Hoşgeldin cnm
Ay sorma ben bugun dışarı cıktım sac baş yapılı sonrs arabaya binene kadar bi yağmur bastırdı sac baş dağıldı
Sonra bi yere gitmeden dönmek zorunda kaldık bende sanki biraz abur cubura verdim kendimi gurbette Bayram zor oluyo malesef
Iphone dan gönderildi
Yok cnm birkac denemeden sonra yaparsın bugun benim ikinci günüm ve biraz daha iyi yaptım aslında evde arapca şarkı çalıyordu bende hulahopla şarkıya eşlik ederken bi baktım o ritimde birkac saniye daha uzun yaptım :)) bakalım yarın nasıl olcak ama gercekten cok yoruyor insanı karnıma ağrı girene kadar yaptım bügünde :)
Sende hoşgeldin canım menüleri yazıcak mıyızzz
Yok ben hiç belimde hulahop çevirememevde pespembe duruyor kanepenin arkasında
Şimdii menümü yazıyım bakalım fazla cısslı ama artık kaptan cezanı artır derse yarın yapıcam artık onuda midem kaldırmadı
5 Köfte
4 kaşık hindi sote
1 dilim kek
15 sarma
1 cevizli baklava
1 ekmek kadayıfı
7 bitter çikolata
5 küçük dağ çileği
1 can eriği
1 yufkadan kıymalı börek
Domates salatalık
Bir de eve gelince ayran içtim soğuk soğuk
Spor:30 dakika yürüyüş
Birde 20 squat 100 ip atlama 20 şınav bu 1 set. 1 set yapıp 90 saniye evi turluyorum diğer seti yapıyorumç Böyle 6 set yaptım ama ter içinde kaldım.
Bu bittikten sonra 30 ar 2 bacak ayrı lunge ve daire çizme.
50 mekik yaptım midem elvermedi az kalsın kusuyordum yarın devam ederim artık
Su:3 litre olmuştur
slm kizlar biri beni durdursun yemeklerde ac kaliyorum sonrasindada kurabiye lokum ne varsa saldiriyorum. ne yapacagimi sasirdim. uc gun boyle olsun da sonrasinda tekrar toparlarim artik napim. bu arada hani bahsediyodum ya dayimin esi vardi karatay yapmisti on iki kilo vermisti. kizlar ben onun yaninda manken gibi kaldim ya. oyle hosuma gitti anlatamam. bu gun bana geldiler baktim kimse zayiflamissin demiyor zorla soylettim bende. oh canima degsin:))))
Hımm cıss var ama maşallah sporda yapmışsın cnm
Iphone dan gönderildi
Hoşgeldin canımcım
Bravo sana söylemezse kimse zorla söylet cnm nolcak yani :)
Ama yemeklerini düzenli yemeye çalış canım ki abur cubura kaçma hoş ben tavsiye veriyorum ama bende aynı haltı yedim bu arada iki yeni foto ekledim albüme bugun çektim boydan çekemedim acık havada çekmek istedim yağmur bastırdı bende yüzümü çektim:) şuan mesajı yazarken komşum mesaj attı dur fotosunu eklim Eki Görüntüle 1203448 Eki Görüntüle 1203449 Eki Görüntüle 1203450 Eki Görüntüle 1203451 Eki Görüntüle 1203452
Iphone dan gönderildi
15 yeri gezdik bugun kolay degil vallahi nefsi mudahele etmek. Yarin da misafir gelmezse yuruyuse cikicam uzun uzunnn
Hahaha boyle arkadaslar lazim bize de. Benimkiler de soylemez gicik olurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 yeri gezdik bugun kolay degil vallahi nefsi mudahele etmek. Yarin da misafir gelmezse yuruyuse cikicam uzun uzunnn
Hahaha boyle arkadaslar lazim bize de. Benimkiler de soylemez gicik olurum
Hoşgeldin canımcım
Ama yemeklerini düzenli yemeye çalış canım ki abur cubura kaçma hoş ben tavsiye veriyorum ama bende aynı haltı yedim bu arada iki yeni foto ekledim albüme bugun çektim boydan çekemedim acık havada çekmek istedim yağmur bastırdı bende yüzümü çektim:) şuan mesajı yazarken komşum mesaj attı dur fotosunu eklim Eki Görüntüle 1203448 Eki Görüntüle 1203449 Eki Görüntüle 1203450 Eki Görüntüle 1203451 Eki Görüntüle 1203452
Iphone dan gönderildi
slm kizlar biri beni durdursun yemeklerde ac kaliyorum sonrasindada kurabiye lokum ne varsa saldiriyorum. ne yapacagimi sasirdim. uc gun boyle olsun da sonrasinda tekrar toparlarim artik napim. bu arada hani bahsediyodum ya dayimin esi vardi karatay yapmisti on iki kilo vermisti. kizlar ben onun yaninda manken gibi kaldim ya. oyle hosuma gitti anlatamam. bu gun bana geldiler baktim kimse zayiflamissin demiyor zorla soylettim bende. oh canima degsin:))))
Şimdii menümü yazıyım bakalım fazla cısslı ama artık kaptan cezanı artır derse yarın yapıcam artık onuda midem kaldırmadı
5 Köfte
4 kaşık hindi sote
1 dilim kek
15 sarma
1 cevizli baklava
1 ekmek kadayıfı
7 bitter çikolata
5 küçük dağ çileği
1 can eriği
1 yufkadan kıymalı börek
Domates salatalık
Bir de eve gelince ayran içtim soğuk soğuk
Spor:30 dakika yürüyüş
Birde 20 squat 100 ip atlama 20 şınav bu 1 set. 1 set yapıp 90 saniye evi turluyorum diğer seti yapıyorumç Böyle 6 set yaptım ama ter içinde kaldım.
Bu bittikten sonra 30 ar 2 bacak ayrı lunge ve daire çizme.
50 mekik yaptım midem elvermedi az kalsın kusuyordum yarın devam ederim artık
Su:3 litre olmuştur
Ben paylaşcam cnm kendimizi kontrol etmemizi saglıyo bence kaptanda memnun olur cnm
Valla hulahop cok zevkli aslında küçükken cok güzel yapardım ama şimdi biraz zorlanıyorum ama yapcam
Iphone dan gönderildi
Hoşgeldin cnm
Ay sorma ben bugun dışarı cıktım sac baş yapılı sonrs arabaya binene kadar bi yağmur bastırdı sac baş dağıldı
Sonra bi yere gitmeden dönmek zorunda kaldık bende sanki biraz abur cubura verdim kendimi gurbette Bayram zor oluyo malesef
Iphone dan gönderildi
Kızlarr bu arada ilk günden kilo almışım ya nedir bu :18::18:her tarafım şişti resmen. Midem tepki gösteriyor bana :18:
Selam kızlarr sakinmiş burası bugün herkes gezmelerdedirHerkesin ellerinden öperim
Biz de çok gezdik annemler bizi eve bıraktı hala geziyolarBiz ablamda piştik resmen kotlar öyle bir yaktı ki makyaj saç baş hespi şaptirik oldu
Bu arada bayram günü yediklerimizi nasıl yazıcaz acaba
Aynen öyle ramazan da bitti sıra şevval de
Bozulmasın şekerim stres yaptıkça daha çok kilo alınır tecrübeyle sabit
Aynen öyle ama onu da yemesem annem beni kesin boğardı
Hava sıcakken çıktım ben dönerken yağmur yağıyordu mecbur tıpış tıpış geri döndüm
Afiyet olsun canım sporda iyi maşallahHulahopu ben hiç belimde çeviremezdim
Bildiğim kadarıyla karatayda special k da yağsız sütde yasak ama bende yiyorum arada bir kaç tane yemekten önce ağzıma atıveriyorum hemen şişiriyor
Köy yumurtası almayı da annem akıl etti. Yumurta sana dokunur yeme desem de yiyorsun bari köy yumurtası ye de kabarma dediEvet büyük şehirler de çok zor gerçekten
Aynen kurtulmaya bak bir an önce. Kaçamak yapınca ne yediğini direk unut beynine yerleştirmeden. Bir bakıma reset at
Afiyet olsun şekerim aynı zamanda iyi yolculuklar su gibi git su gibi gel
Seninde bayramın şeker tadında az kaçamaklı geçsin canım benim
Amin canım seninde bayramın çok güzel huzurlu geçer inşallah
Kızlar herkese hayırlı bayramlaröpüldünüz
Kızlar selamlar şeker tadında bir Bayram geçirmenz dilegıle iyi bayramlar
kizlar hepimizin bayrami mubarek olsun saglikli mutlu ailelerimizle huzur icinde bayramlar gecirelim insallah öpüyorum herkesi
caniiiim bende sizleri cok ozledim gel bende sana sarilayim birtanem. burda simge koyamiyom malum tel birakmiyo cok fazla. sen var kabul et:)))
biz de birgun annen gibi diyecez amma velakin is isten gecmis olacak sanirim(
gunaydın kızlar.hepımızın bayramı mubarek olsun.pek ugrayan olmaz herkes bayram gezmelerındedır ama olsun.ben öğlene dogru cıkıcam ızmıte gıdıcez esımın akrabaları var persembe yada carsamba aksamı dönıcem ınsallah.herkesın bayramda artısız olması temennısıyle hepınızı öpüyorum.bayramda menu paylasamam ınternete gıremem cunkı bayram donusu görusuruz ınsallah
dunkı menum sahur
peynır zeytın domates salatalık 2 catal helva 1parca pide
ıftar turlu ayran 1kepce tarhana 1parca pide 1kase sütlaç az sekerlıydı:26::26:
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
Eki Görüntüle 1203219
Eki Görüntüle 1203220 Eki Görüntüle 1203221
Ay kızlar bu sabunlardan almıştım iki hafta önce ama henüz kullanmadım size göstereyim önce demiştim iki hafta oluvermiş :) kimyasallardan iyidir diye düşündüm aslında ben ne zaman yüzüme şöyle güzel bir krem alıverirsem yüzümü sivilceler basıyo..
Ne zman bir yüz temizleme jeli alsam yine aynı sorun yüzümde sivilce başlıyo..
Ama ne zman normal sıvı sabunla yüzümü yıkasam tekrar yüzüm eski haline dönüyo çok tuhafıma geliyo benim bu durum yani ben özen gösterdikçe yüzüm kötü oluyo
Bu sefer tesadüfen market görevlisi bu sabunları yeni yeni raflara yerleştirirken gördüm baktım biri yeşilçaylı, biri limon ve lavanta çiçekli diğeri ise aloeveralıymış ve doğalmış tüm cilt tipine uygunmuş denemekte fayda var dedim aldım eve geldim araştırdım baya faydalı şeyler okudum yarından itibaren kullancam. Tercihimi aloeveradan yana kullandım ilk onu denicem baya övmüşlerdi saraçoğlunun sitesinde orda da varmış bu tarz sabunlar sizlere de söyleyeyim dedim
Iphone dan gönderildi
1 dilim baklavacik yedim ama sanki bugunku hersey boşa gitmis gibi geliyor bu bilincten kurtulmaliyim acil. gerci daha hepimiz kim bilir ne kacamaklar yapicaz bayramda :)
aa insallah sizinle tatile gelmezler yaaa biraz ailecek bas basa tatil yapin cnm zaten normal gunlerde is stresi yogunluk yorgunluk insan bisey anlayamiyo bari yilda bir kere kendinize zaman ayiracakken rahat biraksinlar siziama unutmaki is esinde bitiyo cnm sen diyosun zaten esim agizina bakiyo bir sekilde senin agzina bakmasini sagla acaba cecoya mi sorsak taktik versin sana
aynen cnmm ramazan bitti hayirlisiyla seninde bayramin mubarek olsun gel seni bi opem sarilam ozledim
ahh cnm tipik gelin ve kayinvalide taraflari malesef
o zaman allah aveadan razi olsun dyelim cnm
hee ilk 6 kisi iicin motivasyyon son 3 kisi icin utanc kaynagi
gecmis olsun eylulum afiyet olsun cnm
ay hakikaten acimayacakmissin adama
bugunde annem seninkine yakin bi sorun yasamak uzere babamla senin bu olayi anlattim aa yok diyo o eskidendi o kadar yil acidimda noldu artik o eski sindinin annesi yok dedi(tabi o kendi adini dedi de ben sansür uyguladim)
Sindim 27 hazirandaki bildirim kiloları ve son bildirim arasındaki farkları hesapladım bitanem yanlışlık yok yani bakabilirsingercekten video cok guzelmis kaptanim
evet cnm cok sukur cogu gecti
sweetcim benimkinde yanlislik var sanki cnm:26:
ben gecen hafta 1 kilo verdim
bu hafta 100 gr
ondan onceki hafta birkac gram daha verdim gibi
ama ben 1 ay once biraz sapittip 1 kilo m1 bcuuk kilo mu ne almistim onu geri verdim sanirim o yuzden boyle oldu benim kilom onlri saymamissin galiba dimi
kizlar cikiyim ben kuzen disari cikip hava alalim diyor
simdiden herkese hayirli bayramlar
cumartesi menum
sahur
1 yumurtadan omlet bol peynir7 zeytin domates 1 cb ceviz
iftar
ev yapimi kebap sanirim 1 porsiyondan fazlaydi 4 yk kadar domatesli bulgur pilavi cacik bir de sogan salatasi
pazar menum
Sabah
1 kase kellogs special k yagsiz sutle
aksam canim pek bir sey istemedi biraz kuruyemis 1 kayisi yedim 1 bardak da cilekli kefir ictim
menum bu 2 gun cok kotu oldu farkindayim cumartesi cok yedim pazar yemedim falan
kizlar selamlarnasil gidiyor
ben dun giremedim ya ilk once bi 2 gunluk menu yaziyim sonar gecmis yapicam
bugünkü menüm:
sahur:
2 dilim lahmacun
yoğurt
iftar:
4 kaşık domatesli pirinc pilavı
1 tavuk budu yanında parçası ile birlikte fırında
salata
1 bardak cay
frenk üzümü
ananas
cok şükür ramazanı da bitirdik ben Ramazan boyunca kac kilo verdim hatırlamıyorum zaten en fazla 2 kilo vermişimdir en fazla o da ama hiç yoktan iyidir gerçi hedefim Ramazan bitince 79 olmaktı ama yapamadım arada 200 gr varinşallah 2 hafta sonraya artık
Spor:
Küçük topla biraz plates hareketleri
Hulahop döndürmeye çalışmak ( resmen annem şaştı kaldı netten konusunca ona da gösterdim yapamadığıma inanamadı kadın çünkü küçükken çok güzel yapardım ama yılmak yok yola devam 1 hafta içinde tekrar çevirebilirim inşallahama yapmaya çalışırken bile cok terledım hatta oğlum çemberi iki de bir yere düşünce karşıma geçip gülüyo onu güldürmek için yaptığımı sanıyo :) bilmiyo ki gercekten yapamıyorum eşim beni videoya bile çekti bende kendime bi bakayım dedim anam hakikaten cok kötü bir görüntü var ortada şimdilik bir püf noktası varsa lütfen söyleyin de yazık bana yaaa )
Baya ip atladım bugun sayısını saymadım
Oğlumla balon oynadım o da cok terletti beni :)
Menumu de yazayim
Sahur:
Tereyagda koy yumurtasi(vallahi koy yumurtasi daha guzelmis)
Domates salatalik zeytin peynir
Avuc icinden az pide
Tereyagi
1 bardak sut
Iftar:
1 kase yayla corbasi
Taze fasulye
Domates salatalik zeytin peynir
Selam kizlar simdiden bayraminiz mubarek olsun :)) Pasta tadinda bayramlar dilerim
Yok kaptanim lokum sevmem ben ama yine de tisikkir ederim
Oo masallah herkese ramazanda bile kilolar gitmiss
Afiyet olsun canim ama hem baklava hem de muzlu kek fazla degil mi??
Afiyet olsun sekerim uzulme tadimlik bakmissin hepsine sporun da cok guzel zaten
kizlar saka maka ramazan bitti. hepimize hayirli ugurlu olsun. bayraminiz tekrardan mubarek olsun calarim benim. yarin belki vakit bulamam yaniniza gelmeye. hepinizi kocaman optum.
slm kizlar.offf icim sıkıldı. derdin birinden kurtulmadan digerini dayiyolar. bilmem gercek bilmem yalan kp ler yaz bitmeden bize geleceklermis birde bu yetmiyo gibi benim esimle yapmayi dusundugum karadeniz tatiline beraber gidecegimizi soyluyor. anaaaaaam yeteeeeer diye bagira bagira kacasim var.
anaaaam ne guzel bir liste bu cok begendim acayip motivasyon kaynagi.
kizlar bayram tatiline girmiş kimse yok :)
menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
4 siyah zeytin
bikac kozlenmis mantar
sekersiz cay
sekersiz turk kahvesi
öğlen
yogurt
aksam
bir parca biftek
bol salata
1 dilim baklava
30 dk jillian + 40 dk yuruyus
2bucuk litre su
En az ben vermişimama makus kaderim dönecek inş ,bayramdan sonra
Sveetdeemple canım bikaç gündür erteliyordum Tibet'i ,bugün başladım en sonunda
4.ve5.harekette zorlanıyorum ama,tibet topiğine baktım ,alternatif hareketler varmış onları yaptım bende
Şimdiden psikolojikgüte olabilir ama ,çok enerjikim
Selam kızlar ..niye kimsecikler yok ,sveet canım msj sayma işini yarın yapsam nolur,bu arada hangi tarihler arasını sayıcam söylersen :44:fırsatım yok çok kuzunda sürüyor ,bugün akşama misafir var
Dünkü menüm ;sahur;kkk
iftartavuk pirzola2tane ,3kaşık bulgur pilavı ,salata ,ayran
Spor;20dk kültür fizik
Su;3litre
Bugünkü misafir menüsü;şehrine çorbası
Fırında patlıcan kebabı
Bulgur pilavı ,salata,karpuz,
Tatlı olarak;baklava,muzlu kek
acımamak lazım dıyom bosuna demıyorum.aferın kardesıne senın emeklerını bosa cıkarmıycak ınsallah
darbe ılan et bayramdan sonra banucum acıma bıze enazından banasu bayramıda atlatalım hersey duzene gırcek ınsallah.2.dılım ıcın tutamadım kendımı uzgunum:26::26:saat 5te kendıme ceza verıp 100mekık cektım ama senın cezanada razıyım ver
saka maka 1kılo vermısım ramazanda benım için basarı vallahı
Bugünkü en saçma menüm bir daha böyle yapmayı düşünmüyorum...
Sabah:
1 simit
1 dilim mozarella
Yarım tatlı kaşığı favorim olan ekşi vişne reçelim
1 gözleme
Akşam 16:00-18:00 :
1 kare bitter
3 kare sütlü çikolata
1 sert nektari
Gözleme
Çay
3 tane patlamış mısır
Bol bol bol su
Frenk üzümü birkac tane
Spor:
Hulahop çevirme
Bol dans ettim oğlumla :)
Iphone dan gönderildi
hosgeldin cnm ozledim hepinizi herkes mesgul tabi..Slm meleklerimmmmmaşallah bayram olmasına rağmen süper kaynatmışsınız öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerimm
Çok şükür bayramın birinci günü atlattıkbiraz yorucu olmasına rağmen hakikaten bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz sanırım ev doldu doldu boşaldı bütün büyükler bizde olunca 4 kez makina çalıştırdım elimde yıkadıklarım hariçç
şu an ev tamamen boşaldı ediyle büdü kaldık yarında gelen olur 3, günüde biz dolaşırız artık gerçi abim denize kaçalım diyor ama bakalım karar veremedim :44::44:
hakikaten bayramlarda zor prensesimmm iradeye kuvvet lazımmm ben her mutfağa girişimde su içtimmm bugünmidem dolu olunca cıslara gözüm kaymadı
wowwww komşun şok olmuş Sindimmm ne güzel bir teşvik değilmi
aman Gülayımmm skaın yemeklerde çocukları doyurmaktan kendin yiyemiyorsun sanırımm yemekten önce doyursan çocukları olmazmıki :26: sen rahat yersin yemeğini böyle ataklar yaşamazsınnn oh oh süper haberler söylet tabiii kuzum aferim sana neler çektin o kiloyu verene dek farketsinler bir zahmet
bayramda kaçamaklara ceza yok prensesimm iradenize kuvvet sen zaten kendine öyle bir ceza vermişsinki maşallahhhyakmışsındır cnmcımm 600 ip 120 squat 120 şınav aşmışsın kendinii
hakikaten hem kaçamak yapıp hem cezalarınızı kendiniz yaptınızmı mest oluyorum sindimmsenden kurtulmaz mutlaka yaparsın çalışmaya devam cnm
offff en kötü an işte o kadar özenip boşa gitmesihaklısın cnm benim gurbette zor ama aburcubura dikkat et cnmcımm
bitanem oruçtan çıktık birde hakikaten oruçta yediğine göre fazla kaçmış o yüzdne dir bir iki güne düzene gireriz sıkma canını
sıcakta kot giymeye nasıl cesaret ettiniz yanmışsınız
tşkler feridemmm iyi bayramlar bebişimmm
tşkler neslim hayırlı bayramlar bitanemmm
aminnn bitanemmm tşkler hayırlı bayramlar
banane bende sarılmak istiyorummm
Hayırlı yolculuklar Eylülümmm güle güle git gel inş bitanemmm hayırlı bayramlar iyi olmuş değişiklik olur bayramda iradenize kuvvet ben ceza vermiyorum o kiloları gr gr ne zorluklarla verdiniz o yzüden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım bitanemm
tşkler Sindimmmm
aloe veralı olanı tavsiye ederim bende cnm benim saksıda aloe veram var arada bir yaprak kırıp suyunu sürerim cildime süper yapıyor
bayramda olacak o kadar cnmm bir sonraki öğünde dengelemeye çalış ve bol bol su ve yeşilçayı ihmal etme son 2 gün dayanalımm
kim dmeiş son 3 kişi için utanç kaynağı diyeben hepinizden çok memnunum ramazanda kilo almadan sbait kalmadan az veya çok gitti kilocuklar genelde kilo alınır çünkü hepiniz zoru başardınız
Sindim 27 hazirandaki bildirim kiloları ve son bildirim arasındaki farkları hesapladım bitanem yanlışlık yok yani bakabilirsin
iyi bayramlar bızdıkımmm
karatayda kellogsta yağsız her türlü gıda da yasak bızdıkımmm sanırım gezmede olduğun için tüketmek zorunda kaldın
slm bızdıkım özledik inann
afiyetolsun sindimm alişe eğlence çıktı desene bence sne bu işi kapacaksın kuzum ben becerebilsem söylerim de püf noktasını bende senden bekliyorum pirinç pilavı fazlamı kaçmışş
afiyetolsun cnmmm köy yumurtası bambaşkayayla çorbasını ben bulgurla yapıyorum prensesim aklında olsun
evet Gülayım çok şükür ramazanı bitirdik rabbim seneyede birlikte tutmayı nasip etsin inştşkler cnm senin de bayramın mübarek olsun
bitanem kp ler gelse de fazla kalmazlar inan bana tatile geleceklerini de zannetmem çünkü senin miniklerden rahatsız olurlar anneannemden biliyorum kafası götürmüyo dayıma gidiyo hemen kaçıyo sen gönlünü ferah tutbeğenmene sevindim bende bayıldımmmm sizlerin başarısını görünce gurur duydumm
közlenmiş mantara bayılırımmüzülme kuzummmm o baklavayı yakmışsın zaten
az da olsa vermişsin feridem önemli olan bu cnm benimmm bayramdan sonra hızlanacağız inşşştibete başlamana da çok sevindim
evet alternatif hareketler var cnmmm bayram dolayısı ile tüm cezalar iptal saymana gerek yok bitanemm
karpuz baklava muzlu kek hepsi bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş feridemmm
elbette başarı dile kolay cnmmm yedik yattık buna rağmen hepiniz süperdiniz merak etme bayram dönüşü yandınızzz heleki 500 grdan fazla alıp gelene olursa elimden çekeceği var ona göre yapın kaçamakları
maşallah Sindimmm çikolata festivalimi vardı sizdee:125::125: bayram sonu 500 gr dan fazla alırsan elimden çekeceğin var
hosgeldin cnm ozledim hepinizi herkes mesgul tabi..
yok cnm inan 500 gr bile almaya niyetim yok bugun baya gozumu doyurdum diger gunler sadece bi karecik yerim kizkardesimle anlastikta yarindan iitibaren tekrar menulerime ceki duzen vercem sporumuda yapmaya caliscam yapamasamda en azindan duzgun menu yapcam esimin doktor isi halolsun buyuk konusmakta istemiyorum ben icimdekini dillendirince hep tersi oluyo sonra mahcup oluyorumama bu ay 5 kilo vermek istiyorum olur mu acaba hadi 3 kilo olsada olur ama benim eylulde 75 e en yakin rakamda olmak istiyorum artik insallah olur dua edin bana kizlar
yanlislik yoksa ne diyeyim cnm ben verdigimi aldim sonra tekrar verdimya o yuzden karisiklik oldu aslinda buda bana ders olsun artik ne diyim
su seytan ucgenine de baya guldum cnm alemsin
aslinda baktimda herkes disarda kacamak yapmis bi ben evde kendi kendime kacamak yaptirmisim
ayy sen cok seviyorum kaptancimHoşbuldum Sindimmm bende özledimm ama değl pc yi cepten bile bakmak mükün değildi çok yoğundumm aferim işte böyle bak tepkilerde müthişş hazır başlamışken sonmuna kadar devam et bencede yapamasamda diye bir cümle yok yasaklıyorumayda 3-4 kilo ideal cnm hızlı verirsen hızlı alırsın 2,5 kilo ver ben razıyımm az gitsin kalıcı gitsin amacımız o fazlası olursa süper olur ama acaba diye bir cümle kurma kuzumm
bitanem gurbettesin burda olsan kimbilir gelen giden trafiği nasıl olacaktıo yüzden bu kaçamak normal sıkma canını
ayy sen cok seviyorum kaptancim
cok anlayislisin cnm evet evet aslinda yaparim da ben ne zaman yapcam desem tersi oluyo bu aralarama yapcam bu sefer
Hoşgeldin canımcım
Iphone dan gönderildi
canim gel sanada sarilayim :)))Slm meleklerimmmmmaşallah bayram olmasına rağmen süper kaynatmışsınız öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerimm
Çok şükür bayramın birinci günü atlattıkbiraz yorucu olmasına rağmen hakikaten bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz sanırım ev doldu doldu boşaldı bütün büyükler bizde olunca 4 kez makina çalıştırdım elimde yıkadıklarım hariçç
şu an ev tamamen boşaldı ediyle büdü kaldık yarında gelen olur 3, günüde biz dolaşırız artık gerçi abim denize kaçalım diyor ama bakalım karar veremedim :44::44:
hakikaten bayramlarda zor prensesimmm iradeye kuvvet lazımmm ben her mutfağa girişimde su içtimmm bugünmidem dolu olunca cıslara gözüm kaymadı
wowwww komşun şok olmuş Sindimmm ne güzel bir teşvik değilmi
aman Gülayımmm skaın yemeklerde çocukları doyurmaktan kendin yiyemiyorsun sanırımm yemekten önce doyursan çocukları olmazmıki :26: sen rahat yersin yemeğini böyle ataklar yaşamazsınnn oh oh süper haberler söylet tabiii kuzum aferim sana neler çektin o kiloyu verene dek farketsinler bir zahmet
bayramda kaçamaklara ceza yok prensesimm iradenize kuvvet sen zaten kendine öyle bir ceza vermişsinki maşallahhhyakmışsındır cnmcımm 600 ip 120 squat 120 şınav aşmışsın kendinii
hakikaten hem kaçamak yapıp hem cezalarınızı kendiniz yaptınızmı mest oluyorum sindimmsenden kurtulmaz mutlaka yaparsın çalışmaya devam cnm
offff en kötü an işte o kadar özenip boşa gitmesihaklısın cnm benim gurbette zor ama aburcubura dikkat et cnmcımm
bitanem oruçtan çıktık birde hakikaten oruçta yediğine göre fazla kaçmış o yüzdne dir bir iki güne düzene gireriz sıkma canını
sıcakta kot giymeye nasıl cesaret ettiniz yanmışsınız
tşkler feridemmm iyi bayramlar bebişimmm
tşkler neslim hayırlı bayramlar bitanemmm
aminnn bitanemmm tşkler hayırlı bayramlar
banane bende sarılmak istiyorummm
Hayırlı yolculuklar Eylülümmm güle güle git gel inş bitanemmm hayırlı bayramlar iyi olmuş değişiklik olur bayramda iradenize kuvvet ben ceza vermiyorum o kiloları gr gr ne zorluklarla verdiniz o yzüden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım bitanemm
tşkler Sindimmmm
aloe veralı olanı tavsiye ederim bende cnm benim saksıda aloe veram var arada bir yaprak kırıp suyunu sürerim cildime süper yapıyor
bayramda olacak o kadar cnmm bir sonraki öğünde dengelemeye çalış ve bol bol su ve yeşilçayı ihmal etme son 2 gün dayanalımm
kim dmeiş son 3 kişi için utanç kaynağı diyeben hepinizden çok memnunum ramazanda kilo almadan sbait kalmadan az veya çok gitti kilocuklar genelde kilo alınır çünkü hepiniz zoru başardınız
Sindim 27 hazirandaki bildirim kiloları ve son bildirim arasındaki farkları hesapladım bitanem yanlışlık yok yani bakabilirsin
iyi bayramlar bızdıkımmm
karatayda kellogsta yağsız her türlü gıda da yasak bızdıkımmm sanırım gezmede olduğun için tüketmek zorunda kaldın
slm bızdıkım özledik inann
afiyetolsun sindimm alişe eğlence çıktı desene bence sne bu işi kapacaksın kuzum ben becerebilsem söylerim de püf noktasını bende senden bekliyorum pirinç pilavı fazlamı kaçmışş
afiyetolsun cnmmm köy yumurtası bambaşkayayla çorbasını ben bulgurla yapıyorum prensesim aklında olsun
evet Gülayım çok şükür ramazanı bitirdik rabbim seneyede birlikte tutmayı nasip etsin inştşkler cnm senin de bayramın mübarek olsun
bitanem kp ler gelse de fazla kalmazlar inan bana tatile geleceklerini de zannetmem çünkü senin miniklerden rahatsız olurlar anneannemden biliyorum kafası götürmüyo dayıma gidiyo hemen kaçıyo sen gönlünü ferah tutbeğenmene sevindim bende bayıldımmmm sizlerin başarısını görünce gurur duydumm
közlenmiş mantara bayılırımmüzülme kuzummmm o baklavayı yakmışsın zaten
az da olsa vermişsin feridem önemli olan bu cnm benimmm bayramdan sonra hızlanacağız inşşştibete başlamana da çok sevindim
evet alternatif hareketler var cnmmm bayram dolayısı ile tüm cezalar iptal saymana gerek yok bitanemm
karpuz baklava muzlu kek hepsi bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş feridemmm
elbette başarı dile kolay cnmmm yedik yattık buna rağmen hepiniz süperdiniz merak etme bayram dönüşü yandınızzz heleki 500 grdan fazla alıp gelene olursa elimden çekeceği var ona göre yapın kaçamakları
maşallah Sindimmm çikolata festivalimi vardı sizdee:125::125: bayram sonu 500 gr dan fazla alırsan elimden çekeceğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?