- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
yok cnm onemli degilcanım geç oldu ama kusura bakma listeniz doğru kontrol ettim . banucugumda bizim liste ile iligli msj atmış sağolsun
ay neslim benimkiler niye hareket etmiyolar yaaa
bende baska sitelerden kaydetmistim netten ama nedense olmadibilmem ben banudan kopyalamıştım
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Maden suyunun sizce diyete ya da mideye bir zararı var mıdır? Şu sıralar her gün içiyorum ama arada yanlış yaptığımı düşünüp kasıyorum kendimi :18:
Cnm sadesinin zararı yok bildiğim kadarıyla ama meyvelisine pek sıcak bakılmıyor bende bi ara dadanmıştımda :)
Iphone dan gönderildi
Sıcaklarda iyi gidiyor vallahiNormalde ayran yapıp içiyordum ama şimdi üşeniyorum şimdi kim kalkıp yoğurdu ezicekte ayran yapıcak diye
Ya tabi cnm arada değişiklik şart :)
Iphone dan gönderildi
Öyle canım bugün sende baya yoğundun vallahi kolay gelsin ellerine sağlık
cnm ben malesef her cuma sabahin korunde uyaniyorum stressten 5-6 gibi uyaniyorum
simdide acayip uykum var ama oglusum birakmiyo diren sindi yapiyorum kendime
ayrica sagol cnm hepimizin eline saglik hepimizin kardes takimlarimizinda emegi var
malesef tarti stresi oluyo iste ayrica isini sansa birakmaman iyi oluyo cnmAynı stres bende de perşembe günleri oluyor cuma günleri bildirime yetişemem diye perşembeden bildiriyorum :)
Oyy oğluşun çok tatlı ama kıyılmaz ona da benim için kocamann öp
ayy cnm cok tatliisin afiyet olsun yaramasin insallahkizlar selamlar boyle bu hafta hayalet gibi gorunup cikiyorumama elimde degil yetismem gereken bir suru sey var az kaldi diyip kendimi avutuyorum simdilik de menumu yazip cikacam
bugun menum yok maalesef karataya buyuk bir ihanet ettim oglen 3.30 gibi bir bucuk et doner yedim icinde tursu patates kizartmasi bilem vardiama hic zamanim yoktu hattaaaa yemedim boyle belgesellerde yilanlar timsahlar falan var ya avlarini boyle birden yutuyorlar yuttum ben de ayni o sekildim aceleden butun gun yedigimde bir tek bu oldu bu saatten sonar anca yogurt sut o da acikirsam ki zannetmiyorum midem berbat halde
neyse ben simdilik cikiyorum yarin en yorucu ve zorlu ve sukur son gunum yarin gelemeyebilirim pazar da oy kullanip eve gitmek icin havaalanina yetismeye calisicam son dakika karariyla biletimi one aldim pazartesiye kadar ugrayamayabilirim hadi kendinize iyi bakin cok yakinda donuyorum ben
Sanada tünaydın canım
Ohh mis gibi kokarlar şimdi o domatesler :)
Aynen maşallahı var ben 300 gram gitse evde göbek ata ata dolaşıyorum
kızlar cook ozur dilerim bildirim yapamadim. 2 hafta önce 54.7 idi kilom. su an 53.8
hesapladim 1.65 çıkıyor iki haftalik
2ye boluyorsak 0.83
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence yoktur bende hergün içiyorum wcye de faydalıKızlar size bir şey sormak istiyorum. Maden suyunun sizce diyete ya da mideye bir zararı var mıdır? Şu sıralar her gün içiyorum ama arada yanlış yaptığımı düşünüp kasıyorum kendimi :18:
evet bu hafta 2 birinci var kizlar biz ve 9.takim
dunku menum kizlar:
kahvalti:
2 yumurtadan peynirli omlet
ceviz
ogle:
1 dilim tavuk gogsu haslanmis
aksam:
2 firinda kofte
biber ve karnibahar kizartmasi frinda (ilk defa denedim cokta guzel geldi bana pek bi fark goremedim acikcasi)
yarim kase sarimsakli domates kavurmasi mi diyeyim sotesi mi diyeyim
1 kase yogurt
3 litre su (insan erken kalkinca cok su icebiliyomus)
2 form cayi
spor gunluk sporlar tamam ip atmala ve squat yaptim
bugnku menum:
kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ince esmer eksi ekmek (ben sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum )
ceviz
1 kucuk armut kac gundur yemedim bugun dayanamadim aksam yemektense sabah yiyeyim dedim
1 bardak ayran ne alaka diceksiniz ama canim cekti kahvaltidan once iciverdim
ogle:
1 chai tea latte cok severim
aksam:
dunden kalma firinda pisirdigim sebzeler vardi kucuk tabak onu yedim
2 kofte (bizimkilere spaghetti yaptim ben yemedim)
2 kase corba
1 kucuk kase yogurt
spor: bugun yok
su:
2 litre simdilik
2 bardak yesilcay icicem (henuz icmedim)
kizlar selamlar boyle bu hafta hayalet gibi gorunup cikiyorumama elimde degil yetismem gereken bir suru sey var az kaldi diyip kendimi avutuyorum simdilik de menumu yazip cikacam
bugun menum yok maalesef karataya buyuk bir ihanet ettim oglen 3.30 gibi bir bucuk et doner yedim icinde tursu patates kizartmasi bilem vardiama hic zamanim yoktu hattaaaa yemedim boyle belgesellerde yilanlar timsahlar falan var ya avlarini boyle birden yutuyorlar yuttum ben de ayni o sekildim aceleden butun gun yedigimde bir tek bu oldu bu saatten sonar anca yogurt sut o da acikirsam ki zannetmiyorum midem berbat halde
neyse ben simdilik cikiyorum yarin en yorucu ve zorlu ve sukur son gunum yarin gelemeyebilirim pazar da oy kullanip eve gitmek icin havaalanina yetismeye calisicam son dakika karariyla biletimi one aldim pazartesiye kadar ugrayamayabilirim hadi kendinize iyi bakin cok yakinda donuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?