Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım geç oldu ama kusura bakma listeniz doğru kontrol ettim . banucugumda bizim liste ile iligli msj atmış sağolsun

canım geç oldu ama kusura bakma listeniz doğru kontrol ettim . banucugumda bizim liste ile iligli msj atmış sağolsun
yok cnm onemli degil
cnm cok tesekkur ederim yardimlarin icin kaptanimiz uzakta olmasina ragmen yetisiyo her yere sagolsun hemen farketmis

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Maden suyunun sizce diyete ya da mideye bir zararı var mıdır? Şu sıralar her gün içiyorum ama arada yanlış yaptığımı düşünüp kasıyorum kendimi :18:

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Maden suyunun sizce diyete ya da mideye bir zararı var mıdır? Şu sıralar her gün içiyorum ama arada yanlış yaptığımı düşünüp kasıyorum kendimi :18:

Cnm sadesinin zararı yok bildiğim kadarıyla ama meyvelisine pek sıcak bakılmıyor bende bi ara dadanmıştımda :)

Iphone dan gönderildi

Cnm sadesinin zararı yok bildiğim kadarıyla ama meyvelisine pek sıcak bakılmıyor bende bi ara dadanmıştımda :)

Iphone dan gönderildi

Sıcaklarda iyi gidiyor vallahi Normalde ayran yapıp içiyordum ama şimdi üşeniyorum şimdi kim kalkıp yoğurdu ezicekte ayran yapıcak diye

Öyle canım bugün sende baya yoğundun vallahi kolay gelsin ellerine sağlık

cnm ben malesef her cuma sabahin korunde uyaniyorum stressten 5-6 gibi uyaniyorum
simdide acayip uykum var ama oglusum birakmiyo diren sindi yapiyorum kendime
ayrica sagol cnm hepimizin eline saglik hepimizin kardes takimlarimizinda emegi var

cnm ben malesef her cuma sabahin korunde uyaniyorum stressten 5-6 gibi uyaniyorum
simdide acayip uykum var ama oglusum birakmiyo diren sindi yapiyorum kendime
ayrica sagol cnm hepimizin eline saglik hepimizin kardes takimlarimizinda emegi var

Aynı stres bende de perşembe günleri oluyor cuma günleri bildirime yetişemem diye perşembeden bildiriyorum :)
Oyy oğluşun çok tatlı ama kıyılmaz ona da benim için kocamann öp

Aynı stres bende de perşembe günleri oluyor cuma günleri bildirime yetişemem diye perşembeden bildiriyorum :)
Oyy oğluşun çok tatlı ama kıyılmaz ona da benim için kocamann öp
malesef tarti stresi oluyo iste ayrica isini sansa birakmaman iyi oluyo cnm
aa sen fotosunu gormustun dimi sagol cnm bnnm

dunku menum kizlar:

kahvalti:
2 yumurtadan peynirli omlet
ceviz

ogle:
1 dilim tavuk gogsu haslanmis

aksam:
2 firinda kofte
biber ve karnibahar kizartmasi frinda (ilk defa denedim cokta guzel geldi bana pek bi fark goremedim acikcasi)
yarim kase sarimsakli domates kavurmasi mi diyeyim sotesi mi diyeyim
1 kase yogurt

3 litre su (insan erken kalkinca cok su icebiliyomus)
2 form cayi
spor gunluk sporlar tamam ip atmala ve squat yaptim

bugnku menum:
kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ince esmer eksi ekmek (ben sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum )
ceviz
1 kucuk armut kac gundur yemedim bugun dayanamadim aksam yemektense sabah yiyeyim dedim
1 bardak ayran ne alaka diceksiniz ama canim cekti kahvaltidan once iciverdim

ogle:
1 chai tea latte cok severim

aksam:
dunden kalma firinda pisirdigim sebzeler vardi kucuk tabak onu yedim
2 kofte (bizimkilere spaghetti yaptim ben yemedim
)
2 kase corba
1 kucuk kase yogurt

spor: bugun yok

su:
2 litre simdilik
2 bardak yesilcay icicem (henuz icmedim)

kizlar selamlar boyle bu hafta hayalet gibi gorunup cikiyorum ama elimde degil yetismem gereken bir suru sey var az kaldi diyip kendimi avutuyorum simdilik de menumu yazip cikacam

bugun menum yok maalesef karataya buyuk bir ihanet ettim oglen 3.30 gibi bir bucuk et doner yedim icinde tursu patates kizartmasi bilem vardi ama hic zamanim yoktu hattaaaa yemedim boyle belgesellerde yilanlar timsahlar falan var ya avlarini boyle birden yutuyorlar yuttum ben de ayni o sekildim aceleden butun gun yedigimde bir tek bu oldu bu saatten sonar anca yogurt sut o da acikirsam ki zannetmiyorum midem berbat halde

neyse ben simdilik cikiyorum yarin en yorucu ve zorlu ve sukur son gunum yarin gelemeyebilirim pazar da oy kullanip eve gitmek icin havaalanina yetismeye calisicam son dakika karariyla biletimi one aldim pazartesiye kadar ugrayamayabilirim hadi kendinize iyi bakin cok yakinda donuyorum ben

ayy cnm cok tatliisin afiyet olsun yaramasin insallah
bunu da kacamaklara sayariz artik ama keske ekmekte degil tabakta yeseydin etleri daha az zararli olurdu
iyi yolculuklar simdiden cnm sana
kendine dikkat et bu tempoda cok yorulmussundur
neyseki bitiyo

Sanada tünaydın canım

Ohh mis gibi kokarlar şimdi o domatesler :)

Aynen maşallahı var ben 300 gram gitse evde göbek ata ata dolaşıyorum

mis gibiler hakkaten ama bitiyo ya içim gidiyo
bende kız yeterki gitsin yani

kızlar cook ozur dilerim bildirim yapamadim. 2 hafta önce 54.7 idi kilom. su an 53.8
hesapladim 1.65 çıkıyor iki haftalik
2ye boluyorsak 0.83

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vay tebrikler canımm

bence yoktur bende hergün içiyorum wcye de faydalı

evet bu hafta 2 birinci var kizlar biz ve 9.takim

birinci mi olduk süpeer:13:
tebrikler canım takım arkadaşlarımmm :119::119::118::118::118:

afiyet olsun sindimm chai tea latteyi bende severim tarçınlı tarçınlı kalorisi yüksek diye biliyorum ama :)

canım ya sen o kadar kilo vermişssin hakettin bence :) yeniden toparlanırsın nolcak :)
hayırlısıyla dön canım

oh oh oh 2 birinci demek ne güzel. ama kızlar bu konuda lisbeth e teşekkür etmemiz lazım o olmasa azıcık rüyamızda görürdük. kıııız hakikaten ne o kilo öyle jet mi taktın fıstık aman maşallah diyelimde nazar değmesin

menüm
sabah: birer domates biber ve yumurtayla melemen, kendi yaptığım lor peynirinden 1 yemek kaşığı kadar, 15 civarı zeytin, 1 avuç yer fıstığı (hehehe pide yok dikkatinizi çekerim. aferim bana)
akşam: 2 karnıyarık, 4 çatal makarna, 4 bardak kadar ayran
spor: 300 bacak egzersizi, 100 kalça egzersizi, 100 mekik, 15 dk yürüyüş
bu gün hiç halim yoktu ancak bu kadar spor çıktı
çocuklar deli etti beni. dila ayranıma göz dikti, mustafa makarnama (gerçi bu iyi oldu yoksa koca bir tabak yiyecektim) anam açlıktan ölüyom hangisine söz anlatacağımı şaşırdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…