Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım gecmis olsun. Valla gecmis birikmemismi ben bakamadim zaten son mesaj senin olunca selam edeyim dedim. Hepinize sevgiler kizlar umarim yaramazlik yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aleykum selam cnm sagol bende hersey yolunda cok şükür senin sırt ağrın nasıl tekrarlamadı umarım

Iphone dan gönderildi

menumude yazayim

sabah
1 haslanmis yumurta
beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates salatalik
sekersiz cay
incecik kizarmis 1 dilim kepek ekmegi

oglen
yogurt
2 gun kurusu

aksam
1 tabak karisik guvec
bol yesilli salata

yarim saat jillian yaptim + 45 dakika tempolu yürüdüm. su 3 litreye cikar yeşil cay da içiciğim 😇

afiyet olsun canım bir dondurmadan birşey olmaz spor yokmu?

valla evde oksijeni su yok ama biraz geçti cok şükür cnm
sevindim geçmesine canm

oo süpersin canım çevir çevir :) ananasın glisemik indeksi yüksek diye biliyorum ben bende çok severim onu :)
evet çok sakinmiş gerçekten :)

afiyet olsun canım :)

sabah ekmek yerine fındık fıstık yemeni öneririm :)

sabah ekmek yerine fındık fıstık yemeni öneririm :)
[/QUOTE]

ya cok istiyorum oyle yapmayi ama sanki eksik kaliyor valla cnm ama bayramdan sonra alisicam 😇

selam kızlar pek sakinmiş burası bugün :)

yarın yola çıkıyoruz inş bizde seçimlere kadar oradaymışız ama ben erken dönmek için plan yaptım inş işe yarar

menümü yazayım gelmişken

Sahur:menemen,salata,azcık pide,1 şeftali

İftaromatesli köfte, salata, 2 dilim karpuz,2 tane minik lokum
hediye gelmiş canım nasıl istedi anlatamam çikolata filan sevmem pek ama lokuma dayanamıyorum

kendime cezada verdim 1.5 saat yürüyüş

sıvı:3 lt yi geçebilir

Slm meleklerimmm kusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi

ya cok istiyorum oyle yapmayi ama sanki eksik kaliyor valla cnm ama bayramdan sonra alisicam 😇

mutlaka alışırsın cemremmm o sankiler milatta kalıyor inan bana sadece önyargı hepsi

wuuuuu menü de sporda süper cnmmmm inş bayram sonu o ekmeği de terkedersinn

anansın 100 gramında 40 kalori var Fatmacımmm diyet apanlar içini ideal hem yak yakıcı hemde sindirimi düzenliyor akşam yememek kaydıyla tabiii

afiyetolsun neslimmm tüm gün yüzeceğin için sabah maşallah toptan götürmüşsün ekmekleriii neyseki yüzmeyle yakmışsınn deniz felaket acıktırır insanı yarın da kolay gelsin kuzumm şehriye pilavına dikkat bu arada

allah kavuştursun eltine sindimmm ohh hulahop bir heves bende aldım ama beceremiyorum hep düşüyor ananas akşam yemediğin sürece çok faydalı cnm bende çok severimm afiyetolsun

Ah sindimmm yüzün hassas demekki bitanem bu tür ürünleri önce kolunun içinde dene herhangi birşey olmazsa kullan tam bayram üstü neyseki geçmiş

dondurmayı affettim de akşam öğününden sonra karpuz cıs cadıcımmm bayram sonrası dondurmalar da iptal ona göre her top dondurmaya 100 mekik ceza gelecek yediğiniz zaman lütfen cezanızı yapın ben ceza vermek zorunda kalmayayım

bzide snei seviyoruz tatlımmm

ahaha aynen kaptan bu video benim eski halim
ingilizce yada ispanyolca olsaydı çevirebilirdim videoyu ama zaten beden dili yeter gerçekten

bak eski halim demek bile ne güzel merak etme bende az hoplamıyordum pantolonlara girebilmek için

evet akşamdan sonra hakikaten çok kaçmış kuzummm aman diyim canın çıktı o kadar spor yaparken gezmedesin bliyorum ama lütfen elinden gelen gayreti gösterr kıyabilirmiyiz sana hiçç

ne demek katkım yok bitanemmm biz bri takımız sakın böyle düşünme bu hafta sen az verirsin başka hafta yakımı uçurursunn :13::13:
haklısın cnmm gezme ve diyet zor oluyor heleki başkasının evindeyken olabildiğince dikkat etmeye çalış bitanem ama ne olur kola içme

ayyyyy sizzi ne kadar ozledim anlatamam bi umut belki sahut paketi kalmistir diye baktim varmis megersem hemen gecmisi okuyacagim ayrica 2 gunluk menumu yazacagim

bizde snei özledik bitanemmmm ramazan da bitti dondruma -ve tadımlık tatlılar dönüşte iptal ona göre

ERKEN YAŞLANMAK VE İKTİDARSIZ OLMAK İSTEMİYORSANIZ DONDURMADAN UZAK DURUN!

Bir insanın dondurma yemesi için bu dünyaya küsmüş olması lazım. O dondurmadaki şekerin başta kanser ve kalp damar rahatsızlıkları olmak üzere 90 adet zararı olduğunu biliyor musunuz?

Kadınlar, kanser olmaktan korkmuyorsanız dondurma yüzünden erken yaşlanacağınızı ve kırış kırış olacağınızı hiç unutmayın. Yazık değil mi size birkaç dakikalık zevk uğruna güzelliğinizi kaybetmeye değer mi?

sğplıklı yaşıyoruzdan alıntıdır

bu yazıyı okuyup kararını sen ver bebişimmm muzla sütü karıştır dondur al sana dondurma

iyi tatiller cnmmm

hoşbuldum canım,
ya aslında 3 -4 taneyi geçmez şekilde zaman zaman yiyorum
onlarda da bol yağ var diye biliyorum ben ama:26:

çiğ kavrulmamış fıstık yemelisin bitanemm zararlı yağ yok karvulmuş yersen trans yağ oluyor içindeki

afiyetolsun Sindimmmm

İyi geceler tatlı rüyalar canım benimm Kendine dikkat et ablacım

Sende kuzucummm

Meraba kızlar nasılsınız? Bugün hiç uğrayamadım buraya özür dilerim vallahi :18: İftara kadar kitabı bitireceğim diye 200 sayfa kitap okudum sonra da gözlerim ağrıdı yarım saat uyudum sonra yemek ondan sonra 3 tencere yaprak sardık vallahi hiç halim yok. Kollarım feci ağrıyor.

Afiyet olsun şekerim

Evet malesef benimkilerde öyle. Annem şimdi de kilo alsana artık diye uğraşıyor benimle tövbe tövbe Büyükler çocuk bakımına çok karışıyorlar kuzenimden biliyorum artık Allah sabır versin canım

Çok güzel gidiyormuş aslında 1 paket tutku da 500 kalori varmış sağlıksız olması da cabası

Hangi dondurmaydı

4 dilim ekmek çok fazla değil mi

Afiyet olsun canım ara öğünleri yok etmişsin

İyi yolculuklar şekerim nereye gidiyordunuz?

:) bayramdan sonra zaten sıkı yönetim herkese :)

Aynen öyle ama bugün kaptanım uğramamış malesef

Son düzenleme:

işte böyle peşin peşin cezasını yapı gelene canım feda afiyetolsun bitanemm

Hoşgeldin prensesim ellerinize sağlık cnmmm bayram sarmasız olmuyor neyseki ben dün halletmiştimm bugün pişiriverdim tamam

bir tenecerede 1, günü pişiririm oda hazır buzlukta

aynı anda geldik sanırım cnmmm uğramadan yatamadım

Bende unutmadan menümü yazayım da artık kaptanım gelmişken ceza varsa cezamı da çekeyim

Sahur:
Tereyağda yumurta
Çok az ekmek
Tereyağı
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
1 bardak süt

İftar:
1 iskender(hazır söylemiştik pidesinden çok az yedim geri kalanını ve pilavını babam yedi)
Domates salatalık peynir zeytin
Tereyağı
1 küçük dilimlenmiş kavun
Aaa yazmayı unutmuşum bu arada 2 bardak ayran

İftardan sonra 3 tencere dolma sardık sonra ben bulaşıkları yıkadım ananemlerde dondurma almış gelmiş 1 topda ondan yedim

Son düzenleme:

Sende hoşgeldin kaptanım evet bayram sarmasız geçmiyor bu sefer zorla anneme zeytinyağlı yaptırdık ananemlerinkini de sardık 1 tencere etli 1 tencere de zeytinyağlı

pideyi tadımlık yemişsiz ceza yok kavun için de yok 1 minik dilimmiş 1 topa zaten izin verdikkk o zaman ceza yok prensesimmm

bulaşıklar sana kalmış yine genç kızlar yorulmaz bu laftan nefret ederdimmm

Sende hoşgeldin kaptanım evet bayram sarmasız geçmiyor bu sefer zorla anneme zeytinyağlı yaptırdık ananemlerinkini de sardık 1 tencere etli 1 tencere de zeytinyağlı

hoşbuldum kuzummm ohh allah afiyetle yedirmek nasip etsin sevdiklerinizle birlikte inş bizde kimse etli sevmez bol ekşili zeytinyağlı yaparız hep

Ayy bende nefret ediyorum o laftan 1 masa dolusu bardak çıkmış kollarım ağrıdı vallahi.

Gel birlikte yiyelim ablacım bizde de zeytinyağlı yiyen çıkmaz

oo kaptanım yoğunmuşsun ama ne güzel cümbür cemaat :) 100 gramda 40 kalori mii i love (pineapple)ananas o zaman
dondurma o kadar zararlı mıymış bide ne kadar masum duruyor
bu arada hemen tarifide yapıştırmışsın kaptan muz yerine başka ne kullanabiliriz :) benden başka muz düşmanı yoktur herhalde

selam canım ne kitabı bakıyım? :) oo dolmamı sardın :)
Trabzon canım sağol :)

işte böyle peşin peşin cezasını yapı gelene canım feda afiyetolsun bitanemm

:

evet sonraya kalmasın malum yarın spor yapamıycam büyük ihtimal yol yorgunu olurum :)
saol kaptanım

afiyet olsun canım çok fazla değil kız :)

çilek hurma incir olabilir cnmmm evet ananas süper gönül rahatlığıyla tüketebilirisiniz fatmacım sen geldin ben kaçıyorum kusurabakmayın ne olur bira zuyuyup sahura kaldıracağım teyzemleri sabahta erken kalkarız cici bakın kendinize iyi geceler iyi sahurlar

mutlaka alışırsın cemremmm o sankiler milatta kalıyor inan bana sadece önyargı hepsi

wuuuuu menü de sporda süper cnmmmm inş bayram sonu o ekmeği de terkedersinn
:

cok sagol canim ins. yalniz acayip motive oluyorum bu baslikta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…