- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
canim Merhaba konuyu tam bilmesem de atladim :) fazla takmamak lazim kafayı hiicbiseyi. hep kendimize zarar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar simdiden bayraminiz mubarek olsun :)) Pasta tadinda bayramlar dilerim
Yok kaptanim lokum sevmem ben ama yine de tisikkir ederim
Oo masallah herkese ramazanda bile kilolar gitmiss
Afiyet olsun canim ama hem baklava hem de muzlu kek fazla degil mi??
Afiyet olsun sekerim uzulme tadimlik bakmissin hepsine sporun da cok guzel zaten
Menumu de yazayim
Sahur:
Tereyagda koy yumurtasi(vallahi koy yumurtasi daha guzelmis)
Domates salatalik zeytin peynir
Avuc icinden az pide
Tereyagi
1 bardak sut
Iftar:
1 kase yayla corbasi
Taze fasulye
afiyet olsun canim sadece yayla corbasi pirincli oldugu icin yenmesi biraz kotu. ama masallah geri kalani cok iyiMenumu de yazayim
Sahur:
Avuc icinden az pide
Tereyagi
1 bardak sut
Iftar:
1 kase yayla corbasi
Taze fasulye
ah canim psiko manyak bir kp var bende. hani millet kv den yakinir ben kp ayni sekilde. bi rahat yuzu gostermiyor bize o osmaniyede ben mus ta oturuyom normalde ama ordan oraya yetisiyo. o nun yuzune psikolojik tedavi bile gordum ama nafile. her seye maydonoz. esimde agzina bakiyor surekli.
Spor:1 saat yuruyus
Hoşgeldin cnm benden iyilikkizlar selamlarnasil gidiyor
ben dun giremedim ya ilk once bi 2 gunluk menu yaziyim sonar gecmis yapicam
Hoşgeldin cnm benden iyilik
senden nbr
bugünkü menüm:
sahur:
2 dilim lahmacun
yoğurt
iftar:
4 kaşık domatesli pirinc pilavı
1 tavuk budu yanında parçası ile birlikte fırında
salata
1 bardak cay
frenk üzümü
ananas
cok şükür ramazanı da bitirdik ben Ramazan boyunca kac kilo verdim hatırlamıyorum zaten en fazla 2 kilo vermişimdir en fazla o da ama hiç yoktan iyidir gerçi hedefim Ramazan bitince 79 olmaktı ama yapamadım arada 200 gr varinşallah 2 hafta sonraya artık
Spor:
Küçük topla biraz plates hareketleri
Hulahop döndürmeye çalışmak ( resmen annem şaştı kaldı netten konusunca ona da gösterdim yapamadığıma inanamadı kadın çünkü küçükken çok güzel yapardım ama yılmak yok yola devam 1 hafta içinde tekrar çevirebilirim inşallahama yapmaya çalışırken bile cok terledım hatta oğlum çemberi iki de bir yere düşünce karşıma geçip gülüyo onu güldürmek için yaptığımı sanıyo :) bilmiyo ki gercekten yapamıyorum eşim beni videoya bile çekti bende kendime bi bakayım dedim anam hakikaten cok kötü bir görüntü var ortada şimdilik bir püf noktası varsa lütfen söyleyin de yazık bana yaaa )
Baya ip atladım bugun sayısını saymadım
Oğlumla balon oynadım o da cok terletti beni :)
slm kizlar.offf icim sıkıldı. derdin birinden kurtulmadan digerini dayiyolar. bilmem gercek bilmem yalan kp ler yaz bitmeden bize geleceklermis birde bu yetmiyo gibi benim esimle yapmayi dusundugum karadeniz tatiline beraber gidecegimizi soyluyor. anaaaaaam yeteeeeer diye bagira bagira kacasim var.
kizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.
Menumu de yazayim
Sahur:
Avuc icinden az pide
Tereyagi
1 bardak sut
Iftar:
1 kase yayla corbasi
Taze fasulye
Spor:1 saat yuruyus
masallah bizlere:118:Ramazanda Verilen Kilo Oranı (27 haziran-25 temmuz ):118:
1-lisbeth93 (78,9 /74,4 / 4,5 /%5,70
2-ayyuzlum0211 ( 83,9/80,3 /3,6 / % 4,2
3-Tekaskim( 66,2/63,8 / 2,4 /%3,63
4-merinetya (78/ 75,3/2,7 / %3,46
5-senasevval(57/54,9 /1,7 /% 2,98 (4 temmuz-25 temmuz)
6-neslihank4 (83/81 /2 /%2,41
7-miss_wong (74,4 /72,7 / 1,7/% 2,28 (4 temmuz-25 temmuz)
8-EYLÜL SILA ( 67,5 /66,3 /1,2 / % 1,78
9-Sindi564 ( 80,9 / 80,1/0,8 /%0,99
10-ferideei ( 77 /76,4/0,6 / % 0,78
canim sanki hem muzlu kek hem baklava fazla olmus ama onun disinda iyi menun benceSelam kızlar ..niye kimsecikler yok ,sveet canım msj sayma işini yarın yapsam nolur,bu arada hangi tarihler arasını sayıcam söylersen :44:fırsatım yok çok kuzunda sürüyor ,bugün akşama misafir var
Dünkü menüm ;sahur;kkk
iftartavuk pirzola2tane ,3kaşık bulgur pilavı ,salata ,ayran
Spor;20dk kültür fizik
Su;3litre
Bugünkü misafir menüsü;şehrine çorbası
Fırında patlıcan kebabı
Bulgur pilavı ,salata,karpuz,
Tatlı olarak;baklava,muzlu kek
kizlar bayram tatiline girmiş kimse yok :)
menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
4 siyah zeytin
bikac kozlenmis mantar
sekersiz cay
sekersiz turk kahvesi
öğlen
yogurt
aksam
bir parca biftek
bol salata
1 dilim baklava
30 dk jillian + 40 dk yuruyus
2bucuk litre su
selam kızlar herkes uykuda ben yenı gelebıldım.dün gecebıraz ısyapmıstım yoruldum utulerımı bıtırıyım dedım pert oldum canım yemek ıstemedı su içip yattım.sabah 9da bas agrısıyla bıuyandım baglantım koptu zaten hıc gecmeyen sol tarafımda yogunlasan bır bas agrısı kolonya karanfıl nane yagı herseyı denedım.esım basıma yarım saat masaj bıle yaptı gecmedı.uyusam rahatlardım ama uyuyamadımda agrıdancok kötuydum off.ıftarada arkadasa söz vermıstık dunden ayıp olmasın dıye gıttım orucumu agrı kesıcıyle actım ondan sonra basladım rahatlamaya .mıgrenım varya aclık tetıklıyo sahur yemeyınce mahvoldum ama gectı cook sukur.arkadasla muhabbete daldık son sahuru beraber yapalım dıye tutturunca 4te geldık eve sıze bakmadan uyumak ıstemedım.menumu yazayım uykum gelmezse gecmısı bıtırırım yarında ancak aksama ugrarım
menum
sahur yook su içtım sadece
ıftar 1kepce mercımek 1kepce bezelye yemegı 1tavuk baget 1parca patates karpuz 2 bardak ayran 2dılım baklava:26::26:
pılatesımıde yapamadım uzgunum
slm kizlar. anam ugrayamiyorum cok yogun geciyo malesef. dun avm ye gittik ayakkabi da aldim kendime. ama cok begendigim bir modl vardi onun 38 i oyoktu cok uzuldum bende biraz spor biraz klasik baska bir ayakkabi almak zorunda kaldim. hani ben gecen gun uzuluyordum ya esime cok yuklendim bu kadar masraf yaptirdim diye. anam acimamak lazimmis hakikaten. adam bin lirayi avm ye gomdu geldi resmen. uc takim kiyafet iki ayakkabi aldi. yuzune soyledim gunlerce senin yuzunden aci cektim cok masraf yaptirdim diye ama simdi bakiyomda hata yapmisim diye guluyo manyak. kizlar menu isini annemlere gelince merak etmeyin kiz kardesim basimda zebani gibi bekliyo gider seni banuya ispiyonlarim diyo manyak :)))
sagol cnmspor harikamasallah sana
cnm bugunu resmen ac gecirmissin keske 1 yumurta haslayip yeseydin bari bence peynirli omlet super olmus utanmana gerek yok ysak degilcumartesi menum
sahur
1 yumurtadan omlet bol peynir7 zeytin domates 1 cb ceviz
iftar
ev yapimi kebap sanirim 1 porsiyondan fazlaydi 4 yk kadar domatesli bulgur pilavi cacik bir de sogan salatasi
pazar menum
Sabah
1 kase kellogs special k yagsiz sutle
aksam canim pek bir sey istemedi biraz kuruyemis 1 kayisi yedim 1 bardak da cilekli kefir ictim
menum bu 2 gun cok kotu oldu farkindayim cumartesi cok yedim pazar yemedim falan
asil sana masallah cnm insallah boyle devam eder valla merak ettim seni bi foto koysan da gorsek vucut nasil olmus diyemasallah bizlereinsallah boyle devam eder
canim sanki hem muzlu kek hem baklava fazla olmus ama onun disinda iyi menun bence
vayy spor cok iyimenu de iyi canim bence aksamki baklava da goz hakki sonucta
gule gule cnm sanada iyi bayramlarkizlar cikiyim ben kuzen disari cikip hava alalim diyor
simdiden herkese hayirli bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?