Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canim cikmistim wc ye
dedigim gibi bilemiyorum niye boyle oldugunu
ben kilo vermeye 83 kusur ile baslamistim 7 kilo gitmis vucut dinlenmeye gecti belki diyecem de artilar nereden geliyor hic bir fikrim yok :44:

canim bir sey soricam sana sen daha once bende demir eksikligi var demis miydin hic :44:
niye sorduguma gelince bana hibiscus iyi degil demir eksikligi olanlara denilmisti :26: senin bi bilgin var mi o konuda dogru mudur acaba cunku hibiskusu ben de merak ediyorum baya ama korkuyorum icmeye de

Son düzenleme:

sagol kaptanim
ben hep boyle indiriyordum utube videolarini baska yolu var mi ki :44:

selam kızlar ıftarımı yaptım 2mil leslı 25 dk ebruyla plates yaptımda gelm200tanede mekık planlıyorum ama daha sonra sımdılık yoruldum yeter

menüm

sahur peynırlı kuru yu fkadan borek ayran:26::26:

iftar 3kask türlü salata ayran 3dilim tambugday ekmegı

2bardak yesılçay 1bardak bıberıye

spor 15dk dısarda yuruyus
25dk plates
2mıl leslı

Merabalarr ben geldim herkes iyidir umarım :))

Sabah-öğle karışımı:
1 kase yoğurda pul biber
Domates salatalık peynir
Avuç içinden az köy ekmeğine tereyağı

Ara:
4 fındık 3 ceviz 1 can eriği

Akşam:
Bulgur pilavı ve yoğurt(En sevdiğim menü)
Domates salatalık peynir
1 can eriği daha

Spor:1 saat yürüyüş
50 squat
1 dakika plank

Afiyet olsun canım Ama ekmek biraz fazla olmamış mı?

Maşallah canım afiyet olsun canım semizotlu sarımsaklı salata çekti vallahi

Ohh be bu hafta sarı kart yemekten kurtuldum

evet canım dogru hatırlıyosun demır eksıklıgım ve kansızlıgım var ılac kullanıyorum hibiskusun fazlası skıntı oluyomus.ben tadını cook svevıyorum daha cok ıcmek ıstıyorumama korktugum için 1bardakla sınırlandırıyorum.ben cayı pek sevmem kahveyı severım ama sekersız ıcemedıgımden pek tuketmıyorum oyuzden bıtkıcaylarıyla aram cook ıyı.hıbıskusu deneyebılırsın bence 1bardak ama bıberıyeyıde tavsıye ederım hem mıgreenıme ıyı gelıyo hem lezzetlı hemde yag yakıyo.bahcemde yetıstırıyorum taze taze demlıyorum
Afiyet olsun canım Ama ekmek biraz fazla olmamış mı?

haklısın canım ama salatanın suyuyla ıyı gıttı:26::26:

Slm meleklerimmmmmm ohh sporumu yaptım duşumu aldımmmm az şekerleme yaptım ve burdayımmmm

nıye kıımsecıkler yokkı canım sıkılıyo sohbete adam arıyorum esım yook bugece dıger topıgımde sessız

geldimmmm bitanemmmm sıkıldınmı sennnn

bizim bahçeyede dikmiştim ağaç gibi oldu şimdi gelen geçen koparıyor biberiyeyii

Ohh be bu hafta sarı kart yemekten kurtuldum

geçen haftaki sarı kartınıda sildirdin bu hafta takım içinde 2, olduğun için prensesimm

afiyetolsun cnmmmmm

sen var yaaaaaa çok uyanıksuın Eylülümmm önce sporu yazıyosunki ekmekleri görünce zıplamıyim dimiii ama hakikaten 3 dilim ekmekte nedir bebişimm çok olmuş sahurda böreğine bişey demeyeceğim o kadar zahmetini çektin ve bugüne kadarda yemedin neyseki 70 dk spor yapmışsınnn

sagol kaptanim
ben hep boyle indiriyordum utube videolarini baska yolu var mi ki :44:

ben tyorrentlerden indiriyordum ama bu kolayıma geldi aynı videoyu torrentde bulmak zor oluyordu

bitanem hibisküs toprakta demir bırakmıyor fakat aşırı kansızsan tiroid veya guatr hastasıysan düşük tansiyon sorunun varsa içmemelisin bitanem

yada çok az iç bu ara bende bıraktım ramazanda hangisini içeceğimi şaşırıyorum zaman kalmıyo:26:

yok canim cikmistim wc ye
dedigim gibi bilemiyorum niye boyle oldugunu
ben kilo vermeye 83 kusur ile baslamistim 7 kilo gitmis vucut dinlenmeye gecti belki diyecem de artilar nereden geliyor hic bir fikrim yok :44:

her gün tartılmaki moralin bozulmasın cnmmm bak şimdi şöyle birşey var sürekli olumlama yapıyoruz ya zayıflıyorum diyerek beynin buna şartlanıyor fakat sen tartıya baktığın anda o şartlanmayı zedeliyorsun inş anlatabilmişimdir :26:

akşam yine az olmuş:44::44:

ohhh süper menü afiyetolsun bende iki kez taradım acaba paylaştı da benmi atladım diye sporda harika

vieo mu indiriyo çok iyiymiş çok teşekkürler kaptanım süpersin ya

en sevdiğim şarkı kliplerini indircem hemen

rica ederim bitanemmm

bende şimdi annemle pazardan geldim kaptanımm evet çok sıcaktı sizin oraları düşünemiyorum :)
vaay be ne kadar faydalıymış içelim o zaman marketten alayım ben hemen

canım evet çok faydalı fakat hazırları tavsiye edilmiyor kefir mayası bulabilirsen kendin mayala cnm çok basit zaten taze taze içersin markettekiler çok işlem gördüğü için etkisi kalmıyor zaten tadıda bir garip gelmişti bana

neslimm her ikisinide zeytinyağına batırıp kullanırsan daha faydalı bitanemm ana yemekten sonra hepsini alabilirsin kuzum kafa karışacak birşey yok

Himmmm tamam omegayi aksam yemek arkasi aliyorum zaten bundan sonra yagla bandirip alayim. Q enzimi eczaci sabah al kahvaltida gun boyu enerjik olursun demisti onuda kahvaltida yagla alayim ozaman okey sagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ikisini aynı anda içsen daha iyi ama sen bilirsin neslimm

Kizlar selam bu aksam davetten geldik uykum kacti menu yazayim sohbet edeyim dedim kimler var bakalim
Menu gene kacamakli kaptan
Sabah çörekotu kedir su
Kahvalti kkk ya ek 1 ekmek
Ogle sadece cig badem fistik uzum
Aksam patlican kebap az pirinc pilav
4 parça cikolata ve 2 catal kadayif tatlisi
Spor Sabah 35 dk lesli ve plates
Aksam spor 10 dk yuzme

hoşgeldin cnmmm evet malesef kaçamaklııı bu şekilde 1,2 kilo nasıl gidecek bebişimmm yaptğın spor ancak yediklerinin yarısını yakmıştır mevcutlar ne olacak tatlıyı tercih ettiysen çikolata olmamalıydı hemde 4 parça cnm benimm bu durumda cezamız gelsinmi gelsinnnn
tabikiiii 15 dk ip atlama yarınki sporuna ek olarak kuzummm

Tamam kaptan yarin cezami vekip yazavagim haklisin sonuna kadar. O kadayif 2 catalda o yuzden kaldi zaten

hoşbuldum prensesimmm o magnum dursun bakalım daha geldiğinden bu ayna 2 kilo verdin cnmm 48 e var daha

Ama ne 2 kilo ya Bugün instagramda dolaşırken bir diyetisyenin hesabını gördüm bir inceliyim neleri öneriyor dedim. Yeni cornetto miniler çıktı ya onlardan haftada 1-2 tane ara öğün olarak tüketebilirsiniz diyordu sen ne diyorsun bu duruma ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…