Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ohh elerine saglik cnm simdiden bende pek severim o hazirliklari ama burda yapmicam pazarda ucuz ucz alip yapmak varken turkiyedeki gibi
bence de guzel cnm hergun yapmamiz gereken zorunllu bir sporumuz olsun ortak en azindan spor yapamasak bile bunu yapmis oluruz ip atlama olabilir mesela cnm

bitince haber ver kaptanım :) öylemiymiş doğrudur :)

çok iyi olur bence :)

teşekkürler

evet spor a başlarsak süper olucakk

bende annemi dinlemediğim için pişmanım:26:

evet ip atlama olabilir ortak spor
ay ben ip almak istiyorum atlamak icin

illa ip almana gerek yokki cnmcımm kablolarda olur bende kalın uydu kabloları vardı süper oluyor

calismak cok guzel olur yani kendi parani kazanmak ama cocuklarimdan gecemiyorum. onlari baskalarinin insafina birakmak zor geliyor. lise mezunlai icin sinav var ben iki yillik bolum mezunuyum normalde o sinavlara da giriyodum ama bilgileri dort yillik olarak guncelleyince malesef o sinavlara artik giremeyecem.
soz bundan sonraki gunlerde cok dikkat edecem yediklerime
ya bise soracam sen orucu mu bozdun. acaba altmis biri mi boyladin bana mi oyle geliyo. hani mezhep farki var belki bilmiyorum ben hanifi mezhebindeyim de bizde bu durumda altmis bir tutulur yerine.

vallahi yolculuk yapmayi cok seviyorum ama memleket kismi geriyo biraz. aslinda kp gecimli bir insan olsa cok guzel gececek. kardeslerimi cok ozledim. kiz kardesim yurt disindan geldi gormedim. erkek kardesimle uc yildir bir araya gelemedik onu da acayip ozledim insallah bu sefer bulusuruz.

pilatesimi yaptim hemde hareketleri iki uc katina cikararak. ama kardio yapamicam galiba hem vakit kalmadi hemde gurultu olacak.

kizlar kacmak zorundayim sahuru haazirlayayim da yatmadan ugrayabilirsem gelecem. ha bu arada banucum gecen marketten ince tuz aldim uzerinde kayatuzundan imaledilmistir yaziyordu o oluyormu yoksa iri olani mi kullanmam gerek su an elimde uc boy kayatuzu var:)))

pilatesimi yaptim hemde hareketleri iki uc katina cikararak. ama kardio yapamicam galiba hem vakit kalmadi hemde gurultu olacak.

maşallah cnmmm yeter turşun çıktı inşallah kardeşlerinle hasret giderebilirsin bitanemmm kp biraz anlayışlı olsa süper olur inş iyi geçer cnm

hangisi bu tızdansa onu kullan bitanem

kaptanim sana birsey soracagim keten tohumu nun faydasi var mi kilo vermeye?

Aytencimm keten tohumunda omega 3 var taze çekilip yoğurtala karıştırıp veya salataların üzerine eklenerek tüketebilirsin bende ilk zamanlar yoğurtla kullanıyordum fakat birkaç yerde nodül oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktım cnm seçim senin istersen araştırabilirsin

Ben kaçıyorum meleklerim güzel bir pazar olsun hepimiz içinnn iyi geceler allah rahatlık versin hepimize

bitince haber ver kaptanım :) öylemiymiş doğrudur :)

çok iyi olur bence :)

teşekkürler

evet spor a başlarsak süper olucakk

bende annemi dinlemediğim için pişmanım:26:
zaten uslu cocuk olsaydik oooooo saka bir yana annelerbabalar eninde sonunda hep dedikleri cikiyo ya ben ona cok gicik oluyorum ve biz o anki ergen aklimizla yada dikbasliligimizla onu goremiyoruz illa yasayip tecrube edip ahh annem hakliymis diyoruz ay aklima su geldi paylasayim hemen
OĞULLAR BABALARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜR ?
6 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.
10 YAŞINDA :Babam çok şey biliyor.
15 YAŞINDA :Ben de babam kadar biliyorum.
20 YAŞINDA :Babamın da pek fazla birşey bildiği söylenemez.
30 YAŞINDA :Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmayacak.
40 YAŞINDA :Ne de olsa babam bazı şeyleri biliyor.
50 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.
60 YAŞINDA :Ahh ! Keşke babam hayatta olsaydı da kendisine danışabilseydim...
evet ip atlama olabilir ortak spor

illa ip almana gerek yokki cnmcımm kablolarda olur bende kalın uydu kabloları vardı süper oluyor
ya eskiden bende kabloyla yapiyodum evlenmeden once ama simdi oglum var ve ikide bir ip atlamaya calsiirken beni sabote etmeye calsiiyo ona zarari olsun istemem ama idare etcem arik kabloyla napim
ya cnm ailenle gorusmek senin en buyuk hakkin bence senin ailen ile kaynananlar ayni yerde oturuyo bildigim kadariyla gecen gidisinde de gorememissin ben bile cok sinir oldum allah yardimcin olsun ki zaten kaynanan da yabanci degil teyzen yani anlayis gostermesi gerekirdi biraz esininde senin yaninda durmasi gerek sadece benim annemler olmaz ki yani sanirim ben bu yonden cok sansliyim gercekten haftada 1 defa bilemedin iki defa kalirim kaynanamlarda 3 haftaysa her hafta 1-2 defa kalirim ama genelde annemlerleyimdir esim diyo zaten yalniz git ailenle hasret gider beraber gidersek sen rahat rahat goremiceksin yani gorursun ama sorun olur diyo sonra ben dondukten sonra esimle oglumla birkac gunlugune bir yere gidiyoruz tatil amacli
safiiyimm cnm sanirim bu herkeste ayni degisik bir kurali yok

saol kaptanım

Ben kaçıyorum meleklerim güzel bir pazar olsun hepimiz içinnn iyi geceler allah rahatlık versin hepimize
iyi gecelr cnm
kolay gelsin cnm iyi geceler
masallah baya almissin cnm
ooo supersin cnm yani sadce 1 gun mu yapmamis oldun
ya evet butun gun birakinca zor oluyo ustune sen isten gelceksin yorgun argin belki cok ilgilenemiceksin zor gercekten allah calisan annelere yardim etsin neslime mesela

Şimdi sana iyi gitti canım ama bu seferde ekmeği azaltmaya çalıştıkça ekmekten kopamayacaksın. Kendimden biliyorum
aslında ben ekmeksız yapabılıyorum hızlı kılo verdıgım yanı dıyete ılk basladıgım dönemde karataydan etkılendım hıc ekmek yemıyodum ekmeksız doyuyodumda ozaman tabı hırslıydım sımdı az kaldı hedefıme nedense ekmek yemek ıstıyorum ekmeksız doymadıgımdan degıl ama ekmek az tuketılınce kolay kılo verılıyo emınım

neguzel bıberıye toplayanlardan dua alıyosundur benımkıler ufak dha ama ıhtıyacımı fazlasıyla karsılıyor.
aynen canım uyanıgım önce sporu yazıyorumkı kızma dıye
ama buara spora ıyıden ıyıye basladım orucatekrar basladıgım için yuruyusler yıne askıya alındı ancak bayram sonu ınsallah.ama platesımı ve mekıgımı bırakmayı dusunmuyorum ınsallah amelıyat gunume kadar yapıcam

Cnm bende marketten biberiye aldım ama şu şekilde ve çok az yani nasıl kullanıyosun ne kadar demliyosun çayını cok etkili mi kilo vermede

Iphone dan gönderildi

kız yapma battı balık bak neguzel kılo verıyosun.bayramdan önce gıtmen kötu belkı ama dua et ramazxanda gelmedı kayınpederler onada sukur
ama ıyı olmamıs nuracım kefaretlık olmusunkeske hıc tutmasaydın ogun ramazanda mazeretsız oruc kefaret gerektırır.
nezamandır bu muhabbet dönuyo herseferınd cevap yazmayı unutuyorum banucum süper fıkır.bayramdan sonra ortak spor beşlırleyıp yapalım vallahı topıkcek zayıflıycaz nazaragelcez
süpersın bak bize bunlarla gel battı balık dıye degılsayende kesfettım bende ebrununj oplates vıdeosunu bende yapıyorum ama sendede oluyomu cook agrıyo heryanımbazı hareketler cook zorluyo o selülit savar hareketlerı bıde lastıgı ayaga gecırıp daıreler yapıyorya belımın agrısı dayanılmaz oluyo yapmıyorum onları.fıtıgım oldugundan heralde bılemedım
Cnm bende marketten biberiye aldım ama Eki Görüntüle 1194801 şu şekilde ve çok az yani nasıl kullanıyosun ne kadar demliyosun çayını cok etkili mi kilo vermede

Iphone dan gönderildi

ben ınanarak ıctıgım herseyın sıfasına ınanıyorum 1tatlıkasıgı kadar bıberıyeyı 1kupa suda 10dk demlıyorum ılınınca lımon sıkıp ıcıyorum.lımonsuzda ıcıyorum bazen.marankı saracoglu ve bıcok doktor cok methedıyo bıberıyeyı zayıflamak için bende ıcıyorum ustelık mıgrenımede ıyı gelıyo eskısı kadar mıgren ataklarım olmuyo cook sukur tadıda hos.fazla bıtkı cayı içmıyosan gunde 3 bardak içilebılır bence.ama ben 2 bardagı gecmemeye calısıyorum baska caylarda içiyorum cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…