Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gercekten video cok guzelmis kaptanim
canım gecti mi yuzun iyice

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet cnm cok sukur cogu gecti
sweetcim benimkinde yanlislik var sanki cnm:26:
ben gecen hafta 1 kilo verdim
bu hafta 100 gr
ondan onceki hafta birkac gram daha verdim gibi
ama ben 1 ay once biraz sapittip 1 kilo m1 bcuuk kilo mu ne almistim onu geri verdim sanirim o yuzden boyle oldu benim kilom onlri saymamissin galiba dimi

masallah bizlere insallah boyle devam eder

canim sanki hem muzlu kek hem baklava fazla olmus ama onun disinda iyi menun bence

vayy spor cok iyi menu de iyi canim bence aksamki baklava da goz hakki sonucta

hihih goz hakki tabikide :))

aa insallah sizinle tatile gelmezler yaaa biraz ailecek bas basa tatil yapin cnm zaten normal gunlerde is stresi yogunluk yorgunluk insan bisey anlayamiyo bari yilda bir kere kendinize zaman ayiracakken rahat biraksinlar sizi ama unutmaki is esinde bitiyo cnm sen diyosun zaten esim agizina bakiyo bir sekilde senin agzina bakmasini sagla acaba cecoya mi sorsak taktik versin sana
kizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.
aynen cnmm ramazan bitti hayirlisiyla seninde bayramin mubarek olsun gel seni bi opem sarilam ozledim
canim Merhaba konuyu tam bilmesem de atladim :) fazla takmamak lazim kafayı hiicbiseyi. hep kendimize zarar

ahh cnm tipik gelin ve kayinvalide taraflari malesef

selam kizlaaarr bazen bir bakiyorum telefonuma net gelmiş avea sahur paketi veriyor ya galiba almayi unutuyot geri
Ramazan ayini da ugurluyoruz s3neye kavuşmak nasip olsun inşaallah
o zaman allah aveadan razi olsun dyelim cnm
anaaaam ne guzel bir liste bu cok begendim acayip motivasyon kaynagi.
hee ilk 6 kisi iicin motivasyyon son 3 kisi icin utanc kaynagi
gecmis olsun eylulum afiyet olsun cnm
ay hakikaten acimayacakmissin adama
bugunde annem seninkine yakin bi sorun yasamak uzere babamla senin bu olayi anlattim aa yok diyo o eskidendi o kadar yil acidimda noldu artik o eski sindinin annesi yok dedi(tabi o kendi adini dedi de ben sansür uyguladim)

1 dilim baklavacik yedim ama sanki bugunku hersey boşa gitmis gibi geliyor bu bilincten kurtulmaliyim acil. gerci daha hepimiz kim bilir ne kacamaklar yapicaz bayramda :)
Ay cnm 1 taneden birşey olmaz bende kimbilir neler neler yedi dedim ama bayramda akşam kaçamak olmamasına özen gösterirsen daha iyi olur gündüz yakma potansiyelin olur ama akşam biraz zor olur Allah yardımcın olsun artık bayramda :)

Ay kızlar bu sabunlardan almıştım iki hafta önce ama henüz kullanmadım size göstereyim önce demiştim iki hafta oluvermiş :) kimyasallardan iyidir diye düşündüm aslında ben ne zaman yüzüme şöyle güzel bir krem alıverirsem yüzümü sivilceler basıyo..
Ne zman bir yüz temizleme jeli alsam yine aynı sorun yüzümde sivilce başlıyo..
Ama ne zman normal sıvı sabunla yüzümü yıkasam tekrar yüzüm eski haline dönüyo çok tuhafıma geliyo benim bu durum yani ben özen gösterdikçe yüzüm kötü oluyo
Bu sefer tesadüfen market görevlisi bu sabunları yeni yeni raflara yerleştirirken gördüm baktım biri yeşilçaylı, biri limon ve lavanta çiçekli diğeri ise aloeveralıymış ve doğalmış tüm cilt tipine uygunmuş denemekte fayda var dedim aldım eve geldim araştırdım baya faydalı şeyler okudum yarından itibaren kullancam. Tercihimi aloeveradan yana kullandım ilk onu denicem baya övmüşlerdi saraçoğlunun sitesinde orda da varmış bu tarz sabunlar sizlere de söyleyeyim dedim

Iphone dan gönderildi

gunaydın kızlar.hepımızın bayramı mubarek olsun.pek ugrayan olmaz herkes bayram gezmelerındedır ama olsun.ben öğlene dogru cıkıcam ızmıte gıdıcez esımın akrabaları var persembe yada carsamba aksamı dönıcem ınsallah.herkesın bayramda artısız olması temennısıyle hepınızı öpüyorum.bayramda menu paylasamam ınternete gıremem cunkı bayram donusu görusuruz ınsallah

dunkı menum sahur
peynır zeytın domates salatalık 2 catal helva 1parca pide

ıftar turlu ayran 1kepce tarhana 1parca pide 1kase sütlaç az sekerlıydı:26::26:

2bardak yesılçay 1bardak bıberıye

caniiiim bende sizleri cok ozledim gel bende sana sarilayim birtanem. burda simge koyamiyom malum tel birakmiyo cok fazla. sen var kabul et:)))
biz de birgun annen gibi diyecez amma velakin is isten gecmis olacak sanirim(

caniiiim bende sizleri cok ozledim gel bende sana sarilayim birtanem. burda simge koyamiyom malum tel birakmiyo cok fazla. sen var kabul et:)))
biz de birgun annen gibi diyecez amma velakin is isten gecmis olacak sanirim(
evet cnm telefn can sikiyo mesaj yazarken bazen :))
aynen cnm biz bu yufka yureklilikle zor yapariz
gule gule eylulum iyi gezmeler insallah cnm kimse arti gormez seninde bayramin mubarek olsun cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar hepimizin bayrami mubarek olsun saglikli mutlu ailelerimizle huzur icinde bayramlar gecirelim insallah öpüyorum herkesi

Kızlar selamlar şeker tadında bir Bayram geçirmenz dilegıle iyi bayramlar

Selam kızlarr sakinmiş burası bugün herkes gezmelerdedir Herkesin ellerinden öperim
Biz de çok gezdik annemler bizi eve bıraktı hala geziyolar Biz ablamda piştik resmen kotlar öyle bir yaktı ki makyaj saç baş hespi şaptirik oldu
Bu arada bayram günü yediklerimizi nasıl yazıcaz acaba

kizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.

Aynen öyle ramazan da bitti sıra şevval de

cok sagol canim moralim bozulmustu yedim diye valla :) sana da iyi bayramlar şimdiden

Bozulmasın şekerim stres yaptıkça daha çok kilo alınır tecrübeyle sabit

afiyet olsun canim sadece yayla corbasi pirincli oldugu icin yenmesi biraz kotu. ama masallah geri kalani cok iyi

Aynen öyle ama onu da yemesem annem beni kesin boğardı

afiyet olsun bence guzel yahu. 1 saat yürüyüşe masallah :))

Hava sıcakken çıktım ben dönerken yağmur yağıyordu mecbur tıpış tıpış geri döndüm

Afiyet olsun canım sporda iyi maşallah Hulahopu ben hiç belimde çeviremezdim

Bildiğim kadarıyla karatayda special k da yağsız sütde yasak ama bende yiyorum arada bir kaç tane yemekten önce ağzıma atıveriyorum hemen şişiriyor

spor da menu de cok guzel bence
koy yumurtasi daha guzeldir tabi canim biz de evde koy yumurtasi aliyoruz da ben istanbulda bulamiyorum ben de marketten organic serbest yemlenen tavuk yumurtasi aliyorum ama cidden tat fark ediyor

kizlar cikiyim ben kuzen disari cikip hava alalim diyor

simdiden herkese hayirli bayramlar

Köy yumurtası almayı da annem akıl etti. Yumurta sana dokunur yeme desem de yiyorsun bari köy yumurtası ye de kabarma dedi Evet büyük şehirler de çok zor gerçekten

1 dilim baklavacik yedim ama sanki bugunku hersey boşa gitmis gibi geliyor bu bilincten kurtulmaliyim acil. gerci daha hepimiz kim bilir ne kacamaklar yapicaz bayramda :)

Aynen kurtulmaya bak bir an önce. Kaçamak yapınca ne yediğini direk unut beynine yerleştirmeden. Bir bakıma reset at

Afiyet olsun şekerim aynı zamanda iyi yolculuklar su gibi git su gibi gel

Kızlar selamlar şeker tadında bir Bayram geçirmenz dilegıle iyi bayramlar

Seninde bayramın şeker tadında az kaçamaklı geçsin canım benim

kizlar hepimizin bayrami mubarek olsun saglikli mutlu ailelerimizle huzur icinde bayramlar gecirelim insallah öpüyorum herkesi

Amin canım seninde bayramın çok güzel huzurlu geçer inşallah

Kızlarr bu arada ilk günden kilo almışım ya nedir bu :18::18: her tarafım şişti resmen. Midem tepki gösteriyor bana :18:

Kızlarr bu arada ilk günden kilo almışım ya nedir bu :18::18: her tarafım şişti resmen. Midem tepki gösteriyor bana :18:
Hoşgeldin cnm
Ay sorma ben bugun dışarı cıktım sac baş yapılı sonrs arabaya binene kadar bi yağmur bastırdı sac baş dağıldı
Sonra bi yere gitmeden dönmek zorunda kaldık bende sanki biraz abur cubura verdim kendimi gurbette Bayram zor oluyo malesef

Iphone dan gönderildi

Yok cnm birkac denemeden sonra yaparsın bugun benim ikinci günüm ve biraz daha iyi yaptım aslında evde arapca şarkı çalıyordu bende hulahopla şarkıya eşlik ederken bi baktım o ritimde birkac saniye daha uzun yaptım :)) bakalım yarın nasıl olcak ama gercekten cok yoruyor insanı karnıma ağrı girene kadar yaptım bügünde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…