- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
1 buçukta kahvaltı yapıyorum :18: Neyse okullar açılınca düzene girer zaten. İnanamıyorum valla az mı olmuş gerçekten?Aslında ağrım yok ama başım çok dönüyor. Babam da sabah kalkınca hasta mı oldun sen kireç gibi yüzün dedi
iyi akşamlar cnmmm afiyetolsun cnmmm süper d vitamini de yaptırsan arada harika olur
Teşekkür ederim canım bende senin menünü çok beğendim :)
iğne olarakmı yapılıyor kaptan? nasıl yapılıyor?
ben hastaneyle hiç aram yoktur hiç hoşlanmam kan tutar zaten beni çok korkarım :18:
hoşgeldin cnmmmmne ikram edelim sana kahve yeşilçayy
bitaenmmm evinize dönene kadar ekmeği ve şekeri mümkün olduğunca tüketmemeye çalış hatta mümkünse vedalaş ama gezmede olacağın için zorlanabilirsin bol su iç dönünce sıkı bir şekilde sğalıklı beslenme ve spora başlarsın kuzumm
prensesim hakikaten az olmuşş ne kadar sağlıklı yiyecek yersen bedenin o kadar çok enerji harcamaya başlar cnm benimm havalar sıcak çok terliyoruz sanırım tansiyonun düşüyor dikkat et bitanem kahvaltında yumurtayı hiç ihmal etme
Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558
hadi bakalım buyrun meleklerimm
Ahh yumurtayı bende çok özledim buzdolabını her açışımda karşılaşıyoruz1 hafta yumurta out yoğurt in
bi yeşilçay alayım canım
ben zaten yaklaşık 1 senedir çay kahve içmiyorum şekeri daha çok meyvelerden bazende bitter çikolatadan alıyorum bu aralar dondurmadan alıyorum ..ama buraya geldiğimizden beridir abarttık biraz..neyse
tam buğday ekmeği yiyorum sabah ve öğlen öğünlerinde sadece dilim günde 1,5-2 lt su içiyorum
tatil dönüşü bende pilatese devam etmek ve yürüyüş yapmak istiyorum
hmmm anladım cnmmm haftaya kavuşursnuz o zaman
derhallllEki Görüntüle 1193572
dondurma günlük 1 toptan fazlası yasak bizde bitanemm sen de mümkün olduğunca dondurmalarda 1 top en cıs tatlşılarda bile 1 adet veya 2 çatal kuralını uygula çok yediğin zaman tadı değişmiyor nasılsa bitter çikolatanın bir karesi 27 kalori o yüzden kareleri minimuma indirmeye çalış cnmm
hele ki şu an spor yapamıyorsan bunlara ne olur dikkat et dönüşte tam adapte olabilirsin sporla desteklersen harika olur
oyyy ellerine sağlık prensesim genç kız kahvesi de başka lezzetli olur tşk ederim
yeşilçay için teşekkür ederim kaptan :))
ben uygulamaya henüz geçmediğim için topiği ve yazışma sırasını karışıklığa itmeden aranızdan ayrılıyorum
fakat bu mazeretli günlerim geçtikten sonra disiplinle sizinle beraber olucam inşalla
Annemde hep aynısını söyler :)
Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558 Eki Görüntüle 1193558
hadi bakalım buyrun meleklerimm
evet cnmm kalçadan iğne olarak daha hızlı etki ediyor kan çıkmazki :44: benim annem hemşire emeklisi alıyorum eczaneden elide çok hafif hissetmiyorum bile:94::94: bend eilaç içme fobisi var iğneyi tercih ederim her zaman
oo süpersin kaptan harika görünüyo iyi geldi valla :7:
ayy ben çok korkarımmm :18::18:
kaptan kahveni şöyle oturarak iç gel
Eki Görüntüle 1193579
çok kötü hissediyorum. arkadaşım salatayı çöpe göndermiş. bende sarma yedim kesmedi bir dilim daha tatlı yedim. offff pilates yapacak halimde yok. ama oturduğum yerden bişeler yapayım olmazsa. top alayım bacağımın içine yada lastik bağlayıp oturduğum yerden gerdireyim. ben nasıl yaptım böyle bir hatayıııı
Ben geldimmmgeçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim . umarım keyifler yerindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?