Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyyyy cok şükür gelebildimbugun iftarda halamlara gittik kacamaklarim var bende eve gelince yaklasik 1 saat spor yaptım umarim cezami cektim sayılır. :26: simdi yediklerimi ve yaptıklarımi yazacağım

ah o diyetisyenler yokmuuuu hepsini genellemiyorum fakat snaki çaktırmadan bzilere kilo aldırıp işsiz kalmak istemiyorlar sanırımm

bitanemmm cornetto mini bir top kadar minikse ben izin veriyorum zaten amaaaaaa sadece ramazanda aslına bakarsan şerbetli tatlı yemektense dondurmanın sadesi en masum olan tatlı elbette çok canın çektiyse yiyebilirsin bitanemm hatta büyüğnü de yiyebilirsinnn fakat yediğimizi yakacağız başka yolu yok yoks abu kilolar gitmiyor kuzummm

Ayyyyy cok şükür gelebildimbugun iftarda halamlara gittik kacamaklarim var bende eve gelince yaklasik 1 saat spor yaptım umarim cezami cektim sayılır. :26: simdi yediklerimi ve yaptıklarımi yazacağım

Hoşgeldin Aytencimmmm önceden ceza yapıldığına göreee bakalım hangi kaçamaklar gelecekkk:18::18::18:

Zaten yedikte noldu şiştik şiştik oturduk. Birazda yemeyelim(2 gün sonra ceza yiyerek geri dönmiyimde ) dimi ama

slm kızlar ben geldiiiii. herkesi uyuttum. bu gün menü vermeyecem aklınıza ne gelirse yedim yedim yedim. sanırsam adetin etkisi. bana yol göründü. cuma günü memlekete gidiyormuşuz. bu sefer baskülümü de götürecem. kontrol altında tutacam kendimi.

sizler ne yapıyonuz fıstıklar. benkendi cezamı kendim verecem bu halde pilates kardio ne aklınıza gelirse yapacam şimdi

menumu yaziyorum :
Sahur :
1 şeftali
5 uzum tanesi
avuc ici kadar pide
avuc ici kadar peynir
10 zeytin
1 kase cacik

iftar:

1 kase domates corbasi
bol salata
kuru börülce salatasi
semizotlu yogurtlu salata
1 baget bir parca tavuk göğsü

kacamaklar geliyor:
firinda basemel soslu patates vardi tadina bakmak icin minicik aldim
1 y.k pirinç pilavi
1 yk uzum hosafi
1 avuc cerez kavrulmus
1 catal kremali pasta

ya aslimda kirilir diye yemwyi sevmiyorum ama tadina bak denilince kararinda tadina baktim.
suyu 3 lt yaptim
1 maden suyu

ayrica ceza olarak
50 mekik
50 squat
50 ip atlama ( bu arada ip atlamayi hic beceremiyorum. cocukken de atlayamazdim)

normal sporum 45 dk nivea

hosgeldın canım ılkgun dıye boyle oldu yarına alısırım zaten bıttı bıle nerdeyse ramazanda
evet bitti canım neredeyse

afiyet olsun canım :) spor süper

iyi akşamlar canım afiyet olsun :)

yok canim cikmistim wc ye
dedigim gibi bilemiyorum niye boyle oldugunu
ben kilo vermeye 83 kusur ile baslamistim 7 kilo gitmis vucut dinlenmeye gecti belki diyecem de artilar nereden geliyor hic bir fikrim yok :44:

belli olmaz canım cumaya daha var sıkma canını yılmak yok aynen devam

afiyet olsun canım güzel :)

afiyet olsun canım spor süper

selaam iyi yapmışsın bende banyo yapıp geldim :)

hmm nasıl yapcamki onu karatay tariflerinde varmıdır?

afiyet olsun canım :)

ahah onlara göre günde 5 dilim ekmek tüketmeliymişiz

ben hiç iltimat etmiyorum onlara

sende magnumunu bu cuma hedefine ulaşınca yersin canım

Tamam kaptan yarin cezami vekip yazavagim haklisin sonuna kadar. O kadayif 2 catalda o yuzden kaldi zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bitanem diyeti geçtimmm diyabetin de var

Zaten yedikte noldu şiştik şiştik oturduk. Birazda yemeyelim(2 gün sonra ceza yiyerek geri dönmiyimde ) dimi ama

aynen prensesimmm hedefe ulaş sonra arada kaçamak yaparsın

sizler ne yapıyonuz fıstıklar. benkendi cezamı kendim verecem bu halde pilates kardio ne aklınıza gelirse yapacam şimdi

hoşgeldinnn Gülayımmmm ne yedinki bu kadar çok:18::18::18: offf çok kalmayacaksın inş memlekette :26::26: tamam cnm kolay gelsin ama regl de oldun sıkıntı çıkmasın spor yaparsan :26:

tesekkurler cnm bende uzuldum
evet cnm allah saglik huzur versinde kutlamayi yapariz her zaman
aa bende suyla iciyorum omega 3 u
ha kizlar bu arada kpss den 58 almisim. hic calismadan iyi aldim yinede :))) esim benim cok calisan bir arkadasim vardi 68 almis dedi. e o zaman ben baya iyiyim diyom guluyo.
masallah tebrikler cnm bnm nolcak peki bu puanla istedigin bir seyi yapabilecek misin
sen bu misafir agirlamadan sonra iki gun plates yapamadin dimi cnm nolcak bastan mi baslicaksin bende iki gun yapamadim malesef
selam kızlar oruca basladım yıne 5gunluk aradan sonra bıraz zorlanıyorum gıbı hıc halım yook hala pilates zedeyım heryanlarım agırıyo kımsecıkler yok zaten ben kacayım aksam görusuruz
ahhh bende iki gundur yapamadim cnm yaa
evet cnm dun yildonumumuzdu
bu ara ayrana sardim ben yaa hatta sahurda da mi yapip icsem ne canim inanilmaz derecede ayran icmeyi cekiyo seviyo birde tok tutuyo yogurt gobek yaglarini da eritiyo daha ne olsun dimi cnm ama bi kere ayyuzlum cok icmisti tansiyonu dusmustu galiba bendede olma ihtimali var midir acaba ama ben onun kadar asiri icmedim rekorum 1 litre simdilik
masallah valla bende dun cok aradim bulamadim kefiri biliyo musunuz ben eskiden kefirin kimiz oldugunu saniyodum yani at sutu bir kere aldim denemek amacli cok faydali diye meger bambaska birseymis simdi diceksiniz kendin mayala onu nasil yapcam ki nerden bulcam yurt disindayim bilmiyorum turkiyeye gelince bi arastirmaya gircem bakalim
ben arkadaslarin menulerine yorum yapma zorunlulugu oldgunu bilmiyodum cnm aklima eseni yorumluyodum yanlis birseyler soylememek adina
bende yapiyorum bircok sayfa var hem mp3 hemde video olarak indirebiliyosun online bircok sarki ve videoyu daha once nasil indiriyodun ki acaba

masallah cnm sporlarini aksatmadin
masallah cnm sana da menun guzel hatta aksam acikmadin mi
himmm ekmek fazla olmus cnm ama sporla telafi etmeye calismissin
sende benim gibi taktin mi takiyosun cnm yogurda dadanmissin kac gundur
kaptan kesin ceza verir

selaam

nasılsınız bakalım? misafir vardı anca gelebildim üstelik sürprizdi bulaşıkda promosyonuydu tabii
menümü yazayım

Sahur

2 yumurta haşlanmış, zeytin, peynir,4 kuru erik,salata

İftar

Dünkü tavuktan, salata,yoğurt,4-5 kuru erik,1 bardak şekersiz vişne komposto

spor:1 saat yürüyüş
3.5 lt su

yok korktuğum kadar değilmiş bitanemm hepsine tadımlık bakmışsınnn ayrıca hakikaten güzel spor yapmışsınn ip atlarken fazla zıplamazsan zorlanmazsın kuzummm

5 dilim olsa iyi annem şeker hastası böbrekler rahatsız 10 dilim ekmek yazmışlar şok oldumm

kefir tanesini sütün içine atacaksın cnmm o kendi mayalıyor ben kavanoza atıyorum sütü dolaptan çıkarıp ısıtmıyorum bile üzerine peçete örtüp mutfak dolaplarından dan birine kaldırıyorum ışık görmemesi lazım 24 saatte mayalanıyor sonra süzüp içiyorum süzerken de mayalarkende asla metal değmeyecek başka zoru yok kefir tanesini aktarlardan veya üniversitelerin gıda bölümlerinden bulabilirsin cnm

afiyet olsun canım kaçamaklar minik minik aslında ama kaptan daha iyi bilir :) cezanı da kesmişsin kıyamam :)

nice mutlu yıldönümlerine canım

oo süpermiş bende yapcam ayran

tansiyona iyi geliyor benim bildiğim :)

hosgeldin cnm keske cok yemeseydin yaa bak simdi vicdan azabi cekiyosun dimi
ay benimde aklima geldi eger esimle tatile bir yere gidirsem yanimda tartiyi alcam diye
dur kiz biraz hasret giderelim oyle git
bana soracak olursan herseyden tadmissin sadece cnm kacamak sayilmaz kii bu bana gore tabii
ayy biz ne temiz bir takimiz bende dusumu aldim geldim

aa inanmıyorum manyak bunlar

benim annemede 5-6 dilim ekmek vermişti hemde pilavın yanında annemde böbreklerinden rahatsızdı üstüne kilo almıştı

aa çok kolaymış teşekkürler kaptan deneyeceğim aktardan alayım o zaman

hosgeldin cnm menun guzelmis tebrik ederim
himm ozaman turkiyeye gelince ilk is aktara kefir tanesi sormak listeye eklendi
sagol cnm bnm bilmem ayyuzlum bir ara tansiyon sorunu yasamisti

hosgeldin cnm menun guzelmis tebrik ederim

himm ozaman turkiyeye gelince ilk is aktara kefir tanesi sormak listeye eklendi

sagol cnm bnm bilmem ayyuzlum bir ara tansiyon sorunu yasamisti

teşekkürler canımm

ahah evet bende en kısa zamanda aktarlara bakacağım kefiri seviyorum hem de süper faydalıymış

herkesde bir olmuyordur belki

Hoşgeldin Sindimm ayranı kaya tuzu atarak içersen tansiyon sorunu olmaz bitanemm birazcık atıver en sağlıklı içecek
kımız demek olabilir kefirde kafkaslardan gelme çünkü ordan çağrışım yapmıştır belki cnmm
ben videoların isimleirini alıp torrentlerden indiriyorum hem hızlı oluyordu bir de youtube video indirici program kurmuştum ama bu daha pratik geldi

süpri,z misafirlere alışığım ben afiyetolsun cnmmm hakikaten iyi su içmişsinnn sporda harika bird ebulaşığı sayarsak ooooo

iyi geceler gece kuslari ozledim sizleri alinti yapamadigimda yazilanlari okudum
eveeeet simdi sira bende
menumu yazam bakalim ceza gelcek mi acaba bana

sahur:
2 yumurtada sahanda yumurta
avuc ici kadar mozarella peyniri
yarim dilim ekmek
1 tatli kasigi eksi visne receli
cherry domates birkac tane

aksam:
1 kevgir domatesli makarna (sosunda domates, sivri biber, sogan, sarimsak, kuru maydanoz tarzi kuru yesillik ve salca ile baharatlar var)
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz

1 yogurtlu dondurma (artik esim bile bana alirken boylesini almaya basladi sevdigimi ve saglikli beslenmek istedigimi biliyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…