Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dur kuzum maşllah de nazar değireceksin takımımıza

evet cnm en güzeli bizleirin bilinçlenmesi kendi doktorumuz kendimiz olacağız ben böbrek doktoruna dedimki annem yeşillik yiyebilirmi denemek için elbette yiyebilir şekeri içinde yeşillik yemesi lazım dedi ama dr bey yeşilliklerde potasyum çok dedim aynen şöyle kaldı

ne yemedim ki aklına zararlı ne gelirse. vallahi bayramdan önce gidecekmişiz sonra eğer paramız olursa bayram sonunda kaplıcaya gidecekmişiz bir kaç gün yoksa orda duracakmışız düşüncesi bile kötü inşallah kaplıcaya gidemezsem buraya dönerim hemen yoksa işim yaş.
türkiyede bu puanla bişe yapamazsın en az seksen almak gerekiyor. hoş bu sene memurluk kadrosu da olmadığı için bu puanla istesemde bişşe yapamazdım. sadece sorular nasıl süre nasıl kullanılıyo deneyim için girdim. kısmetse seneye okulum bitince çalışıp girecem.

azap ki ne azap. çok pişmanım ama battı balık yan gider hesabı yaptım resmen. gözüm döndü. benim galiba haftada bir bu ataklarım geliyo. sonrasında altı gün toparlamaya uğraşıyom. demekki kaçamak yapmasam her hafta 2 kilo garanti gider

teşekkürler canımm

ahah evet bende en kısa zamanda aktarlara bakacağım kefiri seviyorum hem de süper faydalıymış

herkesde bir olmuyordur belki
bence de zaten ben eskiden cok tuz atardim simdi az attim mi yetiyo eskisi kadar tuzlu yemiyorum nedense
ohh sıhhatler olsun hepimize o zamann
aynen cnm
evet cnm ikisi de kafkaslardan oyle kalmis aklimda
yok ben direk online youtube converter yaziyorum hemen ordan hizli hizli indiriyorum usb ye sarki arabada dinlemek icin
bazen baska siteden videoda indiriyorum eger uzun yola cikarsak oglum arabada sikilmasin diye sevdigi cizgi film yada sarkilari
cok pratik ozellikle netin hizliysa cok rahat
kaya tuzu sanki bir markette gordum ama hangisindeydi hatirlamiyorum sonra bakarim ama zaten ben tuz az tuketiyorum eskden cok cok kullanirdim sonra kendiligimden azaldi

ekşi vişne reçeliiii alemsin sindimmm reçele kızmayayım diye tabirine bayıldımmm kuzummm makarna domatesli iyi seçimm yoğurtlu dondurmada yenmişş ikisi birden olmaz dimi ama hak ver bana

ceza tabiki gelecek 10 dk ip atlama insaflıyım yine birde az önce unuttum yazmayı kuzumm birbirimizin menülerine bakacağızki uyaralım sonuç olarak bende diyetisyen değilim benim gözümden kaçan birşeyi başka birimiz yakalar değilmi veya bilmediğim yada yanlış bildiğim birşeyde olabilir cnm benim

ay evet cnm masallah
miss wongum doktora iyi kapak yapmissin cnm
himmm peki sonra calismayi mi dusunuyosun cnm mesela lise mezunlarida giriyomus kpss ye ben bilmiyodum kizkardesim soyledi arkadaslarindan giren varmis memurluk icin memur oluyolarmis iyi bence bu olay
hatirliyo musun gecenlerde lisbethtti yanlis hatilamiyosam kendimi yemye vercem dedi sen engelledin ahhh keske kendinede engel olaydin cnm valla uzuldum
ama olsun artik bu hafta siki tut yarini hafif atlatirsan dengelemis olursun biraz cnm ok yarin ozellikle menune bakcam ona gore bozma moralini

inş bayram sonu kaplıcaya gidersinizde sonrasında evine dönersin cnmm 3 çocukla gezmede çok zor olur snein için

evet bitanem skaın bir daha battı balık yan going yapma hemen diğer öğünde toparlamaya çalış bak ne güzel veriyorsunnn

netimin maşallahı var anında iniyorrr şükür bitanem kaya tuzu turşu yaptığımız tuzlar cnmm kristal minik çakıl taşları gibi olan

ay aynen oyle cnm eksiligini vurgulamak istedim
ya aslinda ben bugun orucumu bozmak zorunda kaldim istemeden dondurmayi ogle zamani yedim yazmaya utandim
esim gel boz dedi hayir dedim o kadar sahur yaptim sonra disari ciktik ve aliyi sua goturelim dedi gittik orda da artik oruc moruc kalmadi ve dondurmayi yedim
ama hakikaten insaflisin cnm cok sagol yarin yapcam insallah cezami

H
süpri,z misafirlere alışığım ben afiyetolsun cnmmm hakikaten iyi su içmişsinnn sporda harika bird ebulaşığı sayarsak ooooo

su içiyorum kaptan baya ama sonra wcden çıkamıyorum annem sidikli oldun diyo

afiyet olsun canım nasılmış ki o sondurma minik heralde 1 tane dediğine göre :)

sporun yok mu canım?

evet öyle kaptanım

kalır tabi doktor olmuş ama önerdiği sebzenin içindekinden haberi yok

bence de zaten ben eskiden cok tuz atardim simdi az attim mi yetiyo eskisi kadar tuzlu yemiyorum nedense

aynen cnm

ben hiç tuzlu sevmem ama kaya tuzu çok faydalıymış mineraller bakımından kaya tuzu atarız içine oh mis

ekşi vişne reçeli bende onu okurken dedim kendi kendime vişne zaten ekşi

bu arda kayatuzu demişken bize erzincandan geldi kaya tuzu 1 çuval organikmiş tadı çok hoş

masallah cnm netine artik bu devirde netsiz ev susuz elektriksiz ev gibi oldu bizi icin
evet cnm biliyorum kaya tuzunu ama onun sofra icin olanini gordum sanki
yok cnm ben seviyorum yogurtlu dondurma co saglikli ve hollywood yildizlari hem serinlemek icin hem form tutmak icin yiyolar tabi benimki onlarinki kadar buyuk degildi spor yok gibi cok az yuruyus yapabildim ama o da sayilmazdi yani

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzum vişne zaten ne kadar reçel olsada ekşi olur özleliği o ama snein yumuşatma biçimin çok hoş kabule diyorumhastalandınmı bitanemmm ondanmı bozdun:26:

bitanem evdeyken sorun değilde dışardayken wc işi zor hakikaten kaya tuzu hakikaten faydalı birde himalaya tuzu var ben kaya tuzunu tercih ediyorum

Ohh afiyet olsun canım Ben de yoğurtlu dondurmayı kahve dünyasında yemiştim çok güzeldi

ekşi vişne reçeli bende onu okurken dedim kendi kendime vişne zaten ekşi

bu arda kayatuzu demişken bize erzincandan geldi kaya tuzu 1 çuval organikmiş tadı çok hoş

1 çuval derkennn ohhh tam konserve zamanı kışlıkları bol bol hazırlayın o zaman

fibernet çok şükür tt ntten kurtuldum bitabnem sofra tuzu olmamalı neden dersen istersen dene birazcık sofra tuzuyla konserve yap anında bozulur ama kaya tuzuyla hiçbirşey olmaz

Aynen öyle annemde hep kaya tuzuyla yapıyor. Hamarat kadın hemen nasıl belli ediyor kendini

Ohh afiyet olsun canım Ben de yoğurtlu dondurmayı kahve dünyasında yemiştim çok güzeldi
evet cnm bende seviyorum hem hafif hem eski soguk yogurt gibi
himmm kaya tuzunun sorfa icin olani olmaz yani ok cnm
ohh neguzel netinde fiber olmus masallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle annemde hep kaya tuzuyla yapıyor. Hamarat kadın hemen nasıl belli ediyor kendini

evet cnm bende seviyorum hem hafif hem eski soguk yogurt gibi

himmm kaya tuzunun sorfa icin olani olmaz yani ok cnm
ohh neguzel netinde fiber olmus masallah

çok şükür kesilme hiç olmuyor aynı anda yirmi sayfa açsam sorun yok neydi eskidennn

turşu için olanlarda var aktarlarda canm :)

hım anladım şimdi canım :)

ramazandan sonra sporlara başlarız artık ciddi şekilde ben jimnastiğe başlamayı düşünüyorum

bitanem evdeyken sorun değilde dışardayken wc işi zor hakikaten kaya tuzu hakikaten faydalı birde himalaya tuzu var ben kaya tuzunu tercih ediyorum

dışarda hakkaten zor kaptan :)

himalaya çok pahalı geldi bize

bilmeyenler icin eksi oldugunu vurgulamak istedim
masallah bir cuval cok iyi cnm

evet annem turşu için istedi bide fabrikasyonlara karşı annem :)

1 çuval derkennn ohhh tam konserve zamanı kışlıkları bol bol hazırlayın o zaman

evet bende görünce şok oldum

aynen onun için istetti annem :) bide artık bunu kullancaz yemeklerde dedi annem hazır gıda düşmanıdır da

bende bayramdan sonra başlayacağım kışlıklara biterse sizden isterimmm evet himalaya hakikaten pahalı birde araştırırken okumuştum hangi bölgede hangi tuz çıkıyorsa o tüketilmeliymiş ilginç gelmişti buna göre himalayalardaki tuzun bize bir faydası yok evet bayram sonu hep birlikte her gün biraz ortak spor yapalım diyorum herkes aynı yapsın 30 dk mesela fazlasını kendimiz şekillendirelim diyorum nasıl olur sizce:122::122::122:
anneciğinin şimdiden elelrine sağlık

çok şükür kesilme hiç olmuyor aynı anda yirmi sayfa açsam sorun yok neydi eskidennn
ay en kotu seydir kesilme donma insanin sabrini zorluyo zaten gule gule kullan cnm
hakikaten ramazn bitsin hayirlisiyla da yapalim sporlarimizi artik bende yuruyus yapcam yine mekik falan platese ya yarin yada pazartesi keisn donus yapcam sunu 14 gun duzenli yapayim yaa bi bakayim sonucu nasil olcak sonra gobek icin olanini yapmak istiyorum insallah
ne guzel masallah annene cnm bilincli bir anneye sahipsin benim annemde zamaninda bizi duzenli yemek icin cok zorladi da iste kiymetini bilemedim simdi kilolarla savas icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…