- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
plates gercekten sirt agrilarina cok iyi geliyo cnmvallahi belki yazarlar boyları bende anlamadım benim yarım kadar olacaklar düşünsene :)))))
kaçamaksız değil tabi ama hafta 1 yada 2 gün de 1 er kaçamak yapmakla yetiniyorum napimm
misal bu gün şimardım tahin helva yedim sabah 1 dilimde ekmek
canım öncelikle çok geçmiş olsun ben bu belfıtığı kısmına takıldım.benim 6 yıl önceki ızdıraplarım geldi gözümün önüne. ali'm 2 aylıktı onu emzirmek için sabret sabret yatalak olmuştum en sonunda ağlayarakta kalkamıyordum yataktan.en son ambulansla p.tesi sabahı hastaneye gittim doktoru çağırttım ben açım 2 gündür ameliyat olacam diye yemedim bişi dedim ne olur beni kesin biçin kurtarın.velhasıl ameliyat oldum. ogün bu gündür de pilates hayatımdan hiç çıkmadı taaki bayram önü misafirler gelipte ben pilatese ara verene kadar. aman allahım ne çektim nüksetcek kalacam yatacam diye çok korktum iğne bile oldum o derece.hemen pilatese geri başladım şimdi iyiyim.sende mutlaka esneme hareketleri yap canım ve asla bırakma.çok üzüldüm durumuna ayağınada vurmuş ama başarabilirsin, su içmeni artır birazda oldumu.öptüm
hoslgedin cnm*** 6. Takım 373. Etap ***
ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /1,3% )
cemreq(55.6/ / /% )yeni üye hedef kilo 49 yüzdesi ikiye bölündü
eylül sıla ( 66,3 /66 / 0.3/%45 )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/71.9 /2,5 /%3,36 )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
morcadiyesilyarasa(52.3/ / /% )yeni üye hedef kilo 45 yüzdesi ikiye bölündü
neslihank4 (81/ / /% )
senasevval(54,9/ / /% )
sindi564 ( 80,1 /79,8 /0,3 /% 0,37)
tekaskim( 63,8 / / /% )
hosgeldin cnm olsun gitmis en azindan bu hafta ikimizde 300 vermis gorunuyoruz ama bayram artilarini attik aslindaoff sabahtan berı ınternet yoktu delı oldum bızle alkalı degıl ttnetle ama nıye anlamadım bugun yagmurda yagmıyo neyse yıone geldı cook sukur.kaplumbaga mısalı yavas yavas gıdıyo kılolar.onada sukur bayramda artılardaydım onlardan kurtulup eksıye gecmek ıyı geldı vallahı genel olarak takım ıyı benmce kaptanımızı mahcup etmeyız ınsallah ozledık onuda
afiyetolsun Eylülcümmm akşam mangal benzeri yapmışsın neysekiii ne çok puding yapıyosun bitanemmm kızlarada yazıkspor süper tbrk ederim
himmmmm yeni gelen arkadaslarin kilosunu ikiye bolcez cnmcanım kilolar ikiye bölünüyor 372. hafta bildirim yapmadık çünkü
birde yeni üyeler ne zaman geldi 371. etaptan sonra ise ikiye bölüyorsun 371. etaptan önce ise yeni üyeleride 3'e bölüyorsun
ayrıca izin isteyen arkadaş kilo bildirmeden izne ayrılacaksa bildirimsiz izne ayrıldı yazıyorsun ama onu bir yere not al döndüğünde karışmasın (çünkü bayram dolayısıyla zaten 2 ye bölünüyordu 371. de ayrılmış gibi düşünecegiz döndüğünde )
Banus ablacimm 6. Takim bir zamanlar acikken ben de uyeydm sonra kapanmisti simdi de sen burdasinn :)) nasilsinnn?? Ben baya hallettim islerimi bi hafta sonra gene Antalyadaym arrk esyalarim gelecek yerlesecegim insallahh) ceyizlerim gidecek ev serilecek derken hop dugun :)) bu arada masallah ayni kilodayiz heralde artk supersn ablacmm
ayy cok sagol cnm benim ellerine saglik*** 6. Takım 373. Etap ***
ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /%0,62 ) yüzdesi ikiye bölündü
cemreq(55.6/ / /% )yeni üye hedef kilo 49 yüzdesi ikiye bölündü
eylül sıla ( 66,3 /66 / 0.3/%0,23 ) yüzdesi ikiye bölündü
ferideei ( 76,4 / / /%) yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (74,4/71.9 /2,5 /%2,95 ) yüzdesi ikiye bölündü
merinetya (75,3/ / /% ) yüzdesi ikiye bölündü
miss_wong (72,7 / / /%) yüzdesi ikiye bölündü
morcadiyesilyarasa(52.3/ / /% )yeni üye hedef kilo 45 yüzdesi ikiye bölündü
neslihank4 (81/ / /% ) yüzdesi ikiye bölündü
senasevval(54,9/ / /% )yüzdesi ikiye bölündü
sindi564 ( 80,1 /79,8 /0,3 /% 0,19)yüzdesi ikiye bölündü
tekaskim( 63,8 / / /% )yüzdesi ikiye bölündü
6. takım ortalaması: %
himmmmm yeni gelen arkadaslarin kilosunu ikiye bolcez cnm
iizne ayrilmak isteyen arkadas bildirim yapmadi ve sadece bu haftalik izin istedi 1 haftalik izin verilmiyo bildigim kadariyla o nedenle sadece bildirimde bulunmadi yazicam sanirim
cok tesekkur ederim yardimlarin iicn cnm
hiloşşş 28 gün kalmış kız şaka maka bu yaz oluyor düğün hayırlısıyla canım çok sevindim . Banucugun annesi ameliyat oluyor canım iki günde ameliyat öncesi diyaliz olacak buralarda yok biraz
önemli değil canım buralardayım ben kontrol ederim zaten son halindede bol kilo vermeler canımayy cok sagol cnm benim ellerine saglik
valla suan topikte gorunuyo bildirim yaparsa hemen eklerim yapmazsada senin dedigini yaparim cnm cok tesekkur ederimaynen canım sadece bu haftalıksa 1. kez bildirimde bulunmadı yazarsın canım haftayada kilosu 3' e bölünür
ben listenizi düzelttim canım sen bildirim yapmayacak arkaşın karşısındaki açıklamayı düzeltirsin
Aaa oyle miiii bbuyuk gecms olsn simdidenn ablacimizaaa)
Ay evett kaptanim yaa saka maka bi sey kalmadiii sok sok sok :))
Sen nasilsin hamilelik nasill?? 3. Takima da sana yazmistm
himmmmm yeni gelen arkadaslarin kilosunu ikiye bolcez cnm
iizne ayrilmak isteyen arkadas bildirim yapmadi ve sadece bu haftalik izin istedi 1 haftalik izin verilmiyo bildigim kadariyla o nedenle sadece bildirimde bulunmadi yazicam sanirim
cok tesekkur ederim yardimlarin iicn cnm
evet cnm bende yanlis yapmak istemiyorum o yuzden sagolsun kardes takimimizdan yardim aliyorumoy ne zor sindim sanamı kaldı bu hafta. kolay gelsin pek karışık geldi bana. banumdan haber varmı nasılmış annesi uğrayamadı kız cağız.
evet ben size yetiştim gülayla sana yani. başladığımda kaçtınız ki acep nasıl buluruz :))
cnm eger 1 haftaliksa iznin 1 haftalik izin verilmiyo en az 2 hafta olmasi gereksindicim izine ayrilabiliyor muyum ? yani yanlis birsey yapmak istemem ama menu paylaşımı da yapamadim ve haftya cumaya kadar yogunum. izin alabilirsem kafam rahat gideceğim
olsun cnm diger haftalar verirsin nolcak uzme kendini cnmyaziyorum canim o zaman ama inan ki cok uzgunum kizlar inanin ki boyle olsun istemezdim sizin emeklerinizi gordukce daha da uzuluyorum
iki hafta onceki kilom: 75.3
bu hafta; 76.6
yani +1.3
ozur diliyorum tekrardan
kısmet 6. takımda karşılaşmakmış inşallah güzel geçer ameliyat canım herşey güzel olur inşallah
evet ya olacak mı bu yaz olmayacak mı sınav var stres var derken bak ne noktaya gelmiş canımkısmet işte herşey sınav nasıldı inşallah senin için güzel geçiyordur herşey
iyi canım risk bitene kadar yatmaya devam biraz yaramaz bizim bebiş 14. haftayı bitirelim rahatlaycağız galiba
düğün fotolarını istiyoruz kuzum bak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?