Ama ne 2 kilo yaBugün instagramda dolaşırken bir diyetisyenin hesabını gördüm bir inceliyim neleri öneriyor dedim. Yeni cornetto miniler çıktı ya onlardan haftada 1-2 tane ara öğün olarak tüketebilirsiniz diyordu sen ne diyorsun bu duruma ablacım
Ayyyyy cok şükür gelebildimbugun iftarda halamlara gittik kacamaklarim var bende eve gelince yaklasik 1 saat spor yaptım umarim cezami cektim sayılır. :26: simdi yediklerimi ve yaptıklarımi yazacağım
ah o diyetisyenler yokmuuuu hepsini genellemiyorum fakat snaki çaktırmadan bzilere kilo aldırıp işsiz kalmak istemiyorlar sanırımm
bitanemmm cornetto mini bir top kadar minikse ben izin veriyorum zaten amaaaaaa sadece ramazandaaslına bakarsan şerbetli tatlı yemektense dondurmanın sadesi en masum olan tatlı elbette çok canın çektiyse yiyebilirsin bitanemm hatta büyüğnü de yiyebilirsinnn fakat yediğimizi yakacağız başka yolu yok yoks abu kilolar gitmiyor kuzummm
evet bitti canım neredeysehosgeldın canım ılkgun dıye boyle oldu yarına alısırım zaten bıttı bıle nerdeyse ramazanda
dun menu paylasmamısım yenı farkettım
dunkı menum
sabah 2yumurtadan omlet zeytın peynır
öğlen yesılmercımek salata ayran
aksam az patates yemegı salata pancar tursusu
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus 50mekık 15 dk plates
iyi aksamlar hepinize kizlar
menum
Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli peynirli omletimsi4 buyuk zeytin domates peynir 5 ceviz 1 kuru erik 1 kuru kayisi
ara 15
1 bardak sut 2 kayisi
aksam 18
bir buyuk kase semizotlu cacik
su 3 lt ayrica yesilcay ve maden suyu
yok canim cikmistim wc ye
dedigim gibi bilemiyorum niye boyle oldugunu
ben kilo vermeye 83 kusur ile baslamistim 7 kilo gitmis vucut dinlenmeye gecti belki diyecem de artilar nereden geliyor hic bir fikrim yok :44:
selam kızlar ıftarımı yaptım 2mil leslı 25 dk ebruyla plates yaptımda gelm200tanede mekık planlıyorum ama daha sonra sımdılık yoruldum yeter
menüm
sahur peynırlı kuru yu fkadan borek ayran:26::26:
iftar 3kask türlü salata ayran 3dilim tambugday ekmegı
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
spor 15dk dısarda yuruyus
25dk plates
2mıl leslı
Merabalarr ben geldim herkes iyidir umarım :))
Sabah-öğle karışımı:
1 kase yoğurda pul biber
Domates salatalık peynir
Avuç içinden az köy ekmeğine tereyağı
Ara:
4 fındık 3 ceviz 1 can eriği
Akşam:
Bulgur pilavı ve yoğurt(En sevdiğim menü)
Domates salatalık peynir
1 can eriği daha
Spor:1 saat yürüyüş
50 squat
1 dakika plank
Slm meleklerimmmmmm ohh sporumu yaptım duşumu aldımmmm az şekerleme yaptım ve burdayımmmm
canım evet çok faydalı fakat hazırları tavsiye edilmiyor kefir mayası bulabilirsen kendin mayala cnm çok basit zaten taze taze içersin markettekiler çok işlem gördüğü için etkisi kalmıyor zaten tadıda bir garip gelmişti bana
Kizlar selam bu aksam davetten geldik uykum kacti menu yazayim sohbet edeyim dedim kimler var bakalim
Menu gene kacamakli kaptan
Sabah çörekotu kedir su
Kahvalti kkk ya ek 1 ekmek
Ogle sadece cig badem fistik uzum
Aksam patlican kebap az pirinc pilav
4 parça cikolata ve 2 catal kadayif tatlisi
Spor Sabah 35 dk lesli ve plates
Aksam spor 10 dk yuzme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama ne 2 kilo yaBugün instagramda dolaşırken bir diyetisyenin hesabını gördüm bir inceliyim neleri öneriyor dedim. Yeni cornetto miniler çıktı ya onlardan haftada 1-2 tane ara öğün olarak tüketebilirsiniz diyordu sen ne diyorsun bu duruma ablacım
Tamam kaptan yarin cezami vekip yazavagimhaklisin sonuna kadar. O kadayif 2 catalda o yuzden kaldi zaten
Zaten yedikte noldu şiştik şiştik oturduk. Birazda yemeyelim(2 gün sonra ceza yiyerek geri dönmiyimde) dimi ama
slm kızlar ben geldiiiii. herkesi uyuttum. bu gün menü vermeyecem aklınıza ne gelirse yedim yedim yedim. sanırsam adetin etkisi. bana yol göründü. cuma günü memlekete gidiyormuşuz. bu sefer baskülümü de götürecem. kontrol altında tutacam kendimi.
sizler ne yapıyonuz fıstıklar. benkendi cezamı kendim verecem bu halde pilates kardio ne aklınıza gelirse yapacam şimdi
tesekkurler cnm bende uzuldumevet cnm omega 3 ü tok karnına zeytinyağına batırarak almalısın yağda çözündüğü için bitanem kaç adet miktarını doktoruna sor istersen ben hep 1 adet aldım
http://cloudpage.co/Omega3veAntioksidan burdaki yazıları da okuyabilirsin
afiyetolsun cnm ekmek azalmışş
kpss hakikaten çok zordu Gülaycım herkes düşük almış bencede çalışanlara göre gayet iyi almışsınperihan kaç aldı acaba ve feride:44::44:
oh şükür diloşumuz iyiymişş tatlının zararları kuzummmakşama kadar dinelenebilirsen dinlen bugün
Özgecim kalktıktan sonra hemen tartılırsan yanılırsın en az yarım saat geçmesi lazım
tşk ederim akrebimmm
afiyetolsun cnmmm yıldönümünüz aksiliğe kurban gitmiş sanırım sağlık olsun cnm siz birlikte olduktan sonra önemli olan bu
karelerin küçük çıkmasına çok üzüldüm cnmmportakalsuyunuda miimum içmişsin afiyetolsun bitanemm
aa bende suyla iciyorum omega 3 uBanucum kafam karıştı. omega degil sordugum. Q enzim Q 10 sordum .ayrica Ben omegayi yillardir aksam yemek arkasindan iciyorum yaga falan batirmadim. Kafamda karisti. :))
masallah tebrikler cnm bnm nolcak peki bu puanla istedigin bir seyi yapabilecek misinha kizlar bu arada kpss den 58 almisim. hic calismadan iyi aldim yinede :))) esim benim cok calisan bir arkadasim vardi 68 almis dedi. e o zaman ben baya iyiyim diyom guluyo.
ahhh bende iki gundur yapamadim cnm yaaselam kızlar oruca basladım yıne 5gunluk aradan sonra bıraz zorlanıyorum gıbı hıc halım yook hala pilates zedeyım heryanlarım agırıyo kımsecıkler yok zaten ben kacayım aksam görusuruz
evet cnm dun yildonumumuzduselaam ben geldiim
afiyet olsun kaptanım :) bende konuşurken unutuyorum sonra hemen aklıma geliyor :)
kefiri hergün içiyorsun galiba faydası nedir acaba?
inş hedefine ulaşırsın canım afiyet olsun
afiyet olsun sindim evlilik yıldönümünüz müydü? :)
olsun çok yememişsin mücver canım bayada ayran içmişsin süper :)
canım wcye mi çıkamamıştın acaba niye öyle olduki :26:
ay canım kıyamam ya inş açlığın susuzluğun hafifler az sabret az kaldı
tebrikler canım iyi almışsın kuzenim bile o kadar alamadı 1 sene kursa gittiği halde :)
geçmiş olsun canım ve afiyet olsun :)
aradan sonra tekrar başlamak çok kötü oluyor ya alışırsın bir kaç güne canım inş :) görüşürüz
masallah valla bende dun cok aradim bulamadim kefiri biliyo musunuz ben eskiden kefirin kimiz oldugunu saniyodumhoşgeldinnnn bende hoşgeldimmm pazara gittim geldim yerleştirdimmm dışarısı cehennem evet cnm ben kefiri her gün mutlaka içerim kendim mayalıyorum bazen cacık olarak tüketiyorum yoğurt kullandığın heryerde kefirde kullanabilirsin yararlarına gelince
Mikrobik enfeksiyonlara karşı direnci arttırır,
Serinletici aromasıyla kronik yorgunluğu giderir,
stres azaltır, sakinleştirir ve kolesterolü düşürür,
Sinir sistemini güçlendirir,
Uykusuzluğu ve sinirsel depresyonu ortadan kaldırır,
Damar sertliğini ve kas kasılmalarını önler,
Yüksek tansiyonu düzenler ve dengeler,
Kan bozukluklarını giderir ve kanı temizler,
Karaciğer rahatsızlıklarını iyileştirir,
Cildi güzelleştirir ve parlaklık verir,
Egzema ve benzeri deri hastalıklarına iyi gelir,
Yara ve yanıkların hızla iyileşmesini sağlar,
İdrar yolu iltihaplarını tedavi eder,
Mide ve bağırsak rahatsızlıklarına iyi gelir,
Safra kesesi ve böbrek hastalıklarına iyi gelir,
Sindirim sistemini mükemmel şekilde düzenler,
Sağlıklı diyet için önemlidir, kilo almayı önler.
Bebeklikten ergenliğe kadar; kemiklerin ve dişlerin oluşumu ile sağlıklı dokuların ve kasların gelişimini olumlu etkiler.
Vücudun gelişmesi için gerekli olan vitamin, mineral ve protein desteğini sağlar.
Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için mikrobik enfeksiyonlara karşı direnci arttırır.
Aşırı çikolata, şeker ve sakız tüketen çocukların sağlık risklerini azaltır.
Diş çürüklerini önler.
Şekerin özümlenmesini sağlar ve şekeri enerjiye dönüştürür.
Asabi hastalıklarda rahatlatıcı görevi görür.
İshale ve kabızlığa karşı etkindir.
Kansızlığı önler ve kan bozukluğunu giderir.Tırnakların sağlıklı kalmasını sağlar.
Görme yeteneğini güçlendirir.
Kesiklerin ve yaraların hızla iyileşmesini sağlar.
Zekâ gelişimine önemli katkı ve zihinsel aktiflik sağlar.
Astım ve Alerjiye karşı direnç oluşturur.
Çocukların büyümesinde doğal koruma ve güvenli Beslenme sağlayan nefis bir süt içeceğidir.
Büyümeye güçlü destek sağlar.
Boy uzamasına ve sağlıklı gelişime yardımcı olur.
Ergenlik dönemine Pozitif etkinlik katar.
Hormon dengesinin kuruluşuna yardımcı olur.
İhtiyaç duyulan enerji için mükemmel destek verir.
Zihinsel ve fiziksel gelişime benzersiz katkı sağlar.
Beyin hücrelerini aktifleştirir ve beyinsel dinamizmi arttırır.
Aşırı şişmanlamaya veya zayıflamaya karşı frenleyici görev üstlenir.
Sindirim sistemini inşa eder ve tam beslenme sağlar.
Sindirim esnasında protein sentezine olumlu yardım eder.
Bağırsak florasını inşa eder.
Böbrek fonksiyonlarını düzenler.
Vitamin ve mineraller arasında işbirlikçi yapısıyla simbiotik çimento görevi görür.
Cilt güzelliğine ve parlaklığına olumlu etkiler yapar.
Ciltteki yağlanmayı ve kepeklenmeyi önler. Saçları kuvvetlendirir.
İç ve dış kanamalarda kanamaları durdurmaya yardımcı olur.
Yanıkların hızlı iyileşmesini sağlar.
Dokuları tamir eder.
Vücudun Sıvı dengesini optimum seviyede tutar.
DNA sentezini ve yenilenmesini olumlu etkiler.
Hücrelerin Oksijen almasında etkili görev üstlenir.
Gençlik döneminin etkin, enerjik ve aktif bir dönem olmasında unutulmaz bir partnerdir.
Gençlik ve dinçlik duygusunun sürekliliğini sağlar.
Yorgunluk ve strese karşı koruyucu bir kalkandır.
Cinsel fonksiyonların devamlılığında aktiflik kazandırır.
Vücudun bütün organlarının uyumlu ve senkronize çalışmasını düzenler.
Kanı temizler, klosterolü dengeler ve yüksek tansiyonu düşürür.
Damar sertliğini ve kalp krizi riskini önler.
Uykusuzluğu giderir. Spor yapanlar için enerji deposudur.
Ferahlatıcı hoş kukusu ve benzersiz tadıyla rahatlık verir, dinlendirir ve gevşetir.
Yemeklerde keyfinize keyif katar.
Hazmı kolaylaştırır.
Diyet yapanlar için en ideal içecektir.
Kilo aldırmaz ve beslenme sentezi oluşturur.
Kemoterapi tedavisi sürerken vücudun güçlü kalmasını ve Beslenmenin devamlılığını sağlar.
Kas kasılmalarını ve krampları önler.
Selülitlere karşı etkindir.
Yağ dokularını çözümleyici fonksiyon içerir.
Sindirim sistemindeki trafiği düzenler.
Birçok hastalığın oluşumunu ilk başlangıçtan itibaren hemen önler.
Başta üreme hormonları östrojen, progesteron, testesteron olmak üzere kortizon, ensülin, trioid, serotonin ve adrenal hormonları üzerine olumlu etkiler yapar.
Mide asitleri ile salgıların düzenli ve verimli üretilmesine katkıda bulunur.
Alkol alanlar açısından kaybolan vitaminlerin geri alımında tam bir takviye sağlar.
Zehirlenmelere karşı kanı temizler.
Vücuda giren siyanürü etkisizleştirir.
Saç dökülmesini azaltır.
Doğum kontrol hapı ve idrar söktürücü ilaç alanlara yardımcı olur.
Antibiyotik ilaçlar vücuttaki tüm vitaminleri ve bakterileri öldürdüğünden; doğal savunma ve savaş ordularını kurarak doğal antibiyotik görevi üstlenir.
Sinir sistemini sürekli reorganize ettiğinden çelik gibi güçlü yapı oluşturarak sakinlik ve rahatlık verir.
Antioksidan özellikleri ile hücre yenilenmesine katkı sağlar.
Menopoz dönemindeki riskleri azaltır.
Aşırı yıpranmayı ve yaşlanmayı yavaşlatır.
Damar sertliğini engeller.
Uzun ve sağlıklı bir ömür trendine yönelik met@bolizmanın mimarıdır. Kemiklerin ve kasların güçlü kalmasına destek sağlar.
Osteoporoz ve Alzheimer hastalığına karşı direnç oluşturur.
prostat ve Bağırsak Kanseri başta olmak üzere birçok kanseri önleyici etkisi olduğu bilinmektedir.
Adale kasılmaları ile felce karşı etkindir.
Ellerdeki titremeler ile bellek zayıflığını ve dikkat azalmasını önler.
Kronik güçsüzlüğe karşı kuvveti arttırır.
Sinir iltihaplarına bağlı olarak el ve ayaklardaki uyuşma ile karıncalanmaları azaltır.
Görme zayıflığını ve katarakt oluşumunu engeller.
Serbest radikallerin, ağır met@llerin ve zehirli Gazların vücuttaki olumsuz etkilerini azaltır.
Kronik depresyona karşı olumlu iyileştirmeler yapar.
Genç yaşlanmayı sistemize eder.
Mutlu bir yaşlılık dönemi için vazgeçilmez doğal bir dosttur.
sencede içmemiz gerekmezmi
04-10 temmuz mesaj sayıları
sindi 128
neslihan 61
özge 53
gülay 44
eylül 43
ayten 39
fatma 37
sena 32 1. sarı kart
feride 18 1. sarı kart
leyla 11 hastalık dolayısı ile mesajdan muaf
feridemmmm napıciz bu mesaj olayınıgeçen haftada sarı kart almıştın bitanemm
5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır
kuralımız bellilütfen ramazan olması dolayısı ile son kez uyarıyorum cnm malesef takım disiplin gerektiriyor bir günaydın bir iyi geceler bir menü 3 mesaj yapıyor cnmm arkadaşlarımızın menülerine yorum yapmamızda bir kural biliyorsun 2 menüyede yorum yapsan günde 5 mesaj yapar bu kadar zor olduğunu düşünmüyorum açıkçası ki takımın yarısı diğer topicten arkadaşın :26: ve lütfen takım içinde yüzde olarak ilk 3 e girmeye çalışki sarı kartların silinsinn anlaştıkmı bitanemmm
Prensesimmm bu hafta takım içinde yüzde olarak 2, oldun bu nedenle sarı kartını siliyorum bitanemm
bende yapiyorum bircok sayfa var hem mp3 hemde video olarak indirebiliyosun online bircok sarki ve videoyu daha once nasil indiriyodun ki acabameleklerimmmm süper birşey öğrendim hemen sizle paylaşayım dedimyoutube dan uğraşmadan video indirme programa filan da gerek yok
işinize yarayacağına eminin kısa sürede iniyor şöyleki
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
şimdi bu satıra ss ekliyoruz
http://sswww.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ ve çıkan sayfada indiri tıklıyoruz ve şu sayfa çıkıyor
Eki Görüntüle 1194411
ve inmeye başlıyor indirdiğiniz yerden açıyorsunuz
masallah cnm sporlarini aksatmadindun menu paylasmamısım yenı farkettım
dunkı menum
sabah 2yumurtadan omlet zeytın peynır
öğlen yesılmercımek salata ayran
aksam az patates yemegı salata pancar tursusu
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus 50mekık 15 dk plates
masallah cnm sana da menun guzel hatta aksam acikmadin miiyi aksamlar hepinize kizlar
menum
Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli peynirli omletimsi4 buyuk zeytin domates peynir 5 ceviz 1 kuru erik 1 kuru kayisi
ara 15
1 bardak sut 2 kayisi
aksam 18
bir buyuk kase semizotlu cacik
su 3 lt ayrica yesilcay ve maden suyu
himmm ekmek fazla olmus cnm ama sporla telafi etmeye calismissinselam kızlar ıftarımı yaptım 2mil leslı 25 dk ebruyla plates yaptımda gelm200tanede mekık planlıyorum ama daha sonra sımdılık yoruldum yeter
menüm
sahur peynırlı kuru yu fkadan borek ayran:26::26:
iftar 3kask türlü salata ayran 3dilim tambugday ekmegı
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
spor 15dk dısarda yuruyus
25dk plates
2mıl leslı
sende benim gibi taktin mi takiyosun cnm yogurda dadanmissin kac gundurMerabalarr ben geldim herkes iyidir umarım :))
Sabah-öğle karışımı:
1 kase yoğurda pul biber
Domates salatalık peynir
Avuç içinden az köy ekmeğine tereyağı
Ara:
4 fındık 3 ceviz 1 can eriği
Akşam:
Bulgur pilavı ve yoğurt(En sevdiğim menü)
Domates salatalık peynir
1 can eriği daha
Spor:1 saat yürüyüş
50 squat
1 dakika plank
kaptan kesin ceza verirKizlar selam bu aksam davetten geldik uykum kacti menu yazayim sohbet edeyim dedim kimler var bakalim
Menu gene kacamakli kaptan
Sabah çörekotu kedir su
Kahvalti kkk ya ek 1 ekmek
Ogle sadece cig badem fistik uzum
Aksam patlican kebap az pirinc pilav
4 parça cikolata ve 2 catal kadayif tatlisi
Spor Sabah 35 dk lesli ve plates
Aksam spor 10 dk yuzme
menumu yaziyorum :
Sahur :
1 şeftali
5 uzum tanesi
avuc ici kadar pide
avuc ici kadar peynir
10 zeytin
1 kase cacik
iftar:
1 kase domates corbasi
bol salata
kuru börülce salatasi
semizotlu yogurtlu salata
1 baget bir parca tavuk göğsü
kacamaklar geliyor:
firinda basemel soslu patates vardi tadina bakmak icin minicik aldim
1 y.k pirinç pilavi
1 yk uzum hosafi
1 avuc cerez kavrulmus
1 catal kremali pasta
ya aslimda kirilir diye yemwyi sevmiyorum ama tadina bak denilince kararinda tadina baktim.
suyu 3 lt yaptim
1 maden suyu
ayrica ceza olarak
50 mekik
50 squat
50 ip atlama ( bu arada ip atlamayi hic beceremiyorum. cocukken de atlayamazdim)
normal sporum 45 dk nivea
evet bitti canım neredeyse
afiyet olsun canım :) spor süper
iyi akşamlar canım afiyet olsun :)
belli olmaz canım cumaya daha var sıkma canını yılmak yok aynen devam
afiyet olsun canım güzel :)
afiyet olsun canım spor süper
selaamiyi yapmışsın bende banyo yapıp geldim :)
hmm nasıl yapcamki onu karatay tariflerinde varmıdır?
afiyet olsun canım :)
ahah onlara göre günde 5 dilim ekmek tüketmeliymişiz
ben hiç iltimat etmiyorum onlara
sende magnumunu bu cuma hedefine ulaşınca yersin canım
menumu yaziyorum :
Sahur :
1 şeftali
5 uzum tanesi
avuc ici kadar pide
avuc ici kadar peynir
10 zeytin
1 kase cacik
iftar:
1 kase domates corbasi
bol salata
kuru börülce salatasi
kacamaklar geliyor:
1 y.k pirinç pilavi
1 yk uzum hosafi
1 avuc cerez kavrulmus
1 catal kremali pasta
ya aslimda kirilir diye yemwyi sevmiyorum ama tadina bak denilince kararinda tadina baktim.
suyu 3 lt yaptim
1 maden suyu
ayrica ceza olarak
50 mekik
50 squat
50 ip atlama ( bu arada ip atlamayi hic beceremiyorum. cocukken de atlayamazdim)
t
evet cnm dun yildonumumuzdu
bu ara ayrana sardim ben yaa hatta sahurda da mi yapip icsem necanim inanilmaz derecede ayran icmeyi cekiyo seviyo birde tok tutuyo yogurt gobek yaglarini da eritiyo daha ne olsun dimi cnm ama bi kere ayyuzlum cok icmisti tansiyonu dusmustu galiba bendede olma ihtimali var midir acaba ama ben onun kadar asiri icmedim rekorum 1 litre simdilik
hosgeldin cnm keske cok yemeseydin yaa bak simdi vicdan azabi cekiyosun dimislm kızlar ben geldiiiii. herkesi uyuttum. bu gün menü vermeyecem aklınıza ne gelirse yedim yedim yedim. sanırsam adetin etkisi. bana yol göründü. cuma günü memlekete gidiyormuşuz. bu sefer baskülümü de götürecem. kontrol altında tutacam kendimi.
dur kiz biraz hasret giderelim oyle gitsizler ne yapıyonuz fıstıklar. benkendi cezamı kendim verecem bu halde pilates kardio ne aklınıza gelirse yapacam şimdi
bana soracak olursan herseyden tadmissin sadece cnm kacamak sayilmaz kii bumenumu yaziyorum :
Sahur :
1 şeftali
5 uzum tanesi
avuc ici kadar pide
avuc ici kadar peynir
10 zeytin
1 kase cacik
iftar:
1 kase domates corbasi
bol salata
kuru börülce salatasi
kacamaklar geliyor:
1 y.k pirinç pilavi
1 yk uzum hosafi
1 avuc cerez kavrulmus
1 catal kremali pasta
suyu 3 lt yaptim
1 maden suyu
ayrica ceza olarak
50 mekik
50 squat
ayy biz ne temiz bir takimiz bende dusumu aldim geldimevet bitti canım neredeyse
afiyet olsun canım :) spor süper
iyi akşamlar canım afiyet olsun :)
belli olmaz canım cumaya daha var sıkma canını yılmak yok aynen devam
afiyet olsun canım güzel :)
afiyet olsun canım spor süper
selaamiyi yapmışsın bende banyo yapıp geldim :)
hmm nasıl yapcamki onu karatay tariflerinde varmıdır?
afiyet olsun canım :)
ahah onlara göre günde 5 dilim ekmek tüketmeliymişiz
ben hiç iltimat etmiyorum onlara
sende magnumunu bu cuma hedefine ulaşınca yersin canım
5 dilim olsa iyi annem şeker hastası böbrekler rahatsız 10 dilim ekmek yazmışlarşok oldumm
kefir tanesini sütün içine atacaksın cnmm o kendi mayalıyor ben kavanoza atıyorum sütü dolaptan çıkarıp ısıtmıyorum bile üzerine peçete örtüp mutfak dolaplarından dan birine kaldırıyorum ışık görmemesi lazım 24 saatte mayalanıyor sonra süzüp içiyorum süzerken de mayalarkende asla metal değmeyecek başka zoru yok kefir tanesini aktarlardan veya üniversitelerin gıda bölümlerinden bulabilirsin cnm
hosgeldin cnm menun guzelmis tebrik ederimselaam
nasılsınız bakalım? misafir vardı anca gelebildim üstelik sürprizdibulaşıkda promosyonuydu tabii
menümü yazayım
Sahur
2 yumurta haşlanmış, zeytin, peynir,4 kuru erik,salata
İftar
Dünkü tavuktan, salata,yoğurt,4-5 kuru erik,1 bardak şekersiz vişne komposto
spor:1 saat yürüyüş
3.5 lt su
himm ozaman turkiyeye gelince ilk is aktara kefir tanesi sormak listeye eklendiyok korktuğum kadar değilmiş bitanemm hepsine tadımlık bakmışsınnn ayrıca hakikaten güzel spor yapmışsınnip atlarken fazla zıplamazsan zorlanmazsın kuzummm
5 dilim olsa iyi annem şeker hastası böbrekler rahatsız 10 dilim ekmek yazmışlarşok oldumm
kefir tanesini sütün içine atacaksın cnmm o kendi mayalıyor ben kavanoza atıyorum sütü dolaptan çıkarıp ısıtmıyorum bile üzerine peçete örtüp mutfak dolaplarından dan birine kaldırıyorum ışık görmemesi lazım 24 saatte mayalanıyor sonra süzüp içiyorum süzerken de mayalarkende asla metal değmeyecek başka zoru yok kefir tanesini aktarlardan veya üniversitelerin gıda bölümlerinden bulabilirsin cnm
sagol cnm bnm bilmem ayyuzlum bir ara tansiyon sorunu yasamistiafiyet olsun canım kaçamaklar minik minik aslında ama kaptan daha iyi bilir :) cezanı da kesmişsin kıyamam :)
nice mutlu yıldönümlerine canım
oo süpermiş bende yapcam ayran
tansiyona iyi geliyor benim bildiğim :)
ayy biz ne temiz bir takimiz bende dusumu aldim geldim
hosgeldin cnm menun guzelmis tebrik ederim
himm ozaman turkiyeye gelince ilk is aktara kefir tanesi sormak listeye eklendi
sagol cnm bnm bilmem ayyuzlum bir ara tansiyon sorunu yasamisti
tesekkurler cnm bende uzuldum
evet cnm allah saglik huzur versinde kutlamayi yapariz her zaman
aa bende suyla iciyorum omega 3 u
masallah tebrikler cnm bnm nolcak peki bu puanla istedigin bir seyi yapabilecek misin
sen bu misafir agirlamadan sonra iki gun plates yapamadin dimi cnm nolcak bastan mi baslicaksin bende iki gun yapamadim malesef
ahhh bende iki gundur yapamadim cnm yaa
evet cnm dun yildonumumuzdu
bu ara ayrana sardim ben yaa hatta sahurda da mi yapip icsem necanim inanilmaz derecede ayran icmeyi cekiyo seviyo birde tok tutuyo yogurt gobek yaglarini da eritiyo daha ne olsun dimi cnm ama bi kere ayyuzlum cok icmisti tansiyonu dusmustu galiba bendede olma ihtimali var midir acaba ama ben onun kadar asiri icmedim rekorum 1 litre simdilik
masallah valla bende dun cok aradim bulamadim kefiri biliyo musunuz ben eskiden kefirin kimiz oldugunu saniyodumyani at sutu bir kere aldim denemek amacli cok faydali diye meger bambaska birseymis simdi diceksiniz kendin mayala onu nasil yapcam ki nerden bulcam yurt disindayim bilmiyorum turkiyeye gelince bi arastirmaya gircem bakalim
ben arkadaslarin menulerine yorum yapma zorunlulugu oldgunu bilmiyodum cnm aklima eseni yorumluyodumyanlis birseyler soylememek adina
bende yapiyorum bircok sayfa var hem mp3 hemde video olarak indirebiliyosun online bircok sarki ve videoyu daha once nasil indiriyodun ki acaba
masallah cnm sporlarini aksatmadin
masallah cnm sana da menun guzel hatta aksam acikmadin mi
himmm ekmek fazla olmus cnm ama sporla telafi etmeye calismissin
sende benim gibi taktin mi takiyosun cnm yogurda dadanmissin kac gundur
kaptan kesin ceza verir
selaam
nasılsınız bakalım? misafir vardı anca gelebildim üstelik sürprizdibulaşıkda promosyonuydu tabii
menümü yazayım
Sahur
2 yumurta haşlanmış, zeytin, peynir,4 kuru erik,salata
İftar
Dünkü tavuktan, salata,yoğurt,4-5 kuru erik,1 bardak şekersiz vişne komposto
spor:1 saat yürüyüş
3.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?