- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Ayy ne guzel yaa gerçi bende daha cok bi rakam görmüştüm ama sanırım hem regl oldugum için cogu gitti bakalım cumaya kadar ne kadarı kalcak inşaallah cnm 78 leri görebilirim evet malesef anne evinde diyet zor oluyo :) ama ben yapmaya çalışcam yinede acaba izin mi alsam ki ama izin alınca yine de bildirim yapılması gerekiyo bildigim kadarıyla öyleyse de izin almaya gerek yok sanırım :) sadece sohbetlere belki cok katılamam ama bakalım Allah kerim artık senin nasıl gecti tatilin :) en son dila havuzdaydı sanki öyle bi mesajını okudum
Iphone dan gönderildi
Meraba kızlar bende yemeğimi yiyip geldim herkes geri dönmüş anlaşılan hoşgeldinizz
Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık zeytin peynir zeytin
Avuç içi kadar köy ekmeği
Fındık
Akşam:
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Bir de peynir
Peynir yemeyi çok seviyorum ama arada abarttım mı acaba diye de düşünmüyor değilim
Spor:Birazdan mekik, squat ve şınavı yapıcam(inşallah yani)
Su:3 litre olur
Ayrıca maden suyu birazdan da türk kahvesi içmek istiyorum ama bakalım nolcek
biraz hayali bişi oldu ama güzel oldu yıllardır kullanırız
hayır tatlım :) akdenizliyimcnm sen izmirli misin bu arada :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BUGÜN Kİ MENÜM
kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu su
SABAH
1 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
salatalık
3 tane ceviz
nane
1 fincan yeşil çay
1 saat spor
(70 squat + 120 mekik ve diğer çeşitli egzersizler)
ARA ÖĞÜN
2 adet hurma
ÖĞLE
1kase special k
AKŞAM
4 adet ızgara köfte
bulgur pilavı tuzsuz
narekşili zeytinyağlı salata
2 LT su
canım çok tatlı istiyor
regl olayları yüzünden
menu guzel spor cook guzeluzuuuun bir aradan sonra menum.
sahur: 1haslanmis yumurta, 15 kadar zeytin, 1salatalik, 1 yemek kasigi kadar tereyag, az bise yerfistigi, cok az pide
aksam: bir kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavi, roka salatasi
spor: 200 mekik, 600 trambolinde ziplama, 100 tekrara kadar kalca hareketi, 15 dk tifany 50 ser tane bacak hareketi
sanirim buna benzer bir seyler icin karar alinmisti. ip atlama falan denilmis ama ben dizimi yine agrittim o yuzden de trambolini kullandim squash da yapamadigim icin bacak ve kalca hareketlerini yerde yaptim.
abarti bir sey yok guzel gayet benceMeraba kızlar bende yemeğimi yiyip geldim herkes geri dönmüş anlaşılan hoşgeldinizz
Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık zeytin peynir zeytin
Avuç içi kadar köy ekmeği
Fındık
Akşam:
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Bir de peynir
Peynir yemeyi çok seviyorum ama arada abarttım mı acaba diye de düşünmüyor değilim
Spor:Birazdan mekik, squat ve şınavı yapıcam(inşallah yani)
Su:3 litre olur
Ayrıca maden suyu birazdan da türk kahvesi içmek istiyorum ama bakalım nolcek
afiyet olsun cnm. benim menum
sabah
5 ceviz
5 zeytin
peynir
2 dilim sucuk
maydanoz
domates
yesil biber
oglen
1 seftali
1 bardak süt
aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
4 adet makarna
jillian yaptim +45 dk yurudum. 2 bucuk litre su ictim. kahveleri çayları saymıyorum tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaaah aah şöyle şileli tatlı olaydıtarcinli sut veya yogurt tuket canim tatli istegine birebir
Allah kabul etsinslm kızlaaaar. anam dün yazıyordum pc dondu. sonra da gece saat ikiye kadar iş yaptım. baktım zaten sahur saati olmuş şevval ayı malum bir de borçlar olunca hemen sahur yaptımbir gün bir gündür sonuçta. sabah kalkınca da dilanın sayesinde biraz erken oldu tabi güzel sporumu yaptım. pişmanlıklarım yok bu güne dair değmeyin keyfime
eveeeet tatilimi de bitirmiş bulunuyorum. malum ilk zamanlar memlekette bayram koşuşturmasında geçti. tam ohhh tatil bitti gidip dinlenecem dedim. kp görümceyi hoooop peşimize taktıneymiş osmaniyeden ankaraya bilet yokmuş nevşehirden biz bindirip ordan kozaklıya gidecekmişiz. he eşimde izin verirdi bir saat yol kalmış kaplıcaya kardeşini bırakıp giderdi. bende dedimki olmaz kızı burda bırakıp gitmek o da gelsin bari bizimle. kız baya direndi yok dedi ama içinden istiyordu konuşma şeklinden belliydi. sonra ikna oldu bizimle geldi. aslında zararı olmadı ama yinede eşimle çocuklarımla beraber zaman geçirmek istiyordum olmadı ürgüp göreme kozaklı darende malatya her yeri gezdik iki günde ve malum her yerimiz balon gibi şişti yorgunluktan. ayyyy tam darendeden çıktık malatyaya doğru geliyoz hava sıcak yol manzarasız insana uyku çöküyo. uykum geldi kafam düştü. sonra dedimki kalk gülay uyuma zamanı değil sen uyursan eşinde uyur. kafamı kaldırdım eşime baktım yola bakıyo. döndüm çocuklara baktım uyuyolar. yola doğru baktım çift gidiş çift gidiş yolda eşim karşı şeride geçiyor. karşımızda en az 10 araba ve biz kamyonun altına doğru gidiyoz. bekir diye bağırmışım o anda. eşim kendine gelmesiyle direksiyonu kırması bir oldu. bir anda dalmış. korkudan mahvolduk:18::18::18:. malatyada mola verelim bir gece dinlenelim dedim yok az yol kaldı gideriz dedi. buraya kadar nasıl geldik bilmiyorum. bu sefer muş a geldik lokantadan yemek aldık eve geliyoruz yallah dedi bir köpek fırladı önümüze çarptık. köpek yuvarlandı sonra kalktığıyla koştu. bereket hızlı vurmamış araba. her şey iyi iken sonu çok kötü bitti. ama verilmiş sadakamız varmış şükür.
aaaah aah şöyle şileli tatlı olaydı
başka alternatif varmı
ayy okudum cnm oglen yazcaktim pc dondu kapattim hakikaten allah korumus sizibir önceki sayfaya dönorda yazdım maceramı
2 hurma yiyim yada karpuz mu yesemmm:26: bildiğin kriz tuttui-ih cik yok sireli tatli ciss onlar cisss
valla kuru erik gunkurusu falan yiyebilirsin canim olmadi cidden dayanamiyorsan bir kare bitter at agzina
ayy okudum cnm oglen yazcaktim pc dondu kapattim hakikaten allah korumus sizi
malesef benim esimde uykusunu alamadiginda ben diken ustunde oturuyorum arabada bizde kac kere son anda allah korudu insallah bi daha olmaz cnm birde kopege biey olmamis cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?