Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende hoşgeldin canım menüleri yazıcak mıyızzz

Yok ben hiç belimde hulahop çeviremem evde pespembe duruyor kanepenin arkasında

Sende hoşgeldin canım menüleri yazıcak mıyızzz

Yok ben hiç belimde hulahop çeviremem evde pespembe duruyor kanepenin arkasında

Ben paylaşcam cnm kendimizi kontrol etmemizi saglıyo bence kaptanda memnun olur cnm
Valla hulahop cok zevkli aslında küçükken cok güzel yapardım ama şimdi biraz zorlanıyorum ama yapcam

Iphone dan gönderildi

Şimdii menümü yazıyım bakalım fazla cısslı ama artık kaptan cezanı artır derse yarın yapıcam artık onuda midem kaldırmadı

5 Köfte
4 kaşık hindi sote
1 dilim kek
15 sarma
1 cevizli baklava
1 ekmek kadayıfı
7 bitter çikolata
5 küçük dağ çileği
1 can eriği
1 yufkadan kıymalı börek
Domates salatalık

Bir de eve gelince ayran içtim soğuk soğuk

Spor:30 dakika yürüyüş
Birde 20 squat 100 ip atlama 20 şınav bu 1 set. 1 set yapıp 90 saniye evi turluyorum diğer seti yapıyorumç Böyle 6 set yaptım ama ter içinde kaldım.
Bu bittikten sonra 30 ar 2 bacak ayrı lunge ve daire çizme.
50 mekik yaptım midem elvermedi az kalsın kusuyordum yarın devam ederim artık

Su:3 litre olmuştur

Son düzenleme:
slm kizlar biri beni durdursun yemeklerde ac kaliyorum sonrasindada kurabiye lokum ne varsa saldiriyorum. ne yapacagimi sasirdim. uc gun boyle olsun da sonrasinda tekrar toparlarim artik napim. bu arada hani bahsediyodum ya dayimin esi vardi karatay yapmisti on iki kilo vermisti. kizlar ben onun yaninda manken gibi kaldim ya. oyle hosuma gitti anlatamam. bu gun bana geldiler baktim kimse zayiflamissin demiyor zorla soylettim bende. oh canima degsin:))))

Hımm cıss var ama maşallah sporda yapmışsın cnm

Iphone dan gönderildi

Hoşgeldin canımcım
Bravo sana söylemezse kimse zorla söylet cnm nolcak yani :)
Ama yemeklerini düzenli yemeye çalış canım ki abur cubura kaçma hoş ben tavsiye veriyorum ama bende aynı haltı yedim bu arada iki yeni foto ekledim albüme bugun çektim boydan çekemedim acık havada çekmek istedim yağmur bastırdı bende yüzümü çektim:) şuan mesajı yazarken komşum mesaj attı dur fotosunu eklim

Iphone dan gönderildi

Hımm cıss var ama maşallah sporda yapmışsın cnm

Iphone dan gönderildi

15 yeri gezdik bugun kolay degil vallahi nefsi mudahele etmek. Yarin da misafir gelmezse yuruyuse cikicam uzun uzunnn

Hahaha boyle arkadaslar lazim bize de. Benimkiler de soylemez gicik olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya iyi moral oluyo cnm ama ben bana söylemeyene bile soruyorum o kadar kilo verdim belli oluyo mu diye
Biraz arsızlık var zorla kendimi şımartıyorum

Iphone dan gönderildi

Bugünkü en saçma menüm bir daha böyle yapmayı düşünmüyorum...

Sabah:
1 simit
1 dilim mozarella
Yarım tatlı kaşığı favorim olan ekşi vişne reçelim
1 gözleme

Akşam 16:00-18:00 :
1 kare bitter
3 kare sütlü çikolata
1 sert nektari
Gözleme
Çay
3 tane patlamış mısır
Bol bol bol su
Frenk üzümü birkac tane

Spor:
Hulahop çevirme
Bol dans ettim oğlumla :)

Iphone dan gönderildi

Slm meleklerimmmm maşallah bayram olmasına rağmen süper kaynatmışsınız öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerimm

Çok şükür bayramın birinci günü atlattık biraz yorucu olmasına rağmen hakikaten bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz sanırım ev doldu doldu boşaldı bütün büyükler bizde olunca 4 kez makina çalıştırdım elimde yıkadıklarım hariçç

şu an ev tamamen boşaldı ediyle büdü kaldık yarında gelen olur 3, günüde biz dolaşırız artık gerçi abim denize kaçalım diyor ama bakalım karar veremedim :44::44:

hakikaten bayramlarda zor prensesimmm iradeye kuvvet lazımmm ben her mutfağa girişimde su içtimmm bugün midem dolu olunca cıslara gözüm kaymadı

wowwww komşun şok olmuş Sindimmm ne güzel bir teşvik değilmi

aman Gülayımmm skaın yemeklerde çocukları doyurmaktan kendin yiyemiyorsun sanırımm yemekten önce doyursan çocukları olmazmıki :26: sen rahat yersin yemeğini böyle ataklar yaşamazsınnn oh oh süper haberler söylet tabiii kuzum aferim sana neler çektin o kiloyu verene dek farketsinler bir zahmet

bayramda kaçamaklara ceza yok prensesimm iradenize kuvvet sen zaten kendine öyle bir ceza vermişsinki maşallahhh yakmışsındır cnmcımm 600 ip 120 squat 120 şınav aşmışsın kendinii

Ben paylaşcam cnm kendimizi kontrol etmemizi saglıyo bence kaptanda memnun olur cnm
Valla hulahop cok zevkli aslında küçükken cok güzel yapardım ama şimdi biraz zorlanıyorum ama yapcam

Iphone dan gönderildi

hakikaten hem kaçamak yapıp hem cezalarınızı kendiniz yaptınızmı mest oluyorum sindimm senden kurtulmaz mutlaka yaparsın çalışmaya devam cnm

offff en kötü an işte o kadar özenip boşa gitmesi haklısın cnm benim gurbette zor ama aburcubura dikkat et cnmcımm

Kızlarr bu arada ilk günden kilo almışım ya nedir bu :18::18: her tarafım şişti resmen. Midem tepki gösteriyor bana :18:

bitanem oruçtan çıktık birde hakikaten oruçta yediğine göre fazla kaçmış o yüzdne dir bir iki güne düzene gireriz sıkma canını

sıcakta kot giymeye nasıl cesaret ettiniz yanmışsınız

Kızlar herkese hayırlı bayramlar öpüldünüz

tşkler feridemmm iyi bayramlar bebişimmm

Kızlar selamlar şeker tadında bir Bayram geçirmenz dilegıle iyi bayramlar

tşkler neslim hayırlı bayramlar bitanemmm

kizlar hepimizin bayrami mubarek olsun saglikli mutlu ailelerimizle huzur icinde bayramlar gecirelim insallah öpüyorum herkesi

aminnn bitanemmm tşkler hayırlı bayramlar

caniiiim bende sizleri cok ozledim gel bende sana sarilayim birtanem. burda simge koyamiyom malum tel birakmiyo cok fazla. sen var kabul et:)))
biz de birgun annen gibi diyecez amma velakin is isten gecmis olacak sanirim(

banane bende sarılmak istiyorummm

Hayırlı yolculuklar Eylülümmm güle güle git gel inş bitanemmm hayırlı bayramlar iyi olmuş değişiklik olur bayramda iradenize kuvvet ben ceza vermiyorum o kiloları gr gr ne zorluklarla verdiniz o yzüden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım bitanemm

tşkler Sindimmmm

aloe veralı olanı tavsiye ederim bende cnm benim saksıda aloe veram var arada bir yaprak kırıp suyunu sürerim cildime süper yapıyor

1 dilim baklavacik yedim ama sanki bugunku hersey boşa gitmis gibi geliyor bu bilincten kurtulmaliyim acil. gerci daha hepimiz kim bilir ne kacamaklar yapicaz bayramda :)

bayramda olacak o kadar cnmm bir sonraki öğünde dengelemeye çalış ve bol bol su ve yeşilçayı ihmal etme son 2 gün dayanalımm

kim dmeiş son 3 kişi için utanç kaynağı diye ben hepinizden çok memnunum ramazanda kilo almadan sbait kalmadan az veya çok gitti kilocuklar genelde kilo alınır çünkü hepiniz zoru başardınız

Sindim 27 hazirandaki bildirim kiloları ve son bildirim arasındaki farkları hesapladım bitanem yanlışlık yok yani bakabilirsin

kizlar cikiyim ben kuzen disari cikip hava alalim diyor

simdiden herkese hayirli bayramlar

iyi bayramlar bızdıkımmm

karatayda kellogsta yağsız her türlü gıda da yasak bızdıkımmm sanırım gezmede olduğun için tüketmek zorunda kaldın

kizlar selamlar nasil gidiyor
ben dun giremedim ya ilk once bi 2 gunluk menu yaziyim sonar gecmis yapicam

slm bızdıkım özledik inann

afiyetolsun sindimm alişe eğlence çıktı desene bence sne bu işi kapacaksın kuzum ben becerebilsem söylerim de püf noktasını bende senden bekliyorum pirinç pilavı fazlamı kaçmışş

afiyetolsun cnmmm köy yumurtası bambaşka yayla çorbasını ben bulgurla yapıyorum prensesim aklında olsun

kizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.

anaaaam ne guzel bir liste bu cok begendim acayip motivasyon kaynagi.

evet Gülayım çok şükür ramazanı bitirdik rabbim seneyede birlikte tutmayı nasip etsin inş tşkler cnm senin de bayramın mübarek olsun

bitanem kp ler gelse de fazla kalmazlar inan bana tatile geleceklerini de zannetmem çünkü senin miniklerden rahatsız olurlar anneannemden biliyorum kafası götürmüyo dayıma gidiyo hemen kaçıyo sen gönlünü ferah tut beğenmene sevindim bende bayıldımmmm sizlerin başarısını görünce gurur duydumm

közlenmiş mantara bayılırımm üzülme kuzummmm o baklavayı yakmışsın zaten

az da olsa vermişsin feridem önemli olan bu cnm benimmm bayramdan sonra hızlanacağız inşşş tibete başlamana da çok sevindim

evet alternatif hareketler var cnmmm bayram dolayısı ile tüm cezalar iptal saymana gerek yok bitanemm

karpuz baklava muzlu kek hepsi bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş feridemmm

elbette başarı dile kolay cnmmm yedik yattık buna rağmen hepiniz süperdiniz merak etme bayram dönüşü yandınızzz heleki 500 grdan fazla alıp gelene olursa elimden çekeceği var ona göre yapın kaçamakları

maşallah Sindimmm çikolata festivalimi vardı sizdee:125::125: bayram sonu 500 gr dan fazla alırsan elimden çekeceğin var

hosgeldin cnm ozledim hepinizi herkes mesgul tabi..
yok cnm inan 500 gr bile almaya niyetim yok bugun baya gozumu doyurdum diger gunler sadece bi karecik yerim kizkardesimle anlastikta yarindan iitibaren tekrar menulerime ceki duzen vercem sporumuda yapmaya caliscam yapamasamda en azindan duzgun menu yapcam esimin doktor isi halolsun buyuk konusmakta istemiyorum ben icimdekini dillendirince hep tersi oluyo sonra mahcup oluyorumama bu ay 5 kilo vermek istiyorum olur mu acaba hadi 3 kilo olsada olur ama benim eylulde 75 e en yakin rakamda olmak istiyorum artik insallah olur dua edin bana kizlar
yanlislik yoksa ne diyeyim cnm ben verdigimi aldim sonra tekrar verdimya o yuzden karisiklik oldu aslinda buda bana ders olsun artik ne diyim
su seytan ucgenine de baya guldum cnm alemsin
aslinda baktimda herkes disarda kacamak yapmis bi ben evde kendi kendime kacamak yaptirmisim
ayrica gercekten bu mesajdan sonra cok motve oldum birde kizkardesimle konustum yine bi gaz aldim

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşbuldum Sindimmm bende özledimm ama değl pc yi cepten bile bakmak mükün değildi çok yoğundumm aferim işte böyle bak tepkilerde müthişş hazır başlamışken sonmuna kadar devam et bencede yapamasamda diye bir cümle yok yasaklıyorum ayda 3-4 kilo ideal cnm hızlı verirsen hızlı alırsın 2,5 kilo ver ben razıyımm az gitsin kalıcı gitsin amacımız o fazlası olursa süper olur ama acaba diye bir cümle kurma kuzumm

bitanem gurbettesin burda olsan kimbilir gelen giden trafiği nasıl olacaktı o yüzden bu kaçamak normal sıkma canını

ayy sen cok seviyorum kaptancim
cok anlayislisin cnm evet evet aslinda yaparim da ben ne zaman yapcam desem tersi oluyo bu aralar ama yapcam bu sefer

ayy sen cok seviyorum kaptancim
cok anlayislisin cnm evet evet aslinda yaparim da ben ne zaman yapcam desem tersi oluyo bu aralar ama yapcam bu sefer

bende seni çok seviyorum Sindimmm elbette 10 kilo vermiş olmana 200 gr kaldı onca kiloyu sen verdin başardın yine başaracaksın cnm benim

371.etap

Eki Görüntüle 1199397 Eki Görüntüle 1199396 Eki Görüntüle 1199399

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:102:[/TD]
[TD]:102:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1199410 Eki Görüntüle 1199411 Eki Görüntüle 1199410 Eki Görüntüle 1199403 Eki Görüntüle 1199410 Eki Görüntüle 1199411 Eki Görüntüle 1199410

Bu listemizde bitti bu hafta tatiliz meleklerim paylaşanları ekleyeceğim yine

372.etap

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Bayram 1, gün[/TD]
[TD]2, gün [/TD]
[TD]3.Gün[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1203534 Eki Görüntüle 1203532 Eki Görüntüle 1203533

kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha

sabah
1 dilim su boregi
1 parca hamur kizartmasi
beyaz peynir
2 siyah zeytin
domates salatalik maydanoz nane
sekersiz cay

sonrası daha da facia
şekerli turk kahvesi
1parca cikolata
1 lokum
1 sekerpare
5 yaprak sarma
yarim porsiyon karisik kebap
salata
light kola
1 catal kunefe

spor bile yapamadım. cok kotu buu napicaz acaba :)

vallahi supersin haaa. komsun da iyi gaz vermis. benimkiler inat etti vermissin demedi. ama dur bu gunden sonra biraz zorlayayim onlari:)))

canim gel sanada sarilayim :)))
ya yemeklerde doymamain nedeni sirf karbon hidrat olmasi. arti cok kalabalik oldugu icin kendime ayri tabak yapamiyorum. sonuc ac kaliyorum. millet ekmege abandigi icin doyuyo ben ekmek yemiyorum bir kac kasik yemekle ne olacak doyamiyorum haliyle. sonrasinda da ikramliklardan yemek kacinilmaz oluyo. hos elimden geldigi kadar onlara da hayir diyorum ama acliga yenilip yedigimde oluyor. sonra kisir dongu basliyor sekerin yukselip inmesinden dolayi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…