Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

plates gercekten sirt agrilarina cok iyi geliyo cnm
birde saka maka senle 100 gr var aramizda gordun mu cnm
hoslgedin cnm
hosgeldin cnm olsun gitmis en azindan bu hafta ikimizde 300 vermis gorunuyoruz ama bayram artilarini attik aslinda
valla evet kaptanimizin yoklugu belli oluyo cnm insallah en kisa zamanda tekrar armiza doner

afiyetolsun Eylülcümmm akşam mangal benzeri yapmışsın neysekiii ne çok puding yapıyosun bitanemmm kızlarada yazık spor süper tbrk ederim

Banus ablacimm 6. Takim bir zamanlar acikken ben de uyeydm sonra kapanmisti simdi de sen burdasinn :)) nasilsinnn?? Ben baya hallettim islerimi bi hafta sonra gene Antalyadaym arrk esyalarim gelecek yerlesecegim insallahh ) ceyizlerim gidecek ev serilecek derken hop dugun :)) bu arada masallah ayni kilodayiz heralde artk supersn ablacmm

*** 6. Takım 373. Etap ***

ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /%0,62 ) yüzdesi ikiye bölündü
cemreq(55.6/ / /% )yeni üye hedef kilo 49 yüzdesi ikiye bölündü
eylül sıla ( 66,3 /66 / 0.3/%0,23 )
yüzdesi ikiye bölündü
ferideei ( 76,4 / / /%)
yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (74,4/71.9 /2,5 /%2,95 )
yüzdesi ikiye bölündü
merinetya (75,3/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
miss_wong (72,7 / / /%)
yüzdesi ikiye bölündü
morcadiyesilyarasa(52.3/ / /% )yeni üye hedef kilo 45 yüzdesi ikiye bölündü
neslihank4 (81/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
senasevval(54,9/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
sindi564 ( 80,1 /79,8 /0,3 /% 0,19)
yüzdesi ikiye bölündü
tekaskim( 63,8 / / /% )
yüzdesi ikiye bölündü

6. takım ortalaması: %

himmmmm yeni gelen arkadaslarin kilosunu ikiye bolcez cnm
iizne ayrilmak isteyen arkadas bildirim yapmadi ve sadece bu haftalik izin istedi 1 haftalik izin verilmiyo bildigim kadariyla o nedenle sadece bildirimde bulunmadi yazicam sanirim
cok tesekkur ederim yardimlarin iicn cnm

Son düzenleyen: Moderatör:

hiloşşş 28 gün kalmış kız şaka maka bu yaz oluyor düğün hayırlısıyla canım çok sevindim . Banucugun annesi ameliyat oluyor canım iki günde ameliyat öncesi diyaliz olacak buralarda yok biraz

ayy cok sagol cnm benim ellerine saglik

aynen canım sadece bu haftalıksa 1. kez bildirimde bulunmadı yazarsın canım haftayada kilosu 3' e bölünür

ben listenizi düzelttim canım sen bildirim yapmayacak arkaşın karşısındaki açıklamayı düzeltirsin

hiloşşş 28 gün kalmış kız şaka maka bu yaz oluyor düğün hayırlısıyla canım çok sevindim . Banucugun annesi ameliyat oluyor canım iki günde ameliyat öncesi diyaliz olacak buralarda yok biraz

Aaa oyle miiii bbuyuk gecms olsn simdidenn ablacimizaaa )

Ay evett kaptanim yaa saka maka bi sey kalmadiii sok sok sok :))

Sen nasilsin hamilelik nasill?? 3. Takima da sana yazmistm

valla suan topikte gorunuyo bildirim yaparsa hemen eklerim yapmazsada senin dedigini yaparim cnm cok tesekkur ederim

Aaa oyle miiii bbuyuk gecms olsn simdidenn ablacimizaaa )

Ay evett kaptanim yaa saka maka bi sey kalmadiii sok sok sok :))

Sen nasilsin hamilelik nasill?? 3. Takima da sana yazmistm

kısmet 6. takımda karşılaşmakmış inşallah güzel geçer ameliyat canım herşey güzel olur inşallah
evet ya olacak mı bu yaz olmayacak mı sınav var stres var derken bak ne noktaya gelmiş canım kısmet işte herşey sınav nasıldı inşallah senin için güzel geçiyordur herşey
iyi canım risk bitene kadar yatmaya devam biraz yaramaz bizim bebiş 14. haftayı bitirelim rahatlaycağız galiba
düğün fotolarını istiyoruz kuzum bak ona göre

oy ne zor sindim sanamı kaldı bu hafta. kolay gelsin pek karışık geldi bana. banumdan haber varmı nasılmış annesi uğrayamadı kız cağız.
evet ben size yetiştim gülayla sana yani. başladığımda kaçtınız ki acep nasıl buluruz :))

sindicim izine ayrilabiliyor muyum ? yani yanlis birsey yapmak istemem ama menu paylaşımı da yapamadim ve haftya cumaya kadar yogunum. izin alabilirsem kafam rahat gideceğim

evet cnm bende yanlis yapmak istemiyorum o yuzden sagolsun kardes takimimizdan yardim aliyorum
ben 90 ile basladim ve sanirim 86 larda falan sen geldin takima cnm

sindicim izine ayrilabiliyor muyum ? yani yanlis birsey yapmak istemem ama menu paylaşımı da yapamadim ve haftya cumaya kadar yogunum. izin alabilirsem kafam rahat gideceğim
cnm eger 1 haftaliksa iznin 1 haftalik izin verilmiyo en az 2 hafta olmasi gerek
ama 1kere bildiirm yapmadi diye yazabilirim
birde iznin bittikten sonra verdigin kilolar ayrildigin izin kadar bolunecek haberin olsun cnm
napalim istersen gunahiyla sevabiyla yaz cnm kilonu yada 1 kere bildirim yapmai yazariz

selam kızlar herkese hayırlı cumalar
2 hafta önce:72.7
bu hafta:72.4

300 gram ama veremeyeceğimi düşünüyordum çok mutluyum

yüzdem de doğrudur inş bi öğrenemedim şu işi :/

*** 6. Takım 373. Etap ***

ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /1,3% )
cemreq(55.6/ / /% )yeni üye hedef kilo 49 yüzdesi ikiye bölündü
eylül sıla ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/71.9 /2,5 /%3,36 )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 /72,4 /0.3 /%0,42)
morcadiyesilyarasa(52.3/ / /% )yeni üye hedef kilo 45 yüzdesi ikiye bölündü
neslihank4 (81/79,9 /1,1 /%1,36 )
senasevval(54,9/ / /% )
sindi564 ( 80,1 /79,8 /0,3 /% 0,37)
tekaskim( 63,8 / / /% )

6. Takım ortalaması : %

Son düzenleyen: Moderatör:
yaziyorum canim o zaman ama inan ki cok uzgunum kizlar inanin ki boyle olsun istemezdim sizin emeklerinizi gordukce daha da uzuluyorum

iki hafta onceki kilom: 75.3
bu hafta; 76.6
yani +1.3
ozur diliyorum tekrardan

yaziyorum canim o zaman ama inan ki cok uzgunum kizlar inanin ki boyle olsun istemezdim sizin emeklerinizi gordukce daha da uzuluyorum

iki hafta onceki kilom: 75.3
bu hafta; 76.6
yani +1.3
ozur diliyorum tekrardan
olsun cnm diger haftalar verirsin nolcak uzme kendini cnm

Öyleymiş cidden Amin inş Allah yardımcıları olsn ablacımıza da annesine de
Evet öyle oldu kaptanım, sorular telaşlar derken iş nerelere geldi gerçekten.. sınav fena değildi, 82 aldım bakalım nasip, düğünden sonra işe yoğunlaşacam inş..şimdilik acelesi yok..
Olsun sen yat da o yaramazlık yapsn yerinde Bir sorun olmayacak eminm, Allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsn
Nikah fotolarımı ekledim profilime düğünden sonra da ilk fırsatta eklerim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…