Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay kızlar acil durum yardım lütfen yüzüm cok kötü tahriş oldu dudaklarımın kenarındaki yanaklarda kızarıklıklar oldu acayip bir yanma hissediyorum bende sadece nemlendirici var yarın eczaneye gitcem kapanmadan sizce hangi kremi alsam iyi olur bilginiz varsa yardım lütfen benim cilt tipim karma bi ara bepanthen duymuştum ama yaglısı bana olmaz yüzüm cok parlar hangisi iyi geliyo acaba ben tabi eczacıya da sorcam ama nolur nolmaz sizlere de sorayım dedim

Iphone dan gönderildi

aa noldu ki canim alerji mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vay maşallah 3 lt yi geçer diyo ya helal olsun sana darısı içemeyenlerin başınaa

mısır yemeseydin 1 top sende yiyebilirdin kuzummm çok canın çektiyse 1 çay kaşığı tadına bak olmazsa
kaptan ya şu paket dondurmalar var ya onlarda mı yasak ya??

Bu arada bugün sabah arkadaşım bizi kahvaltıya davet etti
Ben sabah kahvaltımı hazırladım orda abartı bişi yememek için ( hatta hiç yememek üzere, yalandan iki lokma ağzımda geveleyip yutup doydum diyetteyim dicem)

Sporumu ve diğer öğünlerimi ise bütün gün eşimle dışarda olucağımızdan ona göre ayarlicaz
sporu büyük ihtimalle yürüyüşe veririm
Öğünleride anlatırım akşama

Ya bu akşam yada en geç pazartesi 3-4 günlük kampa gidicez o nedenle internet mevzusu biraz eksik kalıcak o zaman diliminde
Döndükten sonra uzun detaylarıyla neler yedim naaptım anlatcam sizlere

açık havada doğanın içinde spor yapacak olmanın heyecanı var

sizleri seviyorum
akşam iletişmek üzere

ayyyyy sizzi ne kadar ozledim anlatamam bi umut belki sahut paketi kalmistir diye baktim varmis megersem hemen gecmisi okuyacagim ayrica 2 gunluk menumu yazacagim

oyyyyy masallah ne guzel konusmussunuz. iku oku bitiremedim ama en sonunda bittialinti yapamadim kusura bakmayın
3. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi
benim iki haftalik hedefim tam 74 olmak olsun insallah ve en azindan kacamak yapmaya cesaretim olmasin
menulerimi yazmiyorum kacan kiz olmusum saol kaptanim. iman ki kacamaklarim 1 er top donruma her gun icin ve bir catal baklava. yine tadimlik. pek spor yapamadim ama bayramdan sonra yuruyuse start verecegim

slm kizlar. benim skence basladi nihayet. simdi gecmis yaptim. aklimda kaldiginca ucuncu olmusuz ama bunda katkim olmamasindan dolayi cok uzgunum dogrusu

sindim noldu niye tahris olduki yuzun canim cok gecmis olsun. eczacinn seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim

kahveyle kolayi bir arada icmedim aralainda nerden baksaniz uc saat vardir. oylece yan yana yazdim ugrasmayayim aciklamayla dedim:))))
bu gun verecm menu berbat otesi. hakikaten baska yerde diyet yapmaya calismak daha dogrusu dogru beslenmeye calismak ne zormus. hem diyolar ne guzel zayiflamaya baslamissin hemde diyolar niye yemiyon hangi soylediginizi yapayim dedim. bir de cocuk bakimima laf soyluyola. dilosun elinde bardak alti vardi neymis agzini kesecek. ya biliyorum ksmez hep ouynuyo. bu seferde tuttula sen ne dersen de dinleyen yok diyolar. ay daha birinci gun bu rabbim yardim et.

menum
sabah: sahanda yumurta, zeyin, 1 parca pide tereyag ve yer fistigi
aksam: 2servis kasigi taze fasulye, 1 parca tavuk gogsu haslanmis, salata ve 3badak ayran
burdan sonrasi rezil bir kac saat arayla
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
ve.azicik bir paket tutku biskuvi
oldurun beniiiiii

hoşbuldum canım,
ya aslında 3 -4 taneyi geçmez şekilde zaman zaman yiyorum
onlarda da bol yağ var diye biliyorum ben ama:26:

Canım kavrulmamışsa bir avuç ye ,ah işte keşke karatay yapsan ..bize hep doğru şeylerı yanlışmış gibi lanse ettirdiler ,karataya geçiş yap bence

Hmm ,yemekte doymamışmıydın canım ?ondanmı şekerin düştü acaba ..gece değilde bunları sahurda yesen bişiycik
K olmazdı ama ,zamanlaman kötü olmuş ,direkt yağ oluyor gece yenenler

bimukabele bitanemmmm afiyetolsun cnm iyi sahurlar allah rahatlık versin sweet dreams

ay canım benimde pantolonlarım bollaştı :) kızartma maalesef bizdede var biraz

kolay gelsin sindim
afiyet olsun

oksijenli suyla pansuman yap canım ama krem olarak bende pek bilmiyorum benim yağlı cilt :/

vay maşallah 3 lt yi geçer diyo ya helal olsun sana darısı içemeyenlerin başınaa

hehe evet fil gibi içerim amin canım

ayyyyy sizzi ne kadar ozledim anlatamam bi umut belki sahut paketi kalmistir diye baktim varmis megersem hemen gecmisi okuyacagim ayrica 2 gunluk menumu yazacagim

bizde seni özledik canım :)

inş hedefine ulaşırsın canım afiyet olsun :)

selam canım :) ay evet başkasının evinde çok zor ya hiç anlamıyorlar hiç
çocuğadamı karışıyorlar bu insanlar niye böyle ya :)
canım inş en zor günün bu olur Allah sabırlar versin :)

canım afiyet olsun da 1 paket mi azcık mı anlamadım :26:

ahaha aynen kaptan bu video benim eski halim
ingilizce yada ispanyolca olsaydı çevirebilirdim videoyu ama zaten beden dili yeter gerçekten

sabah uyanır uyanmaz ballı limonlu ılık su içtim

kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış, maydonoz nane ceviz 4 adet yeşil zeytin

öğlen dışarda olduğumuzdan ve ne yiyeceğimi bilemediğimden bişi yemedim su içtim habire

1 saat önce bi dondurma yedim maalesef duramadım

akşam öğünüm : 4 adet ızgara köfte bol yeşillikli salata

2-3 parça karpuz

su şuanda 2,5 lt

öptüm sizi

yarın sabah 3-4 günlük kampta olucaz döndükten sonra detayları paylaşıcam

seviyorum sizleri

aa noldu ki canim alerji mi

Ya evet sanırım alerji gibi birşey oldu cok şükür bugun kendiliğinden geçti birde eczane kapandı yetişemedim
ben eskiden yüzümü ağda ile alıyodum agdaya alerjim var yani cok hassas hemen sivilce yapıyodu
bu sefer bi arkadaşımın da kullandığı krem var sordum yüze de kullanılabiliyomuş tüy dökücü krem yanağıma da sürdüm pişman oldum cok şükür geçti
Ooo ne kadar güzel doğada spor iyi değerlendir cnm bol eğlenceler
Hoşgeldin cnm bizde özledik seni
ay cnm Allah yardımcın olsun valla başka ne denir ki Allah sabır versin onları başka şeyle oyalasın seni unutsunlar :)

Afiyet olsun yaramasın cnm sen şimdi orda sporda yapamazsın dimi rahat olamıyosun sonucta
Bence 1 dondurma cok değil cnm takma kafanı :)
detayları bekliyorum valla

valla evde oksijeni su yok ama biraz geçti cok şükür cnm

Selam kızlar bugun eltimi havaalanına götürdük gece 3 te yatıp sabah 8 de uyandım cok uykum var ama daha iftara yaklaşık 2 saat var. Bugun kendime hulahop aldım bol bol çeviririm artık :) şu göbek yağlarımdan kurtulmam lazım belki bunun da faydasını görürüm :)
birde ananas aldım onu da zayıflamak isteyenlere öneriyorlar ya bi deneyelim bari dedim zaten seviyorum ben tadını hadi ben kaçtım sonra görüşürüz bugun baya sakinmiş topik ne güzel geçmişte birikmemiş :)

Kizlar iyi aksamlar
Ben kuzenle tum gun denizdeydim ugrayamadim.yarinda temizlik gunu malum bayram icin. Menumu yazayim
Sabah kizarmis 4 dlm ekmek yumurta . Makul oranlarda domatesli biberli kavurma avakado peynir zeytin
Ogle bir avuc çiğ fistik seftali armut erik kefir
Aksam firinda sulu kofte sehriye pilav salata
Spor tum gun yuzme

Son düzenleme:

Tatlım gecmis olsun. Valla gecmis birikmemismi ben bakamadim zaten son mesaj senin olunca selam edeyim dedim. Hepinize sevgiler kizlar umarim yaramazlik yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…