Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

prensesim hakikaten az olmuşş ne kadar sağlıklı yiyecek yersen bedenin o kadar çok enerji harcamaya başlar cnm benimm havalar sıcak çok terliyoruz sanırım tansiyonun düşüyor dikkat et bitanem kahvaltında yumurtayı hiç ihmal etme

iğne olarakmı yapılıyor kaptan? nasıl yapılıyor?
ben hastaneyle hiç aram yoktur hiç hoşlanmam kan tutar zaten beni çok korkarım :18:

evet cnmm kalçadan iğne olarak daha hızlı etki ediyor kan çıkmazki :44: benim annem hemşire emeklisi alıyorum eczaneden elide çok hafif hissetmiyorum bile:94::94: bend eilaç içme fobisi var iğneyi tercih ederim her zaman

bi yeşilçay alayım canım

ben zaten yaklaşık 1 senedir çay kahve içmiyorum şekeri daha çok meyvelerden bazende bitter çikolatadan alıyorum bu aralar dondurmadan alıyorum ..ama buraya geldiğimizden beridir abarttık biraz..neyse
tam buğday ekmeği yiyorum sabah ve öğlen öğünlerinde sadece dilim günde 1,5-2 lt su içiyorum
tatil dönüşü bende pilatese devam etmek ve yürüyüş yapmak istiyorum

Ahh yumurtayı bende çok özledim buzdolabını her açışımda karşılaşıyoruz 1 hafta yumurta out yoğurt in

Ahh yumurtayı bende çok özledim buzdolabını her açışımda karşılaşıyoruz 1 hafta yumurta out yoğurt in

hmmm anladım cnmmm haftaya kavuşursnuz o zaman

derhallll

dondurma günlük 1 toptan fazlası yasak bizde bitanemm sen de mümkün olduğunca dondurmalarda 1 top en cıs tatlşılarda bile 1 adet veya 2 çatal kuralını uygula çok yediğin zaman tadı değişmiyor nasılsa bitter çikolatanın bir karesi 27 kalori o yüzden kareleri minimuma indirmeye çalış cnmm
hele ki şu an spor yapamıyorsan bunlara ne olur dikkat et dönüşte tam adapte olabilirsin sporla desteklersen harika olur

yeşilçay için teşekkür ederim kaptan :))
ben uygulamaya henüz geçmediğim için topiği ve yazışma sırasını karışıklığa itmeden aranızdan ayrılıyorum
fakat bu mazeretli günlerim geçtikten sonra disiplinle sizinle beraber olucam inşalla

rica ederim cnmmm her zaman bekleriz bitanemm

Annemde hep aynısını söyler :)

anneler genelde kahve canları çekince yaptırmak için derrr iyi taktiktir

oo süpersin kaptan harika görünüyo iyi geldi valla :7:

ayy ben çok korkarımmm :18::18:

kaptan kahveni şöyle oturarak iç gel

çok kötü hissediyorum. arkadaşım salatayı çöpe göndermiş. bende sarma yedim kesmedi bir dilim daha tatlı yedim. offff pilates yapacak halimde yok. ama oturduğum yerden bişeler yapayım olmazsa. top alayım bacağımın içine yada lastik bağlayıp oturduğum yerden gerdireyim. ben nasıl yaptım böyle bir hatayıııı

bu hatayı yeterli yemek yiyemediğin için yaptın cnm benim tatlı yemesen iyiydi ama yapacak birşey yok akşama kadar turşun çıktı zaten lütfen bugün dinlen yarın ceza keserim ben sana merak etme bol bol su ve yeşilçay iç limonlu sahura kadar

Ben geldimmm geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim . umarım keyifler yerindedir

Ben geldimmm geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim . umarım keyifler yerindedir

hoşgeldin Aytencimmm iyi yaptın cnmmm çok şükür prenseslerim öyle şımartıyorki nasıl keyifler yerinde olmaz hemşon da memleketine gidiyor şimdi sağ salim gitsin inş bayram sonu dönecek sen nasılsın herşey yolundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…