- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bu arada ayran detoksunu merak edenleer icin hemen tarif vereyim
bana eslik etmek isteyen olursa diye ben carsamba gunu baslicam kizlar yada sali mi yapsam sali yapayim evet
sali gunu baslicam kizlar
malzemeler:
yogurt (ben kedim biraz koyu kivamli seviyorum sizde sevidiginiz sekilde yapabilirsiniz o nedenle olcusu size kalmis)
4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bugday (bulgurda kullanilabilir)
isteyen salatalik, nane ve reyhan da ekleyebilir
tum malzemeler haslanir karistirilir ve iki saat arayla kaselerde yenir yani her kaseye iki kepce yada 1 bucuk yeterli kepcenin buyuklugune bagli sizde goz karari ayarlarsiniz artik..
once sabah guzel bi kahvalti yapilir normal karatay kahvaltisi olabilir mesela:
1 yada 2 haslanmis yumurta
peynir
bol sebze
zeytin
kahvalti en gec 10 da yapilmali ve iki saat sonra hazirladigimiz ayrani icicez..en gec 8 e kadar iki saat arayla bunu yicez butun gun..
iki gun yapiliyo sadece..ve iki gunde 2 kilo verenler bile var..
iste bu kadar kizlar
sindim bildirim yapmamışsın hayırdır çokmu vahim durum tatlım*** 6. TAKIM BAYRAM HAFTASI FATURASI****
ayyuzlum0211 :--------- 80.3-----------------82 --------------> -1,7
EYLÜL SILA:---------- 66,3 -------------------67,5 --------------> -1,2
ferideei : ------76,4
lisbeth93 :--------74,4
merinetya :-------75.3
miss_wong:-- 72,7
neslihank4 :----81--------------------------81,5----------------------> -0,5
senasevval:--------54,9----------------------54,7---------------->0,2
Sindi564 :-------------80,1 -------------------
Tekaskim:-----63,8-----------------------------
MorcadiYesilyarasa:------52,3----------------51,3---------------->1
cemreq :-------54,7---------------54,1----------->0,6
ben henüz geçemedim sanırım o moda
bi garibim valla
bu gece yada yarın sabah kesin regl olcam
onun etkisi ile dayanamadım zaten
aynen öyle sağlık olsunsağlık olsun.zaten kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman geçersin.bu şekilde kalıcı olur ancak.yoksa diyet gibi yapar sonra değiştirirsen olmaz tatlım.ayrıca bende karatayı kaçamkalarla dolu yapıyorum kaptan duymasın
aynen öyle sağlık olsun
1-2 saat önce regl oldum sancılıyım fena bi şekilde(
sporumu yaptım allahtan
ya bu 2 günüm felç geçicek benim ağır geçio regl günlerim maalesef
ama elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
yada az rahatsızlık vermeyen şeyler yiyorum o süreçte
bakalım
neslim sen ne zaman baslicaksin detoksa cnm henuz gecmis yapamadim da baska yapcak arkadaslar var mi ben yarin yapayim diyorum boylece persembe aksamina kadar gorebilirim sonucu cuma guznu belki sabah erken saatlerde wc ye cikamayabilirimdesağlık olsun.zaten kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman geçersin.bu şekilde kalıcı olur ancak.yoksa diyet gibi yapar sonra değiştirirsen olmaz tatlım.ayrıca bende karatayı kaçamkalarla dolu yapıyorum kaptan duymasın
valla bende zor dayancam mecbur bu seferbende istiyorum canım ama belki çarşambaya kalır benimki.ben 1 gün ancak yapabiliyorum 2 gün olmuyor sıkıyor.ve bir günde 700-800gr veriyorum zaten.bu arada malzemeler haşlanmış ölçü diye biliyorum ben ama yanlışmıyım.
bende artidayim cnm senin rakama yakinim hattabugun tartildim sok oldum hemen ceki duzene girdim ..
bızde senı sevıyoruz sekerım bende detoks dusunuyorum banu duymasın daha ıtıraf edemedım ama 1.2 artıdayımama salıgunumu baslasam bılemedım
yesıl çay candır ben cook severım senın damak tadınamı uymadı acabagünaydın kızlar
bu yeşil çay benim midemi bulandırmaya başladı yanapcam bilemedim
neslim sen ne zaman baslicaksin detoksa cnm henuz gecmis yapamadim da baska yapcak arkadaslar var mi ben yarin yapayim diyorum boylece persembe aksamina kadar gorebilirim sonucu cuma guznu belki sabah erken saatlerde wc ye cikamayabilirimde
bizde seni özledik canım çok ağır işlerin var sevmem ütüyü.bu arada bayramda cepten girdimdi bi iletinde yeni resimden bahsetmiştin bu gün pc den girince bakayım dedim albumde bulamadım nereye koymuştunki
evet cnm simdi gordum mesaji gel beraber yapalim yaptigimiuz sporlari da yazalim bakalim iki gunun sonunda kim daha iyi sonuc alacak onu merak ediyorumyesıl çay candır ben cook severım senın damak tadınamı uymadı acaba
sindım bende varım haftasonu yapcaktım senı bekledım beraber daha ıyı olur dıye malum bayramdan cıktık durumlar kötu.sen pek ugrayamadın buaralar ondan görmemısındır ben sana yazmıstım bende detoksa varım dıye.sabah baklıyatları ıslattım yyarına hazırım ınsallah yapalım
yok cnm bende her yapisimda kacamak yaptim sabote ettimya bu ayran detoksunu bir ben mi yapamadim ya ilk gunun aksaminda dayanamayip kebap yedim
bakalim ben de gelecek hafta yaparim belki
iyi menu bence afiyet olsun
spor cok guzel canim tebrikler biraz suyu artirip ara ogunleri de azaltsan cok daha hizli verirsin
sen ne kilolar vermissin 1.2 kg den mi kurtulamiycan :13: bozma moralini
aksamki karpuz disinda gayet iyi bence
ohh kinaniz mi vardi tatlim ne guzel kurtlarini dokmussundurmenu de guzel
agrin varsa kendini zorlama canim :13: menu de guzelmis afiyet olsun
evet cnm simdi gordum mesaji gel beraber yapalim yaptigimiuz sporlari da yazalim bakalim iki gunun sonunda kim daha iyi sonuc alacak onu merak ediyorum
o zaman yarin yapiyoruz ok cnm hadi bismillah:13:
insallah guzel sonuclar aliriz da takimi kotu etkilemeyiz:18:
cnm o corbanin tarifini yazar misin sana zahmetBu gün annem detoks çorbası yaptı birlikte onu yapacağız aksam ole karar verdik. Salı da sizinle yaparım
Bu fatura fena oldu kızlar bu hafta asilalim spora bari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm dondurma kucuk bi kaptaydi bende karar veremedim 1 top mu 2 top mu diye bende 2 yazdimİyi akşamlar meleklerimmmmmöğlen bir gittim gelemedim bir daha ütüydü yemekti spordu derken akşamı ettim
cadıcım karataya başlamayacakmıydın bitanemmm:44::44: sabahın çok az olmuş baş dönmen normalakşam ve spor süper cnmm
afiyetolsun neslimmmm
dondruma neden 2 top Sindimmmmafiyetolsun sabah kaymak da yenmişşş dondurma cezanı yarın yapmalısın kuzum hani başlıyorduk toplu spora nolduuuu neden kaytarıyosun bakimmmm
iyi yolculuklar bızdıkımmmm ama çok az yemişsinnn bitanemmm
hamurunu lahmacun inceliğinde yaparsanız minik bir parça yiyebilirsinizyanında bol salata ile
şükür reçel bitmişSindim dondurma alışkanlık halinemi geldi yoksa evde yaptığın muz ve süt dondurmasımı bak bak avucu küçülmüşte az yemişte ama sonuç olarak cips sanırım regl olduğundan dolayı iraden zayıf düştü
oh iyi yapmışsınız sindim gezin hazır tatilken eniştenin sonuçlarına da çok sevindim gözümüz aydıntaze börülcenin salatasını çok severim ben sarımsaklı ekşili ama yoğurtlu denemedim hiç:44: bak ne güzel tepkiler var kuzum ne olur iradene yenilme
bizde snei seviyoruz sindim
kısırın bulguru az ve salatası yeşilliği bol olursa sakınca yok cemrem afiyetolsun cnmmm
ayy hic sorma cnm yaa valla bu hafta sporlarima herkes imrenerek bakcaktamam canım sporada asılalım zayıf hatunlar olalım.takımın buna ıhtıyacı var.ramazanda 1.5 kılo vermıstım 3 gunluk bayramda 1.2 sını gerı aldım demek bayram daha uzun olsa yanmıstıkk
umarım geçer ama geçmio ben 3 gün çekiyorum böyleayy cnm agrin gecer umarim su an tamamen ayni haldeyiz
bu arada tunaaaaydiiinn herkesee ahah
yediklerimin gobiste kalmamasi icin detoks yapcam cnm insallah iyi gelirMeraba kizlar bende kinaya gidip geldim cokkk yorgunum ama size bir cee diyim dedim. Keyifler iyidir insallah :)
Bulgur sisiriyor insani oh afiyet olsun :)
Hosgeldinn sekerim. Istedigin gibi gez dolas tatilden sonra siki yonetim bizi bekliyor
Cips olmamis ama geri kalani guzel :)
Vucudun kitlik moduna girmedin canim dikkat et
2 top olmamiss yarin direk sporunu yapta gobiste kalmasin onlar
Ohh super canim afiyet bol leptin olsun
Karataya basladiysan cik olmamis sekerim ama afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?