- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ohh elerine saglik cnm simdiden bende pek severim o hazirliklari ama burda yapmicam pazarda ucuz ucz alip yapmak varken turkiyedeki gibibende bayramdan sonra başlayacağım kışlıklara biterse sizden isterimmmevet himalaya hakikaten pahalı birde araştırırken okumuştum hangi bölgede hangi tuz çıkıyorsa o tüketilmeliymiş ilginç gelmişti buna göre himalayalardaki tuzun bize bir faydası yok evet bayram sonu hep birlikte her gün biraz ortak spor yapalım diyorum herkes aynı yapsın 30 dk mesela fazlasını kendimiz şekillendirelim diyorum nasıl olur sizce:122::122::122:
anneciğinin şimdiden elelrine sağlık
bende bayramdan sonra başlayacağım kışlıklara biterse sizden isterimmmevet himalaya hakikaten pahalı birde araştırırken okumuştum hangi bölgede hangi tuz çıkıyorsa o tüketilmeliymiş ilginç gelmişti buna göre himalayalardaki tuzun bize bir faydası yok evet bayram sonu hep birlikte her gün biraz ortak spor yapalım diyorum herkes aynı yapsın 30 dk mesela fazlasını kendimiz şekillendirelim diyorum nasıl olur sizce:122::122::122:
evet spor a başlarsak süper olucakkay en kotu seydir kesilme donma insanin sabrini zorluyo zaten gule gule kullan cnm
hakikaten ramazn bitsin hayirlisiyla da yapalim sporlarimizi artik bende yuruyus yapcam yine mekik falan platese ya yarin yada pazartesi keisn donus yapcam sunu 14 gun duzenli yapayim yaa bi bakayim sonucu nasil olcak sonra gobek icin olanini yapmak istiyorum insallah
ne guzel masallah annene cnm bilincli bir anneye sahipsin benim annemde zamaninda bizi duzenli yemek icin cok zorladi da iste kiymetini bilemedim simdi kilolarla savas icindeyim
ohh elerine saglik cnm simdiden bende pek severim o hazirliklari ama burda yapmicam pazarda ucuz ucz alip yapmak varken turkiyedeki gibi
bence de guzel cnm hergun yapmamiz gereken zorunllu bir sporumuz olsun ortak en azindan spor yapamasak bile bunu yapmis oluruz ip atlama olabilir mesela cnm
ay ben ip almak istiyorum atlamak icin
ay ben ip almak istiyorum atlamak icin
calismak cok guzel olur yani kendi parani kazanmak ama cocuklarimdan gecemiyorum. onlari baskalarinin insafina birakmak zor geliyor. lise mezunlai icin sinav var ben iki yillik bolum mezunuyum normalde o sinavlara da giriyodum ama bilgileri dort yillik olarak guncelleyince malesef o sinavlara artik giremeyecem.ay evet cnm masallah
miss wongum doktora iyi kapak yapmissin cnm
himmm peki sonra calismayi mi dusunuyosun cnm mesela lise mezunlarida giriyomus kpss ye ben bilmiyodum kizkardesim soyledi arkadaslarindan giren varmis memurluk icin memur oluyolarmis iyi bence bu olay
hatirliyo musun gecenlerde lisbethtti yanlis hatilamiyosam kendimi yemye vercem dedi sen engelledin ahhh keske kendinede engel olaydin cnm valla uzuldum
ama olsun artik bu hafta siki tut yarini hafif atlatirsan dengelemis olursun biraz cnm ok yarin ozellikle menune bakcam ona gorebozma moralini
vallahi yolculuk yapmayi cok seviyorum ama memleket kismi geriyo biraz. aslinda kp gecimli bir insan olsa cok guzel gececek. kardeslerimi cok ozledim. kiz kardesim yurt disindan geldi gormedim. erkek kardesimle uc yildir bir araya gelemedik onu da acayip ozledim insallah bu sefer bulusuruz.inş bayram sonu kaplıcaya gidersinizde sonrasında evine dönersin cnmm 3 çocukla gezmede çok zor olur snein için
evet bitanem skaın bir daha battı balık yan going yapmahemen diğer öğünde toparlamaya çalış bak ne güzel veriyorsunnn
netimin maşallahı var anında iniyorrr şükür bitanem kaya tuzu turşu yaptığımız tuzlar cnmm kristal minik çakıl taşları gibi olan
calismak cok guzel olur yani kendi parani kazanmak ama cocuklarimdan gecemiyorum. onlari baskalarinin insafina birakmak zor geliyor. lise mezunlai icin sinav var ben iki yillik bolum mezunuyum normalde o sinavlara da giriyodum ama bilgileri dort yillik olarak guncelleyince malesef o sinavlara artik giremeyecem.
soz bundan sonraki gunlerde cok dikkat edecem yediklerime
ya bise soracam sen orucu mu bozdun. acaba altmis biri mi boyladin bana mi oyle geliyo. hani mezhep farki var belki bilmiyorum ben hanifi mezhebindeyim de bizde bu durumda altmis bir tutulur yerine.
vallahi yolculuk yapmayi cok seviyorum ama memleket kismi geriyo biraz. aslinda kp gecimli bir insan olsa cok guzel gececek. kardeslerimi cok ozledim. kiz kardesim yurt disindan geldi gormedim. erkek kardesimle uc yildir bir araya gelemedik onu da acayip ozledim insallah bu sefer bulusuruz.
pilatesimi yaptim hemde hareketleri iki uc katina cikararak. ama kardio yapamicam galiba hem vakit kalmadi hemde gurultu olacak.
kizlar kacmak zorundayim sahuru haazirlayayim da yatmadan ugrayabilirsem gelecem. ha bu arada banucum gecen marketten ince tuz aldim uzerinde kayatuzundan imaledilmistir yaziyordu o oluyormu yoksa iri olani mi kullanmam gerek su an elimde uc boy kayatuzu var:)))
kaptanim sana birsey soracagim keten tohumu nun faydasi var mi kilo vermeye?
zaten uslu cocuk olsaydik oooooo
bitince haber ver kaptanım :) öylemiymiş doğrudur :)
çok iyi olur bence :)
teşekkürler
evet spor a başlarsak süper olucakk
bende annemi dinlemediğim için pişmanım:26:
ya eskiden bende kabloyla yapiyodum evlenmeden once ama simdi oglum var ve ikide bir ip atlamaya calsiirken beni sabote etmeye calsiiyo ona zarari olsun istemem ama idare etcem arik kabloyla napimevet ip atlama olabilir ortak spor
illa ip almana gerek yokki cnmcımm kablolarda olurbende kalın uydu kabloları vardı süper oluyor
ya cnm ailenle gorusmek senin en buyuk hakkin bence senin ailen ile kaynananlar ayni yerde oturuyo bildigim kadariyla gecen gidisinde de gorememissin ben bile cok sinir oldum allah yardimcin olsun ki zaten kaynanan da yabanci degil teyzen yani anlayis gostermesi gerekirdi biraz esininde senin yaninda durmasi gerek sadece benim annemler olmaz ki yani sanirim ben bu yonden cok sansliyim gercekten haftada 1 defa bilemedin iki defa kalirim kaynanamlarda 3 haftaysa her hafta 1-2 defa kalirim ama genelde annemlerleyimdir esim diyo zaten yalniz git ailenle hasret gider beraber gidersek sen rahat rahat goremiceksin yani gorursun ama sorun olur diyo sonra ben dondukten sonra esimle oglumla birkac gunlugune bir yere gidiyoruz tatil amaclicalismak cok guzel olur yani kendi parani kazanmak ama cocuklarimdan gecemiyorum. onlari baskalarinin insafina birakmak zor geliyor. lise mezunlai icin sinav var ben iki yillik bolum mezunuyum normalde o sinavlara da giriyodum ama bilgileri dort yillik olarak guncelleyince malesef o sinavlara artik giremeyecem.
ya bise soracam sen orucu mu bozdun. acaba altmis biri mi boyladin bana mi oyle geliyo. hani mezhep farki var belki bilmiyorum ben hanifi mezhebindeyim de bizde bu durumda altmis bir tutulur yerine.
vallahi yolculuk yapmayi cok seviyorum ama memleket kismi geriyo biraz. aslinda kp gecimli bir insan olsa cok guzel gececek. kardeslerimi cok ozledim. kiz kardesim yurt disindan geldi gormedim. erkek kardesimle uc yildir bir araya gelemedik onu da acayip ozledim insallah bu sefer bulusuruz.
Aytencimm keten tohumunda omega 3 var taze çekilip yoğurtala karıştırıp veya salataların üzerine eklenerek tüketebilirsin bende ilk zamanlar yoğurtla kullanıyordum fakat birkaç yerde nodül oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktım cnm seçim senin istersen araştırabilirsin
iyi gecelr cnmBen kaçıyorum meleklerim güzel bir pazar olsun hepimiz içinnniyi geceler allah rahatlık versin hepimize
kolay gelsin cnm iyi gecelerkizlar kacmak zorundayim sahuru haazirlayayim da yatmadan ugrayabilirsem gelecem. ha bu arada banucum gecen marketten ince tuz aldim uzerinde kayatuzundan imaledilmistir yaziyordu o oluyormu yoksa iri olani mi kullanmam gerek su an elimde uc boy kayatuzu var:)))
ooo supersin cnm yani sadce 1 gun mu yapmamis oldunpilatesimi yaptim hemde hareketleri iki uc katina cikararak. ama kardio yapamicam galiba hem vakit kalmadi hemde gurultu olacak.
ya evet butun gun birakinca zor oluyo ustune sen isten gelceksin yorgun argin belki cok ilgilenemiceksin zor gercekten allah calisan annelere yardim etsin neslime meselacalismak cok guzel olur yani kendi parani kazanmak ama cocuklarimdan gecemiyorum. onlari baskalarinin insafina birakmak zor geliyor. lise mezunlai icin sinav var ben iki yillik bolum mezunuyum normalde o sinavlara da giriyodum ama bilgileri dort yillik olarak guncelleyince malesef o sinavlara artik giremeyecem.
aslında ben ekmeksız yapabılıyorum hızlı kılo verdıgım yanı dıyete ılk basladıgım dönemde karataydan etkılendım hıc ekmek yemıyodum ekmeksız doyuyodumda ozaman tabı hırslıydım sımdı az kaldı hedefıme nedense ekmek yemek ıstıyorum ekmeksız doymadıgımdan degıl ama ekmek az tuketılınce kolay kılo verılıyo emınımŞimdi sana iyi gitti canım ama bu seferde ekmeği azaltmaya çalıştıkça ekmekten kopamayacaksın. Kendimden biliyorum
Slm meleklerimmmmmm ohh sporumu yaptım duşumu aldımmmm az şekerleme yaptım ve burdayımmmm
geldimmmm bitanemmmm sıkıldınmı sennnn
bizim bahçeyede dikmiştim ağaç gibi oldu şimdi gelen geçen koparıyor biberiyeyii
geçen haftaki sarı kartınıda sildirdin bu hafta takım içinde 2, olduğun için prensesimm
afiyetolsun cnmmmmm
sen var yaaaaaa çok uyanıksuın Eylülümmmönce sporu yazıyosunki ekmekleri görünce zıplamıyim dimiii ama hakikaten 3 dilim ekmekte nedir bebişimm çok olmuş sahurda böreğine bişey demeyeceğim o kadar zahmetini çektin ve bugüne kadarda yemedin neyseki 70 dk spor yapmışsınnn
ben tyorrentlerden indiriyordum ama bu kolayıma geldi aynı videoyu torrentde bulmak zor oluyordu
bitanem hibisküs toprakta demir bırakmıyor fakat aşırı kansızsan tiroid veya guatr hastasıysan düşük tansiyon sorunun varsa içmemelisin bitanem
yada çok az iç bu ara bende bıraktım ramazanda hangisini içeceğimi şaşırıyorum zaman kalmıyo:26:
her gün tartılmaki moralin bozulmasın cnmmm bak şimdi şöyle birşey var sürekli olumlama yapıyoruz ya zayıflıyorum diyerek beynin buna şartlanıyor fakat sen tartıya baktığın anda o şartlanmayı zedeliyorsun inş anlatabilmişimdir :26:
akşam yine az olmuş:44::44:
ohhh süper menü afiyetolsun bende iki kez taradım acaba paylaştı da benmi atladım diyesporda harika
rica ederim bitanemmm
canım evet çok faydalı fakat hazırları tavsiye edilmiyor kefir mayası bulabilirsen kendin mayala cnm çok basit zaten taze taze içersin markettekiler çok işlem gördüğü için etkisi kalmıyor zaten tadıda bir garip gelmişti bana
neguzel bıberıye toplayanlardan dua alıyosundur benımkıler ufak dha ama ıhtıyacımı fazlasıyla karsılıyor.
aynen canım uyanıgım önce sporu yazıyorumkı kızma dıye
ama buara spora ıyıden ıyıye basladım orucatekrar basladıgım için yuruyusler yıne askıya alındı ancak bayram sonu ınsallah.ama platesımı ve mekıgımı bırakmayı dusunmuyorum ınsallah amelıyat gunume kadar yapıcam
kız yapma battı balık bak neguzel kılo verıyosun.bayramdan önce gıtmen kötu belkı ama dua et ramazxanda gelmedı kayınpederler onada sukurne yemedim ki aklına zararlı ne gelirse. vallahi bayramdan önce gidecekmişiz sonra eğer paramız olursa bayram sonunda kaplıcaya gidecekmişiz bir kaç gün yoksa orda duracakmışızdüşüncesi bile kötü inşallah kaplıcaya gidemezsem buraya dönerim hemen yoksa işim yaş.
türkiyede bu puanla bişe yapamazsın en az seksen almak gerekiyor. hoş bu sene memurluk kadrosu da olmadığı için bu puanla istesemde bişşe yapamazdım. sadece sorular nasıl süre nasıl kullanılıyo deneyim için girdim. kısmetse seneye okulum bitince çalışıp girecem.
azap ki ne azap. çok pişmanım ama battı balık yan gider hesabı yaptım resmen. gözüm döndü. benim galiba haftada bir bu ataklarım geliyo. sonrasında altı gün toparlamaya uğraşıyom. demekki kaçamak yapmasam her hafta 2 kilo garanti gider
ama ıyı olmamıs nuracım kefaretlık olmusunay aynen oyle cnmeksiligini vurgulamak istedim
ya aslinda ben bugun orucumu bozmak zorunda kaldim istemeden dondurmayi ogle zamani yedim yazmaya utandim
esim gel boz dedi hayir dedim o kadar sahur yaptim sonra disari ciktik ve aliyi sua goturelim dedi gittik orda da artik oruc moruc kalmadi ve dondurmayi yedim
ama hakikaten insaflisin cnm cok sagol yarin yapcam insallah cezami
nezamandır bu muhabbet dönuyo herseferınd cevap yazmayı unutuyorum banucum süper fıkır.bayramdan sonra ortak spor beşlırleyıp yapalım vallahı topıkcek zayıflıycaz nazaragelcezbende bayramdan sonra başlayacağım kışlıklara biterse sizden isterimmmevet himalaya hakikaten pahalı birde araştırırken okumuştum hangi bölgede hangi tuz çıkıyorsa o tüketilmeliymiş ilginç gelmişti buna göre himalayalardaki tuzun bize bir faydası yok evet bayram sonu hep birlikte her gün biraz ortak spor yapalım diyorum herkes aynı yapsın 30 dk mesela fazlasını kendimiz şekillendirelim diyorum nasıl olur sizce:122::122::122:
süpersın bak bize bunlarla gel battı balık dıye degılpilatesimi yaptim hemde hareketleri iki uc katina cikararak. ama kardio yapamicam galiba hem vakit kalmadi hemde gurultu olacak.
Cnm bende marketten biberiye aldım ama Eki Görüntüle 1194801 şu şekilde ve çok az yani nasıl kullanıyosun ne kadar demliyosun çayını cok etkili mi kilo vermede
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?