Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar hertarafımdan ter aktı dusa gırmeden sıze yazayım dedım 700 defa ıp atladım bahcede ama sabah yuruyemıycem gıbı gelıyo oturunca anladım yoruldugumubıraz sonra mekıkte cekıcem ama baska ne vardı ortak spor unuttum

menum
sabah 1yumurtadan bıberlı omlet zeytın peynır domates
ara 1ısırık çikolata:26::26:
öğlen 1kepçe tarhana salata
aksam salata cacık azpeynır domates bıraz tuhaf oldu ama onları yedım

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2bardak kırazsapıcayı
700ıp atlama 2saat yuruyus 200mekık mekıgı bıraz sonra cekıcem

ohhh ne guzel cnm bravo valla ne guzel arkadasinda varsa daha bi hevesle yaparsin sporunu supersin
evet canım arkadas cook onemlı ınsan duzenlı yapıyo ıyı oluyo

süpersın gulayım sporlara dönduk yıne

kızlar banu yook ortalıkta annesı amelıyat olcaktı o zamnmı geldı acaba hastaneyemı gıttıler.benmı kacırdım acaba

İyi geceler meleklerimmm kusurabakmayın dün düğünden sonra tanıdıkları evlerine bıraktık annemle eve geç geldik gelir gelemz attım kendimi giremedim bugünde teyzeme kahvaltıya gittik geç geldik herşey yolundadır umarımm

kızlar banu yook ortalıkta annesı amelıyat olcaktı o zamnmı geldı acaba hastaneyemı gıttıler.benmı kacırdım acaba

yok bitanem çarşamba günü yatıyoruz nasipse artık ne zaman çıkarız bilmiyorum 2 gün diyaliz görecek çünkü

spor süper sahalara döndünnn menünde gayet güzel Eylülüm ama bitli çayları fazla kaçmamışmı kuzum dokunmasın sonra:26:

maşallah birde squatımız var cnmm 30 adet

2 hurma yiyim yada karpuz mu yesemmm:26: bildiğin kriz tuttu

tarçınlı süt en ideali ama hurma veya meyve dayanamayıp yersende yanında muttlaka süt yoğurt tüket kuzumm

slm prensesimmmm ama hakikaten birşey yememişsin cnm benimmm:26:

cadıcımmm kahvaltın çok az değilmi:26: avuç için kadar peynir yiyebilirsin cnmm yumurtada yememişsin üstüne süper spor reglken zorlanmadınmı bitanemmm hurmanın yanında mutlaka yoğurt tüket cnm benim

allah kabul etsin Gülayım hoşgeldinnnnn özlemiştik akşam bulşgur pilavı çok kaçmış sanırım ama spor süperr bitanem ip atlayamayanlar başka bir spor yapacak

4 adetcikmiiii süpersinnn meyveyle süt de içilmiş harikasın cemrecim bu arada cemrem takım listresine girmek istiyormusun cnm yoksa girmedenmi motive olmak istiyorsun girmek istersen bu hafta listede olacaksın çünkü

acıktığın an ceviz peynir ayran en masum kurtarıcılar cnmm bence sorun yok

evet bitanem çok faydalı bir program bende bunu kullanıyorum 6 aydır

hoşgeldin feridemm evet cepten mesaj yazmak benim içinde işkence hastanede ne yapacağız bakalım bizler ,iyiyiz şükür cnmmm

Bence cok guzel :) zaten hayaller değil midir insanların umutlarını yaşatan :)

Iphone dan gönderildi

vayyy süperrrrdiiiii birde yaşadığınız hayat sizin hayallerinizdir diye bir laf var onuda severim

sen yeterki iste bitanem elbette yaparsınn izin alırsan bildirim yapmak zorunda değilsin cnmcım fakat izinli yazarsak 2 haftadan önce dönemezsin listeye naısl rahat edeceksen kuzum döndüğün zaman zaten kilon izinli olduğuna kadar haftaya bölünecek

ooo maşallah Gülayım hemen aldığını iade etmişsinn

allah korumuş bitanemmm bazen insan dalabiliyor heleki uzun yolda bende uzun yola giderken annem sürekli kontrol eder dalmayayım diye neyseki köpecikte şanslıymış

teşekkür ederim canım benim aklıma geldi
mor rengi çok sevdiğimden
cadı ben yarasada sevgili kocişim oluyor

hakikaten nikin çok değişik cadıcım ve çok hoş

hemde ne sancı
akşam menümüz hazır eşim yapıcak yemekleri

eniştemiz hamarat demekkiii hayat müşterek değilmi

Gözün aydın Sindimmm çoks evindimm gönlünce gezersin artık şu iki hafta dikkat et bitanem seni görenler şok olsun

sen ne kadar tenmbih edersen et anneciğin dayanamaz yine o yüzden tr de iradene kuvvet cnmmm

içine limon sıksan belki regl dönemi hassasiyetindendir cadıcımm

bencede artık bütün cıslara hayır demelisin snein yerine ben heyecanlandım

şekersiz sütlaççç sütlü pilav gibi olmadımıki Eylülüm sabahta çok az yemişsin

o zaman üçünüz yarın başlıyorsunuz detoksa ben 1 gün dayanabildim size kolay gelsin

duydum duydummm

makarna yerine bol salata eklesen olmazmıydı yaramaz neslimmm

her zaman yanındayız bitanemm bunu hiçbirzaman unutma bu aileye girdin birkere mezun olsanda peşindeyiz sucuk güvenilir bir yerden aldıysan rahatça yiyebilirsin cnmm pudinge de regl etkisi diyelim artık regl dönemin çok sancılıysa sporu ertele bitanemm

Hoşgeldin Aytenimmm bitanem 2 avuç leblebi çokk üstelik akşamdan sonra 1 çay bardağı 1 dilm ekmek yapıyor sporur sevdimmm

börek neyskei öğlen yemişsin akşamda dengelemişsin bitanemm ama böyle durumlşarda mutlaka yoğurt ye inş yemişsindir

sporu bıraktığımız an böyle oluyor kilo almamışsındır tatlım ama spora alışık olduğun için öyle geliyor

ben bugun menu yazmasam kaptanim cunku o kadar cok hesapsiz ve cok yedim ki bir sayfa tutar
yarindan itibaren disiplinli bir sekilde diyete donuyorum bu cuma 73 gormeliyim kararliyim

neyseki bu dönem geçmiş cnmmmm tatil bitti çok büyük yaramazlıklar yapsak bile listeye yazmak zorundayız bitanemm

ben netten bıseler baktım ama sinüzüt ıcın tavsıyesı olandan tavsıye alabılırım kızlar varmı fıkrı olan

Eylülcüm sinüzitin tek çaresi deniz suyu abimdede var o yüzden sürekli denizde dalıp çıkar sinüsleri boşalır gittiğiniz zaman kış gelmeden mutlaka dal çık cnm kışın rahat edersin

kizlar ya cok kotuyum
niye boyle oldu bilemiyorum ama ben diyet psikolojisinden cok uzaklastim ozellikle bugun artik kendimi astim pideler ekmekler birsuru meyve yedim hicbiri de tadimlik degil cok yedim nasil toparlayacagim kendimi ben ya

toparlamışsın bile bitanemmmmm ama çok aç kalma bugünkü gibi yoksa atak yaparsın saldırırsın ertesi gün

372.etap
Eki Görüntüle 1203538 Eki Görüntüle 1203539 Eki Görüntüle 1203540

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Bayram 1, gün[/TD]
[TD]2, gün [/TD]
[TD]3.Gün[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1203534 Eki Görüntüle 1203532 Eki Görüntüle 1203533

tatil listeside tamamlandı gelsin yeni liste

bugunku menum:
kahvalti:
1 elma
2 ceviz
2 ucgen peynir

ogle:
oglumdan 1 catal firinda makarna tirtikladim
2 dilim ananas

aksam:
1 tabak bamya yemegi icine 2 kasik pirinc pilavi
yarim domates
salatalik
bol yesil sogan kari-kca muptelasi olduk bu ara

spor:
ip atlamalar tamam
benim gunluk yapacagim sporlarim vardi onlari yaptim hani her sabah yapcam dediklerim
sirt agrim hala gecmedi daha cok spor yapmak istedim ama kendimi illk gunden zorlamak istemedim yarin artiracagim insallah
2 bardak yesilcay limonlu
su 2 litre

hosgeldin kaptancim ne guzel dugune gidilmis ohh kurtlar dokulmustur benim yerimede dokturuverseydin
boyle konustuguma bakmayin ben aslinda utangacimdir en iyi oldugum alan halaydir malum memleketten dolayi ama digerlerinide utangacligim gecince oooo pistlerin tounu attiririm
insallah cnm annecigin hayirlisiyla ameliyatini olup cikacak hepimiz rahat bir nefes aliriz artik gercekten bekleme suresi cok stressli geciyo cunku..
cumleyi begenmene sevindim hatirlamiyorum bu soz birine mi ait, yoksa bana mi ama aniden yaziverdim iste
senin sevidigin cumleye katilamicam canim cunku; bazen hayat biz ne kadar isteyip cabalasak bile, insani tam tersi bir yone savurabiliyo iste ben o zamanlara kader diyorum cnm peki sence? mesela senin suan yasadigin hayat hayalindeki hayat mi benim ki yer degistirmis zamanlama hatasi var da
yaa ben bizim gunluk yapmamiz gerekn sporlari sadeece 600 ip atlama diye biliyodum baska bisey daha mi vardi ki bi kac gun uzak kaldim alinti hala yapamadim
ben istanbula gelince bir hafta izin almadan bi kendimi denemek istiyorum
eger rahat yapabilirsem izin kullanmam ama eger yapamazsam izin alirim artik..ama ben sonra kilomun bolunmesini istemiyorum gerci neyse zamani gelsin allah kerim artik ne diyeyim
bu arada oglum sagolsun benim cemberi kirdi yani yuvarlaktan goz sekline donustu rahmetli artik sonra yenisini alirim ama uzuldum ne guzel onunla yapmaya calisinca cok efor harciyodum gule gule cemberim
ayy yarin detoksa baslicam bende zor dayancam eminim ama yapcam bu sefer insallah gerci her seferinde oyle diyip berbat ediyorum ama bakalim bu sefer nasil olqak hadi ben yatayim artik saat 00:20 oldu leptin kacmadan yakalayayim dimi iyi geceler

ay bir defasinda 110 la giderken kocaman bir kus ciki verdi de carptik sanirim o oldu esim cok kotu oldu yol boyunca oldurdum hayvani diye uzulmustu. bereket islek caddede sehir ici yavas gidiyoduk ta hayvana bise olmadi. olsa ne yapardik bilmiyom.
ay evet cnm sonucta onunda cani var yani allah korumus gercekten
ayy evet bende 100 defa atladigimda bile cok terliyorum gerisinde de sirilsiklam oluyo insan bende kendime ip aldim atlamalik zaten ince kirmizi bi kablodan yapilmis valla co rahat atladim hic dolanmadi birde ben biraz kisalttim keni boyuma gore ohhh cok keyifliydi turkiyeye gidince yanima alcam zaten
bu arada evet bende ortak sporlari sadece 600 ip atlamayi biliyorum cnm

aman tanriim tabi isterim daham cok gaza gelirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
sagol canım yarın kızlarımı denıze götürcem sözum var barı bende bı dalayımda rahatlayayım.ibrahım saracoglunun papatya kurunu yapıyorum ondanda fayda gördum bıde denızsuyunu denıyeyım

kaptaaaaaaan yokluğunda çok eksiklik yaşadım hep gözüm seni ve yorumlarını aradı
-tarçınlı süt daha ideal ama diğer türlüsüde olabilir krizler için acil çözüm abartmamak kaydıyla tabi
-kahvaltım az gibi görüncesede tutuyor alıştım sanırım :)
-regl olmadan 1 saat önce spor yaptım spor bitti regl oldum ama bugün bu halime rağmen kendimi çok yormadan devam etmeyi düşünüyorum
-bahsettiğimiz program hakikaten etkili dışarı çıkınca bile unutturmaz çünkü telefon sürekli elimizin altında
-ay kaptancıııım nickimi beğenmene sevindim ayrıca eşim hamarat hemde her işte fakat bugün itibari ile iş için şehir dışına gitti
- yeşil çay konusunda da dediğin gibi regl nedeni ile olabilir limonlu deneyeyim bugün
-sucuk güvenilir yerden almıştık kaptan hiç bu kadar lezzetli ve kalitelisini yememiştim
-pudingten sonra hurma harici tatlı yemedim haa regl olmama rağmen yemedim ama hep istiyor canım tatlı bişiler

neslim sen ne zaman baslicaksin detoksa cnm henuz gecmis yapamadim da baska yapcak arkadaslar var mi ben yarin yapayim diyorum boylece persembe aksamina kadar gorebilirim sonucu cuma guznu belki sabah erken saatlerde wc ye cikamayabilirimde

fotolar albumde duruyo cnm tlf dan gorunmemistir belki toplam 4 foto var albumde

cnm o corbanin tarifini yazar misin sana zahmet

sindim fotoları göremedim pc den de baktım yok kız
çorba bamyalıymış malesef yapamadım canım hiç sevmem bamyayı ama tarifi anamdan ister yazarım
bu arada ben sabah tartıldım baya incelmişim çok mutluyum :)) ağzım kulaklarımda

kızlar günaydın ben bu sabah tartıldım detoks yapacağım için vallahi bayramın tüm kalıntılarıda gitmiş hatta eksideyim çok mutluyum.bu gün yeni işime başladım bismillah dedim.sabah evden çıkarken dolaptan ayran detoks çorbasını almayı unuttum gene niyet ettiğim gibi çarşambaya kaldı detoks artık.
ee kimseler gelmemiş ne var ne yok bakalım

öğlen uykusu bildiğim kadarıyla faydalı
ama rejim ve yemek düzeni konusunda nasıl etkisi olur bilemedim
sizce bedeni zorlamasam mı ?
öğlenleri çok uykum geliyor

günaydın canım
ne güzel sevindirici olumlu şeyler oluyor yaşantında,
yeni işin hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…