Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaç gündür erkenden yiyip menümü yazıyorum hemencecik hadi bakalım hayırlısı

Sabah:
Tereyağda yumurta
1 tane cizleme :18:
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz

Ara:
Yürüyüşten sonra babaneme uğramıştım halam giresundan taze fındık getirmiş onu yedim.

Akşam:
Fasulye yemeği
Yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir zeytin

Spor:1 saat yürüyüş 600 ip atlama 50 squat 20 şınav
Su:2.5 litre su haricinde maden suyu süt falan

benım kızımda tam 2.5 yasına gırdı dun basladım tuvalete alustırmaya ama aksılıl oldu yarım kaldı yarın yıne baslıycam ınsallah
16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68

7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece
masallah masallah
sen karataya baslamıstın dımı neslıhancım.kacamaksızmı yapıyosun masallah etkısını göstermıs hemen
Slm arkadaşlar çook yoruldum çokkk tarhana bni öldürdü ya ,ama bitti en sonunda ,leğende mayalanmayı bekliyor
Herkes iyidir inş ,ben kış hazırlıkları ve ev temizliğine batmış durumdayım

ellerıne saglık cok guzel gorunuyo

selam kızlar nasılsınız.saat 4gıbı gırdım alıntı yaparken ınternet koptu etrafı sel bastı cook sukur bızde sıkıntı yook ama yıllardır boyle yagmur görmedım.10 dakıka surmedı sokakları sel basması.tvde görmusunuzdur belkı ben ıstanbuldayım elektrık ınternet hepsı gıtmıstı.rabbım baska bela kaza vermesın ınsallah.

dun hıcgelemedım.bugun ıstanbulu sel bastı dunde abımın evını:26:
abım ust katımda oturuyo bayramın 1.gunu kayınvalıdesıne gıttıler bursaya senelık ıznıyle bırlestırdı daha dönmedıler.dun banyodan ve tuvaletten su aktıgını farkedttım hemen dıs kapıyı actım noluyo dıye abımın evınden asagı sular gelıyodu.klozetın borusu kendı kendıne patlamıs bız kac saat sonra farkettık allah bılır.evde heryer esyalar su içindeydı ablam annem ben ablamın 2 cocugu el attık hemen benı bılenınız bılır saglık sıkıntılarım var son aylarda bel fıtıgım cook azdı ayaklarıma vuruyo amelıyatı ertelıyorum korktugum için.dun evı o halde görunce hemen saldırdım işe tabı ben okadar hızlı ve agır kaldıracak işi yapacak bı ınsanda degılım ama salak gıbı cook yordum kendımı.evı sudan kurtardık camları actık.annem halılarıda yıkansada geldıklerınde temız olurdu dıye ısıttırınce bıde halılarını yıkadık.daha bayram öncesı yenı yıkayıp sermıstı kadın.neyse olan bana oldu.esımle aksam göl kenarında mangal planı yapmıstık.saat 3ten 8e kadar evle ugrastık.esım gıdelım mangala sen oturursun deyınce bıde mangal yapmaya gıttık.hıc ugrayamadım buraya.sabahta yataktan aglayarak kalktım her yanım felaket belım ayaklarım kopuyo resmen 3 5 gune kendıme gelemem oyuzden sporada ara verıyorum malum cook uzgunum

dunkı menum

sabah 2yumurtadan omlet peynır zeytın domates 2dılım ekmek
öğlen 1kase yayla corbası salata
aksam salata karpuz mangalda tavuk kanat

spor 1 saat yuruyus 300 ıp atlama subasan bır evı temızleme halı yıkama

bugunkı menum

sabah

1poğaca doktordaydım

öğlen zeytın peynır domates 1dılım ekmek
ara 2top dondurma:26::26:
aksam 1.5 tabak bamya yemegı 2 bardak ayran
1tane halley:26::26:
adet olucam kendımı tutamıyorum

bugun spor yook ama yatana kadar belkı pilates yaparım belkı agrılarımada ıyıo gelır

Ohh her taraftan incelmişsin canım tebrik ediyorum seni Benimde alt tarafım pek nazlıdır kendileri

teşekkürler canım :)
sen de mi :) nazlansınlar istedikler kadar incelecekler

bu gdişle olursun ki canım neden olmayacaksın 38 :) sana böyle sorun yaptı demekki canım herkesde aynı etkiyi göstermiyor sanırım :)

offf süpersin canım çok güzel sıkılaşmışsın. darısı 38 in başına

acaba içindekilerden bir şeye alerjin mi var ki anlamadım. neyse sende yemene dikkat ederek verirsin inşallah canım

teşekkürler canım :)

ya ben bu gidişle yarın 78 i de görürüm inşallah. hiç beklemiyordum bu gün bu rakamı ya

süpersin canım maşallah

Slm arkadaşlar çook yoruldum çokkk tarhana bni öldürdü ya ,ama bitti en sonunda ,leğende mayalanmayı bekliyor
Herkes iyidir inş ,ben kış hazırlıkları ve ev temizliğine batmış durumdayım

eline sağlık canım güzel görünüyo :)

afiyet olsun fıstık :)

çok geçmiş olsun canım burayada fena yağdı :/
sen iyi ol da canım spor yaparsın inş :) inş ağrıların geçer :/

afiyet olsun canım kaçamaklar için pilates yap bence :)

bende menümü yazayım

Sabah:menemen,zeytin,peynir,4-5 kuru erik

Akşam:fırın tavuk (gıdaklıycam yakında ) salata, ayran,3-4 çatal taze fasulye

spor:1 saat yürüyüş,200 mekik,2 saat ütü
sıvı:3lt su

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Eylülcüm geçmiş oldun cnm dikkat et kendine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

menum
sabah
yarim dilim tam buğday ekmegi
peynir
5 siyah zeytin
domates, salatalık

oglen
bir fincan sütlü nescafe
1 parca bitter :/

aksam
1 tabak tavuklu kabak yemegi
yogurt

1 saat evde spor+2bucuk lt civarı su:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar selam
Menü yazıp cikicam
Sabah kk kahvaltisi
Sonrası iş için dışarda olduğumdan 3 öğün ayran detoksu
Aksam detoks çorbası ofiste kaldığı için haşlama koy tavuk az makarna 1 kaşık mantı
Detoks mu oldu ne oldu bilmem
Spor sadece 30dk yurume

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cnm bana yaramıyo onu anladım acaba ben cok yogurt yiyorum o yüzden mi etki etmiyo yada ben bi yerde hata yapıyorum
bu ikinci denememdi bi daha da yapmam heralde

ben kendimi nerelerden atsam ne yapsam bilemedim ramazan ayi her açıdan harika geçmişti felaket yogunum dun mersine gittik bugun adanaya ve aksam aksaraya döndük gezmek cok zevkli ama beslenme sıkıntısı yasadim. esim askere gidecek yemek yemeye gidiyoruz heves edyor bende tamam yerim diyorum üzülüyorum bu pazar izmire gidecegiz 4 gunlugune ben bu hafta izinli olabilir miyim kaptanim. ugrayamiyorum vicdan azabi çekiyorum

Evet cnm bana yaramıyo onu anladım acaba ben cok yogurt yiyorum o yüzden mi etki etmiyo yada ben bi yerde hata yapıyorum

sindım aslında bende detoks konusunda basarısızım.2.gunu yapabıldıgım hız olmadı mesela tektıp beslenmek bayıyo benı ama 1gundede hıc kılo veremıyorum.ben cook bıtkı cayı ıctıgımden ödemım yook ondan gıtmıyo dıye dusunuyorum belkı sendede oyle oluyodur

canim coook gecmis olsun kendine biraz dikkatet. olan sana olur kimse anlamaz. sana bise olsa elinden tutanin olmaz allah korusun. sporu dusunme hiz. dr a git biran once allah esirgesin felc falan olursun.

bu gunku berbat menum
sabah 1 haslanmis yumurta , 1salatalik, 1 avuc fistik, 10 zeytin
aksam: 1 tabak kisir, bol salata ve bol kola
spor: 1000 trambilin ziplamasi30 squash 200 mekik 300 bacak kalca hareketi yarim saat yuruyus
hakettim dovun beni ((

afiyet olsun canım 1 parçaysa bişi olmaz inş :)

afiyet olsun canım detoksu bozmuşsun ama tavuktan bişi olmaz bence inş tartıya yansımaz :)

canım üzülme inş yarın tartı sana sürpriz yapar :)

canıım özlendin :)
kaptanımız annesiyle hastanede en son hayırlı haberlerle gelip sorunu cevaplayacaktır inş :)

*** 6. TAKIM 373. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,3/ / /% )
cemreq(55.6/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 49 Yüzdesi İkiye Bölündü
EYLÜL SILA ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/ / /% )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
MorcadiYesilyarasa(52.3/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 45 Yüzdesi İkiye Bölündü
neslihank4 (81/ / /% )
senasevval(54,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,1 / / /% )
Tekaskim( 63,8 / / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…