- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
gercekten video cok guzelmis kaptanimbu videodaki işkencelerin çoğunu hepimiz yaşamışızdır özellikle hoplayarak fermuar çekmeyi izlediğimde eski halim aklıma gelmişti
dar gelmesinden sonra üstünden düşmesinin verdiği mutluluk paha biçilmezhepimiz mutlu oalalım prensesimm
işte o video kzıdaki azim müthiş yalnız
[video=youtube;PUJJ6Ruyvxg]http://www.youtube.com/watch?v=PUJJ6Ruyvxg#t=44[/video]
evet cnm cok sukur cogu gecticanım gecti mi yuzun iyice
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sweetcim benimkinde yanlislik var sanki cnm:26::118:Ramazanda Verilen Kilo Oranı (27 haziran-25 temmuz ):118:
1-lisbeth93 (78,9 /74,4 / 4,5 /%5,70
2-ayyuzlum0211 ( 83,9/80,3 /3,6 / % 4,2
3-Tekaskim( 66,2/63,8 / 2,4 /%3,63
4-merinetya (78/ 75,3/2,7 / %3,46
5-senasevval(57/54,9 /1,7 /% 2,98 (4 temmuz-25 temmuz)
6-neslihank4 (83/81 /2 /%2,41
7-miss_wong (74,4 /72,7 / 1,7/% 2,28 (4 temmuz-25 temmuz)
8-EYLÜL SILA ( 67,5 /66,3 /1,2 / % 1,78
9-Sindi564 ( 80,9 / 80,1/0,8 /%0,99
10-ferideei ( 77 /76,4/0,6 / % 0,78
masallah bizlereinsallah boyle devam eder
canim sanki hem muzlu kek hem baklava fazla olmus ama onun disinda iyi menun bence
vayy spor cok iyimenu de iyi canim bence aksamki baklava da goz hakki sonucta
aa insallah sizinle tatile gelmezler yaaa biraz ailecek bas basa tatil yapin cnm zaten normal gunlerde is stresi yogunluk yorgunluk insan bisey anlayamiyo bari yilda bir kere kendinize zaman ayiracakken rahat biraksinlar sizislm kizlar.offf icim sıkıldı. derdin birinden kurtulmadan digerini dayiyolar. bilmem gercek bilmem yalan kp ler yaz bitmeden bize geleceklermis birde bu yetmiyo gibi benim esimle yapmayi dusundugum karadeniz tatiline beraber gidecegimizi soyluyor. anaaaaaam yeteeeeer diye bagira bagira kacasim var.
aynen cnmm ramazan bitti hayirlisiyla seninde bayramin mubarek olsun gel seni bi opem sarilam ozledimkizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.
ahh cnm tipik gelin ve kayinvalide taraflari malesefcanim Merhaba konuyu tam bilmesem de atladim :) fazla takmamak lazim kafayı hiicbiseyi. hep kendimize zarar
ah canim psiko manyak bir kp var bende. hani millet kv den yakinir ben kp ayni sekilde. bi rahat yuzu gostermiyor bize o osmaniyede ben mus ta oturuyom normalde ama ordan oraya yetisiyo. o nun yuzune psikolojik tedavi bile gordum ama nafile. her seye maydonoz. esimde agzina bakiyor surekli.
o zaman allah aveadan razi olsun dyelim cnmselam kizlaaarrbazen bir bakiyorum telefonuma net gelmiş avea sahur paketi veriyor ya galiba almayi unutuyot geri
Ramazan ayini da ugurluyoruz s3neye kavuşmak nasip olsun inşaallah
hee ilk 6 kisi iicin motivasyyon son 3 kisi icin utanc kaynagianaaaam ne guzel bir liste bu cok begendim acayip motivasyon kaynagi.
gecmis olsun eylulum afiyet olsun cnmselam kızlar herkes uykuda ben yenı gelebıldım.dün gecebıraz ısyapmıstım yoruldum utulerımı bıtırıyım dedım pert oldum canım yemek ıstemedı su içip yattım.sabah 9da bas agrısıyla bıuyandım baglantım koptu zaten hıc gecmeyen sol tarafımda yogunlasan bır bas agrısı kolonya karanfıl nane yagı herseyı denedım.esım basıma yarım saat masaj bıle yaptı gecmedı.uyusam rahatlardım ama uyuyamadımda agrıdancok kötuydum off.ıftarada arkadasa söz vermıstık dunden ayıp olmasın dıye gıttım orucumu agrı kesıcıyle actım ondan sonra basladım rahatlamaya .mıgrenım varya aclık tetıklıyo sahur yemeyınce mahvoldum ama gectı cook sukur.arkadasla muhabbete daldık son sahuru beraber yapalım dıye tutturunca 4te geldık eve sıze bakmadan uyumak ıstemedım.menumu yazayım uykum gelmezse gecmısı bıtırırım yarında ancak aksama ugrarım
menum
sahur yook su içtım sadece
ıftar 1kepce mercımek 1kepce bezelye yemegı 1tavuk baget 1parca patates karpuz 2 bardak ayran 2dılım baklava:26::26:
pılatesımıde yapamadım uzgunum
ay hakikaten acimayacakmissin adamaslm kizlar. anam ugrayamiyorum cok yogun geciyo malesef. dun avm ye gittik ayakkabi da aldim kendime. ama cok begendigim bir modl vardi onun 38 i oyoktu cok uzuldum bende biraz spor biraz klasik baska bir ayakkabi almak zorunda kaldim. hani ben gecen gun uzuluyordum ya esime cok yuklendim bu kadar masraf yaptirdim diye. anam acimamak lazimmis hakikaten. adam bin lirayi avm ye gomdu geldi resmen. uc takim kiyafet iki ayakkabi aldi. yuzune soyledim gunlerce senin yuzunden aci cektim cok masraf yaptirdim diye ama simdi bakiyomda hata yapmisim diye guluyo manyak. kizlar menu isini annemlere gelince merak etmeyin kiz kardesim basimda zebani gibi bekliyo gider seni banuya ispiyonlarim diyo manyak :)))
cemreq hosgeldin cnm nbr
hosbulduk cnm ilk kacamagimi yaptım vicdan azabi çekiyorum :)) senden naber
aaa ne yedin ki cnm
Ay cnm 1 taneden birşey olmaz bende kimbilir neler neler yedi dedim1 dilim baklavacik yedim ama sanki bugunku hersey boşa gitmis gibi geliyor bu bilincten kurtulmaliyim acil. gerci daha hepimiz kim bilir ne kacamaklar yapicaz bayramda :)
aa insallah sizinle tatile gelmezler yaaa biraz ailecek bas basa tatil yapin cnm zaten normal gunlerde is stresi yogunluk yorgunluk insan bisey anlayamiyo bari yilda bir kere kendinize zaman ayiracakken rahat biraksinlar siziama unutmaki is esinde bitiyo cnm sen diyosun zaten esim agizina bakiyo bir sekilde senin agzina bakmasini sagla acaba cecoya mi sorsak taktik versin sana
aynen cnmm ramazan bitti hayirlisiyla seninde bayramin mubarek olsun gel seni bi opem sarilam ozledim
ahh cnm tipik gelin ve kayinvalide taraflari malesef
o zaman allah aveadan razi olsun dyelim cnm
hee ilk 6 kisi iicin motivasyyon son 3 kisi icin utanc kaynagi
gecmis olsun eylulum afiyet olsun cnm
ay hakikaten acimayacakmissin adama
bugunde annem seninkine yakin bi sorun yasamak uzere babamla senin bu olayi anlattim aa yok diyo o eskidendi o kadar yil acidimda noldu artik o eski sindinin annesi yok dedi(tabi o kendi adini dedi de ben sansür uyguladim)
evet cnm telefn can sikiyo mesaj yazarken bazen :))caniiiim bende sizleri cok ozledim gel bende sana sarilayim birtanem. burda simge koyamiyom malum tel birakmiyo cok fazla. sen var kabul et:)))
biz de birgun annen gibi diyecez amma velakin is isten gecmis olacak sanirim(
gule gule eylulum iyi gezmeler insallah cnm kimse arti gormez seninde bayramin mubarek olsun cnmgunaydın kızlar.hepımızın bayramı mubarek olsun.pek ugrayan olmaz herkes bayram gezmelerındedır ama olsun.ben öğlene dogru cıkıcam ızmıte gıdıcez esımın akrabaları var persembe yada carsamba aksamı dönıcem ınsallah.herkesın bayramda artısız olması temennısıyle hepınızı öpüyorum.bayramda menu paylasamam ınternete gıremem cunkı bayram donusu görusuruz ınsallah
dunkı menum sahur
peynır zeytın domates salatalık 2 catal helva 1parca pide
ıftar turlu ayran 1kepce tarhana 1parca pide 1kase sütlaç az sekerlıydı:26::26:
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
kizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.
cok sagol canim moralim bozulmustu yedim diye valla :) sana da iyi bayramlar şimdiden
afiyet olsun canim sadece yayla corbasi pirincli oldugu icin yenmesi biraz kotu. ama masallah geri kalani cok iyi
afiyet olsun bence guzel yahu. 1 saat yürüyüşe masallah :))
bugünkü menüm:
sahur:
2 dilim lahmacun
yoğurt
iftar:
4 kaşık domatesli pirinc pilavı
1 tavuk budu yanında parçası ile birlikte fırında
salata
1 bardak cay
frenk üzümü
ananas
cok şükür ramazanı da bitirdik ben Ramazan boyunca kac kilo verdim hatırlamıyorum zaten en fazla 2 kilo vermişimdir en fazla o da ama hiç yoktan iyidir gerçi hedefim Ramazan bitince 79 olmaktı ama yapamadım arada 200 gr varinşallah 2 hafta sonraya artık
Spor:
Küçük topla biraz plates hareketleri
Hulahop döndürmeye çalışmak ( resmen annem şaştı kaldı netten konusunca ona da gösterdim yapamadığıma inanamadı kadın çünkü küçükken çok güzel yapardım ama yılmak yok yola devam 1 hafta içinde tekrar çevirebilirim inşallahama yapmaya çalışırken bile cok terledım hatta oğlum çemberi iki de bir yere düşünce karşıma geçip gülüyo onu güldürmek için yaptığımı sanıyo :) bilmiyo ki gercekten yapamıyorum eşim beni videoya bile çekti bende kendime bi bakayım dedim anam hakikaten cok kötü bir görüntü var ortada şimdilik bir püf noktası varsa lütfen söyleyin de yazık bana yaaa )
Baya ip atladım bugun sayısını saymadım
Oğlumla balon oynadım o da cok terletti beni :)
cumartesi menum
sahur
1 yumurtadan omlet bol peynir7 zeytin domates 1 cb ceviz
iftar
ev yapimi kebap sanirim 1 porsiyondan fazlaydi 4 yk kadar domatesli bulgur pilavi cacik bir de sogan salatasi
pazar menum
Sabah
1 kase kellogs special k yagsiz sutle
aksam canim pek bir sey istemedi biraz kuruyemis 1 kayisi yedim 1 bardak da cilekli kefir ictim
menum bu 2 gun cok kotu oldu farkindayim cumartesi cok yedim pazar yemedim falan
spor da menu de cok guzel bence
koy yumurtasi daha guzeldir tabi canim biz de evde koy yumurtasi aliyoruz da ben istanbulda bulamiyorum ben de marketten organic serbest yemlenen tavuk yumurtasi aliyorum ama cidden tat fark ediyor
kizlar cikiyim ben kuzen disari cikip hava alalim diyor
simdiden herkese hayirli bayramlar
1 dilim baklavacik yedim ama sanki bugunku hersey boşa gitmis gibi geliyor bu bilincten kurtulmaliyim acil. gerci daha hepimiz kim bilir ne kacamaklar yapicaz bayramda :)
gunaydın kızlar.hepımızın bayramı mubarek olsun.pek ugrayan olmaz herkes bayram gezmelerındedır ama olsun.ben öğlene dogru cıkıcam ızmıte gıdıcez esımın akrabaları var persembe yada carsamba aksamı dönıcem ınsallah.herkesın bayramda artısız olması temennısıyle hepınızı öpüyorum.bayramda menu paylasamam ınternete gıremem cunkı bayram donusu görusuruz ınsallah
dunkı menum sahur
peynır zeytın domates salatalık 2 catal helva 1parca pide
ıftar turlu ayran 1kepce tarhana 1parca pide 1kase sütlaç az sekerlıydı:26::26:
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
Kızlar selamlar şeker tadında bir Bayram geçirmenz dilegıle iyi bayramlar
kizlar hepimizin bayrami mubarek olsun saglikli mutlu ailelerimizle huzur icinde bayramlar gecirelim insallah öpüyorum herkesi
Hoşgeldin cnmKızlarr bu arada ilk günden kilo almışım ya nedir bu :18::18:her tarafım şişti resmen. Midem tepki gösteriyor bana :18:
Yok cnm birkac denemeden sonra yaparsın bugun benim ikinci günüm ve biraz daha iyi yaptım aslında evde arapca şarkı çalıyordu bende hulahopla şarkıya eşlik ederken bi baktım o ritimde birkac saniye daha uzun yaptım :)) bakalım yarın nasıl olcak ama gercekten cok yoruyor insanı karnıma ağrı girene kadar yaptım bügünde :)Selam kızlarr sakinmiş burası bugün herkes gezmelerdedirHerkesin ellerinden öperim
Biz de çok gezdik annemler bizi eve bıraktı hala geziyolarBiz ablamda piştik resmen kotlar öyle bir yaktı ki makyaj saç baş hespi şaptirik oldu
Bu arada bayram günü yediklerimizi nasıl yazıcaz acaba
Aynen öyle ramazan da bitti sıra şevval de
Bozulmasın şekerim stres yaptıkça daha çok kilo alınır tecrübeyle sabit
Aynen öyle ama onu da yemesem annem beni kesin boğardı
Hava sıcakken çıktım ben dönerken yağmur yağıyordu mecbur tıpış tıpış geri döndüm
Afiyet olsun canım sporda iyi maşallahHulahopu ben hiç belimde çeviremezdim
Bildiğim kadarıyla karatayda special k da yağsız sütde yasak ama bende yiyorum arada bir kaç tane yemekten önce ağzıma atıveriyorum hemen şişiriyor
Köy yumurtası almayı da annem akıl etti. Yumurta sana dokunur yeme desem de yiyorsun bari köy yumurtası ye de kabarma dediEvet büyük şehirler de çok zor gerçekten
Aynen kurtulmaya bak bir an önce. Kaçamak yapınca ne yediğini direk unut beynine yerleştirmeden. Bir bakıma reset at
Afiyet olsun şekerim aynı zamanda iyi yolculuklar su gibi git su gibi gel
Seninde bayramın şeker tadında az kaçamaklı geçsin canım benim
Amin canım seninde bayramın çok güzel huzurlu geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?