- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
evet canım arkadas cook onemlı ınsan duzenlı yapıyo ıyı oluyoohhh ne guzel cnm bravo valla ne guzel arkadasinda varsa daha bi hevesle yaparsin sporunu supersin
uzuuuun bir aradan sonra menum.
sahur: 1haslanmis yumurta, 15 kadar zeytin, 1salatalik, 1 yemek kasigi kadar tereyag, az bise yerfistigi, cok az pide
aksam: bir kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavi, roka salatasi
spor: 200 mekik, 600 trambolinde ziplama, 100 tekrara kadar kalca hareketi, 15 dk tifany 50 ser tane bacak hareketi
sanirim buna benzer bir seyler icin karar alinmisti. ip atlama falan denilmis ama ben dizimi yine agrittim o yuzden de trambolini kullandim squash da yapamadigim icin bacak ve kalca hareketlerini yerde yaptim.
kızlar banu yook ortalıkta annesı amelıyat olcaktı o zamnmı geldı acaba hastaneyemı gıttıler.benmı kacırdım acaba
kızlar banu yook ortalıkta annesı amelıyat olcaktı o zamnmı geldı acaba hastaneyemı gıttıler.benmı kacırdım acaba
menum
sabah 1yumurtadan bıberlı omlet zeytın peynır domates
ara 1ısırık çikolata:26::26:
öğlen 1kepçe tarhana salata
aksam salata cacık azpeynır domates bıraz tuhaf oldu ama onları yedım
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2bardak kırazsapıcayı
700ıp atlama 2saat yuruyus 200mekık mekıgı bıraz sonra cekıcem
kızlar hertarafımdan ter aktı dusa gırmeden sıze yazayım dedım 700 defa ıp atladım bahcede ama sabah yuruyemıycem gıbı gelıyo oturunca anladım yoruldugumubıraz sonra mekıkte cekıcem ama baska ne vardı ortak spor unuttum
2 hurma yiyim yada karpuz mu yesemmm:26: bildiğin kriz tuttu
selammm guzel takim
menumu yaziyim gecmis okiyim
Sabah
musli sutle beraber
ara
1 kahve 1 kare chilili bitter
aksam
1 tepeleme avucum kadar beyaz leblebi
su 3 lt
spor 100 mekik leslie 2 mile
dun yemegi asiri kacirmistim oyle boyle degil karnim epey rahatsizdi hem de biraz dengelemek Adina bir sey yiyemedim pek
BUGÜN Kİ MENÜM
kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu su
SABAH
1 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
salatalık
3 tane ceviz
nane
1 fincan yeşil çay
1 saat spor
(70 squat + 120 mekik ve diğer çeşitli egzersizler)
ARA ÖĞÜN
2 adet hurma
ÖĞLE
1kase special k
AKŞAM
4 adet ızgara köfte
bulgur pilavı tuzsuz
narekşili zeytinyağlı salata
2 LT su
canım çok tatlı istiyor
regl olayları yüzünden
uzuuuun bir aradan sonra menum.
sahur: 1haslanmis yumurta, 15 kadar zeytin, 1salatalik, 1 yemek kasigi kadar tereyag, az bise yerfistigi, cok az pide
aksam: bir kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavi, roka salatasi
spor: 200 mekik, 600 trambolinde ziplama, 100 tekrara kadar kalca hareketi, 15 dk tifany 50 ser tane bacak hareketi
sanirim buna benzer bir seyler icin karar alinmisti. ip atlama falan denilmis ama ben dizimi yine agrittim o yuzden de trambolini kullandim squash da yapamadigim icin bacak ve kalca hareketlerini yerde yaptim.
afiyet olsun cnm. benim menum
sabah
5 ceviz
5 zeytin
peynir
2 dilim sucuk
maydanoz
domates
yesil biber
oglen
1 seftali
1 bardak süt
aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
4 adet makarna
jillian yaptim +45 dk yurudum. 2 bucuk litre su ictim. kahveleri çayları saymıyorum tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meraba kızlar bende yemeğimi yiyip geldim herkes geri dönmüş anlaşılan hoşgeldinizz
Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık zeytin peynir zeytin
Avuç içi kadar köy ekmeği
Fındık
Akşam:
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Bir de peynir
Peynir yemeyi çok seviyorum ama arada abarttım mı acaba diye de düşünmüyor değilim
Spor:Birazdan mekik, squat ve şınavı yapıcam(inşallah yani)
Su:3 litre olur
Ayrıca maden suyu birazdan da türk kahvesi içmek istiyorum ama bakalım nolcek
Kızlar su içmeyi ihmal ediyorsanız
yada kilonuza göre ne kadar su içmeniz gerekiyorsa
mükemmel bi uygulama buldum
water your body adlı uygulama
kadar içmeniz gerekiyorsa hatırlatıyor
benim 1,710 içmem gerekiyormuş
ben baya fazla içiyormuşum
ama olsun zarar gelmez
SU HAYATTIR
Selam kızlar ..ben geldiminternetsiz bikaç günün ardından buradayım (telden arada baktım ama msj yazması falan ölümm )
Kayınvalidemlere gittik ,görülmemeni düğünü vardıkaç gündür okadar yoruldumki anlatamam
Ama kazasız belasına atlattık
Rejim aynen devam ,karatay yapamadımama ne bulduysam abartmadan yedim ,
Herkesler nasıl.inş iyisinizdir
Bence cok guzel :) zaten hayaller değil midir insanların umutlarını yaşatan :)
Iphone dan gönderildi
Ayy ne guzel yaa gerçi bende daha cok bi rakam görmüştüm ama sanırım hem regl oldugum için cogu gitti bakalım cumaya kadar ne kadarı kalcak inşaallah cnm 78 leri görebilirim evet malesef anne evinde diyet zor oluyo :) ama ben yapmaya çalışcam yinede acaba izin mi alsam ki ama izin alınca yine de bildirim yapılması gerekiyo bildigim kadarıyla öyleyse de izin almaya gerek yok sanırım :) sadece sohbetlere belki cok katılamam ama bakalım Allah kerim artık senin nasıl gecti tatilin :) en son dila havuzdaydı sanki öyle bi mesajını okudum
Iphone dan gönderildi
hoş buldum gülüm. tartıda şükür o 82,8 rakamı gitti 80,3 gördüm az önce rahatladım hepsi ödemmiş.
senin adına sevindim. hadi inşallah gidene kadar 78 i görürsünde fıstık gibi çıkarsın milletin karşısına. ama şu yemekler konusunda malesef söz dinlemiyolar. memlekette biraz zor diyet. denedim gördüm
eveeeet tatilimi de bitirmiş bulunuyorum. malum ilk zamanlar memlekette bayram koşuşturmasında geçti. tam ohhh tatil bitti gidip dinlenecem dedim. kp görümceyi hoooop peşimize taktıneymiş osmaniyeden ankaraya bilet yokmuş nevşehirden biz bindirip ordan kozaklıya gidecekmişiz. he eşimde izin verirdi bir saat yol kalmış kaplıcaya kardeşini bırakıp giderdi. bende dedimki olmaz kızı burda bırakıp gitmek o da gelsin bari bizimle. kız baya direndi yok dedi ama içinden istiyordu konuşma şeklinden belliydi. sonra ikna oldu bizimle geldi. aslında zararı olmadı ama yinede eşimle çocuklarımla beraber zaman geçirmek istiyordum olmadı ürgüp göreme kozaklı darende malatya her yeri gezdik iki günde ve malum her yerimiz balon gibi şişti yorgunluktan. ayyyy tam darendeden çıktık malatyaya doğru geliyoz hava sıcak yol manzarasız insana uyku çöküyo. uykum geldi kafam düştü. sonra dedimki kalk gülay uyuma zamanı değil sen uyursan eşinde uyur. kafamı kaldırdım eşime baktım yola bakıyo. döndüm çocuklara baktım uyuyolar. yola doğru baktım çift gidiş çift gidiş yolda eşim karşı şeride geçiyor. karşımızda en az 10 araba ve biz kamyonun altına doğru gidiyoz. bekir diye bağırmışım o anda. eşim kendine gelmesiyle direksiyonu kırması bir oldu. bir anda dalmış. korkudan mahvolduk:18::18::18:. malatyada mola verelim bir gece dinlenelim dedim yok az yol kaldı gideriz dedi. buraya kadar nasıl geldik bilmiyorum. bu sefer muş a geldik lokantadan yemek aldık eve geliyoruz yallah dedi bir köpek fırladı önümüze çarptık. köpek yuvarlandı sonra kalktığıyla koştu. bereket hızlı vurmamış araba. her şey iyi iken sonu çok kötü bitti. ama verilmiş sadakamız varmış şükür.
teşekkür ederim canım benim aklıma geldi
mor rengi çok sevdiğimden
cadı ben yarasada sevgili kocişim oluyor
hemde ne sancı
akşam menümüz hazır eşim yapıcak yemekleri
evet kizlarrr selamlar herkeseee
ben bugun cok mutluyum cunku dun biletimi aldim 18 agustosta ver elini istanbulll yapcam ...
ve 1 bucuk ay kalcam sonra esimde arkamizdan gelcek iznini aldiktan sonra yada ben donunce beraber oglusumuzla kisa bi tatil daha yapcaz oohhhh degmeyin keyfime vallacok mutluyyum ve buiki hafta kendimi siki yonetime aldim sifir kacamak yapcam bol spor hareket olacak bakalim turkiyeye gelene kadar 78 olur muyum sizce insallah olurum tabi ordan tek tukte olsa gircem yine kk ya
anneme de sabah soyledim gelince o pogacalar kürt borekleri lutfen havalarda ucusmasin bak yemin ederim sonra hic agzima bile almam diye o da tama bakariz dedi
ama ben canimin cektigi yemekleri ogle vakti yicem ve aksam da sadece yogurt yicem bakalim artik cunku aksam ustu yemis olacagim kahvaltimi da guzel yaparsam yine kilo veririm insallah tabi bol bol gezcegim icin bol hareket olcak ohhh bee
yok bende çok seviyorum
yıllardır da içerim
ama nolduysa 2 gündür midemi bulandırıyor
ara mı versem acaba biraz?
yada regl dönemi öncesi ve regl dönemi ile mi ilgili bilemedim
ama hiç böyle olmamıştım
cnm dondurma kucuk bi kaptaydi bende karar veremedim 1 top mu 2 top mu diye bende 2 yazdim
yok artik dondurma, cikolata yemicem cunkuuuuuuuuuuuuuuuu 18 agustosa bilet aldim ver elini istanbul:84::124::124::118::118::118::118::119:
oglusumla gitcem ve yaklasik 1 bucuk ay kalcam
dunkı menum
sabah zeytın peynır domates 2 catal patates kızartması
öğlen 1kase mercımek
aksam 1 tabak semızotu az yogurt 2 kasık bulgur pılavı 1kase sütlaç sekersız yaptım kendıme
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
20dk pilates 100 mekık
yesıl çay candır ben cook severım senın damak tadınamı uymadı acaba
sindım bende varım haftasonu yapcaktım senı bekledım beraber daha ıyı olur dıye malum bayramdan cıktık durumlar kötu.sen pek ugrayamadın buaralar ondan görmemısındır ben sana yazmıstım bende detoksa varım dıye.sabah baklıyatları ıslattım yyarına hazırım ınsallah yapalım
sağlık olsun.zaten kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman geçersin.bu şekilde kalıcı olur ancak.yoksa diyet gibi yapar sonra değiştirirsen olmaz tatlım.ayrıca bende karatayı kaçamkalarla dolu yapıyorum kaptan duymasın
kızlar ben geldim eski iş yerinden yardım istediler oraya geldim biraz takılıp gidicem
dün menu yazamadım yazayım
03/08/2014 menu
kalkınca kefir çörekotu 2brd su
sabah kkk kahvaltı
öğle yarmalı kabak kavurma yoğur
akşam sac kavurma makarna az badem
spor sabah 30dk yuruyus
akşam 45dk lesli-yürüyüş -esnem karma spor
merhaba kızlar
bugün çok kötü ve gergin bir gün benim için
eşim evde olduğu için öğün saatlerim allak bullak oldu hatta öğle öğünüm yok bile oldu
regl olcam yarına bugün bi tatsız bi tuzsuzum ki sormayın gitsin
Spor bile yapamadım regl olunca nasıl yapcam bilmiyorum
onun etkisi ile zaten puding yedim bin beter oldum vicdanen
bugün ki menüm beni pek memnun etmedi
suyu bile neredeyse hiç içmedim baksanıza
birde dışardaydık yeni geldik
beni bugünde mazur görün
yarında böyle görünüp çıkıcam
ama sonrasında eşim şehirdışına çıkıyor iş için
o ara bana her türlü destek olacağınızı beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum
makyajımı temizleyip suyumu içerek dinlenmek istiyorum
KAPTAN AFFET BUGÜNÜMÜ VE BENİ
seviyorum sizleri ve çok öpüyorum
iyi geceleriniz olsun
kalkar kalkmaz ılık naneli limonlu su
SABAH
tereyağında sucuklu yumurta
2 parmak kalınlığının yarısı keçi peyniri
3 yeşil zeytin
semizotu
maydonoz
domates
nane
1 taneközlenmiş biber
ÖĞLE
.....................
ARA ÖĞÜN
öncesinde 4-5 kaşık puding
türk kahvesi şekersiz ( bu ikisi arasında 3 saat falan var
AKŞAM
kalamar tava
1 LT su
hemen menumu yaziyorum
sabah kahvtisi:
1 haşlanmış yumurta
1 avuc peynir
1lokma ekmek
salatalik domates
oglen;
1 kase yogurt icine semiz otu taze nane
aksam;
5 sıkım cig köfte
bol marul
domates salatalik
3 erik iki avuc leblebi
3 lt su 2 maden suyu
4 mile fast walk
afiyet olsun canim süpermis ben de yazayım
sabah
yarim simit
1 yumurta
peynir zeytin
maydanoz domates
öğlen
1 kucuk dilim börek malesef
1 bardak sut
aksam yemedim ya acikmadim da. yoğurt filan yerim :)
su 3 litre olur. +40 dk yuruyus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar meraba kilo aldığımı hissediyorum. Göbek kalça yine çıktı alt tarafı 3 gündür squat yapmıyorum
Sabah:
Az sucukdan sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar köy ekmeği
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Taze fasulye yemeği
Domates
Spor:30 dakika yürüyüş
Su:3 litre olmuştur
Ayrıca ayran ve maden suyu
ben bugun menu yazmasam kaptanim cunku o kadar cok hesapsiz ve cok yedim ki bir sayfa tutar
yarindan itibaren disiplinli bir sekilde diyete donuyorumbu cuma 73 gormeliyim kararliyim
ben netten bıseler baktım ama sinüzüt ıcın tavsıyesı olandan tavsıye alabılırım kızlar varmı fıkrı olan
kizlar ya cok kotuyum
niye boyle oldu bilemiyorum ama ben diyet psikolojisinden cok uzaklastimozellikle bugun artik kendimi astim pideler ekmekler birsuru meyve yedim hicbiri de tadimlik degil cok yedim nasil toparlayacagim kendimi ben ya
hosgeldin kaptancim ne guzel dugune gidilmis ohh kurtlar dokulmustur benim yerimede dokturuverseydinİyi geceler meleklerimmm kusurabakmayın dün düğünden sonra tanıdıkları evlerine bıraktık annemle eve geç geldik gelir gelemz attım kendimi giremedim bugünde teyzeme kahvaltıya gittik geç geldik herşey yolundadır umarımm
yok bitanem çarşamba günü yatıyoruz nasipse artık ne zaman çıkarız bilmiyorum 2 gün diyaliz görecek çünkü
spor süper sahalara döndünnnmenünde gayet güzel Eylülüm ama bitli çayları fazla kaçmamışmı kuzum dokunmasın sonra:26:
maşallah birde squatımız var cnmm 30 adet
tarçınlı süt en ideali ama hurma veya meyve dayanamayıp yersende yanında muttlaka süt yoğurt tüket kuzumm
slm prensesimmmmama hakikaten birşey yememişsin cnm benimmm:26:
cadıcımmm kahvaltın çok az değilmi:26: avuç için kadar peynir yiyebilirsin cnmm yumurtada yememişsin üstüne süper spor reglken zorlanmadınmı bitanemmm hurmanın yanında mutlaka yoğurt tüket cnm benim
allah kabul etsin Gülayım hoşgeldinnnnnözlemiştik akşam bulşgur pilavı çok kaçmış sanırım ama spor süperr bitanem ip atlayamayanlar başka bir spor yapacak
4 adetcikmiiiisüpersinnn meyveyle süt de içilmiş harikasın cemrecim bu arada cemrem takım listresine girmek istiyormusun cnm yoksa girmedenmi motive olmak istiyorsun girmek istersen bu hafta listede olacaksın çünkü
acıktığın an ceviz peynir ayran en masum kurtarıcılar cnmm bence sorun yok
evet bitanem çok faydalı bir program bende bunu kullanıyorum 6 aydır
hoşgeldin feridemm evet cepten mesaj yazmak benim içinde işkence hastanede ne yapacağız bakalımbizler ,iyiyiz şükür cnmmm
vayyy süperrrrdiiiii birde yaşadığınız hayat sizin hayallerinizdir diye bir laf var onuda severim
sen yeterki iste bitanem elbette yaparsınnizin alırsan bildirim yapmak zorunda değilsin cnmcım fakat izinli yazarsak 2 haftadan önce dönemezsin listeye naısl rahat edeceksen kuzum döndüğün zaman zaten kilon izinli olduğuna kadar haftaya bölünecek
ooo maşallah Gülayım hemen aldığını iade etmişsinn
allah korumuş bitanemmm bazen insan dalabiliyor heleki uzun yolda bende uzun yola giderken annem sürekli kontrol eder dalmayayım diye neyseki köpecikte şanslıymış
hakikaten nikin çok değişik cadıcım ve çok hoş
eniştemiz hamarat demekkiiihayat müşterek değilmi
Gözün aydın Sindimmm çoks evindimm gönlünce gezersin artık şu iki hafta dikkat et bitanem seni görenler şok olsun
sen ne kadar tenmbih edersen et anneciğin dayanamaz yine o yüzden tr de iradene kuvvet cnmmm
içine limon sıksan belki regl dönemi hassasiyetindendir cadıcımm
bencede artık bütün cıslara hayır demelisinsnein yerine ben heyecanlandım
şekersiz sütlaççç sütlü pilav gibi olmadımıki Eylülümsabahta çok az yemişsin
o zaman üçünüz yarın başlıyorsunuz detoksaben 1 gün dayanabildim size kolay gelsin
duydum duydummm
makarna yerine bol salata eklesen olmazmıydı yaramaz neslimmm
her zaman yanındayız bitanemm bunu hiçbirzaman unutma bu aileye girdin birkere mezun olsanda peşindeyizsucuk güvenilir bir yerden aldıysan rahatça yiyebilirsin cnmm pudinge de regl etkisi diyelim artık regl dönemin çok sancılıysa sporu ertele bitanemm
Hoşgeldin Aytenimmm bitanem 2 avuç leblebi çokk üstelik akşamdan sonra 1 çay bardağı 1 dilm ekmek yapıyor sporur sevdimmm
börek neyskei öğlen yemişsin akşamda dengelemişsin bitanemm ama böyle durumlşarda mutlaka yoğurt ye inş yemişsindir
sporu bıraktığımız an böyle oluyor kilo almamışsındır tatlım ama spora alışık olduğun için öyle geliyor
neyseki bu dönem geçmiş cnmmmmtatil bitti çok büyük yaramazlıklar yapsak bile listeye yazmak zorundayız bitanemm
Eylülcüm sinüzitin tek çaresi deniz suyu abimdede var o yüzden sürekli denizde dalıp çıkar sinüsleri boşalır gittiğiniz zaman kış gelmeden mutlaka dal çık cnm kışın rahat edersin
toparlamışsın bile bitanemmmmm ama çok aç kalma bugünkü gibi yoksa atak yaparsın saldırırsın ertesi gün
ay evet cnm sonucta onunda cani var yani allah korumus gercektenay bir defasinda 110 la giderken kocaman bir kus ciki verdi de carptik sanirim o oldu esim cok kotu oldu yol boyunca oldurdum hayvani diye uzulmustu. bereket islek caddede sehir ici yavas gidiyoduk ta hayvana bise olmadi. olsa ne yapardik bilmiyom.
ayy evet bende 100 defa atladigimda bile cok terliyorum gerisinde de sirilsiklam oluyo insan bende kendime ip aldim atlamalik zaten ince kirmizi bi kablodan yapilmis valla co rahat atladim hic dolanmadi birde ben biraz kisalttim keni boyuma gore ohhh cok keyifliydi turkiyeye gidince yanima alcam zatenkızlar hertarafımdan ter aktı dusa gırmeden sıze yazayım dedım 700 defa ıp atladım bahcede ama sabah yuruyemıycem gıbı gelıyo oturunca anladım yoruldugumubıraz sonra mekıkte cekıcem ama baska ne vardı ortak spor unuttum
4 adetcikmiiiisüpersinnn meyveyle süt de içilmiş harikasın cemrecim bu arada cemrem takım listresine girmek istiyormusun cnm yoksa girmedenmi motive olmak istiyorsun girmek istersen bu hafta listede olacaksın çünkü
9:
sagol canım yarın kızlarımı denıze götürcem sözum var barı bende bı dalayımda rahatlayayım.ibrahım saracoglunun papatya kurunu yapıyorum ondanda fayda gördum bıde denızsuyunu denıyeyımiyi geceler meleklerimmm kusurabakmayın dün düğünden sonra tanıdıkları evlerine bıraktık annemle eve geç geldik gelir gelemz attım kendimi giremedim bugünde teyzeme kahvaltıya gittik geç geldik herşey yolundadır umarımm
Yok bitanem çarşamba günü yatıyoruz nasipse artık ne zaman çıkarız bilmiyorum 2 gün diyaliz görecek çünkü
spor süper sahalara döndünnnMenünde gayet güzel eylülüm ama bitli çayları fazla kaçmamışmı kuzum dokunmasın sonra:26:
Maşallah birde squatımız var cnmm 30 adet
tarçınlı süt en ideali ama hurma veya meyve dayanamayıp yersende yanında muttlaka süt yoğurt tüket kuzumm
Slm prensesimmmmAma hakikaten birşey yememişsin cnm benimmm:26:
Cadıcımmm kahvaltın çok az değilmi:26: Avuç için kadar peynir yiyebilirsin cnmm yumurtada yememişsin üstüne süper spor reglken zorlanmadınmı bitanemmm hurmanın yanında mutlaka yoğurt tüket cnm benim
Allah kabul etsin gülayım hoşgeldinnnnnözlemiştik akşam bulşgur pilavı çok kaçmış sanırım ama spor süperr bitanem ip atlayamayanlar başka bir spor yapacak
4 adetcikmiiiiSüpersinnn Meyveyle süt de içilmiş harikasın cemrecim Bu arada cemrem takım listresine girmek istiyormusun cnm yoksa girmedenmi motive olmak istiyorsun girmek istersen bu hafta listede olacaksın çünkü
Acıktığın an ceviz peynir ayran en masum kurtarıcılar cnmm bence sorun yok
Evet bitanem çok faydalı bir program bende bunu kullanıyorum 6 aydır
Hoşgeldin feridemm evet cepten mesaj yazmak benim içinde işkence hastanede ne yapacağız bakalımBizler ,iyiyiz şükür cnmmm
Vayyy süperrrrdiiiii birde yaşadığınız hayat sizin hayallerinizdir diye bir laf var onuda severim
sen yeterki iste bitanem elbette yaparsınnIzin alırsan bildirim yapmak zorunda değilsin cnmcım fakat izinli yazarsak 2 haftadan önce dönemezsin listeye naısl rahat edeceksen kuzum döndüğün zaman zaten kilon izinli olduğuna kadar haftaya bölünecek
Ooo maşallah gülayım hemen aldığını iade etmişsinn
Allah korumuş bitanemmm bazen insan dalabiliyor heleki uzun yolda bende uzun yola giderken annem sürekli kontrol eder dalmayayım diye neyseki köpecikte şanslıymış
Hakikaten nikin çok değişik cadıcım ve çok hoş
eniştemiz hamarat demekkiiiHayat müşterek değilmi
Gözün aydın sindimmm çoks evindimm gönlünce gezersin artık şu iki hafta dikkat et bitanem seni görenler şok olsun
Sen ne kadar tenmbih edersen et anneciğin dayanamaz yine o yüzden tr de iradene kuvvet cnmmm
Içine limon sıksan belki regl dönemi hassasiyetindendir cadıcımm
Bencede artık bütün cıslara hayır demelisinSnein yerine ben heyecanlandım
şekersiz sütlaççç sütlü pilav gibi olmadımıki eylülümSabahta çok az yemişsin
o zaman üçünüz yarın başlıyorsunuz detoksaBen 1 gün dayanabildim size kolay gelsin
Duydum duydummm
Makarna yerine bol salata eklesen olmazmıydı yaramaz neslimmm
Her zaman yanındayız bitanemm bunu hiçbirzaman unutma bu aileye girdin birkere mezun olsanda peşindeyizSucuk güvenilir bir yerden aldıysan rahatça yiyebilirsin cnmm pudinge de regl etkisi diyelim artık regl dönemin çok sancılıysa sporu ertele bitanemm
Hoşgeldin aytenimmm bitanem 2 avuç leblebi çokk üstelik akşamdan sonra 1 çay bardağı 1 dilm ekmek yapıyor sporur sevdimmm
Börek neyskei öğlen yemişsin akşamda dengelemişsin bitanemm ama böyle durumlşarda mutlaka yoğurt ye inş yemişsindir
Sporu bıraktığımız an böyle oluyor kilo almamışsındır tatlım ama spora alışık olduğun için öyle geliyor
Neyseki bu dönem geçmiş cnmmmmTatil bitti çok büyük yaramazlıklar yapsak bile listeye yazmak zorundayız bitanemm
Eylülcüm sinüzitin tek çaresi deniz suyu abimdede var o yüzden sürekli denizde dalıp çıkar sinüsleri boşalır gittiğiniz zaman kış gelmeden mutlaka dal çık cnm kışın rahat edersin
Toparlamışsın bile bitanemmmmm ama çok aç kalma bugünkü gibi yoksa atak yaparsın saldırırsın ertesi gün
tarçınlı süt en ideali ama hurma veya meyve dayanamayıp yersende yanında muttlaka süt yoğurt tüket kuzumm..
cadıcımmm kahvaltın çok az değilmi:26: avuç için kadar peynir yiyebilirsin cnmm yumurtada yememişsin üstüne süper spor reglken zorlanmadınmı bitanemmm hurmanın yanında mutlaka yoğurt tüket cnm benim
evet bitanem çok faydalı bir program bende bunu kullanıyorum 6 aydır
hakikaten nikin çok değişik cadıcım ve çok hoş
eniştemiz hamarat demekkiiihayat müşterek değilmi
içine limon sıksan belki regl dönemi hassasiyetindendir cadıcımm
her zaman yanındayız bitanemm bunu hiçbirzaman unutma bu aileye girdin birkere mezun olsanda peşindeyizsucuk güvenilir bir yerden aldıysan rahatça yiyebilirsin cnmm pudinge de regl etkisi diyelim artık regl dönemin çok sancılıysa sporu ertele bitanemm
günaaaydın canımgunaydin kizlar. cok uykum var ya gozlerim yaniyo. ama cocuklarin hepsi ayaktaaaa
neslim sen ne zaman baslicaksin detoksa cnm henuz gecmis yapamadim da baska yapcak arkadaslar var mi ben yarin yapayim diyorum boylece persembe aksamina kadar gorebilirim sonucu cuma guznu belki sabah erken saatlerde wc ye cikamayabilirimde
fotolar albumde duruyo cnm tlf dan gorunmemistir belki toplam 4 foto var albumde
cnm o corbanin tarifini yazar misin sana zahmet
günaydın canımkızlar günaydın ben bu sabah tartıldım detoks yapacağım için vallahi bayramın tüm kalıntılarıda gitmiş hatta eksideyim çok mutluyum.bu gün yeni işime başladım bismillah dedim.sabah evden çıkarken dolaptan ayran detoks çorbasını almayı unuttumgene niyet ettiğim gibi çarşambaya kaldı detoks artık.
ee kimseler gelmemiş ne var ne yok bakalım
günaydın canım
ne güzel sevindirici olumlu şeyler oluyor yaşantında,
yeni işin hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?