Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kizlar kusura bakmayin gelemedim kac gondur. dun kozakli kaplicalarina geldik. cocuklar cok egleniyorlar. hele dila yi gorseniz ne mutlu havuzda. termal suya bile giriyoruz beraber. ama yavrum dun gunesten kollari yandi. urgup goreme dolaylarini gezerken bir bakik kollar kipkirmizi olmus. hos biz de cok farkli degiliz. burda net dogru duzgun cekmiyor. bilmiyorum bu hafta bildirim yapildimi ya da yapilacakmi. ben cok sistim ya da kilo aldim su an iki kilo artida gorunuyorum. bir hafada mumkunmu ki. sabah tartildim seksen iki gordum. iki saat havuzda egzersiz yaptim. hos dunde yapmistim. aksam ustu yine havuzda egzersiz dusunuyorum. bakalim :)))

karatay diyet listelerini inceledim

fakat dikkatimi çeken bir şey var
normalde uzmanlar kırmızı et ile süt ve süt ürünlerini tüketmeyin der
özellikle kadınlar
çünkü vücudun etten aldığı demiri proteinli ürünler değer olarak azaltıyormuş

karatayda da sürekli yanyana görmekteyim kafam karıştı

Son düzenleme:
kizlar kisir yesem nolur? yagi az olcak bol yeşillik doldurucam icine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar kisir yesem nolur? yagi az olcak bol yeşillik doldurucam icine

bence bişi olmaz
netice itibari ile bulgur pilavı yeniliyorsa bol yeşillikle yenilebilir
yeşillik bol salatalık ve domates ile yiebilirsin bence
tabi kaptan ne der bu duruma bilemem

bence bişi olmaz
netice itibari ile bulgur pilavı yeniliyorsa bol yeşillikle yenilebilir
yeşillik bol salatalık ve domates ile yiebilirsin bence
tabi kaptan ne der bu duruma bilemem

bisi demez heralde yiyeyim bari tesekkur ederim cnm :) mantikli dedin bulgur yiyoruz ahah

selam kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir..
dun yakinlarimizi ziyarete gittik isvicrenin bayrami vardi her yer tatil gecede orda kaldik iki saat once eve geldik camasir kartimda gelmis sonunda binadan gorevliler tatilden donmusler ve camasirlarimi yikiyorum bi yandan ev temizligi....
yarinda lunaparka gitcez yine akrabalarla erken uyancam o nedenle islerimi halledim diyorum..
bu arada sonunda bu sabah regl oldum ben hafta basinda olmak istedim insallah tartiya yansimaz..
bugun tartilamadim tanidigin evinde tarti yoktu...
esimle doktora gitmistik sonucu yazmayi unuttum.. cok sukur ameliyata gerek yokmus simdilik.. ilac verdiler 1 ay sonra tekrar kontrolu var...ama iyi simdilik hersey "tiptop" buradakilerin deyimiyle
bu arada bende carsamba gunu ayran detoksuna baslicam yapmak isteyen olursa bana eslik edebilir zaten ayda 1 kere yapilmasi sakincali degil..
sanirim neslim yapcak gel neslim carsamba yapalim cnm cumaya bakalim nasil sonuclar alcaz
henuz alinti yapmadim isleri halledim onuda yaparim..
komsum taze borulce getirdi bana acaba onu yogurtlayip yesem mi ne etsem..
pazartesi spora start vercem insallah..aslinda bugun yapcaktim ama ev isleri ile ugrasiyorum birde sirt agrim var biraz reglden dolayi, zaten yarin cok hareket ederim kesin..ama yiyecegim seylere dikkat etmem gerek gerci pogaca yapcam yol iicn yol uzun cunku..insallah kendime hakim olabilirim gerci dun cok guzel hakim oldum sonunda sapittim arkadaslaarakadasta baya kilo vermisisn dedi..kisin oraya gitmistim o zaman kollar gogus bolgen daha siskin gorunuyodu simdi eskisi gibi yeniden zarif durmaya basladin dedi
baska ne yazcaktim hatirlamiyorum ama aklima gelirse yine yazarim artik
hepinizi seviyorum kizlarrrr...

dunku menum:

kahvalti:
2 yumurtali omlet
mozarella
vee sonunda favorim eksi visne recelim bitti

ogle:
1 dondurma

aksam:
1 firinda tavuk but
bol salata
1 parca haslanmis et
1 avuc ici kadar cips (simdi ben zayifladim ya avucumun ici de zayiflamistir kuculmustur onuda hesaba katin kizlar)
bir avuc antep fistigi

afiyet olsun canım bazi kacamaklar var sanki geziyorsun o ne guzel, gecmis olsun esinin nesi vardı?

afiyet olsun canım bazi kacamaklar var sanki geziyorsun o ne guzel, gecmis olsun esinin nesi vardı?

sagol cnm evet kacamak oldu malesef bizde bayramda tatil yoktu malesef simdi bu bayram denk geldi hemen gezmeye verdik kendimizi
cnm kalp damar tikanikligindan suphelendiler esim onceden yapmis anjiyo tekrar yapma ihtimali vardi cok sukur simdilik gerek gorulmedi

bu arada ayran detoksunu merak edenleer icin hemen tarif vereyim
bana eslik etmek isteyen olursa diye ben carsamba gunu baslicam kizlar yada sali mi yapsam sali yapayim evet
sali gunu baslicam kizlar

malzemeler:
yogurt (ben kedim biraz koyu kivamli seviyorum sizde sevidiginiz sekilde yapabilirsiniz o nedenle olcusu size kalmis)
4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bugday (bulgurda kullanilabilir)
isteyen salatalik, nane ve reyhan da ekleyebilir
tum malzemeler haslanir karistirilir ve iki saat arayla kaselerde yenir yani her kaseye iki kepce yada 1 bucuk yeterli kepcenin buyuklugune bagli sizde goz karari ayarlarsiniz artik..
once sabah guzel bi kahvalti yapilir normal karatay kahvaltisi olabilir mesela:
1 yada 2 haslanmis yumurta
peynir
bol sebze
zeytin
kahvalti en gec 10 da yapilmali ve iki saat sonra hazirladigimiz ayrani icicez..en gec 8 e kadar iki saat arayla bunu yicez butun gun..
iki gun yapiliyo sadece..ve iki gunde 2 kilo verenler bile var..

iste bu kadar kizlar

kizlar birazdan yola cikicam simdilik menumu yaziyim gece ya da yarin Sabah gecmis yaparim
bugun pek bir sey yiyemedim midem kotuydu dunden oturu

Sabah
2 domates peynir zeytin

ara
1 top cikolatali dondurma

aksam
1 kase yogurt

su 3 lt 1 br yesilcay 1 sise maden suyu

hadi hepiniz kendinize iyi bakin ben cikiyorum simdilik

hosgeldin ve gule gule cnm sen boyle acikmayacak misin acaba..
gecmis olsun cnm miden icinde
hayirli yolculuklar

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
Peynir
Yumurta
Kaymak
Cay

Öğle:
2 top cevizli dondurma

Akşam:
Haşlanmış içli köfte ben yuvarlak yassı yapıyorum küçük 3 tAne
1 kase dolusu yogurt
Bol bol zeytin :)

Spor şimdilik yok yapamamda heralde
Su şimdilik 1 bucuk litre

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…