haklısın canım ama galıba sıkıntım sinüzütümün azması bugun farkettım.havalarda yağişlı ıkı gundur kapalı hava arttırıyo agrılarımı.bıtkısel çareler ararken ibrahım saracoglunu dınledım.sinüzit depresif sınırlı halsız yorgun keyıfsız v yapar dedı yanı aynı benı9 tarıf ettımerhabaaaaa hoşgeldiiiiiiin:80:
o yaşadığın sorunları bende yaşıyordum ama spordan sonra oluyor kendimi koyverdiğimde bi bakmışım gidişat kötü hemen hareketleniyorum ve başa çıkabiliyorum ..geçici ve havalara bağlı olduğunu düşünüyorum ben
direncimizi sağlam tutalım
cook gecmıs olsun fatmacım ne dokundu acaba neyse ınsallah gecmıstırselam kızlaar çok özledim siziii
ben çok hasta oldum sormayınyaylada internette yoktu hiç giremedim kusuruma bakmayın
3 gündür hastanede yatıyorum gıda zehirlenmesi dediler ama midem çok kötü 3 gündür serumla besleniyorum
bugün normal yemeye başladım yavaş yavaş :)
hastanede wifi varken gireyim dedim sıkıldım hemde sizlere bir merhaba diyim
ikindiye doğru hastaneden çıkacağım yarında biletimizi aldık dönüyoruz inş
istanbula dönünce tekrar yazacağım
hepinizi öptümm
ben netten bıseler baktım ama sinüzüt ıcın tavsıyesı olandan tavsıye alabılırım kızlar varmı fıkrı olan
hosgeldinMerhaba cici kardeş takımcığım .
Umarım hepiniz iyisinizdir ve keyifler de yerindedir.
Takımda kimler var pek bilmiyorum geçmiş mesajlara bakma şansım olmadı. Ama saolsun Swetcim bizi hiç boş bırakmıyor . Danışman diyetisyenizmiz oldu sanki maşalahhHer türlü soru ve sorunlarımızda yanımızda inşallah bizden de sizlere öyle bir destek gelir. Yıllar önceki deneyimimden biliyorum sıkı bir kardeş takım çok işe yarayabiliyor.
Yine görüşmek dileği ile
selam kızlaar çok özledim siziii
ben çok hasta oldum sormayınyaylada internette yoktu hiç giremedim kusuruma bakmayın
3 gündür hastanede yatıyorum gıda zehirlenmesi dediler ama midem çok kötü 3 gündür serumla besleniyorum
bugün normal yemeye başladım yavaş yavaş :)
hastanede wifi varken gireyim dedim sıkıldım hemde sizlere bir merhaba diyim
ikindiye doğru hastaneden çıkacağım yarında biletimizi aldık dönüyoruz inş
istanbula dönünce tekrar yazacağım
hepinizi öptümm
Kızlar meraba kilo aldığımı hissediyorum. Göbek kalça yine çıktı alt tarafı 3 gündür squat yapmıyorum
Sabah:
Az sucukdan sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar köy ekmeği
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Taze fasulye yemeği
Domates
Spor:30 dakika yürüyüş
Su:3 litre olmuştur
Ayrıca ayran ve maden suyu
afiyet olsun canim süpermis ben de yazayım
sabah
yarim simit
1 yumurta
peynir zeytin
maydanoz domates
öğlen
1 kucuk dilim börek malesef
1 bardak sut
aksam yemedim ya acikmadim da. yoğurt filan yerim :)
su 3 litre olur. +40 dk yuruyus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben henüz geçemedim sanırım o modaVah tatlım Karatay'da "tatlı" hertürlüsu yasak tatlı zehirler diye geçer ama bi kaşık diyorsan bilemedim ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekhaklısın canım ama galıba sıkıntım sinüzütümün azması bugun farkettım.havalarda yağişlı ıkı gundur kapalı hava arttırıyo agrılarımı.bıtkısel çareler ararken ibrahım saracoglunu dınledım.sinüzit depresif sınırlı halsız yorgun keyıfsız v yapar dedı yanı aynı benı9 tarıf ettı
Kızlar merhaba hepinizi cok özledim dün lunaparka gittik cok güzeldi bügünde kendimi ütülere teslim ettim adeta işkence çekiyorum ama hepsini bitircem kararlıyım
Beni merak etmeyin yarından itibaren maratona hazırlanır gibi spor yapacagım için işleri bitireyim dedim :) gece uğrarım yine koca bi geçmiş beni bekliyo sanırım öpüldünüz canlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?