- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
hosgeldin cnm keske cok yemeseydin yaa bak simdi vicdan azabi cekiyosun dimi
ay benimde aklima geldi eger esimle tatile bir yere gidirsem yanimda tartiyi alcam diye
dur kiz biraz hasret giderelim oyle git
bana soracak olursan herseyden tadmissin sadece cnm kacamak sayilmaz kii bubana gore tabii
ayy biz ne temiz bir takimiz bende dusumu aldim geldim
aa inanmıyorum manyak bunlar
benim annemede 5-6 dilim ekmek vermişti hemde pilavın yanındaannemde böbreklerinden rahatsızdı üstüne kilo almıştı
aa çok kolaymış teşekkürler kaptan deneyeceğim aktardan alayım o zaman
ne yemedim ki aklına zararlı ne gelirse. vallahi bayramdan önce gidecekmişiz sonra eğer paramız olursa bayram sonunda kaplıcaya gidecekmişiz bir kaç gün yoksa orda duracakmışızbitanem diyeti geçtimmm diyabetin de var
aynen prensesimmm hedefe ulaş sonra arada kaçamak yaparsın
hoşgeldinnn Gülayımmmm ne yedinki bu kadar çok:18::18::18: offf çok kalmayacaksın inş memlekette :26::26: tamam cnm kolay gelsin ama regl de oldun sıkıntı çıkmasın spor yaparsan :26:
türkiyede bu puanla bişe yapamazsın en az seksen almak gerekiyor. hoş bu sene memurluk kadrosu da olmadığı için bu puanla istesemde bişşe yapamazdım. sadece sorular nasıl süre nasıl kullanılıyo deneyim için girdim. kısmetse seneye okulum bitince çalışıp girecem.tesekkurler cnm bende uzuldum
evet cnm allah saglik huzur versinde kutlamayi yapariz her zaman
aa bende suyla iciyorum omega 3 u
masallah tebrikler cnm bnm nolcak peki bu puanla istedigin bir seyi yapabilecek misin
sen bu misafir agirlamadan sonra iki gun plates yapamadin dimi cnm nolcak bastan mi baslicaksin bende iki gun yapamadim malesef
ahhh bende iki gundur yapamadim cnm yaa
evet cnm dun yildonumumuzdu
bu ara ayrana sardim ben yaa hatta sahurda da mi yapip icsem necanim inanilmaz derecede ayran icmeyi cekiyo seviyo birde tok tutuyo yogurt gobek yaglarini da eritiyo daha ne olsun dimi cnm ama bi kere ayyuzlum cok icmisti tansiyonu dusmustu galiba bendede olma ihtimali var midir acaba ama ben onun kadar asiri icmedim rekorum 1 litre simdilik
masallah valla bende dun cok aradim bulamadim kefiri biliyo musunuz ben eskiden kefirin kimiz oldugunu saniyodumyani at sutu bir kere aldim denemek amacli cok faydali diye meger bambaska birseymis simdi diceksiniz kendin mayala onu nasil yapcam ki nerden bulcam yurt disindayim bilmiyorum turkiyeye gelince bi arastirmaya gircem bakalim
ben arkadaslarin menulerine yorum yapma zorunlulugu oldgunu bilmiyodum cnm aklima eseni yorumluyodumyanlis birseyler soylememek adina
bende yapiyorum bircok sayfa var hem mp3 hemde video olarak indirebiliyosun online bircok sarki ve videoyu daha once nasil indiriyodun ki acaba
masallah cnm sporlarini aksatmadin
masallah cnm sana da menun guzel hatta aksam acikmadin mi
himmm ekmek fazla olmus cnm ama sporla telafi etmeye calismissin
sende benim gibi taktin mi takiyosun cnm yogurda dadanmissin kac gundur
kaptan kesin ceza verir
hosgeldin cnm keske cok yemeseydin yaa bak simdi vicdan azabi cekiyosun dimi
ay benimde aklima geldi eger esimle tatile bir yere gidirsem yanimda tartiyi alcam diye
dur kiz biraz hasret giderelim oyle git
bana soracak olursan herseyden tadmissin sadece cnm kacamak sayilmaz kii bubana gore tabii
ayy biz ne temiz bir takimiz bende dusumu aldim geldim
bence de zaten ben eskiden cok tuz atardim simdi az attim mi yetiyo eskisi kadar tuzlu yemiyorum nedenseteşekkürler canımm
ahah evet bende en kısa zamanda aktarlara bakacağım kefiri seviyorum hem de süper faydalıymış
herkesde bir olmuyordur belki
aynen cnmohh sıhhatler olsun hepimize o zamann
evet cnm ikisi de kafkaslardan oyle kalmis aklimdaHoşgeldin Sindimm ayranı kaya tuzu atarak içersen tansiyon sorunu olmaz bitanemm birazcık atıver en sağlıklı içecek
kımız demek olabilir kefirde kafkaslardan gelme çünkü ordan çağrışım yapmıştır belki cnmm
ben videoların isimleirini alıp torrentlerden indiriyorum hem hızlı oluyordu bir de youtube video indirici program kurmuştum ama bu daha pratik geldi
süpri,z misafirlere alışığım benafiyetolsun cnmmm hakikaten iyi su içmişsinnn sporda harika bird ebulaşığı sayarsak ooooo
iyi geceler gece kuslari ozledim sizleri alinti yapamadigimda yazilanlari okudum
eveeeet simdi sira bende
menumu yazam bakalim ceza gelcek mi acaba bana
sahur:
2 yumurtada sahanda yumurta
avuc ici kadar mozarella peyniri
yarim dilim ekmek
1 tatli kasigi eksi visne receli
cherry domates birkac tane
aksam:
1 kevgir domatesli makarna (sosunda domates, sivri biber, sogan, sarimsak, kuru maydanoz tarzi kuru yesillik ve salca ile baharatlar var)
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz
1 yogurtlu dondurma (artik esim bile bana alirken boylesini almaya basladi sevdigimi ve saglikli beslenmek istedigimi biliyo)
ay evet cnm masallahdur kuzum maşllah de nazar değireceksin takımımıza
evet cnm en güzeli bizleirin bilinçlenmesi kendi doktorumuz kendimiz olacağız ben böbrek doktoruna dedimki annem yeşillik yiyebilirmi denemek için elbette yiyebilir şekeri içinde yeşillik yemesi lazım dedi ama dr bey yeşilliklerde potasyum çok dedim aynen şöyle kaldı
himmm peki sonra calismayi mi dusunuyosun cnm mesela lise mezunlarida giriyomus kpss ye ben bilmiyodum kizkardesim soyledi arkadaslarindan giren varmis memurluk icin memur oluyolarmis iyi bence bu olayne yemedim ki aklına zararlı ne gelirse. vallahi bayramdan önce gidecekmişiz sonra eğer paramız olursa bayram sonunda kaplıcaya gidecekmişiz bir kaç gün yoksa orda duracakmışızdüşüncesi bile kötü inşallah kaplıcaya gidemezsem buraya dönerim hemen yoksa işim yaş.
türkiyede bu puanla bişe yapamazsın en az seksen almak gerekiyor. hoş bu sene memurluk kadrosu da olmadığı için bu puanla istesemde bişşe yapamazdım. sadece sorular nasıl süre nasıl kullanılıyo deneyim için girdim. kısmetse seneye okulum bitince çalışıp girecem.
azap ki ne azap. çok pişmanım ama battı balık yan gider hesabı yaptım resmen. gözüm döndü. benim galiba haftada bir bu ataklarım geliyo. sonrasında altı gün toparlamaya uğraşıyom. demekki kaçamak yapmasam her hafta 2 kilo garanti gider
ne yemedim ki aklına zararlı ne gelirse. vallahi bayramdan önce gidecekmişiz sonra eğer paramız olursa bayram sonunda kaplıcaya gidecekmişiz bir kaç gün yoksa orda duracakmışızdüşüncesi bile kötü inşallah kaplıcaya gidemezsem buraya dönerim hemen yoksa işim yaş.
türkiyede bu puanla bişe yapamazsın en az seksen almak gerekiyor. hoş bu sene memurluk kadrosu da olmadığı için bu puanla istesemde bişşe yapamazdım. sadece sorular nasıl süre nasıl kullanılıyo deneyim için girdim. kısmetse seneye okulum bitince çalışıp girecem.
azap ki ne azap. çok pişmanım ama battı balık yan gider hesabı yaptım resmen. gözüm döndü. benim galiba haftada bir bu ataklarım geliyo. sonrasında altı gün toparlamaya uğraşıyom. demekki kaçamak yapmasam her hafta 2 kilo garanti gider
bence de zaten ben eskiden cok tuz atardim simdi az attim mi yetiyo eskisi kadar tuzlu yemiyorum nedense
aynen cnm
evet cnm ikisi de kafkaslardan oyle kalmis aklimda
yok ben direk online youtube converter yaziyorum hemen ordan hizli hizli indiriyorum usb ye sarki arabada dinlemek icin
bazen baska siteden videoda indiriyorum eger uzun yola cikarsak oglum arabada sikilmasin diye sevdigi cizgi film yada sarkilari
cok pratik ozellikle netin hizliysa cok rahat
kaya tuzu sanki bir markette gordum ama hangisindeydi hatirlamiyorum sonra bakarim ama zaten ben tuz az tuketiyorum eskden cok cok kullanirdim sonra kendiligimden azaldi
ay aynen oyle cnmekşi vişne reçeliiiialemsin sindimmm reçele kızmayayım diye tabirine bayıldımmm kuzummm makarna domatesli iyi seçimm yoğurtlu dondurmada yenmişş ikisi birden olmaz dimi ama hak ver bana
ceza tabiki gelecek 10 dk ip atlama insaflıyım yine birde az önce unuttum yazmayı kuzumm birbirimizin menülerine bakacağızki uyaralım sonuç olarak bende diyetisyen değilim benim gözümden kaçan birşeyi başka birimiz yakalar değilmiveya bilmediğim yada yanlış bildiğim birşeyde olabilir cnm benim
H
süpri,z misafirlere alışığım benafiyetolsun cnmmm hakikaten iyi su içmişsinnn sporda harika bird ebulaşığı sayarsak ooooo
iyi geceler gece kuslari ozledim sizleri alinti yapamadigimda yazilanlari okudum
eveeeet simdi sira bende
sahur:
yarim dilim ekmek
aksam:
1 kevgir domatesli makarna (sosunda domates, sivri biber, sogan, sarimsak, kuru maydanoz tarzi kuru yesillik ve salca ile baharatlar var)
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz
1 yogurtlu dondurma (artik esim bile bana alirken boylesini almaya basladi sevdigimi ve saglikli beslenmek istedigimi biliyo)
evet cnm en güzeli bizleirin bilinçlenmesi kendi doktorumuz kendimiz olacağız ben böbrek doktoruna dedimki annem yeşillik yiyebilirmi denemek için elbette yiyebilir şekeri içinde yeşillik yemesi lazım dedi ama dr bey yeşilliklerde potasyum çok dedim aynen şöyle kaldı
bence de zaten ben eskiden cok tuz atardim simdi az attim mi yetiyo eskisi kadar tuzlu yemiyorum nedense
aynen cnm
masallah cnm netine artik bu devirde netsiz ev susuz elektriksiz ev gibi oldu bizi icininş bayram sonu kaplıcaya gidersinizde sonrasında evine dönersin cnmm 3 çocukla gezmede çok zor olur snein için
evet bitanem skaın bir daha battı balık yan going yapmahemen diğer öğünde toparlamaya çalış bak ne güzel veriyorsunnn
netimin maşallahı var anında iniyorrr şükür bitanem kaya tuzu turşu yaptığımız tuzlar cnmm kristal minik çakıl taşları gibi olan
yok cnm ben seviyorum yogurtlu dondurma co saglikli ve hollywood yildizlari hem serinlemek icin hem form tutmak icin yiyolar tabi benimki onlarinki kadar buyuk degildisu içiyorum kaptan baya ama sonra wcden çıkamıyorum annem sidikli oldun diyo
afiyet olsun canım nasılmış ki o sondurma minik heralde 1 tane dediğine göre :)
sporun yok mu canım?
evet öyle kaptanım
kalır tabi doktor olmuş ama önerdiği sebzenin içindekinden haberi yok
ben hiç tuzlu sevmem ama kaya tuzu çok faydalıymış mineraller bakımından kaya tuzu atarız içine oh mis
ay aynen oyle cnmeksiligini vurgulamak istedim
ya aslinda ben bugun orucumu bozmak zorunda kaldim istemeden dondurmayi ogle zamani yedim yazmaya utandim
esim gel boz dedi hayir dedim o kadar sahur yaptim sonra disari ciktik ve aliyi sua goturelim dedi gittik orda da artik oruc moruc kalmadi ve dondurmayi yedim
ama hakikaten insaflisin cnm cok sagol yarin yapcam insallah cezami
su içiyorum kaptan baya ama sonra wcden çıkamıyorum annem sidikli oldun diyo
afiyet olsun canım nasılmış ki o sondurma minik heralde 1 tane dediğine göre :)
sporun yok mu canım?
evet öyle kaptanım
kalır tabi doktor olmuş ama önerdiği sebzenin içindekinden haberi yok
ben hiç tuzlu sevmem ama kaya tuzu çok faydalıymış mineraller bakımından kaya tuzu atarız içine oh mis
bilmeyenler icin eksi oldugunu vurgulamak istedimekşi vişne reçeli bende onu okurken dedim kendi kendime vişne zaten ekşi
bu arda kayatuzu demişken bize erzincandan geldi kaya tuzu 1 çuval organikmiş tadı çok hoş
eveeeet simdi sira bende
sahur:
yarim dilim ekmek
aksam:
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz
ekşi vişne reçeli bende onu okurken dedim kendi kendime vişne zaten ekşi
bu arda kayatuzu demişken bize erzincandan geldi kaya tuzu 1 çuval organikmiş tadı çok hoş
masallah cnm netine artik bu devirde netsiz ev susuz elektriksiz ev gibi oldu bizi icin
evet cnm biliyorum kaya tuzunu ama onun sofra icin olanini gordum sanki
yok cnm ben seviyorum yogurtlu dondurma co saglikli ve hollywood yildizlari hem serinlemek icin hem form tutmak icin yiyolar tabi benimki onlarinki kadar buyuk degildispor yok gibi cok az yuruyus yapabildim ama o da sayilmazdi yani
1 çuval derkennnohhh tam konserve zamanı kışlıkları bol bol hazırlayın o zaman
fibernet çok şükür tt ntten kurtuldumbitabnem sofra tuzu olmamalı neden dersen istersen dene birazcık sofra tuzuyla konserve yap anında bozulur ama kaya tuzuyla hiçbirşey olmaz
evet cnm bende seviyorum hem hafif hem eski soguk yogurt gibiOhh afiyet olsun canımBen de yoğurtlu dondurmayı kahve dünyasında yemiştim çok güzeldi
himmm kaya tuzunun sorfa icin olani olmaz yani ok cnm1 çuval derkennnohhh tam konserve zamanı kışlıkları bol bol hazırlayın o zaman
fibernet çok şükür tt ntten kurtuldumbitabnem sofra tuzu olmamalı neden dersen istersen dene birazcık sofra tuzuyla konserve yap anında bozulur ama kaya tuzuyla hiçbirşey olmaz
Aynen öyle annemde hep kaya tuzuyla yapıyor. Hamarat kadın hemen nasıl belli ediyor kendini
evet cnm bende seviyorum hem hafif hem eski soguk yogurt gibi
himmm kaya tuzunun sorfa icin olani olmaz yani ok cnm
ohh neguzel netinde fiber olmus masallah
evet cnm biliyorum kaya tuzunu ama onun sofra icin olanini gordum sanki
yok cnm ben seviyorum yogurtlu dondurma co saglikli ve hollywood yildizlari hem serinlemek icin hem form tutmak icin yiyolar tabi benimki onlarinki kadar buyuk degildispor yok gibi cok az yuruyus yapabildim ama o da sayilmazdi yani
bitanem evdeyken sorun değilde dışardayken wc işi zor hakikatenkaya tuzu hakikaten faydalı birde himalaya tuzu var ben kaya tuzunu tercih ediyorum
bilmeyenler icin eksi oldugunu vurgulamak istedim
masallah bir cuval cok iyi cnm
1 çuval derkennnohhh tam konserve zamanı kışlıkları bol bol hazırlayın o zaman
turşu için olanlarda var aktarlarda canm :)
hım anladım şimdi canım :)
ramazandan sonra sporlara başlarız artık ciddi şekilde ben jimnastiğe başlamayı düşünüyorum
dışarda hakkaten zor kaptan :)
himalaya çok pahalı geldi bize
evet annem turşu için istedi bide fabrikasyonlara karşı annem :)
evet bende görünce şok oldum
aynen onun için istetti annem :) bide artık bunu kullancaz yemeklerde dedi annem hazır gıda düşmanıdır da
ay en kotu seydir kesilme donma insanin sabrini zorluyo zaten gule gule kullan cnm
çok şükür kesilme hiç olmuyor aynı anda yirmi sayfa açsam sorun yok neydi eskidennn
hakikaten ramazn bitsin hayirlisiyla da yapalim sporlarimizi artik bende yuruyus yapcam yine mekik falan platese ya yarin yada pazartesi keisn donus yapcam sunu 14 gun duzenli yapayim yaa bi bakayim sonucu nasil olcak sonra gobek icin olanini yapmak istiyorum insallahturşu için olanlarda var aktarlarda canm :)
hım anladım şimdi canım :)
ramazandan sonra sporlara başlarız artık ciddi şekilde ben jimnastiğe başlamayı düşünüyorum
dışarda hakkaten zor kaptan :)
himalaya çok pahalı geldi bize
evet annem turşu için istedi bide fabrikasyonlara karşı annem :)
evet bende görünce şok oldum
aynen onun için istetti annem :) bide artık bunu kullancaz yemeklerde dedi annem hazır gıda düşmanıdır da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?