gibi bu istikrar bende olsa ,oohhhhhoooo neler yaparım

Bu haftaki hedefim 76, 400gr gidicek inş ..
Menüm ;sahurkkk
Iftar;karışık fırın kızartma 1tabak ,yoğurt,salata,
Su;3litre

Cnm menün çok güzel herzamanki gibi bu istikrar bende olsa ,oohhhhhoooo neler yaparım

tşkler cnmmm elbette olacak cnm benim o eski günlere dönmek istemiyorum açıkçasıı

Bu haftaki hedefim 76, 400gr gidicek inş ..
Menüm ;sahurkkk
Iftar;karışık fırın kızartma 1tabak ,yoğurt,salata,
Su;3litre

afiyetolsun cnm birde spora başlayabilsen :26:

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 371.Etap

Gülay :80,4 ------------------->79,4
Nura : 80,2----------------->79,2
Fatma :73,5-------------------->72,7
Eylül :66,5----------------------->66
Feride :76,4----------------------->76
Nesli :81,2------------------------>80
Leyla :64,5------------------------>
Özge :75,8------------------------------>74,8
Ayten :76,4------------------------------>75,9
Senasevval :55,9----------------------------->55,5

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954

Son düzenleme:
Slm kızlar tüm geçmişi okudum ama sonra alıntı yapcam ama söylemeden edemicem eylülüm o yazdığına cok güldüm valla hiç bişey anlamamıştım neyseki sonra sweetcim sormuş sende farketmişsin yoksa başkası olsa bunlar aralarında şifre mi oluşturmuş der iyi geldi gece gece güldüm bizim bu yıl ki evlilik yıldönümü faciasından sonra
neyse cumanın menüsü

sahur:
1 kase corba
yarım muz
küçük bardağa portakal suyu ama bardağın çeyreği kadar koydum sadece tadımlık yani :)

iftar ve sonrası :
4 tane sebzeli mücver
1 kase çorba
3 büyük bardak ayran ( 3 artı o bardağın çeyreği tam 1 litre yapıyo :) )
2-3 tane marul
2-3 misket büyüklüğündeki turp
1 kare zencefilli bitter ben kareyi daha büyük bekliyodum bu cok küçük çıktı (geçenlerde almışız sanıp kasaya koymayı unutmuştuk:) )
8-9 tane Antep fıstığı (ahh nerde türkiyeninki onu yemeye doymassın burdakiler hiç o tadı vermiyor )
6 tane üzüm
bol suu
market yürüyüşü :)

mücver fırında değil iftara yarım saat kala eve geldik marketten eşim işten geldi uyudu öyle gittik markete ve bana sizi gezdirmeye geldim demişti güya bende beklemiyodum sadece alışveriş yapar geliriz erkenden diye düşünmüştüm çünkü yorgun oluyo hafta sonu bişeyler yaparız diye düşünmüştüm
yemekte yapmadım madem dışarı cıkcaz diye sonra işten aradılar falan ve iftara daha 2 -3 disaat vardı sonra markette dolanmaktsn başıma ağrı girdi derken eve geldiğimizde 9 a 10 falan vardı 21:27 de de iftar yapmam lazım aklıma sebzeli mücver geldi şipşak yaptım o yüzden fırınlayamadım çorbam vardı neyseki
bugunde cok karışık gecti işte

Son düzenleyen: Moderatör:
Akrep bu mesajı çok beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…