Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende istiyorum canım ama belki çarşambaya kalır benimki.ben 1 gün ancak yapabiliyorum 2 gün olmuyor sıkıyor.ve bir günde 700-800gr veriyorum zaten.bu arada malzemeler haşlanmış ölçü diye biliyorum ben ama yanlışmıyım.

sindim bildirim yapmamışsın hayırdır çokmu vahim durum tatlım

ben henüz geçemedim sanırım o moda
bi garibim valla
bu gece yada yarın sabah kesin regl olcam
onun etkisi ile dayanamadım zaten

sağlık olsun.zaten kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman geçersin.bu şekilde kalıcı olur ancak.yoksa diyet gibi yapar sonra değiştirirsen olmaz tatlım.ayrıca bende karatayı kaçamkalarla dolu yapıyorum kaptan duymasın

aynen öyle sağlık olsun
1-2 saat önce regl oldum sancılıyım fena bi şekilde (
sporumu yaptım allahtan
ya bu 2 günüm felç geçicek benim ağır geçio regl günlerim maalesef
ama elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
yada az rahatsızlık vermeyen şeyler yiyorum o süreçte
bakalım

ayy cnm agrin gecer umarim su an tamamen ayni haldeyiz

bu arada tunaaaaydiiinn herkesee ahah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neslim sen ne zaman baslicaksin detoksa cnm henuz gecmis yapamadim da baska yapcak arkadaslar var mi ben yarin yapayim diyorum boylece persembe aksamina kadar gorebilirim sonucu cuma guznu belki sabah erken saatlerde wc ye cikamayabilirimde

valla bende zor dayancam mecbur bu sefer
ben malezemeleri iki gunluk yapiyorum cnm

bızde senı sevıyoruz sekerım bende detoks dusunuyorum banu duymasın daha ıtıraf edemedım ama 1.2 artıdayımama salıgunumu baslasam bılemedım
bende artidayim cnm senin rakama yakinim hattabugun tartildim sok oldum hemen ceki duzene girdim ..
gel yapalim sali gunu su detoksu birazda sporla pekistirirsek iyi olur

günaydın kızlar
bu yeşil çay benim midemi bulandırmaya başladı ya napcam bilemedim
yesıl çay candır ben cook severım senın damak tadınamı uymadı acaba
neslim sen ne zaman baslicaksin detoksa cnm henuz gecmis yapamadim da baska yapcak arkadaslar var mi ben yarin yapayim diyorum boylece persembe aksamina kadar gorebilirim sonucu cuma guznu belki sabah erken saatlerde wc ye cikamayabilirimde

sindım bende varım haftasonu yapcaktım senı bekledım beraber daha ıyı olur dıye malum bayramdan cıktık durumlar kötu.sen pek ugrayamadın buaralar ondan görmemısındır ben sana yazmıstım bende detoksa varım dıye.sabah baklıyatları ıslattım yyarına hazırım ınsallah yapalım

bizde seni özledik canım çok ağır işlerin var sevmem ütüyü.bu arada bayramda cepten girdimdi bi iletinde yeni resimden bahsetmiştin bu gün pc den girince bakayım dedim albumde bulamadım nereye koymuştunki

fotolar albumde duruyo cnm tlf dan gorunmemistir belki toplam 4 foto var albumde

ben busabah spora start verdım sabah yuruyusume cıktım geldım 1 saat.aksamda yuruycem 1saat.yuruyus arkadaım var ramazandfa ara vermıstık yıne dönduk sahalara.bıde zorunlu sporlarımızı yapıcam.ınsallah azımle yapcaz canım olucak ben gecelerı pilatesımıde yapmayı dusunuyorum o bana cook ıyı gelmıstı ramazanda devam edıcem ınsallah

evet cnm simdi gordum mesaji gel beraber yapalim yaptigimiuz sporlari da yazalim bakalim iki gunun sonunda kim daha iyi sonuc alacak onu merak ediyorum
o zaman yarin yapiyoruz ok cnm hadi bismillah:13:
insallah guzel sonuclar aliriz da takimi kotu etkilemeyiz:18:

yok cnm bende her yapisimda kacamak yaptim sabote ettim
bu nedenle yanimda yoldas ariyorum ki kendimi tutabilim diye
yoksa pek benlik degil detoks

tamam canım sporada asılalım zayıf hatunlar olalım.takımın buna ıhtıyacı var.ramazanda 1.5 kılo vermıstım 3 gunluk bayramda 1.2 sını gerı aldım demek bayram daha uzun olsa yanmıstıkk

cnm o corbanin tarifini yazar misin sana zahmet

dunkı menum

sabah zeytın peynır domates 2 catal patates kızartması

öğlen 1kase mercımek
aksam 1 tabak semızotu az yogurt 2 kasık bulgur pılavı 1kase sütlaç sekersız yaptım kendıme

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
20dk pilates 100 mekık

cnm dondurma kucuk bi kaptaydi bende karar veremedim 1 top mu 2 top mu diye bende 2 yazdim
yok artik dondurma, cikolata yemicem cunkuuuuuuuuuuuuuuuu 18 agustosa bilet aldim ver elini istanbul :84::124::124::118::118::118::118::119:
oglusumla gitcem ve yaklasik 1 bucuk ay kalcam

tamam canım sporada asılalım zayıf hatunlar olalım.takımın buna ıhtıyacı var.ramazanda 1.5 kılo vermıstım 3 gunluk bayramda 1.2 sını gerı aldım demek bayram daha uzun olsa yanmıstıkk
ayy hic sorma cnm yaa valla bu hafta sporlarima herkes imrenerek bakcak o kadar yani spora asilcam gerci hala regl bitmedi ve inanilmaz bir sirt agrim var ama olsun yapcam yinede
yapalim sporlarimiizi da bizde rahazt edelim gitsin bu vicdan azabi

ayy cnm agrin gecer umarim su an tamamen ayni haldeyiz

bu arada tunaaaaydiiinn herkesee ahah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umarım geçer ama geçmio ben 3 gün çekiyorum böyle
yarın akşamdan sonra rahatlicam ben hep öyle oluyo

yediklerimin gobiste kalmamasi icin detoks yapcam cnm insallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…