- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Cnm ikinci gün ziyaretler biterse Bencede deniz en. Güzeli olacaktır hazır havalarda sıcakken keyfini çıkarın :)Slm meleklerimmmmmaşallah bayram olmasına rağmen süper kaynatmışsınız öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerimm
Çok şükür bayramın birinci günü atlattıkbiraz yorucu olmasına rağmen hakikaten bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz sanırım ev doldu doldu boşaldı bütün büyükler bizde olunca 4 kez makina çalıştırdım elimde yıkadıklarım hariçç
şu an ev tamamen boşaldı ediyle büdü kaldık yarında gelen olur 3, günüde biz dolaşırız artık gerçi abim denize kaçalım diyor ama bakalım karar veremedim :44::44:
hakikaten bayramlarda zor prensesimmm iradeye kuvvet lazımmm ben her mutfağa girişimde su içtimmm bugünmidem dolu olunca cıslara gözüm kaymadı
wowwww komşun şok olmuş Sindimmm ne güzel bir teşvik değilmi
aman Gülayımmm skaın yemeklerde çocukları doyurmaktan kendin yiyemiyorsun sanırımm yemekten önce doyursan çocukları olmazmıki :26: sen rahat yersin yemeğini böyle ataklar yaşamazsınnn oh oh süper haberler söylet tabiii kuzum aferim sana neler çektin o kiloyu verene dek farketsinler bir zahmet
bayramda kaçamaklara ceza yok prensesimm iradenize kuvvet sen zaten kendine öyle bir ceza vermişsinki maşallahhhyakmışsındır cnmcımm 600 ip 120 squat 120 şınav aşmışsın kendinii
hakikaten hem kaçamak yapıp hem cezalarınızı kendiniz yaptınızmı mest oluyorum sindimmsenden kurtulmaz mutlaka yaparsın çalışmaya devam cnm
offff en kötü an işte o kadar özenip boşa gitmesihaklısın cnm benim gurbette zor ama aburcubura dikkat et cnmcımm
bitanem oruçtan çıktık birde hakikaten oruçta yediğine göre fazla kaçmış o yüzdne dir bir iki güne düzene gireriz sıkma canını
sıcakta kot giymeye nasıl cesaret ettiniz yanmışsınız
tşkler feridemmm iyi bayramlar bebişimmm
tşkler neslim hayırlı bayramlar bitanemmm
aminnn bitanemmm tşkler hayırlı bayramlar
banane bende sarılmak istiyorummm
Hayırlı yolculuklar Eylülümmm güle güle git gel inş bitanemmm hayırlı bayramlar iyi olmuş değişiklik olur bayramda iradenize kuvvet ben ceza vermiyorum o kiloları gr gr ne zorluklarla verdiniz o yzüden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım bitanemm
tşkler Sindimmmm
aloe veralı olanı tavsiye ederim bende cnm benim saksıda aloe veram var arada bir yaprak kırıp suyunu sürerim cildime süper yapıyor
bayramda olacak o kadar cnmm bir sonraki öğünde dengelemeye çalış ve bol bol su ve yeşilçayı ihmal etme son 2 gün dayanalımm
kim dmeiş son 3 kişi için utanç kaynağı diyeben hepinizden çok memnunum ramazanda kilo almadan sbait kalmadan az veya çok gitti kilocuklar genelde kilo alınır çünkü hepiniz zoru başardınız
Sindim 27 hazirandaki bildirim kiloları ve son bildirim arasındaki farkları hesapladım bitanem yanlışlık yok yani bakabilirsin
iyi bayramlar bızdıkımmm
karatayda kellogsta yağsız her türlü gıda da yasak bızdıkımmm sanırım gezmede olduğun için tüketmek zorunda kaldın
slm bızdıkım özledik inann
afiyetolsun sindimm alişe eğlence çıktı desene bence sne bu işi kapacaksın kuzum ben becerebilsem söylerim de püf noktasını bende senden bekliyorum pirinç pilavı fazlamı kaçmışş
afiyetolsun cnmmm köy yumurtası bambaşkayayla çorbasını ben bulgurla yapıyorum prensesim aklında olsun
evet Gülayım çok şükür ramazanı bitirdik rabbim seneyede birlikte tutmayı nasip etsin inştşkler cnm senin de bayramın mübarek olsun
bitanem kp ler gelse de fazla kalmazlar inan bana tatile geleceklerini de zannetmem çünkü senin miniklerden rahatsız olurlar anneannemden biliyorum kafası götürmüyo dayıma gidiyo hemen kaçıyo sen gönlünü ferah tutbeğenmene sevindim bende bayıldımmmm sizlerin başarısını görünce gurur duydumm
közlenmiş mantara bayılırımmüzülme kuzummmm o baklavayı yakmışsın zaten
az da olsa vermişsin feridem önemli olan bu cnm benimmm bayramdan sonra hızlanacağız inşşştibete başlamana da çok sevindim
evet alternatif hareketler var cnmmm bayram dolayısı ile tüm cezalar iptal saymana gerek yok bitanemm
karpuz baklava muzlu kek hepsi bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş feridemmm
elbette başarı dile kolay cnmmm yedik yattık buna rağmen hepiniz süperdiniz merak etme bayram dönüşü yandınızzz heleki 500 grdan fazla alıp gelene olursa elimden çekeceği var ona göre yapın kaçamakları
maşallah Sindimmm çikolata festivalimi vardı sizdee:125::125: bayram sonu 500 gr dan fazla alırsan elimden çekeceğin var
Yapıcam inanıyorum :) ben 100 gr saymıyorum aceleden :)bende seni çok seviyorum Sindimmm elbette 10 kilo vermiş olmana 200 gr kaldı onca kiloyu sen verdin başardın yine başaracaksın cnm benim
Ellerine saglık cnm bnm ama başın kalabalık o nedenle uğraşma istersen372.etap
Eki Görüntüle 1203538 Eki Görüntüle 1203539 Eki Görüntüle 1203540
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Bayram 1, gün[/TD]
[TD]2, gün [/TD]
[TD]3.Gün[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1203534 Eki Görüntüle 1203532 Eki Görüntüle 1203533
bugunden itibaren dikkat etmeye başlarsan gider. Cnm :)kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında bugünü hafif atlatabilirsen dengelemiş olabilirsin cnmsabah
1 dilim su boregi
1 parca hamur kizartmasi
beyaz peynir
2 siyah zeytin
domates salatalik maydanoz nane
sekersiz cay
sonrası daha da facia
şekerli turk kahvesi
1parca cikolata
1 lokum
1 sekerpare
5 yaprak sarma
yarim porsiyon karisik kebap
salata
light kola
1 catal kunefe
spor bile yapamadım. cok kotu buu napicaz acaba :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede gözüne soka soka göster şu kadar kilo verdim diyevallahi supersin haaa. komsun da iyi gaz vermis. benimkiler inat etti vermissin demedi. ama dur bu gunden sonra biraz zorlayayim onlari:)))
senin yengenin yanında bile bak ne kadar. Zayıf durmuşsun cok değil 1 ay önce mi ne bize onu anlatıyodum nasıl zayıflamış diye dimi cnm :)
Ya birde insan her evde rahat rahat yiyemiyo hele kalabalık olursa daha beter inşallah bi çözüm bulabilirsin cnmcanim gel sanada sarilayim :)))
ya yemeklerde doymamain nedeni sirf karbon hidrat olmasi. arti cok kalabalik oldugu icin kendime ayri tabak yapamiyorum. sonuc ac kaliyorum. millet ekmege abandigi icin doyuyo ben ekmek yemiyorum bir kac kasik yemekle ne olacak doyamiyorum haliyle. sonrasinda da ikramliklardan yemek kacinilmaz oluyo. hos elimden geldigi kadar onlara da hayir diyorum ama acliga yenilip yedigimde oluyor. sonra kisir dongu basliyor sekerin yukselip inmesinden dolayi((