- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
ben 31 yasındayı 5 yasındayken trtde sıgara ıcenlerın cıgerlerını gösterıyodu kapkara ve içenler ölecek falan dıyolardı.sımdıde varya kamu spotu dıye dönuyo tvde ıste onlar gıbı bundan 26 sene önce babam ısten gelınce soylemıstım babama sıgara ıcenler ölüyomus sende ölcen bız babasız kalcaz dıye.ben bıde enküçük cocugum babam cook severdı benı artık adam nasıl etkılendıyse sayemde sıgarayı bırakmıs annem hep söyler sayende kurtuldu baban sıgaradan dıyesuper haberya pantolonlar benim de ustumden dusmeye basladi asiri iyi bir hismis
ya nicin oyle yapiyor kiailede rahatsizlik da varmis
aslinda cocuklar falan sirinlik yapsa ben cocukken babama sigarayi birakmasi icin yapardim gunde 2 paket sigara icen adam bana dayanamayip sigarayi birakmisti
sagol canım ama ben buzsuz alsamEki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558
hadi bakalım buyrun meleklerimm
yemekte bısey yemedıgın ıcın olmus olsun canım uzme canını olan olmus dıkkat edersın bundan sonra zaten canın cıktı 2 gundur banu ceza vermez sana korkmaçok kötü hissediyorum. arkadaşım salatayı çöpe göndermiş. bende sarma yedim kesmedi bir dilim daha tatlı yedim. offff pilates yapacak halimde yok. ama oturduğum yerden bişeler yapayım olmazsa. top alayım bacağımın içine yada lastik bağlayıp oturduğum yerden gerdireyim. ben nasıl yaptım böyle bir hatayıııı
fazlasıyla haketmıyomusun sencedeafiyetolsun cnmmm oy oy oy kk nın en şanslı kaptanı benim galibaşımartacaksınız beni böyle giderse meleklerim
aynenn cnmmmm:13:
Aytencim tahinli avuç içi kadar olan şeyin adı yokmu bakimmmtahinli pidemi çörekmiii:44: afiyetolsun cnm sahurun az olduğu için acıkmışsın iftarın süper
aynenn cnmmmm:13:
r
Saol canımcım bugün irademe sahip çıkmak ile uğraştım galip gelmenin mutluluğu var bende
evet gördüm şimdi süper canım tebrik ederim eminim ilerde karşılığını alacaksın
ben kaçıyorum herkese iyi sahurlar
evet gördüm şimdi süper canım tebrik ederim eminim ilerde karşılığını alacaksın
ben kaçıyorum herkese iyi sahurlar
Kusura bakma kaptanım bizim burada adı Tahinlidiro yüzden açıklama yapmadım. Ramazan ayına özel yapılır hani şu kat kat yuvarlak corekimsi ama daha ince olan şey. Bilmem anlatabildim mi
ben 31 yasındayı 5 yasındayken trtde sıgara ıcenlerın cıgerlerını gösterıyodu kapkara ve içenler ölecek falan dıyolardı.sımdıde varya kamu spotu dıye dönuyo tvde ıste onlar gıbı bundan 26 sene önce babam ısten gelınce soylemıstım babama sıgara ıcenler ölüyomus sende ölcen bız babasız kalcaz dıye.ben bıde enküçük cocugum babam cook severdı benı artık adam nasıl etkılendıyse sayemde sıgarayı bırakmıs annem hep söyler sayende kurtuldu baban sıgaradan dıyebenım buyuk kızım 8 yasında oda 5 6yaslarındayken o reklamlardan cook etkılenıyodu gercı hala etkılenıyo babasına soyluyo ama galıba problem babada esım hıc aldırmıyo bıle
sagol canım ama ben buzsuz alsam
yemekte bısey yemedıgın ıcın olmus olsun canım uzme canını olan olmus dıkkat edersın bundan sonra zaten canın cıktı 2 gundur banu ceza vermez sana korkma
fazlasıyla haketmıyomusun sencede
Saol canımcım bugün irademe sahip çıkmak ile uğraştım galip gelmenin mutluluğu var bende
Neyse ki hatası anladım bundan böyle daha dikkatli olacağım ve Canan karatayin dediklerini bugün kendimde resmen daha iii anladim
kolamı // kola=fare zehiri nasıl içersin gülayım eve bile sokma.eşin sana içirmiş sen ona içirmemeliydin.bizim eve bırak kolayı hazır gıdayı alanı ateşe koyuyorum.misafirler kola almışlar geçen gün ne onlara içirdim ne kimseye WC temizliğinde birebirdir kola ona kullanmak üzere banyo dolabına koydum.wallahi. akşam dök wc ne sabaha tertemiz ediyor o yuksek asit. düşün senin miğdene neler etti şimdi
aynen bende ilk başlarda çok zor kilo verdim resmen vücüdum direndi benle. şimdi maşallah hiç bişi yapmadım 300gr gitmiş harika.ben 300 gr verince göbek atıyordum başlarda onca spor ve takviyeye ragmen :
ama artık kilo alırım geri gelir diye bi korkum yok.sadece ne zaman gidecek rahatlıcam korkum var :). artık nasıl ve ne için beslenmem gerektiğini kavradım hiç eskiye dönermiyim.asla kilo almam artık asla bitti bu iş
oh oh liste çıkmış herkezi tebrik ederim
feride sakın takma kafana bedenin sana savaş açtı artık vermek istemiyor ama ona yenilip homini gırtlak olma canım en sonunda vermeye hızla başlayacaksın
Sağol canımm,vericem kaçışı yokelbette vereceksin bitanem sıkma canını en güzel yemek kahvaltı bence afiyetolsun cnmmlistemizi paylaştım ben buralardayım yine bir iş bir kk yapayım
Yok cnm spora başlıcam tekrardan ..cidden yoksa gram gitmiyor ,inş vericem ,yok homini istememde yiyemiyormusun artık
Sağol canımm,vericem kaçışı yok
Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörek otu
bol yeşillikli lorlu omlet
5 ceviz
1 bardak kefir
4 yaprak marul
domates salatalık
1 şeftali
İFTAR
ezo gelin çorbası
15 dk ara
bulgurlu sarma
yoğurt
1 bardak meyankökü
Spor
sabah 17x5 tibet yogası
iftardan sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş 200 ip atlama
videosu
10 dk tiffany 40 squat 40 mekik
Sıvı
2. lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 2 kuru erik
1 bardak çay
1 bardak meyankökü
1 maden suyu
1 bardak kefir
o kadar çok konuşuyorumki menü yazmayı unutuyorum hep
Ben yatıyorum iyi sahurlaaaaarrr
elbette vereceksin kuzum hoşgeldinnn yoksa nereye gitsen peşindeyim ona görebu arada mesah sayma ihalesi sende kaldı belki okumuşsundur cnmmm
Okumadım canım ,tam olarak ne yapıcam
Tamam canım yarın inş ilgilenicem bununla ,takımdaki herkesin profiline girip 11-17 temmuz arası 6, takıma yazdıkları mesajları sayacaksın cnmmm 35 ten sonrasını saymayabilirsin 35+ diye yazabilirsin bitanem
Cnm menün çok güzel herzamanki gibibu istikrar bende olsa ,oohhhhhoooo neler yaparım
Bu haftaki hedefim 76, 400gr gidicek inş ..
Menüm ;sahurkkk
Iftar;karışık fırın kızartma 1tabak ,yoğurt,salata,
Su;3litre
Tamam canım yarın inş ilgilenicem bununla ,
Akrep bu mesajı çok beğendi6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 371.Etap
Gülay :80,4 ------------------->79,4
Nura : 80,2----------------->79,2
Fatma :73,5-------------------->72,7
Eylül :66,5----------------------->66
Feride :76,4----------------------->76
Nesli :81,2------------------------>80
Leyla :64,5------------------------>
Özge :75,8------------------------------>74,8
Ayten :76,4------------------------------>75,9
Senasevval :55,9----------------------------->55,5
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?