- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Tatlım gecmis olsun. Valla gecmis birikmemismi ben bakamadim zaten son mesaj senin olunca selam edeyim dedim. Hepinize sevgiler kizlar umarim yaramazlik yoktur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aleykum selam cnm sagol bende hersey yolunda cok şükür senin sırt ağrın nasıl tekrarlamadı umarım
Iphone dan gönderildi
sabah uyanır uyanmaz ballı limonlu ılık su içtim
kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış, maydonoz nane ceviz 4 adet yeşil zeytin
öğlen dışarda olduğumuzdan ve ne yiyeceğimi bilemediğimden bişi yemedim su içtim habire
1 saat önce bi dondurma yedim maalesef duramadım
akşam öğünüm : 4 adet ızgara köfte bol yeşillikli salata
2-3 parça karpuz
su şuanda 2,5 lt
öptüm sizi
yarın sabah 3-4 günlük kampta olucaz döndükten sonra detayları paylaşıcam
seviyorum sizleri
sevindim geçmesine canmvalla evde oksijeni su yok ama biraz geçti cok şükür cnm
oo süpersin canım çevir çevir :) ananasın glisemik indeksi yüksek diye biliyorum ben bende çok severim onu :)Selam kızlar bugun eltimi havaalanına götürdük gece 3 te yatıp sabah 8 de uyandım cok uykum var ama daha iftara yaklaşık 2 saat var. Bugun kendime hulahop aldım bol bol çeviririm artık :) şu göbek yağlarımdan kurtulmam lazım belki bunun da faydasını görürüm :)
birde ananas aldım onu da zayıflamak isteyenlere öneriyorlar ya bi deneyelim bari dedim zaten seviyorum ben tadını hadi ben kaçtım sonra görüşürüz bugun baya sakinmiş topik ne güzel geçmişte birikmemiş :)
Kizlar iyi aksamlar
Ben kuzenle tum gun denizdeydim ugrayamadim.yarinda temizlik gunumalum bayram icin. Menumu yazayim
Sabah kizarmis 4 dlm ekmek yumurta . Makul oranlarda domatesli biberli kavurma avakado peynir zeytin
Ogle bir avuc çiğ fistik seftali armut erik kefir
Aksam firinda sulu kofte sehriye pilav salata
Spor tum gun yuzme
menumude yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta
beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates salatalik
sekersiz cay
incecik kizarmis 1 dilim kepek ekmegi
oglen
yogurt
2 gun kurusu
aksam
1 tabak karisik guvec
bol yesilli salata
yarim saat jillian yaptim + 45 dakika tempolu yürüdüm. su 3 litreye cikar yeşil cay da içiciğim 😇
ya cok istiyorum oyle yapmayi ama sanki eksik kaliyor valla cnmama bayramdan sonra alisicam 😇
ya cok istiyorum oyle yapmayi ama sanki eksik kaliyor valla cnmama bayramdan sonra alisicam 😇
menumude yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta
beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates salatalik
sekersiz cay
oglen
yogurt
2 gun kurusu
aksam
1 tabak karisik guvec
bol yesilli salata
yarim saat jillian yaptim + 45 dakika tempolu yürüdüm. su 3 litreye cikar yeşil cay da içiciğim 😇
afiyet olsun canım bir dondurmadan birşey olmaz spor yokmu?
sevindim geçmesine canm
oo süpersin canım çevir çevir :) ananasın glisemik indeksi yüksek diye biliyorum ben bende çok severim onu :)
evet çok sakinmiş gerçekten :)
afiyet olsun canım :)
afiyet olsun canım :)
sabah ekmek yerine fındık fıstık yemeni öneririm :)
Kizlar iyi aksamlar
Ben kuzenle tum gun denizdeydim ugrayamadim.yarinda temizlik gunumalum bayram icin. Menumu yazayim
Sabah kizarmis 4 dlm ekmek yumurta . Makul oranlarda domatesli biberli kavurma avakado peynir zeytin
Spor tum gun yuzme
allah kavuştursun eltine sindimmm ohh hulahop bir heves bende aldım ama beceremiyorum hep düşüyorSelam kızlar bugun eltimi havaalanına götürdük gece 3 te yatıp sabah 8 de uyandım cok uykum var ama daha iftara yaklaşık 2 saat var. Bugun kendime hulahop aldım bol bol çeviririm artık :) şu göbek yağlarımdan kurtulmam lazım belki bunun da faydasını görürüm :)
birde ananas aldım onu da zayıflamak isteyenlere öneriyorlar ya bi deneyelim bari dedim zaten seviyorum ben tadını hadi ben kaçtım sonra görüşürüz bugun baya sakinmiş topik ne güzel geçmişte birikmemiş :)
Ya evet sanırım alerji gibi birşey oldu cok şükür bugun kendiliğinden geçti birde eczane kapandı yetişemedim
ben eskiden yüzümü ağda ile alıyodum agdaya alerjim var yani cok hassas hemen sivilce yapıyodu
bu sefer bi arkadaşımın da kullandığı krem var sordum yüze de kullanılabiliyomuş tüy dökücü krem yanağıma da sürdüm pişman oldumcok şükür geçti
Ooo ne kadar güzel doğada spor iyi değerlendir cnm bol eğlenceler
Hoşgeldin cnm bizde özledik seni
ay cnm Allah yardımcın olsun valla başka ne denir ki Allah sabır versin onları başka şeyle oyalasın seni unutsunlar :)
Afiyet olsun yaramasın cnm sen şimdi orda sporda yapamazsın dimi rahat olamıyosun sonucta
Bence 1 dondurma cok değil cnm takma kafanı :)
detayları bekliyorum valla
öğlen dışarda olduğumuzdan ve ne yiyeceğimi bilemediğimden bişi yemedim su içtim habire
2-3 parça karpuz
su şuanda 2,5 lt
öptüm sizi
seviyorum sizleri
ahaha aynen kaptan bu video benim eski halim
ingilizce yada ispanyolca olsaydı çevirebilirdim videoyu ama zaten beden dili yeter gerçekten
menum
sabah: sahanda yumurta, zeyin, 1 parca pide tereyag ve yer fistigi
aksam: 2servis kasigi taze fasulye, 1 parca tavuk gogsu haslanmis, salata ve 3badak ayran
burdan sonrasi rezil bir kac saat arayla
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
ve.azicik bir paket tutku biskuvi
oldurun beniiiiii
slm kizlar. benim skence basladi nihayet. simdi gecmis yaptim. aklimda kaldiginca ucuncu olmusuz ama bunda katkim olmamasindan dolayi cok uzgunum dogrusu
sindim noldu niye tahris olduki yuzun canim cok gecmis olsun. eczacinn seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim
kahveyle kolayi bir arada icmedim aralainda nerden baksaniz uc saat vardir. oylece yan yana yazdim ugrasmayayim aciklamayla dedim:))))
bu gun verecm menu berbat otesi. hakikaten baska yerde diyet yapmaya calismak daha dogrusu dogru beslenmeye calismak ne zormus. hem diyolar ne guzel zayiflamaya baslamissin hemde diyolar niye yemiyon hangi soylediginizi yapayim dedim. bir de cocuk bakimima laf soyluyola. dilosun elinde bardak alti vardi neymis agzini kesecek. ya biliyorum ksmez hep ouynuyo. bu seferde tuttula sen ne dersen de dinleyen yok diyolar. ay daha birinci gun bu rabbim yardim et.
oyyyyy masallah ne guzel konusmussunuz. iku oku bitiremedim ama en sonunda bittialinti yapamadim kusura bakmayın
3. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi
benim iki haftalik hedefim tam 74 olmak olsun insallah ve en azindan kacamak yapmaya cesaretim olmasin
menulerimi yazmiyorum kacan kiz olmusum saol kaptanim. iman ki kacamaklarim 1 er top donruma her gun icin ve bir catal baklava. yine tadimlik. pek spor yapamadim ama bayramdan sonra yuruyuse start verecegim
ayyyyy sizzi ne kadar ozledim anlatamambi umut belki sahut paketi kalmistir diye baktim varmis megersem hemen gecmisi okuyacagim ayrica 2 gunluk menumu yazacagim
kaptan ya şu paket dondurmalar var ya onlarda mı yasak ya??
Bu arada bugün sabah arkadaşım bizi kahvaltıya davet etti
Ben sabah kahvaltımı hazırladım orda abartı bişi yememek için ( hatta hiç yememek üzere, yalandan iki lokma ağzımda geveleyip yutup doydum diyetteyim dicem)
Sporumu ve diğer öğünlerimi ise bütün gün eşimle dışarda olucağımızdan ona göre ayarlicaz
sporu büyük ihtimalle yürüyüşe veririm
Öğünleride anlatırım akşama
Ya bu akşam yada en geç pazartesi 3-4 günlük kampa gidicez o nedenle internet mevzusu biraz eksik kalıcak o zaman diliminde
Döndükten sonra uzun detaylarıyla neler yedim naaptım anlatcam sizlere
açık havada doğanın içinde spor yapacak olmanın heyecanı var
sizleri seviyorum
akşam iletişmek üzere
hoşbuldum canım,
ya aslında 3 -4 taneyi geçmez şekilde zaman zaman yiyorum
onlarda da bol yağ var diye biliyorum ben ama:26:
Ben bugünkü menümü yazayım kızlar yarın erken uyanmam gerek işim var
sahur:
mozarella peyniri
1 meyveli yogurt
iftar:
1 küçük tabak soğanlı dolma ve yaprak sarma
3 koca bardak ayran
yeşillik
1 stick naneli bitter
İyi geceler tatlı rüyalar canım benimmKendine dikkat et ablacım
Ben bugünkü menümü yazayım kızlar yarın erken uyanmam gerek işim var
sahur:
mozarella peyniri
1 meyveli yogurt
iftar:
1 küçük tabak soğanlı dolma ve yaprak sarma
3 koca bardak ayran
yeşillik
1 stick naneli bitter
slm kizlar. benim skence basladi nihayet. simdi gecmis yaptim. aklimda kaldiginca ucuncu olmusuz ama bunda katkim olmamasindan dolayi cok uzgunum dogrusu
sindim noldu niye tahris olduki yuzun canim cok gecmis olsun. eczacinn seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim
kahveyle kolayi bir arada icmedim aralainda nerden baksaniz uc saat vardir. oylece yan yana yazdim ugrasmayayim aciklamayla dedim:))))
bu gun verecm menu berbat otesi. hakikaten baska yerde diyet yapmaya calismak daha dogrusu dogru beslenmeye calismak ne zormus. hem diyolar ne guzel zayiflamaya baslamissin hemde diyolar niye yemiyon hangi soylediginizi yapayim dedim. bir de cocuk bakimima laf soyluyola. dilosun elinde bardak alti vardi neymis agzini kesecek. ya biliyorum ksmez hep ouynuyo. bu seferde tuttula sen ne dersen de dinleyen yok diyolar. ay daha birinci gun bu rabbim yardim et.
menum
sabah: sahanda yumurta, zeyin, 1 parca pide tereyag ve yer fistigi
aksam: 2servis kasigi taze fasulye, 1 parca tavuk gogsu haslanmis, salata ve 3badak ayran
burdan sonrasi rezil bir kac saat arayla
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
ve.azicik bir paket tutku biskuvi
oldurun beniiiiii
2-3 parça karpuz
su şuanda 2,5 lt
öptüm sizi
seviyorum sizleri
Kizlar iyi aksamlar
Spor tum gun yuzme
menumude yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta
beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates salatalik
sekersiz cay
oglen
yogurt
2 gun kurusu
aksam
1 tabak karisik guvec
bol yesilli salata
yarim saat jillian yaptim + 45 dakika tempolu yürüdüm. su 3 litreye cikar yeşil cay da içiciğim ��
selam kızlar pek sakinmiş burası bugün :)
yarın yola çıkıyoruz inş bizde seçimlere kadar oradaymışız ama ben erken dönmek için plan yaptıminş işe yarar
menümü yazayım gelmişken
Sahur:menemen,salata,azcık pide,1 şeftali
İftaromatesli köfte, salata, 2 dilim karpuz,2 tane minik lokum
hediye gelmiş canım nasıl istedi anlatamam çikolata filan sevmem pek ama lokuma dayanamıyorum
kendime cezada verdim 1.5 saat yürüyüş
sıvı:3 lt yi geçebilir
:) bayramdan sonra zaten sıkı yönetim herkese :)
selam kızlar pek sakinmiş burası bugün :)
yarın yola çıkıyoruz inş bizde seçimlere kadar oradaymışız ama ben erken dönmek için plan yaptıminş işe yarar
menümü yazayım gelmişken
Sahur:menemen,salata,azcık pide,1 şeftali
İftaromatesli köfte, salata, 2 dilim karpuz,2 tane minik lokum
hediye gelmiş canım nasıl istedi anlatamam çikolata filan sevmem pek ama lokuma dayanamıyorum
kendime cezada verdim 1.5 saat yürüyüş
sıvı:3 lt yi geçebilir
Meraba kızlar nasılsınız? Bugün hiç uğrayamadım buraya özür dilerim vallahi :18: İftara kadar kitabı bitireceğim diye 200 sayfa kitap okudum sonra da gözlerim ağrıdı yarım saat uyudum sonra yemek ondan sonra 3 tencere yaprak sardık vallahi hiç halim yok. Kollarım feci ağrıyor.
Afiyet olsun şekerim
Evet malesef benimkilerde öyle. Annem şimdi de kilo alsana artık diye uğraşıyor benimle tövbe tövbeBüyükler çocuk bakımına çok karışıyorlar kuzenimden biliyorum artık Allah sabır versin canım
Çok güzel gidiyormuş aslında1 paket tutku da 500 kalori varmış sağlıksız olması da cabası
Hangi dondurmaydı
4 dilim ekmek çok fazla değil mi
Afiyet olsun canım ara öğünleri yok etmişsin
İyi yolculuklar şekerim nereye gidiyordunuz?
Aynen öyle ama bugün kaptanım uğramamış malesef
işte böyle peşin peşin cezasını yapı gelene canım fedaafiyetolsun bitanemm
Hoşgeldin prensesim ellerinize sağlık cnmmm bayram sarmasız olmuyor neyseki ben dün halletmiştimmbugün pişiriverdim tamam
bir tenecerede 1, günü pişiririm oda hazır buzlukta
aynı anda geldik sanırım cnmmm uğramadan yatamadım
Bende unutmadan menümü yazayım da artık kaptanım gelmişken ceza varsa cezamı da çekeyim
Sahur:
Tereyağda yumurta
Çok az ekmek
Tereyağı
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
1 bardak süt
İftar:
1 iskender(hazır söylemiştik pidesinden çok az yedim geri kalanını ve pilavını babam yedi)
Domates salatalık peynir zeytin
Tereyağı
1 küçük dilimlenmiş kavun
Aaa yazmayı unutmuşum bu arada 2 bardak ayran
İftardan sonra 3 tencere dolma sardık sonra ben bulaşıkları yıkadım ananemlerde dondurma almış gelmiş 1 topda ondan yedim
Sende hoşgeldin kaptanımevet bayram sarmasız geçmiyor bu sefer zorla anneme zeytinyağlı yaptırdık ananemlerinkini de sardık 1 tencere etli 1 tencere de zeytinyağlı
pideyi tadımlık yemişsiz ceza yok kavun için de yok 1 minik dilimmiş 1 topa zaten izin verdikkk o zaman ceza yok prensesimmm
bulaşıklar sana kalmış yinegenç kızlar yorulmaz bu laftan nefret ederdimmm
hoşbuldum kuzummm ohh allah afiyetle yedirmek nasip etsin sevdiklerinizle birlikte inş bizde kimse etli sevmez bol ekşili zeytinyağlı yaparız hep
Ayy bende nefret ediyorum o laftan1 masa dolusu bardak çıkmış kollarım ağrıdı vallahi.
Gel birlikte yiyelim ablacım bizde de zeytinyağlı yiyen çıkmaz
Slm meleklerimmmkusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi
anansın 100 gramında 40 kalori var Fatmacımmm diyet apanlar içini ideal hem yak yakıcı hemde sindirimi düzenliyor akşam yememek kaydıyla tabiii
ERKEN YAŞLANMAK VE İKTİDARSIZ OLMAK İSTEMİYORSANIZ DONDURMADAN UZAK DURUN!
Bir insanın dondurma yemesi için bu dünyaya küsmüş olması lazım. O dondurmadaki şekerin başta kanser ve kalp damar rahatsızlıkları olmak üzere 90 adet zararı olduğunu biliyor musunuz?
Kadınlar, kanser olmaktan korkmuyorsanız dondurma yüzünden erken yaşlanacağınızı ve kırış kırış olacağınızı hiç unutmayın. Yazık değil mi size birkaç dakikalık zevk uğruna güzelliğinizi kaybetmeye değer mi?
sğplıklı yaşıyoruzdan alıntıdır
bu yazıyı okuyup kararını sen ver bebişimmmmuzla sütü karıştır dondur al sana dondurma
:
Meraba kızlar nasılsınız? Bugün hiç uğrayamadım buraya özür dilerim vallahi :18: İftara kadar kitabı bitireceğim diye 200 sayfa kitap okudum sonra da gözlerim ağrıdı yarım saat uyudum sonra yemek ondan sonra 3 tencere yaprak sardık vallahi hiç halim yok. Kollarım feci ağrıyor.
İyi yolculuklar şekerim nereye gidiyordunuz?
Aynen öyle ama bugün kaptanım uğramamış malesef
işte böyle peşin peşin cezasını yapı gelene canım fedaafiyetolsun bitanemm
:
Bende unutmadan menümü yazayım da artık kaptanım gelmişken ceza varsa cezamı da çekeyim
Sahur:
Tereyağda yumurta
Çok az ekmek
Tereyağı
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
1 bardak süt
İftar:
1 iskender(hazır söylemiştik pidesinden çok az yedim geri kalanını ve pilavını babam yedi)
Domates salatalık peynir zeytin
Tereyağı
1 küçük dilimlenmiş kavun
Aaa yazmayı unutmuşum bu arada 2 bardak ayran
İftardan sonra 3 tencere dolma sardık sonra ben bulaşıkları yıkadım ananemlerde dondurma almış gelmiş 1 topda ondan yedim
oo kaptanım yoğunmuşsun ama ne güzel cümbür cemaat :) 100 gramda 40 kalori mii i love (pineapple)ananas o zaman
dondurma o kadar zararlı mıymış bide ne kadar masum duruyor
bu arada hemen tarifide yapıştırmışsın kaptan muz yerine başka ne kullanabiliriz :) benden başka muz düşmanı yoktur herhalde
selam canımne kitabı bakıyım? :) oo dolmamı sardın :)
Trabzon canım sağol :)
evet sonraya kalmasın malum yarın spor yapamıycam büyük ihtimal yol yorgunu olurum :)
saol kaptanım
afiyet olsun canım çok fazla değil kız :)
mutlaka alışırsın cemremmm o sankiler milatta kalıyor inan bana sadece önyargı hepsi
wuuuuu menü de sporda süper cnmmmminş bayram sonu o ekmeği de terkedersinn
:
Afiyet olsun canım ara öğünleri yok etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?