Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm ikinci gün ziyaretler biterse Bencede deniz en. Güzeli olacaktır hazır havalarda sıcakken keyfini çıkarın :)
bende seni çok seviyorum Sindimmm elbette 10 kilo vermiş olmana 200 gr kaldı onca kiloyu sen verdin başardın yine başaracaksın cnm benim
Yapıcam inanıyorum :) ben 100 gr saymıyorum aceleden :)
Ellerine saglık cnm bnm ama başın kalabalık o nedenle uğraşma istersen
kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugunden itibaren dikkat etmeye başlarsan gider. Cnm :)

Aslında bugünü hafif atlatabilirsen dengelemiş olabilirsin cnm
vallahi supersin haaa. komsun da iyi gaz vermis. benimkiler inat etti vermissin demedi. ama dur bu gunden sonra biraz zorlayayim onlari:)))
Bencede gözüne soka soka göster şu kadar kilo verdim diye
senin yengenin yanında bile bak ne kadar. Zayıf durmuşsun cok değil 1 ay önce mi ne bize onu anlatıyodum nasıl zayıflamış diye dimi cnm :)
Ya birde insan her evde rahat rahat yiyemiyo hele kalabalık olursa daha beter inşallah bi çözüm bulabilirsin cnm

Ya iyi moral oluyo cnm ama ben bana söylemeyene bile soruyorum o kadar kilo verdim belli oluyo mu diye
Biraz arsızlık var zorla kendimi şımartıyorum

Iphone dan gönderildi

Hahaah aynen iyi oluyor ama bende hicc soyletemem soylemelerini beklerim hep

Afiyet olsun canim ama bugun dengele ki kacmasin

Kaptanim hosgeldin :)) Masallah herkes gelmis yeter ki gelsinler. Ben gece 12 de yatip 10 da kalktim yorgunluktan geberiyordum az kalsin. Evet dunku menum faciaydi ama bugun dengelemeye calisicam insallah.

Yarin dengelersin canim ama 24 saat gecmeden yediklerini yak derim ben

kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha

Hahah benden de var demek ki bir tane daha

Hoşgeldin cnm yok bugun eski düzene döncem artık
yoksa aldıklarımızı yakmaya başlıcam bu da zaman kaybı yaşatacak bana bird kaptan en fazla 500 gr alın tatilde dedi benim ona bile niyetim yok açıkcası :)
eger zayıfladıysan kimse sana bişey demezse sen ay o kadar kilo verdim bi bakın nasıl olmuşum diye sorabilirsin tabi yakın çevredeki insanlara arkadaslara :)

Ay kızlar ben dün foto ekledım ya ilk zayıflamaya başlayınca çektiğim fotoyu eklemeyi unuttum ekledim merak eden olursa söylim dedim tombul yüz ile şimdiki hafif zayıflamış yüzün arasındaki farkı görün diye :)

Aynen öyle ilk günden 750 gram almıştım zaten o yüzden bayramda bir daha kaçamak yapmamaya dikkat edeceğim. :)) Yok ya ben anca anneme sorabiliyorum öyle diğerlerinin cevaplarına inanamıyorum.

Kızlar nabersiniz gorusemiyoz özledim hepinizi ben kuzenle havuz deniz gezmeye yemece valla 1 kilodan fazla almış görünüm sabah soklardayim detoks yapcam 2 gun
Artık selam hepinize

Aslında bugünü hafif atlatabilirsen dengelemiş olabilirsin cnm

evet cnm bayram benim icin bitmiştir :)) bugun tam gaz devam edicem diyetime sporuma

bi de kizlar ben sekersiz cay hic icemiyodum tarçın koyunca cok guzel oldu oyle iciyim artik bari :)

takma canim iki uc günde ne kadar alabilirsin ki. yine de kendimizi durdurmakta fayda var bazen tabi :) gezerken erir onlar

Detokslara dikkat et canım onlar çok zararlı olabiliyorlar

Ayy Bencede hemn eritmeye bak cnm sonra vermesi yine zor oluyo onu verene kadar ne çekiyoruz biliyosun
Oww hosgeldın cnm bende özledim ama 1 kilo bak önümüzde 2 hafta var kaptan en fazla 500 gr alabilirsiniz dedi aman dikkat
Bencede cnm dikkat etmekte fayda var

Cayı tarçınlı içmen güzel bir çözüm olmuş cnm

ya evet bir ay onceydi daha yengenin zayifligindan bahsefiyordum. ay dun gordum boyle rezil kiyafet olmaz ya. likrali gibi bir kumastan boydan bodo bir elbise diktirmis daha bir kilolu gostermis onu. bise de diyemedim. yaninda manken gibi kaldim resmen. ama elbisesi hakikaten rezildi.

Peki son gördüğünden bu yana kilo vermiş mi cnm belki kıyafeti öyle göstermiştir

kizlar cok sukur bugun tuttum boğazımi.pek menu paylasilmiyor ama buraya yazınca daha bilincli yiyorum yazcam ahah

sabah
1haslanmis yumurta
sekersiz cay
beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz
2 yesil biber

oglen
3 parca karpuz

aksam
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt

30 dk jillian + 30 dk yürüyüs

Afiyet olsun şekerim gayet güzel menün

Kızlar daha yeni misafirler geldi bende bir menü yazayım dedim

Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık zeytin peynir
1 dilim ince dilimlenmiş köy ekmeği

Ara:
1 kare bitter çikolata

Akşam:
1 tabak nohut
5 zeytinyağlı sarma

Spor: Squat şınav
Su:3 litre olmustur ayrıca 1 bardak süt
1 bardak ayran

Afiyet olsun cnm menün güzel
Afiyet olsun cnm seninde menün güzel

Bugünkü berbat menüm ama dünden daha iyi sanki bugun
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
birkac dilim mozarella
1 çay kaşığı vişne receli
1 küçük nektari

öğle:
2 küçük kare çikolata
1 nektari

akşam17:30 :
1 tabak kurufasulye
içine 1 kaşık pirinc pilavı

1 sütlü kahve
bol su

1 saat karışık spor

Gayet güzel canım afiyet olsun Canım dünden beri sütlü kahve çekiyor annem yapıvermedi benim de sütlü kahvem güzel olmuyor

Gayet güzel canım afiyet olsun Canım dünden beri sütlü kahve çekiyor annem yapıvermedi benim de sütlü kahvem güzel olmuyor

Aslında ben pek sevmem kahveyi ama arada cnm çekiyo işte :) gel ben ikram edim sana cnm beraber içelim :)

Iphone dan gönderildi

Ay kızlar bende de akşamüstünden beri bi baş dönmesi var anlayamadım acaba uykumu iyi alamadım diye mi yaa geçmedi biraz yatmaya çalıştım aksamüstü ama sagolsun oğlum tam dalarken uykuya beni uyandırmaya başladı :)

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…