- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
yok bende çok seviyorumyesıl çay candır ben cook severım senın damak tadınamı uymadı acaba
ohhh ne guzel cnm bravo valla ne guzel arkadasinda varsa daha bi hevesle yaparsin sporunu supersinben busabah spora start verdım sabah yuruyusume cıktım geldım 1 saat.aksamda yuruycem 1saat.yuruyus arkadaım var ramazandfa ara vermıstık yıne dönduk sahalara.bıde zorunlu sporlarımızı yapıcam.ınsallah azımle yapcaz canım olucak ben gecelerı pilatesımıde yapmayı dusunuyorum o bana cook ıyı gelmıstı ramazanda devam edıcem ınsallah
ay cnm gecmis olsun bende bu hafta ayni durumdaydim regl sancilari sirt agrisi ve ben hep disardaydim daha bi yoruldum agrilar yuzundenumarım geçer ama geçmio ben 3 gün çekiyorum böyle
yarın akşamdan sonra rahatlicam ben hep öyle oluyo
teşekkür ederim canım geçer umarımay cnm gecmis olsun bende bu hafta ayni durumdaydim regl sancilari sirt agrisi ve ben hep disardaydim daha bi yoruldum agrilar yuzunden
gecmis olsun tekrar adacayi regl agrisina iyi geliyo cnm tavsiye ederim
bende ramazan boyunca yesilcay icmedim dun tekrar basladim ve sadece limonlusu kaldi evde zar zor ictim yaa midem zor aldi ben pek tadini sevmiyorum birde portakalli zencefilli olanini iciyodum limonlusu iskence gibi geliyo bana simdi
ayyy demek seninde cok sancili geciyo yaa kadin olmak ne zor allahimmmmmmmteşekkür ederim canım geçer umarım
benimde her yerim deli gibi ağrıyor
spor zaten yoruyor
allahtan bugünkü sporum bittikten sonra oldum
valla su hariç bişi yiyip içesim gelmio
evet kizlarrr selamlar herkeseee
ben bugun cok mutluyum cunku dun biletimi aldim 18 agustosta ver elini istanbulll yapcam ...
ve 1 bucuk ay kalcam sonra esimde arkamizdan gelcek iznini aldiktan sonra yada ben donunce beraber oglusumuzla kisa bi tatil daha yapcaz oohhhh degmeyin keyfime vallacok mutluyyum ve buiki hafta kendimi siki yonetime aldim sifir kacamak yapcam bol spor hareket olacak bakalim turkiyeye gelene kadar 78 olur muyum sizce insallah olurum tabi ordan tek tukte olsa gircem yine kk ya
anneme de sabah soyledim gelince o pogacalar kürt borekleri lutfen havalarda ucusmasin bak yemin ederim sonra hic agzima bile almam diye o da tama bakariz dedi
ama ben canimin cektigi yemekleri ogle vakti yicem ve aksam da sadece yogurt yicem bakalim artik cunku aksam ustu yemis olacagim kahvaltimi da guzel yaparsam yine kilo veririm insallah tabi bol bol gezcegim icin bol hareket olcak ohhh bee
ayyy cok sagol cnm valla bende cok heyecanliyim yaaa varya inanamiyorum resmen sanki ilk defa gitcek gibiyimne güzel canım senin adına çok sevindim
güzelce tatilini yapar kendine de dikkat edersin bence
ne heyecanlı yaaaaaaaa
hemde ne sancıayyy demek seninde cok sancili geciyo yaa kadin olmak ne zor allahimmmmmmm
sen yinede aksam yogurt yemeye calis hem mideyi rahatlatir hemde ac kalmazsin cnm
ohh ne guzelhemde ne sancı
akşam menümüz hazır eşim yapıcak yemekleri
teşekkür ederim canım benim aklıma geldiohh ne guzelbencede dinlen sen cnm
bu arada senin isim benim cok hosuma gidiyo nerden aklina geldi mor cadi yesil yarasa bi kitap ismi film ismi falan mi yoksa senin aklina mi geldi
hosgeldin cnmslm kızlaaaar. anam dün yazıyordum pc dondu. sonra da gece saat ikiye kadar iş yaptım. baktım zaten sahur saati olmuş şevval ayı malum bir de borçlar olunca hemen sahur yaptımbir gün bir gündür sonuçta. sabah kalkınca da dilanın sayesinde biraz erken oldu tabi güzel sporumu yaptım. pişmanlıklarım yok bu güne dair değmeyin keyfime
evet bende oyle dusunmustum yarasayi esin oldugunuteşekkür ederim canım benim aklıma geldi
mor rengi çok sevdiğimden
cadı ben yarasada sevgili kocişim oluyor
biraz hayali bişi oldu ama güzel oldu yıllardır kullanırızevet bende oyle dusunmustum yarasayi esin oldugunu
ama cok hosuma gitti benimde bu isim
hosgeldin cnm
ne guzel oruclusun demek bugun allah kabul etsin
sporunu da yapmisisn
insallah hep boyle devam edersin cnm sen ne durumdasin tartida
hoş buldum gülüm. tartıda şükür o 82,8 rakamı gitti 80,3 gördüm az önce rahatladım hepsi ödemmiş.
senin adına sevindim. hadi inşallah gidene kadar 78 i görürsünde fıstık gibi çıkarsın milletin karşısına. ama şu yemekler konusunda malesef söz dinlemiyolar. memlekette biraz zor diyet. denedim gördüm
biraz hayali bişi oldu ama güzel oldu yıllardır kullanırız
aynende öyle :124::124:Bence cok guzel :) zaten hayaller değil midir insanların umutlarını yaşatan :)
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?