Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim Merhaba konuyu tam bilmesem de atladim :) fazla takmamak lazim kafayı hiicbiseyi. hep kendimize zarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah canim psiko manyak bir kp var bende. hani millet kv den yakinir ben kp ayni sekilde. bi rahat yuzu gostermiyor bize o osmaniyede ben mus ta oturuyom normalde ama ordan oraya yetisiyo. o nun yuzune psikolojik tedavi bile gordum ama nafile. her seye maydonoz. esimde agzina bakiyor surekli.

cok sagol canim moralim bozulmustu yedim diye valla :) sana da iyi bayramlar şimdiden

Menumu de yazayim

Sahur:
Tereyagda koy yumurtasi(vallahi koy yumurtasi daha guzelmis)
Domates salatalik zeytin peynir
Avuc icinden az pide
Tereyagi
1 bardak sut

Iftar:
1 kase yayla corbasi
Taze fasulye
Domates salatalik zeytin peynir

Spor:1 saat yuruyus

afiyet olsun canim sadece yayla corbasi pirincli oldugu icin yenmesi biraz kotu. ama masallah geri kalani cok iyi

yasamayan bilemez tabi canim ama kendine dikkat et. bozma sinirlerini. yasli insanlar iste boşver ölümlü dunya

bugünkü menüm:
sahur:
2 dilim lahmacun
yoğurt

iftar:
4 kaşık domatesli pirinc pilavı
1 tavuk budu yanında parçası ile birlikte fırında
salata
1 bardak cay
frenk üzümü
ananas

cok şükür ramazanı da bitirdik ben Ramazan boyunca kac kilo verdim hatırlamıyorum zaten en fazla 2 kilo vermişimdir en fazla o da ama hiç yoktan iyidir gerçi hedefim Ramazan bitince 79 olmaktı ama yapamadım arada 200 gr var inşallah 2 hafta sonraya artık

Spor:
Küçük topla biraz plates hareketleri
Hulahop döndürmeye çalışmak ( resmen annem şaştı kaldı netten konusunca ona da gösterdim yapamadığıma inanamadı kadın çünkü küçükken çok güzel yapardım ama yılmak yok yola devam 1 hafta içinde tekrar çevirebilirim inşallah ama yapmaya çalışırken bile cok terledım hatta oğlum çemberi iki de bir yere düşünce karşıma geçip gülüyo onu güldürmek için yaptığımı sanıyo :) bilmiyo ki gercekten yapamıyorum eşim beni videoya bile çekti bende kendime bi bakayım dedim anam hakikaten cok kötü bir görüntü var ortada şimdilik bir püf noktası varsa lütfen söyleyin de yazık bana yaaa )
Baya ip atladım bugun sayısını saymadım
Oğlumla balon oynadım o da cok terletti beni :)

Son düzenleyen: Moderatör:
cumartesi menum

sahur
1 yumurtadan omlet bol peynir 7 zeytin domates 1 cb ceviz

iftar
ev yapimi kebap sanirim 1 porsiyondan fazlaydi 4 yk kadar domatesli bulgur pilavi cacik bir de sogan salatasi

pazar menum

Sabah
1 kase kellogs special k yagsiz sutle

aksam canim pek bir sey istemedi biraz kuruyemis 1 kayisi yedim 1 bardak da cilekli kefir ictim

menum bu 2 gun cok kotu oldu farkindayim cumartesi cok yedim pazar yemedim falan

spor harika masallah sana

kizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.

biraz kotu olmus ama sikma canini
senin de bayramin kutlu olsun

Spor:1 saat yuruyus

spor da menu de cok guzel bence
koy yumurtasi daha guzeldir tabi canim biz de evde koy yumurtasi aliyoruz da ben istanbulda bulamiyorum ben de marketten organic serbest yemlenen tavuk yumurtasi aliyorum ama cidden tat fark ediyor

masallah bizlere insallah boyle devam eder
canim sanki hem muzlu kek hem baklava fazla olmus ama onun disinda iyi menun bence

vayy spor cok iyi menu de iyi canim bence aksamki baklava da goz hakki sonucta

migren bende de var canim tahmin edebiliyorum o anki durumunu

gule gule kullan
ooo eniste de iyimis valla

spor harika masallah sana
sagol cnm
cnm bugunu resmen ac gecirmissin keske 1 yumurta haslayip yeseydin bari bence peynirli omlet super olmus utanmana gerek yok ysak degil
masallah bizlere insallah boyle devam eder

canim sanki hem muzlu kek hem baklava fazla olmus ama onun disinda iyi menun bence

vayy spor cok iyi menu de iyi canim bence aksamki baklava da goz hakki sonucta
asil sana masallah cnm insallah boyle devam eder valla merak ettim seni bi foto koysan da gorsek vucut nasil olmus diye
bende dun resim cektim ama sagolsun esim cok kotu cekmis yuklemedim guya benim vucut ne sekilde size gostermek icin boydan cekmistim
kizlar cikiyim ben kuzen disari cikip hava alalim diyor

simdiden herkese hayirli bayramlar
gule gule cnm sanada iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…