- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Güle güle kullan sana hep istediğin rakamları göstersin cnm :) her hafta yenileriz okyuppi sındıcım cook sagol benımde artık cızelgem var heyo heyo
Güle güle kullan sana hep istediğin rakamları göstersin cnm :) her hafta yenileriz ok
Ay kızlar acil durum yardım lütfen yüzüm cok kötü tahriş oldu dudaklarımın kenarındaki yanaklarda kızarıklıklar oldu acayip bir yanma hissediyorum bende sadece nemlendirici var yarın eczaneye gitcem kapanmadan sizce hangi kremi alsam iyi olur bilginiz varsa yardım lütfen benim cilt tipim karma bi ara bepanthen duymuştum ama yaglısı bana olmaz yüzüm cok parlar hangisi iyi geliyo acaba ben tabi eczacıya da sorcam ama nolur nolmaz sizlere de sorayım dedim
Iphone dan gönderildi
hoşbuldum canım,Hoşgeldin cnm grubaara öğünde fındık fıstık ye bence ..en azından faydalı
vay maşallah 3 lt yi geçer diyo ya helal olsun sanaherkese iyi akşamlar
sporumu yaptım duşumu yaptım geldim
köye gidince bu düzeni nasıl oturtcam bilmiyorum orada yürüyüş yapınca herkes dik dik bakıyor
neyse kulaklıklarımı takıp onları görmezden geleceğim artık çıtır olunca da hala bakacaklarmı bakalım
menümü yazayım
Sahur
yumurta 2 tane kalmıştı onlarda bozulmuş2 avuç içi tost makinesinde kızarmış tereyeğlı pide, salata,zeytin
İftar
dünkü patlıcandan 1 tabak (bitti artık şükür),salata,2 bardak ayrann sindiye özendim , yarım mısır koçanı haşlanmış
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:su 3 lt yi geçer,yeşilçay
kaptan ya şu paket dondurmalar var ya onlarda mı yasak ya??mısır yemeseydin 1 top sende yiyebilirdin kuzummmçok canın çektiyse 1 çay kaşığı tadına bak olmazsa
hoşbuldum canım,
ya aslında 3 -4 taneyi geçmez şekilde zaman zaman yiyorum
onlarda da bol yağ var diye biliyorum ben ama:26:
menum
sabah: sahanda yumurta, zeyin, 1 parca pide tereyag ve yer fistigi
aksam: 2servis kasigi taze fasulye, 1 parca tavuk gogsu haslanmis, salata ve 3badak ayran
burdan sonrasi rezil bir kac saat arayla
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
ve.azicik bir paket tutku biskuvi
oldurun beniiiiii
bimukabele bitanemmmmafiyetolsun cnm iyi sahurlar allah rahatlık versin sweet dreams
Daha 1 ay önce çok dar sıktığı için yemek yiyemediğim kot pantolonum 2 gün önce giydiğimde düşe düşe bir hal kaldı
Benim annemde ne cips yerdi ne kola içerdi ama annem tam bir kızartma düşkünüdür. Her gün mutlaka bir şey kızartırTabi bizim de işimize geliyordu
Afiyet olsun şekerim tatlı rüyalar
Ben bugünkü menümü yazayım kızlar yarın erken uyanmam gerek işim var
sahur:
mozarella peyniri
1 meyveli yogurt
iftar:
1 küçük tabak soğanlı dolma ve yaprak sarma
3 koca bardak ayran
yeşillik
1 stick naneli bitter
Ay kızlar acil durum yardım lütfen yüzüm cok kötü tahriş oldu dudaklarımın kenarındaki yanaklarda kızarıklıklar oldu acayip bir yanma hissediyorum bende sadece nemlendirici var yarın eczaneye gitcem kapanmadan sizce hangi kremi alsam iyi olur bilginiz varsa yardım lütfen benim cilt tipim karma bi ara bepanthen duymuştum ama yaglısı bana olmaz yüzüm cok parlar hangisi iyi geliyo acaba ben tabi eczacıya da sorcam ama nolur nolmaz sizlere de sorayım dedim
Iphone dan gönderildi
vay maşallah 3 lt yi geçer diyo ya helal olsun sanadarısı içemeyenlerin başınaa
ayyyyy sizzi ne kadar ozledim anlatamambi umut belki sahut paketi kalmistir diye baktim varmis megersem hemen gecmisi okuyacagim ayrica 2 gunluk menumu yazacagim
oyyyyy masallah ne guzel konusmussunuz. iku oku bitiremedim ama en sonunda bittialinti yapamadim kusura bakmayın
3. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi
benim iki haftalik hedefim tam 74 olmak olsun insallah ve en azindan kacamak yapmaya cesaretim olmasin
menulerimi yazmiyorum kacan kiz olmusum saol kaptanim. iman ki kacamaklarim 1 er top donruma her gun icin ve bir catal baklava. yine tadimlik. pek spor yapamadim ama bayramdan sonra yuruyuse start verecegim
slm kizlar. benim skence basladi nihayet. simdi gecmis yaptim. aklimda kaldiginca ucuncu olmusuz ama bunda katkim olmamasindan dolayi cok uzgunum dogrusu
sindim noldu niye tahris olduki yuzun canim cok gecmis olsun. eczacinn seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim
kahveyle kolayi bir arada icmedim aralainda nerden baksaniz uc saat vardir. oylece yan yana yazdim ugrasmayayim aciklamayla dedim:))))
bu gun verecm menu berbat otesi. hakikaten baska yerde diyet yapmaya calismak daha dogrusu dogru beslenmeye calismak ne zormus. hem diyolar ne guzel zayiflamaya baslamissin hemde diyolar niye yemiyon hangi soylediginizi yapayim dedim. bir de cocuk bakimima laf soyluyola. dilosun elinde bardak alti vardi neymis agzini kesecek. ya biliyorum ksmez hep ouynuyo. bu seferde tuttula sen ne dersen de dinleyen yok diyolar. ay daha birinci gun bu rabbim yardim et.
menum
aksam: 2servis kasigi taze fasulye, 1 parca tavuk gogsu haslanmis, salata ve 3badak ayran
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
oldurun beniiiiii
bu videodaki işkencelerin çoğunu hepimiz yaşamışızdır özellikle hoplayarak fermuar çekmeyi izlediğimde eski halim aklıma gelmişti
dar gelmesinden sonra üstünden düşmesinin verdiği mutluluk paha biçilmezhepimiz mutlu oalalım prensesimm
işte o video kzıdaki azim müthiş yalnız
[video=youtube;PUJJ6Ruyvxg]http://www.youtube.com/watch?v=PUJJ6Ruyvxg#t=44[/video]
Ya evet sanırım alerji gibi birşey oldu cok şükür bugun kendiliğinden geçti birde eczane kapandı yetişemedimaa noldu ki canim alerji mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooo ne kadar güzel doğada spor iyi değerlendir cnm bol eğlencelerkaptan ya şu paket dondurmalar var ya onlarda mı yasak ya??
Bu arada bugün sabah arkadaşım bizi kahvaltıya davet etti
Ben sabah kahvaltımı hazırladım orda abartı bişi yememek için ( hatta hiç yememek üzere, yalandan iki lokma ağzımda geveleyip yutup doydum diyetteyim dicem)
Sporumu ve diğer öğünlerimi ise bütün gün eşimle dışarda olucağımızdan ona göre ayarlicaz
sporu büyük ihtimalle yürüyüşe veririm
Öğünleride anlatırım akşama
Ya bu akşam yada en geç pazartesi 3-4 günlük kampa gidicez o nedenle internet mevzusu biraz eksik kalıcak o zaman diliminde
Döndükten sonra uzun detaylarıyla neler yedim naaptım anlatcam sizlere
açık havada doğanın içinde spor yapacak olmanın heyecanı var
sizleri seviyorum
akşam iletişmek üzere
Hoşgeldin cnm bizde özledik seniayyyyy sizzi ne kadar ozledim anlatamambi umut belki sahut paketi kalmistir diye baktim varmis megersem hemen gecmisi okuyacagim ayrica 2 gunluk menumu yazacagim
ay cnm Allah yardımcın olsun valla başka ne denir ki Allah sabır versin onları başka şeyle oyalasın seni unutsunlar :)slm kizlar. benim skence basladi nihayet. simdi gecmis yaptim. aklimda kaldiginca ucuncu olmusuz ama bunda katkim olmamasindan dolayi cok uzgunum dogrusu
sindim noldu niye tahris olduki yuzun canim cok gecmis olsun. eczacinn seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim
kahveyle kolayi bir arada icmedim aralainda nerden baksaniz uc saat vardir. oylece yan yana yazdim ugrasmayayim aciklamayla dedim:))))
bu gun verecm menu berbat otesi. hakikaten baska yerde diyet yapmaya calismak daha dogrusu dogru beslenmeye calismak ne zormus. hem diyolar ne guzel zayiflamaya baslamissin hemde diyolar niye yemiyon hangi soylediginizi yapayim dedim. bir de cocuk bakimima laf soyluyola. dilosun elinde bardak alti vardi neymis agzini kesecek. ya biliyorum ksmez hep ouynuyo. bu seferde tuttula sen ne dersen de dinleyen yok diyolar. ay daha birinci gun bu rabbim yardim et.
Afiyet olsun yaramasın cnm sen şimdi orda sporda yapamazsın dimi rahat olamıyosun sonuctamenum
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
oldurun beniiiiii
Bence 1 dondurma cok değil cnm takma kafanı :)sabah uyanır uyanmaz ballı limonlu ılık su içtim
kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış, maydonoz nane ceviz 4 adet yeşil zeytin
öğlen dışarda olduğumuzdan ve ne yiyeceğimi bilemediğimden bişi yemedim su içtim habire
1 saat önce bi dondurma yedim maalesef duramadım
akşam öğünüm : 4 adet ızgara köfte bol yeşillikli salata
2-3 parça karpuz
su şuanda 2,5 lt
öptüm sizi
yarın sabah 3-4 günlük kampta olucaz döndükten sonra detayları paylaşıcam
seviyorum sizleri
valla evde oksijeni su yok ama biraz geçti cok şükür cnm
ay canım benimde pantolonlarım bollaştı :) kızartma maalesef bizdede var biraz
kolay gelsin sindim
afiyet olsun
oksijenli suyla pansuman yap canım ama krem olarak bende pek bilmiyorum benim yağlı cilt :/
hehe evet fil gibi içerimamin canım
bizde seni özledik canım :)
inş hedefine ulaşırsın canım afiyet olsun :)
selam canım :) ay evet başkasının evinde çok zor yahiç anlamıyorlar hiç
çocuğadamı karışıyorlar bu insanlar niye böyle ya :)
canım inş en zor günün bu olur Allah sabırlar versin :)
canım afiyet olsun da 1 paket mi azcık mı anlamadım :26:
Selam kızlar bugun eltimi havaalanına götürdük gece 3 te yatıp sabah 8 de uyandım cok uykum var ama daha iftara yaklaşık 2 saat var. Bugun kendime hulahop aldım bol bol çeviririm artık :) şu göbek yağlarımdan kurtulmam lazım belki bunun da faydasını görürüm :)
birde ananas aldım onu da zayıflamak isteyenlere öneriyorlar ya bi deneyelim bari dedim zaten seviyorum ben tadını hadi ben kaçtım sonra görüşürüz bugun baya sakinmiş topik ne güzel geçmişte birikmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?