Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz böyle güzel güzel kiloları veriyoruz ama bayramda ne yapıcaz acaba :18:

bayramda mümkün olduğunca midemizi sğlıklı yiyeceklerle dolurup bol su içeceğizki tatlılara yer kalmasın gezmelerde ikram edilenleri de midem rahatsız gibi pembe yalanlarla geri çevireceğiz çünkü tek bir eve gidilmiyorki hepsinde bir tane yse insan 1 kilo tatlı yemiş olur amanınn büyün emekler gider

Son düzenleme:
Bu hafta hedefim 500 gr herzamanki gibi
Yani 75.9kg diyelim ya nasip

gayet güzel ben fazlasını vereceğine inanıyorum bu hafta cnmmm

kızlar bu arada perihan hiç gelmedi uğramadı merak etmeye başladım inş bir sorun yoktur ikiz yeğenlerim usludur:26::26:

Ben iyiyim canım kaptanim
Allah yolunu açık etsin hemşerimin
Bende spor yaptım şimdi. 40 dk Nivea body ile dinamik sabahlar diye bir cd vardı. 15 dk ısınma 15 dk bacak kalça göbek hareketleri yani ana hareketler 15 dk da esneme ve soguma
Farklılık iyi geldi uzun zamandır leslie ablamla beraberdik

gayet güzel ben fazlasını vereceğine inanıyorum bu hafta cnmmm

kızlar bu arada perihan hiç gelmedi uğramadı merak etmeye başladım inş bir sorun yoktur ikiz yeğenlerim usludur:26::26:

Inşallah veririm kaptanım. Ama bugün orucu açınca acaip bir his oluştu. Böyle canım resmen şeker istiyor. Normalde pirinç pilavı ile aram yoktur canım çekti böyle. Babam Şerbetli tatlılarda almış gözüm düştü resmen. Sonra doyasıya pide yemek geldi içimden. Anlam veremedim. Ama kendimi motive ettim saydığım hicbirsey elimi degmedim. Dondurma ile odullendirdim kendimi. Ama anlayamadım neden böyle oldu

allah iyilik versin amin cnmmm inş sağ slaim gidip gelsinn o cd yi bilemzmiyimmmm neslihan ve esmer arkadaşla bir ara baya kanka olmuştuk cd siii güzeldir oda canım

afiyetolsun cnmmm oy oy oy kk nın en şanslı kaptanı benim galiba şımartacaksınız beni böyle giderse meleklerim

hakediyorsun kaptanım

Ben geldimmm geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim . umarım keyifler yerindedir

hoşgeldin canım

ayy hiç sormaa çok korkuyorum zaten :18:
ama emeğimize yazık ederiz geri alırsak Allah korusun

aynen hele bizim orda heryere gidilir
ama o kadar vermeye uğraştık sabredeceğiz aç kalmamalıyız haklısın kaptanım

Hoşbuldum bitanemmmmm nasılsın

Yemiyorum çok tokum falan diyorum sonradan annemde diyet yapıyor diyo canım sıkılıyor bu seferde eve 3 kilo baklava alınır her bayramda ama bu sefer ikna etmeye karar verdim en fazla 1 kilo diye

Canim kaptanımizin dediklerine aynen katılıyorum. Biz hepimiz kendimizi motive edeceğiz içten içe sonra masum ödüller koyacağız eğer kaçamak yapmazsak kendimizi odullendirecegiz. Hele birde birkaç kişi ooooooooooo sen kilo mu vermişsin deyinceeeeeeeee havalara uçup daha da motive olup 3 ,4 gün kendimizi çok güzel frenleyecegiz

Ooo süpermiş bu

bitanem akşama kadar aç durduğumuz için şekerin düşüyor normal olarak aman diyim sakın şekerli gıdalara saldırma elma yoğurt tarçın bu isteğini giderir uzun süre aç kaldığımız için cnmmm birde sahurda bol protein tüketmeye çalışki seni tok tutsun tatlı krizi olmasın cnm

tşkler cnmm seviyorum hepinizi aynen gr vermek için o0 kadar uğraşıyorsunuz 3 gün sıkacağız artıkk

Yemiyorum çok tokum falan diyorum sonradan annemde diyet yapıyor diyo canım sıkılıyor bu seferde eve 3 kilo baklava alınır her bayramda ama bu sefer ikna etmeye karar verdim en fazla 1 kilo diye

malesef bitanemmm bend eiki teopsi oklava burması yapacağım bayrama ama napalımm adet gelenek görenek bird ekilo sorunu olmayan misafirler var irademize kuvvet artıkk

İlk günü atlatırsam geri kalanı kolay gibi

aynen cnmm

dimiiiii bu cümlenin verdiği mutluluğu tatlılar verecekmi hayırrrr üstelik vicdan azabı olarak kalacak

Hmmm sen deyince anladım kaptanım ben dün akşam pide yi falan biraz abarttim ya birde sahurda süte musli kattım. Peynir yumurta yemedim tabi kriz gelir normal. Ama çok şükür üstesinden geldim yenik düşünce yani bi ağzımi degdirince ya hep ya hiç gibi olup saldirasim geliyor

Hoşbuldum bitanemmmmm nasılsın

iyiyim canım benim sen?

İlk günü atlatırsam geri kalanı kolay gibi

evet o ilk günü atlatırsak gerisi geçer bencede canım

çok iyi bu bencede inşallah güzel iltifatlar alırız

şeker isteme nedenin anlaşıldı müsli seni ne kadar tok tutabilirki neyseki iraden galip gelmiş

Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 dilim Tahinli ince avuç içi kadar
1 kase süt musli karışımı

Iftar;:
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase cacik
Bol salata
1 tabak güveç Patatesleri yemedim
1 bardak vişne suyu şekersiz annemin yaptığı

5 sıkım çiğ köfte
1 bardak ayran
1 avuç fistik

Su 3 lt
1 maden suyu

Sporum 45 dk Nivea

evet sıkalım ki önümüzdeki bayramlarda incecik olarak rahat rahat girelim inş

aynenn cnmmmm:13:

Aytencim tahinli avuç içi kadar olan şeyin adı yokmu bakimmm tahinli pidemi çörekmiii:44: afiyetolsun cnm sahurun az olduğu için acıkmışsın iftarın süper

iyiyim canım benim sen?

evet o ilk günü atlatırsak gerisi geçer bencede canım

çok iyi bu bencede inşallah güzel iltifatlar alırız

Saol canımcım bugün irademe sahip çıkmak ile uğraştım galip gelmenin mutluluğu var bende

şeker isteme nedenin anlaşıldı müsli seni ne kadar tok tutabilirki neyseki iraden galip gelmiş

Neyse ki hatası anladım bundan böyle daha dikkatli olacağım ve Canan karatayin dediklerini bugün kendimde resmen daha iii anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…