yiyelim bitanemmm sen bize gel önce ben büyüğüm bizdekiler bitince size gideriz
oo kaptanım yoğunmuşsun ama ne güzel cümbür cemaat :) 100 gramda 40 kalori mii i love (pineapple)ananas o zaman
dondurma o kadar zararlı mıymış bide ne kadar masum duruyor
bu arada hemen tarifide yapıştırmışsın kaptan muz yerine başka ne kullanabiliriz :) benden başka muz düşmanı yoktur herhalde
selam canımne kitabı bakıyım? :) oo dolmamı sardın :)
Trabzon canım sağol :)
evet sonraya kalmasın malum yarın spor yapamıycam büyük ihtimal yol yorgunu olurum :)
saol kaptanım
afiyet olsun canım çok fazla değil kız :)
çilek hurma incir olabilir cnmmmevet ananas süper gönül rahatlığıyla tüketebilirisiniz fatmacım sen geldin ben kaçıyorum kusurabakmayın ne olur bira zuyuyup sahura kaldıracağım teyzemleri sabahta erken kalkarız cici bakın kendinize iyi geceler iyi sahurlar
çilek hurma incir olabilir cnmmmevet ananas süper gönül rahatlığıyla tüketebilirisiniz fatmacım sen geldin ben kaçıyorum kusurabakmayın ne olur bira zuyuyup sahura kaldıracağım teyzemleri sabahta erken kalkarız cici bakın kendinize iyi geceler iyi sahurlar
Sindim snei gördüm altta iyi geceler kuzummmhemen kaçıyorumm şarj olmam lazımm
istanbuldan vallahi çekilmez oluyor yollar
Ahmet Ümit-Kavimi bitirdim canım :))
:
estağfurullah kaptan yorgunsundur git dinlen tabi iyi geceler iyi sahurlar
aynen canım 12 saat sürüyor arabayla ama biz uçakla gideceğiz bu sefer :)
hmm duymuştum o kitabı :)
aman ınsanı yoruyolar cenelerıyle tatlım sen takma onları cocuk senın sen daha ıyı bılırsın ama yemek konusunda uyma onlara vermek ıcın neler cekıyoruz sen bılıyosunslm kizlar. benim skence basladi nihayet. simdi gecmis yaptim. aklimda kaldiginca ucuncu olmusuz ama bunda katkim olmamasindan dolayi cok uzgunum dogrusu
sindim noldu niye tahris olduki yuzun canim cok gecmis olsun. eczacinn seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim
kahveyle kolayi bir arada icmedim aralainda nerden baksaniz uc saat vardir. oylece yan yana yazdim ugrasmayayim aciklamayla dedim:))))
bu gun verecm menu berbat otesi. hakikaten baska yerde diyet yapmaya calismak daha dogrusu dogru beslenmeye calismak ne zormus. hem diyolar ne guzel zayiflamaya baslamissin hemde diyolar niye yemiyon hangi soylediginizi yapayim dedim. bir de cocuk bakimima laf soyluyola. dilosun elinde bardak alti vardi neymis agzini kesecek. ya biliyorum ksmez hep ouynuyo. bu seferde tuttula sen ne dersen de dinleyen yok diyolar. ay daha birinci gun bu rabbim yardim et.
baska evde dıyet zor oluyo hakıkaten ınsallah bayram sonu artılarda olmayız banu bızı oyar vallahımenum
sabah: sahanda yumurta, zeyin, 1 parca pide tereyag ve yer fistigi
aksam: 2servis kasigi taze fasulye, 1 parca tavuk gogsu haslanmis, salata ve 3badak ayran
burdan sonrasi rezil bir kac saat arayla
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
ve.azicik bir paket tutku biskuvi
oldurun beniiiiii
selam kizlaaarrbazen bir bakiyorum telefonuma net gelmiş avea sahur paketi veriyor ya galiba almayi unutuyot geri
Ramazan ayini da ugurluyoruz s3neye kavuşmak nasip olsun inşaallah
slm kizlar. anam ugrayamiyorum cok yogun geciyo malesef. dun avm ye gittik ayakkabi da aldim kendime. ama cok begendigim bir modl vardi onun 38 i oyoktu cok uzuldum bende biraz spor biraz klasik baska bir ayakkabi almak zorunda kaldim. hani ben gecen gun uzuluyordum ya esime cok yuklendim bu kadar masraf yaptirdim diye. anam acimamak lazimmis hakikaten. adam bin lirayi avm ye gomdu geldi resmen. uc takim kiyafet iki ayakkabi aldi. yuzune soyledim gunlerce senin yuzunden aci cektim cok masraf yaptirdim diye ama simdi bakiyomda hata yapmisim diye guluyo manyak. kizlar menu isini annemlere gelince merak etmeyin kiz kardesim basimda zebani gibi bekliyo gider seni banuya ispiyonlarim diyo manyak :)))
aman ınsanı yoruyolar cenelerıyle tatlım sen takma onları cocuk senın sen daha ıyı bılırsın ama yemek konusunda uyma onlara vermek ıcın neler cekıyoruz sen bılıyosun
baska evde dıyet zor oluyo hakıkaten ınsallah bayram sonu artılarda olmayız banu bızı oyar vallahı
selam kızlar herkes uykuda ben yenı gelebıldım.dün gecebıraz ısyapmıstım yoruldum utulerımı bıtırıyım dedım pert oldum canım yemek ıstemedı su içip yattım.sabah 9da bas agrısıyla bıuyandım baglantım koptu zaten hıc gecmeyen sol tarafımda yogunlasan bır bas agrısı kolonya karanfıl nane yagı herseyı denedım.esım basıma yarım saat masaj bıle yaptı gecmedı.uyusam rahatlardım ama uyuyamadımda agrıdancok kötuydum off.ıftarada arkadasa söz vermıstık dunden ayıp olmasın dıye gıttım orucumu agrı kesıcıyle actım ondan sonra basladım rahatlamaya .mıgrenım varya aclık tetıklıyo sahur yemeyınce mahvoldum ama gectı cook sukur.arkadasla muhabbete daldık son sahuru beraber yapalım dıye tutturunca 4te geldık eve sıze bakmadan uyumak ıstemedım.menumu yazayım uykum gelmezse gecmısı bıtırırım yarında ancak aksama ugrarım
menum
sahur yook su içtım sadece
ıftar 1kepce mercımek 1kepce bezelye yemegı 1tavuk baget 1parca patates karpuz 2 bardak ayran 2dılım baklava:26::26:
pılatesımıde yapamadım uzgunum
estağfurullah kaptan yorgunsundur git dinlen tabi iyi geceler iyi sahurlar
aynen canım 12 saat sürüyor arabayla ama biz uçakla gideceğiz bu sefer :)
hmm duymuştum o kitabı :)
Çikolata varsa hemen uçarak gelirim kaptanım
Benim kuzenimde eynesile gitti cuma günü istanbuldan vallahi çekilmez oluyor yollar
Ahmet Ümit-Kavimi bitirdim canım :))
İyi geceler kaptanım afiyet olsun
dinledim sizleri. tamamen aliskanliktanmis zaten megersem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok sagol canim ins. yalniz acayip motive oluyorum bu baslikta :))
acımamak lazım dıyom bosuna demıyorum.aferın kardesıne senın emeklerını bosa cıkarmıycak ınsallahslm kizlar. anam ugrayamiyorum cok yogun geciyo malesef. dun avm ye gittik ayakkabi da aldim kendime. ama cok begendigim bir modl vardi onun 38 i oyoktu cok uzuldum bende biraz spor biraz klasik baska bir ayakkabi almak zorunda kaldim. hani ben gecen gun uzuluyordum ya esime cok yuklendim bu kadar masraf yaptirdim diye. anam acimamak lazimmis hakikaten. adam bin lirayi avm ye gomdu geldi resmen. uc takim kiyafet iki ayakkabi aldi. yuzune soyledim gunlerce senin yuzunden aci cektim cok masraf yaptirdim diye ama simdi bakiyomda hata yapmisim diye guluyo manyak. kizlar menu isini annemlere gelince merak etmeyin kiz kardesim basimda zebani gibi bekliyo gider seni banuya ispiyonlarim diyo manyak :)))
darbe ılan et bayramdan sonra banucum acıma bıze enazından banaSlm fıstıklarımmmm sabah teyzemleri ve kzuenleri dayıma bırakıp geldim anneannem annem ve ben kaldık işler bitti sizlere bakayım deidmm
Slm cnmm aman aveaya tşkler o zaman ne güzel unutsun işte
Slm Gülayım iyi günlerde giy ayakkabını hep böyle olur zaten bir model beğenirsin ya küçüğü ya büyüğü vardıroooo enişteye bakkk maşallahh
demeki neymişşş enişteye kıyman gerekmiş boşuna suççlamışsın kendiniafferim cadaloza selamlarımı ve teşekkürlerimi ilet lütfen senin başından gardiyan gibi ayrılmasın
aynennn Eylülüm sıkıyönetim gelecek
geçmiş olsun Eylülcümm ama ne kadar zorlansanda sahurunu mutlaka yap üstelik açkarnına ağrıkesici çok zararlısakın bir daha aç karnına alma kuzum son günümüz artık allah seneye yine birlikte tutmayı nasip etsin inşşş 2 dilim niyeki kuzucummm sporda yapamamışsın birde karpuz yenmişş ohhh ne ala cezalardan ceza beğen
iyi yolculuklar cimcimemm güle güle git gel inşşş
çikolata var ama sana karatay lokumu yaptımbuyur gel prensesimm
sana faydamız olduysa ne mutlu cemrecimmm
:118:Ramazanda Verilen Kilo Oranı (27 haziran-25 temmuz ):118:
1-lisbeth93 (78,9 /74,4 / 4,5 /%5,70
2-ayyuzlum0211 ( 83,9/80,3 /3,6 / % 4,2
3-Tekaskim( 66,2/63,8 / 2,4 /%3,63
4-merinetya (78/ 75,3/2,7 / %3,46
5-senasevval(57/54,9 /1,7 /% 2,98 (4 temmuz-25 temmuz)
6-neslihank4 (83/81 /2 /%2,41
7-miss_wong (74,4 /72,7 / 1,7/% 2,28 (4 temmuz-25 temmuz)
8-EYLÜL SILA ( 67,5 /66,3 /1,2 / % 1,78
9-Sindi564 ( 80,9 / 80,1/0,8 /%0,99
10-ferideei ( 77 /76,4/0,6 / % 0,78
Canım geçmiş olsun ...susuz kaldığındandır ...suyu arttır başın hiç ağrımaz .selam kızlar herkes uykuda ben yenı gelebıldım.dün gecebıraz ısyapmıstım yoruldum utulerımı bıtırıyım dedım pert oldum canım yemek ıstemedı su içip yattım.sabah 9da bas agrısıyla bıuyandım baglantım koptu zaten hıc gecmeyen sol tarafımda yogunlasan bır bas agrısı kolonya karanfıl nane yagı herseyı denedım.esım basıma yarım saat masaj bıle yaptı gecmedı.uyusam rahatlardım ama uyuyamadımda agrıdancok kötuydum off.ıftarada arkadasa söz vermıstık dunden ayıp olmasın dıye gıttım orucumu agrı kesıcıyle actım ondan sonra basladım rahatlamaya .mıgrenım varya aclık tetıklıyo sahur yemeyınce mahvoldum ama gectı cook sukur.arkadasla muhabbete daldık son sahuru beraber yapalım dıye tutturunca 4te geldık eve sıze bakmadan uyumak ıstemedım.menumu yazayım uykum gelmezse gecmısı bıtırırım yarında ancak aksama ugrarım
menum
sahur yook su içtım sadece
ıftar 1kepce mercımek 1kepce bezelye yemegı 1tavuk baget 1parca patates karpuz 2 bardak ayran 2dılım baklava:26::26:
pılatesımıde yapamadım uzgunum
slm kizlar. anam ugrayamiyorum cok yogun geciyo malesef. dun avm ye gittik ayakkabi da aldim kendime. ama cok begendigim bir modl vardi onun 38 i oyoktu cok uzuldum bende biraz spor biraz klasik baska bir ayakkabi almak zorunda kaldim. hani ben gecen gun uzuluyordum ya esime cok yuklendim bu kadar masraf yaptirdim diye. anam acimamak lazimmis hakikaten. adam bin lirayi avm ye gomdu geldi resmen. uc takim kiyafet iki ayakkabi aldi. yuzune soyledim gunlerce senin yuzunden aci cektim cok masraf yaptirdim diye ama simdi bakiyomda hata yapmisim diye guluyo manyak. kizlar menu isini annemlere gelince merak etmeyin kiz kardesim basimda zebani gibi bekliyo gider seni banuya ispiyonlarim diyo manyak :)))
Canım ben beyendim menünüBende unutmadan menümü yazayım da artık kaptanım gelmişken ceza varsa cezamı da çekeyim
Sahur:
Tereyağda yumurta
Çok az ekmek
Tereyağı
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
1 bardak süt
İftar:
1 iskender(hazır söylemiştik pidesinden çok az yedim geri kalanını ve pilavını babam yedi)
Domates salatalık peynir zeytin
Tereyağı
1 küçük dilimlenmiş kavun
Aaa yazmayı unutmuşum bu arada 2 bardak ayran
İftardan sonra 3 tencere dolma sardık sonra ben bulaşıkları yıkadım ananemlerde dondurma almış gelmiş 1 topda ondan yedim
slm kizlar.offf icim sıkıldı. derdin birinden kurtulmadan digerini dayiyolar. bilmem gercek bilmem yalan kp ler yaz bitmeden bize geleceklermis birde bu yetmiyo gibi benim esimle yapmayi dusundugum karadeniz tatiline beraber gidecegimizi soyluyor. anaaaaaam yeteeeeer diye bagira bagira kacasim var.
Slm fıstıklarımmmm sabah teyzemleri ve kzuenleri dayıma bırakıp geldim anneannem annem ve ben kaldık işler bitti sizlere bakayım deidmm
Slm cnmm aman aveaya tşkler o zaman ne güzel unutsun işte
Slm Gülayım iyi günlerde giy ayakkabını hep böyle olur zaten bir model beğenirsin ya küçüğü ya büyüğü vardıroooo enişteye bakkk maşallahh
demeki neymişşş enişteye kıyman gerekmiş boşuna suççlamışsın kendiniafferim cadaloza selamlarımı ve teşekkürlerimi ilet lütfen senin başından gardiyan gibi ayrılmasın
aynennn Eylülüm sıkıyönetim gelecek
geçmiş olsun Eylülcümm ama ne kadar zorlansanda sahurunu mutlaka yap üstelik açkarnına ağrıkesici çok zararlısakın bir daha aç karnına alma kuzum son günümüz artık allah seneye yine birlikte tutmayı nasip etsin inşşş 2 dilim niyeki kuzucummm sporda yapamamışsın birde karpuz yenmişş ohhh ne ala cezalardan ceza beğen
iyi yolculuklar cimcimemm güle güle git gel inşşş
çikolata var ama sana karatay lokumu yaptımbuyur gel prensesimm
sana faydamız olduysa ne mutlu cemrecimmm
Selam kızlar ..niye kimsecikler yok ,sveet canım msj sayma işini yarın yapsam nolur,bu arada hangi tarihler arasını sayıcam söylersen :44:fırsatım yok çok kuzunda sürüyor ,bugün akşama misafir var
Dünkü menüm ;sahur;kkk
iftartavuk pirzola2tane ,3kaşık bulgur pilavı ,salata ,ayran
Spor;20dk kültür fizik
Su;3litre
Bugünkü misafir menüsü;şehrine çorbası
Fırında patlıcan kebabı
Bulgur pilavı ,salata,karpuz,
Tatlı olarak;baklava,muzlu kek
kizlar bayram tatiline girmiş kimse yok :)
menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
4 siyah zeytin
bikac kozlenmis mantar
sekersiz cay
sekersiz turk kahvesi
öğlen
yogurt
aksam
bir parca biftek
bol salata
1 dilim baklava
30 dk jillian + 40 dk yuruyus
2bucuk litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?