Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yesıl çay candır ben cook severım senın damak tadınamı uymadı acaba
yok bende çok seviyorum
yıllardır da içerim
ama nolduysa 2 gündür midemi bulandırıyor
ara mı versem acaba biraz?
yada regl dönemi öncesi ve regl dönemi ile mi ilgili bilemedim
ama hiç böyle olmamıştım

ohhh ne guzel cnm bravo valla ne guzel arkadasinda varsa daha bi hevesle yaparsin sporunu supersin

umarım geçer ama geçmio ben 3 gün çekiyorum böyle
yarın akşamdan sonra rahatlicam ben hep öyle oluyo
ay cnm gecmis olsun bende bu hafta ayni durumdaydim regl sancilari sirt agrisi ve ben hep disardaydim daha bi yoruldum agrilar yuzunden
gecmis olsun tekrar adacayi regl agrisina iyi geliyo cnm tavsiye ederim
bende ramazan boyunca yesilcay icmedim dun tekrar basladim ve sadece limonlusu kaldi evde zar zor ictim yaa midem zor aldi ben pek tadini sevmiyorum birde portakalli zencefilli olanini iciyodum limonlusu iskence gibi geliyo bana simdi

teşekkür ederim canım geçer umarım
benimde her yerim deli gibi ağrıyor
spor zaten yoruyor
allahtan bugünkü sporum bittikten sonra oldum
valla su hariç bişi yiyip içesim gelmio

evet kizlarrr selamlar herkeseee
ben bugun cok mutluyum cunku dun biletimi aldim 18 agustosta ver elini istanbulll yapcam ...
ve 1 bucuk ay kalcam sonra esimde arkamizdan gelcek iznini aldiktan sonra yada ben donunce beraber oglusumuzla kisa bi tatil daha yapcaz oohhhh degmeyin keyfime valla cok mutluyyum ve buiki hafta kendimi siki yonetime aldim sifir kacamak yapcam bol spor hareket olacakbakalim turkiyeye gelene kadar 78 olur muyum sizce insallah olurum tabi ordan tek tukte olsa gircem yine kk ya
anneme de sabah soyledim gelince o pogacalar kürt borekleri lutfen havalarda ucusmasin bak yemin ederim sonra hic agzima bile almam diye o da tama bakariz dedi
ama ben canimin cektigi yemekleri ogle vakti yicem ve aksam da sadece yogurt yicem bakalim artik cunku aksam ustu yemis olacagim kahvaltimi da guzel yaparsam yine kilo veririm insallah tabi bol bol gezcegim icin bol hareket olcak ohhh bee

teşekkür ederim canım geçer umarım
benimde her yerim deli gibi ağrıyor
spor zaten yoruyor
allahtan bugünkü sporum bittikten sonra oldum
valla su hariç bişi yiyip içesim gelmio
ayyy demek seninde cok sancili geciyo yaa kadin olmak ne zor allahimmmmmmm
sen yinede aksam yogurt yemeye calis hem mideyi rahatlatir hemde ac kalmazsin cnm

ne güzel canım senin adına çok sevindim
güzelce tatilini yapar kendine de dikkat edersin bence
ne heyecanlı yaaaaaaaa

slm kızlaaaar. anam dün yazıyordum pc dondu. sonra da gece saat ikiye kadar iş yaptım. baktım zaten sahur saati olmuş şevval ayı malum bir de borçlar olunca hemen sahur yaptım bir gün bir gündür sonuçta. sabah kalkınca da dilanın sayesinde biraz erken oldu tabi güzel sporumu yaptım. pişmanlıklarım yok bu güne dair değmeyin keyfime

ohh ne guzel bencede dinlen sen cnm
bu arada senin isim benim cok hosuma gidiyo nerden aklina geldi mor cadi yesil yarasa bi kitap ismi film ismi falan mi yoksa senin aklina mi geldi
teşekkür ederim canım benim aklıma geldi
mor rengi çok sevdiğimden
cadı ben yarasada sevgili kocişim oluyor

hosgeldin cnm
ne guzel oruclusun demek bugun allah kabul etsin
sporunu da yapmisisn
insallah hep boyle devam edersin cnm sen ne durumdasin tartida

eveeeet tatilimi de bitirmiş bulunuyorum. malum ilk zamanlar memlekette bayram koşuşturmasında geçti. tam ohhh tatil bitti gidip dinlenecem dedim. kp görümceyi hoooop peşimize taktı neymiş osmaniyeden ankaraya bilet yokmuş nevşehirden biz bindirip ordan kozaklıya gidecekmişiz. he eşimde izin verirdi bir saat yol kalmış kaplıcaya kardeşini bırakıp giderdi. bende dedimki olmaz kızı burda bırakıp gitmek o da gelsin bari bizimle. kız baya direndi yok dedi ama içinden istiyordu konuşma şeklinden belliydi. sonra ikna oldu bizimle geldi. aslında zararı olmadı ama yinede eşimle çocuklarımla beraber zaman geçirmek istiyordum olmadı ürgüp göreme kozaklı darende malatya her yeri gezdik iki günde ve malum her yerimiz balon gibi şişti yorgunluktan. ayyyy tam darendeden çıktık malatyaya doğru geliyoz hava sıcak yol manzarasız insana uyku çöküyo. uykum geldi kafam düştü. sonra dedimki kalk gülay uyuma zamanı değil sen uyursan eşinde uyur. kafamı kaldırdım eşime baktım yola bakıyo. döndüm çocuklara baktım uyuyolar. yola doğru baktım çift gidiş çift gidiş yolda eşim karşı şeride geçiyor. karşımızda en az 10 araba ve biz kamyonun altına doğru gidiyoz. bekir diye bağırmışım o anda. eşim kendine gelmesiyle direksiyonu kırması bir oldu. bir anda dalmış. korkudan mahvolduk:18::18::18:. malatyada mola verelim bir gece dinlenelim dedim yok az yol kaldı gideriz dedi. buraya kadar nasıl geldik bilmiyorum. bu sefer muş a geldik lokantadan yemek aldık eve geliyoruz yallah dedi bir köpek fırladı önümüze çarptık. köpek yuvarlandı sonra kalktığıyla koştu. bereket hızlı vurmamış araba. her şey iyi iken sonu çok kötü bitti. ama verilmiş sadakamız varmış şükür.

hosgeldin cnm
ne guzel oruclusun demek bugun allah kabul etsin
sporunu da yapmisisn
insallah hep boyle devam edersin cnm sen ne durumdasin tartida

hoş buldum gülüm. tartıda şükür o 82,8 rakamı gitti 80,3 gördüm az önce rahatladım hepsi ödemmiş.
senin adına sevindim. hadi inşallah gidene kadar 78 i görürsünde fıstık gibi çıkarsın milletin karşısına. ama şu yemekler konusunda malesef söz dinlemiyolar. memlekette biraz zor diyet. denedim gördüm

Ayy ne guzel yaa gerçi bende daha cok bi rakam görmüştüm ama sanırım hem regl oldugum için cogu gitti bakalım cumaya kadar ne kadarı kalcak inşaallah cnm 78 leri görebilirim evet malesef anne evinde diyet zor oluyo :) ama ben yapmaya çalışcam yinede acaba izin mi alsam ki ama izin alınca yine de bildirim yapılması gerekiyo bildigim kadarıyla öyleyse de izin almaya gerek yok sanırım :) sadece sohbetlere belki cok katılamam ama bakalım Allah kerim artık senin nasıl gecti tatilin :) en son dila havuzdaydı sanki öyle bi mesajını okudum

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…